ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המפרט הבא ? יש מה לשנות או לשפר? ה -300 שקל הנוספים הולכים על מארז [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום קהילה! אני מעוניין במפרט לגיימינג כבד עד 2500 ש"ח. בידיי יש כבר 2 סטיקים זכרונות HyperX 4GB DDR3-1600 וכרטיס מסך 570GTX DCII יש להשלים למחשב שיתאים לכ.מסך והזכרונות בתקציב הנתון, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 רק אם באמת קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. L4D2 Portal 2 GTA4 ונוספים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509157.0 קבלתי הצעת מפרט נוספת שנאמר לי עליה שהיא טובה בהרבה מן ההצעה שניתנה לי פה ועל כן אני שואל האם היא באמת טובה יותר או זה סתם ניסיון למשוך אותי לחנות TMS השימושים כפי שנאמר באשכול הקודם: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך …
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים, תכנות ומדיה. (חיבור המחשב לצורך צפייה בסרטים וכו') * גודל המסך - בגדול חשבתי בכיוון של 15.6, אם יש הצעות למחשבים שעונים על הדרישות בגדלים של 13.3 או 14, אשמח אם תאירו את עיניי. * רזולוציית המסך - אין העדפה מיוחדת. * משקל רצוי - מן הסתם המחשב הולך להיות הרבה על הגב ובדרכים. מעדיף לא לחרוג הרבה מעל 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 עד 8 שעות עבודה במקסימום אם ניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עבור צפייה בסרטים. * Bluetooth? לא נחוץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD וכונן רגיל - עדיף. חצי טרה אמור לעשות את העבודה. * כונן אופטי? לא נחוץ. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לבנות מפרט יותר חזק מהמפרט הנוכחי שלי כרגע, אין שום צורך ב OC השקט חשוב כמובן. כמובן שאני גם משחק על המחשב ככה שחשוב שמשחקים ירוצו מהר וחלק. המפרט הנוכחי שלי כרגע זה . Q6600 Gigabyte GA-EP43 DS3L WD Caviar 500GB Artic cooling Freezer 7 pro LG GH22 CM CM690 Gigabyte Radeon 4870 512 MB 2*4 DDR2 800 CL5 Crosair 550 אני מעוניין להרכיב מחשב נוסף ולא לשדרג !!! . אשמח לקבל הצעות תודה
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המפרט מKSP בקובץ המצורף. תקציב דחוק, כולל מסך צריך להיות מתחת ל3000₪. אשמח לקבל חוות דעת המפרט, והמלצות לגוף קירור זול ונחמד למעבד ומארז סביר. אני ירושלמי. יש אפשרות לקנות מחנות רחוקה במשלוח אך אעדיף שלא. רק אם זה באמץ יהיה שווה את זה (מבחינת חלקים שאין במלאי בKSP או הנחה כלשהי) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
במסגרת המבצעים יש ב ksp את הדיל הבא: Samsung ATIV Book 9 NP940X3G יצרן: Samsung, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 128GB, כרטיס מסך: Intel, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 3200x1800, כונן אופטי: ללא כונן אופטי, צבע: שחור, חיבורים: USB 2.0, USB 3.0, Micro HDMI, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: עברית, אנגלית, רוסית, תכונות: SSD, מסך מגע, Full HD, UltraBook, מעבד Haswell, מקלדת מוארת, WiDi, Bluetooth, משך אחריות: 3 שנים. ניתן לשדרג לדגמים הללו את הכונן SSD בעתי…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
השאלה שלי אני הולך לקנות מחשב בלי כרטיס מסך אני כרגע לא משחק משחקים במחשב האם כרטיס מסך הוא אך ורק למשחקים? אני הולך לקנות לוח של abit an8 ןיש לי מסך דק של xerox 17 אינץ זה מספיק לי בשביל לקבל תמונה טובה במחשב? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לעתיד ב300 400 שח
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad qx 6700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 15 תגובות
- 937 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 דולר ואני אביא אותו כנראה מארהב אז אם אפשר להביא לי קישור לאתר אני אשמח מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות כמו אוטו כאד וסוליד וורקס * גודל המסך? 15.6 או משהו בסגנון * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף DELL
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ גם משחקים בתקציב 4-5K המפרט עצמו יכול להיות די סטנדרטי, עדיף מסך של כ15 אינץ' ואם ניתן אז מסדרת i של אינטל 4GB זכרון כמינימום גם כן תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש (לא כולל צורב, מסך, מקלדת ועכבר). מטרת המחשב - סרטים, יישומים רגילים (אינטרנט, אופיס וכו'), משחקים. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, והתקציב מוגבל. הייתי רוצה לקבל הערות לגבי המפרט שיצרתי: Athlon XP 2500 Barton, tray Thermaltake TR2 MR3 Cooler 2X256MB DDR400 (by some namebrand, nothing special) ABIT AN7 Compucase-HEC 6A19 Case Radeon 9600XT 160GB, 8MB Buffer HDD ועוד כמה שאלות קטנות: 1. לפי הנתונים, ההיטסינק שלקחתי אמור להיות ממש שקט. הוא באמת שקט? יש משהו אחר, במחיר סביר, שיהיה יותר שקט? 2. הרדיאון - אני חושב לקחת של ג'יגהבייט, או ספיר. יש משהו אחר שיותר כדאי? 3. שווה לקחת במקומו ג'יפורס 5900XT? אני ארגיש בהבדל? שמעתי שאיכות התמונה של הג'יפורס …
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בהתבסס על המפרט באתר למשחקים עד 3500, הרכבתי את המפרט הבא: (המקלדת, עכבר, רמקולים נועדו רק כדי להמחיש את המחיר). אני חושב לקנות מ- www.comp-il.co.il, פשוט מכיון שהחנות שלהם היא כמעט במרחק הליכה מהבית. יש לי שלוש שאלות בקשר למפרט - האם עשיתי איזה פשלה נוראית בתכנון? (בתכנון קודם שמתי 2 זכרונות של 256 במטרה לקבל את ה Dual Channel, או שמתי הרד-דיסק SATA על לוח אם שלא תומך בו) אני אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי המפרט ובנוסף חוות דעת על החנות -פעם ראשונה שאני קונה אצלם. (היתרון הוא, כאמור, שהם קרובים).
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
Gigabyte MA-770UD3 Phenom II X2 555 2800MHZ @ B55 X4 4GHZ Kingston DDR2 KHX8500D2K4G 1066MHZ X2 hd4850-pcie-512-hdmi-gddr3-256 @ 750/1070 Nuctua NH-D14 Seasonic S12-II 500W PSU80+ Bronze CoolerMaster - 590 הארד דיסק 320 GB
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -אופיס ,פוטו שופ, לא משהו מעבר למשתמש הרגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים של גרפיקה גבוה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הרזולוציה של המסך 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים של גרפיקה גבוה לדוגמא Crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים,התקציב שלי הוא 5500+- ואני צריך רק מחשב ללא צורב וציוד היקפי(יש לי מסך 22'). הסיבה העיקרית שאני קונה בגללה את המחשב היא GTA IV,לכן אני מעוניין במחשב שיריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר והיה חזק גם בעתיד. בגלל זה אני רוצה מעבד 4 ליבות(i7) כי קודם כל לפי מה ששמעתי הוא יריץ יותר טוב את המשחק והi7 היה גם יותר משתלם לעתיד מאשר Q9550 לגבי OC: אני לא כל כך מבין בזה אז שהיה לפי דעתכם. זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39422 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבטת איזה מהדגמים הללו לקנות: המחירים דומים, המצלמות יש יתרונות לכאן ולכאן: A3 יש מצלמה קדמית של 48 mp, אבל לnote 8 יש מצלמת מאקרו, מה שמפריע לי זה שהנוט 8 ענק- אני חוששת שיהיה גדול מדי, בA3 המערכת היא של אנדרואיד וואן בעוד שבנוט 8 של miui.. מה דעתכם? Note 8: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1041113 A3: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1033658
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן, היה לי NAS של חברת סינולוג'י והוא הפסיק לעבוד באופן מפתיע אחרי שנתיים וחצי. אני מחפש פתרון אמין יותר. לדעתי מערכת מחשב רגילה תעשה את העבודה ותהיה אמינה יותר לאורך זמן. בנוסף אוכל תמיד להחליף או לשדרג רכיבים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - שרת NAS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי כבר הארדיסקים חדשים של Seagate 5. עד כמה חשוב שקט פע…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שאם אני מרכיב לבד עם אותם חלקים את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 יוצא לי יקר יותר ב600 שקל כלומר 5050 שקל במקום 4450 מה דעתכם? לא עדיף לקנות מפרט מורכב מראש? מה כדאי להוסיף או לשנות? תודה,
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ביצירת מפרט. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7k כולל מסך מקלדת עכבר ואוזניות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת עכבר אוזניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מודיעין או לחלופין באר שבע 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר …
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברה, אני זקוק למפרט שמיועד בעיקר למשחקי מחשב כבדים. התקציב שלי זה 4.5 אם מסך 20 או 19. מחשב שקט אבל שלא ישפיע כל כך על המחיר, אם משפיע אז לא. ללא OC. ללא ציוד הקפי. נ.ב אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך 1. ATI והשני של Geforec
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4, חריגה ל4.5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידיאו בפרמייר ( איכות hd) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-