עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ניתן גם בחול כאשר המחיר כולל את מיסי היבוא והמעמ.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים, אני כבר אומר מראש שאין טעם לשאול אם אני משלם במזומן ובאיזו חנות אני מעדיף כי אני מזמין מחול. 1. מה התקציב? בין 6.5 ל7 אלף, ניתן לחרוג ל7.5 2. מטרות המחשב? סרטים, משחקים כבדים, תוכנות עריכה (תלת מימד). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?העיצוב ממש ממש לא חשוב, חשוב לי מאוד הקירור ושהמחשב יעבוד שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא ולא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לפחות 1TB זכרון, בין 4-6GB RAM של DDR3, מעבד INTEL CORE i7…

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  3. שלום רב אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט לאנימציה אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים יחסית חדשים אני מחפש מחשב בגודל 15.4 בתקציב של 7K חשוב לי שהמחשב יהיה ממש חזק מבחינת מעבד זיכרון 4 ג'גיגה וכרטיס מסך חזק ופה הבעיה כי אני מעוניין רק בדגמים של DELL או LENOVO ואין הרבה מבחר של כרטיס מסך חוץ מ 3450 של ATI או 8400M של NVIDIA האם יש לי עוד אופציות? וכמה ה 3450 של ATI רחוק בביצועים מ ATI 1950XT ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. מטרת המפרט: 1. עבודה משרדית (תכנות, וורד וכו') 2. משחקים 3. צפייה בטלויזיה דרך ממחיר מחובר לכרטיס TV ומשם למחשב ולמסך LCD 22. מה חשוב שיהיה במפרט: שקט, יציבות. מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤461 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 לוח אם ASUS M2N-E ¤473 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1205 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28602 כרטיס TV ועריכה H…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by Booobb,

שלום לכולם, אחרי שיטוט פה בפורום ובאתרים אחרים החלטתי ללכת על ה1525 inspiron של דל ואני כנראה קונה אותו בארה"ב. כאשר "הרכבתי" את המחשב באתר של דל לא הייתי בטוח לגבי כמה חלקים ורציתי להתייעץ איתכם לגביהם. (המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים ושמיעת מוזיקה בלבד) * בבחירת המסך יש לי 2 אופציות: Anti-glare או Glossy שניהם 15.4", מי לדעתכם עדיף ? ובמה הם שונים אחד מהשני ? * באשר להארדיסק, האם יש הבדל משמעותי בין 5400 סל"ד ל 7200 סל"ד ? שמתי לב שהרוב המוחץ של הניידים באים עם 5400, האם זה בגלל שה7200 מפיץ חום רב ומומלץ שלא לקחת אותו ? (בנוסף ב7200 מצוין ליד Free Fall Sensor, שלא כמו ב5400, מה זה בדיוק ?) * בכרטיס הרשת האלחוטית יש את ה Dell 1395 802.11g ואת ה Intel 3945 802.…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by Shasoosh,

המחשב מיועד לגרפיקה 2D \ פוטושופ וכו' חשוב שהוא יהיה יפה חיצונית איכותי וכמובן עם רכיבים ביחס למחיר. המשקל פחות משחק תפקיד ושאלה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm שני המחשבים הנ"ל ניראים לי אותו דבר חוץ מהכרטיס מסך, האם הדבר מצדיק הפרש של 4000 שקל?? * היום ראיתי בערוץ הקניות מחשב נייד ב 5700 ש"ח עם המעבד המתקדם של אינטל. CELERON . איזה חוצפה יש לאנשים.... בכל אופן, תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  7. צירפתי תמונה, מישהו מכיר את זה? מדובר במחשב נייד שהיה מחובר עם המטען לחשמל, והיו לי בעיות איטיות שלא הבנתי מאיפה הגיעו בזמן האחרון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן. א) fifa 2010, prototype ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אני מעדיף מחשב מבוסס אינטל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by itayd84,

שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי + מידי פעם אשתי צריכה לעבוד קצת על אוטוקד ופוטושופ לדברים בסיסיים, לא דברים כבדים מאוד. בעקרון אני חושב לקנות רק את החלקים הפנימיים, ולהשאיר את המארז, ספק הכוח וההארד דיסקים ולהרכיב בעצמי מחדש הכל. בניתי מפרט וקצת חרגתי מהתקציב שרציתי (תכננתי על 1800 ש"ח) בעיקר בגלל הכונן SSD שהחלטתי לפנק איתו... אולי עדיף לוותר עליו? בעקרון בהתחלה חשבתי ללכת על I3, אבל אז אמרתי שאולי בשביל עוד 250 שקל עדיף כבר לקחת I5... מה אתם חושבים? האם כדאי לי לחפש אולי חלופה למעבדי AMD? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב …

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by dekektam,

זקוק לחוות דעת לפני קנייה מפרט לשימושים כלליים אינטרנט פיתוח תוכנה ושיתמוך בויסטה כמו שצריך מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1071 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤585 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤370 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤430 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGE כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8500GT SONIC 256MB PCIe ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28554 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤176 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤398 http://…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Athenelol,

יש לי שאלה, במקרה מחקתי איזה תוכנה וזה ביטל לי את יכולת להשתמש בכפתורים של הווליום בצד השמאלי של המקלדת, עכשיו כשאני לוחץ הם לא עושים כלום, למישהו יש מושג מה שתוכנה שיכולה להיות אחראית לכפתורים האלה לעבוד? אני עובד עצות התרגלתי אליהם.... תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק למטרות לימודים. בהתחלה התעניינתי ב- Asus 1000HE שמצליח להריץ דברים רבים בין השאר גם Win7 ו Hackint0sh. השאלה שלי, האם הנטבוק Acer 1810T הוא טוב כמוהו או אף טוב יותר? התקציב שלי עד 2.1K +/- ד"א, את ה 1810T התכוונתי לייבא לכן הוא נכנס לתקציב. תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. עריכה: שיניתי את הכותרת מ4500 כולל מסך ל- 3000 לא כולל מסך. המסך זה לדיון נפרד. אם אפשר להוריד את המחיר במקומות מסוימים, בלי לפגוע בביצועים יותר מדי, אז עדיף. אז ככה, לא משנה לי AMD/Intel, אני מעדיף גם שיהיו שתי אופציות אם אפשר. לוח אם לא צריך משהו מיוחד, רק שיהיה יציב. אני לא מתכנן OC או חיבור Firewire. רק שיהיה חריץ PCI שאפשר יהיה לחבר את הכרטיס קול שלי. קירור - רק אם הסטוק לא מספיק והוא רועש, אז אני מוכן לקנות קירור רק בשביל השקט. זכרון - 2GB. אולי אפשר להוריד ל1GB? למה בעצם צריך 2GB בימינו? יש משחקים או תוכנות שצריכות כ"כ הרבה זכרון, חוץ מVista שאותה אני לא מתכנן להריץ בשנה הקרובה. כרטיס מסך - אני לא סגור על זה. בתכלס אני לא מתכנן לשחק יותר מדי אבל אני רוצה שתהיה לי א…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by myjunkmail0000,

המחשב של אחותי הלך ואני קיבלתי את המשימה להרכיב מחשב חדש... מחשב בסביבות 4000 אלף (רק המארז+עכבר אלחוטי) בלי מסך/מקלדת/רמקולים... המסך שיש כבר 20 אינץ רחב של LG השימושים העיקרים... אינטרנט,אופיס,קומפי (לומדה לילדים קטנים),משחקים לילדים קטנים ושמירה של תמונות משפחתיות צריך מחשב שיהיה יחסית טוב ולא יתיישן אחרי יומים... (לפחות 4-5 שנים) המפרט שחשבתי עליו: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1182 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤549 כרטיס מסך: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 ISILENCE 4 512MB DDR2 : H465P512P - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤457 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  15. היי חברים! אני האמת כבר את המפרט שלי הרכבתי ורכשתי, לאחר ששיגעתי פה לכמה אנשים את השכל. עכשיו חבר שלי ביקש ממני עזרה לגבי בניית מפרט למחשב HTPC סלוני שיחובר למקרן FULL HD! ראיתי כמה מהמפרטים המורכבים שיש בסטיקי, שנראים אחלה. הייתי שמח לעזרה לפי תקציב ודרישות. אז ראשית הפורמט המוכר : . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח גג האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב HTPC סלוני, תכני FHD, הקלטת תוכניות דרך כרטיס טלויזיה מחובר לממיר, חיבור למקרן איכותי וגדול ברזולוציה של FULL HD! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימ…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. Started by shedshed,

התקבלתי לאוניברסיטת קולומביה וקיבלתי הצעה לקנות מחשב Dell Latitude E4200 במחיר $1800 כולל SSD 128GB. המחיר נשמע לי טוב אבל אשמח לקבל תגובות וגם לדעת אם המחשב טוב וחזק כי יש לי גם עסק ואני צריך להריץ עליו מלא אפליקציות... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. אבקש עזרה למחשב לעריכת וידאו (פרמייר) וגרפיקה (פוטושופ) תקציב 15K לקחת בחשבון 2 דיסקים של 500 G לעבודה +1 לתוכנה כמו כן מאוררים שקטים גם לספק \מעבד\דיסקים\מארז ממתין בכיף להצעות תודה Doc

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום רב, בניתי מפרט ב 5000 ש"ח ואשמח לחוות דעתכם לגביו. השימוש העיקרי הינו כשרת מדיה - מקליט תוכניות ועושה סטרימינג ל XBOX 360 ול EXTENDER נוסף, כמו כן אזדקק לו לעריכת וידאו...וגם קצת משחקים עתירי גראפיקה, בשביל הכיף. המון תודה מראש! עידו להלן המפרט: מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1196 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-MA790X-UD4P AM2+/AM3 AMD CPU ¤654 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinP…

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by Enable,

המפרט של המחשב שלי הוא e8400 asus p5k epu hd6850 5gb ram ddr 2 thermaltake 500w אני מעוניין לשדרג את המעבד, הלוח , הכרטיס מסך , הזכרונות ואם אפשרי אז להוסיף גם כונן SSD. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GW2/BF3 והמשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב חדש. השימושים שלה פשוטים יחסית (אופיס ואינטרנט בעיקר). ההתלבטות שלי היא בין אינטל ל-AMD. הבנתי מצד אחד שהמעבדים הזולים של אינטל כמו ה-E6300 עדיפים, אבל מצד שני שלא יהיה אפשר לשדרג בעתיד בגלל התושבת שהפסיקו לייצר עבורה מעבדים. השאלה שלי היא האם במפרט זול מבוסס AMD יהיה אפשר נניח עוד שנה-שנתיים, לשדרג או שגם זו תושבת שהגיעה לסוף דרכה. האם בהתחשב בכל השיקולים האלה תוכלו להמליץ לי על מפרט? 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל חוץ מציוד הקפי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by eliXir,

היי ערב טוב, שוטטתי בפורום ומצאתי כמה מחשבים מומלצים בתקציב הנ"ל, שחלקם גם כן בהמלצות לסטודנטים, אך הם לא התאימו לחלק מהדרישות שלי, ולכן אשמח לעזרה קודם כל ישנו דבר שאני צריך לדעת - כמה צריך לעלות, במקסימום, מחשב נייד לסטודנט? אני מכיר אנשים שהוציאו 5-7 אלף ש"ח על מחשב ללימודים, זה לא בזבוז? בסופו של דבר מדובר במחשב שלא צריך לסחוב משחקים או תוכנות כבדות למיניהן, כך שאין צורך לבזבז סכומים כאלה על מחשב ללימודים, נכון? אז ככה.. אני לא מבין יותר מדי בעניינים טכניים.. שיהיה טוב בסופו של דבר.. ובנוסף הדרישות האלו: 1. המחשב צריך להיות קל (גם אם זה אומר שהמסך יהיה יותר קטן - אין לי בעיה עם זה) 2. סוללות שמחזיקות הרבה זמן 3. אחראיות 2-3 שנים 4. מגיע עם Win7 5. שהמחשב יהי…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by white_rider,

יש לי הזדמנות לקחת אחד משני הניידים האלה במחיר טוב מאוד כ4000 ש"ח (מחול), ה HP יותר יקר ב כ 300 שקל. שימוש: לרוב עבודות ואינטרנט אבל גם קצת משחקים וסרטים. חשוב לי: איכות הבניה, ושהוא יחיה הרבה זמן. נייד ראשון: HP Pavilion dv7t Quad Edition customizable Notebook PC - QJ892AV steel gray Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.1 GHz 1GB Radeon HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA] FREE UPGRADE to 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 750GB 5400 rpm Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 50% OFF One 6 Cell and One 9 Cell Lithium Ion Battery 17.3" Full HD BrightView Infinity LED(1920x1…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. איזה מבין המחשבים הבאים כדאי? מבחינת האחריות, המחיר, הביצועים, השם, וכו'???? אני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים ביותר לשם התחלה אולי בעתיד לשימושים קצת יותר כבדים, אבל מחפש גם מחשב שיחזיק לאורך שנים ועדיין יהיה חזק יחסית GIGABYTE W536M 1.66GHZ T5450 15.4'' 160GB 2GB FREE DOS INTEL CORE 2 DUO T5450: דגם 1.66GHZ : מהירות 667MHZ : FSB מהירות 1MB L2 CASHE : זכרון מטמון מעבד S-VIDIO : יציאת RG 11 : יציאת RG 45 : יציאת USB2 X4 : יציאת IEEE1394 X1: יציאת 5 IN 1 BRIDGE MEDIA SLOT : חריצי הרחבה PCMCIA EXPRESS CARD 54MM SLOT : חריצי הרחבה לוח האם 2GB : נפח 667MHZ : מהירות זיכרון 160GB : נפח איחסון 5400 RPM : מהירות דיסק קשיח INTEL GMA X3100 : סוג כרטיס מסך 2 CHANNEL HD AUDIO כרטיס קול…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ושווה את המחיר. כמו כן, האם אתם חושבים שאפשר להקטין את המחיר, על ידי שינוי ריכיבים מסויימים (מעבד אחר, פחות זיכרון פנימי, כרטיס מסך אחר)? הנה השימושים שלי כמו שכתבתי לפני כמה ימים... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמ…

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  25. שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט לפי הדרישות הנ"ל- 1. מה התקציב? 5000¤ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים),צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך (CRT) , מקלדת , עכבר , מדפסת משולבת (סורק,פקס ומדפסת יחד), רמקולים , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. אגב- המחשב לילדים עד גיל 10, מחשב משפחתי כזה.. יש מצב? בתודה, אודי.

• 11 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.