עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by buggy,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. שימושי המחשב-משחקים, תכני HD עבודה שוטפת, office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gtav counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עניין הרזולוציה בעייתי כי לא ברור איזה מסך יהיה עוד אז נישאר עם ברירת מחדל .(כנראה שזה יהיה 19 אינץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  2. איך Windows 7 ירוץ על מחשב נייד מבוסס ATOM N270 לפי דעתכם? אם כן, האם starter לפי דעתכם ירוץ יותר טוב מאשר Ultimate (שהוציאו לו הרבה שטויות)? הדגם הינו MSI U100/1GB RAM תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  3. שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (תכנות, OFFICE, אינטרנט, תוכנות מסרים), משחקים כבדים * גודל המסך?14+ * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לגבי המשחקים, מדובר ב-BF3 על MEDIUM לפחות, ועל GTA IV על HIGH. תודה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  5. שלום, אני חדש באתר ובהודעה הקודמת לא ציינתי את התקציב לכן אני כותב הודעה חדשה. אני הולך לקנות לפטופ בארה"ב אבל אני לא כל כך מבין בלפטופים ואין לי ממש נסיון עם לפטופים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור חברה טובה שיש לה באמת לפטופים טובים ולא משהו מעאפן שיהרס אחרי שנה שנתיים. בעיקרון המפרט שלי הולך לכיוון: מעבד: CORE DUO 2 זיכרון: 1Giga כונן: 100Giga כ. מסך: לא יודע עדיין אבל משהו טוב צורב: DVD DOUBLE LAYER מסך: עדיין מתלבט בין 15 ל 17 ואם יש בלוטות' אז מה טוב... הלפטופ הולך להחליף גם את המחשב שלי אז לא הכפת לי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני אשמח לשמוע על חברות שאתם ממליצים ואפילו טוב יותר אם יש גם דגמים מומלצים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1200-1300$ המון תו…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by r.b.y,

שלום לכולם ותודה על העזרה במפרט הקודם אני מחפש לאחי מפרט עד 5000 שקל למשחקים כבדים אינטרנט הורדות וכו' אין צורך במסך אך יש צורך בציוד היקפי כולל רמקולים טובים שישמעו גם מוסיקה טובה שלא יהיה איטי לא יתקע ושיהיה אחלה של מחשב המחשב יתחבר לטלויזית LCD תודה חברים

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  7. קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by desertowl,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם תוספת קטנה במחיר מביאה שדרוג משמעותי, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - סימולטורים, תיב"מ, עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - MATLAB / SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - DCS SIM, ARMAIII וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - RIFT / VIVE, מסך 1920X1200…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by danvis,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות בקשר למפרט מחשב. אני מחפש מחשב חדש בסכום של בין 4000-5000 שקל לצורך משחקים אבל לא כמו שמוצע באתר, למשל, במקום 80 ג'יגה בייט, 40 יספיקו לי וזה מניסיון או אפילו 20, כונן די וי די וצורב אני לא צריך, לכן איזה מוצרים אני צריך במקום?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by reviZor,

שלום אנשים לי ולמשפחה שלי נפתח עסק ואנחנו צריכים מחשב שרת שמטרתו היא בעיקרון שמירת מידע בעמויות מאוד גדולות (50TB אם אפשרות ל 100TB) עכשיו חיבור של השרת זה לא בעיה כי כבר הסגנו חיבור של 1GBIT מאירופה. עכשיו מה שאנחנו צריכים זה מחשב שיוכל לספק את הצורך של שמירת קבצים. לכן אני צריך את עזרתכם, כי אני לא מבין כלום במחשבי שרת וזאת גם הסיבה ללמה השארתי את התקציב פתוח. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איזו מערכת הפעלה תתאים למחשב הנ"ל. נ.נ.ב כרגע ישנם כ300 עובדים אז על תבלבלו לי תסכל בקשר לחיבור.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by Tal Mizrahi,

היי, אנא עזרתכם בבניה של מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מחשב שיתאים לפחות ל 5 שנים הבאות. לא מוגבל תקציבית אבל גם לא מחפש להשתגע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג HARDCORE סביר שישוחקו ב 1080 אבל אופציה ל 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? קירור ועבודה שקטה של המחשב באופן סביר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by aviadpinis,

שלום הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מתאים לגיימרים לא לגיימרים רצינים אבל שיהיה אפשר לעשים אליו משחקים טובים? גם רציתי לדעת לגבי המחשב עצמו אם הוא חזק או מהיר ועד כמה טוב המעבד שלו אם אפשר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by pc7,

שלום אחותי זקוקה למחשב לצורך לימודים רק לצורך הקלדה ,קצת אינטרנט(אולי סרטים) הבעיה היא התקציב שלה סביבות ה1400 שח לא מוכנה לחרוג מסך 13-14 אינצ הרדיסק לא משנה ראם לפחות 4 ללא מערכת הפעלה יש לי הצעה למחשב הבא מה אתם אומרים? asus x453ma מעבד n3540 4g ram 1000g HD מסך 14 1350 של כדאי? יש משו יותר טוב? שיסחוב טוב ןןינדוס10?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  15. אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by Warped,

שלום. קודם כל, ביקשתי עזרה עם מפרט לפני כמה זמן (7000 כולל מסך) וזה מה שהציעו לי אז: CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) Memory: שתים של: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Hard Disk: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply Case: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) עכשי…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by d or 8,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב לצורך גיימינג כאשר יש לי כבר כרטיס מסך מסוג shappire R9 280x Dual-x בנוסף, יש לי גם SSD Samsung EVO 120GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? GTA V, Co…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by hagay21,

אני מחפש מפרט למחשב נייד עד 4000 ש"ח החלק הכי פחות חשוב זה הכרטיס מסך תפקידו לגלישה באינטרנט ולכתיבת עבודות (סטודנט) כל המלצה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. Started by אליאור27,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צור…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב(+ציוד הקפי+מסך 1) למטרת משחקים (טוטל וור, פרו אבולושן, משחקי נהיגה וכו') ולעבודה על 2 מסכים, אני לא ממש מבין בתחום והמליצו לי על המפרט הבא: מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte כרטיס גרפי Saphire Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Gigabyte זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מסך מחשב LM1911 Daewoo איך המפרט? הוא עומד בתקציב? ומאיפה קונים? תודה מראש עריכה: מסך 1 כבר יש.

• 16 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by liho,

איך המחשב הזה? יש לי אותו קרוב לחצי שנה מעבד: intel p-4 3.0/800 לוח אם: intel rocklake זיכרון : 256 (X2) דיסק קשיח: maxtor 120 gb 8 mb כרטיס מסך: gigabyte ati 9600 xt צורב: LG DVD X8 כונן פלופי מארז:iv/bl 326-03 מסך : viewsonic e71fsb 17 flat זיכרון: 128/133/8 כונן: CD LG כרטיס רשת: st lab pci זהו...איך הוא?? אני רוצה להחליף מארז משהו שקוף בצד עם אורות?איפה לקנות?מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 17". די יישן ואין לי מושג מה הרזולוציה המקסימלית שלו. אולי אשקול לקנות מסך רחב גדול יותר אך שיקול זה יהיה בנושא אחר אם יהיה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by r1980,

איך המחשב הזה?? http://www.pointpc.co.il/product.asp?productid=1699

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by liav12,

אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by merstik,

1. מה התקציב המקסימאלי? - מ-3000 עד 3500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אלה אם כן ההבדל משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגון Diablo 3 ו-Starcraft 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לגיימינג לייט עם משחקים כגון Diablo 3 ו-…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים