עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימושים:אז ככה פחות חשוב לי משחקים כבדים אלה יותר סרטים כבדים בHD (יעני FULL HD וסרטים בבלו ריי..) אז מי מהם יותר יתאים לדעתכם?: Fujitsu Lifebook AH530-7 2.40GHz מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5770&CatCode=315 מחיר:3190ש''ח Lenovo G560 0679-3XG http://www.21.tv/pr-89053/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Lenovo_g560 מחיר:3690ש''ח

2. אז שלום אבקש בבקשה מכם עזרה בבניית מחשב תקציב - אין הגבלה תקציב אבל שלא יגיע למחירים אסטרונים מעבר למתבקש למטרות מטרות - מטרותי אני צריך מחשב מהיר ללא בעיות שלא יתקע כי זה אמור להיות מחשב עבודה (עם הבורסה) וכאלה ושהמחשב יעבוד חלק עם high defintion למחשב אמור להיות 3 מסכים (נפרט בסעיף האחרון) אז בטח צריך כרטיס מסך סוס אבל אני לא יודע עכשיו המחשב לא אמור להיות למשחקים אבל שיעבוד פיפא פרו וכאלה יפה ציוד הקפי- לא צריך זה דבר שולי למעט ה3 מסכים שיפרט אח"כ עדפת חברות וחלקים- אין לי עדפה לחברה או חלק מסוים אלא אני פשוט סומך עליכם שתביאו לי חלקים טובים רכיב נוסף - שיהיה כרטיס קול 7 ערוצים אבל זה יהיה על הלוח כבר ושיהיה צורב די וי די * שיהיה כולל הרכבה תוספות- אני צריך 3 מסכי …

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  3. אני לא כל כך מבין בנושא החומרה... בכל זאת בהתייעצות עם אנשים וע"י בחירת מוצרים של חברות מועדפות עם ניסיון טוב הרכבתי מפרט כמעט מלא. אני צריך חוות דעת על המפרט, וגם תוספת של ספק, מארז, וקירור נוסף מומלץ. המפרט כרגע עומד על 5700 ש"ח, זאת אומרת שיש עוד 1300 בשביל שאר הדברים... זה המפרט: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1495 ש"ח Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1730 ש"ח OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8 - OCZ3X1333LV3GK 504 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4890 1Gb DDR5 GV-R4891GH Model R4891GH 1235 ש"ח Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 365 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScri…

• 17 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by Plazmata,

שלום לכולם , הרבה זמן לא עקבתי אחרי כל עניין החומרה ואני צריך עכשיו עזרה בבניית מפרט, מחשב לשימוש די כללי אני לא גיימר אולי אני בעתיד אבל יכנס קצת לגרפיקה אבל ממש בקטנה...מוריד סרטים...שימוש די כלליי בקיצור מי שמפרסם מפרט בבקשה שהמעבד יהיה אינטל ואין צורך במסך, מקלדת או עכבר תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  5. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. ערב טוב לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- ‏PRO82+ 525W Active PFC - ‎Enermax ראם --זכרונות ‏DDR II 800Mhz‎ - ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ גוף קרור -- ‏Zalman‎ - ‏CNPS9500A LED‎ כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים של הנייד הזה ? ( זה של אורנג' ) דרייברים ל XP תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  8. שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה שלא התעדכנתי בתחום, אני מחפש שילוש וספק להורים שלי, מאחר והמחשב שלהם החליט למות. מארז, כונן קשיח, וציוד היקפי אני אשמור מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין טעם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ומשחקים פשוטים מאוד (דפדפן וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מעוניין אך ורק בשילוש + ספק (אלא אם כן יש דיל לספק + מארז) 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  9. שלום לכם, השימושים העיקריים הם עבודה שוטפת (בניית אתרים ועיצוב גרפי עם פוטושופ) ומשחקים קלים כמו פיפא ניד פור ספיד ואולי COD4. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 LCD לצפייה בסרטים ואם יהיה אפשרי אז גם לשחק. מפרט שעבר שכתבתי פה לא קיבלתי שום תגובה ישר מפרט חדש בלי הסברים אז אם אתם משנים תסבירו לי למה... עוד דבר שחשוב אני רוצה מחשב מבוסס אינטל לא AMD! זה המפרט שאני רוצה לקנות: מעבד - Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם - GIGABYTE GA-P35-S3G כונן קשיח - Westren Digital \ Seagate 250GB זיכרון G.Skill \ Samsung \ Kingstone \ Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD לגבי הספק כוח ומארז לא צריך. תודה רבה…

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by SUPER300,

שלום ! אני מעוניין לקנות מעבד חזק שיתאים למשחקים כבדים (דרך אגב, יש לי כרטיס מסך ASUS GTX 580). אני מתלבט בין i7 2600k לבין i5 2500k. הi7 עולה 400 שקל יותר וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל מצד שני אני מעדיף ללכת על "הכי טוב ובטוח".. יש למישהו איזו המלצה על אחד מהם, או המלצה על מעבד אחר בתקציב של עד 1600 שקל? דרך אגב, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by cad5011,

חברה של אמא שלי מבקשת לשאול בפורום איזה משני המפרטים הבאים כדאי לה לקנות. היא הייתה ב-KSP בת"א ואלה המפרטים שהיא מתלבטת ביניהם (הם מופיעים באתר שלהם). השימושים יהיו word, internet ובעתיד היותר רחוק אולי יישומים גראפיים ברמה של מתחיל (היא אמנית). היא מבקשת לקבל תגובות מכאן ואני אעביר את התגובות כמו שהן. מה אתם אומרים? מפרט פנטיום: P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטלABIT IS7-V (intel 848) זכרונותDDR 400 256MB A-DATA דיסקים קשיחיםSEAGATE 40 GB 7200 ATA-100 Barracuda כרטיסי מסךMSI GF 4 MX4000 DDR 128MB,TV כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קולOn Board 128Bit כוננים- CD-ROM MSI x52 ציוד רשתותOn Board 10/100 מארזיםATX MIDI 400W usb מקלדות2/3…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  12. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב מבוסס AMD , עם לוח אם בעל כ.מסך טוב (לא מעוניין להשקיע על חיצוני ) המחשב יהווה מחשב עבודה לתוכנת vmware לצורך לימוד. המחשב יעבוד בצורה אינטנסיבית ובעומסים. דרישה לספק כוח איכותי ואוורור נורמלי במארז. חלקים של חברות מוכרות. ללא ציוד היקפי ומסך רק מארז מחשב. צבע המארז לא משנה (העיקר לא מזעזע) Oc לא מתוכנן. גיימר קליל ,חובבן (call of duty וכד'...) צריך מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף תקציב של 2000 ש"ח. תודה רבה ושיהיה אחלה יום.

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by Le0n,

קיצר יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7S748 512 וX-800 PRO עכשיו יש לי את המארז של ATX RJA210 זול ב-130 שקל שאלה: אני יודע שכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף כי המעבד שלי לא יתתן לו, קיצר רציתי לשאול עד כמה זה קריטי ואם בכלל אני יראה שינויים.. ואם ממולץ לי לעשות אוברקלוק?? ל3200 ככה? אם כן אז אני חייב קרור.. ועוד דבר אני אל יודע אם הספק שלי יספיק לX800 PRO אין לי מושג כי שמעתי שלX800 יש חיבור נפרד לחשמל לא יודע אבל..

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by vip133,

המפרט שלי הוא מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ לוח אם Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך Video Adapter Radeon X1950 Pro Secondary (256 MB) ואני רוצה להחליף בעזרת השם את הכרטיס מסך שלי ל hd 4670 השאלה אם זה יכול לגרום לי לצבר בקבוק תודה לעוזרים וסליחה אם זה הפורום הלא נכון פשוט זה הפורום הכי מתאים שמצאתי

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by MS-D,

שלום ! אני זקוק למפרט מחשב שיכלול הכל פרט למסך СD צורב ופלופי .. חשוב שישב בתוך מארז קטן כי אני יזדקק להעביר את המחשב מהחדר לסלון (הרבה..) ובנוסף לכך שיורכב למשחקים כבדים .. בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by Time_Is_Money,

אני רוצה לבנות שרת שיטפל בכל נושא הדואר, אחסון קבצים, ניהול הורדות, גישה מהירה של מולטימדיה. חשבתי על שני מפרטים ואני צריך דעה של מישהו שמבין בדבר. המפרט הראשון: PIII Dual Processor board 800Mhz (133Mhz bus) X2 1.5GB 133Mhz Memory 18.2GB SCSI (X3) RAID + 40GB IDE O/b audio O/b video gigabite lan המפרט השני: Athlon XP Single processor board athlon XP 1800 - 2400 256MB 266/333Mhz Memory 40GB IDE (X2) RAID O/b audio O/b video or Geforce 2 MX. gigabite lan מה עדיף? בעקרון אני משיג את שניהם באותו המחיר...

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by Mr. Writer,

היתי בחנות מחשבים ליד הבית והציעו לי את המפרט הבא, רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו: CPU: core 2 duo 1.86 GHZ 2MB E6300 fan for intel socket 775 intel isleton uATX lan100\ddr2 ddr2 twinmos 1024 mb 667 mhz (בסטיק 1) nec dvdrw 5170 black gecube pci-e X1950pro 256 mb WD 160 gb 8 mb cache 7200 rpm PSU cooler master extremel power 420W v2.0 coolermaster ELITE rc 330 cooler master case fan 120 mm המחיר 4.400 מה אתם אומרים על המפרט? כמה שאלות: באתי למוכר עם מפרט מוכן מ sky pc והוא אמר לי שהוא לא טוב מכמה סיבות א. שלוח אם הוא עם צ'יפסט 945 והוא לא יתן לי את מירב הביצועים ממעבד Core 2 duo והסיבה השניה היא שספק כוח של קולרמאסטר עם 350 וואט לא יחזיק לי מערכת כמו שהציעו לי . מה שהוא אמ…

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  18. אהלן, אני צריך עזרה עם מפרט לעבודה עם תוכנות סאונד (קיובייס בעיקר והרבה VST plugins), כרגע אני לא מחפש כרטיס קול מקצועי אלא רק שהתוכנות ירוצו חלק. עד כמה שאני מבין המרכיב המשמעותי פה הוא הזיכרון. (?) בנוסף שיריץ בצורה חלקה משחקים חדשים-ישנים, הכוונה למשחקים בסגנון Age of Empires 3, Need for Speed Most Wanted וכן הלאה, לא אכפת לי אם הגרפיקה לא תהיה בשמיים העיקר שהמשחק ירוץ חלק בלי תקיעות. - אין צורך בציוד היקפי למעט מסך LCD, אני רק לא יודע אם כדאי 19 או 21 אינצ' מבחינת מחיר - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט, המחשב הנוכחי שלי חופר בראש - אין צורך בצורב DVD - תקציב כאמור עד 3500 ש"ח, לא כולל הרכבה - יש צורך בהרכבה (כמה עולה אגב?) - אני גר בחיפה אז יש לי אפשרות לקנות רק …

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקבל מושג ראשוני למפרט למחשב PC חזק מאוד, פלוס ציוד הקפי ושני מסכים גדולים, לצורך עבודה ומחקר מדעי. השימוש העיקרי יהיה תיכנות ועיבוד נתונים כבד, כולל הרבה הצגה גרפית של הנתונים. 1. תקציב: נדיב וגמיש. לצורך העניין ניתן להניח 11,000 ש"ח כסכום בסיס, ממנו ניתן לחרוג כלפי מעלה עד 3000 ש"ח למטרות טובות, או לחסוך במידה והמטרה מושגת באופן המיטבי. 2. שימושים צפויים: תיכנות, חישובים נומרים אינטנסיבים (כאלה שנמשכים בכיף ימים ואף שבועות...), עיבוד וכריית נתונים, ויזואליזציות כבדות של הנתונים כולל בניית אנימציות וקטוריות עם עשרות אלפי נקודות וקווים. האפליקציה העיקרית איתה אני עובד היא תוכנה מתמטית בשם Mathematica (לצורך העניין דומה ל-Matlab) אשר כבר מותאמת לריבוי ליב…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני צריך בבקשה מפרט עד 3200 עם חריגות קלות אם חייבים. המפרט יהיה למשחקים ויעבור OC... אני חושב על הכיוון של המעבד E5200 והכרטיס 4850 ואם אפשר טוב יותר אז מעולה. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  21. שלום לכולם, אחרי שירדתי מהרעיון לרכוש מקבוק פרו (בגלל המחיר השערורייתי והשירות בארץ), אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בימי צילומים מחוץ לסטודיו. מאפיינים חשובים: 1. מסך (+כרטיס מסך) מצויין עם חדות וצבעים חיים. לא מסך מגע. (יש משהו שיכול להשתוות למסך של המק...?) 2. מעבד + זיכרון שיאפשרו פוטושופ ברמה טובה. המחשב איננו מחשב עבודה ראשי ולכן אין צורך ביכולות עיבוד מפלצתיות. חשוב מאוד עניין נראות המחשב - הוא צריך להיות דק ו"סקסי". תקציב: עד 10K יש למישהו המלצות? תודה מראש! אסף

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  22. אני רוצה שתגידו לי על שני מפרטי מחשבהאם הם טובים ושווים במחיר והאם צריך לשפר או להוסיף משהו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=270&CatCode=1 וזה - http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4916

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by tom123p,

בוקר טוב, אני זקוק לשני מפרטים, למחשב שולחני, לעבודה משרדית בעיקר - לא לתוכנות אך שניתן יהיה בעוד חצי שנה שנה לשדרגו לויסטה על ידי הוספת זכרון או משהו. הייתי מבקש לשמוע את הצעתכם למחשב ממותג ומחשב על פי חלקים. תודה מראש !!!

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר שימוש משרדי, אבל גם משחקים מדי פעם (לא crysis למיניהם, כל מיני age of empires, pes וכאלו). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב וי…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by tigerex,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Sempron 2800+ (S-754) 1 490 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8U (S-754+ULI+AGP+SATA) 1 330 330 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA 1 260 260 כרטיסי מסך? OCTEK כמות מחיר סה"כ OCTEK FX5200 256MB 128-BIT TV, DVI 1 380 380 כרטיסי קול? כמות מחיר סה"כ PCI Sound Card 5.1 1 70 70 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB 1 315 315 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ SAMSUNG-TOSHIBA(TSST) x 16 1 140 140 מארזים? כמות מחיר סה"כ FRONTIER SPORTING BLACK 1 240 240 מסכים? MAG כ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.