עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב עד 4K , מתרת המחשב למשחקים כבדים , לא צריך ציוד הקפי ולא עושה OC עריכה אחרי תגובות איך המחשב ? יש משהו לשפר ? יש חלקים יותר משתלמים ?

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מבקש עזרה ואת מומחיותכם בבחירת דגם, מתוך הרשימה הנ"ל. הכוונה היא לבחור את הדגם האמין ביותר. ובביצועים המירביים. תודה מראש לכל העוזרים: IBM T61 IBM T60 IBM T43 IBM T42 IBM T41 IBM X61 IBM X60 IBM X32 IBM X31 IBM X30 IBM X200 IBM X220 IBM T400 IBM T410 IBM T420 IBM X420 HP Elitebook 2560p

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. אהלן, המחשב צריך להיות מהיר 4 גי'גה לפי מה שהבנתי זה הMAX בלפטופ הוא צריך להריץ חלק כל הOFFICE גלישה מהירה באינטרנט פוטושופ וכו.. זהו נראה לי אשמח לתגובות והצעות *אהה כמובן עם WI FI ובלוטוס*

4. Started by benadi,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד Dual Core 2, עם כמה שיותר אחריות כמובן שיעשה את העבודה עבור סטודנט וגם לא יזחל תוך כדי.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום! מפרט מKSP... מחשב כולל מסך 17" דק Gigabyte M55Plus- S3G AMD Athlon64 3600+ dual core DDR II 667 512MB V-Data 160GB 7200RPM 8MB SATA II NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 FLOPPY Teac/SONY 1.44 JA-L-DT807 ATX MIDI Microsoft Microsoft Internet Microsoft Mouse Optical SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms אודה להצעות לשיפורים\שינויים (בעיקר לחוות דעת על לוח אם, מארז וספק, דיסק קשיח וצורב DVD)

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  6. כן - אני מודה שאני בדילמה אם זה מתאים לשרשור כאן או לציוד היקפי, אבל בסוף בחרתי פה... לאחר חיפושים וביקורות והרבה התלבטויות אני חושב על לרכוש את העכבר והמקלדת הבאים: עכבר logitech g500 שעולה בערך 265 שקלים כיום ללא מבצע. מקלדת merc stealth שעולה כ - 310 שקלים. סך הכל שניהם ביחד יעלו כ - 575 שקלים. האם בסכום הזה יש לדעתם קומבינציה משתלמת / כדאית יותר שתואמים את הרצונות שלי כפי שמתוארים להלן? הפיצ'רס שמצאו חן בעני בעכבר: לייזר, DPI גבוה עם חיישן איכותי, גדול (מתאים ליד שלי), מערכת משקולות, שינוי DPI בלחיצת כפתורים. הפיצ'רס שמצאו חן בעני במקלדת: תאורה אחורית מתחלפת, מקשים מותאמים ל - FPS בעלי חיפוי גומי, מקשי מולטימדיה, 2 יציאות USB, יציאות אוזניות ומיק. תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  7. Started by guyl3,

דרוש מפרט לגיימינג + מסך שהיה במפרט *מארז FULL TOWER !!- של Thermaltake דגם VH6000BWS *מסך 24 לרזולוציה גבוהה למשחקים - במידה ולא מצאתם אז 22 ( עדיפות לסמסונג) *כרטיס מסך חזק במיוחד של NVIDIA !!! כמובן שיתאים למסך ! בעל חיבור FULL HD * הרבה RAM !! בקצבי רענון מהירים -תדר גבוה - שיעבוד בDUAL CHANNEL * שכל הכוננים יעבדו ב SATA *פאנל בקרה של טמפרטורה ו מהירות מאוררים * דיסק קשיח חצי טרה או יותר - BIG BUFFER + RPM - חשבתי במקום זה SSD - אני יודע שהוא לא יהיה באותו נפח דיסק - מישהו מכיר מחירים ? * לוח אם של ASUS בלבד !!!! יש לי נסיון רע עם לוחות אחרים ב OC שכחתי משהו ? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by Phantom,

היי, אני מתכנן רכישת מחשב לאח של חברה שלי שרוצה לקנות מחשב גיימינג בזמן הקרוב זה מפרט שבניתי ביחד עם כמה חברים https://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1605626007511300720&lang=heb הוא ישחק בWIFI אז הלוח אם הזה או דומה לו חובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט אבל גם למשחקי AAA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי …

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. Started by efrat259,

בוקר טוב, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עם סלולאר משלב טאבלט של לנובו, אבל ממש לא מבינה ולא יודעת האם הוא טוב או כדאי. אודה לך מאוד באם תוכל לסייע ולתת חוות דעתך עליו. http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..159.&... תודה מראש ויום מקסים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלי: מחשב AMD 3000 זיכרון 512 מהירות 266 וכרטיס מסך ATI 9600 SE חבר שלי: מחשב פנטיום 2400 זיכרון 512 מהירות 400 וכטיס מסך ATI 9600 PRO * שניהם כרטיסי רדיון אצל המשחקי יעבדו יותר מהר בממוצע? בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by benjio,

שלום, רכשתי VOSTRO 1500 עם XP. כשאני מתחיל את ההתקנה של הXP אני רואה שההארד דיסק מחולק למחיצת C של 2GB וקוראים לה OS. כשניסיתי למחוק אותה על מנת שתהיה לי מחיצה אחת הוא רשם לי שזו מחיצה של מערכת הפעלה ושהיא יכולה להכיל קבצים חיוניים ושרצוי לא למחוק אותה. המחיצה היא FAT32. האם רצוי להשאיר את המחיצה ולהתקין עליה את הXP? אם כן מה איזו מערכת קבצים רצוי לשים בשאר הנפח FAT32 גם כן או NTFS? לאחר ההתקנה אני פשוט מכניס את הדיסק של DELL ומתקין את הדרייברים הדרושים וזהו או שיש עוד משהו שעליי לדעת/לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by AlterEgo,

שלום, רכשתי לא מזמן לאפטופ Lenovo 3000 N200 עם מעבד T2330 כפול ליבה 1.6Ghz וג'יגה אחד של זיכרון ראם. עכשיו, הכרטיס מסך שלו הוא 7300 go של Nvidia. לאחרונה התחלתי לשחק בLord of the rings online לאלו מכם שמכירים, ואז הלך לי המחשב הנייח. בקיצור, אני רוצה לאפשר לנייד שלי להפעיל את המשחק הזה כמו שצריך, אז חשבתי לשדרג, אבל הבנתי שלשדרג לאפטופ זה סיפור (מצד שני, מה זה משנה לי? אני לא עושה את זה). חשבתי לשדרג ל8600gt ו2 ג'יגה ראם. השאלה שלי היא, למעשה, אם יש סיבה שתמנע ממני לעשות זאת? צוואר בקבוק? או שאולי פשוט הכרטיס מסך הזה לא מתאים ללאפטופ? אני חדש בשוק הניידים, לכן אין לי מושג בזה. אם זה היה נייח, פשוט הייתי קונה ודוחף אותו ללוח אם, אבל לאפטופ זה סיפור אחר אני מניח.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by sasonhaim,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בגודל של 13.3-14 אינץ. שימוש המחשב לצורך לימודים אך ברצוני שיעלה גם קצת משחקים כבדים יחסית.{אם זה בכלל אפשרי בגודל מסך כזה} רכיבים חובה במחשב: 12 ומעלה גיגה זיכרון רק כונן ssd i7 מעבד עדיפות חברות : asus , acer, dell כמובן להציע אחרים אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב. שאלה נוספת לגבי המחשבים של אסוס מה ההבדל בין ה ux330 ל ux430??

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by LiavH,

איך המפרט שבניתי ? יש לי מסך 22" ASUS MW221C ועכבר G5 Tms&Fox GameSystem X9550 HD4890 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1,313 קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤185 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ¤538 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1,100 דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 ספק כוח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower …

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by d1zzy,

שלום, אחי צריך מחשב נייד ASAP לצרכי לימודים (לקנייה בארץ). אני בעלים לשעבר ואוהד של סדרת thinkpad - ראיתי את ה-carbon שעולה 6000+, והשאלה אם אני לא משלם ביוקר ביחס לתמורה שאני מקבל (ה-carbon במחיר הזה הוא עם המפרט הכי נמוך שיש ביחס לאחרים בסדרה). הסתכלתי גם על ה-vostro אבל השאלה מה איכות הבנייה. הוא רוצה נייד אמין. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה בהתאם לקריטריונים המפורטים מטה, תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, multitasking 7. האם האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. שלום אני נמצא לא מעט מחוץ לבית למשך כמה ימים, אני מחפש מחשב נייד שיתן לי פתרון לענות למיילים, כתיבת הצעות מחיר בWORD. וגם שיטוט באינטרנט. הדרישה שלי שיהיה קל וקומפטי. תקציב דליל עד 2000 ש"ח וגם זה נסחפתי .... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  17. שלום לכולם. אמא שלי ואחותי הקטנה דורשות משחב חדש. כממוחה הביתי למחשבים נאלצתי לעמוד במשימה ליצור להן מפרט ב4500 ש"ח. הנה מפרט שיצרתי: אמא שלי משתמשת במחשב בעיקר לעבודה משרדית ולכן אני לא רואה שום סיבה לא לשים לה מעבד חזק כמו הe6420. כמו כן, אחותי משתמשת במחשב בעיקר למשחקים (אולם משחקים קלים, הגבוהה ביותר היה SIMS 2 ). אני כן רוצה לשים כ.מסך בשווי הזה כי הרעיון הוא שהוא גם יוכל לקלוט משחקים שיבואו בשנה-שנתיים הקרובות (מי יודע אולי ייצא SIMS 3 חח). אשמח אם יש שיפורים והצעות. אם יש הצעה אבקש לא לעבור את המחיר לעיל, 4468 זה ממש הגבול הסופי. המשרד של אבי קונה את המחשב ואני לא רוצה שיחשוב שאנחנו גזלנים.. אז מחשב ב4468 ש"ח בהחלט מספיק, אין צורך במאוורר למעבד. יתר על …

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  18. תקציב עד 2000 ש"ח מTMS ללא דיסק קשיח וללא DVD ללא ציוד היקפי, קירור ויופי קצת חשובים (חשבתי לשלב למעבד EVECOOL BUFFALO),מתוכנן OC, צריך הרכבה, ללא מערכת הפעלה חשבתי על להכניס את ה1950PRO.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by MokoLoko,

אני צריך את המחשב בתור מולטיטסקר רציני,הרבה ראם, ושיוכל להחזיק לי הרבה דברים המקביל ולהישאר יציב. בעיקר הרבה חלונות של אינטרנט. המחשב לא ישמש לגיימינג, אולי מידי פעם אני ישחק בו בשביל הכיף עם משחקים מסטים של חברים, או שאני יוריד משהו נחמד מידי פעם...אבל זה לא המטרה העיקרית של המחשב. סתם שאלה...אפשר לקנות בלוטוס פנימי למחשב ? (כיום אני משתמש באחד עם בחיבור USB ) יוצא לי להשתמש בזה לפעמים אז זה יהיה נחמד אם אפשר לקנות כזה דבר פנימי.. אשמח עם תיעצו לי בבקשה (: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 איך המוגן 3 בתור קירור ? אני יעשה אובר קלוק בעתיד...יש משהו שעדיף על המוגן ? מארז: SilverStone Preci…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. אז ככה,יש לי נייד מדגם דל d-620 לפני כ חצי שנה ,לאחר עבודה של שנתיים וחצי "נשרף" לי הכרטיס מסך בלוח אם הנייד נשלח לתיקון וקיבלתי אחד אחר. ראוי לציין שאני סטודנט והנייד עובד בין 7-10 שעות כל יום. שמתי לב שהנייד ממש מתחמם לי בעבודה על הבירכיים פשוט רותח עד מצב שאפשר לקבל כוויה. השאלה,האם זה נורמלי לנייד מדגם זה להתחמם כך?האם אני צריך משטח לקירור בשבילו?אני לא סתם שואל....אני אם אני קונה משהו אני חייב שהוא יהיה הטוב ביותר ושיחזיק לי לכמה שנים חשבתי על הדגם הבא zalman nc -2000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_927&products_id=25097 שעולה בסביבות ה 300 ש"ח שכולו מאלומיניום מוצר ממש איכותי. העניין הוא,בגלל שאני סטודנט אין לי להוציא כסף בשביל משהו שכן סובל …

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי כללי ושימושי מולטימדיה ביתיים (צפיה בסרטים בעיקר). הוא צריך להיות בעל ניידות גבוהה (כמה שיותר קל יותר טוב), ויתרון גדול לאופציה ל docking station כדי לא להסתבך עם חיבורי הכבלים כל בוקר. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך - לפחות 11.6 * משקל רצוי - עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה יתרון ל USB3, ESATA ו HDMI. יתרון גדול ל docking station * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לח…

22. Started by hitman47,

קודם כל שאלה איך הנידים האלה ? שווה לקנות אחד מהם ? http://img526.imageshack.us/img526/4861/scanbv8.jpg אם אתם לא רואים תשמרו תתמונה ותגדילו .. אממ .. אם לא טובים תביאו מחשב נייד נחמד שיסחוב משחקים כמו GTA וזה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680/1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? crysis,gta iv,metro 2033 בקיצור כול המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  24. אהלן, אני לוחם לקראת שחרור ורוצה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי/להתכונן לתואר באמצעות המחשב. יש לי מחשב נייח לא רע בבית (E8400, HD4870) ועבודה על כל מיני נטבוקים ממוצעים עשתה לי דיי חררה. לכן אני רוצה מחשב שייתן לי חווית שימוש מהירה וזורמת, מכאן נובע הרצון שלי להתקדם ל-SSD (כי אם כבר אז כבר), וכדאי שגם יהיה מעבד קצת מעל הממוצע. כמו כן לא קשה לנחש שהעתיד נמצא במגע. עם יציאת ווינדוס 8 שמהווה את שריקת הפתיחה של מעבר המיינסטרים למסכי מגע, הייתי רוצה שהמחשב יהיה מה שנקרא Future Proof. המחשב ישמש לסרטים, גלישה אינטסיבית, Matlab וקצת משחקים בינוניים. (Deus Ex:HR,Diablo 3, PCSX2) משקל ומראה לא חשובים לי כמעט בכלל, כנ"ל זמן בטרייה. עדיף שלא יהיה כונן דיסקים בכלל (דיי מיותר בימינו) וגם לא…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. שלום שוב, בטח ראיתם את הנושא הקודם שלי שכתבתי שאני מחפש נייד למשחקים ובעיקר World of Warcraft... בקיצור, חבר של אבא שלי הפנה אותי לחבר שלו שמוכר מחשבים ניידים והוא הציע לי את המחשב הזה (DV9076EA) ב7300 שקל: http://www.gamaoffice.co.il/products/71052 המחשב גם יכלול 2 ג'יגה ראם, ולא רק 1. נראה לכם שהוא מספיק חזק למשחקים כמו WOW? ואולי גם Battlefield ואחרים? וגם, אם יש פה מישהו שקנה או שמע ביקורת על המוצר, אשמח לשמוע גם. תודה.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים