ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כמו dekaron,9dragon וassassin's creed ומטה, גודל המסך עדיף שיהיה 15.6 אבל יכול להיות גם משהו אחר, אני בעיקר רוצה שיהיה נוח לשחק ואני לא חושב שעל 10 אינץ נוח. זהו, אהה לגבי התקציב משהו כמו 2000+-, יש יכולת להעלות את המחיר בחריגה של 500+- מקווה שיש משהו כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי בקרוב מתחילה ללמוד עיצוב מוצר תעשייתי ואני רוצה בבקשה המלצה ללפטופ שיכול להריץ טוב את תוכנת Solid Works. לא סגור לגבי כמה התוכנה הזו דורשת אז אשמח לעזרה (אם היא צריכה כרטיס מסך טוב או כרטיס מובנה ומעבד טוב זה מספיק) תקציב: באיזור 4000 ש"ח אבל גמיש. (הקנייה תהיה באילת או בסין) דרישות חומרה: נראה לי שSSD של 256GB מספיק ואולי HDD של חצי טרה או טרה תוספת יכול להיות נחמד. שימושים: אופיס, Solid Works צפייה בסרטים וסדרות ב4K. רצוי מחשב קליל וכמובן עם סוללה טובה. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש"ח. מבחינת שימוש - עבודה משרדית, גלישה, קצת משחקים - לא משהו רציני. לא חייב ניידות או משקל נמוכים - המחשב יהיה קבוע בבית. המליצו לי על: Asus Eee PC 1015PX NetBook מאפייני מפתחתצורה : NetBook סדרה: Eee PC יציאות :VGA , USB , RJ-45 (רשת) כונן אופטי :1159לא כולל מידות גודל מסך (אינטש):10.1 אינטש משקל (ק"ג) :1.25 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד:Intel Atom נפח זכרון(RAM) (MB) :1024 MB סוג הזכרון :DDR3 דיסק קשיח (GB) :250 GB מצלמת רשת :כולל סוג מסך:WSVGA רשת אלחוטית :802.11g , 802.11b , 802.11n Bluetooth :כולל דגם מעבד:N570 מה דעתכם? תודה, רם
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם יש צורך לשנות משהו במפרט? המחשב מיועד לעריכת וידאו עם תוכנות כגון פרימייר. מחשב גרפיקה מבוסס מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 מעבד INTEL CORE 2 DUO CONROE E6300 1.86GHZ 2MB לוח אם: ASUS P5B-E PLUS CONROE RADEY 965+FIREWIRE זכרון: G.SKILL DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15X2 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 7600GS 256MB DVI/HDTV PCI-E דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM SATAII דיסק קשיח 2: WD 250GB 7200RPM SATAII 8MB צורב DVD: NEC 3550 DL מארז: COMPUCASE CI-6A19 כולל ספק 400W אמיתי וחזק, יציאות USB וסאונד קדמיות בתודה מראש rocky3
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בקשה.... יצירת מפרט למחשב על לפתיחת שרתים עד ב16 אלף שקל
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.skypc.co.il/pl_product~TX86-GO-050IL~14~0.htm הוא יהיה טוב לי לשימוש של משחקים כמו CRYSIS / CALL OF DUTY: BLACK OPS / NFS: PRUSUIT וכו'... שירים אינטרנט צפיה בסרטים ועבודה עם חיבור ל-LCD ? הציעו לי עוד מחשב זה זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~LXPZH02047~14~0.htm מה אתם אומרים על 2 המחשבים? מה יותר כדאי? והאם שניהם עמדו בדרישות שלי ויחזיקו להרבה זמן יותר משנתיים שלוש? ואם יש לכם הצעה אחרת משתלמת עד 4000 ש"ח מהחנות הזאת(עדיף) או מחנות אחרת
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניינת לקנות מחשב ללימודים וההעדפה שלי היא למחשב 13.3" האם הוא אכן מומלץ או עדיף לקנות את ה14"? המפרט של 13.3 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=944930 המפרט של 14 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=952052 שניהם עונים על הדרישות שלי, אבל יצא לי להתקל בכל מיני דיונים בקבוצות שכן יש שוני, האם אחד יותר מומלץ מהשני? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מחשב LG E310 עכשיו אני מגדיר בניהול צריכת חשמל שלאחר 5 דקות המסך יתכבה, ומה שקורה זה שהמסך בעצם "מתכבה" אבל הוא סתם בעצם הופך לשחור אבל דלוק במלוא מובן המילה רואים שהוא "צבע" את עצמו בשחור ולא כיבה אצ המסך. מוכרת התופעה?? ומה אפשר לעשות? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
השאלה שלי אני הולך לקנות מחשב בלי כרטיס מסך אני כרגע לא משחק משחקים במחשב האם כרטיס מסך הוא אך ורק למשחקים? אני הולך לקנות לוח של abit an8 ןיש לי מסך דק של xerox 17 אינץ זה מספיק לי בשביל לקבל תמונה טובה במחשב? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לעתיד ב300 400 שח
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן בקרוב אני נוסע לאמריקה (פילדלפיה - ניויורק ) לכמה שבועות, והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב נייד לעצמי. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, אני לא משחק כל כך משחקים, אך כמובן שאשמח גם לראות סרטים ותוכניות טלוויזיה באיכות טובה על המסך. דבר חשוב שנוסף לי - שהמחשב יהיה קל. לא מעוניין במחשב כבד שמעצבן להסתובב איתו. מכיוון שאני יודע שבארצות הברית המחירים הרבה יותר זולים, זאת נראה לי הזדמנות להשקיע במחשב מעולה לטווח ארוך. לפי מה שהבנתי, מחשב שבארץ עולה 6000 שקל, יעלה שם בסביבות ה4-4 וחצי. התקציב שלי (בשקלים) הוא בערך 4000-5000 שקל, ואפשר להיות גמישים. כמובן שאני מחפש מחיר בדולרים. כמו כן, אשמח לקבל הסבר לגבי האחראיות על מחשבים ניידים שקונים בארצות הברית - קיימת כזאת בארץ? זה עוב…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad qx 6700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 15 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין HP DV6030 לבין THOSHIBA SATELITE PRO R850 הHP הוא I7 והTOSHIBA הוא I5. וגם הHP זול באיזה 500 פחות. לטושיבה יש יתרונות של טושיבה (אמינות ואחריות יותר טובה, אמנם אפשר לחלוק עליי בזה) אבל האם זה שווה עוד 500 שקל וגם מעבד שנחשב פחות טוב (למרות שהוא יותר חסכוני בחשמל)?.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000-3500 (אני יודעה שזה תקציב עלוב למה שאני מוובקש) 2. מטרות המחשב? משחקים כבידים,הורדות, (הכי חושב משחקים שירץ כמה שיותר כבדים כמה שיותר טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?כרטיס מסך טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור כן,העיצוב לא חשוב לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית? לא , הרכבת מחשב במעבדה? לא, התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?משחקים כבדים 9. האם חשוב שקט? לא ממש חשוב 10. האם מתוכנן OC? לא יודעה כדי? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק? Assassin's Creed,Devil May Cry 4,Far Cry 2 ,gta iv (…
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התקציב שלי היה 2500 גגגג והשימושים שלי הם בעיקר סרטים אינטרנט ואולי בעתיד אני יוסיף כרטיס מסך בשביל לשחק במשקים חובה אצלי זה טרה בייט ו 4 גיגה ראם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪633 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Asus P7H55D-M Pro ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASM55H112 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪289 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 מארז כולל ספק MAGNETICS USB ₪125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EA08A סה"כ מחיר לכל המוצרים:2311…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 3000 ש"ח בערך מצאתי מפרט מעניין ואני רוצה לקבל עליו חוות דעת אז בבקשה לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מעבד סוג מעבד: Intel…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד בטווח זמן הקרוב (עוד כ15 ימים) התקציב כ-5500 עם חריגה מינימלית ואפילו פחות (אך יש עדיפות לנצל), זה יהיה המחשב העיקרי שלו. המחשב צריך להיות חזק גם לשימושים של גיימינג בינוני, ומחברה אמינה. ניסיתי לחשוב איתו בייחד לדרישות המינימום ואלו הן: מסך בגודל 15.6 מעבד i5/i7 ראם 8GB SSD+HDD כרטיס מסך עם עדיפות לnvidia (שיהיה מסוגל להריץ COD ברמה טובה) USB 3 לפחות חריץ 1 אפילו תציעו מספר הצעות ונעשה את השיקולים לאחר מכן. אם יש מחשב שלא תואם את דרישות המינימום ולדעתכם מתאים נשמח לשמוע. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR לרוב וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לכלול כרטיס מסך, אקנה 1080ti יד שניה לבנתיים , לפי מה שאני רואה ההבדל בין 1080ti ל 2080 בביצועים הוא לא משמעותי בכלל אבל כן במחיר (אין לי צורך בRTX כרגע) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מחפש המלצה לקניית מחשב עבור אדריכל. מטעמי אסטתיקה ונוחות פונקציונלית, הייתי שמח למחשב all in one, אבל הבנתי שכנראה עוד אין חיה כזו שגם מצליחה לתת ביצועים טובים וכנראה שיש בעיה גם עם מערכת הקירור בגלל השטח המצומצם בתוך במסך. בכל מקרה, אשמח למארז כמה שיותר יעיל/צר אבל שעדיין נותן מספיק מקום למערכות הקירור הנדרשות. אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? כמובן שכמה שפחות. עדיף עד 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות cad (אוטוקאד/רוויט) הדמיות תלת מימד, רינדור בס…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
מסך אני מתכנן על 2007WFP כרטיס מסך 8800GTS אוברקלוק קטנטן אם אפשר שהמפרטים יורכבו מחנויות באזור הצפון תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב שבו לעיתים אני מבצע עבודות תלת מימד ובד"כ שימוש משרדי ללא גיימינג. לעת עתה אני לא צריך כרטיס גרפי, אבל בעתיד אשים אחד. אני צריך אותו עם מאיץ גרפי מובנה במעבד, 8ג"ב זיכרון, ללא הרדיסק, ללא כונן אופטי, ללא ציוד היקפי כלומר תכל'ס - מעבד, לוח אם, זיכרון, קירור, מארז, וספק כוח. אפשר גם לרדת במחיר אם תוספת המחיר לא משפרת במיוחד את הביצועים. תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל כמה מחשבים ניידיים מומלצים בסביבות 4200 שקל. (חריגה קטנה אפשרית) המשקל וגודל המסך לא חשובים. (לא אכפת לי אם זה יהיה 15 או 17) השימושים: אינטרנט. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הנטבוק הוא למטרת לימודים , אינטרנט ואופיס ואולי קצת סרטים חשוב :זמן סוללה ארוך , משקל נמוך ,אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן אופטי מה שכן חשוב שתהיה אחריות בין לאומית שאוכל לנצל אותה בארץ הקודש אם אתם מכירים גם חנויות באזור מנהטן שכדאי לקנות מהם או שאתם יודעים שיש להן מבחר מעניין זה יכול לעזור ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני יודע שאני פותח שיחה חדשה, זה בגלל שהשיחה הקודמת נהייתה ארוכה ומסורבלת להבנה שלי. הנה כל סוגי המפרטים שהציעו לי עד עכשיו, בבקשה שכל אחד יגיד מה חושב ואיזה מהם כדאי לי לבחור. שוב: אני מחפש מחשב ב3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים! מחפש למשפחה, לימודים, סרטים הורדות וכו'. דבר נוסף - אני גר באזור המרכז, איפה כדאי לקנות את המחשב? אייבורי? IQ PC? SKY PC? KSP? RSM? תודה לעוזרים! מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Bl…
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שאלה בנוגע לThinkPad T60, אבל היא בטח רלוונטית גם לשאר הניידים. הרזולוציה של הנייד היא 1024X768, והיא נהדרת כשמשתמשים בו ללא מסך (לדוגמה כשאני עובד בבית). אבל... כשמחברים את הנייד למסך LCD 17 דרך ה-docking station (בעבודה), אז התמונה נראית נורא (לא חדה וכו'). האם יש דרך להגדיר שהמסך של הנייד יעבוד ברזולוציה של 1024X768, והמסך דרך ה-DOCKING יעבוד ברזולוציה אחרת (1280x1024 או 1152×864)? האם יש למישהו פתרון אחר? (ועדיף לא הפתרון של שינוי רזולוציה כשמגיעים לעבודה ואז שוב כשחוזרים הביתה...) [יש אפשרות לשנות רזולוציה בנייד ל-1280X1024 ואז הLCD נראה סבבה אבל המסך בנייד גדול מדי ולא רואים את כולו] אהה, כרטיס המסך ב-T60 הוא ATI Mobility Radeon X1300 תודה
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-