ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט לסטודנט עבור חבר שיכלול מארז בלבד ללא כונן אופטי, 1400 ש"ח ללא צורך מיוחד בניגון סרטים ובטח שלא משחקים. בגדול התכנון הוא: AMD X3 445 SEAGATE 500GB 2GB DDR3 לוח 760G ומארז ממותג ופשוט תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישת מחשב נייד הראשון בחיים שלי כך שאין לי שום נסיון עם מחשבים ניידים. כך שאני חייב את עזרתכם בנושא הזה הציעו לי לקנות מחשב נייד של DELL כי יכולים לסדר לי הנחה מסויימת, קודם כל איך החברה? ממה שאני מכיר הם נחשבים טובים מאוד עכשיו הקטע היותר בעייתי, אני מסתכל פה על מחשבים ואני ממש לא יודע איזה רכיבים תכלס אני צריך המחשב הזה יהיה בעיקר למחשב סטונדטים, רק שיצטרכו לעבוד עליו תוכנות כבדות גם כמו אילוסטרייטור ופוטושופ ומידי פעם משחק חדש, לא משהו ביג דיל בדרך כלל המשחקים המחשב שאני די אהבתי שנקרא Inspiron 1525, מגיע עם מעבד Intel® Celeron® 550 (2.0GHz, 533Mhz, 1M L2 Cache) שאני יודע שנחשב חלש ויש אפשרות להמיר אותו ב50 דולר למעבד Intel® Core 2 Duo T5550 (1.83GHz/66…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד קטן במישקל של עד מקסימום 2 קילו ובמחיר של עד 6000שח (אפשר לחרוג בקצת) והמחשב המוצא פה במודעה עונה לתנאים האלו אבל המפרט שלא ברמה של מחשבים ב9000-10000שח למשל הLG LW20 עולה 9300שח ובעל אותו מפרט בערך 1.אז רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני לא רואה שעושה את המחשב הזה זול כל כך? 2.מישהו אולי קנה את המחשב הזה כבר ויכול לתת לי עליו חוות דעת? 3.יש אולי מחשב אחר ויותר ממומלץ בסדר גודל של מחיר וומשקל כמו שכתבתי מעל? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המפרט הוא : http://www.tms.co.il/preview/spec/9yfw42ng המחשב לצורכי גיימינג כבדים אבל לא עד כדי כך לממש קצת עריכה גראפית עם התוכנה CINIMA 4D אשמח לחוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו כך שבתקווה המחשב יחזיק לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם זה ממש קריטי אז אפשר עוד טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה ממש עריכה גראפית והחמשב יחובר למסך 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שרת קבצים שעליו יישמרו כל נתונים מאוד גדולים סה"כ נפח האכסון הוא 2TB מערכת ההפעלה היא Win 2003 standard server מדיניות ההגנה על הנתונים בשרת כוללת - 1. הגנה על מערכת ההפעלה עם Raid 1 2. הגנה על כונן הנתונים עם Raid 5 3. הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS 4. הגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי *לא כולל ציוד היקפי , מחשב שרת נטו תודה רבה ובברכת יום מעולה! LOLa
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, (אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אז כוונו אותי בבקשה) רציתי לדעת אם GTX680 יוכל לעבוד של ספק 550W? הספק המדובר הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לcarpc עד 1400 ש"ח מעבד כפול ליבה חובה,וגם HD של נייד חובה. עדיפות גדולה ללוח אם כמה שיותר קטן ו2 ג'יגה ראם. ללא כרטיס קול,וצריכת מתח כמה שיותר נמוכה. זה מה שבניתי בנתיים: http://www.noacomp.co.il/SavedConfigurator.aspx?xml=0f8c73a6.xml עם ההארדיסק הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=1037 יוצא 1315 ש"ח. אשמח לתגובות,תודה. בנוסף חשבתי להחליף את הלוח והמעבד של המפרט הקודם בזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BLKD945GCLF2&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה יהיה יותר חזק?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
ערב טוב, צריך המלצה למחשב לשימושים ותקציב שבכותרת. משחקים קלים = fifa 2009 העבודה השוטפת תהיה ע"ג מסך lcd 19" סרטים - יוקרנו ע"ג פלזמה 42" עם כניסת hdmi - עדיך שהסאונד והוידאו ייצאו מהמחשב ביציאת hdmi אחת. תודה רבה לכל העוזרים !!!!
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נאמר לי שלצורך תוכנות עריכה כמו פוטושופ כדאי כרטיס מסך חזק של לפחות 980M האם dell xps 15xp - rd33 - 9277 יהיה מתאים (כרטיס.מ 960M) הדגם הזה עולה מעל 9.000 ש״ח . כוונתי בהתחלה הייתה להוציא עד 7.000 ש״ח האם אוכל למצוא מחשב נייד ssd איכותי ברזולוצית מסך גבוהה מאוד, מעבד חזק, סאונד טוב, ושלא חסכו ביציאות/שקעים-בתקציב זה. אילו אפשרויות הייתם ממליצים מתוך הנחה שלא פחות חשוב,חברה עם שרות אחריות טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן לכולם! קוראים לי אורן, ואני חדש באתר.. ובאתי לכאן כדי להתרשם מהמלצותיכם בעזרת קניית מחשב חדש לגיימינג! יש לי מחשב בן 3 שנים של core 2 duo, וממש הייתי רוצה כבר לשדרג אותו למשו פצצה שישמר לי לשנים הקרובות. אני רוצה להגיע למפרט טוב אבל אני לא יודע אם כדאיי לי I7 או I5. אני כעקרון בתקציב של 4 וחצי ש''ח. אשמח לקבל הצעה טובה! בינתיים אתם מוזמנים להנות מסרט שלי מתקופת הטירונות. =]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לתכנות ולשימוש כללי של המחשב. משחקי מחשב בקטנה, אין צורך להשקיע בכרטיס מסך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse, visual studio וכו' אין צורך ביותר מדי חוץ מיכולת עיבוד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לא חובה אם יש על הלוח אם כבר כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר במפרט הראשון אני מתלבט ב:בזיכרון בין מה שיש במפרט ל2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel כ15ש''ח הפרש במפרט השני אני מתלבט ב: בלוח אם בין מה שבמפרט ל EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI כ40 ש''ח הפרש בזיכרון בין מה שבמפרט לאלה: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 2x2GB Kingston …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אני הרכבתי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות בקרוב, אני מבקש את חוות דעתכם בנוגע למפרט אם יש לכם הערות או כל מיני הצעות לחלקים אחרים שישפרו את המפרט, אודה לכם מאוד אם תגידו לי חשוב לי מאוד שהמחשב שאקנה יהיה חזק מאוד, שקט מאוד, ונוח לשימוש (המארז...) מעבד: Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1215¤ לוח אם: ASUS P5K s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 855¤ כרטיס מסך: ASUS 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1800¤ זיכרון:1GB Kingston HyperX CL5 (X 2) 1260¤ דיסק קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital 315¤ מארז: Antec P180 840¤ סה"כ: 6285 ש"ח את כל שאר החלקים (כוננים וצורבים, מסך, רמקולים) יש לי. אני גם צריך שתציעו לי עכבר ומקלדת טובים ש…
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית. הבעיה במקשים היא שכאשר אני מגיב בפורומים וכותב באנגלית, אז לחיצה על מקש y מדפיסה z, ולהיפך. ב"מחשב שלי" כשאני משנה שם של קובץ, אז זה עובד בסדר. השאלה שלי היא למה זה, ואיך אפשר לתקן את זה. יכול להיות שזה בגלל שזה windows בעברית?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי כדי להעביר איתו את הזמן קצת בבסיס * מטרות המחשב :אינטרנט בעיקר,סרטים * גודל המסך:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:מומלץ שיחזיק לפחות 10-11 שעות עם שימוש מרובה ב wifi * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:רצוי שיהיה לו חיבור HDMI ,dvi,חיבור בננות כדי שיהיה אפשרות לחבר לטלויזיה.. * בלוטות:לא חובה אבל אם יש אז למה לא.. * צורב DVD:לא חובה אם יש אז למה לא... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:חשבתי על אסוס... תודה רבה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש בידי מחשב נייד של ACER. היה בעיה שקובץ מסויים מהווינדוס נמחק אז הייתי צריך לבצע פורמט, הגדרתי בביוס שה DVD יעלה קודם, פירמטתי את הכונן של הווינדוס, והתחלתי בהתקנה חדשה, היה איזה פשלה קטנה בהתקנה שלא עליתי עליה ולא שמתי לב, ולא הצלחתי להיכנס למשתמש אחרי ההתקנה. ניסתי כמה פעמים ובסוף הצלחתי להיכנס דרך SAFE MODE, וזאת הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי ליוזר אחרי ההתקנה. לאחר מכן ניסיתי להיכנס שוב ושוב דרך מצב רגיל וללא הצלחה. אז ניסיתי לפרמט שוב, ולהתקין מחדש אבל בשלב הזה ה DVD "נדפק" לפעמים הוא עובד, לפעמים לא. ניסיתי לאפס הגדרות בביוס ולהגדיר את הסדר מחדש. ללא הצלחה. רק אחרי כמה זמן שהמחשב נח ה DVD פועל. וניסיתי שוב ושוב, התחלתי אפילו עוד התקנה של ווינדוס אבל באמצע אירע …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בעיקר הורדת דברים ומשחקים לא כבדים כמו need for speed או gta חשוב לי מאוד שיהיה מארז שאטל לא צריך שום ציוד הקפי
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעריות סרטים ואשמח אם תעזרו לי עם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב הוא לעריכת סרטים בעיקר ותוכנה premiere ובתוכנה after 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, קופסה בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רק לידיעתכם והתרשמותכם. לא ממש מסכים עם הנאמר בכתבה, אבל אתם תשפטו. כמובן שמזכיר את עניין הניידים עם הדור החדש של המעבדים שאוטוטו נוחת כאן. https://tech.walla.co.il/item/3092753?page=2
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המפרט ללא ציוד היקפי-אין צורך Athlon 64 3200+ MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 512MB A-DATA 500Mhz X2 ZALMAN CNPS7000B-Cu ENERMAX 120MM Ball Bearing fanX2 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB MAXTOR 120GB (8MB) SATA Lite-on 52 x 32 x 52 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT Arctic Silver 5 סה"כ 6800 ש"ח הצעות לשינויים/שיפורים?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת לגבי הנייד הנ"ל הוא קצת פחות מ4000 ש"ח אז אשמח להצעות יותר טובות אם יש עד לסכום גג של 4k המחשב בעיקרו לייסומים בסיסיים אך מידי פעם גם להריץ איזה משחק. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי היום מחשב ניידMSI EX400 עם מעבד T5800 מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 איזה windows מומלץ להתקין עליו? xp 64 xp 32 vista 64 vista 32 תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מתכננת לקנות מחשב ביום יומיים הקרובים, ואחרי הרבה בדיקות נשארתי עם השנים הללו: DELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=479_2181_2740&products_id=22122 TOSHIBA http://012.net/updates/site_tushiba/ המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנות אופיס, אינטרנט ובמקרה הכי גרוע לSIMS 2. ההבדל במחירים בינהם הוא לא השיקול. השיקול הוא אם המפרט של הטושיבה מפצה על העובדה שדל מציעים שלוש שנים אחריות בעוד טושיבה רק שנתיים. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עם דרישות בינוניות (דוגמא: WoW , CoD MW ) . עברתי על המפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו בטווח המחירים הזה שהוא גם עדכני . כמו שכתבתי בכותרת, המחיר הרצוי הוא כ 1500 -1600 שקלים. אם אפשר לקבל מפרט עדכני באזור הסכו"ם הנ"ל והמלצה לחנות מסוימת זה יעזור מאד, תודה .
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפשת לקנות נייד בסביבות 4000 ש"ח ומעונינת לשמוע מהמומחים באתר על מה אתם ממליצים: 1.איזה מותג אמין 2.מבחינת ביצועים 3.מה אני צריכה לדרוש מהמחשב(איזה נתונים) אשמח מאד אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-