עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, מוזיקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט שלא יסתנוור מהשמש ואור וגודל 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר רזולוציה גבוהה ! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר תאורה למקלדת * משקל רצוי? כמה שפחות...עד 2.6 ק"ג לדעתי משו כזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

2. Started by or1990,

שלום אני חדש פה. אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב חדש שאני הולך לקנות בסכום של כ4500-5000 שקל, לא לחרוג מהתקציב. התקציב כולל בתוכו גם מסך. הממ אני יודע בערך מה אני רוצה אבל היות שאני לא מבין גדול בתחום אני אתן לכם לעזור לי... השימוש העיקרי של המחשב הולך להיות שימוש בלסרטים, שיתוף ומשחקים..לא צריך מחשב GAMER ולא עבודה.. משו באמצע.. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק תמיד, גם נגיד שאני ממיר סרט לDVD. במפרט צריך גם כרטיס קול, זכרון שיהיה 160GB וצורב DVD. כמובן שצריך את כל הדברים החשובים. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  3. חג שמח. המחשב הישן מת. המחשב החדש הוא לשימושים כללים - אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים לנכדים קטנים בני 4, אין צורך באופציית שידרוג. יש מערכת הפעלה, אבל דרושה התקנה. חשוב מארז בעיצוב קלסי (קווים שקטים לא רועשים),מהיר, שקט ושהרכיבים יהיו אמינים. כמו שכתוב בכותרת התקציב גמיש...

4. Started by Pika007,

מפרט AMD למשחקים עם מסך דק 17 אינץ' תקציבי. המסך חשבתי על זה של NU tech הוא מצוין, כבר ראיתי אותו בעצמי, הוא 8ms ועולה 1400 ש"ח בלי חריגות בבקשה. מנעה מחשבים www.noacomp.co.il אם אפשר שיכנס בתקציב הכרטיס Club3d X800RX *שכחתי- צריך לכלול גם רמקולים, מקלדת ועכבר רמקולים אני כנראה הולך על ה SBS70 של קריאטיב (2 רמקולים פשוטים יחסית, אבל טובים) מישהו?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  5. בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by dodoboy,

כולל ציוד הקפי.. אפשרות לחריגות קלות בנתיים נתנו לי הצעה למחשב ב4K מעבד אינטל e8400 6m 3.0 775 לוח אם של גיגביט ga-p35-ds3l 775 כרטיס מסך של לדטאק PX8500GTS 128BIT 512MB DX10.0 HTP זיכרונות של סמסונג 2 גיגה 800MHZ דיסק קשיח של וסטרן דיגיטל 320 גיגה סטא2 7200RPM 16M מקלדת ועבר אלחוטי לוגיקט רמקולים של אלטה ליסינג VS4121 2.1 צורב LG X20 וינדוס ויסטה כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת מארז+ספק כח מה אומרים???הצעות חדשות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by orese,

אני מחפש בשביל חבר שהשימוש שלו זה אינטרנט וכתיבת מיילים אבל נראה שאין להשיג, גם ביד שנייה לא מצאתי שום דבר אמין אני חושב להזמין מחול אבל אין לי כל כך ניסיון בזה מה לדעתכם הפתרון הכי טוב לאחד שרוצה לקנות מחשב נייד ב באזור ה 1500-1800

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by avi.hagit,

האם אחריות למחשב שנה אחת על כול המארז <מעבד amd> זה מספיק זמן בשביל לראות שכול החלקים באמת טובים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  9. שלום לכולם, כמו בכותרת המחשב ישמש למטרת לימודי אדריכלות כך שאני מעריך שמעבר לשימושים משרדיים בסיסים המחשב יצטרך להריץ גם תוכנות שרטוט / מידול כלשהן אני לא כל כך בקיא בתחום אז אני לא יודע להגדיר בדיוק אילו תוכנות. אין צורך במשחקים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לצפות בסרטים באיכות טובה, אבל לא חובה. כמו כן היא תיקח את המחשב איתה ללימודים אז יש להתחשב בנושא משקל וזמן סוללה כך שיהיה סביר לסחוב אותו איתה כל היום ולעבוד איתו זמנים ממושכים על הסוללות. כמו כן בנוגע למסך, היא חושבת ללכת על מסך קטן (11.6). האם זה קריטי מבחינת מחיר ומשקל? או שעדיף כבר ללכת על 14" סטנדרטי? תקציב עד 550$ גג, המחשב ירכש בארה"ב. תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  10. Started by zglazer,

שלום לכולם הבטחתי לבתי מחשב נייד לאור הישגיה בלימודים כך שבהבטחות יש לעמוד . בתי בכיתה י"א והמחשב אמור לשמש אותה עבור הדברים הבאים: 1-גלישה באינטרנט 2- אופיס 3-מולטימדיה=צפייה בסרטים+ השמעת מוסיקה אני מתלבט בדברים הבאים: 1- אם כדאי לרכוש אותו בחו"ל ארה"ב דרך קרובי משפחה מה דעתכם? האם יש אחריות בין לאומית ? 2- על איזה גודל מסך ? המחשב כעיקרון יהיה בחדרה כך שהמשקל הוא לא מהווה בעייה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by paulgrunner,

שלום לכולכם ! יש לי מפרטים של 2 מחשבים בהם אני מתלבט. ניסיתי להיכנס לכל מיני אתרי יצרן וכו' כדי לעמוד על ההבדלים, אולם בסוף החלטתי לפנות לעזרה ממקצוענים... המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, הורדות, עיצוב תמונות ועוד כנ"ל. מדובר במחשב ביתי ואני לא צריך בו גרפיקה יוצאת דופן או משהו כזה, אלא שיהיה מספיק עמיד בהרבה אפליקציות שעובדות ושיחזיק תחת שימוש נורמלי 3-4 שנים. בכל מקרה אני מעוניין במעבד של INTEL מסוג PENTIUM מתוך שמרנות (אני יודע שהרבה טוענים ש-AMD טוב ומעודכן יותר). אנא המליצו על המחשב המועדף וציינו מדוע אם תוכלו. מפרט מס' 1: מעבד Intel Prescott 3GHZ 800MHZ FSB 1M Cache 775 PIN לוח אם ASUS P5P800 - CHIPSET 865PE הכולל: * כ. קול 6 ערוצים - AD1985 זיכרון TWINMOS 2*256Mb DDR…

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  12. שלום לכולם תודה על עזרתכם , אני אשמח למפרטים והסברים הגיוניים מעוניין ב 1. מה התקציב? - 4000 ש"ח מזומן 2. מטרות המחשב? מיועד לילד בן 11 משחק בעיקר משחקי ספורט, פיפא , NBA 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? דרוש מסך דק , לא יודע אם רגיל או רחב , יש המלצות ? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? באופן כללי אני נוטה למעבד אינטל כי אני מכיר יותר את הלוחות אם שלהם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא מעניין , העיקר שיעבוד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? קצת רעש לא נורא, אבל לא ברמה תעשייתית ;D…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  13. שלום לכולם הרכבתי את המפרט הנ"ל לאחר התלבטויות ארוכות, אשמח לקבל את דעותיכם מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 לוח אם Asus P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD ¤646 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤289 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤213 כמות:2 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 100 ¤178 ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W ¤346 קרור למעבד Thermaltake Mini Typ (18db) all copper ¤179 מאוורר למארז Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - BLUE ¤53 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3089¤

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  14. אממ אני מתלבט אם לרכוש מעבד 4 ליבות או 2 וזכרון פנימי אני חושב ש4 ג'יגה.. כעקרון התוכנות שנמצאות בשימוש הן לא כבדות במיוחד, מלבד כמה תוכנות של לימודים...כרגע אני במחשב די ישן וכל התוכנות עובדות ביחד, אבל לאט. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2-3K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?),שימוש יומיומי,עבודות משרדיות וקצת תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספצ…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by MtK,

הי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה קל במחיר 6000ש"ח. הוא בעיקר לעבודה בהרצאות, OFFICE ודברים בסגנון. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. Started by aviv00,

עם מסך 12-13 אינצ מעבד C2D עם צריכת חשמל נמוכה תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. שלום , כמו בפרסומת של פלאפון אני מניח שקיימים בשוק עוד מתאמים אלחוטיים לנייד שבעזרתם אפשר לגלוש בכל מקום , זה ממש נחוץ לי ואני מעוניין לשמוע על כל פרטים נוספים ולדעת מהיכן אפשר לרכוש את זה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. Started by abarbotel,

היי אני הולך לקנות מחשב עם מעבד i5 אני צריך המלצות ללוחות אם והבדלים בינהם המחשב ישמש בעיקר לעריכת וידאו , קצת למשחקים ברמה בינונית , שימוש משרדי גלישה וצפייה בסרטים, בעתיד כנראה אחבר אותו שיהיה מרכז מדייה אני רוצה גם אופצייה לחבר לו שלט אם אפשר בבקשה המלצה ללוחות ולציין מה ההבדלים בינהם ומשהו אחרון אם אפשר הצעות לכרטיסי מסך, לא משהו מטורף אבל גם שלא יהיה לי כרטיס מובנה כי למיטב הבנתי המובנים הם חלשים

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. שלום לכולם, קודם כל אני שמח לחזור לפורום האדיר הזה פעם בעצמי הייתי ממליץ על מפרטים אמנם של מחשבים נייחים, ומרבית ההודעות שלי יעידו על כך אבל איך אומרים - הגלגל הסתובב ואני צריך את עזרתכם האדיבה אז ככה - רשמית אני כבר סטודנט, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל 2 שימושים עיקריים : * סרטים בHD - רק עכשיו התחדשתי בטלווזית לד מסוג Panasonic E30 , ואני מעוניין לראות סרטים בHD באמצעות המחשב נייד. * שימושי אופיס, משרד- השימושים הרגילים לסטודנט הפשוט כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3K עם עדיפות לכמה שפחות כמובן . אז הנה פירוט יותר נרחב לפי הדרישות של הפורום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס + צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא כזה קריטי * משקל רצוי? לא ק…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by pincher77,

שלום חבר'ה, אני צריך את עזרתכם בנוגע לקניית מחשב גיימרים.. התקציב הוא 3000 ש"ח. המחשב למטרת משחקים נטו.. לא צריך מסך וציוד היקפי !

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. Started by MagnuM_47,

תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by dlogan,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by dropc,

ASUS U31SD-DH31 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230184 1. אני לא מצליח להבין מהמפרט, איזה לוח-אם מותקן במחשב? 2. כ. מסך NVIDIA GeForce GT 520M הוא סטנדטי או פשוט מידי? האם הוא חלק מהמעבד\לוח-אם או כ. בפני עצמו? ואיך ניתן לדעת זאת? 3. אני מעוניין לשדרג ל8GB, משמע צריך המלצה לסטיק תואם למחשב הנ"ל של 4GB. איזה חברה מומלצת? חשוב שיתאים כמובן לחיבור: Slots: SO-DIMM 204-Pin Type: 1333MHz DDR3 SDRAM עדיפות לחנות אמינה במחיר סביר סביב ה-100-150 ש"ח עם משלוח. תודה.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by AAvihayD,

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב G GH22 SATA x 22 Black Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח GainWard GeForce GTX470 1280MB GDDR5 PCIe Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 Intel Core i7 870 Socket 1156 2.93Ghz Tray SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus או מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingst…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by qman32,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים