עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד עד14' של HP לאחר הרבה חיפושים מצאתי את המחשב הזה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-4145545-4156860.html אשמח לשמוע חוות-דעת על המפרט. כמו כן האם יש תחנות עגינה מתאימות, והאם יש סוללות שמחזיקות יותר זמן... וכמובן המלצה על מקום לרכוש דרכו. ד"א השימושים הם אינטרנט מסיבי המון טאבים 2 דפדפנים אופיס משחקים רגילים ופוטושופ בשימוש מקצועי בתודה מראש: איתן!

2. Started by OranH,

שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1500-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. 3. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  3. אהלן פורום נכבד, זהו, אני קונה מחשב!!!. עכשיו הבעיה היא, איזה חומרה אני צריך על מנת שאני יוכל להנות מהמחשב שלי לפחות שלוש שנים מעכשיו ולהיות פחות או יותר בראש שקט. במפרט שלי אני צריך: מעבד (רק AMD) זיכרונות כרטיס מסך לוח אם - של תושבת AMD מארז. ספק כוח בנפרד. תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by han98,

שלום, לאחרונה אני מקבל בעיה בזיהוי המצלמה המובנית במחשב הנייד שלי. אז ככה: לפעמים המצלמה מזוהה ולפעמים לא. זה קורה בד"כ בסגירת ופתיחת המכסה או בעלייה של המערכת. לפעמים,כשאני פותח את המכסה ממצב סגור או כשהמחשב עולה קופצת הודעה למטה: ראה צילום מס' 1, ואני נכנס למנהל ההתקנים ואני רואה "unknown device" עם משולש צהוב תחת התקני USB:ראה צילום מס' 2. כשזה קורה (ההודעות הללו) המצלמה לא עובדת. כמו שאמרתי הבעיה מתרחשת לפעמים וכשהמצלמה כן מזוהה ועובדת, במקום unknown device יש USB composite device ראה צילום מס' 3, וזוהי בוודאות המצלמה כי כשאני עושה לו "הפוך ללא זמין" המצלמה לא עובדת (רק בגלל שבדקתי שזו המצלמה). ניסיתי: להסיר,להפעיל מחדש ולתת ל-windows להתקין. לעשות קליק ימני ו"עדכון …

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  5. שלום, מחפש המלצות על מפרט של מחשב חזק מאוד, לביצוע חישובים (לא גיימינג) - שרת OPETRON למשל, רצוי עם מספר מעבדים / כפולי ליבות, אפשר אינטל או AMD, התקציב, נניח עד 20,000 ש"ח (לא חייבים למצות את הסכום הזה כמובן) אם יש לינק לאתר שמוכר את החומרה - יתקבל בברכה. תודה.

6. אז ככה אני הכנתי מפרט לעצמי אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל-כך כבדים והורדת סרטים וסדרות ולצפיית סרטים וסדרות יש לי כבר מסך של AOC 22' מקווה שתעזרו ותתנו חוות דעת תודה. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retai…

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  7. אחותי גרה בניו-זילנד ורוצה לקנות מחשב נייד דרך האתר של דל אז אני בוחר בשבילה... בכל מקרה השאלה שלי היא כמו בכותרת, יש לי חבר בארה"ב שבחרתי לו Vostro לפני שנתיים והוא הזמין בלי בעיה אבל באתר זה מסווג תחת עיסקי ולכן אני מעוניין לדעת אם זה סתם הגדרה שלהם למחשבים עם אוריינטציה עיסקית (כמו כאן שמרכיבים מפרטים לעבודה משרדית) או שצריך לספק איזשהו מספר עסק/שקר כלשהו אחר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  8. Started by BHXHO2,

מחשב רק מארז בפחות מ1000 ש"ח רק מארז ללא שם ציוד עקפי כרטיס רשת פנימי המחשב מיועד להריץ רק אינטרנט זה היעוד שלו תודה ניסים

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  9. מה אתם אומרים על זה? אני צריך ספק טוב, ומארז טוב ויפה. ששניהים לא יעלו על ה500 שקל. תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1070 לוח אם: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus 815 כרטיס מסך: ?X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E? ¤1690 Sapphire (ATI) דיסק קשיח: ¤410 Wesren Digital ??250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8? 170

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by talg1996,

ראיתי שמבחינת גיימינג 5600x לרוב טוב יותר ונראה לי מיותר להשקיע יותר ממנו. והאם כדאי לשנות ssd לcrisair? האם כדאי 16CL או להישאר עם 18CL בRAM? והאם המארז בא עם מאווררים או שצריך לקנות? (ואן צריך איזה לקנות?) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבדים: AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1519 קירור למעבדים: Arctic Freezer 50 TR כמות: 1 - מחיר: ₪ 306 לוחות אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE AX V2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL18 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2D3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 434 מארזים: Corsair 4000D Airflow TG Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 411 ספקים למחשבים נייחים: Corsair RM7…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  11. הייתי רוצה שתעשו לי מפרט ב3800 שקל לא פחות ולא יותררררררר של amd בעיקר והכרטיס מסך של Radeon 9600 כולל ציוד הקפי מסך מקלדת עכבר ואם אפשר שהיה הרבה גיגה הרץ ושהיה מי החנות של Ksp תודה לכולםםםםםםםםם :yelclap:

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by okwstavka,

שלום... הגיע הזמן להחליף מחשב,אני זקוק למחשב בעיקר למשחקים,המחשב יריץ בעיקר את FSX .אני זקוק רק ל: לוח אם,מעבד,זיכרון-וכמובן כרטיס מסך. תודה מראש לכל העונים....

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם בערך תקציב של 6500 ש"ח. המטרה של המחשב תהיה משחקים :E, ז"א שאני צריך שהוא יריץ משחקים מהר ועם ביצועים טובים. הבעיות העיקריות שלי הן איזה מעבד לקנות (AMD או אינטל פנטיום 4, ואם אחד מהם, אז איזה בדיוק ואיזה מהירות?) ואיזה לוח אם להתאים אליו. גם איזה כרטיס מסך (בנתיים חשבתי על הFX5900 128mb) אבל אין לי מושג אם כדאי לי אותו, ואם כן אז של איזה חברה? כ"נל לגבי זיכרון פנימי. חשבתי על 512 DDR אבל אין לי מושג במהירויות של זכרונות, איזה סטיקים (אחד של 512, אם יש, או שניים של 256?). לגבי מסך הייתי רוצה כמה המלצות על מסכי 17 אינץ' בסביבות ה1000 ש"ח. (לא צריך שטוח) אממ.. וגם לגבי כל השאר כי אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה . אהה.. ואני מחפש מארז שחור (או צבע א…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  15. השימושים,סרטים, פלוס קריצה למשחקים כבדים - כרגע לא מתכוון לקנות כרטיס מסך - מעוניין מחשב שיהיה רלוונטי לטווח ארוך. מעבד,מתלבט בין I5 לבין I7 ,השאלה האם באמת יש צורך במעבד יקר כ"כ : http://ksp.co.il/?uin=27930 מעבד I7 http://ksp.co.il/?uin=27936 מעבד I5 לוח אם : http://ksp.co.il/?uin=28099 http://ksp.co.il/?uin=28819 אני חולה על מוזיקה,האם יש כרטיס מסך עם כרטיס קול איכותי יותר? אין לי מערכת יוקרתית אלא רמקולים למחשב די יקרים אבל לא כאלה שעברו את ה 1200 שקל. כרטיס זכרון : http://ksp.co.il/?uin=27807 קורסייר http://ksp.co.il/?uin=27802 קורסייר http://ksp.co.il/?uin=27818 קינגסטון דיסק ק…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. ב"ה שלום לכולם , קודם כל אני חייב להגיד שיש לכם פה אחלה של פורום וכל הכבוד על העזרה לכולם ! אוי קי אז ככה........ 1)תקציב מקסימלי 7.3K וכמובן לנסות לחסוך ובמידת האפשר חריגה של 200 ש"ח 2)המחשב לגרפיקה (תוכנות After effects , פוטושופ, פרמייר, Indesign,Illustrater,3D Max ,Iray ועוד....) 3)ללא ציוד הקפי בכלל 4)נראה שהכ. מסך לא צריך שינוי אבל פתוח להצעות 5) השקט חשוב רמה 8 6)אוברקלוק אמ... לא יודע אולי משהו קל בעתיד 7)ללא מערכת הפעלה וכו' 8) בניתי את המחשה באייבורי .לא יודע.......... שמעתי ש- TMS לא נותנים אחריות משהו וגם זה מאוד רחוק מאיפה שאני גר (צפת חור הא....) 9)בקשות מיוחדות בקשר ל מארז אני צריך מארז שקט ומאוורר טוב אבל לא שואב אבק 10)אני מכונן לשדרוג בעו…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by taamir,

המחשב מיועד למשחקים !! וגם שיהיה אפשר לראות HD אני רוצה לשדרג את המחשב אבל בשביל זה צריך מחיר שישכנע את הספונסר (אבא)... מה שאני צריך זה לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, וזיכרון RAM. תקציב : אז אם תוכלו להמליץ ב 1,500 2,000 2,500 ואני יבדוק מה אפשר. תודה. עריכה - אני יפרט על המשחקים : קודם כל GTA IV החדש. Prototype Crysis - שמעתי שזה משחק טוב. ועוד ועוד.....

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by FresH-MeaT,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אבל 2500 זה הגג. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וסרטי HD וקצת משחקים, אין לי בעיה לשחק בהגדרות הכי נמוכות שיש רק שאפשר יהיה לשחק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים ברזולוציה נמוכה רק שיעבדו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  19. שלום! רק לפני שאני מתחיל אני בכוונ הלא רשמתי תקציב, תבינו כבר בהמשך. ידידה שלי פנתה אלי בנוגע לרכישת מחשב חדש בתקציב של 3500-400 ש"ח. הצריכם שלה הם: 1. שימוש יום-יומי שוטף (אופיס אינטרנט וכו'). 2. כרטיס טלוויזיה לצרכי צפייה בטלוויזיה דרך מסך המחשב. 3. משחקים היא אמרה שלא ממש תשחק, ואם כן אז לא הרבה ולא משחקים עתורי גרפיקה. 4. צריך להיות מסך 17" LCD או 19" CRT. אני הגעתי למפרט הזה: 0 4464 Compucase 6CS3 (Hec 300ER) Mini ATX Case 220.00 ¤ 1 220 ¤ 1 927 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ 2 5030 Intel Celeron 2.4 GHz Socket 478 256K BOX CPU 457.47 ¤ 1 457.47 ¤ 3 851 Toshiba TSST SD-M1912 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ 1 160 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.4…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. היי מה המצב מחפש מחשב בתקציב של עד 7.5K המחשב מיודע לעריכת וידיאו על תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 1. לא מתאפשרת חריגה בכסף 2. המחשב מיועד לעריכה גרפית ברזולציה של 4K 3.לא צריך ציוד הקפי. 4. המחשב לא מיועד לOC. 5.לא צריך תוכנות נוספות חוץ מ וינדוס 10. 6. חשוב לי חיבורים מהירים כגוון USB TYPE C

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. היי אני כבר כמה ימים יושב על נסיון לבנות שילוש טוב .. על מעבד אני דיי סגור I5 3570K לוח כרגע אני חושב ללכת על הG1.SNIPER M3 מבחינת השבב של הסאונד הוא די קונה אותי אבל אני מקווה שלא יגביל אותי בOC מה גם שיש לי תצורת רייד0 + שני הרדיסקים וסידירום, מה שאומר שכל חריצי הSATA יהיו תפוסים :-\ זכרונות אני ראיתי 16GB 1600MHZ ב500 שקל שזה נראלי ממש משתלם, במיוחד שראיתי שאין הבדלים בין המהירויות השונות אחרת הייתי קונה 8GB עם 1866 או 2133 .. דבר אחרון שאני ממש מתקשה לבחור - קירור למעבד! אני רוצה קירור טוב כי כמובן מתוכנן OC אבל כל הרציניים שראיתי ענקיים ומגושמים, יש לי מארז מספיק גדול זה לא הבעיה, זה פשוט מגביל מידי כשאני מנקה את המארז כל 2-3 חודשים. התקציב הכללי הוא 3000 שח ללא ח…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  22. Started by luna.frug,

מישהו יודע איך ניתן לברר אם למחשב שנקה בארה"ב יש אחראיות בארץ ? יש סוני ישראל? תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. Started by yarl,

שלום לכולם . ברצוני לרכוש מחשב לנובו Lenovo U550 M25C2IV 3749C3G Intel Core2Duo SU7300 4GB 500GB ATI HD4330 15.6" Win7 וצריך המלצה וחחת דעת על המחשב הזה . השימוש יהיה עבודה אנטרנט ואם אפשר למשחקים שאולי הבן ירצה להשתמש בו אם יש איזה שהוא לינק שכבר דובר על המחשב הזה אני ישמח לקרוא ולהתעדכן תודה .

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בהרכבת מפרט מחשב, כאשר שאיפתי להגיע למחיר מינימאלי בהגבלות הבאות: 1. לוח אם תומך מעבד עם bus800, זיכרון פנימי D.C , וממשק דיסק קשיח SATA. 2. רצוי לוח עם כרטיס מסך on board סביר כאשר בעתיד תהיה אפשרות להוסיף כרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומעט משחקים וישומים משרדיים. אין לי צורך כעת במסך. ???

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA IV,MINECRAFT,BIOSHOCK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

דיונים חדשים בפורומים