ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב ב5000 בלי חריגות בבקשה אפשר איזה כמה שקלים אבל לא יותר אני רוצה כרטיס מסך של320 oc וגם כן מעבד e6750 תודה מראש דרך אגב אולי אני יעשה oc בעתיד
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חבר שלי התקיל אותי כשביקש שאני אמצא לו נייד שמיועד למשחקים ב4K הבחור לא גמיש במחיר, וכמו שאמרתי הוא צריך את זה למשחקים... חיפשתי קצת בפורום פה ובזאפ, ובזה הסתיים החיפוש שלי. בבקשה בלי תגובות כמו "4K זה לא מספיק", או "שייתגמש קצת" כי הוא לא מוכן מה לעשות... תודה ^^ עריכה: אין לו שום דרישות אחרות, גודל מסך, גודל HD, משקל וזמן סוללה לא משנים לו.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לחבר שלי. יש לו תקציב של 2500-3000 ש"ח. הוא צריך את המחשב שבגדול ישמש את הילדים שלו(בני 10 ו-14) כלומר בעיקר למשחקים, אינטרנט ושירים וסרטים. דבר נוסף - הוא גר באור יהודה, ומבחינתו הוא יכול להרחיק לכת עד חנות מחשבים באזור של ת"א וראשל"צ בערך. אני אישית לא מכיר שום חנות שם, אז אם תוכלו לעזור לי לאתר חנות אני אשמח.... בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לימודים באונ' עוד מעט, ואני רוצה לקנות לפטופ. אני מעוניין ב4GB ראם ובערך 320GB זיכרון אחסון. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב משרדי חזק מאוד שיוכל להריץ המון דברים בו זמנית בלי לגמגם כלל. יכול להיות שהתקציב קצת גבוה מדי (לשימוש משרדי) אבל עדיין אין בעיה להגיע לסכום אם זה מה שצריך. המחשב צריך להיות מחובר לשני מסכים בו זמנית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית "כבדה" - לדוגמא קבצי אקסל עם אלפי גיליונות, המון דברים פתוחים בו זמנית וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
טוב, זה המפרט שהרכבתי: מארזים: ATOP Gladiator Silver/black 500W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3798 מארז מעוצב של ALIEN, אחד היפים וגם מידי טאוור, אוורור טוב וספק של ATOP 500W. אני לא סגור לגבי הספק שלו. A-Top Gladiator BLACK http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_25_216&products_id=946 אותו המארז, רק מעוצב שונה, לחלון במקום דלת רשת, אוורור קצת פחות טוב. A-Top X-Blade Black http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_25_216&products_id=947 דגם ה-XBLADE של ALIEN, יפה לא פחות. Sunbeam Transformer BLACK http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2246 מארז יפה של סנבים, אוורור מצויין, אבל רועש. לסנבים שבא בלי ספק אני ארכיב…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב כבן 3 שנים. הייתי מעוניין לשדרג אותו בדגש על שקט ונתוני גיימינג. הייתי רוצה שאוכל לשחק במשחקים כדוגמת COD. אולי לא האחרון (MW2) אבל בהחלט שיוכל להריץ בצורה יפה את world at war. ברשותי המפרט הישן הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 – 1.86 Ghz - 2MB cache – 65W – LGA775 זיכרון: 1GB TWINMOS DDR2 – 667 דיסק: WD 160GB - 8MB AAJS – 7200rpm S-ATA2 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 (945G) –ATX ספק: HEC-300AR-TF ATX 12V – 300W – PSU מסך: 19" אשמח לקבל חוות דעת לשדרוג ב-500 וב-1000 ש"ח. תודה!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי לכולם, ההורים קנו 47 אינץ' של LCD ב FULL HD ומבקשים עכשיו ממני להרכיב להם בנוסף מחשב HTPC שישמש אותם בעיקר להקרנת סרטי HD עם כונן BLUERAY שיש לנו כבר. התקציב המוגדר הוא 2500 שקל. חשוב שיהיה שקט, חשוב שהמארז יהיה שוכב ואסתטי כמה שאפשר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת למפרט שהרכבתי: מעבדים Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY ¤600 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤449 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך NVIDIA Leadtek nVidia GeForce 9800GT S-Fanpipe 512MB CPIe ¤600 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המ…
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח. קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חיפשתי אותם בחנויות בישראל ושמתי לב שכמעט ולא מוכרים אותם בינתיים. האם הם עוד לא הגיעו לארץ? חוץ מזה, מה דעתכם על הסדרה? האם היא יותר טובה מ - N100?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ את המשחקים הכי חדשים, לא ברמה של רזולוציה של 1900 על לא יודע כמה פשוט שיהיה איכותי ומהיר, כסף אני מניח משהו כמו 3000 עד 3500 שקל אפשר לחרוג קצת לא נורא, אני קונה מחשב פעם ב 5-6 שנים נכנסתי ל KSP ובניתי את זה אבל נתקלתי בכמה שאלות לגבי החלקים מעבד : intel core 2 dou quad 6600 / e8500 מה עדיף לתקופה ארוכה ולא כרגע ?! p45 או x48 זה קשור למעבד אבל אני לא יודע מה בדיוק, אם אפשר הסבר הזה יהיה מצויין... לוח אם : P5Q Deluxe / לוח אם תומך די די אר 3 איך הלוח הזה ?! יש לו תכונות טובות וגם CF או עדיף להשקיע עוד בלוח אחר זכרונות : 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel זה הכי קשה לי לבחור, סתם בחרתי הארד דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס …
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כנ"ל, רק מארז קומפלט ללא שום ציוד היקפי ואין צורך להשקיע בקירור שקט, המפרט שבמדור המפרטים המומלצים עודכן לאחרונה רק בסוף אפריל, תודה
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב בתור מולטיטסקר רציני,הרבה ראם, ושיוכל להחזיק לי הרבה דברים המקביל ולהישאר יציב. בעיקר הרבה חלונות של אינטרנט. המחשב לא ישמש לגיימינג, אולי מידי פעם אני ישחק בו בשביל הכיף עם משחקים מסטים של חברים, או שאני יוריד משהו נחמד מידי פעם...אבל זה לא המטרה העיקרית של המחשב. סתם שאלה...אפשר לקנות בלוטוס פנימי למחשב ? (כיום אני משתמש באחד עם בחיבור USB ) יוצא לי להשתמש בזה לפעמים אז זה יהיה נחמד אם אפשר לקנות כזה דבר פנימי.. אשמח עם תיעצו לי בבקשה (: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 איך המוגן 3 בתור קירור ? אני יעשה אובר קלוק בעתיד...יש משהו שעדיף על המוגן ? מארז: SilverStone Preci…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב. התקציב הוא 3000 ש"ח, אם ממש חייבים כדי שהמחשב יהיה נורמאלי בשביל הדרישות שלי אז אפשר עד 3500. אני הולך לחבר אותו ל-LCD 42 אינצ' FHD (חיבור HDMI כנראה) ולשחק במשחקים על הרזולוציות הגבוהות ביותר(FHD), ולראות סרטי 1080P BR. אני רוצה מעבד מרובע ליבות, כי אני הולך לצפות ב-BR. אני רוצה 500 ג'יגה דיסק קשיח. שמעתי שבשביל רזולוציות גבוהות עדיף 1024 זיכרון בכרטיס מסך, אז תביאו לי כאלו. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה טובה, ושיהיה שקט, שהמארז לא יהיה מכוער. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. לא מתוכנן OC. תודה.
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17299 אני צריך מחשב פשוט יחסית, קל שמתאים ללימודים בערך בתקציב הזה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי שMCFLY הציע לי את מפרט זה עברתי עליו (לא שאני כל כך מבין) ופתאום ראיתי שיש לוח אם שלפי הביקורת באתר זה הוא מעולה: MSI K8N Neo Platinum ורציתי לדעת: 1. אם המפרט טוב בכלליות 2. אם אוכל להחלי את לוח האם הרשום במפרט ללוח האם המומלץ הנ"ל 3. יש מעבד יותר טוב שיתאים לכל מה שיש לי כאן???. המפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb ECC CL3 פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetak…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך הערכה של המחשב בפעולה אם הוא שווה האם כדי לי לקנות אותו (לקנות את החלקים הלא משומשים כי המשומשים הם שלי) מטרה משחקים ותוכנות "פנאי" מעבד: I5 650 box לוח אם: ga-p55-ud3l זיכרונות: Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe (משומש) ספק: 550 ג'נרי (משומש) הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB (משומש) מארז: CM 690 (שלוש מאווררים)
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, לא מזמן שאלתי פה בנוגע לזה...עכשיו אני יודע יותר טוב מה אני צריך. תקציב - עדיפות למשהו עד 4000 ש"ח אבל אם אין אז מוכן להשקיע יותר. שאלון: * מטרות המחשב? לימודים, צפייה בסרטים. תוכנות כבדות שאני אפעיל - ויז'ואל סטודיו ומערכת הפעלה וירטואלית ובדרך כלל פתוחים אצלי 5-10 אתרים באופן קבוע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ואפשר גם 14 אם אתם חושבים שזה שווה. עדיף מסך מאט, אבל לא חובה. * רזולוציית המסך?כמה שיותר גבוהה יותר טוב, אבל יש לזה עדיפות נמוכה כי לכל המחשבים הניידים יש מסך יחסית טוב בשבילי. * משקל רצוי? עד 1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נראה לי שמעל 6 שעות, אבל מחשב שגם אחרי שנה יעבוד מעל 5 שעות לפחות. אם יש לכם המלצות אחרות למי שצריך משחב ללימוד…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון בשביל חבר, התוכן מועתק אחד לאחד: הי חברה ! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר - 2000$ * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * שיהיה דק ויראה טוב המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. אלי
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, ביקשתי מפרט לפני חצי שנה בערך ובסוף יצא לא קניתי כלום, אז אני מבקש שוב כדי להיות בטוח שאני מעודכן בכל הדברים... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וסדרות ב-HD, אולי משחקים קלילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכד' (כבד), מטלב (מזדמן), SPSS (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל אולי אתקין עליו משחקים כמו מנג'ר, לדוגמה. -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה לרכוש נטבוק לצורך עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) וסרטים (גם HD ) ואולי מעט פוטושופ (לא להגדיל את התקציב עבור הפוטושופ ! הוא לא קריטי) התקציב הוא 560 דולר , בארה"ב גודל מסך - 12 אינץ' (זה הכי גדול לנטבוק נכון?) משקל רצוי - כמה שפחות אבל לא קריטי ולא להוסיף בתקציב עבור הפרט הזה זמן סוללה - כמה שיותר ארוך אבל שוב- לא קריטי ולא להתאמץ בשביל זה. יציאות מיוחדות - HDMI ו DVI בלוטות ? מומלץ 500 GB ואם התקציב מאפשר אז אפילו 1TB צורב DVD - כן אחריות בינלאומית - אין צורך מיוחד שכזה חברה מועדפת ? עדיף דל(אם יש להם נטבוקים בכלל) אבל לא קריטי בכלל. סומך עליכם שתמצאו את ההכי טוב ומומלץ. המון תודה על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הייתי שמח להשאר בתקציב של עד 4K-5K ללא כרטיס מסך נכון לעכשיו. הייעוד הוא עריכת וידאו עם CS5 כמו פרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו' (וכרטיס גרפי של NVIDIA שאני אקנה בנפרד, צריך לבדוק אם GTX470 תורם לי איכשהו, או שאני אסתפק בGTX260) המחשב הולך לעבוד על Win7 64bit, שעושה רושם כדבר הכי יציב שמייקרוסופט הביאו מאז ימי win 3.11... מעבד: Core i7 930, 2.8GHz או Phenom II X6 1090T שניהם אמורים לעלות בסביבות 1500ש"ח במבחנים באינטרנט הם פחות או יותר שווים, ומדי פעם AMD קצת מובילים, בגלל שהם עם 6 ליבות. לעומת זאת, במשחקים INTEL לוקחת... לוח-אם: פה תמיד אני אבוד, אבל אני לא מחפש משהו משוכלל מדי, לא בונה על OC או SLI. חשוב לי שיהיה חיבור פיירווייר. הבנתי שהלוחות של AMD זולי…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-