עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי ותודה לכולם הנייד לעבודה משרדית יותר ואינטרנט. מה חשוב? כלום רק שיהיה טוב ובלי בעיות יש לו 3000 ואם כדאי אז עד 3500 תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by vax,

שלום. יש לי מחשב נייד של דל לטטויוד 1101. רציתי לשאול אם על הלוח אם יש אפשרות לשנות את החיבורים של ה סידירום?. כרגע הוינדוז לא עולה. אני לא מצליח לפרמט את המחשב בעקבות זאת. ניסיתי לפרמט דרך ה USB אבל לא הצלחתי. חבר הציע לי לבדוק אם אולי משהוא במגעים של הCD אולי תקול, אז שאלתי היא האם יש עוד מקום להכניס את הכבלים שלו? (אני מדבר על חיבור נוסף על הלוח אם) תודה

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש לפטופ לסטודנט,הוא הולך לשמש לאינטרנט ולמשחקים (סגנון WOW)ן, חשוב לי שיהיה לו מסך 13", מעבד וזיכרון כמה שיותר טובים, וגם כרטיס מסך נפרד. ראיתי את הDELL STUDIO XPS 13 במחיר מאוד מעניין יחסית למפרט שלו, http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&type=product&id=1218036666917 רציתי לשמוע את דעתכםעל הDELL STUDIO XPS 13 בגלל שקראתי עליו ביקורות מעורבות באינטרנט. אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ אשמח לשמוע עליו, הייתי רוצה גם שתמליצו לי על לפטופ לפי הפרטים שנתתי בתחילת ההודעה, עניין האחריות בארץ חשובה,אבל לא עד כדי כך שאעדיף לפטופ נחות בצורה משמעותית שיש לו אחריות בארץ לעומת לפטופ שאין לו אחריות. אני רוצה להוציא על הלפטופ עד 1000$ (אפשר לחרוג…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  4. בעיקרון התקציב הוא עד 1700 מעוניין לחסוך איפה שאפשר שימושים עיקריים של המחשב הם אינטרנט ואופיס לא חושב שמשהו מעבר לזה אולי טיפה סרטי HD לא OC ולא משחקים מעוניין לשמור על אופק שידרוג ולכן לשלב את המעבדים מהסידרה החדשה (I3) שמתי עין על המפרט הזה מה דעתכם? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשי…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  5. היי לכולם אני קונה מחשב גיימינג בעלות של עד 6500 שקלים בחנות שליד הבית (גבעתיים) הרכיבו לי מחשב שנראה לי ממש סבבה...אבל אני לא מבין בזה יותר מידי לכן אשמח לדעתכם על זה מעבד: Intel i7 4790 4 Ghz Turbo 8MB Cache לוח אם Asrock z97 Extreme 3 זיכרון פנימי 2 x 4GB Corsair Vengeance DDRIII 1866Mhz Ram Black Edition מארז: Nzxt H440 White With Window SSD 128GB Samsung EVO 840 SSD 120GB הארד דיסק 1TB Western Digital Blue 7200rpm HDD מאיץ גרפי MSI 780GTX 3GB DDR5 Graphics card ספק AC Bell 600watt Platinum PSU מערכת קירור Zalman Cpu Cooler כרטיס רשת TrendNET Wifi AC Dual Band תודה מראש אנשים יקרים

6. Started by urich,

מחשב בעל עיצוב חדשני,ובמשקל -2.7 ק"ג בלבד! (מותנה באבזור) 3 שנות אחריות ע"י ניופאן מעבד Intel Core 2 Duo כונן קשיח מהיר SATA בנפח ענק של 160GB רשת אלחוטית Bluetooth + wi-fi זכרון מורחב בנפח 2GB,עם אפשרות להרחבה עד 4GB כולל מצלמה איכותית 2MP,רמקולים מובנים,ומיקרופון סוללה בעלת 6 תאים,לזמן עבודה ארוך יותר עד 24 תשלומים ללא ריבית! (לציין בדף ההזמנה את מס' התשלומים) המחשב אינו כולל מערכת הפעלה המחשב מגיע בצבע שחור בלבד פרטי המוצר דיסק קשיח 160GB SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 מהירות המעבד 1.66Ghz מעבד Intel ® Core 2 Duo T5450 1.66Ghz מעבד גרפי Intel® GMA X3100 סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג TFT LCD "15.4…

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני רוצה אם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. יש לי מחשב נייח כזה - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5169618.html קניתי בסביבות 3500 אם שאלתם... אני רוצה לקנות מחשב נייד לבן משפחה... את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 שאלה 1 . האם יש בעיה כלשהי לקנות מחשב נייד מאייבורי ? הרי הם בסך הכל המוכרים מרגע שקניתי את המחשב אין לי עסק איתם לא ? אני "עובר לידי" השירות של hp ישראל מעתה והילך או שאני טועה? אשמח לתשובה מבעלי נסיון. שאלה 2 . איך המחשב הנייד בהתחשב במחיר ? מומלץ ? אני נעול על hp אם זה מעניין אותכם... שאלה 3 . במפרטים שמתי לב להבדל בין המחשב הנייח שלי לנייד שאני רוצה מבחינת מעבד,מה ההבדל הזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. Started by vovalol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו starcraft 2, tera online, dota2, ולרוב גם דברים חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Buffer,

היי, יש לי IBM T60.. דגם 1952.. אני רוצה לקנות תיק, ולא חשבתי שיהיה מקום יותר מתאים לשאול בפורום פה, מה גודל המסך שלו? 14.1 או 15.4?? תודה.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by Noam Zakay,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחק P3D V4 . האם המפרט הזה מספיק טוב? ואם חסר משהו תגידו. במידה ולא רואים את התמונה: * Intel Core i5 10600K 4.1Ghz 12MB Cache s1200 - Box * MSI Radeon RX 5500 XT MECH 8GB OC GDDR6 HDMI 3xDP * Gigabyte B550 AORUS PRO AM4, AMD B550, DDR4, 3xPCI-E, HDMI * Corsair 650W 80+ Gold RM650x * Western Digital Red Pro 2TB 64MB Sata III WD2002FFSX * G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3200Mhz DDR4 CL16 Kit *Crucial P1 CT500P1SSD8 500GB SSD PCIe NVMe M.2 2280 * CoolerMaster Hyper 212 RGB Black Edition CPU Cooler * מארז ללא ספק Corsair Carbide 200R התקציב שלי היה 5000 ש"ח אבל זה קצת חרג. תודה.

12. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, אמי זקוקה למחשב נייד חדש לאחר שהקודם(DELL K2) פשוט התאבד(בעיה ממש מוזרה במסך. אם יש דרישה אני אעלה סרטון. משהו מוזר לאללה). קיבלנו את ההצעה הבאה: Lenovo ThinkPad Edge 0302-2NG AMD Athlon 3 P320 2GB DDR3 250GB 5400RPM מסך 15.6'' ATI Mobility Radeon 3400 אחריות שלוש שנים באתר הלקוח Windows 7 Home Premium 64Bit ב 3322 ש"ח אשמח לדעת האם זה כדאי. גורם המשיכה העיקרי כאן מבחינתנו הוא האחריות לשלוש שנים פה אצלנו. הנייד הקודם התפגר לאחר שנתיים וחצי(כאשר הייתה לו אחריות לשנה) והבנו שאחריות טובה וארוכה לא תסולא בפז המאפיינים הרצויים מן הנייד הם: מסך גדול(15.6 אינץ') צורב DVD טאץ'פאד טוב חוץ מזה אין "צורך" בכלום. הארד דיסק - אין צורך אפילו ביותר מ160GB…

13. Started by dbx22,

שלום. יש לי לנובו X230T. אני רוצה לקנות את סוללת הslice שמתלבשת מלמטה. הדגם הוא 19+. יש מקום בארץ שניתן לקנות/להזמין את הסוללה? מחיר סביר יהיה פלוס רציני ובאופן כללי מי יודע מי יבואן לנובו בישראל? אין לי מושג עם מי לדבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ורצוי כמה שיותר, סטודנט תפרן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חובבנית (פריימיר, אפטר אפקט, פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  15. צריך מפרט ב 3000 שקל לא כולל מסך וציוד הקפי ..... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט .... הורדות .... סרטים .... וכמובן קצת משחקים תודה!!! alextazi

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שיספק את צרכיה הן מבחינ ת סוללה והן מבחינת גודל מסך וביצועים. כמו כן אשמח להמלצה על איזון מומלץ בין זמן סוללה מ'סימלי לבין גודל מסך סביר כי אינני בטוח בכלל כי 14' הוא נקודת המוצא הטובה ביותר בין השניים. עריכה : 1. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכו'..) 2. אחותי רצתה בהתחלה 15.6 אינץ' אך תוכל להתפשר על פחות בתמורה לזמן סוללה עדיף (גם 14' יהיה בסדר) 3. לא צויין בפניי משקל ספציפי רצוי, התיחסו לכך כאילו אין מגבלה. 4. המחשב ייועד בעתי ככל הנראה ללימודים וגם יחליף מחשב נייח ולכן לצורכי הלימודים מומלץ זמן סוללה ארוך ככל הניתן (במסגרת התקציב וגודל המסך כמובן. קשה לי לציין זמן ספציפי ולכן אומר כמה שיותר) 5. מומלצת הנוכחות ש…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by amir69,

איך המחשבים האלה ‏Acer Aspire 5735Z 3190 או Acer Aspire 5730Z-324G32MN 2750 או 5630z(מה זאת אומר שהוא מגיע אםfree dos?ככה כתוב במערכת הפעלה) 2850 1.הם טובים בכלל? 2.אם כן החריגה בין הראשון לשני שווה? אם לא תנו המלצה למשחשב אם מפרט דומה לשל אלה מסך 15.4 2 ג'יגה wifi וכו' עד 3100 תודה

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום, בגלל שאני חייל כבר שנה וחודשיים ולא רואה הרבה את הבית בקושי הצלחתי לעמוד בקצב של טכנולוגיית המחשב לפני הצבא הבנתי כל מה שצריך כדי לקנות מחשב טוב במחיר זול ולהינות מכך בכל מקרה הגיע זמני לקנות מחשב חדש וכבר עברתי בחנות מסויימת וקיבלתי מפרט שנתבקש עליו 4650 ש"ח ואיני יודע אם המפרטתואם את המחיר או שהמפרט חלש ביחס למחיר, עוד דבר שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות להוריד ממשהו במחשב כדי לשלם פחות ולהמשיך להינות כיוון שהמחשב הוא גם למטרות משחקים אך פחות ולא כגיימר מושבע. המפרט: 1. INTEL CORE I5 2.66GHZ 8MB 2. ASUS P7P55D PRO 3. KINGSTONE 2GB 1333 MHZ KVR 1333 4. SATA2 500GB SAMSUNG 5. צורב DVD SAMSUNG 6. SP 600W 120MM ספק 7. GEFORCE 4870 1GB DDR5/256bits 8. מארז H-650B הכל בי…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  19. היי, אני מחפש מחשב בעיקר למטרות משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בתכני HD, וקצת עבודה בתכנות, ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון Photoshop, 3DStudio MAX, Maya. המחשב יחובר למסך 24" 1920X1080, ולטלוויזיה 42" באותה רזולוציה (נדרשת יציאת HDMI שמעבירה גם אודיו) אין לי צורך בציוד היקפי. חשוב לי גם שיהיה בלוח 2 כניסות PCIE הולמות (לא 16X\4X) להוספת כרטיס מסך נוסף בעתיד. אני גם רוצה לעשות OC למעבד. תודה מראש, דני.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  20. CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX [ ¤ 1450.00] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 1017.63 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 908.6 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9600XT 128MB DH DVI Video Card [ ¤ 1204.49 ] 1 Cases : Antec High Performance 1080 AMG 430W Case [ ¤ 947.9 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 Subtotal : ¤ 6679 אוקי, למרות שה- Athlon 64 3000 עוד לא הגיע ל- PCH, השתמשתי ב- 3200 במקום, אבל עכשיו שיניתי אותו ל- 3000 ובהתאם שיניתי את המחירי…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by psu,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עם יכולות שידור HD לטלויזיה בעלות הנמוכה האפשרית. מחשב שנתקלתי בו שעושה רושם טוב הוא הCR500 של MSI עם 8200 GF http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5518&CatCode= ההתלבטות היא אם לקחת את המחשב הזה, או ללכת לכיוון של מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ה4500, מה ייתן ביצועים טובים יותר בשביל ניגון HD?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  22. שלום לכולם אני כבר נמצאת בישורת הסופית לפני קניית מחשב נייד לצורך לימודי עיצוב פנים ואדרכילות,ופרסמתי הודעה בנושא זה בעבר. הנה בקצרה תוכן הדרישות שלי מהנייד: אני לומדת עיצוב פנים ואדריכלות ואני מחפשת מחשב נייד אשר יענה לדרישותיי. התוכנות שאיתם אני משתמשת הם: AUTOCAD,ו- REVIT. אין לי הרבה מושג מה הם דרישות החומרה שצריך בשביל להשתמש בתוכנות אלו,אך יש לי את הלינקים לדרישות החומרה של התוכנות: 1.אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 הנה לינק ובו ההמלצה לכרטיס מסך מטעם תוכנת רוויט: http://www.autodesk.com/us/revit/revit_graphics_hardware_list_June…

23. מצטער על הכותרת, אם לא הקפדתי על הנהלים המקובלים. מחר בבוקר אני הולך לחנות אחרי שכבר נתתי להם כסף על החשבון. בהרחבה משני סלוטים של 1 ג'יגה ל-אחד של 2 ג'יגה ואחד של 1 ג'יגה. עכשיו, הבנתי שב-DUAL יש יתרון, הן באופי ההעבודה והן במהירות. השאלה עכשיו היא, אם עדיף את ה-DUAL של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 1 ג'יגה ואחד של 2 ג'יגה ובעצם 3. תודה רבה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:42:12 חברים,בבקשה עזרה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  24. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. שלום חברים אני צריך מחשב נייד עם מסך דיי גדול 17 אינץ לפחות שיחליף מחשב נייח בבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.