ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום התחדשתי בDELL INSPIRON 6400 עם ATI 256..לא הספקתי לבחון אותו רק מכיוון שאני עובד בדרך כלל עם מסך רגיל קשה לי להסתגל לוויד סקרין, בכל זאת מה הריזולציה הכי טובה לעבוד עם מסך 15.4?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לאישתי היה IBM X31. לפני תקופה הופיעו מסכים כחולים והמחשב קרס. ניסיון להתקין מחדש את מערכת ההפעלה לא פעל, כמו גם, החלפת זיכרונות. החלטנו לקנות מחשב חדש דומה ככל האפשר לתכונות של מחשב זה. נושא המשקל חשוב - עדיף עד 2 קילו. בדקנו בחנות את ה notebook והמסך קטן מידי (10 אינץ) ולכן מחפשים ניידים עם מסך גדול יותר. המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס. כמו כן, אישתי אוהבת את הנקודה האדומה שמשמשת כעכבר ולא אוהבת את משטח ההצבעה. מה המלצתכם?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
המפרט המופיע כאן משקף את כל החלקים החסרים במערכת . יתר החלקים שלא מופיעים כאן (כמו כרטיס מסך,ספק וכיוצא בזה ) כבר נרכשו ,כך שאני לא רואה טעם לפרט לגביהם. מעבד : 1385 Q9300 קירור מעבד: 359 XTREME 120ULTRA לוח אם: 593 EP35-DS3R זיכרון: 538 G.SKILL 800MHZ CL4 דיסקים קשיחים: 670 * 2 750gb 32mb ST3750330AS seagate מטרת המפרט היא להרצה אופטימאלית של משחקים כבדים כשברקע מופעלים יישומים כבדים נוספים במקביל (הקלטה מכרטיס DVR +הקלטה מכרטיס טלוויזיה + הורדות מהאינטרנט) בכוונתי לעשות over clocking מתון של כ-20 אחוז . המחשב ימוקם בחדר שינה ויעבוד רצ…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אהלן יש לי התלבטות קלה בין שני דגמים ,הדגם INSPIRON 3420 והדגם הנ"ל.. תכלס מה שמשפיע על ההחלטה זה מראה חיצוני כרגע,לפי מה שהבנתי מהזבן אין הבדלים יותר מדי.. ה5323 יותר יקר ב600 שקלים והשאלה שלי מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי הביא לי להתקין לו XP על המחשב הנ"ל. המסך הכחול הראשוני של ההתקנה עולה אבל קצת אחרי שהוא רושם משמאל למטה WINDOWS START הוא מקפיץ את המסך הכחול הזה: ניסיתי להחליף את הדיסק לדיסק אחר וזה גם לא עוזר עכשיו, נירא לי שההרדיסק תקין כי הוא מריץ ויסטה עכשיו, ולא נירא שיש בעיות גם בדקתי את הזיכרונות בMEMTEST ואין תקלות. אז אני פתוח להצעות ואשמח לעזרה. תודה מראשCM
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מתאים לשימוש בגרפיקה בינונית, עריכת וידאו, משחקים ברמה בינונית, אופיס וכדו'. מסך דק 22 אינצ', וכל הציוד הנלווה כמו מקלדת ועכבר. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח שהחנות תהיה בירושלים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד LG F1 ונשברו לה הדברים שתופסים את המסך משני צדדים. המחשב עוד מצויין חוץ מזה ולא נגרם נזק למסך. אשמח לדעת עם אפשר לתקן את זה וכמה זה צריך לעלות בערך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב לילדים - לימודים, אינטרנט, יו-טיוב, אופיס... מצאתי את שני אלה באמאזון, אשמח לחוות דעת, או המלצות אחרות https://www.amazon.com/gp/product/B07RF1XD36/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&fbclid=IwAR35Tg4OOWegVIacgK0wS_rMWhygNNvLXFYwL1MfhqDD50jlAEm7xFa4-oc&linkCode=sl1&tag=rebelrex0f-20&linkId=7e29fe0b95186fb186df0011acea79be&language=en_US https://www.amazon.com/Flagship-Lenovo-Bluetooth-Graphics-Accessories/dp/B07WWZTHL5/ref=sr_1_1?fst=as%3Aoff&keywords=laptop&qid=1574537058&refinements=p_36%3A-31000%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A1264420011|2289792011|2289793011%2Cp_n_operating_system_browse-bin%3A17702486011%2Cp_n…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי מעוניין לקבל מכם הצעות למיפרט מבוסס A64 ללא מסך . מטרת המפרט הינה משחקים ואינטרנט והתקציב הינו כ 6000 שקלים. המחשב לא אמור לעבור שידרוגים אך אמור להחזיק כשנתיים. בתודה מראש. בקשה קטנה : 1G RAM
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב שברצוני לקנות בזמן הקרוב !!! נתחיל במפרט ואחר כך מספר הערות ושאלות מפרט: 1) מארז - thermaltake vd3000bwa MATRIX Black - שוקל רק 3.8 ק"ג !!! 2) מעבד - intel E6600 box 3) קרור למעבד - themaltake bigtyphoon 4) דיסק קשיח - 80 גיגה sata2 - (בשביל מערכת הפעלה והתקנות משחקים) 5) דיסק קשיח - 200-250 גיגה sata2 - בשביל כל שאר השטויות שיש במחשב 6) כרטיס מסך - 7900gt של BFG או XFX 7) זיכרון - 2*1024 של חברת CROSAIR או GIL או (משהו אחר, אבל לא פשוט וזול, קצת יותר יקר) 8) ספק - ENERMAX 500W שיהיה מספיק כוח 9) לוח אם - GIGABYTE - GA-965P-DS4 סידי - צורב - DVD כבר יש לי, אז לא צריך, כולל מקלדת ועכבר, וגם מסך, כשיהיה כסף בעתיד נחליף גם אותם הערה: …
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, להלן הקריטריונים: מחשב לסטודנט שישמש בעיקר לאופיס ולאינטרנט אך גם לסרטים מדי פעם, 15.6, מט, עד 2.5 ק"ג, סוללה 3 שעות מינימום, ללא WIN ככל שניתן, עד 3.3 אש"ח, דל או אסוס בלבד. בנוסף, אני חייב שהTOUCHPAD יהיה באמצע, אחרת זה מחרפן אותי חשבתי לקנות את הDELL INSPIRION החדש (3537) אבל הבנתי שיש להם מסך מט ושהם בסיסיים ביותר. על כן, המליצו לי על סמסונג (http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20391&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap) שנראה איכותי יותר אבל הTOUCHPAD בצד שמאל (אבל סמסונג???). מודה לכם על העזרה!!
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי לכולם, חדש כאן ומקווה שאעמוד בדרישות: אני מחפש מחשב חדש. התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח ואני מחפש משהו לגיימרים, כמובן עם יכולות גרפיות גבוהות. מאוד חשוב לי גם כמה שיותר כניסות USB וזיכרון פנימי גבוה, לא חייב שיהיה נייח אבל עדיף, כי אנלא אסתדר עם מסך של פחות מ-21 אינץ'. יש המלצות? משהו ששכחתי? אשמח לשמוע מה דעתכם...
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
D940 P4 3.2 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE Gigabyte 8I945G-MF s775, 945G SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 7600GT \Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD HEC 6A21 FSP 350 60THN ------------------------------------------------------------------- מעבד ??AMD Athlon 64 3800 Socket 939? Box Dual Core לוח אם DFI Infinity nForce4 Ultra Motherboard זיכרון Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 כרטיס מסך Leadtek 7600Gt דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD HEC 6A21 + 350THN -------------------------------------------------------------------------------------------------- שתי מפרטים די דומים,אבל שונים לגמרי. אני נוטה לD940 בגלל הקאש הגדול יותר וזזכרון המהיר…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2856&p=1 יש להם עוד מה ללמוד.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך לנצל אז לנצל. אם אפשר לחסוך אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ~ אם ההבנה שלי על עלותו של מחשב היא שגויה, אז אפשר לומר לי את זה ואני לא אעלב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: heroes 3/4, GTA san andreas, prince of persia:all of them -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 19 א…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
צריך מפרט ב 6XXX למשחקים BF2 על הכל HIGH 1024 X768 לא לא צריך ציוד הקפי צורבים DVD מארז זול ופתרונות קירור אם יספיק
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם ההפרש משתלם http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10625 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10752 תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בניתי לשכנה שלי ת'מפרט הזה בתקציב 5 אלף ללא מסך המחשב בגדול : לצורכי אינטרנט אופיס מוזיקה וזהו! יש משו שכדאי או מומלץ לשנות במפרט? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב שלי,קניתי אותו לפני פחות משנה,והייתי רוצה לדעת כמה הוא עולה. Intel 64 bit 3.2 ghz 2mb asus p5ld2-deluxe 1GB RAM (2x512) Geil 667 mhz leatek geforce 6600 gt 256 mb 200 gb דיסק קשיח של WD ומסך.. samsung 730b 17 inch
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת: אני רוצה מחשב מבוסס i7 860 כולל מסך עד 5000 ש"ח. זה אפשרי בכלל? שימושים: תכנות, מכונות וירטואליות, פעולות חישוביות כבדות וממושכות, לא OC, לא משחקים. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (לכן ה-Sonata והחלפת מאוורר ה-CPU). לא זוכר אם ל-Sonata יש מאוורר קדמי, אז הוספתי אחד. צרפתי מפרט שהרכבתי באתר "נועה מחשבים" - לא השקעתי בו מעבר ללקיחת דברים שנראו לי במחירים סבירים. הדברים היחידים שחשובים שם הם המעבד (אלא אם כן אתם חושבים שמעבד אחר יהיה יותר טוב), כמות הזכרון (נראה לי שלא אזדקק ליותר מ-4GB בשלב הזה) וגודל ההרד-דיסק (גם כאן, לא נראה לי שאזדקק ליותר מ-1TB). בנוגע למסך - כנראה אקנה את ה-Dell 2209WA. אפשר איכשהו לגלח מהמפרט הזה 1500 שקל? או לפחות 1000?... תודה! I…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אולטרה נייד של ASUS. הוא עבד לי מצויין לפני זמן מה, עכשיו - לא השתמשתי בו (לא הדלקתי אותו בכלל) במשך כמה חודשים ועכשיו שאני מנסה להדיק אותו הוא לא פועל (גם שאני מחבר את המטען הוא לא פועל / לא מטעין)... יש לציין שלא קרה לא דבר (שום נזילת בטרייה או משהו) מישהו יודע איך אני גורם לו לפעול? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-