ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! אני זקוק לעזרה בקניית מחשב בשביל הקלטות של אודיו. מה המפרט שלדעתכם צריך? משהו שיעבוד טוב עם תוכנות עיבוד והקלטה כמו Cubase. כמובן שאין לי יותר מדי $$ בכיס... איפה לדעתכם כדאי לרכוש את החלקים? תודה על העזרה!!! מאיר.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הדרישות הן: מעבד ממשפחת Core 2 Due זיכרון: 1G כרטיס מסך: Geforce go 7600 / Ati Mobility Radeon x1600. פתוח גםלהצעות עם Geforce go 6800/6600/6600Ultra. דיסק קשיח כמה שיותר גדול. צורב DVD כמובן. כרטיס WIFI. האם יש מחשב משתלם יותר מה dv6160ea? אמנם כרטיס 7400 אבל בכל זאת. מישהו מכיר הצעות מקבילות עם X1400?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לאחותי. היא מחפשת מחשב (כולל מסך) שמסוגל להריץ משחקים שהיא משחקת (Witcher 3 [דרישות טכניות] וDragon Age: Inquisition [דרישות טכניות]). היא מוכנה להשקיע עד 5000 ש"ח במחשב כולל מסך, עכבר ומקלדת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת למחשב הנ"ל, לצרכים של אופיס, גלישה באנטרנט, קצת מוזיקה, תמונות וכדומה. מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון מחיר 2200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד בסלון ואחד בחדר. המחשב בסלון עובד 24/7 מבוסס על פנטיום 4 ומשמש כ- HTPC להורדות ולצפייה בסרטים בלבד. המחשב בחדר שפעם היה חזק ושימש למשחקים, משמש היום בעיקר לגלישה. המפרט שלו הוא mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650. ram: 4GB 667GHZ. display card: ATI 4850. screen: 19 inch 1280*1024. אני מעוניין לשחק אבל לא ממש בא לי להוציא כרגע 4-5 אלף ש"ח רק בשביל קרייסיס 3. השאלות שלי נוגעות בעיקר לצריכת חשמל. האם משתלם כלכלית להחליף את מערכת הפנטיום 4 למערכת HASWELL (לוח,מעבד,זיכרון) ולחסוך בצריכת החשמל לאורך השנים ? האם ישנם מעבדי HASWELL זולים בכלל ? אפשרות שנייה, לקחת את המפרט של המחשב החזק יותר ולהעביר אותו ל- HTPC על מנת לצפות בסרטים. צריכת החשמל במקר…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מזמין lenovo y470 (מי שזוכר היה לי נושא בעניין) ואני רוצה לצרף לו סוללה נוספת ואולי אני יוסיף גם מטען. העניין זה שלא הבנתי למה יש כל כך הרבה דגמים למטענים..... אז שאלה א': מה ההבדל במטענים?, ניתן לראות תמטענים והסוללות פה http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:show-category-with-items?category-id=4364BD0F20B94413B5AD6E684D2848E9&menu-id=products¤t-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087 או בדף שממנו מזמינים את המחשב ושם יש קישורים ישירים http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/builder.workflow:Enter?mtm-item=%3A000000F3%3A00004496%3A שאלה ב': המחשב נקנה באמריקה, האם…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם עדיף מהשניים הבאים? גם טכנית וגם איכותית? Gigabyte GA-Z68M-D2H INTEL DUNES BEACH Z68 ATX איזה ספק עדיף לטווח הארוך, אמינות היא הנושא החשוב כאן: Seasonic 430W SS-430JT Enermax NAXN 450watt בתודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, השבוע אני קונה מחשב נייד וממש לפני הקניה אני מתלבט בין שני דגמים. המחשב אמור לשרת אותי לצרכים משרדיים בעיקר וחשוב לי שיהיה חזק שקט ומהיר. חשוב לציין, שמחיר המחשב והמשקל אינם פקטור. ועכשיו, מה עדיף? HP DV6186 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1244&scat=320&tcat= או DELL LATITUDE D520 (עסקי): http://www.notebookclub.co.il/prod-d520-core2-duo.htm אמשח לשמוע את חוות דעתכם ואת תגובתכם הכנה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לאחותי בת ה-12. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט (ICQ, SKYPE וכו'), MP3 וטיפה משחקים. הדרישה מהמשחקים שירוצו בצורה סבירה. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD , אך האם יש הבדלים משמעותיים כיום בין המעבדים והאם יש עדיפות למעבדי אינטל ברמת ביצועים דומה?האם מומלץ זיכרונות DDR2 או DDR3? כמו כן הייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט אז אני מחפש המלצה למארז שקט אך שיהיה מקורר טוב ובמחיר סביר.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך תגובות אם המארז ששמתי מתאים למפרט ובאיזה שקט יהיה המחשב אם לא מתאים לרמה 7 אז תרשמו בבקשה הצעות מארזים אחרים אפילו מחנויות אחרות ו לוח אם אם אני לא יוכל להוסיף בעתיד זה אומר שגם אני לא יוכל לשנות למשל אחרי בערך 3 שנים צריך להחליף זיכרון אני יוכל להחליף או שאני לא יוכל אם לא אז תשאירו תלוח אם אם כן אז תורידו בבקשה ללוח אם שאני לא יוכל להוסיף ( עם כניסת USB3 ) אז הנה המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪117 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪462 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silver…
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נוסף? על פניו נראה נייד מעניין מאוד. אורי
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים-שלוש E6300 1G SAMSUNG 667 GEFORCE7800GT 250GB WD MSI 965P NEO-F ספק טוב, ברח לי השם. וכל השאר לא כל כך משנה. התקציב שאני מוכן להוציא על השדרוג הוא עד 1500 ש"ח , אם אפשר פחות יותר טוב. המטרה היא בעצם לשדרג למחשב שיוכל להריץ חלק משחקים כבדים. אני מעוניין להחליף מעבד. כרטיס מסך ולהוסיף עוד זכרון(או להוריד אותו ולקנות כמה סטיקים של 800) בכל מקרה, שימו דגש על לוח האם שברשותי, אני לא בטוח שאפשר לשים עליו עבדים חדשים, את זה אתם תגידו לי :] תודה.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל מיד שניה, מהו מחיר המקסימום שלדעתכם עליי להציע? שמעתי שיש בעיות רעש עם המחשב הזה, מישהו כאן יודע מזה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילדה בת 15 שבעיקר צריכה אינטרנט אבל גם מעט משחקים (לא צריך שיהיו עם רמות גראפיקה מטורפות). מבחינת המארז וספק הכח, אני סבור שיש טובים ממה שמצאתי כאן בלשון המעטה אבל זה כמובן יצריך ממני להוציא עוד כסף. אין לי צורך בציוד היקפי, או במחשב שקט במיוחד (אני יודע שזה נורא יקר) וגם לא באוברקלוק. אם כן, ערכתי את אחד המפרטים שמצאתי בחנות KSP והגעתי למפרט הבא. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western D…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ראיתי ב EBAY מקלדת מוארת http://cgi.ebay.com/DELL-LATITUDE-E6400-BACKLIT-KEYBOARD-A-HT514_W0QQitemZ180360563865QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item29fe53cc99&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 האם אפשרי להחליף את המקלדת הרגילה במקלדת BACKLIT ? והאם הפונקציונאליות תעבוד או שלא מספיק רק להחליף את הגוף?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, סרטים, שירים ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? gta iv, crysis וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אקבל ביצועים טובים יותר בתקציב מלא אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas וAE באופן דיי מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים אשר יצאו השנה ושנה הבאה ובשנים הבאות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 \ כניראה ישודרג למסך FHD גדול יותר. -לאילו הג…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים חדשים (כבדים), סרטים ואינטרנט. הסכום הוא בסביבות ה3000 ש"ח בנוסף, חשבתי על האפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה (26 אינץ') במקום להשקיע במסך וגם זה יחסוך לי מקום, מה דעתכם? כרגע אני מתעניינת במפרט הבא, בבקשה הציעו רעיונות לשדרוג או להפך, אם משהו מיותר ואפשר להשקיע במוצר ספציפי זה פחות . כמו כן, אם יש חלקים שלא מתאימים לעבודה אחד עם השני אשמח אם תעירו, מכיון שאני לא הכי מבינה בדברים האלה... תודה מראש. הנה המפרט: מעבד : Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאוור וגוף קירור : Generic CPU Cooler For s775 לוח אם : GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x1GB Corsair Dom…
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 3 המפרטים הללו אני יודע שלא חסר ג'נריות במפרטים אבל בכל זאת המחיר שווה לא נראה לי שאפשר להרכיב סתם דוגמא מחשב מבוסס c2d + מסך + גיגה זיכרון ב 4-5 אלף. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יעוד: מחשב קולנוע ביתי לסלון שיחובר לפלזמה. AMD או אינטל? ובכלל מה דעתכם על המחשב המורכב הנ"ל? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=14361 תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתשחרר עוד מעט ואני צריך נייד שישרת אותי בלימודים הגבוהים שלי. הדרישות שלי מהנייד הוא עבודה רגילה מול המחשב תכנות משחקים וצפייה בסרטים אם במחשב עצמו או חיבור לטלויזיה. מחפש מחשב עד 8K שקלים בבקשה. תודה מראש!.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך הפעלת תוכנות כמו פוטושופ,לייטרום וכו'. בעתיד רמת התוכונות יעלה. שיהיה הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לתוכנות: תוכנות עריכה,פוטושוט,לייטרום וכו',שימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (כמה שעות טובות כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב חדש.... התקציב שלו זה בסביבות ה-4000 שקל אבל באמת כל שקל פה קריטי אז בלי לחרוג יותר מדי ההתלבטות העיקרית שלי זה אם בסכום הזה ללכת על AMD אם אינטל. אני לא ממש רואה סיבה ללכת על אינטל אבל רציתי לראות ת'דיעה שלכם. היתרון היחיד שאני רואה למערכת עם פנטיום 4 (775) היא שהכרטיס מסך, שכנראה יהיה 6600GT, עולה מאה שקל פחות בגרסאת PCI-E לעומת AGP. ונגיד שהולכים על AMD - סוקט 754 או 939? הסיבה של "שדרוג עתידי" במקרה של 939 לא ממש נכנס פה כי המחשב ישאר כמו שהוא לפחות כמה שנים. 754 יוצא זול בסביבות ה-300 שקל למעבד 3000+לוח אם אני חשבתי על: מעבד: Athlon 64 3000+ (754) - 810 לוח אם: Abit KV8 Pro - 480 זכרון: 256x2 A-DATA - 400 כרטיס מסך: XFX 6600GT 12…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-