עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Le0n,

קיצר יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7S748 512 וX-800 PRO עכשיו יש לי את המארז של ATX RJA210 זול ב-130 שקל שאלה: אני יודע שכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף כי המעבד שלי לא יתתן לו, קיצר רציתי לשאול עד כמה זה קריטי ואם בכלל אני יראה שינויים.. ואם ממולץ לי לעשות אוברקלוק?? ל3200 ככה? אם כן אז אני חייב קרור.. ועוד דבר אני אל יודע אם הספק שלי יספיק לX800 PRO אין לי מושג כי שמעתי שלX800 יש חיבור נפרד לחשמל לא יודע אבל..

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Cooler Master RC-690 No Power Su…

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by sagiia,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אם זה ממש משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד מיינקרפט קומבט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. טוב אז ככה אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב ללא ציוד הקפי , המחשב ישמש בעיקר למשחקים. יש לי מסך CRT 19' , אני לא חושב שצריך להשתגע עם כרטיס מסך מעל 1000 שקל , הסתכלתי ככה בכללי על כרטיסי המסך היום ונראה לי ה-9600GT נחמד...אם אתם יודעים על כרטיס אחר שמשתלם יותר אשמח אם תביאו.. בנוגע למעבד , AMD נראים יותר זולים...השאלה אם הם כדאים לעומת האינטל...את זה אני משאיר לכם.. נ.ב יש לי פה מפרט שמישהו בנה לי תגידו לי אם הוא בסדר בכללי , אם צריך לשפר תשפרו או תחליפו את כולו , אבל תסתכלו עליו בשביל לקלוט בערך את הצרכים שלי...תודה רבה ! משהו אחרון חשוב , בבקשה לבנות את המפרט מהחנות TMS המפרט: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤312 לוח אם: Gigabyte GA-MA69GM-S2H כמו…

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  5. כפי שציינתי אני זקוק למחשב בעל מקסימום כח עיבוד,מבוסס אינטל 4 ליבות , אין צורך בכרטיס מסך מעבר למשהו onboard בסיסי, 2 גיגה זיכרון יספיקו. המסך צריך להיות סביר ולא מעבר לכך רצוי מרובע , התקציב כולל בתוכו גם WINXP חוקי

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  6. אני לא אוהב את כבל ההטענה של Ipad Pro 2017 , מקווה שאפל פאן בויז לא ייכעסו עליי עכשיו. אני מעוניין בהטענה אלחוטית ל Ipad Pro. 1. כן אני יודע שזה יהיה איטי יותר מהטענה רגילה, לא אכפת לי. 2. אני לא רוצה את הטענה אלחוטית שמערבת את הכבלים ו/או את התקע התקניים של Apple. 3. כסף זה לא בעיה. 4. אם ההטענה האלחוטית עלולה להזיק לאייפד שלי באיזה דרך כלשהיא, זה דווקא כן אכפת לי ואשמח לשמוע את דעתכם. אם תוכלו לשלוח לי קישור למשהו שטוען אלחוטית, ותואם ל Ipad Pro 2017, ויש לו תקע שמתאים לתקן האירופאי (באמזון כל הזמן מציגים תקעים בתקן האמריקאי, אבל אני לא מבין כזה גדול באמזון - יש מצב שהם שולחים לישראל אוטומטית תקעים שמתאימים לתקן האירופי…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב נייד במחיר של 1000$ - 1500$. הדרישות מהמחשב: מעבד- סדרת I7. כרטיס מסך- סביר + שיכול להריץ את רוב המשחקים החדשים היום על הגדרות סבירות, (עדיפות לאחד שתומך DX11). זיכרון- 4Gb (אפשר גם יותר). הארד דיסק- 500Gb (עדיפות ל- 1Tb). מסך- 15.6 אינצ' בערך (עדיפות ל Led). סוללה- לפחות 2.5-3 שעות עבודה. חיבור HDMI חובה. עדיפות לאחד עם Workstation. משקל סביר. לא מתחמם יותר מידי. חברה/דגם אמין. ברמת העיקרון אני מעדיף להזמין את המחשב מחו"ל מאחר שהבנתי שהבדל המחירים בין הארץ לשם יכול להגיע לפי שתיים מחיר. עדיף לדעתי שהדגם גם יהיה קיים בארץ, בכדי שאני אוכל להשתמש בביטוח במידה ואצטרך, אגב אם הפרש המחירים בין הארץ לחו"ל לגבי אותו דגם זניח אז עדיף לדעתי לקנות …

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. אני פשוט לא מתמצא במעבדים החדשים ובלוחות אם החדשים , אז אם אפשר להרכיב מחשב במיוחד למשחקים ואולי אפילו לארח שרת , אסכים לתשובות. יש לציין שאני מעוניין במפרט עם מסך טוב אבל בגדול אם יש אפשרות באמת לפנק במחשב עם ביצועים(הכרטיס מסך חייב להיות איכותי) ללא מסך בתקציב הזה אז אפשר לדלג על המסך , מקסימום נקנה אותו בנפרד אבל אנא תציינו כמה שנים הביצועים האלה יתנו למחשב שלי לחיות ברמה הגבוהה תודה רבה חברה . נ.ב אם יש לכם שיקולים ואתם לא מפרסמים אז תפרסמו גם את השיקולים ומה כדאי יותר אני ככה יתעדכן יותר

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by Menuval,

המפרט הבא נבנה בksp וישמיש אותי בעיקרון להכל, אני לא גיימר על או אחד שמתכוון לעשות אוברקלוקינג, אני פשוט אוהב שהמחשב שלי רץ חלק וחזק ויש לי את האופציה להריץ מה שאני רוצה תמיד. בגדול, אני לא ממשכ מעורה בקהילה ובברנז'ת החומרה, הרכבתי לי מפרט לפי המלצות שקראתי פה ושם. התקציב בגדול הוא 7 פלוס מינוס, לא כולל ציוד היקפי. למעט קירור למעבד אני אצטרך עוד עזרי קירור נוספים .? מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם Asus Maximus V Formula LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E זיכרון למחשב Corsair XMS3 2x8GB DDR3 1600MHz CL11 Kit כרטיס מסך Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן Samsung 840 Series 2.…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by ilanb0,

מחפש לרכוש לנובו מסדרת X200, או x210, או x220. הרכישה תתבצע ע"י קרוב משפחה שמגיע עוד שבוע. הבחירה בלנובו היא בגלל האחריות הבינ"ל וגם הבנתי שבדגמים הללו התועלת ברכישה מארה"ב תתבטא יפה במחיר. במידה ונרכש עם חלונות 7, האם אפשר לעברת את שפת הממשק של מערכת ההפעלה? ובאופן כללי, איני מתמצא בניידים כלל, והבחירה בנ"ל היא עפ"י המלצה. מה הדעות על הסדרה הנ"ל? דרך אגב, האם על מספר מייצג דגם עם מעבד ספציפי, או שיכול להיות אותו דגם עם סוגי מעבדים שונים?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by joni69,

asus ul30vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m asus ul80vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m vaio z820 b/g - שח7999 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9300gs macbook pro 13" - שח7400 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9400m כולם מגעים עם 4 ג'יגה זכרון DDR3 מטרות גרפיקה פוטושופ עריכת סרטים וניידות...(חיבור מסך חיצוני גם ) מאפיינים שהופכים הכל לקשה כל כך : סוללה - איכות מסך - איכות בנייה - כוח מעבד - ניידות - התחממות מקווה שיש מבינים בפורום הזה אני לא יודע מה להחליט...אולי מישהו יצליח לעזור

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by dima_ga,

שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד. הבעיה היא שיש כל כך הרבה דגמים שונים שאני לא יודע מיאפה להתחיל. התקציב שלי הוא סביבות 3000 ש"ח, משקל לא משנה לי, רצוי שיהיה מסך כמה שיותר גדול, ומחשב חזק כמה שאפשר... כלומר שורה תחתונה, מחשב נייד עם יחס עלות/תועלת משתלם ביותר. שימושי המחשב יהיו בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים, סרטים. רצוי שיהיה מספיק טוב שישמש לשנים רבות. תקציב גמיש אם המחשב באמת שווה את זה... תודה מראש עריכה: ראיתי עכשיו את המפרט הזה - http://www.gozol.co.il/?storeid=4219&view=products&id=293571 איך הוא?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by baruch28,

אני צריך המלצה לנייד חזק ומהיר מסך 15.6 דיסק קשיח מינימום 500GB זכרון מינימום 4GB עיקר העבודה באופיס אינטרנט (ובשליטה מרחוק כשלא נמצאים במשרד) ויהיה אפשר לעבוד בלי תקיעות/שיעבוד חלק ומהיר האם מעבד i5 יהיה יתרון משמעותי על i3? אולי עדיף/צריך להשקיע ביותר זכרון במחשב? ולא חייבים להביא לי פה דגמים אלא במה כדאי להשקיע יותר ולמה לשים לב מקווה שתוכלו לעזור לי

14. היי כולם ותודה מראש על העזרה! אני לא מבין בכלל במחשבים ואני מחפש מחשב שיהיה חזק ורצוי גם שקט במינימום כסף. משחקים לדוגמא שאני רוצה שהוא יריץ(לא חייב במקסימום פרפורמנס אבל שיריץ חלק): CoD BO, The Elder Scrolls V: Skyrim, MMORPG למיניהם(לא הכבדים ביותר, משהו בסגנון Runes of Magic) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, גיימינג, ושימוש ביתי (סרטים וכו')א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase SX 3 שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  15. משחקים, ללא OC, רזולוציה 1024X1280 שתגדל אולי בקרוב לרזולוצית FHD. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד, לא ידעתי איזה קירור יתאים למעבד הזה.(עדיף הזול ביותר בגלל החריגה מהתקציב) מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪251 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪14…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שימוש לעריכת וידאו. לוח GIGABYTE INTEL P55-US3L Intel® Core™ i7-860 דיסק קשיח 64mb wd500GB דיסק קשיח 2 Western Digital 2TB64MB SATA II זיכרוןkingston 4G DDR3 1333 צורבX2 DVD-RW X24 מארז, ספק כח 600W OCZ600SXS כרטיס מסך HD5770 1G DDR5 מערכת הפעלה מקורית win7-ultimate כל זה ב6000 האם זה משתלם והאם מומלץ לשנות את החלקים הנ"ל {זה מפרט שנתנו לחבר שלי בעסקת חבילה}

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  17. אני מעניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לא רק ללימודים אלא גם גלישה מוזיקה וסרטים ,אבל אנני יודעת מה לקנות מבין שניהם וכמו כן הצבע גם חשוב לי חלק מהנייד אוקיי הנה שני הדגמים אנא המליצו לי על אחד מהם וכמו כן המחיר המקסימלי שלי הוא 4000+ מחשב נייד DELL Inspiron 1525 2.1GHz 15.4" 250GB http://campus.shopy.co.il/products/116426 מחשב נייד DELL Inspiron 1525 15.4" 2.0GHz 250GB http://campus.shopy.co.il/products/111096

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by psybrain,

אני לא יודע אם אני במקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אני קניתי מחשב חדש .. וראיתי פה בפורום כל מני דברים של בדיקת טמפרטורות OCCT וכו .. ואין לי מושג מה זה בדברים האלה .. מה הם עושים ומה צריך לעשות ... עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה שקונים מחשב חדש איזה דברים חייבים לבדוק אותם חום טמפרטורות מעבד וכו ? תנו לי קצת אינדקציה מה לעשות ואיך ועם מה ולמה ... אני פשוט מרגיש מבולבל ולא יודע מה צריך לעשות והאם זה חשוב או לא... תעזרו לי בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  19. מישהו יכול ללמד אותי לבנות מפרטים כאילו נגיד ואמרים לי סכום טז אם זה סכום גבוהה אי זה מעבדים לוקחים או איזה כרטיסי מסך ואם זה נמוך אאז מה לוקחים וגם איזה לוחות אם ןזיכרונות ופשוט הכל וגם הדברים הקטנים כמו מקלדות עכברים ומסכיך ואיך מבדילים ובונים מפרט לכל אחד מהדברים הבאים הכוונה במה שונה בהם ואיך משנים אותו: 1. משחקים 2. משרדי 3. קולנוע בייתי 4. אוברקלוק 5. מסיבות רשת

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  20. תודה על ההצעה הקודמת אבל העלתי את הקקציב עד 4500 שקל ואני רוצה מחשב מושלם כולל כרטיס רשת וכונן 1.44. עם כרטיס מסך טוב שיעלה משחקים כבדים גם עוד 3 שנים ועם זכרון 1024. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. במקום לכבות מחשב, הכנסתי אותו בטעות למצב שינה היום בבוקר. במשך חצי יום הזה שמתי אותו בתיק סגור. האם יכל להגרם איזשהו נזק בגלל חוסר אוויר? כשהוצאתי אותו לא הרגשתי בכלל שהוא עובד, ורק כשלחצי על כפתור ההדלקה, הופתעתי לגלות שהוא במצב user lock. הסוללה היתה על 58 אחוז כשבדרך כלל היא מתרוקנת תוך שעתיים (החזיק 6+ שעות). acer aspire 5740g i7 620m 2.6 GHz, ati mobility 5650

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by RUJI,

יש לי כבר מארז TT Tsunami: יש לי כבר מסך DELL U2410: זקוק למפרט שיכלול (לא כולל הרכבה) את כל שאר הפריטים החסרים. דגשים: 1. חייב סט מקלדת ועכבר אלחוטי, איכותי. 2. חייב כונן SSD. 3. השימושים הם: גיימינג וחיבור למסך הגדול לצפיית סרטי BLUE RAY. 4. תקציב: 8000 ש"ח בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אוקי אז קודם כל שלום ותודה על הזמן שאתם מקדישים לעזרתי.. המון זמן לא שדרגתי את המחשב, בואו נאמר שאני מעודכן לתקופה של מחשבי פנטיום 4 שהיו נפוצים כמו שהיום נפוצים מכוניות מדגמי הייבריד אני צריך מחשב למשחקים ולחיבור לטלויזיה אל סי די 32 אינץ בשביל סרטים ציוד נלווה אני לא צריך יש לי הכל אז אני מחפש רק מערכת מחשב. עדיפות לחנויות כמו ksp או אייבורי שקרובים אליי (אני גר בנתניה ככה שאם מכירים עוד חנויות אז סבבה) ולהלן המפרט שחשבתי עליו: מעבד- e8400 לוח אם- אסוס p5k s775 p35 ddr2 1066 (לא ממש מבין בזה) זכרון 2*2 ocz כרטיס מסך- שפיר hd3870 512mb או גיגבייט 8800 gts דיסק קשיח- סגט 500 גיגה צורב סמסונג *20 ציוד רשת- כרטיס רשת של אדימקס ew-7628lg מארז-אני אראה בחנות ספ…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  24. מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon™ II X2 245 BOX GA-MA78GM-UD2H גיגבייט OCZ 2G VALUE Seagate 500 G Samsung SHS-223FBLK GZ-X6 + PSU 370W שלוש שנות אחריות על הספק סה"כ 1570 ש"ח הזמנתי אבל עצרתי את ההזמנה, מתלבט האם להוסיף מאוורר נוסף (יש אחד 120 מאחור)

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  25. בדקתי המון מפרטים אבל אני עדיין לא בטוח עד לפרטים הקטנים, ואני אוהב להיות בטוח ב100% לפני שאני מבצע קניה. בקשה יחידה, שתהיה אפשרות לתלייה של המסך. על השאר אני סומך עליכם, ואני גם יודע שאין הרבה ורסיטליות בתחום המחיר הזה, תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים