עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by koof,

שלום כולם, אני מחפש נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני, וגם יהיה מרכז מולטימדיה - כלאמר שאוכל לחבר לטלוויזיה/מקרן או צג יותר גדול. נשמע לי שהיום הגיוני לדרוש לשם כך חיבור וידאו דיגיטלי - כך גם כשהמחשב כבר יהיה ישן (בן שנתיים) הוא יוכל לעשות את זה בצורה טובה. ולתחושתי יש גם צורך בכרטיס מסך יותר מהבסיסי, וכמובן אחריות רצינית לשלוש שנים. עד עכשיו מצאתי בעצם רק שניים שעונים לדרישות: acer 5684 dell 9400 (אגב - למה באירופה - לא בארה"ב - אפשר לקנות כזה מהאתר הרשמי של דל במחירים שפויים, ובארץ למרות הכתבה איתם מסוף אפריל אין זכר במפיצים המורשים ובמקומות אחרים המחירים גבוהים בכ30%?) עוד רעיונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. אהלן, חבר שלי בנה לי מפרט, התקציב שלי הוא 4 אלף (גג) יצא לו בסוף 3500 ש"ח מעבד: ‏Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ 650 ¤ לוח אם: GIGABYTE 965P-S3 s775 565 ¤ זיכרונות: Starex DDR2 2GB(1GBx2) 667MHz 410 ¤ כרטיס מסך: eVGA GeForce 8500GT 525 ¤ כונן קשיח: Western Digital‎ 250GB - WD2500KS 310 ¤ צורב DVD: LG DVD+/-RW GSA-H30N x16 Black SATA‎ 215 ¤ מארז: ‏Enermax Chakra ECA-3052BS Black/Silver‎ 430 ¤ ספק כוח: Antec TreuPower Trio 430W Activ PFC - TP3 430 405 ¤ עוד מפרט, אופציה שניה: מעבד: ‏Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ 855 ¤ לוח אם: GIGABYTE 965P-DS3 s775 645 ¤ זיכרונות: Kingston DDR2 2GB(1GBx2) 667MHz 480 ¤ כרטיס מ…

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  3. אז בכל מקרה, רציתי לדעת כמה הוא שווה ובאיזה מחיר אני אוכל למכור אותו, הוא כולל ציוד היקפי: מעבד: INTEL PENTIUM 4 S775 2.8GHz(511) 533MHz/FSB 1M - CORE - BOX ¤388 לוח אם: ECS 915-M5GL INTEL ¤384 מסך: ORION CRT 19" 1280X1024 WHITE ¤749 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GT 256MB 128BIT SLIENT PIPE 2 ¤684 דיסק קשיח: H.D W.D 80GB 7200 RPM 8MB SATAII WD800JD ¤205 דיסק קשיח2: WD 250GB 8MB SATA 2 7200 RPM - WD2500JS ¤366 כונן דיסקים CD-RW: NEC CD 52X WHITE ¤98 צורב DVD: NEC ND-3570 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk ¤198 זיכרון: PQI 1024MB (512MB X2) DDR 400MHz DUAL CHANNEL KIT CL3 ¤390 כונני דיסקטים: ALPS 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤43 מארז: ¤169 מארז "מפואר" בעל 2 יציאות USB…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Asus P4P800 Deluxe 762 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 ש"ח Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver 505 ש"ח OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel 863 ש"ח Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 158 ש"ח סה"כ 3,375 ש"ח מה אתם אומרים על המארז והקירור ובבקשה לא להעביר את זה לשום מקום זה מאוד חשוב. המארז כולל 5 מאווררים של 80 mm האם כדי להשקיע יותר בזיכרון ופחות במארז כאשר העבודה שלי היא בעיקר oc זה הדבר החשוב ואחרי זה משחקים,כרגע יש לי גם radeon 9600 xt

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לדעת האים השילוב מתאים למשחקים וסרטים מעבד Core2 dou 7500 2.8 3m זיכרון 2G 1333Mhz Kingston CL-7 לוח אם TP43E COMBO ddr2+ddr3 או P5Q-PLAM G41 v+s+l כרטיס מסך 9800gtx+ 1gbddr3 +dual dvi+hdt תודה

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by orenshp,

האם מחשבי LENOVO THINKPAD אכן עמידים מאחרים. האם שווה שהשקיע עוד כ-1000 ש"ח עבורם. איזה מחשב נייד עמיד כדאי לקנות משיקולי משקל ומשך פעולה. אנחנו מחפשים מחשב לסטודנט בתקציב של עד 6000 שח

7. Started by arbily,

יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כך שאני יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר (אני מקווה שני יוכל בסכום שהקצבתי) המחשב עצמו דולק קבוע והוא כרגע בעיקר משמש אותי למדיה סנטר (סרטי FULLHD), הורדות 24/7, אופיס, ואינטרנט ללא משחקים כלל. כרגע יש לי את החלקים הבאים- מארז: Thermaltake SHARK ספק SEASONIC S12II 620W BRONZE בן שנה. צורב דיודי של LG כונן קשיח: 1TBשל WD ו 2TB של סמסונג. כונן SSD:אני מזמין מחו"ל 120GB VERTAX 3 ב 250$. כרטיס קול: Creative xtreme audio ציוד היקפי: Logitech z5500, מקלדת ועכבר אלחוטיים. בנוסף למעבד, זיכרון, לוח אם וכרטיס מסך, ארצה להוסיף עוד כונן 2TB לאחסון סרטים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה. שימושי המחשב העיקריים הם: משחקים כבדי…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  9. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by ALAKEFAK,

אז ככה, מזל טוב לאח שלי על הגיעו לגיל מצוות. עכשיו צריך להרכיב לו מחשב חדש וטוב. חשוב שיהיה טוב למשחקים ואינטרנט וכל מה שהוא עושה. וגם, למרות שזה סותר את הצורך למשחקים, רצוי מסך LCD. כמו שנאמר התקציב הוא בין 4000 ל5000. הבנתי שמעבד כפול ליבה זה העתיד ואם מעוניינים לשדרג את המחשב בעתיד זו בהחלט הדרך.. אם כן זה גם חשוב.. ראיתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/17/ והוא מצא חן בעיני כמו כן המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/4/ אז אני צריך משהו באמצע ועם מסך LCD. ולא צריך רמקולים... בתודה מראש מוטי אגב, האם מעבד כפול ליבה באמת כזה משמעותי?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by YuvalM,

מה העניינים אנשים? אני ממש זקוק לעזרה שלכם! אני מחפש מחשב 13.3 אינץ' שמבחינת ביצועים.. אני יכול לסכם את זה כך: וורד, אקסל, סקייפ ושלושה דפדפנים רצים במקביל והמחשב לא נתקע.. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל! (בסביבות ה-1.5-1.7 קילו) ולכן גם לא אכפת לי אם יהיה במחשב צורב או לא. הסוללה צריכה להחזיק כמות זמן נכבדת (6 שעות לפחות) כי אני הרבה מחוץ לבית ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב, שלא תהיה לי בעיה להתחבר לרשתות בלוטוט' אלחוטיות. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב הוא בסביבות ה-4K. חשבתי לקנות את ה-Asus Ul30 אבל הבנתי שכרטיס הרשת שלו לא משהו בכלל, וגם המצלמה שלו היא 0.3 מגה פיקסל (יש כזה הבדל מ-1.3??) הסתכלתי גם על ה-Dell Vostro V13.. אבל מבחינת רכיבים, הוא לא פחות טוב מהAsus? ???…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לאח של חבר שלי יומהולדת (14) רוצים לקנות לו מחשב..... ביקשו ממני עזרה הם צריכים מחשב כולל מסך ורמקולים שיריץ משחקים (לא דום 3 אבל שיריץ למשל CALL OF DUTY בצורה נורמלית+). AMD 64 נראה לי לא יכנס לתקציב אז או 2.6C או 2.5B (בקשר לB אני לא זוכר כמה מגה הרץ הוא אבל או 2.5 או 2.66 לא זוכר בדיוק...) תודה רבה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, בהחלט אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ועוד משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וה OBLIVIAN החדש מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך וגם אין צורך במסך . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

14. intel core 2 quad q-8300 gigabyte g41 ddr2 pci-x ddr2 4GB 800 mhz צורב DVDRW DL X22 ללא כונן קשיח GeForce 9800 GT 1024MB PCI-x ספק 500W מארז מקצועי SAMA 2400 ₪ שאלות.. איך המחיר .. האם מתאים לגיימינג (ניד פור ספיד וכו') ללא OC שקט לא כזה חשוב אני כבר למדת להתעלם מהרעש בשינה ומה אפשר לשפר או לגעת במפרט בלי לעבור את התקציב ..

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by mooshon123,

שלום חברים, אני משתמש חדש בפורום וכבר למעלה משבע שנים לא הייתי כלל מעורה בשוק המחשבים, ולכן הידע שלי הוא פשוט אפסי. בימים האחרונים אני נובר באתרי אינטרנט שונים (ממכירות פומביות ועד אתרי zap למיניהם) ופשוט הכל נראה לי כמו כתב חרטומים. אני סטודנט לא צעיר שמחפש מחשב + מסך + סורק/מדפסת בסכום של עד 4500 ש"ח. על המסך להיות בעל עובי מינימלי 19 אינץ' ומעלה(מסך דק?) ובעל רמקולים מובנים (זה אומר שאין לי צורך ברמקולים נוספים אשר יתפסו לי מקום מיותר, נכון?) אני לא משחק במשחקים והשימושים העיקריים שלי למחשב הם: * עבודה עם סביבת אופיס וקבצי PDF * גלישה מסיבית באינטרנט * צפייה בשידורי וידאו (הרצאות ושידורי ספורט), מה שקרוי: streaming * הורדת תוכנות וסרטים (דיסק קשיח של 160 ג'יגה…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Ghtm,

היי אני צריך המלצה נייד לשימושים פשוטים - אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא קריטי זמן סוללה ואפילו עדיף כמה שיותר גדול כי הוא יהיה לשימוש ביתי בעיקר. יש לי גג 4000 שקלים להוציא על הנושא אבל אם יש אלטרנטיבות טובות בפחות כמובן שזה בונוס. תודה גיא

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שלום כרגע יש לי e8400 oc to 3.7ghz giga ep43-ds3l 4GB g.skill 800mhz evga 9800gtx+ corsair 550 psu קניתי אותו לפני שנה+ והיום רוב המשחקים החדשים אני מריץ על LOW למשל באד קומפני 2 על LOW והוא מקרטע על 30-40 FPS וגם אני לא מצליח לעשות OC למעבד בגלל הלוח אם הזה או שפשוט אין לי מושג איך לעשות OC אם מישו יכול לעזור לי אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , אינטרנט אופיס צפיים בסרטים , אני גם יפתח מספר טאבים במקביל , גיימינג קל ומשחקי פלאש * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי? עד 3.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משו מיוחד הוא יחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)hdmi * בלוטות?כן אבל לא כל כך הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח?500+ * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ... אבל שיהיה מחשב מחברה אמינה איכות בניה טובה וגם יש לי עדיפות למעבד i5 וכרטיס מסך חיצוני ושיבוא עם מערכת הפעלה

19. שלום, כפי שציינתי בכותרת, אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד לגיימר הממוצע - מחשב שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכחי בלי לבייש את בעליו. התקציב שלי הוא עד 7000 ש"ח, חריגות של כמה מאות שקלים מקובלות. חיפוש מהיר שעשיתי בזאפ העלה את האפשרות של המחשב הזה: Toshiba Satellite A300-15C מה דעתכם? אודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  20. התקציב הוא 1,300 שקלים, ניתן לחרוג מעט מהתקציב שימוש ביתי בלבד - אינטרנט, וורד, אקסל, פאואר פוינט, קצת משחקים לילד בגיל 3 (שיהיה כרטיס מסך טוב+, לא משהו זול ממש) אין צורך בציוד היקפי לא מתוכנן אוברקלוק המחשב עובד מס' שעות רצוף ולכן חשוב שיהיו מספיק מאווררים טובים במארז, ושהמארז לא יהיה ג'נרי. זיכרון - לפחות DDR3, מינימום 2GB כונן - מינימום 100GB דרושה הרכבת מחשב בחנות, התקנת מערכת הפעלה לא חובה. אשמח לקבל המלצה מחנות באיזור: בת-ים/ חולון/ ת"א/ ראשל"צ ייתכן שדרוג עתידי (לדוגמא: הוספת זיכרון/החלפת מעבד) תודה רבה! איתי

21. היי, אני זקוק להמלצה למפרט לשימוש ביתי (אופיס, גלישה וכו'). התקציב הוא עד 3K, אבל לא חייב להשתמש בכולו אם לא חייב. אשמח לקבלת הצעות (BTW, מדור מפרטים מומלצים לא מחזיר שום דבר בקטגורית משרדי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אשמח אם תסבירו לי מה ארוויח מהלשקיע יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום, אני צריך מפרט שיספק שירותים בסיסיים אך יחזיק מעמד זמן רב ככל שאפשר. - אשתמש בו לעבודה שוטפת, הורדות ומשחק בפיפ"א בלבד. - אני זקוק לצורב dvd. - אני מתכנן oc בעתיד, ככל שהמפרט יאפשר. - אין כל חשיבות לשקט/עיצוב/מע' הפעלה/ציוד היקפי. - יש לי crt "17 - חשוב!! אני מתכוון לשלם בצ'קים בתשלומים. איני יכול לחרוג מעבר ל1800 ש"ח. הנה מפרט שקיבלתי מאייבורי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 דיסק קשיח: HITACHI 320GB 16MB SATA2 7200 RPM כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 8400GS 256MB DDR2 צורב: LG/Optiarc/Pioneer/Asus X20 SATA DVD ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מארז: RAIDMAX 02+23CM FAN סך …

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by FEO,

עד כמה בעיתי נושא של יחידת כוח /קבל/טרנספורמטור חשמל, הרי המחשב(לפטוף של לנונו W510)נקנה בארה"ב. האים מספיק רק מתאם המתחבר לקצה או שצריך לקנות את כל היחידה?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. אני למשל רוצה האקינטוש....יש קשר לבחירת מפרט? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by MIKI23,

חבר רוצה לקנות מחשב לגלישה בעיקר ללא מסך באזור המרכז ( מעדיף בסקי.פי.סי) ללא OC לא משחק במשחקים

• 6 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים