ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד ב-3000 ש"ח, מיועד בעיקר לוורד, כמובן שרצוי שיעבוד גם ביישומים מעט כבדים יותר...- אבל הפרמטר הכי חשוב הוא נוחות וקלות נשיאה כרגע הכיוון הוא lenovo כלשהוא... מחכה להמלצותיכם, תודה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
דרישות הן שימוש משרדי ומולטימדיה (סרטים וכו'), לא לגיימינג ובלי OC. לא צריך מסך. הדגשים החשובים הם מארז איכותי וקירור שקט. חשבתי על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 4600 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD:…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, האם אפשר לשדרג אותו בכמה. בנוסף, השימוש העיקרי שלי בו הוא עיצוב גרפי (Adobe photoshop & Illustrator ) אבל הייתי רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב (FIFA 13 לא רץ לי חלק) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי נייד מדגם pavilion dv6 1330. כאשר יוצא לי לשחק בוא לדוגמה need for speed shift מהפתחי איוורור יוצא אוויר יותר מידי חם, כמו כן כעבור כ-15 דקות של משחק, המשחק נהיה פתאום איטי. ברשותכם אבקש לינק או שם של תוכנה שאפשר לראות את נתוני המעלות של הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מדגם readon hd 4650 ג'יגה זיכרון. בנוסף ארצה לדעת מה הטמפרטורה האידיאלית כאשר הכרטיס במאמץ, ומה האידיאלית כאשר במנוחה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב HTPC שימוקם בסלון. חובה שוכב, 1TB הארדיסק, שיריץ תכנים ב1080P ללא כל צורך במשחקים, שקט ככל שניתן ושיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי בתקן N(אם נכנס בתקציב) וכרטיס טלויזיה(אם נכנס בתקציב), תודה לכל העוזרים .
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח VS2010 - סולושינים כבדים ומורכבים + איקליפס משחקים וסרטי HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש תדיר אין צורך במסך חדש קיים מסך 22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + ניתן להתפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך הכל קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב קיים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי באזור ה5000, אפשר לחרוג גם מעט למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתחיל ללמוד מדעי המחשב אז צריך את המחשב לתכנות וללמידה עצמה, בנוסף רוצה שתהיה את האופציה שיריץ משחקים ברמה טובה(COD וורזון למשל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד ACER 5730Z שנקנה עם VISTA HOME BASIC בתוכו,כשהתחילו לי בעיות "כבדות" עם ויסטה שידרגתי ל-XP וכעת ברצוני לשדרג לוינדוס 7. שאלתי היא: 1. האם המחשב הנ"ל יעבוד בוינדוס 7 באופן טוב? 2.איך ניתן לשדרג את לוינדוס 7? (מבחינת דרייברים וכ"ו) 3. אתם ממליצים לי לעשות דבר כזה-כי הבנתי שאם אני יתחרט וירצה לחזור ל-XP תהייה לי בעיה... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: ASUS P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זיכרונות: DDR II 800Mhz 512MB Kingston Value ( כפול 4 ) כרטיס מסך: ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול: C-Media 4.1 (PCI) דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 320GB SATA II 7200RPM מארז: Tagan CS-188AF Aluminum Black, Window, 250mm Fan (No PSU) (תואם קוואד) ספק כוח: TrendSonic Black ATX 600W Power Supply ________________________________________________________ **המטרה של המחשב זה קצת משחקים, גרפיקה(פוטושופ, קורל-דראו, 3d ) לא משהו כבד במיוחד** חשבתי להחליף את הספק כוח לספק של חברה יותר מוכרת... אגב המחיר של כל התענוג הזה הוא…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA כמה שיעלה .יכול ליותר יקר. אבל לא של AMD אני צריכה למחשב של אחי . הוא מתעסק בתלת מימד ותוכנות של זה כולל אנימציה, CUDA ,רינדור ,תיכנות וכל הדברים מהסוג הזה וחשוב לו שיקרא 4K גם בכל מה שקשור לוידאו או תוכנות . משחקים ב- 4K לא כי זה כבר סיפור אחר כפי שהבנתי אבל חוץ מזה יתפקד ב- 4K בכל דבר אחר שניתן ובמה שהטכנולוגיה מציעה כיום. יש לו מעבד i5 מהאחרונים שיצאו , אבל לא i5k אלא הרגיל. יכול להיות יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה אם אפשר כמה שיותר פחות . אם יקר אז שממש יהיה שווה את זה, אבל כמובן רצוי שיהיה עולה כמה שפחות אבל כל עוד הוא מספק את הסחורה . מבקשת המלצה לשניים כרטיסים או יותר ,מרשת KSP בלבד. לאאאאאא פלונטר או רשת אחרת.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך את עזרתכם בנוגע לבניית מפרט לחבר , אני מה שחשבתי עליו עד עכשיו: 1 HEC 300ART WATT PSU 160 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 444 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 825 1 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL 1,290 כן חסר כמה חלקים, אבל הם לא נחוצים כי הוא מעביר מהמחשב הישן. אני צריך המלצה ללוח אם טוב (עדיף שיהיה לו כרטיס קול און-בורד) ומארז. מה אתה אומרים הספק כוח יעמוד במשימה ? והמעבד מספיק חזק או שצריך לעלות ? המפרט מיועד למשחקים ועבודה בווינדוס. תודה מראש ! ;D
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4000 שקלים (כמה מאות לפה או לשם לא קריטי אם זה שווה את ההשקעה), צרכים יום-יומיים של לימודים, מוזיקה, אינטרנט ותוכנות בסיסיות, נפח דיסק נדיב (320-500), 14.1 אינץ', חיי סוללה בריאים אבל בעיקר שיהיה נוח לעבודה מרובה עם המקלדת (יתפקד גם כמחשב ביתי). לגבי מעבדים וכו' אני לא מבין הרבה, הבנתי שכדאי להתמקד בסדרת core של אינטל (3,5,7). מה בעצם ההבדל בין המעבדים? ומהירות דיסק קשיח? מה ייתן לי זמן סוללה טוב ביותר בלי להתפשר הרבה בביצועים? חשבתי על Dell Inspiron N3010 i5-430M HD 5470 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל הוא קצת קטן לטעמי... אשמח מאוד להמלצות והכוונות תודה!
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ-5,000 ש"ח לשימוש כללי, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים... אני לא גיימר מטורף אבל מעוניין שמשחקים חדשים יעבדו עליו. אני רוצה מסך 22" וכל השאר לא משנה לי סומך עליכם כמו כן, אני צריך ציוד היקפי לא כולל רמקולים. תודה מראש עוז.
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על הדגם הקטן שלהם (11 אינצ') בגלל הסיבות האלה: 1. קל!! 2. סוללה חזקה יותר. ששניהם מאוד חשובים לי בגלל שאני הרבה בדרכים ולא מסתדר לי לסחוב מחשב גדול עם סוללה חלשה. אז איך הוא? מה אתם חושבים שווה? (יוצא לי אחרי כמה שדרוגים קטנים ב 640$ מחו"ל לפני מיסים) שווה או ללכת על ה15אינצ' שיקר פי שניים בדיוק! עכשיו לגבי אחריות ושאר הדברים לא ראיתי שום איזכור באתר אשמח אם משהו יוכל לתת לי מידע מפורט ומקיף נסיון (עדיף) ברכישת מחשב כזה. השיקולים שלי כאן הם כלכליים + תמורה ביחס למחיר ואיכות המוצר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בתחום. עד כה התעסקתי רק במחשבים שולחניים, וכעת, אולי זה עניין של גיל, אני מעוניין לעבור לנייד. אני מחפש מחשב נייד פנטיום3 מהטובים ביותר!!! הייתי מעוניין לדעת איזה לוח אם הוא הטוב ביותר עבור מעבד פנטיום3 1000MHZ [או שיש מעבדי P3 יותר טובים לניידים?], איזה זכרונות הכי טובים לאותו הלוח אם, והרדיסק - מה יהיה טוב ביותר ? [אולי סקאזי?]. אשמח לתשובות בהקדם כיוון שאני ממש לפני רכישה!!! תודה רבה, ניב. אם יש לכם מה להציע, אשמח לקבל הצעות לאימאיל: bhc@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הייתי רוצה להמיר את המחשב הישן שלי (מחשב בון3 שנים) למערכת HTPC שאוכל להציב בסלון. מפרט המחשב הנוכחי הוא: Assus P4P800 2.8Ghz, 512 MB RAM, דיסק 200GB ATA, כרטיס מסך Radeon 9200 SE (AGP( צורב DVD,מארז סטנדרטי. בנוסף, המערכת תשמש רק לניגון מוזיקה/ווידאו ורדיו אינטרנט, ללא חיבור לכבלים. 1. איזה מארז מומלץ? מה שחשוב לי הוא רעש נמוך ויכולת חיבור לשלט רחוק. 2. כרטיס המסך הנכחי כולל יציאת SVHS, האם להשאר איתו או לשדרג? (הטלוויזיה הנוכחית שלי היא CRT פשוטה עם כניסות אנאלוגיות כך שחיבור דיגיטלי מיותר בשלב זה) 3. איזה כרטיס קול כדאי להוסיף? האם יציאת SPDIF למערכת הסראונד חשובה? 4. איזה קירור צריך/רצוי למעבד? המעבד הוא קצת ישן בתושבת 478 עם גוף קירור סטנדרטי ואני קצת מודאג מחימום י…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן חברה זהו, הגעתי להחלטה שעליי לרכוש בנוסף לנייח, אחד נייד. בנייחים אני פחות או יותר מבין קצת במפרטים , אך לעולם לא יצא לי להתעסק עם ניידים, כך שאני צריך את עזרתכם. אני סטודנט, והנייד ישמש בעיקר ללימודים,אופיס, אינטרנט, הרבה סרטים , ומידי פעם תיכנות ויישומים כמו פוטושופ וכאלה... אני רוצה שהמחשב יהיה פרקטי, אך עם זאת גם נוח לעבודה. אני מניח שמסך מ-12" עד 14" יתאים כאן. זמן סוללה סביר, כמו כן, יש אפשרות להטעין נייד ברכב ע"י כניסת המצת או משהו בסגנון? בלוטות,DVD לא קריטי, אפשר לוותר. כן מעדיף יציאת HDMI וכונן גדול, 500GB לפחות , משום שהולכים להיכנס בו הרבה סרטים. 720P לפחות. לא צריך מערכת הפעלה , או אחריות בינלאומית. מה שכן, חשוב שהמחשב יעבוד חלק ושוטף, שיריץ 720P בלי להת…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל,לא שזה הרבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות לא לחרוג,עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,קצת גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PSמזדמן והשאר שימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 2. מה שימושי המחשב משחקים BF3 GTA5 AC3 Dishonored... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אבל רק מה ש TMS עושים (מני…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים, באזור מחיר של שלושת אלפים שקל, בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו, כנראה ללא OC ובלי שום דגש על שקט מיוחד, למרות שאני לא רוצה טרקטור בחדר, אני די חדש בתחום ועדיין לא כל כך מתמצא איזה מארז כדאי וכל זה זה המפרט שאני מצאתי, שלפי מה שבדקתי המחיר של החלקים יוצא באזור ה3K ללא הרכבה אשמח לשמוע עצות בנושא, כי אני מתלבט הרבה זמן ועדיין לא בטוח שם החלק פרטים טכניים\הערות דגם חברה מארז Thermaltake Strike MX VI6001BNS Side fan מעבד Intel Q8200 2.33GHz לוח אם Asus P5Q-EM G45 Express Chip כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 1GB ספק …
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
Intel Core 4 Quad Q9550 2.83GHZ LANPARTY Dk X38 motherboard NZXT Tempest Radeon HD4890 4GB Mushkin 800mhz 430W PSU אני רוצה למכור אותו לחבר אבל אני לא מבין במחירים, ואני לא רוצה להמציא מחיר שלא יהיה הוגן.. אם מישהו יודע כמה שווה המחשב כיום זה יעזור מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי חבר לומד גרפיקה-תוכנות כמו פוטושופ, עריכת סרטים וכו. הוא בכוון של APPLE אבל הבנתי שיש יצרנים אחרים שיתנו את אותה התמורה (ואפילו גבוהה יותר) במחיר מופחת. הוא לא מחפש לחסוך אבל עדיך שיהיה בין 6-8K. יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכוון לקנות מחשב כמה שיותר מהר אפילו אם יביאו לי עכשיו מפרט טוב אני קונה אני ממש דחוף לי מחשב אז קיצר.. אני צריך מחשב בסביבות ה-3000-3500 אני מעיקרון המחשב צריך להיות מהיר!! יותר לאינרטנט אני יתקין עליו משחק אחד שתיים לא כאלו כבדים אבל בינונים כזה (קאנטר בטרייק למי שמכיר..) אבל בעיקרון אני עובד יותר על המחשב מתכנת אתרים ומעצב וזה כאילו הרוב על האינטרנט.. אני צריך הכל מחשב כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך+רמקולים אני צריך צורב DVD.. בקשר למארז בדיקת מערכת הרכבה וכל זה תקשיבו אני רוצה מארז יפה כאילו לא כזה מכוער שחור בלי כלום אני גם לא צריך כזה אתם יודעים איזה דרקון בצד וכולו שקוף למה זה עולה יותר אם זה בסדר מבחינת התקציב אז סבבה.. וההרכבה וכל זה אני יודע להרכיב מחשב א…
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המחשב הראשון הוא זה http://www.olidata.co.il/web/8888/nsf/web.taf?_function=details&_ID=8796&G=8796&did=3134&PF=1&SM=8796〈=HE&_UserReference=AF6CD8E67E7F477848ABD071 ועליו אני ישים 4870 עוד 2GB זיכרון פנימי ובקשיח אולי יוסיף {ובוודאי ספק} או המיפרט הזה מעבד-E5200 - 370 G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E- 255 לוח אם זיכרון-2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channe- 300 כרטיס מסך HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E- 830 קשיח-500GB 7200RPM, 16MB, SATA II -280 צורב-DVD±RW GH22NS x22 Black SATA -110 מארז-Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU)- 170 ספק Tomahawk 405W Active PFC 12cm - 240 או שאני יכול להיסתפק בזה.. http://hwzon…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? יש משהו לשנות או להוסיף כדי לייעל אותו מבלי להעלות את המחיר? מעבד: AMD A64 4800+ Toledo Core גוף קירור למעבד: Zalman Fatal1ty FS-C77 לוח אם: DFI nF4 LP Ultra-D זכרון: PDP Patriot 2x1024MB DDR400 2-3-2-5 PC3200LLK כ. מסך: Leadtek WinFast PX7800GTX 256MB ViVo PCI-E גוף קירור לכ. מסך: Zalman Fatal1ty FS-V7 דיסק קשיח: Western Digital 2 x 200GB SATA-II WD2000JS in RAID0, Total 400GB כונן אופטי: NEC DVD+/-RW ND-3540 Silver מארז: Giga-Byte GZ-FSCA1 Silver Aluminium ספק כוח: Tagan 2Force 480W U22
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-