ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 2000+- ש"ח גודל מסך: 10-12" כונן קשיח: 250 ומעלה זקוק לזמן סוללה ארוך. מטרה: אינטרנט,סרטים,עבודות וורד. בנתיים מצאתי את הנייד של אסוס: asus eee pc 1215N האם יש לו מתחרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן!זקוק בבקשה למפרט בסכום שציינתי שיכלול הכל והרכבה.המחשב מיועד למשחקים וכל השאר.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד בסיסי למטרות גלישה באינטרנט, לימודים מהבית ומדיה [חיבור ממיר טלויזיה, סרטים ושירים]. אני לא מומחה גדול אבל נראה כמו מפרט נורמאלי למחשב שעולה פחות מ-2500 ש"ח. הבעיה היא שהנייד מגיע עם לינוקס. יש אפשרות להתקין עליו Win7 עם תמיכה מלאה בכל הדרייברים? אם לא ניתן או שזה כאב ראש גדול מידי למחוק ולהתקין מערכת הפעלה אחרת אשמח לקבל הכוונה לדגם אחר שמחירו בסביבות ה-2500 ש"ח. יש להדגיש שחשובה מאוד הבניה והאחריות. עדיפות ל-HP, DELL, ASUS. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c02621609&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4247533
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Intel P4 2.8C GHZ 800MHZ HYPERTHREADING ASUS P4P800-VM: Dual DDR, 400MHZ DDR, 865G INTEL CHIPSET,Hyperthreading, 2*S-ATA, 8*USB 2.0 2*KINGSTON DDR 256MB 400MHZ CL2.5 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 DDR MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB מארז A-2327-PL MIDI ATX FOR P4/AMD מה אתם חושבים על המחשב? אני מעדיף שתתמקדו בכרטיס מסך, בהארדיסק והאם זה שהמארז הוא לפנטיום 4 זה אומר שהלוח יתאים אליו. 8)
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 8K ללא ציוד הקפי המחשב לשימוש כללי, בעיקר למוזיקה וידאו (גם עריכה וגרפיקה) חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד טוב E6600 ומעלה (יש אופציה לOC) אני אוהב לוחות אם של ASUS (סיבות אישיות : ) גם חשבתי על מארז ARMOR JR של THERMALTAKE שהוא קצת יקר אבל שווה השאר תלוי בהצעות שלכם תודה
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם רגע לפני הקניה אני מבקש את העצות שלכם על המפרט של המחשב הסלוני שברצוני לקנות. אפרט מה הנחה אותי: 1) מחשב שיהיה רלוונטי ל 3 שנים הקרובות ולכן המעבד החזק ולוח אם עם USB 3. 2) איפה שאפשר לחסוך חוסכים כל עוד אפשר לשדרג בהמשך (כמו זיכרון) 3) סלוני אומר חוץ מסרטים ואינטרנט עם חיבור לרסיבר גם קצת משחקי אסטרטגיה (בתקווה שיהיה זמן ) 4) שיהיה קטן ויפה ולכן המארז. תודה לכולם חבילה זו כוללת אחריות לכל החיים לזכרונות, 3 שנים אחריות למעבד, ללוח אם, לכרטיס מסך, ולדיסק הקשיח. ושנתיים אחריות לכונן האופטי. למפרט מלא לחץ כאן איפוס מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYT…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש 2 מחשבים ניידים מאותו סוג ודגם ולכן הנני זקוק לעזרתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מחשב אחד משמש איש מכירות ומחשב שני משמש לאופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 אינטש, אלא אם יש דעה נחרצת ל- 15.6, בכללי אני מעדיף 13.3 * משקל רצוי? קל ונוח. לא יודע כמה קילו הולך היום... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע גם טוב. למרות שמומלץ ארוך מהממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI מספיק. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250/320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחר…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה עם ביצועים טובים מאוד ויצליח להחזיק את הוינדוס ויסטה,משחקים ואינטרנט אני יצרתי לעצמי איזושהיא רשימה עם מפרט של מחשב ואני צריך עזרה כדי לדעת אם המחשב שלי יעמוד במשימות הנ"ל וגם עם החלקים שהרכבתי תואמים זה לזה מבחינת טכנולוגיה- DDR2 SATA2 וכו... שהחלקים שרשמתי יעבדו אחד עם השני ולא יהיו תקלות ובעיות בגלל טכנולוגיות שונות. המפרט הוא: מעבד אינטל:?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם למעבד אינטל:?965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זיכרון פנימי:?1GB Kingston? תדר DD2 667HZ כרטיס מסך:?7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? - Point Of View כרטיס קול:CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) דיסק קשיח:Western Digital -?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? צורבDV…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[/U2410 Dell…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, בן-דודי רוצה לקנות מחשב לעבודה עם MAYA וקצת AFTER EFFECTS. הוא שאל אותי לגבי מפרט ואני גם התייעצתי עם כמה אנשים. בסופו של דבר הגענו ל: מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39GHZ - 4MB cache לוח-אם: Intel Westchester G965 זיכרון: 1GB TwinMos DDR 2 - 667 * 2 (סה"כ 2GB) הרד-דיסק: WD 250GB-16MB KS - 7200 RPM SATA2 כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 540 128MB PCX ספק כוח: Thermaltake TR2 470W אני אשמח לשמוע דעות והערות ממכם לגבי המפרט (במיוחד לגבי הכרטיס מסך שזה הנושא שלצערי אני הכי פחות מתמצא בו). כמו-כן, 1. האם למישהו יש המלצה על מסך 22 אינץ' טוב לעבודת תלת-מימד? כי המליצו לנו על BP2219FW 22" MAG ובדקתי והבנתי שהוא עושה DITHERING והצבעים לא מספיק טובים. 2. האם…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני משתחרר עוד מאט ואני צריך להתחיל לברר איזה מחשב אני קונה, כי המחשב שלי ממש עגלה כרגע. רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו... עדיף שיהיה מעבד אינטל תקציב: 6500 שקל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לפיכך אשמח לקבל המלצות. צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט- מסחר וכד'), צפיית סרטים (פירוש הדבר הוא כרטיס מסך חזק (לא מטורף)) אזדקק ליציאת HDMI וחיבור לטלוויזיה, מוזיקה - אחבר רמקולים מקצועיים - אם זה רלוונטי (microlab), סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. 2GM זיכרון פנימי, אפשר 4GB רק אם יהיה ממש משתלם. מינימום 250GB זיכרון בהארד-דיסק, מקסימום 320GB. - במקרה ממש קיצוני שבו המפרט יהיה בדיוק מה שאני מחפש, רק הזיכרון יהיה 160GB זה בסדר. (כמו למשל CL500 של Lenovo - שחשבתי עליו). מסך 15". כמו כן, התקציב שלי הוא 3000שקלים, עם חריגה של עד 350ש"ח כאשר מדובר בכרטיס מסך או במעבד. אעדיף שהמשחב יהיה אחת מהחברות הבאות: Lenovo, Del…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5584 מה אתם אומרים על המחשב הזה לצורכי אינטרנט-שירים-סרטים-אופיס? מספיק חזק? מה עם הדגם הזה ? החברה טובה? הדגם אמין? מישהו?משהו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם אחריות למחשב שנה אחת על כול המארז <מעבד amd> זה מספיק זמן בשביל לראות שכול החלקים באמת טובים
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי זיכוי על סה"כ 3700 ש"ח ברשת אייבורי. אני רוצה את המחשב הכי חזק שיש להם במחיר הנ"ל למשחקים ולעבודה מרובה. חשוב מאוד הזיכרון קשיח. WINDOWS 8 גם אפשרות. אצטרך את זה מהר, יש לי את הזיכוי רק למחר. בתודה אלמוג
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני טס הלילה לחו"ל ומתכוון להביא מעבד i3570K, כרטיס מסך 7870/7970, 8 גיגה זכרון, כרטיס קול 7.1 PCIe ובבעלותי 2 כוננים קשיחים ו SSD. מה שאני אצתרך לקנות בארץ כשאחזור עוד שבועיים זה לוח אם (Z77), מארז (שקט יחסית וכמה שיותר אטום לאבק), ספק כח וקירור למעבד. על איזה חנות באזור אשקלון/אשדוד הייתם ממליצים? ואיזה חלקים? תודה!
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ASUS U31SD-DH31 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230184 1. אני לא מצליח להבין מהמפרט, איזה לוח-אם מותקן במחשב? 2. כ. מסך NVIDIA GeForce GT 520M הוא סטנדטי או פשוט מידי? האם הוא חלק מהמעבד\לוח-אם או כ. בפני עצמו? ואיך ניתן לדעת זאת? 3. אני מעוניין לשדרג ל8GB, משמע צריך המלצה לסטיק תואם למחשב הנ"ל של 4GB. איזה חברה מומלצת? חשוב שיתאים כמובן לחיבור: Slots: SO-DIMM 204-Pin Type: 1333MHz DDR3 SDRAM עדיפות לחנות אמינה במחיר סביר סביב ה-100-150 ש"ח עם משלוח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט למחשב לעבודה משרדית אבל כמה סייגים. המשתמש עובד בעיקר עם אוטלוק ואינטרנט אבל בנפחים גדולים, מגיע ל15 חלונות אוטלוק פתוחים וסדר גודל זהה של טאבים באקספלורר. להלן המפרט החזק ביותר של Hwzone למחשב משרדי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 840 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 470 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Silent 1TB - S-ATA 7200RPM 32MB Cache - Western Digital WD10EADS 580 כרטיס מסך Radeon HD4350 512MB - Sapphire - Passive cooling and HDMI Compliant (via dongle) 250 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח הא…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב Dell inspiron 1440 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 אחרי הקנייה שמתי לב שהוא מבוסס על Montevina ואין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור בשאלה הזאת וגם להגיד לי האם יש קשר בין זה לעובדה האחריות על המחשב הזה היא רק שנה והספק (ניופאן) לא מוכן להרחיב אותה מעבר לזה.. נושא האחריות בהחלט מעלה תהיות וספקות..
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים\סדרות ולעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA\PES\cod\אססין קריד.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני שוקל להחליף את המסך עוד כמה חודשים, זה משנה בכלל? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב נייד של לנובו G575 שלפי המפרט שלו הוא אמור להגיע עם כרטיס מסך מסוג 6370 בפועל, עכשיו כשאני מסתכל אני רואה שכתוב תחת קטגרויית ה-Graphics Chipset שיש לי 6310 יכול להיות שאני מפספס פה משהו? או שיש טעות במפרט של החנות או במה שמוצג אצלי במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח לרוב המחשב ישמש אותי לגלישה ולהורדה ושמיעה של מוזיקה וסרטים דרך חיבור לטלויזיה. בנוסף הייתי רוצה שלמחשב תיהיה האפשרות להפעיל את המשחקים החדשים ללא בעיה. אין צורך בציוד הקיפי למעט עכבר ומקלדת חשוב שהמחשב יהיה שקט. הייתי אומר 9/10 , די חשוב לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבת המחשב בחנות אני גר ברמת אביב לכן העדיף שהחנות תיהיה KSP או באג תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-