עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר נסיון רע מאוד עם HP, זמן סוללה של שעה והתחממות נוראית, הגיע הזמן לחפש מחשב נייד חדש. השימוש במחשב יהיה בתוכנות אופיס, ויסואל סטודיו ופוטושופ. המחשב יהיה רוב הזמן נייד ולכן הדרישה היא לזמן סוללה ארוך ככל הניתן, משקל נמוך ומינימום פליטת חום ורעש. המחשב חייב להיות יציב כי דרכו יועברו מצגות במקרנים שונים, מה שמביא לדרישה נוספת של תאימות חיבורים למקרנים שונים ואיכות גבוה ביציאות אלו. כאשר המחשב מגיע למשרד העבודה דרכו מתבצעת עם מסך, מקלדת ועכבר חיצוניים. מנסיון קודם, עם HP, כאשר סוגרים את המסך המחשב לוהט, לא הייתי רוצה להתקל בבעיה גם כאן, אם אפשר. אשמח להמלצה, תודה

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by CJohnny,

שלום לכם! ככה.. אני כרגע מחזיק במחשב Athlon 64 3000+ 512 DDR 400 המחשב שירת אותי מצויין עד היום, אבל עכשיו עם המעבר לויסטה הוא כבר לא אוהב לעבוד מהר. לפיכך, החלטתי ש-3 שנים למחשב זה הגיוני. ואת המחשב הנוכחי אני מעביר להורים שלי, שגם הם יוכלו ללמוד מחשבים מה הם ולהתעסק עם ווינדוס XP. בכל מקרה, השימושים שלי כרגע הם מולטיטאסקינג רציני בויסטה, התכנון הוא לשחק מידי פעם, משמע מעוניין בכרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה בינונית. העיקר שיריץץ. וכמובן - סרטי HD. שיתחבר לטלוויזיה 42 בסלון, ול-22 כמסך הראשי בחדר שלי שתומך גם הוא ב=HD. יהיה נחמד אם המחשב יראה גם טוב, נגיד.. הסונאטה 3 עם הספק הכלול נראה לי נחמד. מה יש לכם להציע? הא כן - בלי ציוד הקפי יש מסך Samsung 226BW ויש מק…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום לכולם, דוד שלי מגיע לביקור בארץ ב-11.6 ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים, אין לי אפשרות להזמין את החלקים מ-newegg משום שדוד שלי גר בקליפורניה ואם אני יזמין משם יהיה מס קניה של 8.25% אז אני מזמין מ-zipzoomfly. החלקים מארה"ב: מעבד: AMD Athlon XP 2500+ 1.83GHz 333FSB 512KB Processor Retail $79.00 זיכרון: Corsair VS512MB400 512MB DDR400 PC3200 CAS2.5 Value Select Memory Retail $87.00 לוח-אם: אני מתלבט בין ה-NF7-S ver. 2.0 לבין ה-A7N8X-E DLX. NF7-SL: $89.5 A7N8X-E DLX: $99.00 כרטיס מסך: PowerColor XR98-C3/B Radeon 9800 PRO AGP 8X 128MB DDR Video Card w/TV-Out & DVI $212.00 הארד-דיסק: Western Digital WD Caviar WD800JD 80GB Serial ATA 7200RPM Hard Drive w/8MB Buffer $7…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  4. שלום, אני מחפש נייד קל משקל בעל חומרה חזקה שיריץ ללא קושי סרטי FHD ב- 1080P ושיהיה ניתן לבצע בו פעולות פוטושופ קלות. הנייד בעקרון מיועד ללימודים לכן חשוב שיהיה נייד ובעל מסך שיציג בצורה מעולה טקסטים ואם אפשר גם זמן סוללה ארוך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח עם אפשרות חריגה ל4500 במידה וההבדלים משמעותיים. אעדיף ניידים מחברות TOSHIBA, HP או DELL. הנייד ירכש בארץ, אנא המליצו לי על חנויות מהימנות ונגישות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. הרכבתי מחשב בשביל ההורים של אישתי שאמא שלה היא פריקית של צילום ולכן צריכה דיסקים עם כמויות ענקיות של מקום הרכבתי את זה באתר של KSP שנמצאים לידי בקרית אונו ומשם מתכוון לקנות (אלא אם מישהו יש לו הצעה יותר זולה מחנות שנמצאת באיזור שלי) הערות והארות יתקבלו בברכה תודה מראש מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS P8Z77-V LE PLUS s1155 , Intel Z77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB SATA III ST2000DM001 שלושה דיסקים כאלו דיסקים קשיחים: Western D…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Cable,

שמתי לב בפורום שרוב המכריע הולך לטובת AMD ואין לי שום דבר נגד לזה.. אבל מה עם האנשים שרוצים לטעום מאינטל ? אז החלטתי להכין את מפרט החלומות מבוסס אינטל, להלן: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6457 Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Aluminium Tower Case 1290.02 ¤ 1 1290.02 ¤ 1 286 CD-ROM LG x 52 95.02 ¤ 1 95.02 ¤ 2 7444 LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 310.00 ¤ 1 310 ¤ 3 6835 Intel Pentium IV 3.8GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 4200.01 ¤ 1 4200.01 ¤ 4 7370 Zalman Fatality FS-C77 RED LED Cooler for PIV/AMD 369.03 ¤ 1 369.03 ¤ 5 937 LG 16/48 Bulk DVD-ROM 149.99 ¤ 1 149.99 ¤ 6 2443 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 54.99 ¤ 1 54.99 ¤ 7 6966 West…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by shay_el,

מפרט המחשב שלי: http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, האם אפשר לשדרג אותו בכמה. בנוסף, השימוש העיקרי שלי בו הוא עיצוב גרפי (Adobe photoshop & Illustrator ) אבל הייתי רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב (FIFA 13 לא רץ לי חלק) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  8. אמא שלי מחפשת מחשב נייד לשימושיים של אינטרנט סרטים וכו'... מספיק לי רק לקבל המלצה לדגם ואני כבר יחפש אותו בחנויות שבאזור שלי.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך .לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB ומעלה, * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? יתרון - לא חובה. * לא נדרשת אחריות בינלאומית . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by most,

בניתי משהו מזיגזג נא חוו דעתכם המטרה:תכני FHD ללא קרטועים (פענוח חומרה??) המפרט בקובץ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by roma,

שלום חברים! אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב נייד... אני לא יודע מה הולך בניידים, אבל אני יודע מה היא צריכה. 1. שהוא יהיה קל. 1.5-2 2. 1 ג'יגה פנימי, אולי אפילו יותר. 3. כונן קשיח גדול. 4. חיבור אינטרנט. 5. כרטיס קול נורמלי. 6. צורב דיוידי. 7. מעבד חזק. אני מאמין שלא צריך ממש חזק, אלא כזה שיתן תמורה טובה למחיר שלו. 8. שהוא יהיה קטן. מחיר אני לא יודע.. היא לא אוהבת לקנות חרא.. אשמח לשמוע המלצות

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by gofmarat,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב HTPC שימוקם בסלון. חובה שוכב, 1TB הארדיסק, שיריץ תכנים ב1080P ללא כל צורך במשחקים, שקט ככל שניתן ושיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי בתקן N(אם נכנס בתקציב) וכרטיס טלויזיה(אם נכנס בתקציב), תודה לכל העוזרים .

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by Muadib,

אז ככה.. הגברת צריכה מחשב בסיסי לבית - מייל, סרטים מוזיקה ומשחקים של ילדים (שוב דבר כבד) לא צריך מסך, אבל כן מקלדת ורמקולים. וגם צורב אם זה לא ברור מאליו. כמו כן היא צריכה מדפסת צבעונית בתוך התקציב הזה (אני לא יודע אם פה זה בדיוק המקום, אבל ככה היא הגדירה את התקציב, אז ככה היא תקבל...).

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by Oochie,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי באזור ה5000, אפשר לחרוג גם מעט למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתחיל ללמוד מדעי המחשב אז צריך את המחשב לתכנות וללמידה עצמה, בנוסף רוצה שתהיה את האופציה שיריץ משחקים ברמה טובה(COD וורזון למשל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  14. היי, מחפשת מחשב שישמש אותי למטרות עבודה משרדית,מוזיקה,צפייה בסרטים,תמונות,בנוסף צריכה שתהיה לו יציאת HDMI גודל מסך ומשקל לא משנה. אין לי העדפה לחברה כלשהי. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחשב כזה עם מעבד ליבה כפולה של 2 ג'יגהרץ? תודה מראש

16. Started by Rudo17,

חברים אני רוצה לקנות מחשב מחר בסקייפיסי .. מכיוון שהתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח כולל מסך אני מעדיף להוריד אותו ל3500 בלי מסך ולחסוך למסך.. אני רוצה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך תומך directx10 מעבד ולוח אם טובים בקיצור את המפרט הכי טוב ב3500 שקל למשחקים.. תודה מראש טל

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  17. שלום לכולם , עקב הזדמנות שנוצרה "נאלצתי" לרכוש במוזל מעבד 6950X יחד עם זכרונות kingston 32gb 2400 ddr 4 ולוח אם gigabyte ga-x99- ultra gaming .. נשאר עדיין לרכוש מארז נחמד, קירור, ssd, ספק, כרטיס מסך (נראה לי ש 1070) המחשב עושה קצת עריכות וידאו ותמונה, לא משחק בכבד, מה הייתם לוקחים?

18. שבת שלום לכולם. לאחי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו מחשב ואני חייב את עזרתכם... לאחר עיון בהודעות על מפרטים ובקטגוריית מפרטים ששם מפורט מפרטים למשחקים, סרטים, ומדיה סנטר, לא הצלחתי להבין מה מתאים לי ואיזה מפרט לבחור.... *השימושים של המחשב לפי סדר העדפות 1.משחקים כמו gta vi, Call Of Duty: Modern Warfare 2 שהמשחקים ירוצו טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה. 2.מדיה סנטר מארז שוכב עדיפות ראשונה, סרטים FULL HD כל הפורמטים בלי שהסרט יתקע, לראות את YES דרך המחשב באיכות טובה ושלט ששולט על הממיר 3.אינטרנט 4. office ללא מסך כי אני מחבר את זה לLCD שתהיה יציאת HDMI שהמערכת תהיה שקטה, רצויי מארז שוכב, אך אם זה בא על חשבון משהו משמעותי אז אפשר רגיל, מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים שלא זוללים ס…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by the_lighting,

אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וכמו כן גם לשימושים ביתיים לכן אני צריך גם תחנת עגינה למחשב! שיהיה כמה שיותר קל ודק אבל שלא יהיה 10' שיהיה לפחות 12' לא חשוב לי מערכת הפעלה. שהסוללה תחזיק יחסית המון ומעבד חזק. תקציב עד 4000 כולל תחנת העגינה(אני לא ממש יודע כמה תחנה כזאת אמורה לעלות אז תאירו את עיני) תודה מראש חשבתי על הנייד הנ"ל ASUS UL20A-A1 SU7300 1.3Ghz 2GB 250GB

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. בבקשה תגידו לי מזה K ומזה OC ?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  21. התבקשתי להכין מפרט למישהו, שתקציבו מאוד מאוד נמוך. אני צריך מפרט בתקציב של בין 2500-300 ( כמה שיותר זול, בשום אופן שלא יעבור את 3000 ), התקציב בעייתי כי צריך להכיל שילוב כמעט בלתי אפשרי של: * כולל מסך * כולל ציוד היקפי ( מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ) * מבוסס אינטל בלבד ( בעייתי, אני יודע ) * זיכרון של 1GB לפחות, אם אפשר 2GB, יותר טוב. * את המפרט אני צריך לפי המחירון של נעה מחשבים, המחירון נמצא באתר: www.noacomp.co.il אני אשמח אם מישהו ייתן לי רעיונות, ניסיתי כמה קומבינציות, לא ממש הלך לי. הייתי רוצה לנסות לשמור עד כמה שאפשר על רכיבים טובים, כולל מארז ומקלדת, לא לקחת רכיבים זולים של חברות לא ידועות. המחשב מיועד לסטודנט, כלומר: אופיס, אינטרנט, קצת תכנות ( C, Java ), אולי תו…

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by פנינה,

היי חבר לומד גרפיקה-תוכנות כמו פוטושופ, עריכת סרטים וכו. הוא בכוון של APPLE אבל הבנתי שיש יצרנים אחרים שיתנו את אותה התמורה (ואפילו גבוהה יותר) במחיר מופחת. הוא לא מחפש לחסוך אבל עדיך שיהיה בין 6-8K. יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  23. Started by AmiT-AmiRa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא רועש, אמור להיות בחד…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קליל - קל (ילדים קטנים + אחד בן 12 שירצה לשחק , צריך אפשרות למשחקים שיתאימו לגילו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמו שכתבתי גיימיניג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD אם נכנס בתקציב …

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by MATAN_BS,

מצאתי את המפרט - ב ¤7,590.00 לוח - ASUS P5LD2 DELUXE מעבד - Intel LGA 775 64Bit 830 DUAL CORE 3 GHz 800 MHz 2 MB זיכרון - CORSAIR 1024 MB DDR2 DUAL CHANNEL 667 MHz כ.מסך - GeForce PCX 7800 GT 256 DDR 256 Bit דיסק קשיח - WESTERN DIGITAL S.ATA 2 160 GB 7200 RPM 8 MB cache נגן/צורב מדיה- LG 4163B צורב DVD±RW X16 מארז - THERMALTAKE SOPRANO כולל ספק 420 וואט אני מעונין להוריד את הכרטיס מסך ל - Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express Retail משום שאין לי צורל ברמת משחקים ככך גבוה כרגע. ולכן המחיר אמור לרדת בהתאם בכ 2500 ¤ כלומר לעמוד על כ 5000 ¤ מה דעתכם הגיוני ? נ.ב - אולי מישהו יסביר לי למה המפרטים באתר רובם (אם לא כולם) של AMD ?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.