עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ksn1981,

שלום לכולם, קודם כל, למי שרוצה הנה קישור לסקירה כללית ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592473,00.html מהתעניינות אישית לקנות את הדגם הזה, קראתי בין היתר את כל מה שנכתב עליו בפורום פה.. ובין השאר הוזכר שזה עוד לא נכנס לארץ ודובר העניין של קנייה מחו"ל ואחריות בארץ.. אז יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. המחשב מוצע למכירה בארץ (לפחות ב- buy4less.co.il).. מה עוד שרשום שם שישנה אחריות בינ"ל של IBM של 3 שנים.. אז מה הסיפור שם? 2. בקשר לקניות מחו"ל בכלל.. מישהו שמע על השיטה של דואר-ישראל שאתה משלם להם והם עושים את הקניה והמשלוח בשבילך ?? 3. מה הסיפור עם ibm-lenovo.co.il ?? האם זה האתר הרשמי או שסתם לקחו את השם? אגב- שם ה T400 לא מופיע !! האם יש אתר מכירות רש…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by ran_01,

שלום אנשים יקרים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט, השימושים הם: אינטרנט, office, סרטים וגם קצת משחקים (בעיקר cod4 ,crys) התקציב בסביבות 5-6 ואני צריך גם מסך (העדפה ל-20' או 19' למרות שלפי מה שראיתי אתם די משבחים את ה-22' של אסוס אז גם זה אפשרי....) מעבד אני מעדיף את ה-E8400 תודה

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במלואו, תלוי אם יש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. אבל שוב... תלוי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי (ללא עבודה עם תוכנות גרפיות כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא Civ. אבל אשמח אם משחקים דומים ואולי אפילו טיפה יותר כבדים יעבדו על המחשב בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by doad12,

הי, דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים על 24'' FHD. מבוסס על הצעה שנתנו לי פה לפני כמה ימים. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪740 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 - OBSIDIAN EDITION : OCZ3OB1600LV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪655 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1505 צורב DVD: LG DVDRW GH22-NP X20 - BLACK - IDE אחריות: שנתיים. מחיר: ₪130 מארז: ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מקלדת: MICROSOFT WIRED KEYBOARD 500 : ZG6-00026 אחריות: שנה. מחיר: ₪70 עכבר: MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL…

5. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  6. * תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png מבחינת מחיר העניינים גמישים יחסית... אני נעול על אינטל ועל כרטיס מסך מבית אסוס אלא אם כן יש הצעה יוצאת דופן מבחינת השתלמות... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by urir.seo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, סרטי תלת מימד, איחסון מידע - הרבה כוננים קשיחים, עריכת וידיאו איכות HD ברמה בסיסית (בלי רינדורים) חשוב תמיכה בקבצי ספורט HD - משמע אפשרות לבצע הרצה וקפיצות בזמן צפיה בקובץ (ללא קטיעה לצורך עיבוד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by pet4a,

ברשותי ibm thinkpad x60 במקום לרכוש כונן SSD יקר אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח בסרטיס קומפק פלאש, כנראה 16 גיגה בעל מהירות של 233 מישהו ניסה את המוד הזה ? אני יודע שניתן להעלות את לינוקס אבל אני מעוניין ב XP ובעתיד 7 האם כונן CF יכול לשרוד כמה שנים או שם היתבלא במהירות ?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by uhabhv728,

היי, מדובר במחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 בעזרת 'ה הוא אמור להגיע אליי תוך מספר ימים.. אני מתכוון בעיקר לשמוע במחשב מוסיקה,מסנג'ר,ובעיקר בעיקר בעיקר,הרבה מאוד גלישה על האינטרנט. תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by avipeso1,

היי חברים !!! אני רוצה לקנות מחשב אבל אני בדילמה מה למשל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע אם ללכת על ה-8800 או זיכרון פנימי ללכת על כפול ליבה או על 4 ליבות ולגבי זיכרון פנימי כמה 2 גי'גה או 4 גי'גה וכמה מגה הרץ. תקציב במחשב הוא בסביבות ה 7500 אני ישמח מאוד אם למשהו יש משהו להגיד או להוסף לי תודה אבי. אתם יכולים לרשום לי גם לאימייל avipeso1@HOTMAIL.COM

12. Started by pachamama,

אני זקוק למפרט למחשב בתקציב של 9k, מעבד של אינטל. כרטיס מסך חזק. והכי חשוב מקום אמין, איפה הכי אמין לרכוש בארץ? בתקציב כזה אני לא מתפשר על איכות. תודה.

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אז ככה, אני צריך מפרט עד 2.5K (אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר, למרות שקשה לי להאמין) למשחקים, גלישה והורדות בשביל ידידה. אני ניסיתי להרכיב מפרט ותכף אראה אותו אבל הוא לא משהו בכלל למשחקים אז חשבתי לבקש עזרה מהמומחים יותר במפרטים. קודם כל השאלון מהסטיקי- תקציב- 2.5K, אם אפשר בפחות זה טוב. מטרות המחשב- בעיקר משחקים, גלישה, הורדות. בקיצור רגיל כזה, אבל בעיקר משחקים. ציוד היקפי- רק רמקולים, עדיף של 2.1 האם יש דבר ספציפי שלא צריך- לא, שיהיה צורב DVD, אין צורך ביותר מעל. העדפה לחלק או חנות- מחשב מבוסס AMD, השאר סומך עליכם. האם נושא הקירור והעיצוב חשוב- שיהיה מקורר ברמה סבירה ולא יהפוך לתנור אחרי שעתיים משחק... מערכת הפעלה חוקית או הרכבה- לא, אני דואג לזה. צרכים מיוחדים- ל…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. שלום רב! אודה לכם אם תוכלו לעזור להרכיב מפרט תחת הדרישות הבאות: 1. ריבוי משימות (מולטי טסקינג). 2. מתוכנן OC (לא ברמות מטורפות) 3. לא גיימר! לא ממש מעניין כ. מסך טוב.. בייחוד שמחירי התומכים בDX10 קצת גבוה עכשיו... לכן מספיק כרטיס מסך שיעשה את העבודה וזהו. 4. חשוב שהוא לא ירעיש. 5. כרטיס טלויזיה (עם שלט ויכולות הקלטה מתקדמות) 6. VOICE MODEM+FAX 7. מסך LCD לפחות 20" עם אפשרות סיבוב 90 מעלות (לא יותר מ1890 ש"ח) לגבי מארז, היופי לא ממש מעניין. לא אוהב את כל האולטרה סגול והעיצובים המוזרים... משהו פשוט ולא יקר. תקציב: 7500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי). אני הרכבתי את המפרט הבא: מעבד 1200 ש"ח E6600 כונן קשיח 420 ש"ח WD3200KS לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון 800 ש"ח…

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  15. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מחשב נייד וקטן ובלי תקציב כמעט ושאלתי היא : האם אפשר לשדרג רכיבים במחשבים ניידים קטנים כגון הנ"ל. כשאני אומר רגיבים אני מתייחס למעבד,זיכרונות,כרטיס מסך. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום לכולם. אני שוקל בזמן האחרון לקנות לפטופ(סביבות 15") לשימוש בעיקר של לימודים, סרטי HD, ומשחקים (לדוג׳ Skyrim, Mass Effect , Assassins Creed, ועוד משחקים עתידיים). אני רוצה לייבא את המחשב מארה"ב עקב המחיר המטורף שלהם בארץ והתלבטתי בין שני דגמים: MSI GT60 או Alienware m14x כאשר הנטייה כרגע היא לכיוון הmsi בגלל כרטיס המסך היותר חזק (gtx670m לעומת gt650m), הארדיסק בנפח של טרה ותצורת raid0(שאמורה להיות יותר מהירה מ7200rpm) לעומת ה750gb 7200rpm, וזכרון 12 ג׳יגה לעומת ה8 של הalienware. רציתי לשמוע מה דעתכם? גם לגבי ההבדלים החומרתיים, גם לגבי ההבדלים באיכות המחשבים עצמם ובעיקר - האם יש להם אחריות בארץ? שניהם במחיר בסביבות ה1500 דולר. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  17. Started by david4815,

1. מארז 2. לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1; GLAN 3. מעבד Q6600 CORE2 QUAD 4. זכרון PLT 2 G KIT DDR2 800 OCZ 5. דיסק קשיח SEAGATE SATA2 16MB 320G 6. כרטיס מסך GF 8400GS 256 MB PCIE 7. מאוורר למעבד פנטיום 4 AR D.C 775 4 8. כרטיס רשת 1G LAN OB 9. צורב SATA NEC X20 DL כרטיס קול מובנה 7.1 11. ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL מחיר כולל מע"מ 3050.00 ש"ח השאלה האם המחיר הוגן למפרט ... תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. לילדה בת 12 שמשחקת במחשב מחשב ללא מסך עד 3000 ש"ח לא יותר תודה

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  19. תציעו לי בבקשה מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי עם מסך 17 רגיל.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by areaking,

שלום יש לי i7 920 לוח אם EX58-UD3R אני רוצה לעשות CF ל6870(כמובן אם שאני גם משדרג ספק ל700W) האם זה אפשרי? האם אחד הכרטיסים יכול להישרף לי?

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by dzbeda,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט ואם אפשר להוזיל אותו במקצת באיכות לא פחות טוב אשמח תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. קנייה יכולה להיות בישראל או להזמין מחו"ל, לא הכי משנה (צריך להיות אבל ממקום בר הזמנה, מחשב נייד נהדר בסין\יפן לא יעזור לי במיוחד). מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס (סטודנט - מקצוע הומני, אין צורך בחישובים גרפיים), משחקים בינוניים (SC2, WoW - יםRPG מזדמנים פה ושם), מוזיקה וסרטים. גודל המסך? עדיף 13", גם 14" יהיה סביר. משקל רצוי? 1.5 - 2.5 ק"ג (עדיף מן הסתם בצד הנמוך יותר), יתרון גם לעובי מצומצם. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממשחקים אני לא מצפה לזמן סוללה ארוך, לגלישה ואופיס 4 שעות פלוס עם בהירות בינונית (או יותר). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. בלוטות? כן. גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אפילו, לא קריטי. צורב DVD? מבחינתי לא חייב בכלל כונן אופטי. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהי…

23. בוקר טוב, מתלבט בין שני דגמים של טושיבה : satellite L505-141 לבין satellite A500-1HK אשמח לחוות דעת על שני המחשבים. אגב, האחד מגיע עם כרטיס מסך HD 5165 והשני עם GeForce 330M, איזה מהם עדיף? תודה!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. Started by bar745,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר זה אחרי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים עבודה משרדית וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…

25. Started by kobibo,

לאחר תגובות שלכם והמלצות שלכם הנה המפרט החדש אנא תגובותכם. באם ניתן להשיג רכיבים באותה רמה אך זולים יותר אודה להצעתכם. ( גם ככה עברתי את רף התקציב ). המחשב מיועד בעיקר למשחקים קידוד וצפייה בסרטים. 0 Case SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER NO PSU 1 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 3 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 4 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 5 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 (Total 1024MB) 6 Enarmax 370W 20Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series, Dual 12V rails, FMA EG375P-V 7 Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות