ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי הצעות אני ישמח אם תוכלו להגיד לי איזה עדיף http://tms.co.il/preview/spec/qflh8b3d או http://tms.co.il/preview/spec/f1c56dy3 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עדיף כזה שסוחב win7 אבל אם זה לא בתקציב, אני יכול להתקין XP. למען הסר ספק, המחיר 1000 ש"ח לא כולל את מחיר מערכת ההפעלה ושום ציוד הקיפי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
דרישת המחשב היא שיחזיק ל-3 שנים בערך, שלא יקרוס כאשר אני מנסה קצת לערוך סרטים (לא ברמה מקצועית), שיתמוך במשחקים ברמה גרפית בינונית (בעיקר משחקי אסטרטגיה) ויאפשר לי לעבוד עם סביבת פיתוח לג'אווה. זה המפרט הראשוני. תרגישו חופשיים לשנות אותו כך שיתאים למחיר היעד שהוא 5000 ש"ח כולל מסך 17 אינץ' דק. מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5S800-VM (SiS 661FX) S775, vga, sata,lan זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 (מתכוונת לקנות 2 כאלה) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך ASUS GF FX5200 128MB, TV כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On B…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60 במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTA WI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים) יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר? אני רוצה לדעת אם שווה לתקן אני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זה או אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
אהלן, אשמח לקבל קצת עזרה עם המלצות למפרט למחשב נייח סביב ה2000 שקלים. השימוש במחשב הוא יומיומי, הורדות, גלישה ברשת וצפייה בסרטים. קיימת אפשרות שיותקנו משחקים על המחשב, אך המחשב לא מיועד לגיימרים! מידע נוסף - חשוב לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם. מעבד - אחד חזק שלא ימות אחרי חמש שנים. RAM - עדיפות לDDR3, ו2 ג'יגה זיכרון מינימום. כונן קשיח - סביב ה300 ג'יגה זה בסדר, אם ההפרש מחירים לא משמעותי אפשר יותר. נדרש מארז, וספק כוח. אם תוכלו לצרף גם בנוסף הצעות מחיר לציוד היקפי - מקלדת, עכבר, מסך, זה יהיה מעולה! מקווה שלא שכחתי כלום, תודה, רון.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח להמלצות מפרטים למחשב הבא שלי, ותודה גדולה מראש לכל הממליצים. 1. תקציב המקסימלי? 5000 ש"ח לחרוג \ לחסוך - אם יש רכיבים שנותנים יחס עלות \ תועלת טוב יותר והם נותנים מפרט שהוא לא בול על ה 5000 - בשמחה. נלך על חריגה של 500 ש"ח לכל היותר. 2. שימושי המחשב: תדיר - גיימינג 'בינוני', צפיה בתכני HD, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. נדיר - תכנות. אני לא חייב את מפלצת הגרפיקה הכי חזקה אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של GTA 4 באופן חלק. אני מתכנן לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה דרך HDMI ולכן יציאת HDMI היא חובה. מסך - אני ככל הנראה אקנה אחד מאלה שהומלצו כאן (DELL U2311 או את הסמסונג "23). 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין, מחשב…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות , תכני HD ועבודה כבדה בכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פשוט רצוי שה-MultiTasking יה אישו רציני פה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים איכותיים שיצאו עד 2020 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ייעוד ל-4K/UHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי וללא צורב ומסך. המחשב מיועד לשימוש באינטרנט בלבד! תודה!
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 800$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הוא הולך ללמוד באוניברסיטה....אז אופיס ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? תמליצו לי אתם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
זה המפרט הסופי שכנראה אלך עליו: לגבי המארז אני לא בטוח שהוא מתאים. מישהו מכיר את המארזים של compucase ויכול להגיד לי מה מתאים? לגבי הספק, אני הולך על ליברטי 500. נראה לי קטע די חשוב. ושאלה חשובה לגבי הלוח. ראיתי שבמפרט של yarin הומלץ ABIT. אני הבנתי שה- GIGABYTE 965 יותר טובים (גם יקר ב200 שח). זה נכון? מפרט: (אה ואני קונה כנראה מ- iqpc נראים לי חבר'ה נחמדים ...) : GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 מחיר: ¤54 אחריות:שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤656 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX88…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כמה זמן לא הייתי פה(שנה ככה חחח...כבר שחכתי תמשתמש הישן שלי...אז פתחתי חדש) טוב אז ככה... יש לי 2000 דולר למפרט...אנלא קונה מהארץ אני קונה מ NEWEGG עכשיו אנלא צריך: מסך צורבים(דיווידי או רגילים) ודברים שיחרגו מהתקציב... אבל מה שאני כן צריך: מעבד לוח זכרונות מארז (כמה יותר גדול ככה יותר טוב) גוף קירור נוסף כ.מסך (HIGH END) כ.קול - שיהיה מעולה...אני חולה על סאונד...ואני צריך משו גם להקלטות(בעיקר חשוב לי שהוא יהיה יותר להקלטות) HD את המחשב אני צריך כעיקרון בשביל: משחקים עריכת סאונד/הפקה טיפה OC אבא שלי אוהב עריכת וידאו אבל בקטנה אז הוא גם ישתמש במחשב יענו כדי לערוך עכשיו אני חשבתי משו בסגנון של המפרט הבא הקטע שלא סיימתי אותו...אנלא בטוח בקשר למארז ו…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אוקי מחר אני מזמין את המחשב החדש שלי הינה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 8KDA3J S-754 sata, gbl 512MB A-DATA xfx 6800 128MB DVI,TV 80GB 7200/133 (8MB) Teac/SONY 1.44 ATX FullTower Supertalent alum. סה"כ 4750 ועוד ספק מפנדה של האק 390 שקל! אם יש משהו שאני יכול להשיג באותו סכום כסף רק יותר טוב אז תגידו וכל הערות שיש לכם דברו מחר אני מזמין אני מקווה שפנדה וקי אס פי פתוחים מחר :] תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים הציעו לי מחשב Dell latitude D420 הכולל מעבד CORE 2 DUO U2500 1.2GHZ 2M SMART L2 CACHE זיכרון 1.5 גיגה כרטיס מסך INTEL 950 הרדיסק 60 גיגה סוללה 9 תאים יש הכנה למודם סלולרי, בלוטוס ויי-פיי צורב חיצוני מקורי של דל מסך 12.1 אינץ עמדת עגינה עם כרטיס מסך עצמאי (לא ממש הבנתי מזה אומר) ואני מקבל תיק מקורי של המחשב כמה שאלות: 1. רציתי לשאול כמה מחשב כזה חדש עולה בארץ? 2. אני רוצה לשים עליו וינדוס 7 יהיה לי בעיה? 3. אני רוצה לעשות החלפה לקחת את המחשב הנ"ל ולתת בתמורה ARCHOS 70 עם 250 גיגה האם כדאי? 4. יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על המחשב הזה? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בפורום. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוחות אם הבאים: ABIT Fatal1ty AN8 SLI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11124 ו ASUS A8N-SLI Premium http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1380&products_id=11057 ועוד דבר, האם יש לוח אם יותר טוב מבין השתיים? ואם יש אז מה. התקציב אצלי לא מהווה בעיה. ובין היתר, http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&slname=NVIDIA%20nForce4%20SLI תכלס, איזה לוח אם הכי טוב? ומתאים dual core, (ואם דואל כור בכלל שווה את זה) ובקשר למעבד, זה AMD, אבל אני עדיין לא סגור על המהירות אם זה amd 3800 או 4200 וגם אני מתכוון להוסיף הרבה זכרון פנימי. המח…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סכום השקעה עד 3600 הגבלה עד 5400 מטרה לעבודה משרדית
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המחשב שלי מורכב מהחלקים הבאים: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1800 MHz (9 x 200 Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) Disk Drive ST3500320AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מה אני צריך לשדרג כדי לראות סרטים באיכות fhd ? תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הזה ובכלל איך ACER בניידים אם מישהו/י יש לו ניסיון עם ACER אשמח לשמוע תגובות: מעבד : INTEL Core 2 Duo T5500 1.66Ghz 2MB L2 CACHE 667Mhz FSB INTEL זיכרון : 1GB DDR II UPTO 4MB זיכרון מהיר DDR II כונן קשיח : 120GB 5400RPM צורב : DVD Super Multi Dual Layer מצלמה מובנית : ACER ORBICAM 1.3 MP מסך : 15.4 " WXGA TFT 1280 * 800 CrystalBrite כרטיס מסך : Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950, up to 224 MB כרטיס קול : Intel® High Definition audio support S/PDIF3 (Sony/Philips Digital Interface) support for digital speakers Audio system with two built-in speakers מודם:מובנה פנימי 56K רשת : Fast Ethernet Lan רשת אלחוטית : Intel Pro 39…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב לכל הקהילה, אחרי כשנתיים שלא הייתי בפורום אני חוזר. לפני שנתיים המלצתם לי על מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000+ (מהראשונים בשוק) שעד היום עובד ועובד מצויין. אני רוצה לקנות לאחי מחשב למשחקים. לפני כן אני רוצה לברר כמה עניינים: 1. מעבד AMD או INTEL עדיף למשחקים ולמה ? 2. זכרון של איזו חברה עדיף ולמה ? 3. כרטיס מסך במה יותר טובים הpci express ? 4. איזה דברים אני חייב שהלוח אם שלי יתמוך ולמה ? אני מחכה כבר בקוצר רוח למפרט רק בבקשה תסבירו לי על מה ששאלתי לפני (גם אם אני אצטרך לחכות לתגובה הרבה זמן .. בבקשה תסבירו הכל כדי לחסוך ממני שאלות נוספות ... ) ואם יהיו לי שאלות נוספות אני אכתוב כאן ואני סומך עליכם בעיניים עצומות. בבקשה שהמפרט שתכתבו יהיה עם מחיר לכל רכיב ואי…
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1) איך המעבד הזה למחשב ? T5470, ראיתי שהמליצו על המחשב הזה http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 ודווקא נראה לי שהכרטיס מסך שלו לא רע ובאמת שהמחשב הזה ממש נראה טוב אולי רק המעבד חלש אבל לא יודע מה אתם אומרים? כמובן שאני משדרג ל2GB זיכרון 2)יש המלצה למחשב נייד אחר בתקציב 4500 (גמיש אם זה עם 2GB אז אני אשלם יותר בשביל השדרוג ) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיהיה לי אפשרות למשחקים.. תאמת שאני גם אשמח אם לא תיהיה לו מערכת הפעלה בכלל כי זה חוסך איזה 200-300 שקלים ואני יכול פשוט להתקין לי אחת שיש לי כבר בכיף שלי.. ואני לא הולך להשתמש במערכת הפעלה שהם נותנים בלי קשר... כי אני אתקין XP PRO שלי מקורי בכללי על מחשב הייתם ממליצים דרישות: 2GB RAM 120 כונן קשיח (עדיפות!!) אם ה…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב חזק למשחקים ושימושים יומיים שאני אוכל בבוא העת לשדרג למשהו יותר חזק בעוד שנה, שנתיים ע"פ דרישה שלי.. שדרוגים אפשריים - הכנסת מעבד מהיר יותר, כרטיס מסך נוסף, מעבר מDDR2 לDD3 (כשהמחירים יותר שפויים). אבל קודם כל שאלה - האם זה בכלל שווה את זה? אני לא עוקב אחרי הרבה באנצ'מרקים, אז האם יש שיפור כ"כ גדול בין כרטיס מסך בודד לשתים במקביל? והאם DDR3 טוב יותר בDDR2? אני מניח שאבן הפינה למפרט צריך להיות לוח אם בעל כל הפיצ'רים הנ"ל והוא יכול להיות לא זול, אז אני מניח שתקציב התחלתי שלי הוא בין 4 ל5 אלף ש"ח. אודה על תשובות ענייניות .
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה במפרט למחשב שמטרתו ציוד משרדי. התקציב לדעתי בין 6-8 וכולל: מחשב, מסך דק של 15, מדפסת ליזר מה אתם אומרים? תודה! עידו
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! סוף סוף צמצמתי לעצמי את הבחירה קצת, כעת אני מתלבט בין ACER - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode= שבהרחבה ל-3 שנות אחריות יעלה לי אותו דבר. בין DELL - http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2002# מה עדיף מבחינת מימוש אחריות (טפו טפו, לא עלינו) במידת הצורך? איכות מחשב? תוחלת חיים? ועוד שאלה, אמרו לי בחנות מחשבים שמחשבי HP עד 3-4K לא איכותיים, אלא רק היקרים שלהם איכותיים, זה נכון?? אולי כדאי לי לחפש HP? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש פה ... יש לי ידע נירחב בקשר לחומרה... דבר שני רציתי להתייעץ איתכם ... כעקרון יש לי מחשב שאני רוצה לשדרג אותו המחשב הוא: Intel 2.6 northwood ASUS P4P800 512x2 Kingston Fx5200 120GB Sata של SAMSUNG כעקרון מה שאני רוצה לשדרג במחשב זה המעבד הלוח אם והכרטיס מסך ... ואם רצוי גם ספק שיחזיק טוב את המערכת.... המחשב ישמש למשחקים כבדים ... התקציב שלי 3K ויש אפשרות לחרגישה של כ 500 שקלים. חשבתי על השדרוג הבא מKSP AMD 3800 DC ASUS A8N-E ו x1800GTO2 שזה כרטיס מאוד משתלם לקנות והוא משווה אפילו בסטוק ל 7900GT ... בקיצור כל השדרוג הזה יצא לי בדיוק 3500 ש"ח רציתי שגם אתם תתנו ייעוץ לגבי השרוג ואולי את חולקים על מה שאמרתי ואפשר לשים משהו אחר ויותר טו…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-