ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו מישהו מכיר תמחשב ויודע כמה עולה? http:// w w w . siz .co . i l /my/t2dimy22iwyy.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ,ורציתי לקבל חוות דעת בנוגע למחירים ולחלקים וכולי אשמח אם תתנו לי דעה על החלקים,אם כדאי להחליף כמה או לשפר פה ושם בעיקרון התקציב הוא עד 4500-5000 שקל אוקי אז אני חשבתי על זה מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2649 לוח אם:GIGABYTE GA-EP45-DS3R עם 2 חריצי PCI Express אם ארצה להרחיב לעוד כרטיס מסך בעתיד http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2243 כרטיס מסך: GIGABYE Nvidia Gefore 280 GTX 1Gb http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2272 זיכרונות יש'לי,4 ג'יגה של DDR II 800 של קינגסטון מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK VB1000BNS http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=10 אני לא הולך …
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים! מחפש לרכוש מחשב נייח (עדיפות למיני אך לא חובה) לצורך תקופת חצי שנה עבודת גמר בתוכנת אוטוקד. תקציב כולל בין 2000-2500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בוקר אור, אני מחפש מחשב נייד שולחני מאסיבי (יכול להיות כבד מאוד), מסך 15 אינצ' ומעלה עד 3000 ש"ח (יכול להיות גם זול יותר). בנוסף אחריות לפחות שנתיים-שלוש. להלן התשובות לשאלות - * מטרות המחשב - מחשב מיועד בעיקר לגלישה ואופיס, אבל יחד עם זאת המחשב אמור להיות המחשב הראשי בבית לכחמש שש שנים. אם יש אפשרות למחשב שמוגן מפני שפיכת קפה עליו אז מה טוב. * גודל המסך - 15 אינצ' ויותר חשוב שיהיה HD * משקל רצוי - יכול להיות כבד מאוד. המחשב אמור להישאר רק בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי מכיוון שהמחשב יהיה רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250- 300 ג'יגה ויותר * כונן CD/DVD? צורב? כן dvd צורב * כונן Bluray? - לא מחוי…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן! אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת זה יהיה נחמד אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו וגרפיקה אבל אני רוצה גם לשחק משחקים הכי חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere pro, after effects, lightroom, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מעבד מבוסס amd ולוח טוב. עכשיו כרגע יש לי מארז tsunami 350w ואני מפחד שהוא לא יהיה ממש טוב למעבד וללוח לכן כרגע אני מעדיף אולי להחליף את המארז במקום להחליף זיכרון.מארז טוב.,מעבד לפחות 2600. ולוח לא ממש משנה רק שיהיה בו dual. הקטע עם המארז,שאני יכול לקנות רק אם אפשר להוציא את הספק של הtsunami מהמארז שלי.... חשבתי על זה: AMD 2600 XP GIGABYTE 7N400-L1 CHENBRO MIDI TOWER XPIDER SILVER כולל התקנה 1570 ש"ח. מה דעתכם???
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודת אינטרנט אבל מעוניין להריץ עליו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו call of duty וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת שתיהיה לOC [המטרה שלי היא להגיע ל 2.8 כי היום משחקים מבקשים מינימום 2.5 ]והמחשב יהיה למשחקים דיי כבדים. אז חשבתי: 877-e4300 ab9-609 8800gts 320mb-1896 2 - 512mb 667mhz-490 ספק jsp-tech ps-05 420w-128 הארד 250GB WD - 343 יצא לי 4342 -- יש חריגה קטנה, מה יש לכם להציע לי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? FPS חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא לא מ…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מודע לכך שאי אפשר ליצור גיימינג כבד מאוד בכל כך קצת כסף, אבל תנסו ככל האפשר.. לא יבוצע OC, רזולוצית המסך היא 1024:1280, השקט לא חשוב עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ככל האפשר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024:1280 * באיזה סוג משחקים ת…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אופצה א' זה לרכוש מעבד intel core duo T2300e 1.66 Hz עם זיכרון 512MB המחשב של לנובו N100 אופציה ב' זה לרכוש מעבד AMD Turion 64 עם 1 ג'יגה זיכון 512*2 זה ש פוג'יסטו סימנס אין לי העדפה כלשהי לחברה מסויימת השימור העיקרי של המחשב יהיה אופיס אינטרנט וסרטים פעם ב' לא יותר מזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
* תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעדיף אינטל כמו e6750 או מרובע יותר טוב וגם שיכלול 320 גיגה 2 מגה זיכרון 8800gs כל השאר לבחירתכם.. המטרות משחקים והכי חשוב שיתמוך במלואו בויסטה בהגדדרות הכי גבוהות ויהיה צומך בטוב ב dx10 אני צריך גם לאינטרנט ליישומי מחשב ולהורדות וסרטים.... תודההההה ..........
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני מתחיל ללמוד בטכניון ונתקלתי בחיפושי אחר מחשב נייד במוצר digimemo קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=4 שאלתי: האם למישהו יצאה להשתמש במוצר? עד כמה הוא פרקטי ונוח? האם אתם מכירים תוכנה טובה לזיהוי כתב יד (שיכולה "ללמוד" את כתב היד) שאתם ממליצים? שמעו אני יודע שזה לא מחשב נייד אבל נראה לי שזה הפורום הכי מתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום זה מפרט בשביל חבר מחול יש לו תקציב של 700pound והוא רוצה מחשב חדש למשחקים אם SLI ולפחות Q6600 ומארז טוב אם אפשר אז גם מהאתר הזה : www.ebuyer.com אז : -SLI ,אם Q6600 לא היכנס אז מעבד אחר אם SLI או ללא SLI אם מעבד טוב -INTEL -ללא עכבר או כל דבר אחר תודה עריכה : לא צריך SLI לא חובה Q6600 (העיקר 4 ליבות..) וצריך מפרט אחד אם מסך (יותר מ19") ומפרט אחד בלי מסך
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בלי מסך יש כבר "24 LG בלי ציוד הקפי רק המחשב עצמו, מיועד לתיכנות בעיקר וקצת משחקים חריגה עד 250 מעבדי אינטל מחיר יחידות סך הכל מק"ט 21040 970 1 970 Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS מחיר יחידות סך הכל מק"ט 22308 580 1 580 P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz מחיר יחידות סך הכל מק"ט 23582 320 1 320 2x4GB G.Skill Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך ASUS - nVidia מחיר יחידות סך הכל מק"ט 21604 730 1 730 GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate מחיר יחידות סך הכל מק"ט 23805 669 1 669 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 צורבי LGDVD מחיר יחידות סך הכל מק"ט 19…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לקצץ את הסכום של מפרט החלומות שלי (נבנה בעזרת המומלצים שלכם!) תודה! אני צריך להוריד בערך 600 ש"ח, מעדיף להוריד את איכות המסך, רמקולים, עכבר וכ"ד ולא חלקים פנימיים חשובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד במיוחד. -אילו משחקי…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.buy4less.co.il//product.asp?f=2847&p=0 נראה לי מושלם, הבעיה היחידה היא שהמשקל (2 ק"ג!!) כמו של 14 אינטש, שזה נראה ממש מוגזם. אני מתלבט בינו לבין הסוני SZ, שהמפרט שלו פחות טוב באותו מחיר וגם פחות אמין, אבל משקל יותר קטן (1.67) עבור מסך גדול בהרבה (13.3), שזה נראה יחס עדיף בהרבה... יש למישהו נסיון איתם שיכול להמליץ?? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זאת כנראה הפעם האחרונה שאני שואל לפני שאני קונה המפרט הוא(למשחקים כבדים מאוד)(בלי אוברקלוקים) amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 radeon x800xl 1gb ddr 400 a-data thermaltake 420watt הצעות,דעות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Hynix Original Memory [ ¤ 485.45 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Asus Radeon V9600XT /TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card [ ¤ 1452.31 ] 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card [ ¤ 565.41 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail […
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מחשב נייד וקטן ובלי תקציב כמעט ושאלתי היא : האם אפשר לשדרג רכיבים במחשבים ניידים קטנים כגון הנ"ל. כשאני אומר רגיבים אני מתייחס למעבד,זיכרונות,כרטיס מסך. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב בסביבות 1200ש"ח לא צריך HD - יש לי 80GB IDE. לא למשחקים. רוצה DVDRW עם LIGHTSCRIBE נראה לי כדאי SATA2 כי הHD יתחבר ליציאת IDE הייתי רוצה לחבר מחשב לטלויזיה - אז צריך כרטיס מסך S-VIDEO או לוח אם עם יציאת S-VIDEO תודה!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יום טוב אני מחפש מחשב נייד קטן עם מסך 10" לפחות, אפשר קצת להתגמש אבל רצוי יותר גדול אם אפשר התכונות העיקריות שאני מחפש הם: -זול, תקציב עד 2000 שקל לכל היותר אבל כמה שיותר זול -WIN7 -כמובן שיתאים לצרכי גלישה, סוללה סבירה, מוזיקה וסרטים -חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון -מקלדת נורמלית שאפשר לכתוב איתה שורה בלי להתבלבל 10 פעמים אבקש גם המלצות מחברות מוכרות וגדולות כמו LG, HP וכו' כדי שיהיה למחשב אמא ואבא במקרה של תקלה לא עלינו תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-