עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מחשב שיהיה לו אינטרנט וזה,עכשיו אמרתי לו שאני אקח מחשב בשבילי כי עכשיו במחירים של היום אפשר להביא מחשב ב2900 שקל ממש טוב ואפילו הרבה יותר טוב משלי! מה אתם אומרים על זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9875 רק שאין מסך,זה הבעיה. כרטיס מסך gforce (leadetk) 6600gt 128ddr תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  2. היום הולדת שלי קרבה(ה30 לאוקטובר),ואח שלי נמצא בארה"ב כרגע ובדקתי באינטרנט כמה כל החלקים אמורים לצאת +- אם אח שלי יקנה לי אותם מארה"ב ויביא אותם לארץ איתו שהוא חוזר ויצא קצת פחות מ4000 ש"ח. אח שלי כנראה יוכל להביא רק את החלקים שלא שוקלים הרבה והם לא גדולים,אני כרגע לא יודע איזה מהחלקים כבדים ואיזה לא,אבל מה שיהיה כבד אני אצטרך לקנות בארץ. המפרט: את החלקים הנ"ל אח שלי אקנה לי דרך אמאזון/אייבי או בחנויות בארה"ב. PROCESSOR: Intel Core i5-3450 Quad-Core Processor 3.1 GHz 6MB Cache LGA 1155 - BX80637I53450 MOTHERBOARD: Gigabyte GA-H77-D3H MEMORY RAM: Kingston Kit (4GBx2) Hyper-X XMP GRAPHICS: GIGABYTE GV-N670OC-2GD GeForce GTX 670 Windforce OC 2048MB GDDR5 256-bit …

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by ^ThiZz,

שימושים למחשב: -מתאים למשחקים הכי חדשים שיוצאים. -מתאים לצפיית סרטים וסדרות (גם באיכות HD). -מתאים לעבודה עם תוכנות. -מתאים לגלישה באינטרנט. -בעל הרבה מקום בדיסק הקשיח (500GB ומעלה). -מחשב שקט. מפרט שנבנה על-ידי חבר בפורום אחר VS מפרט שנבנה על-ידי נציג שירות של סקאי פי.סי

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  5. שלום אני ישמח עם תכלו לעזור לי בקשר למפרטים שבניתי לטובת מחשב שישמש אותי לעריכה ביתית עם תוכנת AVID השמח לתשובות רון מפרט ראשון הוא מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם -GIGABYTE GA-EP43-DS3 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי PNY Quadro FX580 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז Antec Three Hundred ספק כח Seasonic S12II 500W קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B המפרט השני הוא מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws כרטיס גרפי PNY Qua…

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by lompy,

שלום לכולם מדובר למפרט לסטודנט למחשבים,שצריך מחשב ללמודים השימוש הוא אופיס,אינטרנט ותיכנות הוא רוצה שגם יהיה אפשר לשחק בו פה ושם אז תכניסו לא במפרט את הכרטיס מסך הכי חזק שתצליחו (אם אי אפשר אז משהוא ONBOURD) וכמעט שכחתי זה צריך לכלול מסך LCD 17 וציוד הקפי אבל לא רמקולים. אם זה מגיע לקטע של כפול ליבה או כרטיס מסך חזק יותר אז עדיף כפול ליבה כי כרטיס מסך תמיד אפשר לשדרג. ----עריכה----- טוב חיפשתי קצת לבד כי אף אחד לא מגיב וואני צריך השלמות זה מ-KSP Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 512MB TwinMOS * 2 520 160GB 7200 8MB WD1600JB 360 ‏LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8‎ 190 סה"כ יוצא 1860 שקל 1000 שקל נשאיר למסך וזה משאיר 1140 לספק+…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. יש לי אנרמקס 400W ויש לי דיסק קשיח של סיגייט SATA 160GB ככה שאין לי צורך בדברים האלה... עדיפות גבוהה מאוד למעבדintel מארז כמה שיותר שקט כי אולי המחשב ישמש בעתיד כ HTPC ועדיפות שלוח האם יהיה עם כמה שיותר פיצ'רים ושאולי אפילו יתמוך במעבדי פנריין (אם זה אפשרי בתקציב הזה...) כרטיס מסך לא יקר במיוחד כי לא יוצא הרבה לשחק ,אבל שיוכל לסחוב משחקים , יש לי מסך 19" אז לא צריך תמיכה ברזולוציות מטורפות וגם מתוך מחשב להחליף את הכרטיס מסך עוד שנה +- בקיצור כ.מסך סבבה שימשוך לי שנה בכייף ואם אפשר שיהיה לו תמיכה ב HD

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... אשמח להמלצות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by LAUSER,

שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by omer672,

מה דעתכם על המפרט? אני אשדרג ל 7970, מניח שיצא 4100 בערך. אני רק רוצה חוו"ד, לא מפרט אחר. זה מחשב לגיימינג (אני לא רוצה למלא טופס, כי אני רק צריך חוו"ד). תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by qqrbjj,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-3200, אם אתם מאמינים שזה באמת הופך את העסקה ליותר משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב גלישה, תכנות, סרטים ומוזיקה. לא מיועד במיוחד לגיימינג אבל אני כן רוצה שיוכל להתמודד עם משחקים מלפני כמה שנים בלי לקרטע (כלומר כרטיס מסך חלש יהיה אחלה אבל לא משהו סטייל Intel Graphics). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו בשימוש תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכוון לאיזור ה2500 ש"ח...אך בהחלט ניתן לנצל את מלוא הסכום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3,bad company 2, crysis 2, gta iv, MW3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה לגבוהות כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף שקל למחשב ועוד מסך בתקציב עד 2000 שקל, אני רוצה מסך 240Hz ואם אין אפשרות אז לפחות 120Hz עם כמה שפחות Inch ו2ms ו 3D וLCD ו LED עם יציאת HDMI מסך שיריץ לי את הרזולוציות הכי גבוהות שאפשריות כיום. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנסות לחסוך, אבל אם אפשר וזה שווה את החיסכון אז סבבה, למרות שאני לא אקבל החזר מה6 אלף שקל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות גג מאות בודדות רק אם מאוד שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ מישחקים מאוד כבדים על הרזולוציות הכי גבוהות בלי שהתאמץ לכמה השנים הקרובות בקיצור לגיימינג ותכני HD כלומר סרט…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by benmanii,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: GeForce 250GTS 512MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by Salwaby,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם את השאלה הזאת אבל נלך על זה.. המחשב שלי לאחרונה מקרטע, ואני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו באופן כללי (בבעלותי כ3 שנים.. פרט לכרטיס מסך שנקנה בערך לפני שנה +/-) בכל מקרה, אני הייתי רוצה להתייעץ עם החברה פה לגבי אם כדאי לי לשדרג את המפרט הקיים שיש לי ? או שלא יהיה מנוס מלקנות בזמן הקרוב מחשב חדש.. כרגע זו המערכת שלי : Q6600 Gigabyte P35-DS3L 4GB 800mhz HD5770 ללא אוברקלוק. לגבי תקציב, אין ממש.. השאלה יותר בכיוון אם שווה לי להשקיע במפרט הקיים כסף, או להמתין ולקנות חדש

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 HP Pavilion DV2129 מישהו מכיר את הדגם? מחשב לסטודנט , סרטים ,אינטרנט ,שירים ..

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. שלום אני צריך מפרט לחבר (יותר נכון אחותו) שלחוצה בכסף... אז ככה אני צריך מפרט לא כולל1.מסך 2. מקלדת+עכבר.. ב 2000-2200 שקל! רצוי שיהיה מאותה חנות .. תודה מראש לעוזרים השימושים הם לאינטרנט בעיקר.. אבל שתהיה אופציה להריץ משחקים קלילים וכו'..

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by yo0924,

אני צריך מפרט עד 8000 ש"ח . אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט. אני לא מתכוון לעשות לו OC. יש מספר חלקים שאני רוצה שהם יהיו במחשב ולא מתפשר על אחרים: 1) מעבד קונרו. 2)ביג טייפון - קרור למעבד. 3)מסך של MAG 19 CRT. 4)צורב DVD של NEC 3350 5ׂ HARD DISC של עד 80 ג"ב (עדיף SATA /SATA 2ׂ חוץ מזה אני צריך ספק מארז לוח אם כרטיס מסך זכרונות מקלדת ועכבר

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by xpepx,

שלום. אני מעוניין להמלצה על מחשב נייד עד 3200 ש"ח. המחשב מיועדים לשימושים של אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה וקצת משחקים. עדיפות שיכלול 4GB זכרון פנימי. שיהיה יציאת HDMI. יש עוד משהו קריטי שאולי אני לא מודע אליו בכלל? האם במחיר הזה קיימים מחשבים ניידים מבוססים על ארבע ליבות? או רק ליבה כפולה? ואחרי קריאה ככה באינטרנט, הרבה ממליצים לקנות רק DELL בגלל איכות המוצר. אשמח אם יש לכם המלצה למקום שאפשר לרכוש את הדגם שתציעו בחנות פנדה או כל חנות אמינה בדרום? אפשרי גם להזמין מחו"ל EBAY וכו'. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. [glow=red,2,300]איך ?[/glow]

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by sDoron,

לכל חברי הפורום שלום !: את כל החלקים האחרים כבר יש ,כל מה שנותר להחליף זה: INTEL P-4 LGA775 2.80GHZ 520 800MHZ 1MB ¤975.00 מה זה ה-775 ובמה הוא יותר טוב מה478? וכמו כן מה ה-520?איך אפשר לדעת איזה פנטיום זה? הכוונה לשמו המקתצועי פרסוט וכן הלאה.. ADATA DDR 256MB 500MHZ ¤370.00 - MAXTOR 80/7200 SATA 8MB ¤440.00 POWERCOLOR RADEON X600 PRO 256MB - PCI-E ¤770.00 -למה הכרטיס הזה משתווה מול כרטיסי הAGP*8 במחירו? EPOX EP-5EPA+ ¤740.00 ¤740.00 -נראה לי אחלא כרטיס באחלא מחיר לא? FRONTIER TT2 ¤200.00 ¤200.00 -כולל ספק כח,2 מאווררים בפנים ושני לדים מקדימה מחיר כולל להזמנה: ¤3,665.00(עם והרכבה),אם תרצו אשלח גם את שם החנות.....…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by KOMBINA,

אני צריך בבקשה הצעה למפרט למחשב ניד קל 13 אודה לכם

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by spektor,

כולל מסך, מחשב בשביל משחקים לא מתוכנן OC תודה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by roma4k,

היי רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד של HP דגם DV 6790.. ביחד עם המחשב הגיע מתאם AC 90W, שמתי לב שהוא "מוציא" זמזומים כל הזמן עם הפסקות קצרות מידי פעם. למיטב הבנתי זה הקול של הזרם החשמל הזורם שם, השאלה שלי היא האם זאת תופעה ידועה או שאולי אצלי ספציפית המתאם פגום? הרעשים האלה ממש מעצבנים ולי אישית קשה להתעלם מהם בעוד שאחרים בקושי שומעים את זה. אגב, אני לא מתכוון לתופעה שקורת במחשבים עם מעבדי כפולי ליבה שבהם יש זמזומים מהמחשב עצמו (כן, גם בדגם הזה קיים..) תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. היי, אני חדש בפורום ונרשמתי כי אני צריך עזרה לגבי כמה שאלות כלליות וגם כמה שאלות ספציפיות לגבי מפרטים, חומרה והרכבת מחשבים. - קודם כל, מה ההבדל העיקרי בין סוגי ה-RAM המוצעים בשוק (DDR3, DDR4, DDR5) והאם הם קריטיים לשימוש לצורכי גיימניג ועיצוב גרפי בתלת מימד? *בנוסף, מה הסיפור עם GDDR5 ולמה הוא שונה מהאחרים? - שאלה שנייה: מבחינת הרכב המפרט של מחשב - מה הצרכים של עיצוב גרפי בתלת מימד והצרכים של מחשבי גיימינג ובמה הם שונים אחד מהשני? - שאלה שלישית: לפי מה מומלץ לי לבחור לוח אם מלבד מספר וסוג פורטים, תאימות למעבד ותמיכה בסוגי RAM? יש עוד ללוחות אם מעבר למה שציינתי שצריך לקחת בחשבון? בנתיים אלה השאלות שלי, אני מאמין שיעלו לי עוד שאלות ברגע שאני יקבל גם תשובות ממכם.. תודה …

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים