ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לפוסט הזה: הגעתי למשב הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B08NBNLHRD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AWKX36MYDX543&psc=1 בערך 3700 שקלים (כולל הכל) ואני מקבל אחלה מעבד (להבנתי) כונן של 1 טרה, כרטיס מסך טוב יחסית (למרות שאני ממש לא צריך אותו) ו16 גיגה של ram. לא ניראה לי שאוכל לקבל דבר כזה בארץ, במחיר הסביר (לדעתי) הזה. (אותיות בעברית אזמין בנפרד). שאלתי היא: המוצר הזה נמכר ע"י חנות שעובדת באמזון. אם הוא יגיע לפה במצב טוב, אין לי כמובן שום בעיה. אבל מה קורה, אם יש איזו תקלה קלה? אולי פיקסל או שניים לא עובדים במסך, אלי משהו במערכת לא מתפקד טוב כשאני פותח את המחשב. אין לי מושג איזו תקלה זו יכולה להיות אבל…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות 3 מחשבים בו זמנית (אחד ביתי ו-2 ניידים) השאלה היא, מה אמור להיות זול יותר. לקנות את כל החלקים בנפרד בזאפ, או להגיש הצעות מחיר ל-10 חנויות שונות נגיד ולראות מי עושה לי את ההצעה הכי טובה. ההגיון אומר שחנות שאני קונה ממנה 3 מחשבים תעשה לי הנחה גדולה מאוד, אבל אולי בזאפ זה בכל זאת ייצא יותר זול. מה אתם אומרים? והכי חשוב, יש לכם מושג איך כדאי לי לבחור את החנויות שאני אשלח להן את המפרטים? הרי יש עשרות חנויות בארץ (או במרכז)? תודה !
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך מפרט למחשב לילדה בת 10 ללא ציוד היקפי. הילדה מאוד אוהבת פוטושופ כך שזה צריך להתאים לזה. מעבר לזה אני מניח שגם משחקים קלים ירוצו על המחשב וכמובן הרבה אינטרנט. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הי העלימו לי את המטען לנייד איפה אפשר לרכוש מטען כזה בזול? גם מאתרים מחו"ל אפשרות
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד נמצא כרגע בOC והוא כרגע 3.0 ולא 2.6 התחלתי לשחק במשחק BF BC2. עכשיו המשחק עובד סבבה על הגראפיקה הכי גבוהה! הכל על HIGH והכל ON. חוץ מדבר אחד... anti aliasing אותו אני שם על X1. כי ברגע שאני שם אותו על X2 ומעלה המשחק מתחיל להיות ממש ממש איטי. איפה בדיוק אני צריך לשפר בכדי שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך על ההגדרות הגבוההות? האם עליי לחכות עד שי…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המיפרט שלי הוא: AMD 3700 זיכרון 2 GIGA GEFORCE 7600 GT ברשותי מסך CRT בין 5 שנים ואני עובד איתו על רזולוציה 1024X768. כרגע אני משחק במשחקים חדשים (COD4, THE WITCHER), על הגדרות די גבוהות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אני מעוניין לקנות את המסך DELL 2407. הרזולוציה שלו 1920X1200. על פי המיפרט שיש לי, כדאי לקנות את המסך, או לחכות ולשדרג גם את המסך וגם את המחשב? אני לא רוצה לקנות מסך איכותי כזה (עולה כמעט 4000 ש"ח), ולהתפשר על הגדרות מינימום בכל המשחקים. מה אתם הייתם עושים במקומי (אני בטוח רוצה את המסך הזה ולא מעוניין במסך אחר)?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מפרט ראשון: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3400 - 3700 ש"ח מפרט שני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף?? תעזור לייי תודה לעוזרים!!!!!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כרגע מוציא אותי מדעתי כי הוא נתקע בפעולות בסיסיות ועושה שטויות (פירמוט כבר לא יעזור לו). אשמח לעזרתכם, הדרישות הן: 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. כיוון שאני לא מבינה בסדרי גודל של מחירים, מוכנה לנצל את כל התקציב, אבל אם ניתן לחסוך, אז מעולה. 2. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים. אני צריכה שהוא יעבוד מהר ולא יטריף אותי. 3. בלי ציוד היקפי (גם בלי מסך). 4.כמה עולה אופיס10 ווינדואוס7 בחנות? 5. כן מעוניינת שירכיבו את המחשב בחנות. 6. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל כן באזור בבאר שבע. 7. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. בקיצור, אני צריכה משהו בסיסי, אבל לא בסיסי מדי (שלא יקרטע אם אני מריצה כמה תוכנות במקביל). תודה רבה מראש! סשה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סחטיין על הפורום. אני מחפש המלצה למחשב נייד, התקציב הוא עד 4000 ש"ח, כשאפשרי קנייה באילת. * מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב, אבל אני מצפה שהמחשב ילווה אותי גם מעבר לתואר, גם למשחקים פה ושם, סרטים וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? או 14 או 15.6. אם ה14 מעלה את המחיר משמעותית אז שיהיה 15.6. * רזולוציית המסך? אפשרי HD רגיל (720), לא חובה FHD. * משקל רצוי? באיזור ה2.5 ק"ג. לא צריך משהו קל במיוחד (שלפי מה שראיתי אומר בד"כ שאין CD, נפח קטן ועוד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש משהו סטנדרטי, שיהיה זמן יחסית ארוך אבל לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של…
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רמקולים,מקלדת ועכבר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה + OC למעבד שהם יעשו.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט, כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים.. 10 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים , מסך רחב! בנוסף, מתכנן בעתיד CF אז שלוח יתאים לזה בצורה מלאה.. תודה…
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי כרגע מראה סמניי גסיסה מוקדמים(רעשים מהמאורר,הוא מתחמם ובכלליות בעל ביצועים של עגלה של מוכר אבטיחים). החלטתי לא לשדרג אותו אלא להחליף אותו לגמרי ולקחת איתי את מה שאפשר להציל. אז ככה,מה שאני משאיר זה את המסך,ההארד דיסקים,צורב דיוידי,כונן דיוידי,כ.קול(יש לי audigy 2) וחשבתי גם לקחת את הזיכרון(יש לי שני סטיקים של 256 כל אחד). התקציב הוא,כמו שרשום בכותרת כ5000 ש"ח(יש אפשרות לחרוג קצת) והמטרה היא משחקים ואולי בעתיד הלא רחוק HTPC. חשוב לציין שלמרות שאני לוקח את הHD יש צורך בעוד אחד כי הוא עוד מעט נגמר. אני לא ממש מבין במפרטים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט וחנות באיזור המרכז(גר בהרצליה). יום טוב
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בן-דוד שלי מתעניין במחשב הזה, יש למישהו חוות דעת עליו? האם הוא משתלם? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=900246&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות מחשב אך חברים ממליצים לי לחכות לסוף אוקטובר על מנת לקנות מכיוון שWINDOWS 7 הולך לצאת והם טוענים שמחירי המחשבים ירדו מהותית... האם זה נכון ועדיף לחכות עד סוף חודש אוקטובר או פשוט לקנות כי לא יהיה הבדל משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב של HP 6510EJ ,עם צורב SLIMTYPE DS8A1H האם משהו נתקל בבעיה שהצורב לא צורב דיסקים מסויימים ? אצלי הוא צורב רק את הדיסקים DVD-R של SILVERLINE ודיסקים CD-R רגילים אבל דיסקים של DVD-RW או DVD+R הוא מזהה אבל לא נותן לצרוב ניסיתי קרוב ל6 תוכנות צריבה שונות ולצורב לא מצאתי עדכונים. אם משהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אוקיי אז חבר שלי ביקש ממני להביא לו מפרט, 6000 שקל למשחקים. הדרישות שלו הם שיהיו 2 ג'יגה במפרט, מארז יפה חיצונית, 160 ג'יגה לפחות ללא מסך וללא ציוד היקפי בכלל. תודה
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים עד 2000 שקל בלי לחרוג, מפרט אחד לא צריך מארז, מפרט שני כולל מארז לא משהו רציני. אני רוצה שהמחשב יעלה משחקים כמו GTA IV בסגנון אבל לא ממש כבדים לא גיימרים או משהו המשחקים הטובים שיש עכשיו לעלות בלי בעיה. 1280-1024 זה הרזולוציה שלי במסך 17 אינץ', אני רוצה גם לעלות WINDOWS 7 בלי בעיה 64 ביט עדיף שיהיה 4GB ראם. וכרטיס שיחזיק ולוח אם שאם אני ירצה לשדרג תמעבד שלא תהיה לי בעיה נגיד ל4 ליבות לא משהו רציני חח זה קשה בתקציב הזה לעשות מחשב ברמה שאני מבקש אבל בבקשה מקווה שתצליחו למצוא משהו בסגנון אולי אפשר 300 שקל בערך יותר אבל לא יותר :] וההצעות יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה ההבדל אם יש? מי יותר טוב? מי יותר חדש? מי יותר טוב לגרפיקה? מי יותר טוב לרשת אלחוטית? מי יותר יפה? אם מישהו יודע כמובן...לא מאלה שלא יודעים. תודה מקרב יד http://www.atheros.com/pt/whitepapers/Centrino_vs_Pentium_whitepaper.pdf
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי הלך לי ההרדיסק בלפטופ , DELL D630 . אני רוצה בהזדמנות זו להחליף אותו ל SSD . איך אני יכול לדעת איזה סוג יתאים לי? אני מבין שכולם בגודל 2.5 אינטש ....אני יכול לקנות כל אחד אפשרי או ממש דגם ,צורה וגודל ספציפיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שתי חדרים, חדר אחד יושב בו המחשב, חדר שני יש LCD 32 של שארפ + פלייסטישן 3. עכשיו אני רוצה מחשב HTPC שיתחבר לטלוייזה לצד הפלייסטישן בעוד בחדר השני אני צריך מחשב רק לאינטרנט והורדות. המפרט הנוכחי כולל D920+ASUS P5WD2-E -975X+2 GIGA DDR2 800MHZ+7600GT+HD250+ אורורה של גיגבייט+ אנרמקס 535W. בעצם אפשר לשחק עם מה שקיים היום לבנייה של שתי המחשבים. מה שחשוב לי הוא ששתי המחשבים יהיו כמה שיותר שקטים ונכון להיום המפרט הנוכחי מאוד רועש, בעיקר בשל ה7600GT. המחשב הנוכחי לא מתכבה אף פעם, כנראה שזה יהיה גם הסיפור של חדש. צריך מקלדת ועכבר למחשב הרגיל כי המיקרוסופט בלוטוט יעבור לHTPC, וחשבתי אולי להוסיף מסך במקום ה15 אינץ המעפן שיש לי כיום. משהו שהרכבתי אני. מעבד AMD Athl…
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח למפרט.. להלן בקשותי: 1. תקציב: 2300-3000 בלי חריגה למעלה או למטה שימושי המחשב: בעיקר משחקים (פעולה - gta iv, crysis, prototype 2, ופעולה באינטרנט כמו sof וcs, בנוסף גם משחקי תפקידים כמו skyrim וwow) ודברים יומיומיים (אינטרנט, האזנה למוזיקה, הורדות וכו׳) לפעמים צפייה בסרטים ותוכניות אבל לא כתחום מרכזי. המחשב כנראה יתחבר למסך 19״ 1920*1080, אך כנראה שגם הוא יוחלף בהמשך.. אעדיף לשחק על הגדרות גרפיות גבוהות ככל שאפשר מדגיש כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין, משמע אף חלק מתוך המחשב הקודם לא יחובר לחדש שכן הוא מועבר לאדם אחר אין צורך בציוד היקפי איך שום חשיבות לשקט, 1 מתוך 10 לא מתוכנן OC יש צורך במערכת הפעלה, אשמח להמלצתכם לגבי האם…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ABIT NF7-S AMD BARTON 2500+ GEIL GOLDENDRAGON 256X2 ddr400 GB 3dCOOLER Fx5200 128 מארז + ספק ג'נרי
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למכרה שלי שביקשה מחשב, תכננתי לקנות את כל החלקים בסקאי פי סי ולהרכיב לבד והיום נתקלתי במודעה הזו של Ivory. המפרט הזה מציג מחשב חזק מאוד במחיר נמוך משמעותית ממחיר החלקים שלו בלבד בסקאי פי סי (כמה מאות שקלים פחות). אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה, ואם יש לי טעות, אז איפה היא לעזאזל? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=313 אני רוצה לציין שמעולם לא קניתי ב Ivory וגם לא תכננתי לקנות, אני עדיין לא מתכנן לקנות ( לא אוהב את היחס והשירות, וכשנכנסתי לקבל הצעה פעם הרגשתי שמרמים אותי, המוכרים מתייחסים גרוע) אבל פה מדובר בכמה מאות שקלים הפרש ( 705 ש"ח ליתר דיוק!) זו הצעה כמעט זהה בסקאי פי סי. הצעת מחיר - skypc.co.il 14/09/2007 16:09:33 מחיר …
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התלבטות לגבי שילוש מעבד-לוח אם-זיכרון במחשב שמיועד לפיתוח. אני בונה מפרט למחשב פיתוח ולשימושים הבאים: 1. תוכנות פיתוח (VS2015,Android Studio וכדו) 2. הרצת מכונות וירטואליות (לינוקס + מק) 3. עבודה בסיסית עם פוטושופ ולייטרום אני מתלבט לגבי איזה שילוש לשים: אופציה א' ASRock B85-Pro4 i7 4790 8 gb ddr אופציה ב' לוח אם עם ציפסט Z97 או דומה 16 גיגה זיכרון מעבד i5 4960 מה דעתכם? בהנחה שההתלבטות היא רק לגבי הרכיבים האלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קיבלנו מהפקולטה אפשרות לרכוש בקנייה מרוכזת את המחשב בקובץ המפורט. מה דעתכם על ASUS? האם המחיר כדאי? האם יספיק כדי להריץ תוכנות תלת-מימד ותוכנות פרמטריות? הדמיות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לשיפור מפרט מחשב נייח. הבנתי שכדאי לי לשדרג ספק כח....(?) כמו כן יש לציין שאני הולך להשתמש בכרטיס מסך GEFORCE 9500 1GB שלא מצויין במפרט. אני לא גיימר מטורף פשוט הכרטיס מסך לא בשימוש וצריך לעשות איתו משהו המחשב באופן כללי הוא לשימוש די משרדי, למעט שימוש בתוכנת Visual Studio וקומפיילרים למינהם לצורך לימודים... להלן הלינק למפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5841&CatCode תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-