ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מחשב ללימודים אופיס וכאלה מסך טוב מקלדת עכבר אם נשאר מקום גם למדפסת תודה לעוזרים מה אומרים על זה Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL8 (945P) s775, GBL, SATA II זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחיר 3290 ¤
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא. ASUS K55VM . הוא מגיע עם 4 גיגה של סמסונג 1600 MHZ DDR3. אני מעוניין להוסיף לו עוד פס של 4 גיגה. מה הייתם ממליצים מבין 3 אלו? הם אותו מחיר. http://ksp.co.il/?select=.1038..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ועוד שאלה, יש לי רשיון לWINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT במדבקה מאחור. עם מה עדיף לעבוד עם גירסת 32 או 64? מה יותר מומלץ? כמובן שעם 32 אי אפשר לנצל 8 גיגה, אבל אני מתעניין לגבי מהירות, אם אני מתכנן לעבוד עם אוטוקאד ותוכנת גרפיקה אחרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בלי מסך וציוד היקפי שיענה על הצרכים הבאים: יהיה מהיר מאוד יהיה בו הרבה מקום (אני רוצה לשים עליו סרטים מוזיקה ומשחקים) תהיה לו גרפיקה מצויינת תוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP ו-MATLAB יעבדו בלי בעייה תהיה לו גרפיקה ובעיקר שמיעה מעולה (לא מוכן לוותר בקטע הזה) אני רוצה לחבר מערכת רמקולים עם 3 כניסות למחשב משחקים בינוניים עד כבדים יעבדו כמו שצריך (אין לי יותר מדי לשחק אבל אני בכל זאת רוצה שתהיה לי האופציה)
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, חבר שלי עורך דין שבדיוק פותח משרד משלו. הוא זקוק למחשב עם יכולות מינימליות בעיקרון אבל כמובן שיהיה ניתן להשתמש בתוכנות המשפטיות הקיימות היום בישראל. אני מצאתי עבורו את המחשב Lenovo IdeaPad 3-17IAU7 82RL004UIV באתר KSP. אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מצאתי מחשב שלדעתי מתאים שעולה כ 3800 ש"ח. אם אפשר פחות מזה אז יותר טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SS…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
סה"כ אני בחרתי כבר כמה רכיבים אני צריך חוות דעת ולסגור פינות בנושאים שאני פחות מבין בהם 1. התקציב 5K, תמיד אפשר לחרוג אבל אני סטודנט וזה אומר מבחינתי עוד כמה חודשים על נקנקיות וחומוס אחלה, אז אם אפשר לא לחרוג (ואפילו לחסוך) יהיה מצויין 2. השימושים העיקריים הם משחקים (כבדים) ברזולוציה 1650*1080 (יחי DELL 2007WFP) בהגדרות גבוהות (בתקוה) ותוכנות שאני צריך ללמימודים כמו סולידוורקס ומטלאב (אני לא מריץ סימולצית מטורפות אבל שיהיה נוח) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול מארז 5. שקט לא שיקול 6. אני לא מכוון לעשות לו אוורקלוק (בזמנו כבר שרפתי את 8800GTS ןלוח אם בגלל E6300 ואני לא רוצה לחזור לתקופה האפלה הזאת) 7. לא צריך תוכנות או הרכבה 8. עדיף מKSP או באופן כללי משהו בצ…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני עדיין עם אותה התלבטות ולא מצליח להגיע להחלטה בין ה gigabyte וה- dell ורציתי לדעת כמה דברים על הדל. עד כמה היכולות הגראפיות שלו חלשות? האם יש לו חיבור למסך LCD חיצוני כדי לראות סרטים?ואם כן האם יראו טוב הרי אין לו כרטיס מסך? איך השרות של DELL בארץ?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte P35-DS3L 420ש"ח מעבד: Intel E8400 845שח קירור למעבד: Thermalright Ultra -120 eXtreme 256 ש"ח זיכרון: Crucial Balistix 2gb 800mhz 4-4-4-12 170ש"ח (הזכרון של CRUCIAL נמצא במחשב שלי כרגע, ואני אעביר אותו למחשב החדש, המחיר הוא מחיר לזיכרון זול של PQI - המחשב הישן ישמש כמחשב משרדי) כ.מסך : zotac 9800gtx AMP! 1600ש"ח הארד דיסק: Western Digital WD5000AAKS 0.5 TB 380 ש"ח ספק: Enermax MODU82+ 525W 560 ש"ח מארז: Antec p182B 715 ש"ח אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 150ש"ח סה"כ 5096ש"ח טוב, רציתי לשמוע מה דעתכם, המחשב מיועד להרצה של משחקי DOS ומשחקים קלאסיים (עד שנת 95 בערך)... P= זאת חיית המשחקים הקטנה שלי. חסר לי רק דבר אחד נוסף, וזה משחה טרמית, אני אשמח להמל…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, league of legends,the witcher 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים, אין צורך במסך או ציוד היקפי אחר. התקציב הוא עד 6K. תודה נדב.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עם מסך מגע ומריץ Windows 8 עם מקלדת מלאה מעבד i5 לפחות מסך לפחות 14 אינץ', עדיף 15+ זיכרון לפחות 6 GB (כדאי להתפשר?) זיכרון בדיסק לפחות 500 GB, שוב, כמה שיותר יותר טוב מסגרת מחיר עד 4000 ש"ח. השימושים הרלווטיים של המחשב הם הרצת סרטים, והרצת תוכנות חישוביות שעלולות לדרוש כח חישוב מעל הממוצע. עדיף כזה שנמכר בחנויות באזור המרכז - תל אביב מתכנן לרכוש בחודש הקרוב משקל לא רלוונטי. בנוסף, על אילו חברות אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ASUS לעומת HP לעומת DELL מבחינת המחשבים הניידים? הומלץ לי ללכת על חברה מוכרת.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מחפשת מחשב לגרפיקה דו-מימד. כל הפרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 לא כולל המסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גרפיקה דו מימדית, כתחביב רציני מאוד, אבל לא כמקצוע א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: מסך מתאים לגרפיקה, מקלדת ועכבר. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6-7 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב, מערכת הפעלה נתקין בבית לאחר התייעצויות שונות הגענו למפרט הבא: מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7860ay לוח אם …
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הציר של הנייד הארכיאולוגי שיש לי (ThinkPad R60e) נשבר, ואני חושב שהגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולקנות נייד חדש. אני חובב גדול של הTrackPoint, ולא אוהב את עכברי המשטח למיניהם, כך שהבחירה שלי מצטמצמת. בנוסף להמלצות, הייתי רוצה להבין: * לאיזה יצרנים פרט ללנובו יש דגם רלוונטי (ראיתי במדור הביקורות שלטושיבה יש דגם עם עכבר כזה, אבל הביקורת לא משבחת את העכבר והמחיר מעל הרף) * מה ההבדל בין המחשבים מסדרת Edge של לנובו למחשבים דומים מסדרה L או T שלהם, מעבר למחיר? כשמשווים מפרטים הם נראים כמעט זהים (למשל E530 מול L530 וT530) מלא תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיוכל בעיקר להריץ סרטים (720,1080P) בצורה מעולה וגם שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, כמו משחקי אונליין וכאלה למיניהם. שיהיה לו graphic card טוב-מעולה ושיהיה לו ווינדוס באנגלית והגודל מסך לא ממש חשוב לי אבל מעדיף בערך 15-17 וגם שלא יתחמם בצורה כזאת שאני אצטרך לקנות איזה משטח קירור. אין לי כרגע איזשהוא הגבלה בתקציב אבל אני מעדיף שזה יהיה כמה שפחות כסף אבל שיעמוד בתנאים שרציתי בצורה טובה מאוד. אשמח להמלצות!, תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב4500 ש"ח והוא ביקש מKSP. הרכבתי לו את זה: מה לשפר? מה אפשר להחליף אולי? חוות דעת..
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דב…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי אני שוב צריך עזרה, יש לי שני מפרטים ורציתי לדעת איזה קונפיגורציה עדיפה Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.03 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 269.99 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1065.00 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 54.99 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569.99 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 670.00 Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533 Memory 340.00 X2 680 ¤ Computer Assembly 160.00 Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1140.00 ----------- 4950.00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Compucase-HEC Midi To…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ראשית שלום, בשבועיים שאני רשום בפורום הזה החכמתי ביותר אז תודה 8). האם המפרט הבא הוא טוב? אני צריך שהמחשב יריץ משחקים טוב, אך מאידך אני לא "גיימר", כבד ולא מחפש את ההגדרות הכי גבוהות. (עד היום הסתדרתי יופי עם AMD 1.8 ו 6600...) מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ₪498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H ₪433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38512 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ₪248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪124 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3850 512M…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי כי אני מעוניין ב ulpc, כרגע מסגרת המחיר עוד לא באה בחשבון כי אני רק מנסה להרכיב רשימה של הניידים שעונים לדרישות שלי, ראיתי שיש המון מחשבים כאלה היום ורציתי לדעת מי מהם עומד בקריטריונים שלי, שהם: מסך : 8.9 -10 אינץ. סוללה : 6 תאים(לפחות 3 שעות עבודה עם WIFI דיי אינטנסיבית). זיכרון : 1,024mb לפחות (לציין אם יש אפשרות הרחבה כי אני מעוניין ב .2,048mb) HD : עדיף מעל 80 GB אבל יבואו בחשבון גםssd של 20GB +. תקשורת : חובה WIFI אבל עדיף גם דברים נוספים. בינתיים ראיתי מספר מחשבים ואני לא יודע אם הם עומדים בקריטריונים שלי: MSI WIND ASUS EEE 901 ASUS EEE HD1000 TOSHIBA NB100 ACER ONE HP MINI NOTE LG X110 אם אחד מהמחשבים נה"ל נפסל תחת איזה שהוא קריטריון, ציינו בב…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון (חיובי/שלילי) עם אתרי קניות ברשת בארה"ב (למעט Ebay, AMAZON והאתרים של היצרנים) אני מחפש אלטרנטיבות אמינות עם מבחר ושיכבדו כרטיס אשראי בינ"ל. (משלוח בתוך ארה"ב)... תודה!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט שיתמקד בביצועים במשחקי מחשב.. אני רוצה את הביצועים הכי טובים ש6000 ש"ח יכולים לקנות (עם אפשרות חריגה של עד 300 ש"ח) *ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה רועש או שיהיה לי חם בחדר ולא משנה העיצוב (העיקר שלא ישרף לי כלום במחשב) אני לא צריך ציוד היקפי ויש לי כרגע מסך 16 אינץ LCD סה"כ , אני לא משדרג אותו עכשיו אלא בעוד חודשיים ל 22 אינץ אז אני אצטרך הכנה לרזולוציה גבוהה. חוץ מזה זה לא משנה גודל המסך? או שכרטיסי מסך החדשים לא פועלים עם מסכים קטנים? ובקיצור תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנייד לילדה בת 10 היא בעיקר משתמשת באינטרנט, משחקים קלים, סרטונים וכו' בקשר לתקציב - אני חושב שעד 2,500 כולל מערכת הפעלה אמור להספיק למטרות האלה לא? הבעיה העיקרית פה שהמחשב צריך להיות קטן - עד 14"
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של אייסר וכשאני באוניברסיטה הא מזהה ומתחבר לרשת של האוניברסיטה אבל כל כמה דקות הוא מתנתק, ולכן חשבתי לרכוש אנטנה חיצונית שתתחבר ללפטופ כדכי להגביר את קליטת הויי.פיי. שאלתי, האם יש אנטנה מומלץ? כשבוחרים אנטנה על מה חשוב להסתכל ולא להתפשר?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! חברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - W.D. 1TB WD1001FALS Caviar BLACK מחיר 586 ש"ח צורב - SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מחיר 1…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-