ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
כבר למעלה מחודש שאני מתלבט בשאלה איזה מערכת עדיפה למטרת:- משחקים 20% אינטרנט 70% ותוכנות כלליות 10% אני אישית מעדיף את הAMD אך אינני צריך את הSLI ואפילו לא ממש את הNF4 אבל אני מאוד רוצה מערכת עם PCI-E ולכן האם כדאי לשלם המון על לוח של AMD או שאין סיבה ולוח 915 של אינטל יעשה את העבודה? המערכת היא +\- כזו: amd 3000 939 לוח תואם עם PCI-E כרטיס מסך XFX 6600 Nvidia 1gb זכרון{2*512} וכמובן כל השאר או אותה המערכת עם אינטל 3.0g 775 ולוח 915 של gigabyte או asus או msi אז מה אתם המומחים אומרים? ובבקשה תנו לי תגובות כי אני רוצה להחליט על סמך מס' רב של תגובות אז פליזז
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התחלתי לחשוב שוב פעם כבר אחרי שאני סגור על מחשב והבנתי שאני בבעיה =/ הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מתאים לי בביצועים ואחר כך הניידות וזמן הסוללה. השימושים שלי במחשב יהיו אופיס, אינטרנט ותוכנות קלות שקשורות לעסק. לא חשוב לי כמות זיכרון דיסק קשיח או שן כחולה, רק שיהיה מהיר ויעבוד טוב. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באמצע. התחלתי לחשוב שבגלל הניידות וזמן הסוללה יהיה לי עדיף לקחת מיני נייד עם צורב חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם וגם לדעת האם יש מחשבים מיני נייד שמתאימים לדרישות שלי? כמה בערך צריך להשקיע?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפש לבנות מחשב חדש למשחקים, בתקציב כמו שאמרתי של עד 6,000 ש"ח. אני לא גיימר מקצועי, אלא סתם נהנה לשחק משחקים חדשים ומחפש ביצועים טובים, אבל לא מטורפים. עברו 3 שנים מאז המחשב האחרון שקניתי ולכן אין לי מושג מה הולך היום בשוק הציוד, ניסיתי לקרוא קצת ביקורות והשוואות אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. אשמח לקבל הצעות, כאשר בתחום הכרטיס מסך יש לי העדפה מסויימת לכרטיסים של ATI, למרות שאני פתוח לנסות את הכרטיסים של Nvida. הרבה תודה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט גיימינג עד 2800 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באיזור ה 100 שח רק אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם גלישה באינטרנט,סרטים וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. עולם פתוח,יריות,ספורט וכו. -מ…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחשב לדודה שלי. הקודם התקלקל ניסיתי לסדר את הבעיה. לא עזר, אז צריך אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.2K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יש משהו לשפר? להחליף? [המחשב נבנה בפנדה וכניראה יקנה משם]
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי, סרטים, קצת משחקים, קצת עריכת מוזיקה. חשוב שיהיה קל להרחיב זיכרון או כרטיסי קול/וידיאו אם ארצה לחזור להתעסק בעריכת וידאו או תיקלוט אותם זנחתי לבינתיים... * גודל המסך- עד 14", שלא ישתקף (זה מאט?) * רזולוציית המסך- לא כ"כ משנה, לא בטוח אם יש חשיבות ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חובה, מה שיותר נוח לשימוש ארוך במהלך יום- גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי שדור 4 של אינטל שהגיע לאחרונה ארצה מספיק ל-8-10 שעות, אחת הסיבות בגללן חיכיתי. אשמח ליותר מ-5 שעות בכל מקרה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו שאוכל לחבר עמו את המחשב למסך ישן יחסית עם "הכנה ל-HD"- יציאת DVI לדעתי. אולי יציאה אלחוטית- האם זה …
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
זה מפרט לדודה שלי שמיועד למחשב ביתי בעיקר למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט וכדו'... היא רוצה 4000 גג!!! מארז: Uto A-2327-PL Midi Tower Front USB 350W 179.97 ¤ מעבד: AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ לוח אם: ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard 455.00 ¤ זיכרון: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 515.06 ¤ כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 256MB DDR TV-Out + DVI 128 bit Video Card 510.00 ¤ כונן קשיח: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ מסך: 17` LG T710BH EZ Flat Monitor …
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים לקניה בארץ לצורכי לימודים הכוללים עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון solid ו ansis דרישות שוות ערך למשחקים בינוניים כמו כן דרישות בסיסיות וורד, אקסל, אינטרנט וסרטים. דרישות: גודל מסך -14" כ. מסך- טוב משקל עד 2.5 ק"ג זמן סוללה של 3 שעות לפחות אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות -רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB יספיק צורב DVD-אין הכרח האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא סוני- http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITSOVGN21&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0 lenovo http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4300&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he הצעות נוספות יתקבלו בברכה חג שמח
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום אז ככה,בסה"כ המחשב מספיק לי אבל בסרטי hd אני מרגיש שהוא ייצטרך שדרוג בקרוב האם שווה לי כבר לקנות מחשב חדש ? (למשל דוגמת המחשב עם מעבד i3 של אייבורי:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 שיעלה לי ללא הארד דיסק וצורב(שאני אעביר מהמחשב הנוכחי שלי ) כ1200 ש"ח) או שאולי רק לשדרג כרטיס מסך ? ואם כן לכמה עוד שנים הוא יישרוד לאחר השדרוג לצרכי אופיס וסרטי full hd ?? והאם המחשב הנ"ל מאייבורי יספיק לי לצרכים בסיסיים של אופיס וסרטי full hd נניח ל4 שנים הקרובות ?? המפרט שלי כרגע : לוח אם : msi g31m3 מעבד : E2200 intel מארז : פשוט של אייבורי ספק : ezcool - מאייבורי -ספק זול של 300 וואט לא אמיתיים אני מניח זכרון : 3gb 800mhz ddr2 כ.מסך : geforce 8400 gs תודה רבה מ…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 3000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר סרטי FHD ומדי פעם משחקים 3. המחשב יהיה מחובר למסך 47" FHD ולרסיבר עם 5 רמקולים. 4. חשיבות השקט של המפרט - 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב מה דעתכם על המפרט הזה: האם יריץ בקלות סרטי FHD ויאפשר לשחק משחקים? מעבד Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 כרטיסי מסך ASUS HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI P…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/vrt59ygc למחשב אשר מיועד לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ערב טוב חברים =] אני בדילמה החלטתי לשדרג את המחשב שלי לגיימינג.זה המפרט http://ksp.co.il/?uin=15890#complist המשחקים המיועדים:BF 4.GUILD WARS2.DRAGON AGE INQUSITION בתאכלס מהמחשב נישאר רק כרטיס מסך GTX 630 1GB הארדיסק וצורב כל השאר הולך לפח אני לא יודע אם לחסוך יותר במעבד +8RAM ולקחת כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים או לחילופין להישאר אם הכרטיס מסך שלי (לא אופציה טובה) ולקחת מעבד יותר חזק ולהכפיל את הRAM ל16 אז אני מניח שזאת דילמה שעברה להרבה אנשים בראש האם להשקיע בכוח עיבוד רציני או להשקיע יותר דווקא בגרפיקה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעת מחיר מש.מ.מ מחשבים בירושלים למחשב הבא. המחשב מיועד לעבודה יומיומית, אופיס אינטרנט וכו' ומרת וידיאו. (לא למשחקים ולא ל OC) 1.לוח אם ASUS P4P800 DELUXE Model P4P800 DeLuxe GD,478Pin 400/533/800Mhz, Plug&Play Flash BIOS, Hyper-Thread support (Pentium 4 - 2.4 Ghz and up.) Intel 865PE Chipset,4XDDR 266/333/400Mhz 4GBMax,2xEIDE/ATA 33/66/133 AGPX8+5xPCI Slots, 8xUSB (6+2), Parallel Port, Serial Port, BROADCOM 10/100/1000 Lan Adapter, O/B Audio. RAID 0,1 With Serial ATA connectors, 1394 FireWire 2. מעבד- INTEL P4 2.8Gz 800FSB 512KHT (אני משתדל לשהיג את הנורת'ווד ואם לא יהיה לו במלאי הוא יתן לי פרסקוט) 3. מארז ATX COMPUCASE CI-6A19 מארז שק…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ולהגיד שאני בא עם ראש פתוח להכל. אז תציעו הכל ככה, כרגע התקציב של המפרט שאני רוצה לקנות הוא בגדר תאוריה לגמרי. זה יכול להיות 8,000 - 12,000, יכול להיות יותר ויכול להיות פחות. כרגע הבניה של המפרט תלויה בצרכים שלי, ולא בגדר תקציב. הכוונה שהתקציב הוא לא הפקטור העיקרי. אז יש הרבה מקום למשחק. אז הצרכים העיקרים, -משחקים - רציני -OC - רציני -הרבה עומס (כלומר, הרצה של הרבה תוכניות בבת אחת) -הרצת סרטים באיכות גבוהה === -לא להתעסקות עם עריכות (כמו פוטושופ, עריכות וידאו וכד'..) מה צריך לכלול המפרט? מסך. לגבי ציוד הקפי זה עדין בגדר של סימן שאלה, תלוי אם יש (אני אפרט בהמשך) עכשיו שלא תחשבו שאני סתם בא לזרוק כסף, זה כרגע המטרה העיקרית שלי, אני …
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם. בן דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים וכו'. המליצו לו על המחשב הבא (מהחנות אייבורי): MSi מעבד Intel Core Duo T2050 1.6GHz זיכרון 512 DDR דיסק קשיח 80GB 5400RPM צורב DVD Dual Layer כ.רשט אלחוטי Intel WI-FI 802. l b/g כ.מסך ATi Radeon Express 200M מסך קריסטלי רחב 14.1" WXGA מערכת הפעלה Windows XP Home Edition משקל - 2 ק"ג. מחיר- 4890 ש"ח. מה דעתכם? אמיר.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך מפרט לחבר מKSP העיניין הוא שהוא רוצה שהם ירכיבו לו את המחשב כדי למנוע סיבוכים (הוא חייל ואין לו זמן לזה) התקציב הוא 6k עם אפשרות חריגה קלה למעלה זה מה שהרכבתי ... ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV 2390 1 2390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 550 1 550 מארזים? Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 Total price 5300 ¤ + ספר כוח של TT 410/480W , מזיגזג 410W יספיק ? או שללכת כבר על ה480 ליתר ביטחון ? הבעיה הכי גדולה היא הלוח אם היות וא…
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התחלתי לחשוב מה יהיה המחשב הבא שלי. התקציב לא מוגבל. הוא צריך להיות חזק (ארבע ליבות פיזיות) קל יחסית (2 ק"ג, אפשר לחרוג במאה גרם...) מסך 15.6. לא רועש בפעילות רגילה, ולא רועש מדי בפעילות מאומצת. צמצמתי את ההתלבטות שלי לשלושה דגמים עיקריים, ואשמח לשמוע מה דעתכם, ואם יש לכם רעיונות נוספים: Dell xps 15 Dell percision macbook pro 15 retina המחשב יריץ ווינדוס (למרות שאם בסוף המקבוק יבחר - אני אשחק עם שתיהן במקביל). כמה הגיון יש בלקנות מק ולהתקין עליו חלונות? לא מעניין אותי כל כך מסך מגע. כן חשוב לי להבין עד כמה השתקפויות מאפיינות כל אחד מהמסכים - ברור לי שכולם GLOSSY (למעט הDELL ברזולוציה FHD שמגיע עם אנט…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הגדולים והטובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי, אני צריך להתחדש במחשב גרפיקה ועריכה טוב ויעיל שיכול להריץ עד 4K (רוב הזמן העבודה היא עם קבצי HD והייצוא לHD) תוכנות בשימוש - משפחת אדובי, דה וינצ'י רזולב. השימוש לא מאסיבי, אני לא עורך יום יום - אבל כן מקצועי. המטרה היא להתפתח בתחום - אבל נכון לעכשיו אני לא רוצה להשקיע בתחנת עבודה של סטודיו כבד. כך שהשאיפה היא למפרט איכותי אבל דגש על תקציבי - שנותן שקט לכמה שנים. האם i5 דור 13 מספיק טוב לי (ואיזה סוג)? או שעדיף להוסיף קצת וללכת על i7 (האם יורגש ההבדל בצורה משמעותית?) כרטיס מסך טוב כמובן - אבל לא מפלצות (אין שום שימוש של גיימינג ולא תלת באפטר - בעיקר מושן גרפיקס) - האם 3060TI מספיק? 3060? או שעדיף 3070 זיכרון ראם 32 - ואשדרג לפי …
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין מחשב עם מעבד N550, לבין אחר עם מעבד N570. (הבנתי ששניהם בעלי ליבה כפולה, וההבדל היחיד הוא לא משמעותי , במהירות 1.5G לעומת 1.66G). הסיבה להתלבטות- MSI מציעים מחשב עם N570 במחיר זול יותר מאשר מחשב של ASUS שבו יש רק N550. העניין הוא שלא שמעתי על MSI ויש אותו רק באייבורי, ששמעתי עליה דברים לא טובים. מצד שני גם על ASUS לא שמעתי בהקשר של ניידים, אבל הוא נמכר גם ב-KSP שמהם תמיד יצאתי מרוצה. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, מפני שאני מתכוון לקנות 2 כאלו.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 ABIT AW8D INTEL975X 650 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 765 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash BLACK 240 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 Black 430W 615 ¤ 1 LG L204WT 20'' LCD 5MS 1870 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8625 מחיר סופי: 8366.25 אוקי כמה שאלות, האם המארז והספק בסדר? כי אני מעדיף לחסוך 300 שקל על הLIBERTY וPOSEIDON, במידה ואני מקבל ספק 430 של טרמלטק לעומת 400 של אנרמקס. האם הספק מספק את המערכת כולה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - fifa 17 , gta v, csgo, cod, battlefield, payday וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). BENQ 24'' XL2430T 1ms 144Hz 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-