עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני עובד בתוכנות הבאות: Revit ,AutoCAD ,After Effects אופן השימוש:תדיר לא למשחקים אין צורך בציוד היקפי השקט של המפרט 7 בסולם 1-10 לא מתמצא יודע לבצע אוברקלוק אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן פה הבעיה,יש לי חשבון של 7500 ב-iyvore אז אני חייב לקנת את המחשב שם אין דרישה למארז קומפקטי במיוחד האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך?עדיף שכן לא חובה האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?עדיף שכן לא חובה תודה מראש לכל מי שתורם ועוזר

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by or_kudai,

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FGIZ אם יש לכם משו אחר להציע בערך אותו מפרט. מחיר לא יותר מ 4300 אשמח לשמוע.

3. שלום, אשמח להמלצה לנייד, עיקר השימוש שלי יהיה עבודה משרדית, אשמח שתהיה לי אופציה להריץ משחקים גם אם לא בביצועים גבוהים, משהו ממש בסיסי. עד 3,200 ש"ח מטרות המחשב - עבודה משרדית: אינטרנט ואופיס, משחקים -בסיסי, אני עשוי להשתמש בו גם בחוץ ולהסתובב איתו, לא צריך הכי דק והכי קל - אבל שיהיה סביר מהבחינה הזו. גודל מסך - 13.3 ומעלה משקל - לא יודע מה הסטנדרטים, לא צריך שיהיה הכי קל, אבל שגם לא יהיה מאוד כבד. זמן סוללה - כמה שיותר - לפחות 4 שעות, עדיף מעל 5. יציאות מיוחדות - אין צורך. בלוטות' - אין צורך גודל מינימלי של כונן קשיח - 350GB, אין צורך בסוג מיוחד כונן CD - רצוי, לא חובה כונן bluray - לא צריך אחריות - שנתיים לפחות מערכת הפעלה בתוך התקציב - רצוי העדפה לחברה מסוימת - שיהיה …

4. יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  5. שלום לכולם המחשב שלי התפגר וגם ככה נס ליחו על כן אני צריך המלצה למפרט. עיקר העבודה של המחשב יהיה פוטושופ CS4 ניקון NX2 עריכה של תמונות כבדות יחסית וכמה במקביל, טיפול בקבצי RAW, עריכת וידאו אבל לא מסיבית. חוץ מזה יישומים רגילים לא משחקים. דגש חשוב מאוד - המחשב צריך להיות ממש שקט - כמו נייד. תודה מראש תשובות לשאלות: 1. הוספתי תקציב בכותרת - לא חייבים לנצל הכל אפשר קצת לחרוג אבל עדיף שלא. אני אצטרך גם מסך טוב (תקציב נפרד של עוד 4K ) ובסה"כ אני משווה את העלות הכוללת למק 24" 2. השימושים פורטו לעיל, בנוסף סביר שהמחשב ישמש גם לאיחסון מוסיקה ויחובר ל DAC ומשם למערכת. כמו כן איחסון של תמונות בכמות גדולה אבל אולי כדאי גם HD חיצוני. 3. למסך תקציב נפרד. כל שאר האביזרים נחוצים. 4…

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by eran256,

שלום אני מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הנ"ל אשמח אם תמליצו לי. * מטרות המחשב - משחקים קלים, סרטי FHD , ועבודה משרדית. * גודל המסך - 13.3-14.1 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות, חייב אופטי, HDMI, עדיפות גם לESATA. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח, 750 וחייב להיות 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL LENOVO יום טוב ותודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משרדי (אינטרנטאופיס ואאוטוקד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אאוטוקד וסטראפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, בניתי מפרט נחמד ובדקתי מחירים בכמה מקומות. רציתי לדעת את עצתכם על המפרט שלי. מחשב לפיתוח תוכנה מקצועי ואינטנסיבי. מעבד - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוור למעבד - Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם - GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill (או KINGSTON או כל דבר דומה גם סבבה) - כפול 2 - סה"כ 8GB דיסק - 500GB WD Caviar Blue SATA3 16MB WD5000AAKX (גם סיגייט או אחר הולך, גם SATAII כי אין הבדל במהירות במילא) ספק כח - Antec Basiq 450Watt או INWIN 450 Watt או משהו אחר, בטח אלך על משהו סביר ולא זבל גנרי. שאלות: 1) מארז - יש את הSHARKOON T9 שנראה אחלה, ואת הNZXT SOURCE …

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 למפרט | 1300 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל-נ-צ-ל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן, פרט לתקציב המסך ב-200 ש"ח אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : After Effects / Sony Vegas Pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בדרך כלל משחקים של VALVE. ועוד כמה שלפעמים יוצא לי לשחק כמו GTA/AC ועוד.. *חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים , ושלא יגביל אותי בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by 100100,

Acer Aspire AS7741G-6426 אני חושב שמצאתי את המחשב המושלם בשבילי שנותן הרבה ביחס למחיר וייתן לי אפשרות לגיימינג לא כבד במיוחד מי יכול לתת לי ביקורת עליו?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. היי קניתי אתמול נייד HP , היום פירמטטי את המחשב עם מערכת הפעלה שלי , לצערי אין זיהויי לכרטיס רשת +כרטיס מסך (ATI5650) , ניסתי מבוט להחזיר את הRECOVERY של היצרן , אין לי אפשרות כזו יותר, זה ניכנס ישר למערכת הפעלה שלי , האם בKSP הם יעזרו לי להציל את זה ?, מבקש את עזרתכם בבקשה. רוני

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  12. * מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by haim652,

קודם כל נתחיל עם מילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד + עיצוב גרפי בפוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - במחשב ישוחקו משחקים כמון באטלפילד …

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  14. מחשב נייד Dell Latitude E5400 P8400 4500MHD Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 2048MB (1X2048) נפח זיכרון 250GB SATA גודל דיסק 14.1" גודל מסך NVIDIA Quadro NVS 160M כרטיס מסך זמן אספקה 2-14 ימי עסקים דמי משלוח 0.00 ¤ משך אחריות 3 שנים אחריות ע"י DELL מחיר מחירון 6,999.00 ¤ מחיר באתר 5,285.00 ¤ מחיר כולל משלוח5,285.00 ¤ המשך לחץ להגדלה מפרט מלא כללי DELL יצרן Latitude E5400 דגם שחור צבע מעבד Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 3MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (1X2048) נפח 800MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים איחסון 250GB SATA גודל דיסק 5400 rpm מהירו…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by KaPOcHinI,

המחשב יהיה מיועד למשחקים ותוכנות כבדות בעיקר...לא מתוכנן oc 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 585.00 ¤ 585.00 ¤ AD-5170A צורב NEC DVD±R/RW X18 מחיר לפריט - 180.00 ¤ 180.00 ¤ 1600AAJS דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 306.00 ¤ 306.00 ¤ TT-VB6000BWS מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv מחיר לפריט - 340.00 ¤ 400TRT ספק כח HEC 400TRT 400W מחיר לפריט - 248.00 ¤ עכשיו בקשר לזיכרון ולכרטיס מסך מה עדיף לדעתכם -לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 7600gs ... -לקנות גיגה זיכרון ולהשקיע בכרטיס טוב יותר 1950pro אני יודע שכרגע עדיף לי את אופציה ב'…

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  16. ברשותי מחשב נייד בן מספר שנים, המכיל רק 256 מגה זכרון : HP Pavilion ze4523EA Notebook PC אני מעוניין להוסיף לו זכרון, מישהו יודע איזה סוג זכרון יש במחשב הנ"ל ? (PC2000 / PC2007 וכו') תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. אז אני חוזר אליכם בבקשת עזרה, אחרי חודש של חיפושים וניסיון להעמיק להבין מצאתי את עצמי ניצב בפני ההחלטה עד כמה אני מוכן להשקיע בנייד החדש שלי. אני מחפש מחשב שישמש אותי ב-5 שנים הקרובות לפחות כאשר השימושים שלי בו הם: צפייה בסרטים (לרוב ללא חיבר לLCD), האזנה למוזיקה (גם בחיבור לרמקולים חיצוניים), אינטרנט (בעיקר סקייפ והורדות), לימודים (מעבד תמלילים וכו..) גם קצת משחקים (רד אלרט למיניהם, משחקי בנייה של חוות/לונה פארק/עיר וכו...) כמו כולם גם אני מעוניין שהמחשב יהיה אמין ככל שניתן. (מעדיף את אלו עם האחריות ל-3 שנים) אני רוצה מחשב עם לפחות 500G, שהמסך שלו לא יהיה קטן מ-15 אינץ' ועדיף שלא ישקף אור וכו' (אני חושב שזה מה שנקרא מסך מט,לא?) כרגע אין לי תוכנות מיוחדות להתקנה אך ל…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  18. שלום לכולם, חבר שלי מבקש לקנות מחשב, אבל בלי ממש מושג מה הוא רוצה... 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך לא מוכן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?.עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות מסחר בורסה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שימוש באופן תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?במחפש לקנות מסך HD יש מסך נוסף שאותו רוצה לחבר למחשב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. Started by jorgito,

אהלן! מאחר וןכבר הרבה זמן אני לא עובד עם מסך בבית אלא ישירות עם הTV, אשמח לקבל המלצה למסך בתקציב של עד 800 ש"ח - הייעוד שלו הוא בעיקר לעבודה משרדית, אבל יש מצב שגם אראה בו סרטים פה ושם. חשוב לי חדות ורזולוציה כמובן (אם יש מסכי 4K שנכנסים בתקציב, אשמח). תודה לעזורים מראש!

20. אורח רון
    Started by אורח רון,

אני צריך מחשב נייד חדש אבל אני זוכר שאמרו פה מתישהו ששווה להמתין עם זה בגלל המעבדים החדשים שצפויים לצאת. יש צפי מתי כדאי לקנות או שיצא כבר?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by שני,

הדרישה היא למחשב 15.6" לסטודנט ממוצע, עדיפות לשמע איכותי קשה קצת למצוא על המחשבים האלה ביקורות אני יודעת שהם ממש חדשים אשמח לשמוע מה אתםיודעים עליהם

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. המחשב יעבוד עם VISTA ULTIMATE, יש לי כבר מסך, מערכת הפעלה וציוד היקפי צרכים עיקריים : שמיעת מוזיקה, עריכת סרטים + מוזיקה +תמונות, צפייה בסרטים, עבודה משרדית שוטפת, ומשחקים - מעט מאוד... מתוכנן OC (לא משהו רצחני), עדיף מאוד שיהיה שקט- עבודה עם מוזיקה איך המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כו…

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  23. קניתי מחשב נייד hp dv9925nr מעבד של AMD TURION *2 איך הוא לדעתכם? לא מצאתי אותו בזאפ

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by ofirdamr,

שלום, יש לי כרגע פנטיום 2.4 עם זיכרון 256 לוח אם של ASUS P4S8X-X כרטיס מסך GFORCE4, וכונן קשיח 60 ג'יגה אני לא רוצה לקנות חדש אלא לקנות חלקים ולשדרג. את החלקים אני מתכוון לקנות בתאילנד, אז הכוונה היא לקנות חלקים פנימיים.. הייתי מעדיף לשדרג רק את מה שחיוני למשחקים ולשיתוף קבצים, כי המחשב בסך הכל בסדר. הבעיה גם שאני לא יודע אם אני מחליף כרטיס מסך אז אני גם צריך להחליף לוח אם...ואם צריך להוסיף מאווררים.אם כדאי לשנות זיכרון... אודה לעזרתכם..

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  25. איך ??? Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Thermaltake "A1838" Silent Boost K8 for Athlon64/Opteron CPUs Sock754/Sock-940 -Retail Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin …

• 8 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.