ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח! אני סטודנט להנדסת מכונות וצריך נייד חזק לתוכנות תלת מימד אני מיתלבט בין שתי החברות בדגמים הבאים: עלות/תועלת: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 או להוסיף כסך ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10402&perur=4 שהוא בעל מיפרט דומה עם זיכרון מופחת (לא משמעותי) וכרטיס מוחלש במעט (דיי משמעותי) או שלהשתגע ולקחת את הדגם של I7 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10405&perur=4 במידה ואני מחליט להיסתפק בI5 מי עדיף? דל או פאקארד(אייסר) מבחינת אמינות,איכות ושימוש ושירות אחריות? בביקורת שראיתי הנייד מיתחמם קרוב ל50 מעלות באזור הטאצ פאד עם מעבד I7 וזה דיי מפריע שהוא ממש לוהט. מה דעתכם? והאם שווה לקחת את הI7 בתוספת של כמ…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
התבקשתי להכין מפרט למישהו, שתקציבו מאוד מאוד נמוך. אני צריך מפרט בתקציב של בין 2500-300 ( כמה שיותר זול, בשום אופן שלא יעבור את 3000 ), התקציב בעייתי כי צריך להכיל שילוב כמעט בלתי אפשרי של: * כולל מסך * כולל ציוד היקפי ( מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ) * מבוסס אינטל בלבד ( בעייתי, אני יודע ) * זיכרון של 1GB לפחות, אם אפשר 2GB, יותר טוב. * את המפרט אני צריך לפי המחירון של נעה מחשבים, המחירון נמצא באתר: www.noacomp.co.il אני אשמח אם מישהו ייתן לי רעיונות, ניסיתי כמה קומבינציות, לא ממש הלך לי. הייתי רוצה לנסות לשמור עד כמה שאפשר על רכיבים טובים, כולל מארז ומקלדת, לא לקחת רכיבים זולים של חברות לא ידועות. המחשב מיועד לסטודנט, כלומר: אופיס, אינטרנט, קצת תכנות ( C, Java ), אולי תו…
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מקבל DELL INSPIRION 1545 ואני רוצה לדעת עד כמה אני אוכל לשדרג את הראם ובאיזה תדר(1066mhz,800mhz וכדומה) והאם אוכל לשים בו SSD. בינתיים יש בו 3GB RAM DDR2 400MHZ לכן אני ממש צריך לשדרג.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. אודה לעזרתכם להצעות לשיפור למפרט הבא, הכל ניתן לשינוי חוץ מהמעבד. המפרט חייב לכלול מסך, רצוי שיהיה LED IPS, בסביבות הגודל 23'. [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, In…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב עריכה לשימוש בפרימייר פוטושפ, פריהנד. מה אתם יכלים להציע, ליעץ לי ? התקציב עומד על 3000 ש"ח ניתן יהיה להרחיב עד 4000 ש"ח, כמובן שהעדפה היא כמה שיותר קרוב ל3000. - לפי מה שהבנתי לא כדאי מעבד פחות מ I5-2500, אני יודע שהכי טוב זה I7 עניין תקציבי. - בעניין לוח אם של איזה חברה אתם ממליצים , אינטל, גיגבייט, אסוס, אסרוק וכמובן איזה ציפסט H67,Z68 אולי אחר. - ספק כח מחייב לפחות 600W או שניתן גם לשים 450W ? - דיסק קשיח כרגע של 500 יש לי עוד אחד של טרה בבית - זכרון 8GB 1333 של איזה חברה ממליצים לי? - כרטיס מסך מה הייתם ממליצים GTX460 , GTX450, GTX550Ti , של איזה יצרן, אולי יש הצעה אחרת? - מארז אני חושב ללכת על המארז של טרמלטק M9 - צורב כמובן האם כדאי לשים ד…
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד dell Inspiron 1520 8600M http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-250.htm הבנתי שבחנות הזו כבר אין... מישהו יודע מי משווק ואיפה אפשר לקנות אותו? וכמו כן אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על מחשב טוב עם מפרט דומה. תודה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש לוח אם למחשב נייד TravelMate 290 יד שניה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב אתמול והיום עצרתי את ההזמנה. אני צריך מחשב שיתאים לתוכנת SOLIDWORKS ולמשחקים. היות ואין לי שום ידע במחשבים המליצו לי על : 8I945P-S/L RAID DDR2 775 DDR-2 512 MB667 MHZ של סמסונג 2X HD 160 GB SATA 2 GEFORCE 6600LE PCX 256 MB DVI מארז מאושר אינטל PC800 2M 64 BIT 3GB 775 במחיר 3700 שח היות ושאלתי בפורום כבר שאלות וקיבלתי תשובות יפות האם מישהו יכול לתת לי מפרט שיתאים גם לשינויים עתידיים שקרבים ובאים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
זה לדוד שלי, הצרכים שלו הם עבודה משרדית בלבד. סרטים, מוזיקה ואינטרנט. מה שכן חשוב לו זה שהמסך יהיה לפחות 17". תקציב - 4000 ש"ח, עדיף פחות אם אפשר, שוב, המחשב צריך להיות בסיסי ביותר, לא אכפת לו בכלל מביצועים. אם גם ב-4000 ש"ח אי אפשר למצוא נייד כזה נורמלי, אז אפשר גם יותר. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מיני. בשנה האחרונה מדי הפעם המחשב הציג מסך שחור עם כיתוב לבן. נראה לי שתמיד זה בא ביחד עם התחממות של המחשב..אחר כך הייתי צריך לכבות את המחשב לחכות כמה שעות ולהדליק שוב..עד שזה קרה שוב. מדי פעם הייתי צריך לאתחל אותו(נראה לי שזה אתחול של המערכת הפעלה-ע"י לחיצה על f9 רצוף מיד לאחר הפעלה של המחשב) זה קרה הפעם שוב רק שעכשיו כשמדליקים אותו הוא משמיע גם צפצופים ולא הצלחתי לאתחל אותו ע"י f9 והוא ככה כבר כמה זמן. לקחתי אותו לתיקון והוא אמר לי שהבעיה בדיסק קשיח והוא יחליף לי אותו עם משומש(+תיקון התקלה ב-350..) האמת שנראה לי הוא מחרטט אותי..לא מבינה מה הקשר לדיסק קשיח ואמא שלי גם אומרת שאם זה הבעיה המחשב בכלל לא היה נדלק. אפשר חוות דעת מאנשים שמבינים?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הבנתי כבר מHP ישראל שרק האחריות הבסיסית לשנה שמקבלים עם רכישת הנייד מכובדת בארץ ואין דרך להרחיב אותה. השאלה שלי היא כזאת - יש דרך לקבל אחריות ממעבדה פרטית? חשבתי על האופן שזה עובד עם סלולארי שקונים מחוץ חברת התיקשורת ואפשר לשלוח אליה בשביל לקבל עליו אחריות אחרי שהיא בוחנת אותו במעבדה או מה שהיא לא עושה.. יש חיה כזאת? האם קיימת אופציה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז, מקלדת, עכבר ורמקולים עבור שימושים משרדיים בסיסיים (וורד, אינטרנט, מוזיקה והורדות) אם אפשר מסך באיזור ה-23 אינץ' זה יהיה מצויין. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חג שמח וכשר לכל חברי הפורום!! רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב שבניתי לפני קנייתו ועל המחיר ביחס עלות לתועלת. חשוב לי שיהיה כמה שיותר זול כי אני סטודנט אבל אני גם לא רוצה להגביל את עצמי מבחנית שידרוג בעתיד, המחשב מיועד לאנטרנט ואופיס בעיקר. הנה המפרט: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מארז מעבד זכרון לוח אם (שיכלול כרטיס רשת, קול וגרפי) HDD בלבד אפשר קצת לגלוש בכ10%. אני צריך אותו לילד לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד מה דעתכם?[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 16:16:32 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7065זה מה שמצאתי שהכי מתקרב לתקציב, מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מפרט כזה מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זיכרון 1 גיגה 667 כרטיס מסך 7300 gt ואני רוצה לשדרג אותו בתקציב בכותרת ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לשדרג כדי להגיע לשיפור ביצועים משמעותי אני יכול להעלות את התקציב בעוד כמה מאות שקלים אם זה נחוץ אשמח לתשובה מהירה
-
- 20 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי לוח בן 4 שנים עם חיבור PCI-E X 16 אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך לדוגמא ל- NVIDIA 210 במפרטים של הכרטיסים החדשים רשום PCI-E 2.0 האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח הישן ? תודה דני
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17259 או זה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292&CatCode= וגם למה הוא עדיף? תודה
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי! אני מעצב אתרים, צריך מחשב חדש בתקציב סביר (תמליצו לי על מה שאני צריך בבקשה ואני אנסה לגייס כמה שאפשר). מריץ על המחשב שרתי APACHE,MYSQL,RUBY + VMWARE עם מחשב או שניים. בדרך כלל אני מוצא את עצמי עם PS CS2 + FIREFOX 6 tabs + IE ומוזיקה פתוחים בבת אחת.. כרגע יש לי P4 2.26 + 512DDR + מספיק מקום ו GF4 4200Ti. האם לדעתכם אני צריך מחשב חדש? או מספיק להפתיץ עוד איזה גיגה RAM ואני מסודר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מעוניין לדעת עם המוצרים משתלמים אשמח לשמוע המלצות לשינוי http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=40&Cat2ID=0&pid=SONATA-III-500 מארז וספק antec sonata 3 מחיר - 690 ש''ח http://www.skypc.co.il/sg_product~44020~8~0.htm כרטיס מסך 6850 של ג'יגבייט מחיר - 1001 ש''ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=SCKTN2000 קרור למעבד scythe katana 2 מחיר - 137 ש''ח האם אני צריך לקחת גם מאוורר למארז בעקבות הקנייה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מפרט למחשב עריכה ברמה מקצועית. התוכנות שאני משתמש בהם : PREMIERE, AFTER EFFECTS , CINEMA 4D. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדל משמעותי ושווה לנצל את כל התקציב או לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו\גראפית, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIERE, AFTER EFFECTS, CINEMA 4D, אופן שימוש תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, אסאסין קריד... בקיצור סוגי המ…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1 Motherboards: ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 1 Monitors : 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 Cases : Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt 1 Subtotal : ¤ …
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
b]מסך: [..] MAG 22" H2201L LED 2ms DVI WIDE ₪623 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪505 לוח אם: [..] ASROCK H61M-HVS ₪280 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪132 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 כרטיס קול: [..] ONBOARD SOUND ₪0 מארז: [..] NZXT SOURCE 210 (BLACK) w/o PSU ₪214 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT LGA1366 BOLT THRU KIT - זמין במלאי ₪54 קרור למארז: [..] 3RSYS ICEAGE 80mm : IA-80HF ₪28 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪233 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILV…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני מנסה לעזור לידידה לרכוש מחשב חדש. עוד לא הוחלט סופית על תקציב, אבל הייתי רוצה כיוון בהרכבה של מחשב כמה שיותר קטן, שקט, וחזק. הצורך במחשב קטן הוא פשוט בעיית מקום - אין לאן להכניס מחשב בגודל מלא. מה התקציב המקסימלי? עוד לא הוחלט התקציב. אני מאמין שבין 5 ל-7 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק למען חסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)? שימוש יומיומי. היא סטודנטית לעיצוב אפנה. אני מאמין תכנות כגון Adobe illustrator, inDesign, photo…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המחשב לא צריך לכלול כרטיס מסך, זהו שידרוג שאעשה בהמשך. כרגע כל מה שאני רוצה זה את הפלטפורמה הכי חזקה שאני יכול ליצור במחיר זה.
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-