ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי נדפק המחשב אז הוא רוצה מזמן להחליף את שלו. התקציב שלו הוא 4.5 אלף , וזה מיועד בעיקר למשחקים , לא הכי כבדים , משחקים לדוגמת GTA , NBA, NFS וכו'. הוא מעדיף כרטיסי מסך של אן וידיה, ומעבדים של AMD. מעדיף לקנות בKSP. תודה!
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ערב טוב, מחר אני הולך לקנות מחשב חדש (הגיע הזמן אני חושש ) בניתי איזה מפרט אני חושב שעונה על הצרכים שלי... מבקש חוות דעת בנושא. תודה מראש CASE THERMALTAKE ARMOR + MX 23CM FAN BLACK POWER SUPPLY THERMALTAKE 650Watt 14CM C.Management INTEL EVA COVE DG35EC VGA+L1G+FW 1333Mhz INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 D.DVI 256BIT 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK WINDOWS VISTA PREMIUM English
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי התקציב הוא 2500שח אם יש אפשרות אז לחסוך המפרט הנוכחי שלי הוא: Asus p5b-VM SE 4GB 800mhz DDR2 285GTX E6600 Zalman ZM500-HP TT Armor JR את הכרטיס מסך ספק ומארז אני לא אחליף מן הסתם מה שנשאר זה מעבד זכרונות ולוח מעבד כבר החלטתי שאני אקח את הI5 760 עם הMUGEN2 ובזכרונות והלוח אני צריך את עזרתכם! לגבי הלוח לא חשוב לי שיהיה לו USB3 ו SATA3 אבל כן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות איתו OC בינוני-גבוה ושיהיה לו 4 סלוטים לזכרונות כדי שאוכל לשדרג בעתיד בנוסף אני צריך ספק זול ואמין 300W כי אני אבנה מערכת אחרת עם הלוח מעבד וזכרונות שישארו לי תודה!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית והיא מחפשת מחשב נייד בין 3000-3500 השימושים שלה הם משרדיים בלבד : אינטרנט \ אופיס \ תוכנות קלות ראיתי את המחשב הזה של ג'יגבייט ב3000 .. מה אומרים? האם המעבד מספיק מהיר ? המחשב יעבוד מהר לשימושים הנ"ל?? מחשב נייד Gigabyte W536M-CD39T2 רק 3,020 ש"ח אספקה מיידית בכל הסניפים אפשרות לתשלומים בכ.א. או בשקים מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T2390 1.86GHz ערכת שבבים Intel Crestline GM965 + ICH8M מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב Intel GMAX3100 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD-RW Super Multi תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB2.0 X4 ,VGA FireWire, קורא כרטיסים Audio,…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 בעיקרון. רק אפשר לחרוג ל3500 או קצת יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמו שאמרתי. אפשר לחרוג. אז אני מניח שכן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא להגיע ל3800. התקציב בגדול הוא 3000 לא לשכוח חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לסאונד בעיקר(קיובייס ופרוטולס). וגם ללינוקס (אובונטו/דביאן) ככה שחשוב שכל החומרה תתמוך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים בכלל! שהכרטיס מסך יהיה מובנה בלוח/מעבד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 אני חושב. לא …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מיועד לשימוש בלימודים בבית ספר למוזיקה ולכן חשוב שיתאים גם לתוכנות הקלטה ועריכת אודיו כמו CUBASE לדוגמא. שמתי עיין על ZENBOOK דגם UX305LA אלא שהדגם עם מעבד I5 אזל במלאי איפה שחיפשתי. יש לי אפשרות לרכוש באילת בשבוע הבא. גודל רצוי הוא 13.3-14 ומשקל פחות מ1.5 קילו. לא צריך טאצ'. מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הקרובים לדעתכם ? או לפי מקור מאמן בעיקר בניידים מתחת ל3000 שח בגלל המיתון תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי יוני ואני מבקש להיעזר בכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של חברת טושיבה - דגם: A665-145 רציתי לשאול מה דעתכם על המחשב הזה? בנוסף רציתי לשאול מדוע אני לא מצליח למצוא את הדגם הזה בשום אתר רשמי של טושיבה?(לא האתר הראשי ולא טושיבה אירופה) שאלה אחרונה.. קראתי שיש "ריקול" של טושיבה לכל מיני דגמים בגלל בעיה כלשהי (גשר סנדי) ורציתי לשאול אתכם אם הנייד הזה נכלל ברשימה הזו? תודה מראש, יוני.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תקציב: 2100 ש"ח. המפרט נבנה ע"י: hw_joe. המחשב הולך להריץ משחקים בינוניים וטיפה כבדים, לדוגמא GTA IV, Assain's Creed 1+2, Red Alert 3, CNC 4... מארז Raidmax Apex Black, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ספק-כוח FSP FSP350-60HCN 350W - 120mm-Fan 336W@12V Active-PFC, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1069 לוח-ראשי Gigabyte GA-M720-US3, יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=848 מעבד-ראשי AMD Athlon II X3 #425 Triple-Core 2.7GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 פתרון-קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 64, יחידות 1 ₪54 http://www.rs…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני כשבוע פתחתי כאן דיון בקשר לעזרה בבניית מפרט למטרות גיימינג החבר'ה כאן עשו עבודה מדהימה ובנו לי אחלה מפרט שכמעט כל בנאדם שמבין בעניין כשבדקתי איתו הצהיר שזה מפרט מעולה אך כאשר באתי לחנות RSM הצהיר בפני המוכר (האדיב למדי יש לציין) שביכולתו לבנות לי מפרט מחשב מבוסס אינטל במחיר יותר זול ושיעמוד בכל הדרישות שלי (להזכירכם - הדיון המקורי שבו הוצע לי המפרט הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482526.msg4128254#msg4128254) אז בלי חפירות מיותרות- הנה שני המפרטים, הראשון המפרט שהציעו לי כאן והשני המפרט של המוכר מRSM: מפרט מבוסס AMD ע"פ HWZONE: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927…
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מפרט מס' 1 המפרט המומלץ של hwzone מעבד AMD Phenom II X4 920 (AM2+) Quad Core 2.8GHz - Box 1150 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 120 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 - AMD 790 CROSSFIRE - Socket AM2+ ATX 560 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 400 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDR 125 כרטיס מסך Radeon HD4890 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 1500 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Three Hundred - ATX 140mm fan + 2x120mm fans - NO PSU 360 …
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מארז antec slk3800 שכולל ספק antec smartpower 2.0 400w אני רוצה: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box 710 ¤ 1 ABIT Fatal1ty F-I90HD 640 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 600 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 400 ¤ 1 INNOVISION 8600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E 650 ¤ 1 Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler 235 ¤ 1 המפרט הורכב בנעה. הבעיה היא שאני קונה מאיזור ת"א/ המרכז שימושים: משחקים והעמסה בתוכנות רבות בו זמנית (גלישה, ניגון וידאו , remote, קידוד וידאו בסיסי, צריבה) כמה נקודות: * מתוכנן אוברקלוק לכיוון E6300 (לא בטוח שמיד לאחר הקניה) * המקס' שאני עולה במעבד זה לE4400 וגם זה לא בטוח * ההרדיסק מתאים לRAID אם ארצה בעת…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרתכם! 1. תקציב המקסימאלי - 4000 ש"ח א) לנסות באזור ה3000 ש"ח 2. שימושי המחשב - מיועד לעבודה על תוכנות גראפיקה, בעיקר עיצוב בתוכנת פוטושופ, סביבת עבודה PC 3. ללא ציוד היקפי א) כרטיס רשת עם Wi-Fi, ניתן גם דונגל במקום.. 4. הארד דיסק 250G, אשמח גם לדעת כמה יעלה עם 500G 5. יהיה טוב שיהיה שקט, אבל לא כדרישה... 6. עם מערכת הפעלה של ווינדוס 7 + אופיס HOME 7. לא מתוכנן שדרוג מחשב
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את הכרטיס רשת אלחוטי הפנימי שבא ללוח .. עכשיו יש לי 2שאלות 1-האם תקן N ביכולת האלחוטית בכרטיס ישפר משהו והנתב עדיין משדר G ואם לא אפשר מחשבה עתידית בהחלפת הנתב לשידור N 2-ראיתי שבכרטיס תקן N יש 3 אפשרויות של פינים לחיבור כבלי האנטנה ובעוד תקן G יש רק 2 כבלי אנטנה אצלי יש G וראיתי 2 כבלי אנטנה אז השאלה אם אקנה תקן N ויש לו 3 פינים לאנטנה ואתה מחבר רק 2 כי זה מה שיש במחשב האם זה יעבוד בסדר או יחסר איזה משהו בשידור ותיפקוד הכרטיס , ניסיתי לראות בהוראות הרכבה של מחשב חדש אז רשום שם לחבר או באופצייה של 2 או 3 מה שיש במחשב אבל לא רשום אם זה יתפקד טוב או לא כל כך טוב בפחות כבל אחד , וגם לא רשום אם יש 2 כבלים לאיזה מתוך ה 3 לחבר ? אצרף תמונה דוגמא ,,,שימו לב לסד…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תקציב: 2550 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100/50, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, עדיף כמה שיותר שקט אבל אם זה לא משפיע על המחיר. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: משהו באיזור באר שבע... רק שיהיה משהו אמין וטוב (עדיפות לאייבורי). הערות: מינימום זיכרון 2GB, אם יש מצב לתמרן וזה לא ישפיע יותר מדי על המחיר אז 3GB או 4GB... (תכתבו לי כמה יעלה לי לשדרג לזה) המליצו לי לעבוד ב Dual channel בזיכרונות, אם זה נחוץ ויעזור אז בסדר. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT (עווה), בעתיד 19/20/21/22 אינץ' LCD. צריך דיסק קשיח של 500GB. שהכר…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש נייד פשוט המיועד בעיקרו לישומי OFFICE. מה שחשוב שיהיה קל משקל ובעל מסך גדול והכי זול שאפשר (מעדיף לא לעבור 2K). לא פוסל רכישה יד 2. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות נייד חדש. הוא דיי נסגר על הN5110 של דל. התקציב הוא עד 4000 בעיקרון. בגדול הסתכלנו על ה2410-i5 עם ה6GB RAM, וכרטיס 525M. אני יכול להשיג אותו בבאג ב4060 במקום 4272, ושם יש שירות טכנאי בתקופת האחריות. אותו מחשב עולה בKSP ברגיל ב4090 (שירות רגיל במעבדה). העניין שראיתי שבKSP יש גם מחשב עם תצורה של i7-2630, זיכרון 4GB, ואותו כרטיס מסך ב4290 (גם כן שירות מעבדה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12670 האם זו תהיה טעות ללכת על הi5 כשההפרש במחיר הוא באזור ה200-250 שקלים? ידוע לי שיש גם תצורה של i7 עם 8GB זיכרון, שעולה בדר"כ 4550 בKSP ואייבורי. אותו מחשב עולה בבאג 4776 ואני יכול להשיג לו אותו (גם עם שירות טכנאי) באיזור המחיר של KSP ואייבורי. אני יודע שזו האופצ…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
משהו יוכל להסביר לי את ההבדל ביניהם ? המהירות שעון של שניהם שווה (או כמעט שווה) , אז מה ההבדל בדיוק ? והאם יש הפרש ביצועים ניכר ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן! לאחר התעכבות קלה, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש! להלן הטופס: מה התקציב המקסימאלי?4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V/Nba2k14/sleeping Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג בעלות 5-5.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, אופיס,אינטרנט,מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, fallout 4, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח אם תעזרו לי פה בהרכבת מפרט. המטרה: שמיעת mp3 והקלטות ביתיות (בסיסי ביותר) אז ככה: אני יודע שהתקציב דחוק. זה מה שיש. אני מאמין שאפשר להרכיב מחשב במחיר הזה. מה לא צריך: מקלדת, כרטיס קול, עכבר, מסך. מה כן צריך: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (כולל DVI), הרדיסק. אני לא מוכן בשום פנים באופן לקנות סמפרון. אך ורק סלרון. בבקשה לא לשכנע אותי אחרת. כמה דגשים: המחשב יהיה מבוסס סלרון, כרטיס מסך הכי בסיסי מצידי (אפילו Onboard - רק שיכלול DVI), חבל להשקיע בספק, מארז, לוח אם איכותי כי אין כוונה לאוברקלוק. וכמובן הרדיסק גדול שיכיל את מאגר ה-mp3 האינסופי שלי ;D - לפחות 120 מגה. אז מה אתם אומרים? אפשרי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן ככל הנראה... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים,עד ההכי כבדים שיש[אני כבר לא רוצה להגיד תשם של המשחק הזה יותר] , משרדיות , הורדות קצת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה…
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין ברכישת מחשב חדש, אבקש את עזרתכם בנוגע למפרט. תקציב מקסימלי: 4000 שקלים. הצרכים: - עבודה עם Adobe Illustrator, Photoshop ותוכנות גרפיקה (דו מימד) קלות, גלישה, מוזיקה ואינטרנט. - מארז לא פנסי מדי, שיהיה שקט למדי (לא קריטי) ועם עיצוב נקי. - נפח של כונן - עדיפות לטרה, באם לא נכנס בתקציב - אז חצי ג'יגה. ציוד נדרש: אין צורך במקלדת ועכבר, אין צורך במסך (המסך יהיה u2312hm). אם יש תקציב מיותר, אפשר לבדוק אם ניתן להוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-