עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tzvikaz,

שלום חברים יקרים, אבא של אשתי בא לבקר אותנו עוד חודשיים מאמריקה ואני רוצה שהוא יביא איתו מחשב שאזמין מ NEWEGG אני צריך את העזרה שלכם בהרכבת מפרט בסכום של עד 500 דולר המחשב ישמש ל: מוזיקה סרטים גלישה אופיס אבל גם ישמש לעריכת סרטים מדי פעם קידוד סרטים VISUAL STUDIO אני אשמח להיות מסוגל להריץ איזה משחק פה ושם אז נראה לי כרטיס מסך בינוני יספיק אני לא אעשה אוברקלוק - אין לי זמן, כח או חשק. רוצה לחבר ולהתחיל לעבוד. במפרט יהיו: לוח אם מעבד אינטל זכרון כרטיס מסך ספק כח אני מאוד אוהב את לוח האם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157131R יש בו המון פיצרים והוא די זול. תומך ב DDR2 ו DDR3 אני אשמח אם בלוח האם יהיו FIREWIRE, יציאה אןפטית, הרבה USB, RAID תו…

2. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב שאמור להריץ משחקים (בעיקר משחקי תפקידים בסגנון Dragon age II), וגם לנושאים מקצועיים כגון החזקת מכונות וירטואליות לצרכי לימוד (hyper-v, vmware), מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10217 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 זכרונות: DDR3…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  3. היי, ראשית תודה לכולם, שנית להלן השאלות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ש״ח ~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זהו לפטופ אני חושב שהשאלה לא רלוונטית 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל יותר חשוב שלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שניהם לצרכים משרדיים, ומולטימדיה מזדמנת. הראשון צריך להיות באיזור ה14.1". השני 12.1-13.1". התקציב לכל אחד מהם עומד על 6K +- והם לא יכולים להיות HP (יש לנו נסיון גרוע עם הניידים שלהם).

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by eranmor,

אני קונה מחשב חדש וחשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6300 לוח אם של אסוס P5ND2 SLI DUAL CORE שני סטיקים של 512 או 1 של 1GB של CORSAIR במהירות 667MHZ HD של WD 160GB SATA2 ומארז כלשהו שאני צריך לבחור (עדיפות למשהו זול אבל באיכות נורמלית. לא צפוי מודינג כלשהו. לא חובה ספק) יש לי כרגע 6800GT שיעבור למחשב הזה ובעתיד מתכנן לקנות עוד אחד כדי לקבל מערך SLI. המחיר של החלקים הנ"ל הוא קצת פחות מ3000 ש"ח מKSP שם אני אקנה את המפרט אני רוצה בעיקר לשמוע דעות על הלוח כיוון שאני לא בקיא כלכך בנושא וגם חיפוש בגוגל העלה הרבה דעות שנויות במחלוקת לגבי הלוח ואם אפשר אז המלצה חמה על מארז קריר מודה לכם מראש

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  6. שלום. אני מבקש לרכוש מחשב שישב בסלון. הוא צריך להיות שקט. מאוד. הוא צריך להיות מסוגל לנגן סרטי FULL HD (חלילה אם אחרי הרכישה אגלה שהוא מתקשה עם המטלה הזאת). התקציב = עד 500 דולר [ואני גר בארה"ב]. אני כל כך מבולבל, שזה לא יאומן. Llano? תודה מראש [אם עוד מידע נדרש, אתקן]

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. היי חברה רציתי לשאול אותכם אם המחשב שלי טוב למשחקים? לעבודה? וכו'? אני מצפה לתגובות ואם צריך שיפור תגידו לי מה אני יכולה לקנות:[b/] מפרט המחשב הוא: AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU+tray cpu- 0.13 micron ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Genius Netscroll+ EYE PS2 Retail Mouse Genius SP-G06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers Frontier AIR Midi Tower Front USB 2.0 300W Silver Case

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by dorshay,

שבת שלום, לאחרונה זכיתי בתחרות של אינטל שנערכה פה באתר וזכיתי במעבד CORE I7-2600K ולוח אם DP67BGשל אינטל. החלטתי לא להתקין אותם במחשב הקיים אלא לקנות הכול חדש אני יודע שזה לא תקציב גבוהה ביחס לדרישות אבל תנסו לעזור לי אחרי הכול אני מתכנן לקנות עדשה ומסכים חדשים בזמן הקרוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 אשמח לחיסכון במידת הצורך ניתן לחרוג - 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עריכת מדיה מכל סוגיה (סאונד מקצועי, תכני HD עם אפקטים מעטים, תמונות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : לרוב פריימיר פרו, קיובייס, פוטושופ ולייט רום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. ראיתי את המפרט הבא למחש נייד של טושיבה. שימושים לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות, וקצת גרפיקה. ושרטוט אריכלי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506&Tpk=S5884 הזמנה מחו"ל תעלה לי גג 3500 ש"ח ( כולל משלוח, חריטה וכו' וכו'....) בארץ מצאתי רק בחנות אחת. http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=547 עולה 5000 ש"ח. רציתי לקבל חוות דעת המפרט. מבחינת הניידים של טושיבה, המעבד, כרטיס מסך וכו'. איך האחריות של טושיבה בארץ? האם יש נייד מקביל של DELL בארץ מבחינת מפרט דומה ואולי מחיר יותר אטרקטיבי? אני יודע שהם נותנים 3 שנות אחריות. תודה על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  10. שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. אז דבר ראשון המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=kjyyjgtzwmmm.bmp התקציב היינו 3100. השימושים למחשב הם בעיקר למשחקים, יש לי מסך 19 אינץ, אני משחק במשחקים בסגנון TEAM FORTRESS 2 אין צורך בציוד היקפי. רכיבים שאני לא זקוק : צורב. אין צורך לכלול מערכת הפעלה חנות מעודפת KSP

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by The Ball,

המחשב הגיע בלי מערכת הפעלה. אחרי שאני אתקין XP, אני צריך להתקין דרייברים כלשהם? ואם כן, אלה לא דרייברים רגילים (נראה לי), מאיפה אני משיג אותם ואיזה צריך להתקין..? תודה.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לשחק ב-Battlefield 3 ברזולוציה 1680x1050 (זו רוזולוציית המסך שלי) המפרט הנוכחי שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 3.3 Ghz (Stable OC) Gigabyte EP-43-DS3L 4GB DDR2 1066Mhz Radeon HD 4850 512MB 740Mhz(core)/940Mhz(memory) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג רק כרטיס מסך ולהינות מכל המשחקים העכשויים? (בתקציב 1500 ש"ח נניח) האם הכרטיסים של היום מתאימים לחריץ PCI-E של הלוח שלי? או שאני חייב ללכת על מפרט חדש לגמרי כדי לשחק חלק... או אופציית ביניים, לשדרג רק מעבד וכרטיס מסך, איזה מעבדים מתאימים ללוח אם שלי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  15. שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שasus n55sf זה מחשב הגיימינג המועדף בתקציב של +- 5000 ש"ח. חשוב לי שבמחשב יהיה 8GB זיכרון ומצאתי שני דגמים שעונים על הדרישה: 1. עם מעבד I5 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1854&cPath=375 2. עם מעבד I7 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13781 המחשב מיועד ברובו למשחקים והשאלה שלי האם שווה להשקיע את ה400 שקל הנוספים האלה במעבד החזק היותר? תודה מראש.

16. תחילה נענה על השאלון: * מטרות המחשב? לימודים . אופיס, תכנות והרצת סימולציות (MATLAB ) , סרטים לחיבור ל מסך חיצוני HD , עבודה במקביל. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? קל יותר טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך לרוב יהיה בחשמל אך יהיה נחמד לדעת שניתן לעבוד איתו בלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ 3 שנים+ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שהבנתי למעבדים החדשים של אינטל יש מאיץ גרפי מובנה ושיכול לעמוד בצרכי ( סרט HD על מסך חיצוני ? ) הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסדרה…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by BloodFist,

אז ככה יש לי 3000 שקל נשרך לי הכרטיס מסך אז החלטתי כבר להחליף עוד כמה דברים... אני צריך מעבד, כרטיס מסך לוח אם וזכרון רצוי 1024 המפרט שלי הוא P4 1.7 RAM 1024 400MHZ כרטיס מסך אין כרגע... אני על מחשב אחר... צריך עוד פרטים? אם כן תגידו והשימושים במחשב הם למשחקים בעיקר btw לוח אם חדש תומך בהארדיסקים מהדור הישן? תודה מראש :9

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  18. מחשב סופר מתקדם למביניי עיניין הכולל מעבד AMD3200 K6 64BIT המעבד המתקדם ביותר המערכת כוללת גם זיכון מהיר של 512MB ודיסק קשיח SERIAL ATA מהדור החדש ,עד MB 150 לשניה כרטיס מסך מתקדם בטכנולוגיית PCI EXPRESS x16 ,וצורב מהיר 52x32x52 מפרט טכני : מעבד 3200 AMD K8 64BIT S939 512K לוח אם : GIGABYTE GA-K8NF-939 HyperTransport Technology \ AMD Atlon 64 FX \ PCI EXPRESS X16 2xPCI EXPRESS \ DUAL CHANNEL DDR \ USB 2.0 \ NVIDIA nForce4 4X \ 4xSerial ATA \3xPci זיכרון : DDR 512MB 400mhZ 2x256MB DDR 400MHZ2 תמיכה עד 4GB דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB SERIAL ATA 8MB CACHE צורב SONY \ TOSHIBA CDRW 52X32X52 כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 NVIDIA GeForce PCX-6200 256MB TURBO CAHCE SHARED DDR+ T…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by CruelBtazal,

שלום, אני צריך שתבנו לי מפרט לפי התשובות הנ"ל: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כרטיס קול איכותי כמה שהתקציב מאפשר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, ל-AMD . אם עדיף אחרת שכנעו אותי 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה לה…

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by nesa,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 518.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 450.61 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 280.9 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 60.42 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 546.11 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1199.07 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 100.59 ] 1 Monitors : 17" Viewsonic E70F Flat Monitor [ ¤ 728.75 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.79 ] 1 Mouse :…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  21. * מטרות המחשב? לא למשחקים ...אינטרנט סרטים (שכן יוכל להריץ סרטי 720P טוב) ותמונות (לא פוטושופ) * גודל המסך? 10-12 אינץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כן ושוב כן ! זהו מחשב לטיול ארוך (נסיעות ארוכות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה , כן חובה קורא כרטיסים למצלמות . * גודל מינימלי כונן קשיח? 160 מינימום ... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וכמה שיותר טובה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא , יש לי דיסק של ווין 7 פרו. מצאתי את המחשב הנ"ל אבל מצפיה ביוטיוב עליו אני רואה שאיננו יכול לנגן וב אפילו 720P http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=asus+eeepc ישמח לעזרה ! תודה !

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , אז ככה יש לי פה מפרט שבניתי לבן דוד שלי הוא מחפש מחשב גג עד 2200 ש"ח לא למשחקים חזקים וכל זה הוא רוצה לאינטרנט שיהיה לו צורב טוב במחשב ומשחקים מאינטרנט אתם יודעים כמו מוואלה וכו.. אז הנה : והבניה לקוחה מהאתר Ksp וכמה שלא קשורים לאתר. לוח אם - amd athlon 64 k8n s-754 nf3 250 sata מעבד - sempron 2800 (s-754) זכרון - 512mb 400mhz a-data דיסק קשיח - 80gb wd 7200 כרטיס מסך - ati radeon 9550 128mb כרטיס קול - ******** זה בטח על הלוח ! אין לי מושג מקלדת + עכבר - מיקרוסופט צורב דיווידי - x16 LG gsa-4167b מסך - Mag ah778 crt זהו אז מה דעתכם ולא בדקתי כמה יוצא לי הכל ואם זה יותר מהמחיר 2200 ש"ח אז מה בבקשה להוריד ובשביל שיהיה צימצום והמחיר יהיה טוב כמו שהוא רו…

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by most,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by RazKadar,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים בייתים כגון אופיס אינטרנט סרטים וכ"ו בנוסף אני גם משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו פוטושופ ולייטרום אני מתלבט בין שלושה דגמים בעקרון, והמחיר לא קריטי כי במילא אני לא קונה את המחשב בארץ. הדגם הראשון הוא: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924687-REG/asus_k55a_ds71_15_6_notebook_computer.html השני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983658-REG/asus_x550ca_db71_15_6_notebook_computer.html השלישי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/982089-REG/dell_inspiron_15r_i15rm_7537slv_15_6.html אני יודע שאלו מחשבים סה"כ חזקים ואני מעדיף להשקיע קצת עכשיו על מעבד חזק וזכרון שיחזיק ויעמוד בביצועים טובים לכמה שנים. עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי הם בין…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  25. שלום לכולם! אני חדש בפורום אך פחות או יותר מבין בחומרה כך שאין שום סיבה לדאוג אם אבין אתכם או לא ;D בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב, בין 1000 ל-1200 ש"ח (כפי שכתוב בכותרת). אשמח אם לא תהיה חריגה מ-1200, כמובן שאם ייצא זול יותר זה יהיה מעולה. הצרכים שלי הם כך: צפייה בסרטי Full-HD (אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בסדרות וסרטים ב-HD) וכיוצא בכך, אני גם רוצה לחבר את המחשב לרסיבר (מערכת קולנוע ביתית 5.1) באמצעות כבל אופטי עדיף... גלישה באינטרנט ו...זהו, למעשה. אני מחפש שיהיה שקט ושהמארז יהיה קטן ככל האפשר. כפי שכבר הבנתם הצרכים שלי הם לא בשמים וזהים לזה של אדם המחפש HTPC, חוץ מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אני לא רואה שימוש נוסף למחשב הזה. תודה רבה רב…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים