עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. בהמשך חיפושי אחרי מחשב נייד לאחותי בת ה13 קיבלתי היום הצעה עבור 2 דגמים של לנובו Lenovo ThinkPad T410 בעלות של 3000 שקל lenovo 960 בעלול של 1800 שקל הייתי מעוניין לשמוע עליהם קצת פרטים וחוות דעת תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. אם אפשר וזה יותר זול ומשתלם אז גם המלצה על חנויות טובות בחו"ל בעיקר הונג קונג וצרפת. תודה, האם ניתן להשכיר מחשבים כאלה והאם זה משתלם?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by I21I21,

http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2099 למטרת סרטים 1080p או שאני יכול לקחת משהו יותר טוב במחיר יותר טוב התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. ראשית, שלום לכולכם! אני עוסק בימים האלו בחיפוש אחרי מחשב בעל יכולות טובות. את המחשב אני מחפש בחברת dell כאן בניו יורק. הצרכים שעליהם המחשב אמור לענות הוא עיבוד וגרפיקה עם יכולות לעריכת וידאו. מחשב בעל יכולות רציניות במיוחד. מסגרת התקציב שאני מתכוון להוציא על המחשב, הוא בסביבות ה-3000$. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים. האחד הוא Inspiron XPS M1710 והשני הוא Latitude D820. שניהם מחשבים חזקים. מה דעתכם בעניין. קראתי רבות שהמחשב של XPS יועד מראש לגיימרים ושחקנים כבדים שהכניסו בו שיפורים של צבעים אורות וצלילים ברמה גבוהה שאת זה אני לא צריך, ואילו המחשב השני ה- D820 נועד יותר לעסקים ועיצובו יפה וסולידי. מעבר לכך שקיים הבדל בין שני המחשבים של גודל המסך, המשקל ותצרוכת גבוהה יותר ש…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלתי אפשרי,לנסות לצמצם כמה שיותר2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים FULL HD פוטושופ פלאש אופייס 2010 וינדוס7 64BIT משחקים הכי חדשים שיש בשוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים והכי חזקים * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by Orpaz,

טוב אז שלום לכולם, לאחורה יש לי בעיות עם המחשב. בעת משחק במשחקים (אפילו קלים יחסית - לדוג' דמו של פיפא) המחשב פשוט נכבה מעצמו (כלומר ממשיך לפעול - אני ממשיך לשמוע מוזיקה ברקע - אך המסך נכבה ואין אפשרות לשלוט במחשב). הבעיה הזאת נובעת ככל הנראה מהכרטיס מסך, לפי הבנתי. אז ככה, אני מתלבט האם לשדרג את הכרטיס מסך ואולי כיוצא בזאת עוד חלקים, או לקנות כבר מחשב חדש. המטרה בסופו של דבר היא נטו שמשחקים יעבדו חלק (אפילו על הגדרות נמוכות) על המחשב. אני לא מעוניין להוציא כספים מיותרים, ואקנה מחשב רק אם אני אהיה חייב. אז המפרט שלי כרגע הוא ככה: כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GT 430 מעבד - Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz ג'יגה ראם - 6 ג'יגה של שני סטיק…

8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית לרכיב שישפר ביצועים באופן משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גיימינג כבד (לצורכי עבודה - ביצועים גבוהים) ועריכה וצילום של סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Fraps, Adobe Suite, Overwolf, Maya, Vegas Pro אופן השימוש - משחקים ופרנסה (השניים קשורים) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  9. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 ראיתי שממליצים בפורום עם מחשבים שעולים כ 1,700 - 1,900 ש"ח לאותה מטרה, אבל לא הבנתי מה רע במחשב הנ"ל שעולה חצי...

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by idanzie,

מתחיל ללמוד מדעי המחשב, מחפש לקנות מחשב נייד לטווח ארוך שישמש אותי בתואר. בעיקרון מתלבט בין dell inspiron 3521 מעבד i7 לבין Lenovo idea pad s310 5937-4232 מעבד i5. זה המחשבים שהגעתי אליהם לאחר סינון שלי, טווח המחירים הוא 2.7-3.2 פחות או יותר. אשמח לתגובות וגם להצעות שונות אם יש לכם. תודה עידן - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחירים רלוונטיים לקניה באילת

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. Started by parlux,

שלום אני רוצה לקנות חלקים למחשב. אני יגיד לכם איזה 1. מעבד (בלי קירור) 2. לוח אם 3. זיכרונות RAM 4. מארז 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה [פוטושופ], עבודה משרדית, אינטרנט. הכל מהכל. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות אינטרנט (מייל, דפדפן..), אופיס, פוטושופ, משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם אישי וגם עבודה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למש…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by aboren,

זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ו…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. חשבתי לקחת HD4850 ובשאר הכסף להביא איזה לוח שאתם תמליצו תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by alon2500,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  15. המפרט הורכב לי בTMS מחשבים בקריות. המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי של אופיס ואינטרנט, משחקים מדי פעם )אני לא גיימר מטורף( ועבודה חובבנית עם פוטושופ, כמו כן צפייה בסרטים במחשב. אני מעוניין במשחק שיחזיק לי לתקופה ארוכה לפחות ל 3-4 שנים. מעבד - intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache box E6420B מחיר 1155 ש"ח במקום המאוורר של אינטל אני אשים מאוורר של glaciatech. לוח אם - gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 conroe support G965PDS3 מחיר 632 ש"ח. מארז - yeong yang 5704 AirGuide +120 mm+1394 Screwless +fsp300W מחיר 221. זיכרונות - Digma 1GB ddr2 - 667 Mhz D21G667DI כפול 2 מחיר 289 ש"ח )סה"כ 578 ש"ח(. הארד דיסק - WD 250 GB SATA II 16 MB WD2500KS מחיר 392 ש"ח. כרטיס מ…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  16. AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 2 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1 CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 1 כונן דיסקטים שחור 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 1 ( כולל ספק HEC של 300w ) Samsung SyncMaster 930B 1 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 1 CREATIVE INSPIRE 2500 1 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus 1 Logitech MOUSE MX-510 1 1 Logitech QuickCam Zoom מה דעתכם ? לא כללתי מחירים כי זה לא ממש משנה לי, מצאתי חנות לקנות ממנה... אז אני צריך רק הערות על המפרט עצמו ( מה כדאי להחליף …

17. אהלן, אם יש משהו ששנוא עלי זה לחפש אותם בשביל שירות לקוחות.. ככה זה גם בסלולרי, ככה זה גם במחשבים ניידים כמו שאני רואה. אני צריך לשלוח מחשב נייד מבית HP לתיקון, אני נכנס לאתר הרשמי, שירות לקוחות, כל דבר שרשום שם עם טלפון הוא אינו כולל "שליחת מחשב נייד לתיקון", כנ"ל גם מה שהתקשרתי לגביו לשם. מעבר לזה שלא עונים לי בטלפונים שהתקשרתי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה את הטלפון הישיר למעבדות ששולחים מחשבים ניידים לתיקון (באחריות כמובן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. 1- Motherboard Gigabyte P55-UD3R for Core I7 Chipset Intel P55, Dual Channel 4 XDDR3, 8 Channels Audio, Gigabit LAN, PEGX16, 8xSATA (RAID 0, 1, 5, 10). (3 Years Guaranty) 2- CPU INTEL Core I7-860 Socket LGA1156, 2,8GHz 8MB Buffer 64Bit (Lifetime Guaranty) 3- Memory OCZ Kit High Performance Memory, Platinum, PC310666, 2X 2GB 1333MHz 7-7-7-20 (3 Years Guaranty) 4- Hard Disk SEAGATE Barracuda 1TB ST31000333AS, Sata2, 32MB Buffer, 3.0GB/s 7200rpm (3 Years Guaranty) 5- Case ANTEC Professional Silence SONATA III With FAN, E-Sata on front 6- PSU ANTEC Professional Silence 500 Watts True Power 7- 2X DVDRW Samsung SH-S223 Dual Layer (up to 8.5GB) 8- VGA Card PCI-E …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  19. כיוון שהוא הולך להחליף את המחשב בבית, אני מעדיף 17". מישהו יודע איך ה-4710s של HP? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14269 על פניו, הוא עומד בכל הקריטריונים, חוץ מהאחריות המוגבלת. מישהו יודע כמה HP גובים על הארכת אחריות? בתודה,

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. המחיר והפרט בערך אותו דבר ברוב המקרים אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור HP או DELL או ASUS. מה אתם אומרים? יש משהו יותר אמין או ממולץ?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  21. הייתי באופיס דיפו ובבאג, באופיס דיפו המליצו לי על HP מסדרת PROBOOK שיש לו 2 דגמים, אחד עולה 3700 והשני 5000, המשקל של המחשב הכי חשוב לי ואני לא רוצה שהוא יעלה על 2 קילו, לכן חשבתי על מחשב עם מסך 13.3. השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל הייתי רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים קלים וסרטים לפחות ב 720P... בבאג שהייתי המליצו לי על מחשב אחד של דל ואחד אחר של טושיבה ששוקל ממש מעט אבל המפרט שלו ממש ישן... רציתי לשאול באופן כללי איזה מהחברות מומלצות? אני יודע ש- HP היו על הפנים לפני כמה שנים במחשבים ניידים, איך הם עכשיו? על איזה דגם אתם ממליצים באופן כללי מכל חברה בתקציב כזה?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  22. מחשב 1: לוח אם גיגבייט GAG31ME-S2L (עם כרטיס מסך מובנה של אינטל) מעבד E5300 (פנטיום 2.6 גיגהרץ Dual Core אם אני לא טועה). קירור למעבד EVERCOOL Up To 130W / 115W / 775 זיכרון 2GB DDR2 800 של קינגסטון CL6 כונן קשיח SATA . מחשב 2: לוח אם GA-965P-DS3P מעבד E4400 Core2due (מומהר ל-2.8 גיגהרץ) קירור מעבד Tuniq Tower זיכרונות Corsair XMS2 Dual Channel 800Mhz cl4-6400 2X1GB 4-4-4-12 DDr2 2.1V כונן קשיח SATA . תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by wallalon,

כרגע אני אקנה מחשב בארץ, אבל יש אופציה בקצה המנהרה לארה"ב, אז לא לשלול הצעות מרתקות תקציב - עד 6000 מטרות- מחשב לעבודה שלי בצילום ולשימושים אישים, צריך להיות נייד קל ובנוי כמו שצריך, ומספיק חזק לפוטושופ וכדומה. מסך - 13.3 אבל לוקח בחשבון גם 14 או 15 מעניינים שנכנסים תחת קטגורית המשקל (כמו הסמסונג 9 15") רזולוציה- לא קריטי, יותר חשובה איכות המסך תכלס, כי גם FHD יכול להיות זבל (בהירות, זוויות צפייה.....) דרישות מיוחדות- מחשב בנוי טוב כי הוא יהיה צמוד אלי לכל מקום. משקל - עד 1.8 קילו יציאות - HDMI זה כבר בסיסי היום, בלוטות לא חשוב אחסון- עדין לא סגור על זה אופטי- לא חובה עגינה- לא מע' הפעלה- יכול להשיג לבד ללא עלות אחריות - זה טוב הבנתי שלפוטושופ אין צורך בכרטיס מסך ייעוד…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by amir.o,

שלום לכולם, מזמן לא כתבתי כאן ( אבל אני תמיד קורא ) בשעה טובה אני קונה מחשב חדש, אז אלו הבקשות שלי : הממחשב מתוכנן לשימוש בתוכנות כגון מתמטיקה,Mathlab,eclipse, ודומיהן. כמו כן המחשב ישמש למשחקים לכן אני צריך כרטיס מסך חזק (מסך יש לי samsung 226bw '22) כמו כן אני צריך ציוד היקפי כולל הכול ( רמקולים חשבתי על ATP) בגדול לא משנה לי אינטל או AMD , מה שנראה לכם יותר מתאים/משתלם. אוברקלוק לא מתוכנן כרגע אולי רק בעתיד. כמו שרשום התקציב הוא 4000 ש"ח וניתן לחרוג אם צריך תודה מראש לכולם, עוד דבר נוסף הסתכלתי על המפרטים המומלצים אבל לא מצאתי משהו מתאים כל כך לכן באתי לפה.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by Zoe,

הי, מישהו רכש אי פעם מהחנויות הללו? http://www.conics.net/ http://www.dynamism.com/#home אשר לפי הבנתי מתמחות בגאדג'טים יפניים ומוכרות worldwide דגמים כמו Kohjinsha ושות'... אם היה אמיץ-לב שרכש במחירים שלהם (אני בנתיים רק יכולה לעשות window-shopping ;D ומזילה ריר על ה-Kohjinsha SX ), מה הניסיון איתם לגבי משלוח לישראל?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים