ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט שלי מKSP נכון שהתקציב שלי זה 3000 אבל ירדו המחירים הרבה (לפחות עד חנוכה)? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 510 1 510 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 430 1 430 זיכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 880 1 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total LG x52 80 1 80 מארזים? Price U…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חדש בסכום של עד 3500 ש"ח.... יש לי כמה דברים חשובים אחד אני רוצה שהמחשב ישמש אותי למשחקים (ולא רק למשחקים שיש היום אלה גם למשחקים שיהיו בעוד כשנה...) ואני צריך הארד דיסק גדול (כמה עולה בערך הארד דיסק של 250 ג'יגה?) בעיקרון אני צריך בעיקר עזרה לגבי הלוח אם, המעבד, וכרטיס המסך... חשבתי לשים זיכרון RAM של 2 ג'יגה יהיה לי כסף לשים (אני גם רוצה כרטיס מסך נחמד...) אז קיצר אחרי הזיבולי מוח האלה אני רוצה מפרט למחשב שיתאים למשחקים ועם הרבה מקום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ומשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן OC עד כמה שאפשרי עם קירור בסביבות ה 200 ש"…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג כבד, משחקים כמו BF3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ומשחקים ברמה הזאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה מסך של מחשב וטלויזיה והוא 32אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראה המפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומר לוח אם של ecs מחליף 256 זכרון ddr 266 ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאיר cdrom lg 52 משאיר צורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליף מאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקט המחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוק זהו עכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אם ואת הזכרונות ללפחות 512 ddr להוסיף עוד 80-120 גיגה אני רוצה מאורר שקט יותר אני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1 ואם ישאר כסף אז צורב חדש והמארז שאני קונה הוא Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך …
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ,אופיס ותוכנות סרטוט (solid work) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD לפחות * משקל רצוי? עד 1.4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בכל גודל, usb3 X3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא לפחות 256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רועי
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, windbg, procmon, wireshark, ועוד תוכנות שקשורו לכתיבת תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פיפא, לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'(לא של הלפטופ אלא מסך נוסף),סך הכול 2/3 מסכ…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מעבד : Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 לוח אם : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות זכרונות : ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 570 כרטיס מסך : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות דיסק קשיח : ?Deskstar 80GB Sata II? 340 זהו זה כל מה שאני צריך למחשב המחשב לא מיועד למשחקים בכלל הוא מיועד לאינטרנט ולעבודות בעיקר ושיהיה מהיר התקציב הוא בדיוק 3000 שקלים תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
?AMD? Athlon 64 2800+ (S-754) GIGABYTE K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire DDR 400 512MB A-DATA PINE XFX FX5200 128MB TV WESTERN DIGITAL 80GB SATA LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
64 bit הרבה זמן לא התעדכנתי אז שימו לי מסך טוב LCD שיהיה עם צבעים טובים והכל.. תודה
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 5 שנים בערך עובד אבל ........ מעבד כפול ליבה אינטל 4400 כרטיס מסך 8600 זיכרון הגדלתי ל 6G קשיח 500G המחשב לשימוש כללי בעיקר גלישה סרטים וקצת word לא צריך לוח עם פיצירים אני לא משדרג ולא מבין באוברקלוג - למרות שבזמנו המחשב שלי נקנה ב TMS והם עשו לי מעונין ב 8G זיכרון (תמיד טוב שיש יותר) הענין כמה משמעותי כונן ssd לשימושים שלי ועם שווה להשקיע בזה או בחלק אחר במקום חשבתי להשתשמש במארז + ספק (400 ואט) בקשיח וסידי רום שלי תקציב עד 1500 לא חייב להתמש בהכול חריגה במידה והשיפור נותן הרבה הבדל תודה מראש אני מהצפון אז השמח לחנות שנמצאת באזור שלי
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בבית שהמפרט שלו הוא intel core i5 750 2.66ghz gigabyte ga-p55m-ud2 hynix 2gb*2 samsung 1tb hd5850 seasonic 650watt ואני רוצה לקנות מחשב חדש האם שווה לי להחליף לכזה? (ואל תציאו לי בבקשה עוד מפרטים אני רק רוצה לדעת עם שווה לי לזה...) intel core i5 2500k gtx570 western digital 3TB aurora case gigabyte p67a-ud3-b3 וכנראה זיכרונות של 1333 MHZ של 4 GB כפול 2 שווה לי להחליף עליו?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום , בניתי לי מפרט מחשב שקט כמה שאפשר ( אני עובד עם סאונד ) שגם מאפשר גיימינג ברמה גבוהה , לקחתי את הטוב ביותר ( כמעט ) בכל תחום אפשרי שקראתי ולמדתי מפה אז תגידו לי מה אתם חושבים ולפני הכל יש לי מספר דילמות : הזכרון הוא 1333 , האם יהיה הבדל אם אחליף ל DDR3 2000 , כי לפי מה שראיתי יש הבדל קטן מאוד אבל בכל זאת ההפרש הוא באזור ה 100 ש"ח שזה לא רציני ... ואני מודע לזה שהקירור למעבד הוא לא מהמומלצים פה , אבל הבנתי שהוא אחד שהשקטים ביותר שיש ומציע קירור טוב. אשמח להמלצות לרכיבים טובים יותר או שקטים יותר ( חשבתי על גרסת VAPORX לכרטיס מסך , ומארז זול יותר שלא יפגע בשקט .. אם יש כזאת חיה ) כמו כן שאלה קצת אחרת , באמת שווה לי שהם ירכיבו לי את המחשב לבד ויעשו בדיקות מאמץ ?…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות בסיסי וזול - אבל שלא יהיה נטבוק (צריך מסך גדול) השימושים שלה מאוד בסיסיים: אינטרנט, פתיחת מצגות ומסמכי וורד, סקייפ, צפייה בסרטונים של הנכד ושיהיה עמיד ואמין, הכוונה שלא יתקלקל מהר טווח המחירים: 2000-3000 שקל היא מצאה לא מזמן הצעה למחשב הזה: acer aspire as5736z-454g32mnkk מעבד: INTEL T4500 2.3GHZ זיכרון: 4GB DDR3 מסך: 15.6" WXGA כולל וינדוס 7 המחיר שלו הוא בסביבות ה2200 אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אז כמו שכתבתי אני קונה היום מחשב נייד ואני השמח לקבל המלצה למחשב נייד המחשב הוא נייד אבל בא להחליף את הנייד עדיף שהיא לצורכי בידור מוסיקה וסרטים כמובן הורדות ( פחות משחקים ) דגש על מהירות ומסך . התקציב שלי הוא עד 1500 דולר מקסימום אני השמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר מכיון שאני חייב להחזיר תשובה היום איזה מחשב לקחת . תודה רבה לכם מאוד מקווה שלא עברתי על אף חוק .
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום שוב חברים, אחרי שקצת עזרתם לפני בנושא דומה לפני כשבועיים, ואחרי כמה דברים שהבנתי, החלטתי לשנות מעט את הדרישות שלי מהמחשב וכעת הן הבאות: - עד 3500 שקלים פחות או יותר - 15" בערך - מבחינת משקל וניידות משהו ממוצע יספיק לי. כל ההתניידות תהייה אחת לשבוע ברכבת - שיהיה אמין כמה שניתן, ושלא יתחמם יותר מדיי (לא כזה שהמאוורר בו עובד בלי הפסקה, הרעש משגע אותי) - חיבור HDMI חובה - אני לא מתכוון לשחק הרבה, אבל אני כן אשמח לחומרה כמה שיותר חזקה בתקציב הנתון. 3-4GB זיכרון זה משהו שאני לא מוכן לוותר עליו, ככה אני אוכל להריץ את הסימולציות של הלימודים מבלי להשבית את המחשב לשימושים אחרים. מבחינת כרטיס גרפי, כל הסימולציות שלי לא עובדות על זה, אז לא רלוונטי. אני כן אשמח למשהו מעט מעל הממו…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך עזרה בהרכבה של מפרט , בגדול המחשב הולך ליהיות בשימוש בעיקר לעבודות אבל גם למשחקים . חשוב לי שיהיה מהיר ושקט יחסית. דבר נוסף יש לי צורך רק במחשב ללא ציוד נוסף חיצוני. מתחבר למסך 24 אינץ. אבקש במידה ואפשר לתת לי מפרט מ NEW EGG כי אני מבצע את הקניה משם . תודה על העזרה. לבנתיים ניסיתי לבנות לי מפרט רק שהוא חרג לי ב 150 דולר וזה גם ללא מארז . ככה שבטח יש דברים שאפשר להוריד או לשנות Western Digital Caviar Green WD20EARS 2TB SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ASUS EAH5850 DIRECTCU/2DIS/1GD5 Radeon HD 5850 (Cypress Pro) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card w/ Eyefinity CORSAIR CMPSU-75…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום...אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי קניית מחשב נייד.יש לי שתי אפשרויות כמו כן חשוב לציין שאני מעוניין לקנות בארה"ב כי שם יותר זול אבל אם אמצא מחשב יותר טוב/זול בארץ אשמח לקנות פה. להלן הדרישות: *אני לא רוצה מחשב מפלסטיק..עטיפה ממתכת או אלומיניום. *המחשב בעיקר לצפייה בסרטים לגיימינג ושנה הבאה אהיה סטודנט להנדסת תוכנה.אני לא צריך עריכה גרפית או דברים שכאלה. *גודל המסך צריך להיות 15.6" *אין לי בעיה עם משקל *זמן סוללה שיהיה סביר *אני חייב יציאות HDMI ָָָ*כונן קשיח אני מתכוון לשדרג לssd *כונן בלוריי לא הכרחי כנ"ל גם cd/dvd *לגבי האחריות הבינלאומית...שמעתי סיפורים על בעיות כאלה ואחרות אבל עם מחירים כאלה לא עדיף פשוט להתעלם? ועכשיו למחשבים.... מחשב ראשון: …
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר הרבה לבטים התבייתתי על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/ml1485qu בנוסף לזכרונות Gskill Ripjaws x 4x4 2133mhz שכבר יש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה עם דו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSmax, photoshop, UDK, AfterEffects. למטרות פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שניתן להעלות על הדעת. -מה…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
מטרות המחשב: תכנות מערכות גדולות בJAVA, הרצת סימולציות כבדות ומורכבות בMATLAB; בסה"כ מחשב ללימודים (משחקים, סרטים HD וכדומה לאמהווים שיקול) גודל המסך : 15.4/15.6 משקל רצוי: לא מאוד משנה, מחשב חזק שיהיה גם נישא זמן סוללה: רוב השימוש יהיה בסביבה מרושתת קווית, לא צריך מעבדי low voltage האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא שידוע כרגע, לא הכרחי שיהיה HDMI ודומיו בלוטות: רצוי. אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi): רצוי מאוד שתהיה תקשורת מהירה, תקן N רצוי מאוד גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 GB צורב די-וי-די: nice to have האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, וארוכה לפחות 3 שנים האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חברות קטנות ולא מוכרות; לא ACER, BENQ, ASUS (אני מודע לעובדה שהתקציב לא יאפשר מעב…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים אני כבר הרבה זמן לא כל כך מעודכן בחומרות למחשבים- רציתי עזרה שלכם בנוגע למפרט של מחשב שישמש בעיקר למשחקים רציתי לקחת תהצעה מאייבורי מחשבים ולשפר אותה מחיר מבצע: ¤3,690.00 מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4 Chipset Intel 915P של MSI או ASUS מעבד Intel Pentium 4 3GHz HT800 LGA775 2MB 64BIT דגם 630 מסדרה 6XX עם 2MB Cache תוספת למעבד 640 3.2GHz ב 240 ש"ח זכרון 512MB DUAL DDR 533MHz כרטיס מסך PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb או בתוספת של 290 ש"ח Nvidia Geforce NX6600 128MB NX6600LE דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache כונן אופטי צורב DVDX16 תומך Dual Layer כונן דיסקטים FDD 1.44MB בתוספת של 35 ש"ח כרטיס קול שמ…
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושיעבדו הכי טוב שאפשר בתקציב הנל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כולל 22 אינצ' רזולוציה מקסימלית * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Mafia.II , Call of Duty Modern Warfare 2 וכו.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין אם לשדרג את המחשב (P4-2.8 ) או למשוך איתו עוד קצת - סוחב בינתיים בצורה שאפשר לעבוד איתו עוד כמה חודשים בכיף וויסטה עובד עליו נחמד אבל הגיע הזמן לשדרג ולהתעדכן ולכן אני מחפש המלצות לחלקים הללו (את כל השאר כבר שדרגתי בשלבים בשנה האחרונה , כולל ספק חזק זלמן 600, מארז, כרטיס מסך, וכו .. ) או שהאם כדאי להתאזר עוד קצת בסבלנות ? אני די נעול על ה Q6000 בגלל הביצועים שלו בסטוק ובאוברקלוק לגבי לוח אני לא נעול ויש כמה דברים שחשובים לי כגון RAID, תמיכה אפשרית (אך לא חובה בDDR3), יציאת FIRE-WIRE), SLI לא חובה אבל אפשרות, מה שהכי חשוב לי שיהיה לוח שיאפשר לי להשיג ולקבל מקסימום ביצועים ואמינות מהמערכת באוברקלוק או בסטוק, תקציב לא מוגבל. וכמובן שיהיה מהצ"יפסט העדכני בי…
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-