עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום מה אתם אומרים על המפרט הזה שווה תמחיר?? או שאפשר במחיר הזה להביא משהו יותר טוב??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=762&CatCode=3

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

בהמשך לנושא הקודם שלי... התקציב השתנה מאוד, כך גם המפרט. צריך חוות דעת על המפרט הנ"ל. תודה רבה לעוזרים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1371 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤347 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤405 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: …

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  3. היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר וינגן סרטי FHD בצורה הטובה ביותר. המחשב יהיה המחשב המרכזי בבית וישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי בסיסים (לא ישמש למשחקים). חשוב לי לשמור על אופציות שידרוג, יכול להיות שבעתיד אני ארצה לשדרג אותו למחשב עריכת וידאו, לכן אני לא רוצה ללכת לכיוון של מארז HTPC (לא מיקרו ATX וכו') תודה מראש כמעט שכחתי אין צורך במסך, מקלדות ושאר עזרים. גם לא בצורב והארד דיסק.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by ben007,

היי, מתלבט בין שתי אופציות מרכזיות עבור HTPC בסלון שיחובר לרסיבר ק.ב ומשם לכל שאר הציוד הדרישות: חיבור לרשת ביתית 1G, ניגון תכנים של FULL HD בקלות. אין תכנון בקרוב על 4K (טלויזיה לא תומכת) אופציה א': מחשב NUC N2820 + הארד דיסק של 500 ג'יגה - 1000 ש"ח אופציה א' משודרגת: מחשב NUC N2820 + SSD 16 + הארד דיסק חיצוני לסרטים - 1300 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 אופציה ב': מחשב ק.ב קצת יותר רציני אבל גם יותר גדול: דגם מחשב: HTPC Intel Pentium G3240 3.1Ghz - IHT1 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3240 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA115…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by מרתה,

היי לכולם, אני סטודנטית בטכניון וזקוקה למחשב חדש. הדרישות: להריץ אופיס ושאר ירקות, מטלאב, וגם קצת משחקים (מכורה לסימס2). מצאתי את המפרט הזה באינטרנט ולא כל כך ברור לי איפה הקאטצ'... אני אשמח אם תענו לי בהקדם - תודה רבה!!! (המחיר - רק 3000 ש"ח...) לוח אם: דגם: INTEL SORENTO 945P BLKD945GNTL מהירות FSB 1066 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 Intel® High efinition Audio כרטיס רשת: משולב Intel 10/100 4 יציאות 2 S.ATA יציאת PCI Express X16 3 יציאות PCI 8 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה ב-667 Mhz Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים 2 S.ATA תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה במעבדי Intel Dual Cure כרטיס מסך משולב: Intel® GMA950 onb…

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by sushi1,

שלום חברים קראתי שבאירופה החלו למכור את המחשב החדש של חברת טושיבהQosmio G40-108 במפעיל היבואן המקומי אין עדיין השערה לגבי מועד הגעתו לארץ האם קיימת דרך ליבוא אישי דרך אתר מכירות בריטי והאם המחיר לשיווק לארץ פטור ממע"מ בריטי ומחוייב במע"מ בארץ וכן האם יחולו מסים אחרים והאם לבד מהטבעת העברית במקלדת קימים הבדלים שיקשו עלי בשמוש בו מצורף קישור לאתר המכירה http://www.gultronics.co.uk/og/index1.asp Intel Core 2 Duo T7700 (2.4Ghz), 800MHz FSB 4MB L2 Cache, 2048MB DDR2 1024MB Intel Turbo Memory RAM, (200GB+200GB) HDD, 17" TFT TruBrite WUXGA+, NVIDIA GeForce 8600M GT with 512MB dedicated video memory, HD DVD/R- SuperMulti(DL) +R, Integrated WiFi 802.11a/g/n, Bluetooth, Digi…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , אינטרנט אופיס צפיים בסרטים , אני גם יפתח מספר טאבים במקביל , גיימינג קל ומשחקי פלאש * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי? עד 3.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משו מיוחד הוא יחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)hdmi * בלוטות?כן אבל לא כל כך הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח?500+ * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ... אבל שיהיה מחשב מחברה אמינה איכות בניה טובה וגם יש לי עדיפות למעבד i5 וכרטיס מסך חיצוני ושיבוא עם מערכת הפעלה

8. היי, אני זקוק להמלצה למפרט לשימוש ביתי (אופיס, גלישה וכו'). התקציב הוא עד 3K, אבל לא חייב להשתמש בכולו אם לא חייב. אשמח לקבלת הצעות (BTW, מדור מפרטים מומלצים לא מחזיר שום דבר בקטגורית משרדי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אשמח אם תסבירו לי מה ארוויח מהלשקיע יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by izikd,

הדגם היה קיים רק בא.ד.ס. ועכשיו גם שם אי אפשר לראות את המחיר, אלא צריך להתקשר. למה זאת החנות היחידה שמוכרת אותו? זה אמור להיות דגם דיי מבוקש, לא?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by MagnuM_47,

אני צריך מחשב למשחקים כולל מסך דק 17 אינץ' כולל צורב דיוידי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  11. שלום יש לי מחשב: לוח אם: G31M-ES2C מעבד: CORE 2 DUE 7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: GEFORCE 8400GS האם אני צריך לשנות משהו במחשב שלי ואם לא מבקש מיפרט מלא של מחשב (החברה שלי לחצת עלי כי עוד מעט יוצא GTA 5) תודה

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by sergio_sk,

המחשב ישמש למשחקים כבדים על רזולוצייה 1920x 1200 (הגדרות גבוהות) הצעות לשיפור והסבר יתקבלו בברכה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ ¤580 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1480 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1352 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid To…

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  13. שלום לכולם! ברצוני לקבל מכם חוות דעת על 2 מפרטי מחשב מומלצים שהרכבתי לילד בן 12 שמשחק משחקים פיפא מירוצים ופעולה למינהם. אלה המפרטים שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪539 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪378 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪289 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש,מבצע חדש - Palit GTX750Ti Storm…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  14. לפי מה שכתוב צפויה עלייה של 20% במחירי חומרה של מחשבים, די צפוי שתהיה עליה :-\. לכתבה המלאה: http://www.tgdaily.com/2006/12/08/cost_of_vista_pcs/

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by MIKI23,

חבר רוצה לקנות מחשב לגלישה בעיקר ללא מסך באזור המרכז ( מעדיף בסקי.פי.סי) ללא OC לא משחק במשחקים

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by kidO,

זה מה שאני חושב לקחת מה אתם אומרים וכמה זאמור לעלות מעבד 2.8 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S ניתן לקנות גם את דגם ה SLIM (יפה מאוד) אשר עולה עוד 10 דולר ואיזה צורב של LITE ON מה אתם אומרים זה טוב זה כדי מה צריך להוסיף לשפר כמה אתם חושבים זה יעלה לי פליז תעזרו לי ?????????????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.2titan full UEBS, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציyין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. המחשב הנייד שלי הוא Toshiba Satellite P25-S5262. אני לא מוצא דרייבר עדכני לכרטיס המסך - אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by born wild,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  20. Started by jaco21,

שלום אני מעוניין לשדרג זכרון בנייד hp pavilion 6263ea ע"פ המפרט של המחשב הוא תומך עד 2 ג'יגה DDR2 עשיתי עדכון לביוס וע"פ תוכנת EVERST קיבולת הזכרון המקסימלית היא 4G רציתי לדעת אם למישהו הייתה הדילמה הזו וכן שדרג ? ...כי חבל לקנות סתם זכרון אם לבסוף הוא לא יתמוך... אגב אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה.כרגע יש לי 2G. אין בעיה לגבי מערכת ההפעלה זה ויסטה אולטמייט 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. אהלן בוקר טוב אני צריך המלצה למחשב לצורך עבודת גרפיקה , אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר,סאונד בוטס, פלאש אלו הן התוכנות העיקריות , מסך אני מתכון לקנות יותר מאוחר . אשמח לקבל המלצה למחשב חזק, כולל עכבר ומקלדת כמובן . תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. אז ככה החלטתי לרכוש את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=18507 אני מחפש במחשב נייד מעבד i7 אפשרו להרחבת ראם מעבר ל4 וכרטיס מסך נאה שיספק אותי מבחינת משחקים כמו pes fifa nba simcity על רמה דיי גבוהה מעבר לכך המחשב הוא לסטודנט , סרטים אינטרנט מסמכים. בנוסף מאוד חשוב לי מסך טאץ . אחרי הלבטים הרבים החלטתי להסגר על המחשב הזה מכיוון שהוא באמת כולל את כל האופציות האלו . התקציב הוא 4600 . הדבר האחרון שהציק לי זה היה שהמסך הוא (1366x768) ולא 1080P אבל לאחר בירור דיי מקיף באינטרנט הבנתי שלמסך 15 אינץ אין הבדל שנראה לעין משמעותי ועל כן עדיין מיוצרים מחשבים חדשים עם רזולציה של 720P . בנוסף לכך המסך הוא איכותי . אז זהו דעתכם אנשים ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. קיבלתי הצעת מחיר לדל Latitude E6400 במפרט הבא: מעבד - P8700, זיכרון - 2048MB (1x2048) 800MHz DDR2 (יש שני slots, קיבולת מקסימלית 8), הארד דיסק - 250GB 7200RPM, מסך - 14.1in Widescreen WXGA (1280X800) LED כרטיס גרפי - Intel Graphics Media Accelerator X4500HD סוללה - Primary 6-cell 54W/HR LI-ION אחריות - יצרן לשלוש שנים מחיר - 7000 1) זה מחיר שאני יכול לעמוד בו השאלה היא האם המפרט מצדיק אותו? 2) במחשב אין יציאת HDMI האם יש מחשבים בעלי מפרט דומה שאפשר לקנות במחיר הנ"ל עם יציאת HDMI? 3) אני יכול להוסיף עוד 1000 ש"ח ולקבל מעבד T9600, כרטיס גרפי NVIDIA NVS 160M, ותוספת של Extended Battery Service לאחריות האם שווה? [br]פורסם בתאריך: 26.12.2009 בשעה 1…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP. ואחרונה התחילה בעיה מוזרה במחשב, כשאני מדבר ב SKYPE או דומיו אנשים שומעים אותי כאילו אני נשמע בתוך צינור\ שירותים. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשחק בהגדרות, ושום דבר לא עזר. מישהו יודע מה יכול לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר עבודה משרדית, מםייה ישירה ולפעמים פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש כבד, במיוחד בסופשים שאז כמעט ולא יפסק השימוש בו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים