ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא (לא כולל מארז וספק, אני אקח ג'נריים), הצרכים שלי: מחשב סולידי, אמין, לאורך זמן, אולי מתישהו להוסיף כ.מסך לצורך משחקים אבל לא בינתיים, מה שכן - אני רוצה להתקין עליו ויסטה ובנוסף שרתים של מיקרוסופט (ע"י VMware) לכן אני צריך הרבה זכרון (שמתי בינתיים 4GB, נראה מה הלאה) ומעבד יחסית טוב (בחרתי את המעבד בעיקר משיקולי עלות/תועלת, אני יודע שיש פחות חזקים שגם יתאימו למשימה, אבל כמו שאמרתי, אני חושב על העתיד). התקציב - פחות או יותר 2500, אפשר כמה מאות שקלים לכאן או לכאן (התקציב למחשב עצמו כולל מארז וספק ללא מסך וציוד היקפי). אז הנה: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 2 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 450 1 Intel "Buffalo Creek" G33…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לרכוש מחשב לנובו Lenovo U550 M25C2IV 3749C3G Intel Core2Duo SU7300 4GB 500GB ATI HD4330 15.6" Win7 וצריך המלצה וחחת דעת על המחשב הזה . השימוש יהיה עבודה אנטרנט ואם אפשר למשחקים שאולי הבן ירצה להשתמש בו אם יש איזה שהוא לינק שכבר דובר על המחשב הזה אני ישמח לקרוא ולהתעדכן תודה .
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי בכרטיס מסך GTX 260 והשלב הבא הוא הרכבת שאר רכיבי המחשב. אני יודע שצריך להתחיל עם יעד מחיר ולפני שאני מוציא יותר מהמתוכנן - רציתי לדעת שזה כדאי. ההתלבטות שלי היא בין מעבדי הקוואד המוכרים לבין הI7 920... אם אני הולך על המעבד החדש, אני צריך גם לוח מבוסס X58 וזכרון DDR3 ששניהם מעמיסים עוד המון על המחיר. שני שלבים אחורה. המטרה הינה מחשב למשחקים (shooter) כמו far cry2 , crisis ו COD...בהרבה פחות מזה גם עריכת ווידאו (ממש הרבה פחות - משהו כמו 5% מהפעילות על המחשב). הלאה, אין לי שום צורך ביציאת HDMI מלוח האם...גם לא יציאה לשני מסכים ויעזור לי אם כן תהיה יציאת FIREWIRE. להשלמת המפרט, כל מה שאני צריך זה בחירה של מעבד, זכרון, לוח אם, קרור, מארז, ספק כח, דיסק קשיח וצורב …
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
בהמשך לפוסט הקודם.. אני מחפש נייד לאחי.נייד חזק שיכול להריץ משחקים וסרטים ב-HD.אני חשבתי על הנייד הזה: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=3500i5430m&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=01/10/2010%2014:29:01
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי חבר'ה... בקשר לשני הודעותי האחרונות אני מתחיל לגבש דעה בקשר למחשב הנייד שאני הולך לקנות בקרוב מאוד ללימודים שב"ה בלי נדר ישמשו אותי ב 99 אחוז מן המקרים לתמלילים , סרטים ברמה טובה וגלישה מהירה מאוד באינטרנט לצבירת מידע וכמובן בתקשורות אלחוטיות כנדרש... בנוגע להחלטתי אני רוצה להתבסס על מחשבים בסדר גדול של DELL VOSTRO 1320 שמבחינתי בעלי מפרט מהיר מאוד אם זה מבחינה הזכרון הפנימי הרב אך חסר המהירות (800 מגה הרץ..) והמעבד ה"יחסית חלש" מדגם T6570 ובעל אותה מהירות כמו של הזכרון שבעל 800 מצגה הרץ והייתי שמח למעט יותר... כמו כן ראיתי מחשב מדגם HP PAVILION DV3-2150EJ שיחסית משלים את הפערים של מה שחסר בדגם של DELL אם זה יציאת HDMI קורא טביעת אצבע... ויציאות נוספות כמו של ESATA וד…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים בדפדפן!) ופוטושופ (לא מקצועי). אין צורך במשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רמקולים, מקלדת ועכבר (ללא מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפ…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אין צורך במסך וציוד היקפי חובה 2 ג'יגה זכרון הארד דיסק גדול מעבד QUAD אינטל אני רוצה להזמין מזיגזאג יש לי נסיון מעולה איתם, זה יהיה מחשב שלישי ואף פעם לא היו לי בעיות. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש במחשב נייד ומנסיון העבר יש כמה דברים שחשובים לי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי: לא HP - שמעתי מיותר מדי אנשים דברים לא טובים על המחשבים שלהם, גם לאחרונה. מסך מט - חובה גודל מסך 14.1 - 15.6 אינץ', עם עדיפות למסכים הקטנים. משקל - זו אחת הסיבות למסך הקטן, משקל כמה שיותר נמוך, אני מאמין שהגבול הוא 2.5 ק"ג ככה. מעבד - לא חייב להיות מאוד חזק, אבל אני לא רוצה נטבוק - אני רוצה ש- MATLAB למשל תוכל לבצע חישובים בזמנים הגיוניים. כונן קשיח - 250GB ומעלה, בשביל הנוחות. לא יודע אם הכוננים במהירות 7200RPM נמכרים כבר במחירים הגיוניים, אז זה לא כל כך קריטי. זיכרון - 4GB או לפחות שיהיה סלוט אחד פנוי לאפשרות הרחבה. אלחוט - WIFI N + BT מובנים, לא רוצה להסתובב עם מתאמים על שקעי ה…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב p4 1.7 Ghz 256mb sdram :oops: geforce 4 mx 440 מכיוון שאני לא יכול להריץ משחקים כמו farcry או need for speed underground בגרפיקה נורמאלית ומכיוון שיוצאים משחקים "חמים" בקרוב, החלטתי לשדרג קלות את מחשבי, עומדים לרשותי רק 1800 שח ואין לי שום אפשרות לחסוך כי אני חייל מסכן!!!(לעזאזל)... לכן אני מתכוון להחליף את הכרטיס מסך ב9800pro 128mb 256bit, ולהוסיף זיכרון של 256mb (סה"כ יהיה 512mb sdram הייתי קונה DDR אבל אין לי מספיק כסף להוציא על לוח אם שתומך בזה בנוסף) רציתי לדעת אם שדרוג כזה יוכל להריץ לי את המשחקים הללו בצורה טובה? וכן אם זה יספיק (השערה) למשחקים שיצאו "בקרוב" כמו half life2 ודומיו! תודה! :!: (אני מתכוון לעשות את הקנייה היום כי אני בחמש…
-
מחפש מחשב בשביל משחקים, סרטים (כולל כרטיס טלוויזיה), תוכנות פשוטות ושיכלול מסך 22 או 24 אינץ' עד 5000 שקלים בערך. תודה לכל מי שיקח חלק בעזרה...
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן פרסמתי פה אשכול לפני כמה ימים ובעקבות ההמלצות שקיבלתי הרכבתי את המפרט הבא מKSP: מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ עוד דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster Cent…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים, skype. המחשב יתנייד בעיקר בין חדרים בבית ולא מיועד לנסיעות תכופות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 לא מאוד משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. 4-6 שעות זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בטח SSD לא יכנס בתקציב הזה ומי ישתמש במחשב ממילא לא יבחין בהבדל אז HDD 256GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין שם win7 עם רישיון קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקציב שלי זה עד 3000-3500 אני צריך מחשב שיריץ תוכנות כבדות וגראפיות כמו labview ו autodesk inventor הכרטיס מסך צריך לתמוך בתלת מימד אני צריך במחשב כונן DVD(לא צורב) אני צריך 160GB זה הדרישות שאני צריך מעבד AMD 64 6GB RAM כונן DVD (בלי צורב) כרטיס מסך שמריץ תוכנות תלת מימדיות כבדות (cad workstation-capable graphics card) זה האתרים של התוכנות עם הדרישות http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?id=13727144&siteID=123112 http://www.ni.com/labview/requirements אני גר באיזור המרכז אז אם אתם יכולים תביאו חנות באיזור
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב לצורך משחקים בתקציב של עד 6000 ש"ח, שיריץ את המשחקים הכי חדשים, השקט חשוב ולא מתוכנן OC יתחבר למסך 22-23'' אם אפשרי במסגרת התקציב הזה גם להמליץ על מסך טוב, זה יהיה נחמד מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4500 שח לקניית נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים אינטרנט וסרטים. אין לי צורך במחשב חזק למשחקים למרות שאני רוצה מחשב מהיר שלא יזחל. בבקשה תמליצו לי על מחשב טוב שאפשר לסמוך על השירות והאחריות שלו. תודה מראש GATITITO
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי DELL 620 והסוללה מחזיקה 10 דקות לאחר מכן כבר מהבהב הסימון שלה שהיא גמורה גם שאני מדליק אותו אז ישר רשום לי שאני צריך ללחוץ F1 כי הסוללה גמורה השאלה שלי איך אני יכול לדעת שבאמת הסוללה מתה ולא המטען שלא מטעין למרות שאני מטעין הנורה שלו דולקת
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
משחקים ואינטרנט מחשב מלא+הקפי(מסך 17,מקלדת,רמקולים,עכבר) צריך דחוף
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב זה המחשב שלי בקצרה : nvidia 7800 gt 256 mb asus p5ld2 intel 3.0 ghz ht 64 bit 1gb of ram זה מה שרלוונטי... אני צריך כרטיס מסך (רק של nvidia) מהסיבות שלי אל תציעו לי בבקשה כרטיסים אחרים תודה מעבד של אינטל (אם אפשר אז עם 4 ליבות) וזיכרון לפחות 2 גיגה או אם אפשר 4 גיגה.... הערה בקשר למעבד וללוח אם אני צריך שתגידו לי אם הלוח אם שלי תומך בcore 2 duo או בcore 2 quad כדי לדעת אם להעלות את התקציב גם ללוח אם... הנה הנתונים של הלוח אם שלי:http://asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=p5ld2 הלוח הראשון תודה רבה לכל מי שיעזר!!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ * גודל המסך? 13.3 עד 14.1 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GBלפחות * צורב DVD?צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפשר לתת המלצות כם לחנויות מחו"ל. תקציב: 3000 ש"ח + חריגה עד 500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול! רק שיפעל טוב לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו אסיסיין קריד) עבודות אינטרנט במיוחד (מחשב ביתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק? מזה??? 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤750 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL מחיר: ¤1188 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מחיר: ¤498 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤201 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤409 מחיר סופי: ¤4312 -> זה בשביל חבר שלי, הוא ביקש שיהיה לו מארז מצועצע אז הצעתי לו להחליף לRaidmax Sc…
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלול עזור לי בחוו"ד לגבי מחשב לנובו מדגם NS776IV לעומת מחשב NS74DIV/2G. שני המחשבים עולים באתרים מכרזים ומכירות מקוונות כ-2,555 ש"ח. הצרכים הנדרשים הם רק גלישה באינטרנט וכמה יישומי אופיס, לא מעבר לכך. בנוסף, אשמח לשמוע האם הויסטה מועדפת על ה-XP והאם אפשר בכלל לבקש שלא לשים ויסטה מראש? תודה, ינון
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא.. אני משתמש במחשב בעיקר כדי לתכנת אתרים / פרוייקטים עם תוכנות לא כבדות מאוד (לא משהו תלת מימדי או משהו כזה). אני מפעיל המון ישומים בו זמנית, ולא משחק במשחקים כמעט בכלל (אולי RA2 לפעמים חח). תודה רבה מראש לכל העוזרים מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤818 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q8200 לוח אם Asus P5QPL-AM ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31263 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=237…
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-