עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronfer054,

אהלן חברה, בבקשה תענו זריז, אני קיבלתי הצעת מחיר אחרונה למייל מSTART PC על מפרט ב4K אחרי המון דיונים פה בפורום. 889 ₪- Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 310 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 309 ₪ - * מבצע * - 8GB (2x4GB) Crucial DDR3 1600Mhz 1699- * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 519 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4094 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4175 ₪ אני רוצה להזמין עכשיו, מה אתם אומרים???

2. Started by rikonor,

המקשים החיצוניים לא עובדים: כתפור ה-e הירוק וכל שאר הכפתורים החיצוניים. עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. שלום אני מחפש לקנות מחשב ב-5200 ש"ח כולל מסך +רמקולים סבירים+ מקלדת ועכבר טובים המחשב מיועד למשחקים לא ל-oc וכרטיס מסך מספיק טוב בשבילי זה ה-6600gt ואני גם מעדיף את ה- (amd s(939 תודה מראש יניב

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  4. היי זה מפרט שבנו לי : http://www.tms.co.il/preview/spec/q35vpfwd/1 התקציב שלי הוא 350 שקל עם 200 ש"ח חריגה אם הכרחי יש לי מארז טוב,מסך,צורב,וssd 120GB מהמחשב הנוכחי איך המפרט הזה? מה הייתם משנים אם בכלל? אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  5. מעוניין במפרט שיריץ לי את FIFA 09 על V HIGH בלבד (לא משחק משחקים אחרים רק FIFA) אלה דרישות המשחק Recommended system requirements: Supported OS: Windows XP / Vista Processor: AMD or Intel Dual Core Processor Memory: 2 GB Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent DirectX Version: DirectX 9.0c Sound: DirectX Compatible Hard Drive: 4 GB איזה מפרט יריץ לי אותו על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות ברזולוציה של 1024X768 ? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אני מעוניין לברר לגבי אפשרות של ייבוא DELL INSPIRON 1645 i5 מאתר דל באנגליה האם למישהו יש ניסיון עם קנייה שכזו אשמח להנחיות. קראתי את ההתיחסות לגבי רכישה מארה"ב לא ברור לי עם רכישה מאנגליה זה הליך זהה והייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי זה. תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  7. אהלן,אני זקוק לקצת חוות דעת בנוגע למפרט גיימינג שמסוגל להחזיק את המשחקים הנוכחים ואת אלו של השנים הקרובות על רמת גראפיקה גבוה...כבר גיבשתי מפרט אבל לפני שאני רץ לקנות חשוב לי לברר שאני לא מפספס משהו חשוב המפרט הוא בעלות של 5.5 אלף שקל שאותו אני מזמין מKSP,אין לי צורך בשום ציוד נלווה למעט מערכת הפעלה windows7 home premium 64 ביט ,אני לא מתכנן לעשות למחשב OC אבל שוקל לרכוש כרטיס מסך שכבר עבר OC במפעל (ראו בהמשך). המחשב לא צריך להיות שקט כמו גופה,אבל מומלץ מאוד שלא ירעיש מעבר לזה חשוב לי שבכל תיקון שהוא של המפרט שלא יוחלף המארז כי את שאר המארזים בKSP לא אהבתי או שהם יקרים מידי עבורי הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Ashand,

מי שלא יודע זה כרטיסי מסך לניידים שאפשר להחליף כמו כרטיס DESKTOP , איפה אני מוצא חנות לכרטיסים כאלו?? יש בארץ? לגבי מערך SLI לDESKTOP מהו המערך המשתלם ביותר גם מבחינת ביצועים וגם מחיר?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by amitey,

חבר קנה מחשב נייד MSI ללא תוכנות ובא אלי ע"מ להתקין את מערכת ההפעלה . הבעיה היא שהמסך נשאר שחור ולא עולה כדי שאני אכנס לביוס. חשבתי שיש בעיה עם המסך אז חיברתי מסך חיצוני - הוא מראה כאילו המחשב במצב שינה - מה אתם מציעים לעשות ע"מ להכנס לביוס או להתחיל בהתקנה (כאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה ומאתחל הוא קורא את הדיסק אבל אני לא רואה שום תמונה). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz אני רוב הסיכויים אקנה את אחד מאלו: MSI GTX660,Sapphire 7870 XT, Gigabyte 7870 OC ארכיב את הזיכרון ל-8GB 1666MHZ. עכשיו אני צריך עצה לאיזה מעבד לשדרג, יש לי תקציב למעבד ב850 שקל בערך (FX-8150) אבל נראה לי שהוא יותר מדי, אני צריך מעבד שיעבוד טוב עם משחקים חדשים שיוצאים (גיימינג כבד) ושלא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך. יש לי קירור של Scythe mugen 3.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by Rio_911,

היי, אני חושב לקנות את lenovo thinkbook 16p g2 ורוצה זיכרון פנימי גבוה עם יכולת לשדרג.. יש שני דגמים עיקריים למחשב, שניהם עם סלוט מולחם וסלוט זמין לשידרוג. אחד הוא 8+8 והשני הוא 16+16, לנובו כותבים באתר שלהם שמגבלת הזיכרון היא 24 למחשב של ה8 המולחם (8+16) ו32 למחשב שיש לו 16 מולחם. יש למישהו ניסיון עם שדרוג מעבר למה שהם מציעים? למה אין תמיכה בסטיקים של 32gb? לינק ל8+8 - https://psref.lenovo.com/Detail/ThinkBook/ThinkBook_16p_G2_ACH?M=20YM002UIV 16+16 - https://psref.lenovo.com/Detail/ThinkBook/ThinkBook_16p_G2_ACH?M=20YM002VIV תודה רבה

12. Started by BuNKeR,

שלום לכולם חבר שלי ביקש שאני ממני לבנות לו מחשב חדש הוא ישתמש בזה למשחקים ואינטרנט אני צריך המלצה רק לחלקים שרשמתי AMD Athlon 64 2800 512Kb Cache Tray Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer 256Mb GEIL with COOLING CL2.5 * 2 Gigabyte GA-K8NS Pro nForce 3 250 Motherboard CDRW TEAC 52/32/52 bulk חסר לי פה כרטיס מסך לא ידעתי מה לבחור לא כלכך מכיר את ה Pci Express אז על מה אתם ממליצים ? חסר לי מארז גם מארז וגם מאוורר למעבד אני לא סומך על AMD בזה על מה אתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שלום אני מעוניין במפרט למחשב+ציוד היקפי. עד 4000 ש"ח. מטרות: לשימוש ביתי(אינטרנט+אופיס),משחקים קלים(פיפא),תכנות קל. דרישות: שקט מאוד,אמינות,מסך טוב,אין לי כוונה לבצע oc תודה מראש

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by super4life,

מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪847 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD945 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ZERO2 ספק כח HEC 550TE 550W ₪289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HEC-550…

15. אז ככה קיבלתי הצעה טובה לשני מחשבים שונים מה כדאי יותר? hp pavilion dv6636 dell Inspiron 600m תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעיקרות לא משנה, אבל לחסוך יהיה עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, נגיד far cry 4 בהכי טוב *אם אפשר* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי samsung syncmaster B2230- אני לא מבין בדברים כאלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. Started by neo690,

האלן אנשים. מה קורה? אני חדש קיצר יש לי עכשיו מחשב פנטיום 3 שקניתי אותו קצת אחרי שנת 2000 ואני לא כבר כמה שנים לא מרוצה ממנו אבל רק עכשיו אני יוצא (לא מהארון חח) בהכרזה שאני חייב מחשב חדש!! מאוד אשמח אם תעזרו לי במפרט וגם תסבירו לי קצת מה עדיף מה כדאי למה וכמה.. הלכתי לבאג והם נתנו לי הצעת מחיר שאני עוד מעט יעלה אותה לתגובות תודה רבה! אחלה פורטל זה!! נ.ב אני צריך מחשב חזק יציב שיחזיק לאיזה 8-10 שנים. וגם אני לא מתכוון שיהיה עליו יותר מ 4 משחקים

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by froben,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניראלי לנצל הכל.... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה לשחק בהגדרות הטובות ביותר בלי תקיעות. 3. האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by gilad0327,

שלום.. אני צריך המלצה ללוח אם זיכרון של 512 לא משנה עם זה בסטוק אחד ... ומעבד .. עדיף אינטל..המחשב יהיה לצורך אינטרנט ומשחקים אבל לא כל כך כבדים .. התקציב הוא 2000-2500

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. מעבד - AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 4200+ 2.2Ghz 512MBx2 2.0Ghz FSB לוח אם - GIGABYTE GA-M61SME-S2 יתרונות - 6x USB 2.0, כרטיסי מסך וקול מובנים איכותיים זיכרון - KINGSTON 2GB DDR-II 667Mhz דיסק קשיח - Western Digital 160GB SATA-II כרטיס מסך - GV-NX85T512HP כרטיס קול - HD Audio 8 Channel כונן אופטי - צורב LG DVD+-RW D.LAYER X18 כונן דיסקטים - לא כלול רשת - Ethernet LAN 10/100 סה"כ 2.5k רציתי לברר לפני הזמנה סופית.. בתודה מראש, דור

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד לקולנוע ביתי בלבד, כלומר ישב בסלון מעל הרסיבר ויציג סרטים/תמונות/סדרות שנמצאות על גבי מחשב אחר בבית (קיימת רשת אלחוטית בבית והמחשב הסלוני צריך להתחבר אליה). יהיה נחמד גם לשחק במחשב מול הטלוויזיה איזה פיפא, מרוץ מכוניות וכו', אם זו לא תוספת משמעותית במחיר. חשוב גם כרטיס טלוויזיה ע"מ שיהיה אפשר להקליט סדרות/סרטים. עוד חשוב שהוא יהיה מאוד שקט. ודבר אחרון, זה הפורום הכי שימושי שנתקלתי בו בחיים שלי תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת: 1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר. 2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר. 3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן. 4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק. 5.סוללה. 6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון. 7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון. 8.Blutooth. 9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל הא…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by davidbz1,

היי אני מחפש מחשב נייח שיתאים לי לשימוש של : עריכות ותכנות תקציב: 2500

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים 1080p * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 או יותר LED * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין לי מושג , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים של צפייה בסרטי HD כבדים, משחקים בינוניים גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות למחשבים ניידים בטווח המחירים הזה. כמה שאלות נוספות: אני מעוניין לקנות מחשב מחודש (refurbished) ורציתי להתייעץ האם מהלך כזה הוא נכון? מה המדיניות של חברות לגבי אחריות למוצרים מחודשים? איזה חברה נותנת את האחריות הבינלאומית הטובה ביותר והאם שווה להתפשר בביצועים על מנת לקבל אחריות טובה? (קראתי את זה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 רוצה לשמוע עוד דעות) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.