עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב שמעו אני צריך שתתנו לי מפרט (עדיף מאתרים באינטרנט) על מחשב - אני רוצה שהוא לא יתרכז במשחקים יעני חשוב שיעבדו סבבה והכל אבל לא מחשב שאשכרה בנויי למשחקים לא צריך את הכרטיסי מסך הכי טובים אני צריך אחד טוב ושלא עולה כל כך הרבה........זכרון טוב מעבד טוב..וכל השאר.... טווח- עד 5000 שקל בלי מסך ..... שיכלול גם חלקים כמו עכבר והכל.... מחכה לתגובות... תודה.... :s05:

2. אחיינים שלי אספו כסף למחשב בחופש, ורוצים מחשב נוסף, התקציב שלהם הוא בסביבות 3000 ל- 3500 ש"ח. הם רוצים לשחק משחקים יחסית קלים כמו פורטנייט, מיינקראפט וכו ולערוך סרטונים לערוץ יוטיוב שלהם עם Adobe premiere. יכול להיות שהם ירצו להריץ משחקים כבדים יותר אז הם רוצים לנצל את התקציב במלואו. כבר יש מסך, מקלדת, עכבר וכו. אני מבין מעט בחלקי מחשב אז הרכבתי מפרט בסיסי שקרוב למה שאני רוצה ואני ישמח לתגובות ותיקונים: https://www.tms.co.il/69604 בעיקר אני לא בטוח בקשר ללוח אם, למאווררים,וספק כוח. צריך גם אפשרות להתחבר לWIFI, כי יכול להיות שאין גישה בכבל לראוטר. במה שווה לחסוך ואיזה חלקים עדיפים? אני ישמח להוריד את מחיר המפרט ב100-200 ש"ח …

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. צריך מפרט ב7.5 שיהיה המחשב בכי שקט שאפשר ושיתמוך בבלו טוט (בלי מסך)

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  4. שלום מה דעתכם על המחשב הבא? כמה זה סוללה של 6 שעות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7761 זה+- הדרישות שלי * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס ומשחקים קלים סרטים * גודל המסך?אני מבין שזה בא על חשבון המשלק אז אני לא רוצה משהו גדול של 17 אבל 15 בהחלט בסדר * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מומלץ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)?USBים ...(במחשב למעלה יש 2 ,3 היה יותר טוב) * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?לא חובה * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת …

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  5. בגדול זה לא מחשב למשחקים אלה כללי צריך מפרט שלם ואחריות לשלוש שנים על החומרה עם אפשר כמה שיותר קטן ושקט אין בעיה להכניס מעבד שהליבה הגרפית בתוכו עם זה יקצץ עלויות ואין בעיה להכניס AMD השימוש בעיקר גלישה ופיסבוק אבל לא רוצה מעבד אטום אלה משהו נורמלי יותר -זה לקרוב משפחה ציוד עיקפי לא צריך

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by maxwell10,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ * גודל המסך? 13.3 עד 14.1 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GBלפחות * צורב DVD?צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפשר לתת המלצות כם לחנויות מחו"ל. תקציב: 3000 ש"ח + חריגה עד 500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Yulia Zaitsev,

היי חבר'ה, אני צריכה לרכוש מחשב חדש שאוכל לעבוד בו על תוכנת תלת מימד (ספציפי ריינו Rhino) זה מה שכתוב לפני שמורידים את התוכנה, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיוכל להכיל את זה? חשוב לציין שיש לי 0 ידע והבנה במחשבים. תודה!

8. Started by ran1809,

אם המחשב מחובר לטלויזיה במשך זמן ממושך זה בסדר? ז"א כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר, או שזה בעצם כמו שהוא מעביר אות למסך המחשב הרגיל ? תושה רן

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום רב! אני ידוע שפה בפורום אתם תותחים בעניין אז אני כותב את ההודעה הזאת בשם חבר שלי שהחליט לשדרג את המחשב הישן בעיקר למשחקים. כעכרון הוא החליט על כ.מסך על לוח אם ומעבד. אבל אני חושב שהמפרט שהוא בחר לא יעבוד טוב ביחד. אם כבר שידרוג אז לשדרג גם את הזכרון לDDR2 1GB. להלן המפרט שהוא רוצה לקנות: מעבד: ? AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra) http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 כרטיס מסך: ?Radeon X1800 XT 512MB 2xDVI, VIVO, PCI-E? http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=122 בקשר לזכרון: אז ככה יש לו במחשב 1.3GB של DDR1 אני חושב שזה לא יתאים ללוח אם היות…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין במערכת שתיהיה לOC [המטרה שלי היא להגיע ל 2.8 כי היום משחקים מבקשים מינימום 2.5 ]והמחשב יהיה למשחקים דיי כבדים. אז חשבתי: 877-e4300 ab9-609 8800gts 320mb-1896 2 - 512mb 667mhz-490 ספק jsp-tech ps-05 420w-128 הארד 250GB WD - 343 יצא לי 4342 -- יש חריגה קטנה, מה יש לכם להציע לי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by dudu26,

לא כולל מסך, להרצת אופיס, אינטרנט וזהו בערך... יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקטטט - אפשר להוסיף עוד כמה מרשרשים בשביל מטרה מקודשת זו. לגבי AMD - אין לי מושג בזה, אם יש אחריות נאותה והכל חביב - גם הולך... ו- אם קיימת חנות כלשהי באיזור רחובות-ראשל"צ בה תמצאו המפרט - מה טוב (האם חנויות אינטרנט עושות משלוחים? - אם כן, אז וותרו על עניין מיקום החנות) אגב, בהנחה שהמחשב לא יוצא מהבית, האם לדעתכם כדאי לקנות נייד? (לא שאלה שלי, אני דווקא כן(!) רואה את התשובה שבגוף השאלה :-) ואותי לא מעניינת הקומפקטיות... תודה!!!

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין לי משחקים ספציפיים, בעיקר משחקים שיצאו בשנה האחרונה. צריך גם מסך ככה שאני לא סגור על גודל מסך ורזולוציה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. אני צריך מחשב למשחקים לצפייה בסרטים לתוכנות (לא כבדות במיוחד) לגלישה ומוזיקה בקיצור רגיל כזה... אז חשבתי על amd 3200 64bit MSI K8N Neo Platinum או +EP-8KDA3 A-DATA 512 radeon 9800 pro msi אני זקוק גם למארז סביר לא יקר מדי ושיהיה ספק טוב שיספיק לי וגם קרור מאורר שלא יהיה הרבה רעש במחשב כתוצאה מהקירור זה הכוונה תודה !! לפני סיום עוד שאלה קטנה האם ה250 -300 שקל בין 3000 ל3200 amd 64 שווים? תקציב 4000-5000 לא יותר מזה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by chen1234,

רוצה מפרט מחשב ב7500-8000 עם מסך מקלדת עכבר אבל בלי רמקולים.. וקונרו...

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  15. אני כבר יודע שהכרטיס מסך הוא 8800gtx בבקשה שהמחשב יורכב בksp ksp.co.il זה קרוב לי לבית ואני קניתי שם פעם מחשב אז אני סומך עליהם לא צריך ציוד היקפי רק מקלדת ועכבר

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by ofir2,

שלום, בבית שלי יש כמה מחשבים, וכולם צריכים לקבל קבצים ממחשב אחד מרכזי (מסמכים, סרטים, מוזיקה, הכל). המחשב המרכזי גם משמש כמחשב רגיל, ז"א, עבודה שוטפת, תכנות, קצת גרפיקה (תמונות וסרטים) וקצת משחקים. המחשב צריך להיות לא רועש, ז"א, לא צריך שהוא יהיה סופר-שקט. בניתי את המפרט הבא: מעבד E8400 CORE2DUO 3.2G לוח אם Gigabite EP43-DS3 FW זכרון 2GB+1GB DDR2 800 kingston כונן קשיח 1.5 tera 32mb seagate כרטיס מסך gtx275 896mbddr3 מארז מארז פשוט עם ספק כוח TRENDSONIC p.supply 600W המחיר הסופי הוא בסביבות ה-4000 ומשהו שקל (לא כולל מסך, ואני גם לא צריך כונן אופטי). מחיר כרטיס המסך הוא 1200ש"ח, האם זה סביר? בנוסף, האם כדאי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס המסך? מה יתן ביצועים יותר טובים בע…

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  17. http://www.ivory.co.il/PrintProduct.asp?productid=7227 MSI FX620 ולפי אתר יצרן כנראה זה המחשב http://www.msi.com/product/nb/FX620DX.html

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  18. שלום רב, אני אקנה מחשב ללא מסך ,כרטיס רשת וצורב DVD שאני לא צריך כי יש לי צורב בחברת LG 23*10*40 ו-DVD 48*12 אני מסוגל לקנות בתקציב עד 4000 שקלים מה עדיף לקבל פנטים 4 אינטל או AMD? רציתי שיהיה לי פנטיום 3.4 או 3.6 או 3.2 תלוי בתקציבים. תודה מראש, עופר

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  19. אהלן אני מחפש מחשב (לא מסך או ציוד היקפי) תחת התקציב של 2500 שקלים, אפשר חריגה של 100\200 שקלים אם השדרוג הוא מהותי. דרוש זכרון RAM נכבד, נפח דיסק של לפחות 500 ג'יגה ומומלץ אף יותר, מעבד חזק וכרטיס גרפי טוב (אם נכנס במסגרת התקציב- אחד שיעודי לעריכה ועיצוב). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. מה אתם אומרים עליו? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Hynix Original Memory [ ¤ 485.45 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Asus Radeon V9600XT /TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card [ ¤ 1452.31 ] 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card [ ¤ 565.41 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail […

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by LordEnlil,

אחותי צריכה מחשב נייד לשימוש כללי (כרגע לומדת לפסיכומטרי, לא יודעת מה היא תרצה ללמוד באוניבריסטה) https://ksp.co.il/index.php?select=.214..2640..2639.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=75809&txt_search=vostro&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הלפטופ הנ"ל מספיק טוב? או ללכת על דגם יותר מתקדם של VOSTRO?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. שלום, אני צריך מפרט לשימוש יומיומי ומשחקים מדי פעם. -אין עדיפות לחברות כלשהן ברכיבים. -עדיפות למעבד מרובע ליבה. -עדיפות לכרטיס מסך סביר+ אם אפשרי. -המחשב צריך להחזיק לכמה שנים לכן נחוץ לנצל את כל התקציב(אפשר לחרוג טיפה אולי ב-300 שקל) -ייקנה בירושלים, עדיף חנות שנותנת את המחיר הכי טוב. (אני מכיר רק KSP ו-P-SEE, אם יש לכם עוד הצעות אל תחששו) תודה מראש! עריכה: ניסיתי לבנות שני מפרטים, אפשר חוות דעת עליהם?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by kaldor01,

אני מחפש להחליף כרטיס רק מכיוון שאני כרגע די הרבה בבית והתקנתי את tomb raider והכרטיס מסך שלי לא עומד בזה. כרגע יש לי את ה radeon hd 4200 והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס הגון אבל לא יקר מידי. סוג החיבור הוא pci experss

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל. 2. מה שימושי המחשב - משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:2k11,PES11/FIFA11 1900x1080 נראה לי יש לי מסך סמסונג 24" דגם B2430 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב -גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אני אני רוצה שהמעבדה תעשה לי OC על המעבד וכרטיס מסך עם OC מהיצרן כבר.. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתכוון לשדרג קצת בעוד 3 שנים 4 שנים.. המפרט שהציעו לי בפורום אחר: AM3955BB AMD Phenom 2 955 3.2G…

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  25. בסרטון הזה ביוטיוב מראים מחשב Lenovo T410 מריץ סרטים ב720p בצורה יפה אבל 1080 הוא מקרטע מאוד. זה מחשב עם מעבד i5 הכי חדש בשוק וכו'. לפי מה שראיתי בתגובות פה רוב החברים בפורום כותבים שמחשבים הרבה יותר ישנים מסוגלים להריץ 1080p בלי בעיה. אז מה פשר הסרטון הזה? הערה: יש שם באחת התגובות למטה בסרטון מישהו שמדבר על coreAVC. לא יודע מה זה, אבל אולי יש בעיה אחרת של קודקים וכו' שגרמה למחשב הזה לא להריץ טוב את הסרטים. בכל מקרה הייתי מעוניין לדעת איזה מחשב צריך בשביל להריץ 1080p. שאלה נוספת: האם אפשר לחבר מחשב נייד דרך HDMI למסך LCD ולהגדיר שהרזולוציה שתצא לLCD תהיה 1080p? במחשב שהרזולוציה שלו הרבה יותר נמוכה? תודה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים