ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות מחשב בסכום של 5500 ש"ח כולל עכבר אופטי, מקלדת ,רמקולים פשוטים (משתמש בעיקר באוזניות) ומסך LCD 19".צורב דיוידי כבר יש לי. אני רוצה ככל הניתן שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה וישתפקד חלק(3GB זיכרון??) מעונין לרכוש בKSP. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שיספק את צרכיה הן מבחינ ת סוללה והן מבחינת גודל מסך וביצועים. כמו כן אשמח להמלצה על איזון מומלץ בין זמן סוללה מ'סימלי לבין גודל מסך סביר כי אינני בטוח בכלל כי 14' הוא נקודת המוצא הטובה ביותר בין השניים. עריכה : 1. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכו'..) 2. אחותי רצתה בהתחלה 15.6 אינץ' אך תוכל להתפשר על פחות בתמורה לזמן סוללה עדיף (גם 14' יהיה בסדר) 3. לא צויין בפניי משקל ספציפי רצוי, התיחסו לכך כאילו אין מגבלה. 4. המחשב ייועד בעתי ככל הנראה ללימודים וגם יחליף מחשב נייח ולכן לצורכי הלימודים מומלץ זמן סוללה ארוך ככל הניתן (במסגרת התקציב וגודל המסך כמובן. קשה לי לציין זמן ספציפי ולכן אומר כמה שיותר) 5. מומלצת הנוכחות ש…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל חוו"ד על המפרט הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=140540&SRCCODE=COMEM789BY&cm_mmc=Email-_-Main-_-COMEM789-_-email יש לציין שאני גר בארה"ב ומכאן המפרט מהאתר הנ"ל. המחשב מיועד להיות HDPC ויחובר לטלויזית LCD. יש לי כרטיס מסך מהמחשב הקודם - ATI 1600X עם 512MB. מה שהייתי רוצה לדעת אם המחיר מצדיק את המפרט. תודה רבה שרון
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את המלצותיכם למפרט מבוסס אינטל למחשב שעתיד לשמש לעבודה על קבצים גדולים ומרובים בפוטושופ ובלייט-רום. התקציב הוא בין 4-5K, עם כוונה להכניס כונן SSD. אין צורך בציוד היקפי. מה הייתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי שאלה לגבי איזה מחשב נייד לקנות. אני צריך מחשב חזק מאוד שיעמוד ברינדורים ועבודה מתמדת עם תוכנות גרפיקה כבדות. המליצו לי על MAC, SGI, INTEL.... אני פשוט לא יודע מה חזק יותר, מה לבחור, מחירים.... תקציב - 20,000 *לא ראיתי את התיקיה של מחשבים ניידים. תודה, משה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ולהשתמש בכרטיס המסך שכבר יש לו ( Quadro FX1800 )עבור הSOLIDWORKS, אשמח למפרט שיהלום את העניין ויספק לו ביצועים טובים . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וSOLIDWORKS לשימוש מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מ…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות משטח קירור למחשב נייד ? קניתי היום מחשב חדש , נראה לי מחשב מאוד טוב וחבר שלי המליץ עליו. איך עוזר בדיוק משטח קירור לשמור על המחשב ? תודה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בהבדלים בין AMD לIntel.. ואני לא יודע מה ההבדל בין Intel P4 לבין Intel P4 Prescott... אני צריך מחשב חזק, שיעבוד מהר, יחזיק כמה שנים טובות.. שאני לא אצטרך עוד כמה שנים מעטות לקנות שוב מחשב. אני צריך שתמליצו לי אם כדאי למצוא באינטרנט במחיר טוב או עדיף בחנות! צריך מסך, לא צריך שיהיה איזה מסך דק סוף הדרך או משהו, פשוט מסך טוב. המחיר צריך להיות עד ל4000..! תודה, בוב בילי ג'ונס
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אפתח בגילוי נאות- אני עובד בחנות G-Tech/ספיד מחשבים, ובחירת הרכיבים שלי מושפעת במידה מסוימת מהקומבינה שאני יכול לארגן לחלק זה או אחר. בתור התחלה, אני די סגור על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB זיכרון Kingston 2X1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ קרור למעבד Cooler Master Hyper TX2 עכשיו יש לי 2 התלבטויות. אחת בנושא לוח האם: ל-Gigabyte GA-EP35-DS3 יש מערך וסתי מתח מרשים ביותר, ל-Abit IP35-E יש מערכת ייצוב מרשימה פחות, אבל היא מצוידת בהיטסינק. איזה מהם ייתן יותר יציבות באוברקלוק צנוע (10%-20% גג)? פיצ'רים אחרים ( RAID, הרבה USB, "תיל אש", E-SATA וכו') לא מ…
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
5K עם מסךLCD 17 בלי ציוד הקפי ( בבקשה לא לחרוג מ5K ) לא עושה OC מחשב למשחקים הארד דיסק 160GB יספיק היופי לא משנה במארז העיקר שיהיה שקט ... צריך חנות ליד הקריות ( מומלץ מ TMS ) תודה.
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה מדי, משהו ידידותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כגון MapleStory\League Of Legends ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב ללא מסך (רק מארז) לצורך יישומים ביתיים ומשרדיים (ללא משחקים). הצרכים שלי הם: אינטרנט, הורדת סרטים ומוזיקה, עיבוד תמלילים בעיקר, לפחות 8 יציאות usb 2, מחשב שיוכל לעמוד בנטל עומסים גבוההים של מס' ישומים במקביל וללא שתיפגע מהירות עבודתו. יציבות ואמינות ללא פשרות !!! מעבד רק של אינטל. זיכרון של הרד דיסק לפחות 160 ג'יגה. זיכרון 2 ג'יגה לפחות (חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ביותר וחזק ביותר...). אבקש לציין את החנויות בהם אוכל לרכוש את המפרט (מחיר כולל מע"מ + הרכבה+אחריות), רצוי חנויות במרכז הארץ: ת"א, ראשל"צ, רמלה, לוד, מודיעין וכ"ו אקדים תודה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט להורים ולאחות הקטנה, שימושיהם יהיו בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים קלים וכיוצב.. אני לא רוצה את ה E5200 למרות שיותר משתלם אבל הם מחליפים מחשב אחת להרבה שנים (יש להם עכשיו P4 1.7 עם 256MB RAM), אז אני מעדיף את ה 8400 אבל גבלל מגבלות תקציב ירדתי ל 7400, כמו כן אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך 9400GT למול 4550 (אני צריך גם יציאת TV מהכרטיס), זה המפרט שהרכבתי מה דעתכם ? תודה רבה לעוזרים... ואם אתם מכירים חנות אמינה באיזור ת"א-גבעתיים, אני מאוד מאוד אשמח להצעות.. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Westren Digital …
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. שימושי המחשב-משחקים, תכני HD עבודה שוטפת, office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gtav counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עניין הרזולוציה בעייתי כי לא ברור איזה מסך יהיה עוד אז נישאר עם ברירת מחדל .(כנראה שזה יהיה 19 אינץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יכול להיות amd צריך כרטיס מסך חזק ויציאה/כניסה וידאו אין צורך ברמקולים תודה אוהד
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל אבל אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,צפייה בסרטים HD,תוכנת FLASH,גיימינג,שיהיה אפשר לעבוד עם כמה תוכנות בו זמנית(לא תוכנות כבדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס,FAR CRY3 batman arkham city -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב:עד 5000 ש"ח לנסות לנצל ולא לחרוג כלל,אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? א)שימוש תדיר ב)בעיקר למשחקים *משחקים כבדים farcry 2,crysis ודו…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ברגע שתתנו לי מפרט אני הולך לקנות, כי אני חייק לקנות היום. יש לי מעבד E6750 והמחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. חוץ מזה, אני קונה עוד מחשב מ TMS, אז המפרט חייב להיות בנוי מ TMS! תודה!
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב למטרות ביתיות פשוטות כגון אימיול, אינטרנט, משחקים ברמה פשוטה עד בינונית, צפייה בסרטים. כולל ציוד היקפי עד 4000 ש"ח. מסך "19 מרובע כולל רמקולים, לא יקר אך תמורה טוב למחיר. מה לגבי לוחות כלולות מסך מובנה איכותי? האם כדאי למטרות הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM A21E (בן 9 לערך) לא מזמן החייתי אותו ....דווקא עבד לא רע..עכשיו פתאום הפסיק לעבוד... *עכשיו כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא נדלק ..נורה של הסוללה והסטנדביי (אחת ליד השניה)נדלקות חלש לאיזה מאייה וזהו, עם מן קול מוזר (תיק כזה כאילו פריקה)...זה עושה קול דומה רק עם סוללה ללא חיבור לחשמל אבל הוא יותר צנוע וללא כל תאורה של הנורות.... *אם הסוללה בפנים הוא מראה טעינה ... חוץ מיזה שום דבר לא עולה... השערות מזה יכול להיות?..האם יש סיכוי להחזיר אותו לחיים?.. **לא פתחתי אותו עדין רק קצת משח עם הזכרונות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , assasin creed 3 ,Anno 2070 ,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סביבות ה26" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. קודם כל, ביקשתי עזרה עם מפרט לפני כמה זמן (7000 כולל מסך) וזה מה שהציעו לי אז: CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) Memory: שתים של: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Hard Disk: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply Case: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) עכשי…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב לצורך גיימינג כאשר יש לי כבר כרטיס מסך מסוג shappire R9 280x Dual-x בנוסף, יש לי גם SSD Samsung EVO 120GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? GTA V, Co…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-