ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו וינדוס 7 (קודם היה מותקן ויסטה) הבעיה שלי היא עם התקנת מודם סלולארי (mobilink lite) של פלאפון. אני לא מצליח להתקין אותו. המחשב מזהה אותו, מתחיל את ההתקנה אולם מפסיק באמצע ורושם שגיאה, שאומרת שהוא לא הותקן כמו שצריך ולנסות להתקין שוב. ניסיתי להיכנס לאתר של DELL ולנסות להוריד דרייבר מתאים (אולי הבעיה היא עם דרייבר חסר...) בכל מקרה לא מצאתי מה אמור לפתור את הבעיה הזו. בבקשה עזרתכם... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בגלל שההודעה הקודמת ירדה אני פותח הודעה חדשה עם המסקנות וההמלצות החדשות השימוש במחשב הוא גם למשחקי רשת וגם משחקים כבדים, וגם שימוש כללי, חשוב לי שיהיה דיסק קשיח SSD כדי שהוינדוס יעלה מהר וגם המשחקים או המפות בתוך המשחקים ובכלל תגובות מהירות. מסך כרגע יש 23" אבל זה יכול להשתנות בטווח של חצי שנה - שנה, (לגדול לעוד מסך נוסף גדול יותר) המחשב אמור להריץ כל משחק חדש בשנתיים הקרובות בהגדרות תצוגה מקסימליות.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא נורא אם התקציב ינוצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה 3. האם יש צורך ב…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחשב קומפלט כולל מסך 19",שיעלו עליו כל המשחקים הקיימים,אני יודע שזה לא הרבה כסף אז שיהיה עם אופציות לשדרוג בעתיד,על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כך שאני יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר (אני מקווה שני יוכל בסכום שהקצבתי) המחשב עצמו דולק קבוע והוא כרגע בעיקר משמש אותי למדיה סנטר (סרטי FULLHD), הורדות 24/7, אופיס, ואינטרנט ללא משחקים כלל. כרגע יש לי את החלקים הבאים- מארז: Thermaltake SHARK ספק SEASONIC S12II 620W BRONZE בן שנה. צורב דיודי של LG כונן קשיח: 1TBשל WD ו 2TB של סמסונג. כונן SSD:אני מזמין מחו"ל 120GB VERTAX 3 ב 250$. כרטיס קול: Creative xtreme audio ציוד היקפי: Logitech z5500, מקלדת ועכבר אלחוטיים. בנוסף למעבד, זיכרון, לוח אם וכרטיס מסך, ארצה להוסיף עוד כונן 2TB לאחסון סרטים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה. שימושי המחשב העיקריים הם: משחקים כבדי…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, ראשית תודה לכולם, שנית להלן השאלות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ש״ח ~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זהו לפטופ אני חושב שהשאלה לא רלוונטית 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל יותר חשוב שלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אלטרנטיבות לAlienware m11x, שהוא סוג נטבוק שמיועד למשחקים. התקשתי למצוא אופציות אחרות. האם יש בכלל?, אשמח לראות כמה במידה ויש! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירה בין מחשבי HP בשני דגמים - hp DV8371ea, HP Nx9240 ו Dell Inspiron 9400 (עם GF7800). מתקשה להבין מדוע דגם DV של HP זול בהרבה מדגם NX למרות שעל הנייר הקונפיגורציה שלו טובה יותר (כרטיס מסך, נפח HD ועוד). אודה לכל סיוע
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה זכיתי בתחרות של אינטל שנערכה פה באתר וזכיתי במעבד CORE I7-2600K ולוח אם DP67BGשל אינטל. החלטתי לא להתקין אותם במחשב הקיים אלא לקנות הכול חדש אני יודע שזה לא תקציב גבוהה ביחס לדרישות אבל תנסו לעזור לי אחרי הכול אני מתכנן לקנות עדשה ומסכים חדשים בזמן הקרוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 אשמח לחיסכון במידת הצורך ניתן לחרוג - 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עריכת מדיה מכל סוגיה (סאונד מקצועי, תכני HD עם אפקטים מעטים, תמונות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : לרוב פריימיר פרו, קיובייס, פוטושופ ולייט רום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש אפשרות לחרוג מהתקציב ב100-200 ש"ח אני מתעקש שהמעבד יהיה i5 (ואני יודע שזה עולה לי ביוקר על חשבון ביצועים) אני מתעקש שהזיכרון יהיה 4GB (ואני יודע שאין לי צורך בכך למשחקים) יכול להיות שאבצע OC יותר מאוחר מה המיטב שאוכל להוציא במסגרת שתי המגבלות הנ"ל בתקציב 3200? (אין צורך בשום ציוד היקפי) המחשב יירכש בחנות RSM או KSP תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים קראתי שבאירופה החלו למכור את המחשב החדש של חברת טושיבהQosmio G40-108 במפעיל היבואן המקומי אין עדיין השערה לגבי מועד הגעתו לארץ האם קיימת דרך ליבוא אישי דרך אתר מכירות בריטי והאם המחיר לשיווק לארץ פטור ממע"מ בריטי ומחוייב במע"מ בארץ וכן האם יחולו מסים אחרים והאם לבד מהטבעת העברית במקלדת קימים הבדלים שיקשו עלי בשמוש בו מצורף קישור לאתר המכירה http://www.gultronics.co.uk/og/index1.asp Intel Core 2 Duo T7700 (2.4Ghz), 800MHz FSB 4MB L2 Cache, 2048MB DDR2 1024MB Intel Turbo Memory RAM, (200GB+200GB) HDD, 17" TFT TruBrite WUXGA+, NVIDIA GeForce 8600M GT with 512MB dedicated video memory, HD DVD/R- SuperMulti(DL) +R, Integrated WiFi 802.11a/g/n, Bluetooth, Digi…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
התקציב הוא 1,300 שקלים, ניתן לחרוג מעט מהתקציב שימוש ביתי בלבד - אינטרנט, וורד, אקסל, פאואר פוינט, קצת משחקים לילד בגיל 3 (שיהיה כרטיס מסך טוב+, לא משהו זול ממש) אין צורך בציוד היקפי לא מתוכנן אוברקלוק המחשב עובד מס' שעות רצוף ולכן חשוב שיהיו מספיק מאווררים טובים במארז, ושהמארז לא יהיה ג'נרי. זיכרון - לפחות DDR3, מינימום 2GB כונן - מינימום 100GB דרושה הרכבת מחשב בחנות, התקנת מערכת הפעלה לא חובה. אשמח לקבל המלצה מחנות באיזור: בת-ים/ חולון/ ת"א/ ראשל"צ ייתכן שדרוג עתידי (לדוגמא: הוספת זיכרון/החלפת מעבד) תודה רבה! איתי
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בדברים האלה לכן אני רושם כאן. זהוא המפרט שאני עומד לקנות בימים הקרובים ואני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם. המפרט חייב להיות מKSP והתקציב הוא 3500 אם חריגה קטנה למטרת משחקים. בנוסף לכח אם מישהוא יכול להמליץ לי על ספק לא יקר מKSP שיתאים למפרט אני אודה לו מאד. תודה, דוד ~
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ושבוע טוב... אני מחפש מחשב נייד בתחום המחירים של 4000-5000 שקל. הצרכים שלי הם: אינרטנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים (לא את המשחקים הכבדים החדשים שקיימים כיום בשוק אלא משחקים כמו פרו, פיפא וכו'...) הייתי שמח לקבל עצות וביקורת מקצועיות על MSi EX600 (לאו דווקא על אייבורי, שלי דווקא יש ניסיון של 7 שנים איתם כבר...) רצוי מאנשים שיש להם נסיון איתו... HP 6670EJ GIGBYTE GIGA X5 או אם מעבר לדגמים האלו אתם מכירים משהו אחר אשמח לשמוע... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2700 ש"ח, במידת הצורך אם זה יהיה כל כך קריטי ניתן לעלות עד 3000 ש"ח. עד היום וגם כרגע אני משתמש במחשב של לנובו, אני אוהב את המחשבים של לנובו, זה ספציפית מחזיק לי כבר מעל 3 שנים טפו טפו טפו... אני מעוניין במחשב ל: 1. אינטרנט כרגיל. 2. סרטים ולכן חשוב לי מסך LED ברזולוציה טובה ובעל HD (גם כ.קול עם HD). 3. שימוש בתוכנות לתכנות כגון Jdev ועוד, בעיקר לצורך לימודים. דרישות נוספות: * ראיתי שרוב המחשבים בסכומים האלה בעלי מעבד intel pentium core due ולא core 2 due, ולכן לדעתי אפשר להתפשר זה יספק אותי. * מחשב בעל זיכרון DDR3 בעל 2GB לפחות. * אם אפשר קורא כרטיסי SD. כמו שציינתי יש לי ניסיון טוב עם לנובו ולכן המחשבים שהתעניינתי בהם הם של לנובו…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
צריך עזרה להחליט איזה מהם עדיף? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי אני משדרג ומשאיר את הGF Ti4600 שלי ואת כל שאר הדברים אני קונה את הדברים הללו: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 664.25 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 581.55 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 332.6 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 152.28 ] 1 Subtotal : ¤ 3857.39 Dis…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
על המחשב שלי (לנובו) יש מדבקה שרשום עליה Support Alert: Non Returnable Hard Disk. ממה שהבנתי, זה אומר שאם בשלב מסויים מחליפים לי את ההארד דיסק (מתוקף האחריות על המוצר) אז אני לא צריך להחזיר להם את ההארד הישן (שמירה על פרטיות וכו' ..) למרות זאת, כשהשארתי את המחשב במעבדת התיקונים, נאמר לי שאני אוכל לקבל את ההארד דיסק הישן בהשאלה ל-10 ימים כדי שאני אוכל לגבות את החומר אבל אחר כך אצטרך להחזיר להם אותו. אז מה בעצם נכון? אני באמת צריך להחזיר את ה-HD לאחר 10 ימים? או שאולי פשוט טעו? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני חושב למכור אולי את המחשב נייד שלי. מה המחיר שלדעתכם אני צריך לפרסם אותו בכדי שיהיה הוגן ל-2 הצדדים? דגם: DELL Studio 1558 מעבד: Intel Core i7-720QM 1600 MHz לוח אם: DELL 0TR557 זכרון שודרג ל- 8 ג'יגה: כפול 2- 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - G Skill F3-12800CL9-4GBSK כרטיס מסך: ATI/AMD Mobility Radeon HD 54701024 MB DDR3 SDRAM כונן קשיח: TOSHIBA MK5056GSY, 500 GB, Serial ATA 3Gb/s כונן דיוידי: PLDS DVD+-RW DL-8ATS, DVD+R DL מערכת הפעלה מקורית: Microsoft Windows 7 Home Premium x64 אני גם לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שזה אותו מחשב כמו זה: http://www.pc-4u.co.il/2142 תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זה הלינק למפרט http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 המחיר הוא 3,300 הוא מגיע עם שנה אחת של אחריות,וזיכרון רק 1GB,יהיה לי אפשרות לקנות זיכרון ולהרחיב?ולגבי האחריות להרחיב באופן עצמאי מול דל? ובכלל,האם המחשב הזה מומלץ?ומה זה אומר עודפים? בעיקרון תכננתי לקנות את הווסטרו 1310 T8100 (רציתי את הxps אבל ויתרתי משיקולי תקציב)כעת כשאני רואה את האפשרות הזו אני די מתלבט.יש לי על מה להתלבט? הצרכים הם סטודנטיאליים,אבל זה יהיה המחשב האישי שלי גם למטרות פנאי,וארצה לראות בו גם סרטים,לגלוש הרבה וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 2200 http://compreviews.about.com/od/budgetnote/gr/DellInsp2200.htm אני רוצה להוסיף לו זכרון. ראיתי שיש רק "מקום אחד" ושמדובר בDDR1. http://www.skypc.co.il/pl_product~24115~15~0.htm# או https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=458&Group=2#RequestedProduct ב 345 ש"ח ? אני רוצה לוודא שאני בכלל בודק את המוצר הנכון. תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן חברה , נתקלתי בבעיה די מעצבנת לפני כחודש ימים רכשתי מחשב מקנדה לפטופ של HP מיהרתי מאד אז רק בדקתי שיש לו יציאת HDMI וקניתי. במהלך הטיסה עיינתי במפרט וברוב טיפשותי לא שמתי לב למשהו מאד קריטי הרזולוציה המקסימלית של המחשב היא 1280על800 ברשותי מסך סמסונג 40" hd ready שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1360 על 768 כשאני מחבר את הלפטופ למסך באמצעות קבל HDMI יש לי שוליים שחורים ומעצבנים כמו שחשבתי שיהיה אחרי שראיתי מהי הרזולוציה הטבעית שלו. אני קניתי את הלפטופ על מנת לראות סרטים בHD בלי שוליים אני כבר נואש חרשתי את גוגל ניסיתי Power strip הגדרתי רזולוציה חדשה והוא לא אישר לי כיוון שהכרטיס מסך לא מספיק חזק וזה בולשיט כי יש לי כרטיס readon 4200 זה מחשב חדש לגמריי עלה לי המון כסף הוא ח…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בניתי מפרט מחשב שאמור לשמש אותי גם למשחקים שיצאו במהלך השנה כגון starcraft2 DIablo 3 אבל בעיקר לעבודה (הרצת מספר מכונות VMWARE) OC אני מתכוון לבצע בעתיד כרגע לא יודע עדיין תדירות וכדומה, שקט שיהיה דיי שקט -8. קודם כל רציתי לדעת אם באופן כללי יש הצעות לשינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע. בנוסף יש לי שאלה בקשר למארז האם הוא שקט והאם הספק מספיק חזק להחזיק את המחשב בהנחה שבעתיד אני יעשה OC? מעבד Intel Core i5-750 Box -מחיר 1026 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר 615 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD - מחיר 131 קרור למעבד Scythe Reeven - מחיר 139 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe - מחיר 948 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W - מחיר 584 כונן קשיח Westren Digital…
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ישנו מבצע לפורום רוטר לניידי טושיבה דגם L500D 149 המבצע ניתן ע"י חברת נעה מחשבים www.noacomp.co.il קישור לפרטי המבצע: http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml ברמת העיקרון המבצע מיועד לגולשי פורום רוטר אך אפשר לתת עד 10 ניידים ל10 הראשונים לגולשי הפורום של HWZONE . למעוניינים בפרטים נוספים כולל מפרט טכני מלא וחוות דעת של משתמשים גשו לקישור http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml למי שמעוניין ליצור קשר המסנג'ר שלי wolf@vgames.co.il כמו כן ניתן להשאיר לי מספר סלולארי בפרטי ואחזור אליכם מחברת נעה מחשבים בהקדם. שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-