ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והמעודכנים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p או 1080p, תלוי אם זה חורג מהתקציב יותר מדי או לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לבניית מפרט למחשב סלוני. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט סדרות וסרטים (גם בHD) OFFICE 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר המתאימים למערכת סלונית. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקים צורב כרטיס טלוויזיה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך בכונן קשיח אחד בלבד בגוד…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
e6750 p35-ds3 kingstone 2g [2*1024] 667mhz 250g sata 2 16mb sparkle Nvidia 8800 gts 320mb lg h62nk viewsonic vp930 TT big Typ mx518 p150 quit case מה אתם אומרים?? יש מקום לשיפור ? אפשר לקצץ קצת פה ושם?
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות מסוגל לעשות הכל כולל משחקים חדשים על 22", חשוב לי שה WIN יטוס בכל פעולה לכן לקחתי SSD מהיר. ועוד שאלה, האם כרטיס המסך שלקחתי שקט? האם יש דגם אחר מאותה סידרה שהוא שקט יותר? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk Vertex 2.5" 30GB SATA2 ¤957 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDV30 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤388 …
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום , יש לי HP DV6-1310 אני מחובר ל LCD עם HDMI אבל ה SOUND מה LCD לא מספק . אני רוצה לחבר את הנייד למגבר עם כבל קואקסיאלי. האם זו יציאה דיגיטלית ? אני יקבל 5.1 או סטריאו רגיל ? תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד, גודל מסך 14" אם אפשר(יחובר אליו מסך חיצוני) לשימושים כללים ובניית אתרים. הוא יהיה גם יחסית נייד לכן אני מעדיף להגיע רק עד 14" בגודל. חשוב לי הארדיסק 320 לפחות, 2GB זכרון. עדיפות למסך מט.(לא חובה). מאוד מאוד חשוב שהמעבד יהיה חזק יחסית ויסחוב עבודה שוטפת בצורה יפה ללא תקיעות. תודה רבה! אורי.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שבוע טוב חברה, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000-4500 שקל למטרות הרצת התוכנות הבאות: Autodesk Maya 8.5 Visual Studio 2008 Adobe Photoshop CS4 אם אין צורך לנצל את כל התקציב, עדיף. יש צורך בכרטיס מסך חזק?איך ה4500M של אינטל?עדיף כרטיס של ג'יפורס?כרטיס עם טורבו קאש? אני מחפש את המינימום שאני צריך לתוכנות הבאות. אני קונה מKSP, אלא אם כן יש את הדגם הרצוי במקום אחר, אשמח לשמוע. בכל מקרה, יש אופציה לקניה מארה"ב. בברכה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקיי חברה יש לי ככה לוח אם : GIGABYTE 965P - S3 זיכרונות : 2 סטיקים של 1GB 667Mhz DDR2 כוננים קשיחים : 2 כוננים SATA 2 160GB הדברים שבעיקרון חסר לי וחשובים הם מעבד שהאפשרויות הם E6300 או E6400 וכרטיס מסך שחשבתי לקנות Readon 1900XT האם המערכת מאוזנת או שאתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... אחי בקרוב טס לשם,ואני רוצה שהוא יקנה לי משם מחשב נייד. עכשיו השאלה איזה חנות ממולצת שם לקנות אפילו רכישה מהאינטרנט?? תודה לכול העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי במחשב הנייד בעיה מאוד מעצבנת כאשר אני מחובר לאינטרנט ופותח את הדפדפן של אקספולרר החדש אז הוא פותח את דף האינטרנט לדוגמה גוגל לשנייה הוא מראה את האתר ואז נעלם לבד, כלומר הדף של הדפדפן ניהיה לבן. עוד משהו מוזר זה כאשר אני "ממזער" או "משחזר" את הדפדפן ו"מגדיל" חזרה האתר מופיע לי כאילו רגיל. האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצות למפרט מחשב (שולחני) עד 2000 ש"ח (עדיף בסביבות ה 1500). בלי מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, הרבה עבודה עם אינטרנט. אפשר לחסוך בכרטיס מסך, לא צריך כרטיס חזק במחשב הזה. עדיף להשקיע את הכסף על המעבד ו זיכרון.
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין במחשב חדש ועשיתי חושבים וזה בזבוז לקנות הכל חדש לכן חשבתי על רק להחליף רכיבים ספציפים. יש לי גם לוח אם עם סוקט 775 אבל יש בו מעבד סלרון, לכן אני צריך מעבד (רצוי QUAD) יש לי כבר ספק, כוננים קשיחים, כוננים אופטים, זיכרון ראם בנפח 2GB (סיכוי גדול שאני יגדיל אבל לא קשור עכשיו) והכל טוב ויפה. מה שאני מבקש ממכם חברים זה הצעה לכרטיס מסך (כמובן PCI EXPRESS) והצעה למעבד (שיתאים לסוקט 775). ואם כבר על הדרך יש לכם הצעה למארז טוב ולא יקר שיתן לי שקט אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא גג 2000 שקל. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חג שמח וערב טוב לכולם !!! אני צריך לשמוע חוות דעת על מפרט מחשב שהרכיבו לי בחנות KSP בחיפה. המפרט כולל מעבד CORE I5 ו-windows 7 home primuem 64bit וכרטיס מסך hd 5770 heatpipe של shaphire. להלן המפרט:מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 1 935 935 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 655 655 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel 1 665 665 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 890 890 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB IntelliPower, 64MB, SA…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מפרט - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 402 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ¤ 445 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1,499 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 ¤ 3,770 המפרט מ - TMS והבחור בחנות המליץ על OC למעבד (לא ברור לי לכמה וכמה בטוח ?*) לחילופין הציעו לו מפרט הבא: מעבדים Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore…
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לארצות הברית ומכיוון שחלק מהמחשבים משמעותית יותר זולים שם רציתי לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאוכל לממש בארץ.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מעבד: intel core i7 3930k לוח אם: Rampage IV Extreme asus זיכרונות: F3-12800CL10Q-32GBZL g.skill כרטיס מסך: GeForce GTX 680 gigabyte oc 2gb מארז: cooler master cosmos 2 ספק כח: thermaltake 850w מסך: dell u3011 קירור למעבד: CNPS12X zalman רמקולים: logitech z5500 צורב: lg מקלדת: logitech dinovo edge עכבר: razer mamba משטח לעכבר: razer Megasoma professional gaming mouse גויסטיק: logitech cordless rumblepad 2 כונן קשיח: western digital 3tb 7200 rpm אל-פסק: advice prd1250
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הי, רכשתי בארה"ב דרך האינטרנט את ה Dell XPS XPS14-3636sLV ויש לי מס' שאלות בקשר אליו. א.אני מקבל עם המחשב ווינדווס 8 ותהיתי כמה מורכב זה להתקין עליו עיברית. אני מניח שלא, אך רציתי לדעת איך עושים את זה. ב. במידה וחשוב לי להחליף את המקלדת למקלדת עיברית ולא להסתפק במדבקות, מה הפרוצדורה, כמה היא יקרה והיכן עושים את זה בארץ? ג.חשבתי ליצר לעצמי מין תחנת עגינה, לרכוש מסך, ומקלדת ועכבר אלחוטיים, כאשר העכבר יכול לשמש אותי גם ללימודים ולא רק לבית, איזה שהן המלצות? המסך צריך להיות לחדר, ולאפשר לראות סרטים וסדרות מצד אחד, מצד שני אני לא מפריק מטורף של תלת מימד, מסכי ענק וכד'. תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9855 האם אפשרי להחליף בו תכרטיס מסך? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ורציתי לדעת אם המפרט שהרכבתי תקין. אני יודע שהרכיבו פה כבר מליוני מפרטים דומים בשבוע האחרון, אבל החלטתי לפתוח דיון בכל מקרה, רק כדי שאוכל לקנות את המחשב בראש נקי, בידיעה שהוא טוב. המפרט: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪745 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2160 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerCo…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב למחשב בלבד הוא עד ה15K. הרעיון הוא לרכוש את הרכיבים\המחשב באילת עם אופציה לכ.מ. מחו"ל (עדיין בבדיקה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב נועד לסטודיו לעיצוב שעוסק בעיקר בהדמיות, סימולציות ועיצוב בתלת מימד. זה אומר שימוש בהרבה VRAM וצורך במעבד עם יותר ליבות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרגע הכל, כולל הכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר (פחות משעה) בגלל שעד היום היה לי רק לפטופ ולא היתה לי שום סיבה לעיין במפרטים של שולחניים. אבל... נראה שהחמוד שלי כבר לא מספק את הדרישות ואין ברירה אלא לצאת ולרעות בשדות זרים... והייתי מאד מעוניין לשמוע הערות לגבי המפרט שבניתי (ועל מה שהנחה אותי. אני מעוניין לקנות מחשב שיענה לי על מספר צרכים: 1. גיבוי מסיבי ואמין ביותר של הרבה מאד קצבים (מסמכים ותמונות) שיחליף לי את הצורך לצרוב אותם על DVD (הקבצים האלו מאד חשובים, ובנוסף מגובים על כונן חיצוני). 2. אופיס ואינטרנט, ומעט תוכנות הנדסיות או עיבוד תמונה פשוט, פה ושם. 3. הקלטת תכנים מ YES. 4. שמיעת מוזיקה דרך יציאה למגבר שלי. 5. צפיה בסרטים (יש לי טלויזיה מחורבנת...). 6. שיהיה שקט כמה שאפשר. אז…
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-