עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by miim17,

אני מתפתה ללכת כל ההצעות של המחשבים המוכנים ב KSP ב 1500 (מעבד E7500 ולוח G41 של גיג'הביט במקום אסוס...) מה דעתכם ? הספק כח שהם נותנים (גולדןטיגר) שווה משהוא? מהמחשב אין כמעט שום דרישות (אופיס אינטרנט) אבל חשבון שיהיה אמין. אפשר לעשות משהוא אחר בסכום של 1500 שח ? (מהמבחר של KSP ולוח אם של גיג'הביט ...)

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, התקנה של סביבות כמו VISUAL STUDIO וניתוח נתונים Matlab, Wolfram Mathematica ושרת SQL כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by oriel88,

בצער רב הודיע לי הטכנאי שישנה בעית חומרה בלוח אם (ההלחמה הרופפת עם הכרטיס גרפי גורם למערכת קצר). הטכנאי לא הצליח לתקן זאת ולפני מספר שאלות, אודה לכם אם תייעצו לי כיצד לנהוג. המחשב מדגם HP Pavilion Dv-7 1450us א. האם כדאי לנסות לפנות לטכנאי אחר? מישהו יודע איך המעבדה שעובדת עם HP? ב. האם כדאי להחליף לוח אם? הטכנאי אומר שלא, מישהו מכיר חנות המשווקת לוחות אם בארץ? ג. שאלה חשובה: הטכנאי מציע לי לשמור את ההארד דיסק עם כל המידע (הוא אמר שיהפוך אותו לדיסק חיצוני כמו דיסקאוןקי) ללא תשלום ובתמורה לכך, אשאיר אצלו את שאר חלקי המחשב (מלבד הלוח אם אין כל בעיה במחשב). האם זה כדאי או שאני אפסיד על העסקה הזו? ד. אפשר המלצה למחשב נייד חזק וטוב, בגודל מסך 15" המתאים לסטודנט? תקציב עד 3000 …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by ranran,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי חשבתי על מחשב מבוסס אטום או על הסדרה E של AMD. השימוש הוא די בסיסי, גלישה וזהו בגדול. אני רוצה רק שהמחשב יריץ WIN7. אני לא כל כך יודע מה עדיף היום אטום או E של AMD.. אשמח אם תעזרו לי. בכל מקרה הדרישה היחידה היא מחשב כמה שיותר קטן (MINI-ITX). התקציב הוא בין 1000-1500. אפשר להגיע ל1500 אם זה באמת שווה את הכסף.. שכחתי לציין - רק מחשב בלי שום דבר מסביב.. המון תודה חברים!

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  5. התקציב: 4500 ש"ח באשראי (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית) מטרת המחשב: משחקים כבדים כדוגמת Crysis,Farcry 2,GTA4,NFS Undercover והמשחקים העתידיים לשנתיים הקרובות. וכמובן גלישה באנטרנט+צפייה בסרטים באיכות HD. *לא זקוק לציוד היקפי! זקוק לצורב DVD! אין ממש העדפה לשום חברה (כמה שיותר זול ואמין) אני מניח חברות כמו KSP וSKYPC... רצוי מאוד שיהיה מארז יפה אבל השקט והביצועים באים לפני... לא צריך שום מערכת הפעלה וגם אני לא מתכנן לעשות OC. ד"א אם זה עוזר לכם יש לי מסך של Samsung דגם: SyncMaster 203B גודל:20 אינץ' (נראלי )

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  6. ...שאלה בכותרת...?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by ran_ga85,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח, תואם למערכת הפעלה של אפל, השאלה היא כזאת: האם זה מתאים וטוב לעשות הרכבה של מחשב עם מפרט זהה למחשב של אפל? האם אוכל להריץ עליו מערכת הפעלה של אפל כאילו המחשב מקורי של אפל? העניין הוא שהעלות אמורה להיות זולה משמעותית. תודה, רן

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by lexsus,

שלום! הייתי שמח אם משיהו היה עוזר לי ! אני צריך שמישהו שמבין יעזור לי במפרט מחשב שיעלה 5000 ש"ח ולא שקל יותר! תודה למי שיעזור!הוא מלך! אבל שיהיה מחשב חזק למשחקים ! עם כרטיס מסך איכותי! בלי היצד הקיפי (שזה כול מסך +עכבר+ומקלדת לא צריך רק מחשב!) אני רוצה למשחקים כבדים כמו קרסיס שיעבו על ההגדרות הכי גבוהות חלק!

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח, אין צורך ביכולת להפעלת משחקים, בעיקר ישמש לאינטרנט, סקייפ, וכדומה. חשוב שיהיה נח לשימוש, חזק (שיסבול את כל תוכנות הזבל כמו מסנג'ר, שימוש כבד בFACEBOOK וכדומה), ואמין. אשמח להמלצות שלכם בנושא. גודל המסך? - עדיף 14-15" * משקל רצוי? - אין בעיה סביבות 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף בהחלט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף אם לא מעלה את המחיר שיהיה חיבור וידאו כלשהו. * בלוטות? עדיף מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G ומעלה יהיה טוב. * צורב DVD? עדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  10. אני רוצה לקנות היום / מחר את הנייד הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 מוכרים אותו רק בבאג וכבר ראיתי אותו. מפריעים לי בו שני דברים : 1. המשקל שלו - 2.2 שזה לא קל למחשב 13.3 2. המקלדת נראית לי קצת זולה והמקשים עושים רושם שלא יחזיקו מעמד יותר מדי. אבל חוץ מהנ"ל הוא אחלה מבחינת נתונים. רציתי לדעת איך הוא מבחינת אמינות? איכות עבודה?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. אחרי שכבר קיבלתי מכם מספר הצעות למפרט והשוואה עם מפרטים אחרים באתר הגעתי למפרט הזה. בעיקרון המחשב מיועד לעבודה באינטרנט, סרטים והרבה משחקים ומיועד להחזיק מעמד כמה שנים טובות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 ₪520 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 h…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by avi_miz,

קבלתי העצה מאייבורי ואני רוצה לדעת עם היא שווה את הכסף מתאם אודיו וUSB קדמי למארז ידית זכרון 800MHZ DRO-2 1GB X2 מארז ידית כסוף שחור ללא ספק צורב NEC7170S DVD X16 DL שחור SATA מעבד אינטל C2D 1333FSB E6550 ספק כח EZ COOL REAL 450W 12CMF דיסק קשיח HITACHI SATA 2 16MB 320G כרטיס מסך NSI NX8800GTS SATA 2 D320 EOC PCIE לוח אם MS P6N-SLIV2 775 1GLAN NXL SPK 19 LCD 2 MS DVI 196Vּ+AOC מסך והמחיר 6360 אני יודע שלוח אם וכרטיס מסך לא משהו אפשר לשנות אבל הצעה משתלמת ? נ.ב אני גר באשון, אז איזה חנות טובה יש בראשון/באזור? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  14. אני יודע שהסכום זעום... אבל זה מה יש. ברשותי מסך LCD איכותי של VIEWSONIC 1 giga ram הארדיסק של 160 גיגה ומארז... מה לדעתכם אפשר לעשות? ניראה לי חשוב לי שיהיה עוד כונן של 500 גיגה כי בעיקר אני מוריד סרטים... כמו כן אני משחק במשחקים אך אני מודע למגבלות. בכול מקרה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. אין לי העדפה בין אינטל לADM א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מכונות וירטואליות, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אני מניח ששימוש כבד בתוכנת VMWARE לצורכי לימוד בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 13,WORLD OF WARCRAFT, מנג'ר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ", 16:9, 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

16. Started by Amirox,

שלום רב, לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה. לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה. לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט. כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'. התקנתי תוכנה בשם battery care היא הרא…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by t d,

שלום , אני מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה גראפית דו מימד(פוטושופ).עקב היותי סטודנט אני רוצה להשקיע סכום צנוע ביותר של לא יותר מ3000 ש"ח (ללא מסך). אני לא יודע בדיוק מה עדיף intel\amd ,אשמח לשמוע הארות. השאלה העיקרית שמעסיקה אותי היא האם לצורך עריכה גרפית מספיק כ.מסך onboard או האם כדאי שאני אקנה אחד חיצוני. תודה

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by nanus,

שלום אני רוצה לבדוק בעזרתכם (אחרי הכל בחומרה אתם מומחים) האם אפשרי ליצור PC מחלקים בשוק שיוכל להתחרות ראש בראש מול המפרט המפלצתי של ה mac pro אני רוצה לבנות מכונת PC עם חומרה שעולה או לפחות יכולה להשתוות למק פרו עזבו אותכם עכשיו מחירים אני רוצה לדעת תכלס אם יש בשוק בארץ חלקים כאלה המפרט של מק פרו: מעבד: 2 מעבדים פיזים של 8-core # 2.93GHz Quad-Core Intel Xeon זיכרון: 32GB of 1066MHz DDR3 ECC SDRAM יתר הדברים כגון הרדיסק, כרטיס מסך וכרטיס קול זאת לא בעיה השאלה היא האם יש היום לוח אם שיכול להחזיק 2 מעבדים פיזים + 32 ג'גיה זכרון!! לעוד מהמפרט אם פספסתי משהו הלינק פה http://www.apple.com/macpro/specs.html אני לא מצאתי לוח כזה לפיסי והשאלה השניה שלי האם יש כזה דבר האם אפשר ל…

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by darkrule88,

אני מחפש מחשב לגיימינג בתקציב מקסימלי של 4K. אין צורך במסך, ציוד היקפי וכונן דיסקים. אין כוונה לצריכה מוגזמת של מקום לכן מבחינת אחסון מקום , SSD של 300GB בערך יעשו את העבודה. רצוי שהמפרט יורכב בחנות KSP או IVORY (למרות שעל IVORY שמעתי לא מעט ביקורות שליליות) כיוון שאלו החנויות היחידות שיש לי נגישות נוחה אליהן. תודה . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Bar_B_q,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=62626&saleNo=94152 http://global.acer.com/products/notebook/tm290.htm תגובות והרבה פליז

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  21. טוב חברים הגיע הזמן שאני אחליף את המחשב שלי אחרי 4 וחצי שנים. אני מחפש מחשב שתכלס יעשה הכל. אינטרנט, תוכנות, סרטים , מוסיקה ומידי פעם גם משחקים. לא מתוכנן OC , לפחות לא בזמן הקרוב. בניתי פה מפרט שניראה לי סבבה רק חשוב לי להתיעץ פה לפני. זה המפרט מ SKYPC: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 585.00 ¤ 585.00 ¤ 37321 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GS PCI-E 256MB מחיר לפריט - 644.00 ¤ 644.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 600.00 ¤ 1,200.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 433.00 ¤ 4…

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  22. שלום לכולם, אולי זה לא המקום הנכון אם זה כך אבקש להעביר למקום הנכון. יש לי מחשב בן חודש שקניתי HP Pavilion מסדרת DV6000Z בעקבות קבלת מחשב ממקום העבודה אין לי צורך בו ואני שוקל למוכרו. הנתונים הבסיסיים הם 15.4 widescreen bright view מעבד TL-60 TURION x2 Dual 2GHz x2 2GB 667MHz(2x1GB 120GB SATA 5400RPM צורב דיוידי שלט אינפרא אדום 256MBנפרד מזיכרון המחשב geforce 7200 Bluetouth wireless abg+pre-N סוללה כפולה 12תאים מצלמה מובנית שעובדת ללא דופי מיקרופון מובנה. קורא כרטיסים מובנה חיבורים הסטנדרתיים שיש בנייד 3usb, dvi, mic, אוזניות+יציאה למערכת סטראו,s.video וכו' זה מה שנראה לי בינתיים. אשמח לקבל הערכות מחיר לנתונים אלה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by robertok,

שלום לכולם, אשמח לעצת המומחים למפרט הבא(בכוונתי לבצע OC "צנוע" ל 400MHz ב FSB): מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ASUS P5K-E WIFI-AP Intel® P35 chipset LGA 775 כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ מארז : ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור נוסף למארז : ANTEC 120mm TRICOOL בעיקר חשוב שהמפרט יהיה "מאוזן", כיוון שלא נראה לי שאשדרג מי מהמרכיבים בשנתיים שלו…

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  24. 1. מה התקציב? כ2100ש"ח. בעיקר כי הבנתי שבמחיר הזה אפשר לקבל מחשב לפי הצרכים שלי. אין לי בעיה להוסיף עוד קצת במידה וזה לדעתכם משתלם באיזשהו רכיב. 2. מטרות המחשב? בעיקר גלישה וסרטים. קצת משחקים, מלפני כמה שנים. civilization 4 לדוגמא הוא הכי מתקדם שארצה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נחוצים רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? בעיקרון צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה בחיפה, אז אני רוצה לקנות בחברה טובה ואמינה באזור. שמעתי שנעה מחשבים היא כזו, וראיתי פה בפורום שגם TMS טובה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכ…

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by YMOi,

אהלן, אשמח לקבל עצה או חו"ד לגבי מפרט שהוצע לי בTMS המפרט כעקרון מיועד להכל, בין אם זה גיימינג מפעם לפעם, או הורדות וצפייה בסרטים וכו'. GP61USB3B3 Gigabyte GA-P61-USB3-B3 ₪417 C2400T Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray ₪879 N560OC1GI Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד ₪1073 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 ₪105 BUNDEL500W SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד ₪480 ZM70VALSI ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד ₪37 CC120R Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ₪23 HD502HJ Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ₪399 SH-222AB Samsung DVDRW SATA x22 …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים