ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תציגו לי מפרט אחד של כל התקציב ואחד שניסתם לחסוך , ומה ההבדל בניהם . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני ישחק במשחקים כמו BF 3 , MAX PAIN 3 , Dc Universe Online וכדומה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקשתי מסך ביחד עם זה . …
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיסחוב ארבע שנות לימודים. ראיתי שכבר התחילו להגיע דגמים עם מעבדי HASWELL. יכול להמתין עם המחשב מספר שבועות. האם צפויים לצאת דגמים נוספים שיהיו יותר כדאיים? * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות בvisual studio וצפייה בסרטים באיכות HD על מסך 32 אינץ'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. זה לצרכי עבודה של אבא שלי צריך ג'יגה זיכרון אפילו 2 אם אפשר.. (שווה להשקיע ב DDR2?) הכרטיס מסך חשוב פה מאד.. QUARDO (אם כתבתי נכון).. המחשב ישמש בעיקר לעבודות עם תוכנות כמו AUTOCAD מעבד - מה כדאי בשביל עבדוה עם AUTOCAD? הסנטרינו? הדותן? או פנטיום M? דיסק קשיח - למה יש רק 5200 (או 5400 אני לא זוכר בדיוק) RPM? זה חוסך בחשמל? יש 7200 למחשבים ניידים? זה כדאי? וכמובן שצריכים את כל השיכלולים כגון בלוטוט WI-FI צורב DVD כל השאר.. התקציב דיי גדול... אני לא בטוח בו אבל זה בערך 3000 דולר +.. אני מאמין שיותר בשביל מחשב כזה חזק.. הוא צריך להיות תותח בכל המובנים! המחשב צריך להיות מחברה מוכרת (DELL, IBM etc..) תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך מיפרט במחיר של 7500 ש"ח, המיפרט יכול להתחלק מחלקים מכמה חנויות, מה הכוונה? אני רק צריך מחירים, כמה שיותר זול יותר טוב, כי אני מזמין ממישהו וצריך רק מחיר דוגמא בערך, בלי מסך וציוד היקפי. השאלה היא גם אם כדאי לחכות ל-R600 ובינתיים לקחת כרטיס מסך בינוני(7600, X1600XT) או משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה הנייד הראשון שלי.. אני צריך לפחות 16 גיגה זיכרון ולגבי כרטיס מסך אני ממש לא בטוח כמה זה משמעותי לגבי רנדרינג אם יש לו 2 או 4 גיגה אני אשמח להמלצות או כל הכוונה בנושא
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש נייד של GIGABYTE ללימודים, תוכנות וכדומה. לא צריך נייד למשחקים. אני לא מבין בניידים ולא יודע מחירים אז אין תקציב. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל תודה מראש על העזרה! מחפש מחשב נידי עם מפרט כמו שפרטתי למטה... מאוד אוהב מחשבים של Dell וLenovo, עדיפות למסך 13-15". ביינתים חושב על Lenovo IdeaPad 510S, עדיין בהתלבטויות ואשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב טוב ב2500 אשמח, מצד שני מחשב מעולה ביותר מ3000 גם אוכל לשקול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסדרות (HD), גלישה באינטרנט, עריכת קבצים בסיסית (Word, Powerpoint). משתמש קל יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
הי, אני מתחילה עבודה חדשה והבוס ביקש ממני להגיד לו איזו עמדת עבודה לקנות עבורי. אני עובדת במחקר, הרבה חישובים כבדים במטלב. אני מבקשת לקבל המלצה למחשב עם כוח עיבוד רציני, עדיף כמה ליבות מהירות כדי שאוכל להריץ במקביל. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אבל האמת , מה זה המחיר הזה ? https://www.tms.co.il/sff-pc/4kediting
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪947 מעבד: [..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + CM HYPER 101 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪952 לוח אם: [..] ASROCK B75M - זמין במלאי ₪439 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪219 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD7850 OC 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1277 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי - כל הקודם זוכה ! ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪370 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין …
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
VENICE 3000 לוח אולטרה של אלבטרון K8NF4U 1 GB של פטריוט (עדיף CORSAIR? אותו כסף...) יהיה מוכן מחר. 6600U של אלבטרון מה אומרים?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב חדש למשחקים ולהלן הפרטים: - התקציב המקסימלי הוא 4500 ש"ח. עדיף כמובן כמה שפחות, תוך שמירה על הצרכים שארשום בהמשך. - לא ניתן לחרוג מהתקציב. - המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולמשחקים. - מיועד למשחקים החדשים ביותר (כדוגמת AC ו-COD וכו'). - כרגע יחובר למסך בעל רזולוציה 1680x1050 ובהמשך למסך 1920x1080. - נא לכלול גם צורב (פשוט רגיל ומינימלי). - שיהיה שקט במידה סבירה (לא דרישה חשובה כל כך). - לא מתוכנן OC. - לא צריך לכלול תכנות נוספות כגון Windows ו-Anti-Virus. - עדיפות גבוהה מאוד ל-KSP. (גר באזור תל אביב). - רצוי שהמחשב יהיה עם אופציה קלה לשדרוג בהמשך. כרגע יש לי מפרט שמעט חורג מהתקציב, אבל אשמח בכל מקרה לשמוע את דעתכם לגביו ושתשפרו אותו…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב שיהיה לי בחדר למטרת סרטים גלישה באינטרנט וגם משחקים (משחקים טובים רק על ביצועים נמוכים) זה המפרט שלי המחיר הכללי יוצא לי 1480 (לא כולל כרטיס טלוויזיה שכרגע אין לי תקציב אליו) יש לי תקציב של 1500 (אפשר לחרוג גג ל1600) מעבד: E5400 - 295 לוח אם: gigabyte G41M-ES2L s775 C2D - 240 זכרון: KINGSTONE 1 GB 800Mhz - 130 כ' מסך: Gigabyte HD 5450 512MB GDDR3 DX11 - 290 ד' קשיח: W.D 500GB IntelliPower,32MB CAVIAR GREEN -250מארז:Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W (מארז=280 שקל) סך הכל: 1485 (המחיר מתוך KSP) את חלק מהדברים אני מחליף עם חלקים מהמחשב של הבית אז יהיה לי 2 GB זכרון ולוח אם p45 neo (במידה והוא טוב יותר מזה שבמפרט) וגם צורב טוב שקניתי לפני כמה חו…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים ואינטרנט... לא לאובר קלוקינג או לעריכת וידאו רצינית...
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! (פוסט ראשון) אני מפתח משחקי מחשב ויש לי עניין רב בנושאים כגון עריכת סרטונים ותמונות. אין לי כמעט שום ידע בבחירת חומרה והנושא די מאיים עבורי, בקשתי עזרה ממספר אנשים שאני מכיר על מנת לנסות להרכיב מפרט, הנה הפרטים שאני מניח שחשוב שאספק.. התקציב המקסימלי שלי הוא עד כ7000 ש"ח , אולם עדיף לא לעבור את ה6000 המחשב ישמש למשחקים ,וגם ישמש לעריכת תמונות וסרטונים , ופיתוח תוכנה. משחקים שאני מתכנן לבזבז את זמני עליהם יכללו דברים כגון... Skyrim (with a bazzilion mods) Saints Row IV Borderlands 2 Planertary Annhialation Starcraft 2 League of Legends Dark Souls 2 אזכיר שוב שאני מעוניין שכל אלו ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות שהמפתחים בחרו עבורם. תוכנות שאשתמש בהם לעיתים קרו…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Latitude E5400 P8400 4500MHD Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 2048MB (1X2048) נפח זיכרון 250GB SATA גודל דיסק 14.1" גודל מסך NVIDIA Quadro NVS 160M כרטיס מסך זמן אספקה 2-14 ימי עסקים דמי משלוח 0.00 ¤ משך אחריות 3 שנים אחריות ע"י DELL מחיר מחירון 6,999.00 ¤ מחיר באתר 5,285.00 ¤ מחיר כולל משלוח5,285.00 ¤ המשך לחץ להגדלה מפרט מלא כללי DELL יצרן Latitude E5400 דגם שחור צבע מעבד Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 3MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (1X2048) נפח 800MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים איחסון 250GB SATA גודל דיסק 5400 rpm מהירו…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/amd-ryzen-5-5500-am4-tray]AMD Ryzen 5 5500 AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 427 [b]לוח אם:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?rout…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ראיתי את הדגם הבא של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2561232 והוא בדיוק בתקציב, השאלה אם יש משהו שאתם מכירים יותר טוב. או אם אתם מכירים את המחשב ויש חוות דעת עליו המסך צריך להיות 15.6 מעבד T4400 לפחות חשוב מאוד שתהיה אחריות של לפחות שנתיים,כונן אופטי, (כי מאיזה סיבה יש כאלו שאין להם בגודל הזה..) ויציאת HDMI. תודה רבה, :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
* מעבד Intel Pentium Dual Core Mobile T2410 2.0GHz * מסך רחב WIDE 15.4 לחוויית צפייה מושלמת! * דיסק קשיח ענק 250GB S.ATA * חבילת זיכרון ענקית DDR2 667MHz - 3072MB * כולל קורא טביעות אצבע משולב לאבטחה מושלמת * תקשורת אלחוטית WiFi + BlueTooth * קורא כרטיסי זיכרון למצלמות * צורב DVD-RW DL דו שכבתי ותומך בכל הפורמטים * מערכת הפעלה מקורית VISTA PREMIUM כולל MEDIA CENTER * מצלמת אינטרנט מובנית. כל זה ב3400 ש"ח ולהזכיר שהמחשב מבית לנובו
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. שימוש: תוכנות די כבדות וסרטים. מה אתם אומרים על זה: https://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKBFAA912 אם לא טוב, תציעו לי בבקשה משהו אחר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת במקצועי ומחפש נייד טוב לפיתוח. אני צריך מחשב שיכול לבצע עיבודים מורכבים יחסית במהירות, עם שטח גדול של דיסק + זכרון טוב. מלבד זאת, הייתי שמח גם למסך באיכות טובה (שאוכל לשבת כשהשמש מאחורי) ולזמן סוללה ארוך(חשוב מאוד). הייתי מאוד שמח אם זה יהיה מחשב עם מקלדת מלאה (הספרות 1-9 יהיו קיימות בריבוע מצד ימין כמו במקלדת רגילה) - אני מתכנת המון שעות ביום וממש התרגלתי לעבוד עם זה. כמובן שזה לא Deal-breaker אבל זה יקל עלי לחלוטין. למחשב חייבת להיות אופציה לניטרול ה Touchpad כי אני מניח שאעבוד הרבה עם עכבר חיצוני. למחשב צריך להיות מסך לא קטן (לא 13) ויהיה נחמד אם תהיה לו אפשרות חיבור ל Docking Station המשקל פחות מטריד אותי אם כי במגבלות לעיל אני מניח שהוא לא יהיה הדבר ה…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. רק אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: rocket league, call of duty, league of legends ובסגנון -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-