עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב כרגע די חזק ואני רוצה לשדרג אותו כמתנה ליומלדת שלי. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח - 300 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? רק משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? mmorpg games כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by Jarhead,

שלום קיבלתי מחשב נייח חדש אבל המסך שלו יגיע רק בעוד שבוע. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך של המחשב הנייד כמסך שיציג את המחשב הנייח. אני בעצם רוצה להשתמש במסך של הנייד כמסך רגיל האם זה אפשרי? במידה וזה משנה המחשב הנייד שלי הוא: IBM ThinkPad T41p. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  3. Started by full_clip,

היי אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב של דוד שלי מאז המחשב שלי לא התעסקתי יותר מדיי עם בניית מפרטים(צבא וכאלה) המחשב מיועד סך הכל לילד בן 10 למשחקים ושימושי יום יום יש צורך בכל הציוד ההיקפי חוץ מה שחשוב שתרשמו את דגמו מהציוד ההיקפי זהו המסך מקלדת עכבר ורמקולים יקנו ג'נרים כל העניין בוודאי לא יעלה על ה 200 שח מה שהייתי רוצה שיסמו דגש במפרט 1. הארד דיסק לא נראה לי צריך יותר מ80 ג'יגה 2.מעבד אין צורך ביותר מ amd 3000+ זיכרון פנימי שיהיה 1024 מסך בגודל 17 אינץ' מארז נא לשים של פוקסקון משום שהם זולים ונפוצים יותר מהקומפיוקייס תודה על העזרה :-*

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by lidorkalfa,

אהלן, ככה, קניתי את הלפטופ הזה (קישור), יותר נכון הזמנתי ואני אמור להגיע לסניף לקחת אותו ביום חמישי הקרוב.. Specifications: Key Specifications 3rd generation Intel® Core™ i7-3630QM processor Genuine Windows® 8 64 bit [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 70%, align: right][TABLE=width: 672] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: right]"15.6 1366x768 LED Display [/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB graphics[/TD] [/TR] [/TABLE] 8GB DDR3-12800, 1600Mhz 1TB HDD Integrated Bluetooth® & high-speed 802.11b/g/n Wi-Fi USB2.0, USB3.0 connectors & 6in1 card reader Integrated Blu-Ray drive Integrated 1.0M (720p HD) webcam Dolby® Ho…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  5. שלום, אני מתלבט בין מס' מחשבים אפשריים. השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט ואוטוקאד. הכיוון הוא למעבד i5. לגבי מעבד גרפי- עוד לא הוחלט. הזיכרון יהיה 8GB. רק סדרות עיסקיות יתקבלו, בעיקר בגלל איכות, גימור, ומסך מט. עוד דרישה- מקלדת מלאה עם מקשים נומריים. למיטב ידיעתי, יש רק את דל לטיטיוד E6530 או דל פרקיסיון 15.6. בלנובו T530 אין מקלדת מלאה, לצערי. עד היום היה לי בנייד את המעבד גרפי nvidia gt 330m. פה ושם שיחקתי במשחקים. אבל לצורך העניין- המשחקים ממש לא מהווים שיקול בבחירת המעבד הגרפי. בלטיטיוד יש את NVS 5200M. בפרקיסיון יש את quadro. אני יודע שהקוואדרו בנוי לתוכנות כדוגמת אוטוקאד. הבאסה? הפרקיסיון יקר להפליא. השימוש נכון להיום באוטוקאד אינו מאסיבי ולכן לדעתי אין הצדקה להוציא…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. זהו סוף סוף סגרתי תמפרט שלי התקציב הוא 6500 שח המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ו o c עם דגש גדול על oc AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 קירור למעבד : Thermaltake BigTyphoon לוח :DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 זיכרונות OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 התיזמונים שלהם הם 2-2-2-5 כרטיס מסך : power color x800gt 256 mb 256 bit ספק : Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE מארז : Thermaltake Soprano VB1000BWS Black צורב : NEC ND-3540 Black הארד דיסק : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II כונן פלופי סטנדרטי מה דעתכם על המפרט ?? אני מתכנן את הקנייה לאמצע חודש הבא

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  7. אני מתכנן בניה של מטריצה 3 על 3 של מסכי 22 אינצ לקיר בבר , הרעיון שיראו בכל מסך תמונה או סרט שונה או בכולם תמונה אחת גדולה . קיבלתי הצעה ואשמח לתגובה ENERMAX PHOENIX ECA3162-B HEC WIN+700 700W ASUS P5Q PREMIUM Intel Dual Core E5200 TRAY ARCTIC COOLING Alpine 7 GT SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA-2 16MB Sony Optiarc AD-7240S X24 Dual Layer DVD+/-RW SATA BLACK OCZ OCZ2G8002G 2GB 800MHz CL5 SAPPHIRE HD 4870X2 2GB DDR5 PCI-E GAINWARD 8400GS 512MB PCI-E+HDMI 471846200-9726 X 3 HANNS-G HG216D 22" (21.6) 5Ms 1:1000 Wide LCD + HDMI X 9 האם יש פתרון אחר ? האם יש פתרון יותר זול ? מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? -1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 במידה וזו חבילה שמגיעה עם מערכת הפעלה או מקלדת ל HTPC 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט / תכני HD / סטרימינג / מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).? -מסך 46 אינץ' 1920/1080 בעתיד יהיה מסך 4K ואני צריך שהמחשב יהיה בעל יכולת להריץ תכני 4K (שוב, רק וידאו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  9. שלום... קניתי את המחשב לפני כ-ארבעה חודשים כנראה שהוא קיבל מכה אין לי מושג מה קרה לו התפוצץ המסך במחשב והוא קיבל שבר באמצע והתעקם המחשב מבחינת חומרה עובד אבל הוא לא שווה כלום רציתי לבקש המלצות על מעבדה באיזור ירושליים... ***דיברתי עם החברה והם אמרו לי ששבר לא כולל את האחריוןת של המחשב***

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by Hellcat,

המחירה על גבי הפורום אסורה. נא להשתמש ב Trade Zone.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי הלוח-אם והספק. ניסיתי לתקן את המחשב הישן וזה לא הלך. יש לי דיסק קשיח 500G חדש, ספק כח 500 W חדש, כונן DVD ומארז וכרטיס מסך geforce 7600 gs pci . אני צריך: לוח-אם. מעבד. זיכרון. שימושים: גלישה, משחקים לא כבדים מדי, תוכנות מקצועיות (MATLAB), תכנות ב C. חשוב לי שהמחשב יחזיק מעמד 4 שנים (בערך). הכי חשוב: אני מריץ מערכת הפעלה לינוקס - אובונטו לכן כדאי שהרכיבים יהיו ידידותיים אם אפשר. תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  13. Started by benster,

התקציב המקסימלי - 6500 , אבל עדיף כמה שפחות מדובר על מחשב למשחקים כבדים והכי חדשים, יש לי מסך 24 ברזולוציה 1920X1200 , ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות לכן נדרש כרטיס מסך חזק אין צורך בציוד הקפי. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ובמקביל קר. בשלב ראשון לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד כן לכן לוח האם צריך לתמוך באופציה. זכרון DDR3 לפחות 6 ג'יגה. דברים חשובים מבחינת שדרוג עתידי : 1. ספק שיכול להחזיק מערך SLI, מן הסתם גם לוח האם צריך לתמוך בSLI וכרטיס מסך של NVIDIA כי אני מעוניין בעתיד בטכנולוגיית התלת מימד 2. תושבת למעבד 1366 כדי שתהיה אופציה לשדרוג למעבדים החדשים איזה צ'יפסט מומלץ X58 או משהו אחר? מבחינת המארז מצד אחד שיהיה שקט ומצד שני שיהיו בו הרבה מאווררים כי המחשב אצלי בעומס…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  15. קדימה רק תתנו לי הצעות! יש לי 3000 ש"ח ואני צריך מעבד+לוח אם+כרטיס מסך!!! את כל השאר נשדרג שיהיה לי כסף! (40G 2M MAXTOR בעיקר בעעעעע) תודה לכולם

16. שלום , אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב הכי מהיר שאני יכול לעבודה משרדית. 1. התקציב: 2,500 ₪, עדיף לא לחרוג 2. שימושים: עבודה משרדית, תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד) תוכנות פוטושופ ועריכה של סרטונים (קליל) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5 עדיף שקט כמה שיותר בתקציב הרלווונטי (אם השקט לא משמעותי במחיר אז 8) 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. (אזור השרון). 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמה שיותר מהיר (כמובן ביחס לתקציב). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא אתנגד - א…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  17. אני הולך לקנות AMD 64 3400 RADEON X800 XT PE 2048mb 400MHZ עדיין לא החלטתי איזה לוח..(אם יש לכם לוח ממש טוב גם לאוברקלוק תציעו בבק'...) אתם חושבים שהמחשב יוכל להריץ יפה משחקים לשנתיים שלוש?? או שעדיף לחכות לAMD 3500 אבל רק עם 1024MB??

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by T-MacH,

כמו שאתם רואים אני די חדש פה האמת באתי כי אמרו לי שזה פורום טוב לנית מפרטים ואני עומד לקנות מחשב חדש אז ככה: אני מעדיף שהמעבד יהיה amd 64 3000+ כל השאר זה כבר אתם עושים נ.ב: שחכתי אני צריך גם מסך(לא מקלת עכבר צורב ורמקולים)

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  19. מחפש נייד קטן וקל לנסיעות/גיבוי. דרש ליישומי אופיס וגלישה בעיקר במחיר לא יקר. מערכת הפעלה חלונות מועדפת. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלומות לכולם, בידיי מחשב נייד מבית לנובו מדגם U550 , יש לו כמדומני 4GB של RAM, באתר יצר או באתר אחר שראיתי לא זוכר היה רשום שהמגבלה היא 8 GB, ויש 2 סלוטים. רציתי לדעת איזה דגם של RAM זה משתמש והיכן אפשר לקנות את הרכיבים ? כמו כן מישהו מכיר חנות שמוכרת וגם מתקינה את הRAM ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab, visual studio 2008/2010 spice , מבחינת משחקים שיוכל להריץ את המשחקים האחרונים ברמה גבוהה ומשחקים עתידיים. סטרי HD 1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.the witcher 2/ starcraft 2/ diablo 3 (when it will be released) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by nsof,

שלום לכולם, אני מחפש DB Server שמורכב למעשה משני חלקים גדולים. Storage והמחשב עצמו. המחשב: מעבד: ??? לוח אם: ??? זיכרון: לפחות 1GByte ram צריך להיות בעל 2 ספקים (אחד לגיבוי) שני בקרי SCSI (אחד לגיבוי) Storage להכיל לפחות מקום ל 12 דיסקים (1 ישמש כ-hot swap ושני כ-parity ב raid 5 כל דיסקים: בסה"כ כמות דיסקים של לפחות חצי TeraByte ובנוסף עוד 2 דיסקים כאשר אחד משמש כ-hot swap ושני כ-parity (ב raid 5) תקציב: 15000$ הערה: המפרט לא חייב להיות עם דיסקים SCSI, גם SATA יספיקו מבחינת מהירות הדיסקים. תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by Bar_B_q,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=62626&saleNo=94152 http://global.acer.com/products/notebook/tm290.htm תגובות והרבה פליז

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  24. הוא רוצה מחשב סתם ככה שיעבוד טוב בעבודה רגילה אינטרנט וכו' ושיריץ משחקים נורמליים כמו פיפא וכאלה מחשב קומפלט..

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by y0nab,

שלום הייתי רוצה שתמליצו איזה הצעה מבן ההצעות יותר טובה ומשתלמת. 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח 1 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 271 ש"ח 1 DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,360 ש"ח 1 Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 654 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 158 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 325 ש"ח 1 ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 577 ש"ח 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 480W 705 ש"ח 1 GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 1…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים