ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
לכלול ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר - לא אלחוטיים ושיהיו לגיימרים (אבל לא סופר גיימרים אם הבנתם) ובלי רמקולים אבל עם אוזניות טובות כולל צורב DVD וכונן דיסקטים אין העדפה לחברה שיהיה מחשב יפה אבל לא חייב משהו מפוצץ כזה ושיהיה קירור טוב ושקט לא צריך מערכת הפעלה חוקית- יש לי ואני רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות עם מנוע של UT3 ראיתי כמה מפרטים שאהבתי במומלצים אבל לא הבנתי איפה מרכיבים/קונים יש לי 2 כוננים קשיחים מהמחשב הנוכחי - אחד שבא עם המחשב ואחד שקניתי לפני שנה בגודל של 320GB ככה שלא נראה לי שאני צריך לקנות חדשים יש לי כרטיס מסך radeon x1600pro ואם מישהו יודע אם אני יכול למכור אותו או להשאיר אותו כי הוא טוב אז שיגיד גם עכבר ומקלדת אני רוצה למכור אם אפשר אז תגידו לי איפה אפש…
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : fallout, black ops, gta, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בנתיים יש לי מסך פשוט 24״ 1920X1080 אבל מתכנן ללכת על משהו יותר גדול כמו 27״ 2560x1440 או אולי 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה ? לוח אם: ללוח אם MSI CHIPSET INTEL 915P עם כרטיס רשת 10/100/1000, עם כרטיס קול 8 ערוצים (7.1),תומך בזכרון DUAL DDR2 533 מעבד: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) דיסק קשיח: Western Digital® 80GB 7200 R.P.M - ATA 8M Buffer זיכרון: זכרון DDR 1024Mb 400MHz Kingston כרטיס מסך: Chipset ATI RADEON 9600 PRO Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS AGP 8X Memory Type DDR 16Mx16 D-SUB TV-OUT DVI Port MultiView כונן DVD: DVD 16x48 LiteOn צורב: LiteON SOHW-1633S DVD±RW x16 Dual Layer כונן דיסקטים 1.44: Alps Floppy 1.44MB מארז Sunbeam® Samurai - אדום
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1310?c=us&cs=04&l=en&s=bsd (ההצעה ב-600 דולר) המחשב הנ"ל אמור לשמש לתכנות, שימושים סטודנטיאלים כללים, ניגון סרטים וכו'. חשיבות לנוחות, ניידות ,זמן סוללה. קנייה בארה"ב מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪148 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2 DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪213 מארז: Antec GX300 + NE550M כמות: 1 - מחיר: ₪486 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 (8Gx1) HyperX Fury Blu CL10 כמות: 2 - מחיר: ₪186 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Retail כמות: 1 - מחיר: ₪2369 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 120G 650 Series 2.5" SATA III! כמ…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עומד לרכוש מחשב חדש, התחלתי לבנות מפרט חלקי (חלק מהציוד כבר יש לי) המחשב מיועד למשחקים ועבודה גראפית, וכמו כן יש לי כמה לבטים שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור, התקציב הוא בערך בין 3 ל-4 אלף ככה אבל אני יותר מתמקד בחלקים כרגע, הכל מפורט בהמשך, כרגע לא צפוי OC. מבחינת מה שכבר יש: + עכבר Logitech G5 + מקלדת Microsoft Wireless 2000 + מסך 19" - Samsung 931c + דיסק קשיח Seagate 500GB עכשיו, לבט ראשון, מבחינת מעבד, לאחר התלבטות קשה ושיטוט ברשת החלטתי על Intel Core 2 duo E8400, מה דעתכם? ראיתי שברב המפרטים באתר הוצעו Quad, שגם יקרים יותר וגם לרב לפי מייטב ידיעתי אינם מנוצלים כיום, האם זה עדיין שווה את ההוצאה הכספית? או שאפשר להסתדר יפה עם הduo …
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, במשך בזמן רב אני מחפש מחשב נייד אך לא מבין גדול, אני סטודנט למדעי החברה כך השימושים יהיו תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים(רצוי צפייה באיכות גבוהה), מוסיקה ואולי במקרי קיצון איזה רד אלרט כמשעמם מהלימודים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד, הדרישות: מסך:15 אינץ' ומעלה נפח זכרון:500 ג'יגה תקציב: עד 4300 ש"ח. חיבורים: USB, HDMI, VGAׁ לגבי הUSB לפחות 2 חיבורים נכון אין הרבה דרישות כי אני פשוט לא מבין בכל הI5' I3 ושאר הדברים, המליצו על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912564~39~89.htm(אין כאן פרסומת סמויה) בנוסף אמרו לי שחבל על הכסף וכדי אולי ללכת על זה:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=809514 וכמובן שיש באתר של זאפ מחשבי סמסונג נוספים, אשמח לש…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בתור סטודנטית , היא בעיקר תשתמש בו לגלישה באינטרנט עבודות וורד , הכנת מצגות ועוד... גודל המסך הרצוי הוא 15' / 13' רצוי כמה שיותר קל זמן הסוללה צריך להיות כמה שיותר ארוך יש צורך בבלוטות' הגודל המינימלי של ההרד דיסק צריך להיות 320 צורב DVD רצוי אין העדפה לחברה כלשהי ואין צורך באחריות בינלאומית לגבי מערכת הפעלה אני רוצה לדעת עד כמה זה משנה אם היא תשתמש בויסטה כי הרי זה אמור להכביד על המחשב , אם יש אפשרות לשידרוג לווינדוס 7 זה מצוין
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הציעו לי באופיס דיפו את הדגם DELL Inspiron 1525 המעבד T2370 dual core עם אחריות ל 3 שנים במחיר 3800 ש"ח האם כדאי לרכוש את הדגם הזה או שישנם דגמים של חברות אחרות כמו lenovo ,hp, lg או של DELL בעצמה שעדיפים עליו במחיר שצינתי? תודה מראש למגיבים ליאור
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אין העדפה לאינטל או AMD, למען מהירות קומפילציה - עדיף שהמעבד יהיה QUAD אבל מוכן להתפשר אם ההבדל משמעותי במחיר (המטרה לקחת את המעבד הכי משתלם, לא הכי מהיר) זכרון של 3 גיגה מספיק דיסק קשיח מספיק 160 גיגה (כמה שיותר מהיר) אין צורך בכרטיס מסך חיצוני (עדיך אונבורד) אין צורך במסך המטרה היא מחיר נמוך ביותר מבלי להתפשר יותר מדי על הביצועים
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום.קוראים לי יותם ואני לא ממש מתמצא במחשבים (חוץ מאיזה מעבד טוב יותר או פחות וטיפה בכרטיסי מסך באותה מידה לגבי מעבדים).אני משחק הרבה league of legends ו overwatch. מאחר שהמחשב שכרגע נמצא בבעלותי ממש לא טוב ומריץ את המשחקים שהוזכרו בגרפיקה הכי נמוכה ועדיין עם לאגים,אז החלטתי לפנות לאתר הזה ולשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שכדאי לי לקנות שיוכל להריץ overwatch על אולטרה (בoverwatch אולטרה זו הרמה הכי גבוהה לפני האחרונה שהרמה הכי גבוהה נקראת epic) וגם יוכל כנראה להריץ לי rainbow six siege בצורה איכותית ללא לאגים. אני אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי על חלקים שיהיו טובים למחשב חדש שיתאים לגיימינג בתקציב של 3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים או המלצה על מחשב מסויים. תוד…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא(הוא למטרות גיימינג ): Intel Pentium G640 2.8Ghz 3MB L3 Cache s1155 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Sapphire Radeon HD 7850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) תודה לכל העוזרים...אופיר
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך מפרטים לשני מחשבים, הראשון למשחקים, כמה שאפשר, מסך 19 1440x900 ב2200 ש"ח ... והשני לשימוש כללי ב 1500, לשני המחשבים יש מסך. אני קונה בKSP (כן אני יודע...), תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום.. טוב בקיצור אני לא אחד שמבין כל כך במחשבים ולא יודע כל חלק מה עושה ויש לי מחשב כבר שנתיים ואני מרגיש שהוא חלש לי[למשחקים] כבר בקושי עובד. אז רציתי שהמבינים שבפורום אם אפשר יכינו לי מחשב בסביבות 3000-3500 שיהיה הכי טוב שאפשר במחיר הזה כמובן למשחקים ואני מתכוון שהמשחקים הגדולים כמו כל מלחמות העולם ואלה יעבדו חלק ובאיכות כמובן. אם יש לכם משהו להציאה יעבוד טוב במשחקים וביכלל המחשב עצמו יזוז מהר מאוד אני ישמח תודה רמה לעוזרים!!!!
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני אשמח לייעוץ לא קלאסי: אני יודע די טוב מה אני רוצה, אבל אני לא בטוח כמה זה צריך לעלות. שימושים: השימוש המרכזי הוא לימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות דוגמת מטלב. שימוש משני - משחקים. אני לא גיימר, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים (גם אם לא ברמת התצוגה הגבוהה ביותר) דרישות: מעבד: I5 דור שלישי ומעלה זיכרון RAM:י 4 ג'יגה ומעלה זיכרון קשיח: חצי טרה ומעלה (רצוי 750 GB) גודל מסך: 15.6 אינץ' כרטיס מסך: נדרשת יכולת להריץ משחקים יחסית חדשים. לא בהכרח על הגדרות הגרפיקה המקסימליות. דרישות נוספות: חיבור HDMI, מצלמת רשת, אמינות (אני רוצה מחשב שאפשר לסמוך עליו שלא יעשה בעיות בטווח של כמה שנים) דברים שאפשר להתפשר עליהם: משקל, סוללה, כונן אופטי. השאלה: מהו סדר הגודל …
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? ציוד היקפי : האם ברשותך ציוד היקפי שיעבור למחשב החדש?אם כן אנא ציין דגמים, אם יועבר מסך למחשב החדש או שתקנו בנפרד מומלץ לציין את ה…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם Dell 7720? האם הוא יכול לסחוב תוכנות Flash ו- After effect? פתוח להצעות אחרות שמתאימות לגרפיקאים. מה גודל המסך המומלץ? תקציב (ללא תוכנות) עד 6,000 ש"ח. מה הכי חשוב שיהיה בלפטופ לגרפיקאים?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
למשחקי מחשב חזקים (cod4), כולל ציוד היקפי, 7000 ש"ח. והאם זה טוב מסך רחב?, האם זה צורם בעין?
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי DV3-2150 הבעיה היא כזו אם אני עובד עם חיבור לחשמל הכל בסדר.. שאני עובר למצב סוללה המחשב עובד מצויין על ביצועים מירביים אבל אם אני עובר למצב מאוזן או צריכת חשמל המחשב נכנס ל 100% ניצול מעבד. ואם אני חוזר לביצועים גבוהים זה שוב יורד למצב רגיל וניתן לעבוד. מה יכול לגרום לבעיה..? הרצתי סריקות וירוסים...אהל למה דווקא במאוזן..!?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחשב למטרת עבודה עם שרתים וירטואלים- לוח אם : GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 זיכרון : KINGSTON 16GB DDR3 1333 CL9 צורב SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : Huntkey j10 ספק כוח : Huntkey trueprower 700w קרור למעבד : Freezer 7 Pro של Arctic Cooling דיסק קשיח : WD BLACK 1TB SATA3 כרטיס רשת : Intel PWLA8391GTBLK מעבד : INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY מקלדת ועכבר: Microsoft wireless keyboardmouse 400 סה"כ: 4300 ש"ח (יקר?) הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת למבינים בחומרה פה אם יש מה לשפר... אשמח לתגובות, תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים שיצאו ויוצאים בתקופה האחרונה, גיימר, מה שאומר דרישות גבוההות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990, מאמין שיהיה שינוי בעתיד לכיוון הFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחקים. לא מחשב על או משו כזה, פשוט שכל המשחקים יפעלו סבבה פחות או יותר, ושיהיה משתלם. כרטיס מסך mid-end או mid-high end.. כולל מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים צריך מסך LCD התקציב למחשב עצמו לא מוגדר אבל אני משער ש4000-5000 יספיק לא? למסך LCD אני חושב שיספיקו משו כמו 1500 שקלים הסתכלתי כמובן במפרטים המומלצים, אבל אני לא בטוח כמה אני צריך להשקיע במחשב.... אני כבר לא כל כך מעודכן בכרטיסי מסך וכאלה, אז אני אשמח אם פשוט תגידו לי איזה מפרט מהמומלצים כדאי לי לקחת. תודה
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד שאמור להחליף את הנייח הישן שלי * מטרות המחשב- עבודות משרדיות ,צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך-15-17 * משקל רצוי-2.5קג * זמן סוללה ארוך- 4-6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח-500-750 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-