עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן... החלטתי שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי קצת... אבל אני לא רוצה להשקיע בצורה מוגזמת... את כל שאר הרכיבים אני יקח מהמחשב שיש לי נכון להיום. כרגע זה מה שחשבתי עליו: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם:EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות:2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כ.מסך:HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E סה"כ זה יוצא 2588... שזה בהחלט בתקציב... אם למישהו יש הסתייגות או חיזוקים אני ישמח לשמוע תודה!!! כמו כן, יש סיכוי שאחותי תרצה לקחת את הרכיבים המוחלפים מהמחשב הנוכחי שלי(יש לי את כל השאר שצריך גם לעוד מחשב) ואני ירכוש בנוסף גם מארז+ספק כדי לתת לה את שלי... חשבתי על: מארז:CoolerMaster Elite 33…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  2. למשחקים כבדים, OC וסרטי HD! 4GB זיכרון מינימום DDR3 מעבד אקסטרים קירור מים למעבד לצ'יפ ולכרטיס מסך! מקלדת ועכבר אלחותיים! רמקולים גם למשחקים וגם לסרטים! מסך מינימום 24 אם לא 32 עדיף 32! כרטיס טלויזיה או משהו שיאפשר לחבר את הYES למחשב ולראות דרך המסך! מערכת הפעלה VISTA 64 תקציב 30000 אפשרות לחריגה! שיהיה מפנדס!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by highmiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - AVID - כבד, פיינל קאט - תדיר, After Effects - תדיר 3. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  4. Started by Kitzony,

צריך מפרט ב3300 שקל כולל ציוד הקפי ומסך תודה. בידווי, המחשב צריך להיות בצבע שחור אפור. -המארז,המקלדת,העכבר,הרמקולים,המסך בקיצור הכל...

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by maorfar,

קניתי מחשב נייד לפני שבוע והסוללה לא מחזיקה לי 120 דקות אפילו בלי משחקים רק סרט מה אורך חיי הסוללה הממוצע של סוללת ליטיום 6 תאים של MSI ?????????????

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by LazyNinja,

אהלן, פרסמתי פה כבר הודעה שבה המליצו לי על N55-i7, אבל בגלל שאני ממש בימים הקרובים הולך לקנות רציתי לפרט יותר את הדרישות שלי ולקבל המלצה סופית (עבורי). קודם כל - אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. אני צריך משהו שיעמוד בדרישות שלי ולא יותר. חשוב לי שהוא יעמוד בכל הדרישות ב-100%, אבל אין צורך לנצל את כל התקציב אם זה לא חובה. אני מחפש נייד בגודל סטנדרטי (15.6"). רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל ככה שזמן סוללה לא משנה במיוחד. משקל עדיף כמה שפחות, אבל כנ"ל זה לא קריטי במיוחד. רצוי שירעיש כמה שפחות, כמה שאפשר למחשב נייד ... בנוסף - המחשב יהיה לרוב מחובר למסך חיצוני, FHD "27. השימוש שלי במחשב יהיה לאינטרנט, פיתוח/תכנות וקצת לגיימינג. לגבי גיימינג - המקסימום שא…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. שלום בחנות המחשבים המקומית הציעו לי ככה : כרטיס ג'יפה 6600 GT של ג'יגהבייט בחיבור AGP ולהוסיף 2X256 של זכרון DDR 400 של חברת קינגסטון , כך שבסה"כ יהיו לי 4X256 ,כולם של קינגסטון בסך הכל יעלה לי 1400 שקל... אני חושב שזאת הצעה לא רעה ,נכון? אני בסך הכל רוצה לשחק בבטלפילד 2 וקצת משחקים אחרים תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by finhack,

מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד נטבוק שישרת אותי בעיקר ללימודים, חשוב לי שירוץ מהר עם חיי סוללה ארוכים (מעל 6 שעות). מעבר ללימודים אני מאמין שאני אשתמש בו אולי גם לסרטים, כמובן ראוי לציין שאינטרנט וכו'. חשוב לי גם שיהיה קל, וקטן מימדים אך נוח להקלדה. יש חיה כזאת? אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. די חשוב לי מסך 11" כונן של לפחות 160GB או יותר קראתי קצת על הASUS 1101 שנראה כמו אופצייה טובה אך מטריד אותי הקליטה החלשה של האינטרנט האלחוטי שבו.יש עוד המלצות?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by snir2007,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס ויסטה. משהו קרה למחשב, לא מתחבר לו האנטרנט, דיברתי עם חברת בזק הם ניסו לסדר לי אמרו לי שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא תכתובת של האתרים ולא מקבל אייפי. ניסינו לשחזר הגדרות לא הצלחנו הם אמרו לי שיש רק אפשרות לפרמט תמחשב. כאשר קניתי את המחשב דרך "וואלה שופס" רכשתי גם את הווינדוס, אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המחשב. הבנתי שיש איזה שהיא דרך לפרמט תמחשב בלי דיסק. דרך אגב, ניסיתי לעשות שחזור מערכת של הווינדוס אבל זה נותן לי רק יומים אחורה באותו יום שנהרס המחשב. וזה עדיין לא טוב אשמח אם תעזרו לי לפרמט את המחשב. מקווה להנות ולתרום לפורום הזה מה שאני יכול, במידה וטעיתי וזה לא המקום המתאים, מנהלים אני מצטער מראש ואשמח עם תעביר לי תהודעה לפורום המ…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך מפרט כמו שרשמתי בוכתרת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. MATLAB באופן כבד לפרנסה, הרצת מטריצות של 30*300 אלף תאים! 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך בסביבות 24" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לפי דעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by nivosh,

שלום חברים. האם אני דוחף את הגבול? מפרט עד 1000 ש"ח? הקיצר אני צריך: שימושים: אינטרנט, הורדות, סרטי מוזיקה וקצת עריכת תמונות ווידאו מעבד חזק (אבל לא בשמיים) לוח אם עם: כרטיס מסך און בורד עם יציאת DV, כרטיס קול סביר, יציאת לאן \ בלוטות' \ ווי-פיי מארז עם קירור סביר ספק כוח סביר זכרונות מספיק 2 ג'יגה אבל שתהיה לי אפשרות להרחיב והכי חשוב: שיתמוך בלינוקס 100 אחוז. וזהו. אני אתקין עליו הארד דיסק SATA שיש לי וצורב שיש לי

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום, אני חדש בפורום.. צריך ביקורת על מפרט.. ישן (בן כמעט שנה) מה שאני צריך מכם זה ביקורת - מה כדאי לחדש, כמה כדאי להשקיע? אני רוצה 100% להוסיף זיכרון ולקנות כרטיס קול שלא יהיה ON BOARD. מה עוד כדאי לי? תודה מראש.. עומר. עריכה קטנה: יש לי ערכת רמקולים 5.1 אז הכרטיס קול צריך להיות בהתאם O_O

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. לגבי התקציב - אני מעדיפה שלא תהיה חריגה, אבל מוכנה לקבל בהנחה שהשדרוג במחיר יתן לי שיפור טוב בביצועים. אפשר לחרוג עד כ-500 שקלים (להשתדל כמה שפחות, כמובן). השימושים הצפויים של המחשב הם משחקים, סרטים וגלישה. המסך שאני קונה בנפרד הוא U2311H של דל, ומעוניינת להוציא את המיטב מבחינת רזולוציה. ציוד היקפי נדרש הוא כרטיס רשת אלחוטי (לא משנה לי איך הוא מתחבר) - צריכה אחד ממש טוב. שקט חשוב לי. לא ברמה שאני רוצה להפסיד ביצועים של חומרה בשביל מארז שקט יותר, אבל במסגרת המגבלות זה די חשוב. לא מתוכנן OC עכשיו או בעתיד מאוד חשוב לשמור אופק לשדרוג עתידי! תודה רבה ** מפרט של אינטל בבקשה

14. אני צריך מחשב בסיסי, זול ככל שיהיה בכדי לסחור בבורסה , התוכניות שאני מריץ הם בסך הכל הרבה אקפלוררים וגרפים, לא גרפיקה כבדה. זה המפרט שהרכבתי - יש לי כבר צ'יפ אחד של זיכרון 256 מ"ב בבית , לכן קניתי רק אחד. עכשיו אני הולך לשים על המחשב שלושה כרטיסי מסך בשביל לחבר שלושה מסכים למחשב. קניתי כרטיס AGP אחד כדי שיהיה המרכזי, ויש לי עוד 2 PCI בבית עם 8MB זיכרון . השאלה שלי אם זה יספיק לתמוך במה שאני רוצה. Price list updated 20-05-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 290 1 290 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. הייתי באופיס דיפו ובבאג, באופיס דיפו המליצו לי על HP מסדרת PROBOOK שיש לו 2 דגמים, אחד עולה 3700 והשני 5000, המשקל של המחשב הכי חשוב לי ואני לא רוצה שהוא יעלה על 2 קילו, לכן חשבתי על מחשב עם מסך 13.3. השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל הייתי רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים קלים וסרטים לפחות ב 720P... בבאג שהייתי המליצו לי על מחשב אחד של דל ואחד אחר של טושיבה ששוקל ממש מעט אבל המפרט שלו ממש ישן... רציתי לשאול באופן כללי איזה מהחברות מומלצות? אני יודע ש- HP היו על הפנים לפני כמה שנים במחשבים ניידים, איך הם עכשיו? על איזה דגם אתם ממליצים באופן כללי מכל חברה בתקציב כזה?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. היי חבר שלי רוצה מחשב, שיהיה למשחקים - חזקים ככל שאפשר במסגרת התקציב וסרטים. הוא לא מתכנן לעשות OC, והוא לא צריך שום דבר פרט לקופסא. הוא טוען שהחדר שלו חם מאוד, יתר על המידה.. אולי זה משפיע על קירורים וכו'? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט, אבל יותר עדיף קר.. 3000 ש"ח, אפשרי לחרוג טיפה אם זה לא תופסת של כמה מאות שקלים (3+) תודה. (:

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שלום, להלן מפרט למשחקים שהרכבתי עבור אחי כשהדגש הוא על פשטות כלומר, מרגע שיקבל את המחשב ההתעסקות תהיה מינימלית (בלי פילטרים לנקות, בלי שדרוגים ותחזוקה יומיומית) הלוח והמעבד סגורים 99% מה שאני מבקש זה דעה על שאר הרכיבים האם יש משהו יותר משתלם הסיבה ל NVIDIA היא בגלל הנוחות - פחות פאטצ'ים להוריד/דרייברים. יחובר למסך 22" אני העשה לו את ה OC - מתון מאוד - קצת מעבד וקצת כרטיס מסך. את השילוב של המארז והספק אהבתי מאוד ואני מעדיף להמנע מאותם מארזים מצויינים כמו ה 300 ו 690 למרות שהם טובים באוורור אבל צריך לנקות אותם יותר. ודבר אחרון, האם ניתן להרכיב מפרט זול יותר בחנות אחרת? תודה רבה לעוזרים סוון Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by Eliav hakmon,

19. Started by GuyG,

כן, קונים לסבא וסבתא שלי מחשב.. מאייבורי (למרות כל מה שאומרים עליה).. כמו שאתם מבינים מהשם (סבא וסבתא) הם בקושי יודעים מה זה מחשב.. אני צריך ללמד אותם - כלומר, חלקים זולים שימושים: אינטרנט בסיסי.. (משחקים וסרטים וכל זה בכלל לא!..) צריך מסך lcd 19, לא חשוב ms,ניגודיות,בהירות, (לא wide), עדיפות שהמסגרת לא תהיה שחורה תקציב 1700-1900 (לא יותר) שיהיה כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב (הכל בסיסי ביותר) *אני בכלל לא בטוח שהם צריכים כ. מסך חיצוני, נראה לי משולב יספיק.. לא ? מקלדת אני רוצה Microsoft Multimedia Keyboard (כחול) יש הצעות..?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by idit109,

שלום, אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון... יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם VISTA, ויש לי בעיה בסאונד של המיקרופון, אני שומעת הכול אבל אם אני מנסה לדבר, נגיד ב-SKYPE לא שומעים אותי.. אני לא מצליחה לאתר את הבעיה... מישהו פה נתקל במקרה דומה אולי?... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by gabriel6,

שלום רב, אני רוצה את עצותכם לגבי מפרט מחשב שאני רוצה. בגדול מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, ואמינות - אם אפשר לקבל קצת ביצועים בדרך זה בסדר (רב הזמן המחשב ישמש לשימושים משרדיים אך גם גם קצת משחקים). יש לשים לב גם למחיר - שלא יהיה גבוהה כל כך. יש לי מסך, צורב DVD , ודיסק קשיח. הס מלהזכיר אוברקלוקינג... אף פעם לא התלהבתי על הרעיון. Vini vidi vici לגבי המעבד - האם יש הבדל כל כך גדול (בביצועים) בין סמפרון 3400 לבין Athlon X2 3800? השיקול שלי לגבי הסמפרון הוא לא רק המחיר אלא שהוא לא מתחמם כל כך ולכן אפשר להוריד ברמת הרעש האם ההחלטה על מעבד סמפרון תעשה את המחשב ממש איטי או שזה כמעט ולא יורגש. לגבי פתרון הקירור למעבד אני רוצה הצעות הדגש הוא על שקט - אם אפשר בפחות מ200 ש"ח לגבי לוח א…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by kryon,

פעם ראשונה שלי בפורום אז עמכם הסליחה על חוסר המקצועיות. לפני הכל, להלן המפרט שברשותי: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE מבוסס 865 מעבד INTEL P4 2.8 HT 1MB CACHE זכרון 2048 RAM DDR 400 כרטיס מסך E-VGA 6800 GT 256 MB , AGP כל השאר לא כל כך חשוב. ולשאלה: האם שווה לשדרג את כל המחשב ל - PCI EXPRESS, מעבד AMD רציני ולוח אם מבוסס NF4, או לחילופין, האם לדעתכם המפרט הנוכחי מספק כרגע וייתן ביצועים גבוהים במשחקים. הבעיה בשדרוג - החלפת כרטיס מסך לכזה המבוסס PCI-E. משהו ברמה שיש לי כרגע יעלה לפחות 2500 ש"ח. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by shabak,

בוקר טוב, גיליתי את המחשב שבנושא הלילה. המפרט שלו והביקורות שמצאתי (בעיקר מאתרים אוסטרליים והודיים), נראים די מבטיחים. נראה שיש לו גם אחלה עיצוב שלא נתקלתי בדגמים אחרים של Lenovo. קצת יותר אטרקטיבי מה thinkpad, לטעמי לפחות. ביקורת אוסטרלית + מפרט: http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/lenovo/ideapad_y430/257409#cb הבעיה שבארץ מצאתי שהוא משווק רק ע"י 2 חנויות (נראה לי חשוד קצת), עם מפרטים שונים בכל אחת. להלן: http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~3231U~11~0.htm http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4301&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=HE מישהו אולי מכיר ויודע למה לא משווק בצורה רחבה יותר בארץ, ואם יש סיכוי שזה יקרה בעתיד הקרוב? ראיתי ש…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. היי, אני מחפש מחשב חדש בהתאם לדרישות * מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים וטורנט * גודל המסך - בין 13.3 ל15.6 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - עד 2.3 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD כונן אופטי- לא קריטי * לפחות 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. הדגם הראשון עולה כ 5500 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3480 הדגם השני עולה כ 6600 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2656 ממה נובע ההבדל פרט למהירות המעבד (1.73 לעומת 1.83)? שניהם 64BIT? יש עוד הבדל מהותי ? (שימו לב אפילו הזול יותר הוא עם SATA ויקר הוא עם PATA) תודה לעוזרים, טל

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.