עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח מעל התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים ו Virtualization א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בעיקר משחקים ויהיה שימוש תדיר במחשב, לרוב דולק 24/7. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. Started by Shablool,

אני מחליף מחשב אז אני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור את הישן או אם אפשר לעשות טרייד אין.. או משהו כזה.. קיצר: intel 1.8 Ghz -- oc to 2.4 Gigabyte GA-8INxp radeon 9700 pro WD 80 GB 256 DRRAM Enermax 430 W

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. * מטרות המחשב? משחקים ומולטימדיה * גודל המסך? עדיפות 17.3 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא כל המקשים יהיו בבלוק אחד, שיהיה נוח. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא פחות מטרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין ​תודה מראש וחג שמח

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. Started by eyarit,

לפני חודשים התייעצתי איתכם על מפרט אבל דברים השתנו בקצב אש...אז חזרתי למקורות ואחרי מעקב אחרי המפרטים בניתי לעצמי מפרט שזקוק לאישרורכם ברשותכם. * לוח אם: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E (ב560ש"ח). * מעבד: ...... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB (ב 970 ש"ח). * זכרון ראם: TWINMOS 1024MB (1024X1) DDR2 667MHz CL5 (ב 687 ש"ח). * כונן קשיח : Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS (ב491 ש"ח). * מסך : LG 19" L1970HR 2MS LCD (ב1700 ש"ח). * מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS (ב468 ש"ח). * ספק כוח: ליברטי 400w. אם כך מה שנשאר לפחות להתחלה הוא איזה כרטיס מסך לבחור, תחילה חשבתי ללכת על : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 DVI TV…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל וכשאני אומר לנצל, לא להביא לי מפרטים ב5065 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, crysis 2 ודומיהם + העתידיים להגיע בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל 22' -לאילו הגדרו…

6. אני מעוניין במחשב נייד לעסק בתקציב של עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים, קצת סרטים ולעיתים רחוקות קצת משחקים (לא משחקים כבדים). אני צריך שהמחשב יהיה מוסגל להתמודד עם מספר משימות בו זמנית ועם תוכנות קצת כבדות (יכול להיות שאני אשתמש קצת בפוטושופ ויש כמה תוכנות שאני אריץ במקביל).

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אמי נוסעת בסוכות לארה"ב והיא מסכימה להביא לי חלק חדש למחשב עד 200$ [מכס מ****] קיצר אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט מה להביא. בנתיים החלקים למחשב החדש שלי הם: g.Skill DDr2 800MHZ HZ seagate barracuda 320GB מארז יש לי ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני בעיקר משחק במשחקים כבדים, והעדיפות השניה היא OC. ***לאימא שלי אין בעיה להביא חלק גדול כמו ספק כח*** המערכת שלי כרגע היא AMD 64 3000+ GEFORCE 6600GT GIGABYTE K8NF 1GB DDR 400 ספק כח 500 ג'נרי. מה אני יכול לקנות מארה"ב למחשב חדש לגמרי [פרט למארז ולדברים שציינתי למעלה]? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  8. מעבד: intel Pentium 1000 mhz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) + Tv out או כרטיס מסך: Nvidia Geforce 2 זכרון: Sdram256 כונן: cd 52x של sumsung כונן דיסקטים: 1.44 mitushi מסך 15 אינץ' עכבר רמקולים ומאווררים (3+) אני יודע שזה לא מחשב למשחקים וOC וכל זה...אבל לאנשים שצריכים רק אינטרנט, עבודות משרדיות וכו' הוא יותר מבסדר. אני מוכר גם בחלקים. מחירים ממש ממש טובים! איסיקיו: 165716613 מסנג'ר: cook_killer@hotmail.com אימייל: nadavba1@013.net שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. שלום לכולם. נניח לרגע בצד את המחירים שכתובים כי הם לא רלוונטים. איזה מחשב הכי כדאי מבחינת המכשיר עצמו? אני מעדיף עם מסך 13" אבל אם אחד ה15ים עדיף מסיבה מסויימת אז אלך עליו. תודה רבה על העזרה! נדב http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. אהלן חברה אני צריך מפרט שישים דגש על עבודה שוטפת נוחה ומהירה, ובשאיפה גם פעילות סבירה במשחקים, אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים, אין לי זמן לפרט מעבר לזה כרגע, אני יתן עוד פרטים בהמשך תודה רבה רבה מראש!!!!!

• 14 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by ilanb0,

השאלה היא ככל אצבע - האם קנייה בארה"ב (לרבות הרחבת האחריות לארץ) הינה זולה משמעותית מקנייה בארץ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. שלום אני מעוניין כבר הרבה זמן לקנות מחשב נייד לעבודה משרדים וקצת משחקים.. המחשב לא הולך לצאת מהבית, מקסימום לגינה אז המסך יהיה 15.6" בלבד. חשוב לציין שאני לא מתכוון לשחק הרבה ואם אני ישחק זה יהיה במשחקים לא כבדים (PES2012 / FIFA וכאלה ..) המחיר כמו שציינתי יהיה 3K עם חריגות קלות.. ווינדאוס: 7 מעבד: I3 מהסידרה החדשה של אינטל Sandy Bridge 4GB זיכרון לפחות, כרטיס מסך לא מובנה, חיבור USB3.0 החדש!!! וכמובן אחריות 3 שנים. ראיתי בזאפ מחשב של ASUS שיצא לא מזמן והוא נמכר כרגע רק בחנות אחת. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 מה אתם חושבים עליו? כדי לקנות?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by zedisdead,

יש לי מחשב קיים החלטתי להחליף 4 חלקים במחשב כולל פרוק ומערכת הפעלה WIN7 אלה החלקים : GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח כמה אמור לעלות דבר כזה כולל עבודה תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי תקציב של 4000ש"ח המחשב יהיה בעיקר ללמשחקים ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות למפרטים שיתמודדו בצורה טובה עם המשחקים:CRYSIS,GEARS OF WAR,BIOSHOCK,COD4 הנ"ל.(ללא מסך וללא ציוד היקפי ללא OC ) זהו המפרט אותו קיבלתי לפני מספר ימים אך הצלחתי להגדיל את התקציב ב 500 ש"ח איזה שיפורים כדאי בהתאם למחיר החדש ? המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤907 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR66…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  15. הי חברים , חשוב לי - מעבד וכ.מסך עוצמתיים , FHD. אני כמעט נעול על - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909833 ---- > Dell Inspiron 15 7559 N7559 המלצות אחרונות לפני קנייה ? אם כן, האם שווה להוסיף SSD / RAM תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  16. Started by timont,

אודה לכם אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר במחיר 3000 ש"ח ~ הכולל: 1. מעבד אינטל 2. לוח עם: כ. קול, כ. מסך, כ. רשת, תומך SATA II תומך דואל צאנל 667Mhz 3. זיכרון 1024MB 667 4. HD 160GB 5. צורב DVD כל השאר לא חשוב לי .... קיבלתי הצעה קצת דומה מאייבורי אבל החבר'ה כאן הורידו אותי ממנה.... תודה. זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by sabi10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, אולי BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לתגובה, הנושאה דחוף ביותר. תודה מראש, עמיר

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  19. בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב4000ש"ח לצורך גיימינג (בעיקר משחקי סימולטורים סטרטגיות) סרטים ואינטרנט. כולל ציוד הקיפי, מסך 19-21 אינץ'. המחשב יקנה ב IVORY אז מבקש להכין מפרט משם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. כאמור, התקציב הוא4K המטרה היא שהמחשב יתאים למשחקים חזקים היום ויחזיק מעמד עם משחקים חזקים גם לשנתיים הקרובות לפחות. ולכן, אם לדעתכם מפרט ב 4K לא יפסיק לצורך זה, אז ניתן להגדיל את התקציב גם ל 5K. מטרות המחשב הן כאמור משחקים, אינטרנט, סרטים ושאר הדברים הרגילים. אין צורך לציוד היקפי - מתוכנן לקנות גם מסך 22 ולכן כדאי שהמחשב יתאים למסך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט ככל הניתן (הוא נמצא בחדר שבו אני גם יישן) וכדאי שהקירור יהיה טוב שחלקים לא ייהרסו מהר מדי. לא מעוניין ב OC. ושאלה נוספת - האם יש טעם לחכות עוד חודש-חודשיים עד לקנייה. כלומר - האם צפויים חידושים או הורדות מחירים מתוכננות בזמן זה? תודה למי שייעזור .

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים וכרגע הוא בשלבי גסיסה והייתי מעוניין להחליפו. רציתי להדגיש שעשיתי קצת בירורים ואני חסיד יותר של intel ולא AMD (מה שכן עובדים ב-32nm ו-73W ב-I3 ו-I5 שביניהם אני מתלבט) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,קידוד וידאו (לפעמים),משחקים פשוטים.צפייה בסרטים (גם HD). יש לי מסך 22 אינץ של fullhd samsung דגם-2333HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. מישהו מצא לי דיל בחנות מחשבים, המחשב TOSHIBA Satellite m115 -s3094 במחיר של 2500 שקל. המחיר קצת חשוד (מחיר מחירון בזאפ 8K). האם המחשב שווה משהו? מה החסרונות/יתרונות שלו? האם הוא חזק? מה צריך לבדוק שקונים מחשב נייד משומש?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by parker8,

אני חושב ש-1500 ש"ח... יספיקו ללוח אם+ספק כוח ל-SLI... אפשר גם בפחות... יש לי כבר כרטיס מסך 7800GT של LEATHEK אז אני פשוט אקנה עוד אחד... מה שאני צריך זה זה לוח אם+ספק כוח ל-SLI-תציעו תקציב מתאים!! והדבר הכי חשוב שזה שיש לו מעבד אינטל-PENTIUM 4 3.0 GHZ 64 BIT תודה מראש נ"ב המפרט לחבר שלי.. הלוואי ולי היו את האמצעים בשביל זה.. :-\

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by yaniv.s,

אני צריך מחשב שיחזיק לי להרבה זמן.. ושיתאים למשחקים אני לא צריך צורב DVD מסך מקלדת ועכבר עכשיו אני מעדיף ליבה מרובעת וראדון תודה..

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  25. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard - Crossfire x16 PCI-E x2 זיכרון פנימי DDR3 1333 MHZ 4GB 2X2048 ADATA דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW כרטיס מסך Radeon HD4870 x2 2GB 256bit - Gigabyte\Sapphire כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם מארז Thermaltake M5 Black 120mm 3XFan ספק כח 1000W - Thermaltake Toughpower קירור מעבד מה שמגיע מintel סה"כ 7800, 7300 מזומן, לא כולל מע"מ כי אני אילתי מחובר למסך Sony kdl40v4000 שהוא lcd 40 inch FHD (המסך כבר נקנה …

• 9 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.