ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי לאחרונה לרכוש את המחשב שמופיע בכותרת ב- 3750 ש"ח השימושים יהיו שימושים משרדיים לצורכי עבודה שום דבר מעבר לכך האם אני מקבל תמורה עבור כספי? האם מחשב זה אמין ?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט טוב לתקציב שנע בין 1800-2200. - המחשב הוא במיוחד לילד בן 6, ככה שלא צריך משהו ממש חזק. - המחשב גם לשימוש באינטרנט, וורד. - חשוב שזה צריך לכלול מערכת הפעלה. - מסך כבר יש, אז אין צורך (15 אינץ). אם אפשר בבקשה מפרטים מהאתר הבא: http://pandas.co.il היום אנחנו הולכים לקנות את המחשב ככה שזה די דחוף תודה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 1900 שקל, ללא ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך) ללא מארז, ללא צורב וללא כרטיס מסך. בעצם, רק לוח אם, זכרונות, ספק, מעבד והארד דיסק. עדיף מחנויות שקרובות לחיפה (TMS, KSP...) יש לי כרטיס מסך 9500GT נשדרג בעתיד כבר תודה רבה, גיל
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג "בסיסי", כאשר דרישת היעד היא הרצה חלקה של Assassin's Creed 4 שיצא בנובמבר ;D . בניתי מפרט ב-KSP אחרי התייעצויות רבות, ואשמח לשמוע את דעתכם. להלן המפרט: מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב, אני לא בטוח במאה אחוז שזה קשור פה לפורום, אבל אני בהחלט מתכנן לרכוש מחשב בשבועות הקרובים ולכן בין היתר אני רוצה לוודא שאני יודע כיצד להרכיב אותו באופן עצמאי. באופן אישי יש לי נסיון בהרכבה של מחשבים, יצא לי להחליף את הלוח אם שלי בעבר, ספק כוח, כרטיסים, זכרון, וכו... השאלה היא האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת בהרכבה של המפרט, כלומר, ראיתי שיש למשל משחות טרמיות למעבדים, האם זה חובה, האם צריך לקנות אחת? איפה שמים אותה? איפה עוד צריך לשים משחות טרמיות או דברים אחרים? האם יש משהו מיוחד שצריך לבצע בהגדרות של לוח אם באופן כללי (מלבד שדרוג BIOS לתמיכה בחומרה לפעמים, או משחק עם ג'מפרים) ? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב גיימינג בעלות של עד 6500 שקלים בחנות שליד הבית (גבעתיים) הרכיבו לי מחשב שנראה לי ממש סבבה...אבל אני לא מבין בזה יותר מידי לכן אשמח לדעתכם על זה מעבד: Intel i7 4790 4 Ghz Turbo 8MB Cache לוח אם Asrock z97 Extreme 3 זיכרון פנימי 2 x 4GB Corsair Vengeance DDRIII 1866Mhz Ram Black Edition מארז: Nzxt H440 White With Window SSD 128GB Samsung EVO 840 SSD 120GB הארד דיסק 1TB Western Digital Blue 7200rpm HDD מאיץ גרפי MSI 780GTX 3GB DDR5 Graphics card ספק AC Bell 600watt Platinum PSU מערכת קירור Zalman Cpu Cooler כרטיס רשת TrendNET Wifi AC Dual Band תודה מראש אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מפרט ב5K למשחקים.. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 680 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 899 ש"ח WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 395 ש"ח SunBeam Transformer Black case 620 ש"ח Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Retail GV-NX66T128D 1,200 ש"ח Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 350 ש"ח סה"כ 5,084 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחשב בעל עיצוב חדשני,ובמשקל -2.7 ק"ג בלבד! (מותנה באבזור) 3 שנות אחריות ע"י ניופאן מעבד Intel Core 2 Duo כונן קשיח מהיר SATA בנפח ענק של 160GB רשת אלחוטית Bluetooth + wi-fi זכרון מורחב בנפח 2GB,עם אפשרות להרחבה עד 4GB כולל מצלמה איכותית 2MP,רמקולים מובנים,ומיקרופון סוללה בעלת 6 תאים,לזמן עבודה ארוך יותר עד 24 תשלומים ללא ריבית! (לציין בדף ההזמנה את מס' התשלומים) המחשב אינו כולל מערכת הפעלה המחשב מגיע בצבע שחור בלבד פרטי המוצר דיסק קשיח 160GB SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 מהירות המעבד 1.66Ghz מעבד Intel ® Core 2 Duo T5450 1.66Ghz מעבד גרפי Intel® GMA X3100 סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג TFT LCD "15.4…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, בניתי מפרט למחשב שאני רוצה לרכוש בתקציב של כ-13,500 ש"ח. ובכן את המפרט בדקתי פעמים רבות ונתנתי לאנשים לשפר אותו. לבסוף אחרי שהוא כבר עבר בערך חמש שידרוגים והוא ממש איך שאומרים מנצל כל שקל הוא באמת נראה מפרט מקצועי. אך יש כמה דברים שאני לא כ"כ בטוח בהם, למשל הספק כוח לפי דעתי יקר מידי, לפי דעתי במחיר הזה צריך מעבד יותר טוב (E6700). קיצר הנה המפרט: אשמח מאוד אם תציעו לי מה לשפר ולהפוך את המפרט הזה לעוד יותר טוב. לכל ה"חובבנים" והלא מבינים בבקשה לא לנסות להיות גאונים כי חבל להרוס. תודה מראש, אלי.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
זה המחשב על פלטפורמת אינטל מחכה שיצא משהו לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך NVIDIA פיסי וATI הראשי,את החלקים אני מזמין מחו"ל חבל להזמין מהארץ אז לא רלוונטי המחיר תודה רבה לכל מי שמביע את דעתו אשמח לקבל אותה מעבד I7 940 rev-c0 כרטיס מסךAti6980 כרטיס מסך פיסי משהו מבוסס על 8SERIES NVIDIA לוח אם Asus p6x58d premium הרדיסק Hitachi/ibm2000GB ultras a7k2000 הרדיסק SSD Ocz vertex oczssd2-vtxe120gb-2/5 ספק Hec te-lx series 1080 watt מארז Antec twelve hunderd צורב 22xGX22ns30 g-skill f3-12800 cl6t-6gbpi זכרונות
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הייעוד של המחשב הוא משחקים ותוכנות לא מקצועי אבל ותומך ויסטה!!! לא בהכרח direct x 10 רק אם יש כרטיס גרפי שלא עולה 3K בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו starcraft 2, tera online, dota2, ולרוב גם דברים חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כשאני מסתכל בDevice manager אני רואה שני כרטיסי מסך שפועלים במחשב: 1. משו פשוט של Intel 2. Navidia GTX 960M הכרטיס אמור להיות ממש טוב אבל משום מה יש לי לפעמים קריסות קטנות. מעבר לזה המחשב אמור להיות ממש חזק יחסית (i7, 16RAM, 512SSD) אבל אני רואה שאם אני מנסה להריץ משחק כבד יחסית כמו the witcher 3 המחשב פשוט לא עומד בזה גם אם אני מריץ על הגרפיקה הכי נמוכה. יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש בשנייהם במקביל והכרטיס מסך של Intel יוצר לי צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8GHZ Tray 1 יחידה Arcatic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775\156\1136 CPU Cooler 1 יחידה Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPEST SOCKET 1156 1 יחידה Transcend 4GB Kit (2GBX2) DDR3 1333Mhz Core i3 i5 i7 1 יחידה Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ 1 יחידה GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 1 יחידה LG GH22 SATA X22 Black 1 יחידה SeaSonic S12II-620Watt 80 Plus Bronze 1 יחידה COOLERMASTER HAF 922 * הכל מאתר RSM.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קיבלתי הצעה מחבר לקנות ממנו מחשב נייד חדש וסגור באריזה של HP מעוניין להשקיע עד 5000ש"ח למטרות גלישה וסרטים. לפטופ HP דגם folio 13-1000en מעבד 2467M Intel Core i-5 מהירות 1.6GHZ מטמון 3M זיכרון 4GB , 1033MHZ DDR3 לוח אם: Intel HM65 Express מסך LED (מבריק) 13.3 כרטיס גרפי Intel HD 3000 128GB הארד דיסק מצלמת אינטרנט HD יציאות: HDMI, USB3, RJ45, כולל Windows 7 Bluetooth 3.0 סוללת 6 תאים * אני רוצה לקנות ממנו, השאלה איזה מחיר יהיה כדאי לי תודה רבה לעוזרים ולמבינים
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שכאשר אלחץ DOUBLE CLICK על המשטח, אז תפעל פונקציה מסויימת או כאשר אלחץ עם 2 אצבעות (ביחד) על המשטח אז תפעל פונקציה אחרת. עריכה: הבנתי שקוראים לאופציה הזו synaptics. השאלה אם צריך חומרה ייעודית לזה. יש לי נייד MSI EX 400. תודה לעונים. עריכה: הסתדרתי! התקנתי Synaptics! ממליץ לכולם להתקין!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
???צריך עזרה דחופה יש לי עד מחר להחליט מה מבניהם השימושים שלי הם מחשב שירוץ חלק וקצת משחקים פוטשופ ופרימיר של אדובי תודה מראש MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...63&CatCode=315 HP: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...50&CatCode=315
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בלי לחפור יותר מדי אגש לעניין: * גודל המסך? 14+ אינץ', עדיפות לרזולוציה גבוהה ולזווית צפייה יותר גבוהה ממה שיש בדר"כ בניידים. אני רוצה להתעסק איתו בעריכת תמונות עם קבצי RAW (של מצלמת DSLR) והדבר האחרון שאני צריך זה צבעים וקונטרסט לא אמינים בגלל שהזווית בין המסך למחשב עצמו שונתה ב2 מעלות (כמו בלאפטופ compaq קצת יותר ישן של אחותי)... שוב זה רק עדיפות, לא הייתי מתאבד על זה (כי ב700+- ש"ח אני יכול לחבר אחלה בחלה של מסך חיצוני) * משקל רצוי? לא קריטי (בחור גדול) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יכול להחזיק שעה וחצי מבחינתי זה מעל ומעבר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וeSata זה שני דברים שאני לא מוכן לוותר עליהם * בלוטות? לא מעניין *…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב לרופא. הוא עובד עם 3 או 4 קופות חולים. הדרישה של כל קופה היא שתהיה מערכת הפעלה נפרדת (בגלל אבטחת מידע) וקו אינטרנט נפרד. מבחינת מעבד, אני לוקח Pentium, לא צריך יותר מזה. זיכרון - 4GB. מערכת הפעלה Win7. נקודת התורפה שלי היא מערכות ההפעלה הנפרדות. חשבתי לשים 4 כוננים קשיחים, שעל כל אחד יושבת מערכת הפעלה, ובהעלאת המחשב, הרופא בוחר עם איזה קופה הוא רוצה לעבוד ואיזו מערכת הפעלה להעלות. יש למישהו הצעה יותר טובה לפתרון הבעיה? בעיה שניה - קווי האינטרנט. לא בא לי לשים עוד 3 כרטיסי רשת, ושכל מערכת הפעלה תעבוד עם כרטיס אחר. יש אולי איזה בורר שהרופא יוכל להחליף ידנית בין קו לקו? (בלי לחבר ולנתק כבלים. זה לא בא בחשבון) לוידאו יש פתרונות כאלה. השאלה היא האם לרשת יש …
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 3500 חשוב לי שיהיה עם I5 או I7 וגם הכרטיס מסך הטוב ביותר. ובשימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה משרדית וגם גיימינג ולא אכפת שיהיה על איכות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הכותרת די מסגירה את מה שאני מחפש אני מניח.. כמו כן שורה תחתונה לא הבנתי איזה מפרט עדיף לגיימינג המפרטים לגיימינג או מפרטי מקסימום גיימינג מינומים מחיר. כמו כן עיינתי במפרט הגיימינג שתקציב ה5000 שקל האם זה המקסימום שאני יכול להשיג בתקציב הזה? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הזו למחשב גרפיקה (דו מימדית בעיקר) ותכנות רציתי לדעת האם המחירים ריאליים ואם הרכיבים טובים ואמינים. תודה! 1 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,299.00 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 699.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 644.41 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 454.05 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8500 GT 512MB TDH - PCX - retail 568.34 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (Black) - SATA- RETAIL 206.46 ש"ח 1 Thermaltake SonicTower reV.2 (0db) fanless 4 in 1 heatpipe tech 204.62 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + …
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. תקציב: 3500 (500+-) ש"ח למזומן, מעוניין ב BEST VALUE שיהיה ניתן לשדרג עם הזמן. 2. מטרות: לתכנות כבד (1GB זכרון) + מחשב MEDIA CENTER 3. כרטיס טלויזיה עם לכידת וידיאו + צורב DVD 4. כונן דיסקטים, מעבד 64 (לא רוצה בשל בעיות תאימות לתוכנות) 5. לא ממש. 6. שלא יהיה מכוער לחלוטין, אך יותר חשוב שיאפשר גמישות לשינויים. מארז לא הכי פשוט. 7. לא 8. לפחות 1GB
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-