ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX Corsair 650TX 52A @ 12V LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black Gigabyte GA-X48-DS4 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail X2 Seagate 500GB Sata II 32MB Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz X2 OCZ Vendetta - קיבלתי מתנה SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU PIVOT SPK LCD 2MS 22" 1:10000 2219P2 AOC סה"כ : 7,180 ש"ח סך הכל מה אתם אומרים על המפרט ?:]
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב גג עד 5000 הנה מחשב שניראה לי טוב והוא גם כמו שאני מבין עם 64BIT אבל למה כזה הבדל מחירים כאשר המחשב הזה ע"פ AMD הוא 2GHZ למה הוא עולה זול יחסית לכל האינטלים שישנם בשוק הנה דוגמה: המחיר הוא 5000 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=778 מעבד AMD Mobile Sempron 3300 זיכרון 512MB DDR עד 1GB soDIMM מסך WXGA Glare 1280x800 15.4" דיסק 80GB כרטיס מסך SIS M760 max 128MB כונן צורב DVDRW מודם 56K V.90 וכרטיס רשת 10/100 מובנים רשת אלחוטי Wireless 802.11g 3 יציאות USB 2.0 יציאת S-Video TV קורא כרטסי זיכרון SD/MS/MMC Flash סוללת 4400mAH Li-Ion כ-2 שעות משקל 2.75Kg מערכת הפעלה Windows XP HOME אחריות לשנה במעבדות Fujitsu Siemens הנה דגם של אינטל קצת …
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1 לוח אם BIOSTAR 945GC CHIP INTEL PCX CORE 2 DOU SUPORT 667 -COMBO 1 cpu intel core 2 Duo 775 4400 1.7G 1066MHZ 2160 2 זיכרון DDR2 1024MB 667MHZ DUAL CHANNEL KINGSTON מיועד לגלישה, מוזיקה, סרטים, קצת משחקים, ולאדם טיפל`ה `חולה ביצועים`. רוב תודות למפרע.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הקריטריונים, מחשב לא ממש סטנדרטי אבל גם לא הכי טוב, מחשב שיהיה רב שימושי, יכיל מעבד של Amd Athlonמסדרת Am2 שיהיה ( dual core ), זיכרון || 677 mhz , לוח אמ חזק, כרטיס מסך geforce בין 6600 ל- 7900, מסך LCD 19 אינץ, חשוב שמחיר המחשב לא יעלה על 5200 שקל יחד עם המסך, כמובן שהזכרונות לוח אמ מעבד, יהיו חברות רציניות. לשיקול דעתכם כל השינויים התוספות, העיקר שחלקים והכל יגיעו למחיר הכולל. המחשב לא צריך ליהיות מורכב, אבל לכלול מארז וספק ( אין צורך להכיל מאווררים במפרט )
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל + משחקים עד כמה שהתקציב מאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב, אבל בשל התקציב אסתפק בהגדרות בינונ…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות לאחי נטבוק ללימודים בכ2000 שקל פחות או יותר. הצרכים הם הקלדה של סיכומים (ובכלל בשיעורים וכו'..), גלישה באינטרנט, ואולי פה ושם הצגה של סרטים ומשחקי דפדפן אם אפשרי (לא חובה.). זהו אני חושב, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לפטופ יד שנייה אז רציתי שתמליצו לי על כמה תוכנות לבדיקת החומרה ודם על כמה אתרים של קנייה ומכירה תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק למטרות לימודים. בהתחלה התעניינתי ב- Asus 1000HE שמצליח להריץ דברים רבים בין השאר גם Win7 ו Hackint0sh. השאלה שלי, האם הנטבוק Acer 1810T הוא טוב כמוהו או אף טוב יותר? התקציב שלי עד 2.1K +/- ד"א, את ה 1810T התכוונתי לייבא לכן הוא נכנס לתקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים, oc בסיסי כמה דגשים חשובים אבל: צריך להיות בנוי מ LOGICPC בבקשה לכלול 8800GTS 320MB ספק איכותי, המחשב פועל כל הזמן ואני לא יודע מה אני יוסיף לו עוד שנה... את המארז הזה Thermaltake VB1000SWS Silver (אם זה לא הולך טוב עם הכרטיס מסך, אז אפשר לשים משהו אחר באותו מחיר פחות או יותר) המסך: 19 או 20 אינטש רחב, השימוש בעיקר ל 60% סרטים 40% משחקים (אם אפשר שהמסך לא יעבור את ה 2000 שקל ועדיף שיהיה מלוגי'ק אם יש משהו אחר יותר טוב אז בסדר. (אם אפשר לתת בכל מקרה מסך גם מלוג'יק) ) בלי ציוד הקפי תודה.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד כשנתיים או קצת יותר T7400 @2.16GHz 2.17GHz intel®Core 2 2 giga ram ולצערי נשבר לי המסך ורואים חצי מסך תקין וחצי לבן הייתי בחנות של סוני ואחד הבחורים אמר שכדי לי לקנות מחשב נייד חדש...???!!! תיקון יעלה 800$ בחברת סוני דרך EBAY 500$ רק המסך ללא עבודה .... מה היא עצתכם? האם לבקש מאבא עשיר לממן תיקון או לקנות חדש? אין לי מושג... מה לעשות... הצרכים שלי למחשב מאד בסיסיים , אינטרנט , מלל - אופיס ניידות מאד חשובה ואיכות הסוללה אשמח לקרוא דעות..
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות למשחקים חדשים כמו crysis וכאלה ולא צריך מסך ועכבר ורק אם נשאר כסף אז מקלדת[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 16:21:42 מקפיץ
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לראות סרטים,לשחק במשחקים שיצאו על האיכות הכי גבוהה ועוד... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לשם פרנסה אלא לשם משחק בלבד! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.צריך לקנות מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22 אינץ או יותר , עכבר רמקולים ומקלדת שיהיו מעפנים! 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים! 5.…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה להרכיב להורים שלי מחשב חדש. הם עד היום הסתדרו עם מחשב פנטיום 4 ככה שהדרישות לא ממש בשמיים. חשוב שיהיה באמת משהו אמיד שאפשר לומר שגם בעוד כמה שנים יוכל להריץ אפליקציות בסיסיות בלי לקרטע, אני יודע שאי אפשר להבטיח שום דבר במרוצת השנים אבל שוב, זו השאיפה. הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל רק אם יש טעם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD (לא הרבה), משחקים בסיסיים ביותר ברמת פלאש ומשחקים אונליין ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680*1050 …
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כפי שמשתמע מהכותרת אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב, אני טס לשם לטיול עוד כחודש ואני רוצה להיעזר בו במשך הטיול. לכן אני מעונין שיהיה לו רכיב GPS (יש דבר כזה בכלל או רק מתאמים חיצוניים) מסך בגודל של 13" וכרטיס מסך סביר פלוס. כמו כן המחשב ישמש אותי בתור סטודנט להנדסת מכונות לשימושים שונים ולתוכנות גרפיות כמו סוליד וורקס ומאטלאב. יש לי משיכה למחשבים של סוני, כדאי לקנות גם אם אין תמיכה בארץ? כיום יש לי אייסר travelmate 290 בן ארבע ואני מרוצה ממנו.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקציב 6500. מחר אני קונה. לא עושה OC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1050 לוח אם: ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? ¤580 כרטיס מסך: ??X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? Powercolor 1200 דיסק קשיח: 405 WD ?250GB 7200RPM, 16MB? SATA2 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ¤185 ספק: ?HEC 450TW-TF 450W 12cm fan 24pin? 260 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤360 מסך LCD: ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? ¤1250 סה"כ 6550
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
עוברים מ PIII 550 + OLD BOARD TO AMD SOMTHING.... אז ככה המכרז הבא הורכב מ KSP אני זקוק לחוות דעת בקשר ללוח בלבד !!! או אם למישהו יש משהו טוב יותר להוסיף בבקשה ... המטרה שלי פה הוא שהמפרט יהיה כמה שיותר זול כמה שיותר איכותי ומשתלם לטווח הרחוק... במידת האפשר כל זאת בתקציב של 1000 שקל ( אם אפשר פחות בכיף ) - המחשב הנ"ל מיועד למשחקים פשוטים ולתוכנות פשוטות סרטים ומוזיקה... מממ אגב לא נורא אם לא יכלול בתוכו כ.מסך יש GEFORCE 2 ישן בצד .. לכל מקרה ... והנה הפיט'ש שלי : Sempron 2600+ (S-754) - 425 K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E ASROCK - 420 256MB memoQ CL2.5 - 130 שימו לב פחות מאלפייה : 975 שח כולל מעמ... עוד הצעה על אותו בסיס : Sempron 2600+ (S-754) - 425 256MB memoQ CL…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש למשרד אדריכלים בתקציב צנוע עד כמה שניתן... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי עד 1000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ותלת מימד כולל רנדרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2012 (2D), סקצ'אפ, ויריי לסקצ'אפ, פוטושופ, בעתיד אולי גם לומיון. -רציתי לציין שבעבר השקעתי בכרטיס מסך רציני בשביל רינדור אבל הסתבר שויריי לסקצ'אפ כלל לא משתמש בו וסוחט בעיקר את המעבד והRAM…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים, כנראה שאני יקנה מחשב חדש מארה"ב ואין לי מושג בכלל בתחום הזה אז יש לי כמה שאלות... חבר שלי טס והוא יביא לי את זה ככה שאין צורך בדמי משלוח או משהו כזה. - יש חנויות מומלצות אולי באיזור מיאמי? - חברים המליצו לי על BESTBUY ואמרו שארה"ב היא נחשבת הרשת מספר אחת ולקנות שמה זה הכי בטוח, זה נכון? - אין מצב שעושים בעיות במכס עם מחשב נכון? - בכללי, יש דברים שצריך לדעתי לפני שמזמינים? תודה רבה. ד"א, אשכול זה נתפח לאחר קריאת העוגן ואלו השאלות שנשארו לי.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתעניין לאחרונה לגבי רכישת מחשב טאבלט ,ואכן מתלבט בין hp2740 לעומת lenovo x201 לשניהן פחות או יותר אותן הנתונים ,היות ואי אפשר לחוש אותם (את הרגישות)בשום מקום אני נאלץ לקנות "על עיוור" ,אשמח אם מישהו ישפוך מעט אור על הנושא תודה ניצן הורוביץ
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 3000 שקל. הצבע לא חשוב, לא משקל ולא גודל מסך. המחשב מיועד לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים. חשוב שיהיה עם אפשרות קליטה אינטרנט אלחוטי (WIFI?). אשמח אם תיעצו לנו איזה משחב כדאי לשימושים הללו ומאיפה.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התחדשתי הבוקר בדל ווסטרו 3300. הטאצ'פד הוא מולטיטץ' ותומך GESTURES + יש לו פס גלילה. אף אחד מהם לא עובד לי ואינני מצליח להבין מדוע. התקנתי את הדרייבר מהדיסק דרייברים ובכל-זאת - לא עובד. רעיון, מישהו? תודה! ושאלה קצרה לגבי הכ. מסך - באמצעות תוכנת ניטור טמפ', אני שם לב שהכרטיס מסך נמצא על 67מעלות. האם תקין? אני משתמש בSpeedFan כדי לבדוק, ולא משחק או משהו כשזה ככה. המעבד רגוע ונמצא על 35-40מעלות נ.ב לא נראה לי שזה מעניין במיוחד, אבל אני מריץ 7 64ביט אולטימייט.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקיי זה אני שוב, ירדן. כתבתי מלפני מספר ימים נושא כאן שברצוני לקנות מחשב נייד. אחרי קריאת נושאים רבים המתעמקים בהשוואה בין הHP6151 ולבין הDELL1520, הגעתי למסקנה שאני מעדיף לקנות את הHP, לשדרג ל2 ג'יגה ראם, ובגלל שהוא יותר יפה ומסך יותר אייכותי P: אני צריך עזרה רק בהשוואת מחירים בין חנויות; איפה מוכרים את המחשב במחיר המקסימאלי, איפה במינימאלי ועל מי לסמוך. אני רוצה גם שהמחשב שלי יגיע שהווינדוס והדרייברים מותקנים, זה יעלה יותר?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המפרט היינו מפרט שאני די סגור עליו, התקציב 6.5k את המטרות והשימושים הוספתי למטה. מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 SSD : Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail צורב DVD : LG DVD±RW GH2…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-