ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
פעם ראשונה שלי בפורום אז עמכם הסליחה על חוסר המקצועיות. לפני הכל, להלן המפרט שברשותי: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE מבוסס 865 מעבד INTEL P4 2.8 HT 1MB CACHE זכרון 2048 RAM DDR 400 כרטיס מסך E-VGA 6800 GT 256 MB , AGP כל השאר לא כל כך חשוב. ולשאלה: האם שווה לשדרג את כל המחשב ל - PCI EXPRESS, מעבד AMD רציני ולוח אם מבוסס NF4, או לחילופין, האם לדעתכם המפרט הנוכחי מספק כרגע וייתן ביצועים גבוהים במשחקים. הבעיה בשדרוג - החלפת כרטיס מסך לכזה המבוסס PCI-E. משהו ברמה שיש לי כרגע יעלה לפחות 2500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מפרט מחשב:-מעבדIntel core i5 2500 box 3.3 -לוח אםgigabyte GA-P67A-D3-B3-זיכרון ראםKingston khx1600c9d3k2/4gx ddr3 2x2GB=4 gb 1600 mhz -דיסק קשיח1TB-wd cavir blue-כרטיס מסךnvidia gigabyte 430 gt -ספק כחseasonic-bronze620W-מערכת הפעלהWindows 7Home Premium 64-bit -מארזcoolermaster cm690 advanced 2 מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta iv, call of duty black ops ) אינטרנט מוסיקה וסרטים ב hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין Dell Vostro 3560: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11483 לבין Toshiba Satellite C855-1CW: http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-C855-1CW/1134946/toshibaShop/false/#0 הדל עולה 3240 ש"ח, בעוד שקבלתי הצעה לטושיבה ב 3000 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף את ה 240 ש"ח האלה, אם באמת הדל יותר טוב... יתרונות של הטושיבה: - 6 ג"ב זכרון לעומת 4 - יותר זול יתרונות של הדל: - 3 שנים אחריות לעומת שנתיים - מהירות ההארדדיסק היא 7200 לעומת 5400 - מסך מט. לא ממש ברור האם הטושיבה זה מט או מבריק. אני מעדיף מט... בקיצור, זה נשמע שהם פחות או יותר מתקזזים. השאלה היא מי יותר עמיד ואמין. לכאורה, ההגיון שלי אומר שמי שנותן י…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3770 : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1500 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪286 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪463 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪140 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM - זמין במלאי ₪598 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0 מחיר סופי כולל…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך עזרה בנוגע למפרט עד4000 עם ציוד הקיפי כולל מסך איך המפרט שבניתי האם יש משהוא לשפר? תודה שם מוצר כמות מחיר סופי AMD Athlon 64 Bit 3600 Dual Core 65W Socket AM2 Box CPU 1 880 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 345 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 1 629 ¤ 17" Viewsonic E70F+SB Flat Monitor 1 551 ¤ LG GSA-H22A 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 210 ¤ Genius SP- P110 Black Speakers 1 36 ¤ Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card 1 686 ¤ סה''כ: 9 4000 ¤
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי כרגע. מעבד http://gyazo.com/3fc0f3336f8869ca680dfcdf78339590 לוח אם http://gyazo.com/9aa7132b12d21a7f63c597411902c376 כרטיס מסך http://gyazo.com/3cdca93baba1bba97bb775808db8b2e2 השאלה שלי היא כזאת, אני לא מעוניין להשקיע 3 אלף במחשב חדש קומפלט. אני מעוניין לקנות מעבד חדש שיתאים ללוח אם וכמובן שיתמוך בזכרון DDR 2 . אני יודע שמנסים להיפטר מהטכנולוגיה הזאתי ולא מייצרים כבר מעבדים כאלה בשוק אבל אני אשמח אם מישהו כן יודע על מעבד חזק שיתאים למשחקים ויתאים לכלל המחשב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בערך 4000 ש"ח. עדיף פחות, אפשר קצת יותר. המטרות הן ללימודים באוניברסיטה ומשחקים. אין לי צורך בתוכנות כבדות כמו אוטוקד וכד', אולי קצת עבודה בפוטושופ. מצד שני אני רוצה לראות סרטים באיכות טובה ולשחק משחקים. אין לי מחשב נייח לכן אני רוצה להריץ עליו משחקים חדשים בקלות, ושיחזיק כמה שיותר זמן. אני משער שזה אומר כרטיס מסך חזק. אני מאמין שאני צריך גודל מסך של בערך 15 אינטש. אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיהיה אמין. אני מעדיף שתהיה יציאה לטלוויזיה אבל לא קריטי בכלל. זמן סוללה ממוצע. חשוב לי שיהיה נוח לכתוב עליו (לא יודע עד כמה זה פרמטר שאפשר לבדוק...) אז בקיצור, משחקים סרטים ולימודים. כמובן אינטרנט וכד'. תודה !
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום ... אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים משחקים וכאלה .. יכול להיות שאני ארצה להפעיל כמה תוכנות של גרפיקה ועוד לעשות דברים במקביל המחיר שהקצבתי לעצמי הוא עד 4000 (אפשר לחרוג בעוד 300 שקל) לאחר שראיתי מספר מחשבים חשבתי אולי המפרטים הבאים: 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1330ej כולל מסך HD + HDMI וכ. מסך ATI 4650 + מע' הפעלה WIM 7 מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6600 2.2GHz דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 4650 עם זיכרון ייעודי 1GB DDR3 חבילת זיכרון 2048MB DDR3 צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 חיבורים ויציאו…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לבניית מפרט למחשב סלוני. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט סדרות וסרטים (גם בHD) OFFICE 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר המתאימים למערכת סלונית. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקים צורב כרטיס טלוויזיה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך בכונן קשיח אחד בלבד בגוד…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הדרישות הן: שיריץ Win98SE בלי בעיות (שיהיה אפשר למצוא בקלות את כל הדרייברים) ושיהיה לו חיבור Parallel. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 2X 512MB Corsair DDR 2 667Mhz Point Of View 7600GS 256MB DDRII Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II יש מוצרים נלווים כמו ספק וצורב DVD שלא כתובים לא נראה לי שיש צורך בהם. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680§ion=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברי HWzone, אני מתכנן להרכיב מחשב שיהיה מרכז האולפן הביתי החובבני שלי מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בן 4 – 5 שנים. במסגרת החיפושים אחרי מחשב כזה, נכנסתי וחקרתי את רוב האתרים והמאמרים שיוכלו לתת לי מושג על תכונות המרכיבים השונות, ומצאתי לא מעט כאלה. את עזרתכם אני צריך מכיוון שאין לי מושג אלו דגמים ספציפיים ימלאו אחר הדרישות שהצבתי. התקציב הוא 2500 ₪ ללא חריגה. המחשב מיועד בעיקרו להקלטות אודיו, משמע בעיקר לתוכנת Cubase. לא מתוכנן Over clock. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך לכלול כרטיס קול, אותו אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. שקט חשוב במידה המקסימלית. מערכת ההפעלה היא Windows 7 64 bit. איזור מגורים – קריות. מעבד – ליבה כפולה ומעלה, תומך 64 bit. לוח אם - תמ…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש 2 מחשבים ניידים מאותו סוג ודגם ולכן הנני זקוק לעזרתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מחשב אחד משמש איש מכירות ומחשב שני משמש לאופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 אינטש, אלא אם יש דעה נחרצת ל- 15.6, בכללי אני מעדיף 13.3 * משקל רצוי? קל ונוח. לא יודע כמה קילו הולך היום... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע גם טוב. למרות שמומלץ ארוך מהממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI מספיק. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250/320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחר…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה עם ביצועים טובים מאוד ויצליח להחזיק את הוינדוס ויסטה,משחקים ואינטרנט אני יצרתי לעצמי איזושהיא רשימה עם מפרט של מחשב ואני צריך עזרה כדי לדעת אם המחשב שלי יעמוד במשימות הנ"ל וגם עם החלקים שהרכבתי תואמים זה לזה מבחינת טכנולוגיה- DDR2 SATA2 וכו... שהחלקים שרשמתי יעבדו אחד עם השני ולא יהיו תקלות ובעיות בגלל טכנולוגיות שונות. המפרט הוא: מעבד אינטל:?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם למעבד אינטל:?965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זיכרון פנימי:?1GB Kingston? תדר DD2 667HZ כרטיס מסך:?7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? - Point Of View כרטיס קול:CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) דיסק קשיח:Western Digital -?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? צורבDV…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את ה-Pentium D הישן (מאוד) שלי. בתור תחביב אני מתעסק בצילום ומטבע הדברים מריץ לא מעט תוכנות גרפיות - אבל בניגוד לגיימרים הדרישות שלי הם יותר בכיוון כוח חישוב לא גרפיקה תלת-מימדית. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מבוסס על ה-i7 שעונה לדרישות הבאות: - תקציב עד 5000 ש"ח (אם אפשר פחות, אז מה טוב) - אין צורך במסך, אבל צריך לתמוך טוב ברזולוציית 1920X1200 (אני בטוח שזאת לא בעיה בשנת 2008) - אין צורך בדיסק קשיח - יש לי אחד שתומך SATA2, אבל הוא בטח די בסיסי ואני רוצה שירכיבו לי את כל המחשב אז אם זה דורש HDD שיהיה - הקירור די חשוב לי כי החדר שהמחשב נמצא בו לא ממוזג ומכיל 3 מחשבים (בקיצור די חם שם) - כמה שיותר זיכרון (6GB היה נחמד) - כרטיס מסך פשוט יחסי…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מעבד: E8400 במחיר של 835 ש"ח לוח אם: EP45-UD3R של גיגהביט במחיר 680 ש"ח כרטיס מסך: HD 4550 של Sapphire במחיר של 280 ש"ח (קירור פסיבי) ספק כח של Corsair VX 550W במחיר של 495 ש"ח מדובר במחירי KSP לי יש זכרון של שני ג'יגה ברמה של DDR II 667Mhz האם כדאי להשקיע בלוח אם כזה ומה יתרונו על הלוחות הזולים יותר של אותה החברה ? האם המעבד, מגיע בתצורה TRAY נופל במשהו מהתצורה של BOX (הכוונה שלי במסחר וה"מסחרה" שקורים בארץ ולא לנתונים טכניים) ? האם כדאי להוסיף עוד כ 150 ש"ח ולהחליף את הכרטיס מסך ל HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 גם של חברת Sapphire (אני מעדיף קירור פסיבי ושני הכרטיסים נראים באתר של KSP כפסיביים) אני לא צריך הרכבה של החנות. המחשב נבנה להריץ הרבה תוכנות במקביל (מה שקשה לי עם…
-
- 14 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי הוא באזור החמש אלף, אך אפשר לחרוג לאזור השש אלף אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שלי זה משחקים כבדים, (BFV, Froza Horizon, ומה שייצא בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב לא חייב להיות שקט לגמרי, אבל עד כמה שאפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן oc. …
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט שכרגע מיועד לשימושי מולטימדיה ומשרדיים ובעתיד כשאני ימכור את הפלייסטיישן 3 שלי הוא ישודרג בכ.מסך וזהו. כמו כן המפרט מותאם להפעלה של וינדוס ומקינטוש בדואל בוט ורציתי לדעת אם המפרט נראה לכם טוב . כמו כן המחשב ישב 3 מטר מהראש שלי והשקט מאוד מאוד חשוב לי. בכל מקרה נעבוד לפי חוקי הפורום כדי שיהיה יותר מסודר ותיכנסו לראש שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד חמש מאות שח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכול חוץ ממשחקים. שבעתיד נוסיף כ. מסך ואז ישמש גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב והתחלתי לעבוד בעבודה דיי סוסה(הרווחתי איזה כמעט 500 שקל ב16 שעות עבודה). בכל מקרה,אבא שלי מוציא בערך 3500 אני כנראה מרוויח בסוף החודש בסביבות ה1500+(אפילו קצת יותר אולי)ככה שהתקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שח. אם אני אבקש מאחי ואראה לו שהבדל הביצועים במחשב של5K ל5.5K הוא דיי גדול הוא יסכים להלוות לי 500 שקל. אז מה יש לנו?אני צריך בעקרון 2 מפרטים,אחד ב5K ואחד ב5.5 ללא ציוד היקפי!וללא כונן קשיח(יש לי 2 כוננים אחד של 120 ואחד של 160 הבעיה היחיידה היא שהם של SATA 1 הם יתחברו ללוח אם חדש?וזהו בעקרון,הא ועוד דבר תשימו לי רק גיגה זכרון אני אקנה עוד גיגה כשאקבל את המשכורת של החודש הבא. במפרט כזה אפשר לדחוף Q6600 ו2900XT? תודה ובוקר טוב.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, תקציב עד 2000 ש"ח ל Netbook. הדרישות היחידה הן; שיהיה 2GB זכרון ומעדיף מסך של 12". איך הנייד הזה : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=1215N&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-