עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Monsteh,

המפרט הוא למשחקים וגלישה באינטרנט, בלי עכבר כולל מסך, ורומקולים. מסך עדיף 19 אינצ', ורמקולים של אלטק לנסינג 2.1 8)

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום לכולם, המחשב שלי כרגע מוציא אותי מדעתי כי הוא נתקע בפעולות בסיסיות ועושה שטויות (פירמוט כבר לא יעזור לו). אשמח לעזרתכם, הדרישות הן: 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. כיוון שאני לא מבינה בסדרי גודל של מחירים, מוכנה לנצל את כל התקציב, אבל אם ניתן לחסוך, אז מעולה. 2. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים. אני צריכה שהוא יעבוד מהר ולא יטריף אותי. 3. בלי ציוד היקפי (גם בלי מסך). 4.כמה עולה אופיס10 ווינדואוס7 בחנות? 5. כן מעוניינת שירכיבו את המחשב בחנות. 6. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל כן באזור בבאר שבע. 7. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. בקיצור, אני צריכה משהו בסיסי, אבל לא בסיסי מדי (שלא יקרטע אם אני מריצה כמה תוכנות במקביל). תודה רבה מראש! סשה

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by WebRIPPER,

חברים, עזרו לי להחליט על המפרט... ישנן שלוש אפשרויות: Dell Precision M6300, HP 8710W או Lenovo T61p לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות (הנה בבלוג שלי כולל תגובות http://blogs.microsoft.co.il/blogs/tamir/archive/2008/07/22/choosing-new-notebook.aspx) לכן אני לא יכול להחליט... המלצות?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. תקציב כ2.5K גג 3K למשחק דיאבלו 3 בפרט http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements אני מעדיף מארז קטן, אם הם לא טובים למשחקים אז מארז רגיל המסך שיש לי הוא 22 אינץ במקרה וקיימת אפשרות לחיבור כרטיס המסך במקביל למסך מחשב ומסך טלוויזיה, אני אשמח לא כרטיס מסך של ATI הכונן הקשיח לא צריך להיות יותר מ500 מגה, יש כבר 3 טרה חיצוני הכי קרוב אלי זה KSP בתל אביב או משהו אחר באזור תודה דני

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. המשחב יוצא כ3400 שח זה גם עם מסך 22" מה אתם אומרים עליו? ואם יש הצעה טובה יותר לדעתכם על 3500 שח + מסך אשמח לשמוע המחשב מיועד לעבודה רצופה פשוטה מדי פעם משחקים תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  6. מפרט למשחקים ושימוש יומיומי בעיקר המפרט- http://www.tms.co.il/preview/spec/1bzr5w8y/1 [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪541 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] MSI H61M-P20 HDMI VGA [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪232 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪170 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח […

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by wok2000,

מה ההבדל אם יש? מי יותר טוב? מי יותר חדש? מי יותר טוב לגרפיקה? מי יותר טוב לרשת אלחוטית? מי יותר יפה? אם מישהו יודע כמובן...לא מאלה שלא יודעים. תודה מקרב יד http://www.atheros.com/pt/whitepapers/Centrino_vs_Pentium_whitepaper.pdf

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אמי נוסעת בסוכות לארה"ב והיא מסכימה להביא לי חלק חדש למחשב עד 200$ [מכס מ****] קיצר אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט מה להביא. בנתיים החלקים למחשב החדש שלי הם: g.Skill DDr2 800MHZ HZ seagate barracuda 320GB מארז יש לי ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני בעיקר משחק במשחקים כבדים, והעדיפות השניה היא OC. ***לאימא שלי אין בעיה להביא חלק גדול כמו ספק כח*** המערכת שלי כרגע היא AMD 64 3000+ GEFORCE 6600GT GIGABYTE K8NF 1GB DDR 400 ספק כח 500 ג'נרי. מה אני יכול לקנות מארה"ב למחשב חדש לגמרי [פרט למארז ולדברים שציינתי למעלה]? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by wta,

חריגה גג של 300 שקל

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שימוש למשחקים המחשב יקנה מפנדה! זה? 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 1x Enermax Liberty 400W Active PFC 1x Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 1x הרכבת מחשב במעבדה סך הכל: 5,626 ש"ח או זה? 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOL…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by Amir c,

ABIT NF7-S AMD BARTON 2500+ GEIL GOLDENDRAGON 256X2 ddr400 GB 3dCOOLER Fx5200 128 מארז + ספק ג'נרי

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by akiva,

השימושים המיועדים הם מחשב לעסק אינטרנטי כולל עריכה בסיסית(חיתוך קטעים) בADOBE PREMIERE. יש צורך ב4 כניסות USB קדמיות וגם בכונן קשיח גדול. אשמח להצעות או שינויים שלא חוגים מ2200 שקל. תודה www.KSP.co.pdf

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. היי חבר שלי רוצה מחשב, שיהיה למשחקים - חזקים ככל שאפשר במסגרת התקציב וסרטים. הוא לא מתכנן לעשות OC, והוא לא צריך שום דבר פרט לקופסא. הוא טוען שהחדר שלו חם מאוד, יתר על המידה.. אולי זה משפיע על קירורים וכו'? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט, אבל יותר עדיף קר.. 3000 ש"ח, אפשרי לחרוג טיפה אם זה לא תופסת של כמה מאות שקלים (3+) תודה. (:

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. התלבטות לגבי שילוש מעבד-לוח אם-זיכרון במחשב שמיועד לפיתוח. אני בונה מפרט למחשב פיתוח ולשימושים הבאים: 1. תוכנות פיתוח (VS2015,Android Studio וכדו) 2. הרצת מכונות וירטואליות (לינוקס + מק) 3. עבודה בסיסית עם פוטושופ ולייטרום אני מתלבט לגבי איזה שילוש לשים: אופציה א' ASRock B85-Pro4 i7 4790 8 gb ddr אופציה ב' לוח אם עם ציפסט Z97 או דומה 16 גיגה זיכרון מעבד i5 4960 מה דעתכם? בהנחה שההתלבטות היא רק לגבי הרכיבים האלה. תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by jeb,

המלצה לרכישת כונן חדש, משולב. לאחר למעלה מ 3 חודשים של נסיונות עם התמיכה הכושלת של חברת ניופאן (משווקת מחשבי acer) בישראל, אני עדיין עם כונן לא תקין והם עדיין לא מצליחים להביא לארץ כונן מתאים. מבקש המלצה לאתר כונן פנימי חדש תואם משולב DVD ו CD מהדור החדש למחשב.

17. Started by 3NT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח ! 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות לעריכת סרטים, משתמש בהם בשעות הפנאי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשו…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by elibegi,

שלום אני צריך מפרט למחשב נייח בתקציב 2600 ש"ח. השימושים הם: גלישה מהירה, אופיס, הורדות-סרטים, מוזיקה, ותוכנות חוקיות (!) פוטושופ ומשחקים פשוטים. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. צריך שיהיה: צורב DVD כמובן, יציאות USB לרוב, עדיף עם יציאות VIVO אבל אם זה חורג מהתקציב אז גם S-VIDEO יספיק לי. אין צורך בציוד היקפי בכלל - יש לי מסך "19 של LG עם כניסת DVI-I (יש לי גם מתאם ל-VGA) אין צורך במערכת הפעלה - יש צורך בהרכבה. אני ממש לא רוצה לקנות מחשב גם בשנה הבאה - אז שיהיה מספיק חזק תודה מראש

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by coolmeen,

מחפש מחשב בעיקר למשחקים , בעיקר שיהיה מעבד חזק. ללא מסך וציוד הקפי.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by oFiR 22,

שלום, עיינתי במפרטים המומלצים ובכל זאת לא אהבתי את הרעיונות כי יש כמה דברים שאני צריך לשנות. אז ככה, אין צורב בצורב, מקלדת, עכבר ורמקולים. יש צורך במעבד, לוח אם, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ספק+מארז ומסך דק "17. המחשב מיועד לאחי בן ה17 וחצי, משחק מדי פעם, לרוב סתם גולש ופותח הרבה אפליקציות. עד עכשיו הוא עבד עם סלרון וכרטיס מסך מובנה, אז תעשו שיהיה לו שמח. תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. יש לי מחשב חזק שעליו אני עובד ב3D ומחפש מחשב נוסף רק לשים עליו רנדרוים שך 3D בלבד. כלומר אני מעביר אליו קובץ מוכן ורק מרנדר את התמונה. שום עבודה אחרת עליו. לכן חשוב: זמן רנדור קצר ככל האפשר. אשמח להמלצות למחשב שיהיה הכי זול שאפשר עם מעבד Q6600 שראיתי שהוא ממש טוב בזמני רנדור. ועדיו המחירים שלו ירדו ל כ-1600 ש"ח למעבד לפי מה שראיתי. זכרון של לפחות 4GB אפשרות לOC אוורקלוקינג קל בעתיד.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by רועיהדדי,

שלום, יש לי מחשב נייד כשנתיים או קצת יותר T7400 @2.16GHz 2.17GHz intel®Core 2 2 giga ram ולצערי נשבר לי המסך ורואים חצי מסך תקין וחצי לבן הייתי בחנות של סוני ואחד הבחורים אמר שכדי לי לקנות מחשב נייד חדש...???!!! תיקון יעלה 800$ בחברת סוני דרך EBAY 500$ רק המסך ללא עבודה .... מה היא עצתכם? האם לבקש מאבא עשיר לממן תיקון או לקנות חדש? אין לי מושג... מה לעשות... הצרכים שלי למחשב מאד בסיסיים , אינטרנט , מלל - אופיס ניידות מאד חשובה ואיכות הסוללה אשמח לקרוא דעות..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  23. Started by bugy12,

שלום אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ פייסבוק אופיס אולי משחקים כמו היטמן עם ארדיסק גדול שאני יוכל לאחסן בו הרבה סרטים ומוסיקה תוכלו להמליץ לי מחשב כזה? תקציב עד 2000₪ לעזרתכם אודה ניב

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by repero,

מאחר והדיון סטיקי נעול לשאלות, רציתי לשאול משהו, דיברתי עם מוכרים באיביי, וכמה מהם הציעו לי לעטוף את החבילה ולכתוב שזה מתנה: "we will label the item as a gift of low value for you" מה זה אומר בעצם, ומה זה נותן לי?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  25. לפני שאני אפרט את המפרט הבא אני רוצה להגיד מה הדרישות \ מה רוצים : - מעבד INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 ( אל תדאגו לגודל המסך וכל זה - למעוינים - מסך 22 דק כרגע ) - 4GB RAM מינימום - עדיפות ליותר - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB - קירור למעבד קיבלתי הצעה כזאת בהנחה בסה"כ 6000 שקל את המפרט הבא : Intel Core i7-930 Box Asus P7P55D GeForce GTX 275 896MB DDR3 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Platinum Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB Chieftec Turbo 700W Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Antec / Arctic Cooling XClio A380 תגידו לי חוות דעת על המפרט מעליי - אם זה שווה או לא ( או טוב …

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים