ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המחשב שלי גוסס כבר כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו.. מחפש מפרט בסביבות 2500, הדרישות לשימוש: מתחיל לימודים. עורך תמונות. צופה בסרטים. בקושי משחק במחשב, אבל אח שלי פעם באלף שנה משתמש בשלי. לא צריך: צורב/כונני דיסקים, כרטיס קול. כן צריך (בדגש): הארדיסק של לפחות טרה. מארז קטן יחסית. יש לי היום כרטיס מסך של geforce 8500gt אם לדעתכם יש סיבה להשאיר אותו. אני מעדיף לקנות מלוגיק פיסי מכיוון שהם מכירים אותי כבר הרבה שנים, אז אם אפשר פריטים שזמינים אצלם זה יעזור לי.. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש לקנות מחשב נייד: תקציב: סביבות ה-4000 ש"ח, אהיה מוכן לעלות קצת בשביל משהו ששווה את זה. שימושים: אני רוצה מחשב שיוכל להחליף בכבוד את המחשב הנייח הישן שלי ושיוכל לספק כל צורך אפשרי כמו שצריך - אמנם הוא ישמש חלק גדול מהזמן ללימודים (אני סטודנט), אבל אני רוצה שתהיה לי האופציה לשחק על הגדרות סבירות גם במשחקים חדשים, ולראות סרטים כבדים בצורה חלקה (הוא ישמש לא מעט לסרטים...). מבחינת גודל ומשקל אני חושב על מסך בסביבות ה-15.6 אינץ' (נראה לי שיותר מזה יהיה גדול מדי...) ושלא יהיה כבד יותר מדי(אני לא יודע להגיד בדיוק כמה אבל בכל זאת אני הולך להסתובב איתו כל היום בלימודים). בקשר לסוללה ויציאות מיוחדות - לא כזה קריטי שיהיה זמן סוללה ארוך, אבל כ…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך: משהו שיהיה נוח לעבוד איתו (משרדי) * משקל רצוי: כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לפחות 3 שעות עבודה רצופות ללא הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 גי'גה * כונן CD/DVD? צורב?: צורב * כונן Bluray: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: אחריות של שלוש שנים עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש העיקר האמינות ראיתי את המחשב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים כמו אינטרנט אופיס איסי קיו וסרטים . עד 4K תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 1000 448 RAM G force 3 ti 128mb 20G hard disk עכשיו היה לי לפני הכרטיס הזה את TNT 2 שהיה עלוב מאוד ואחרי שקניתי לפני שנה בערך את הגי פורס כל המשחקים החדשים עולים לי טוב עכשיו שאלתי היא כזאת הם כדי לי לשדרג את המחשב? או לחכות שנה ולקנות מחשב בשנה הבאה שאני אומר לשדרג אני מתכוון האם לקנות כרטיס מסך חדש כמו ATI readon 9800 XT והאם זה ישפר לי את הביצועים? או שהביצועים הירודים נובעים ממהירות המעבד? תודה מראש לכל מי שמגיב :
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה 1. מה התקציב המירבי? 400-700$ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים שוטפים, עבודה משרדית, צפיה ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם המחשב מגיע ללא SSD ארכוש בנפרד …
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חבר שלי משוגע הוא הולך על 15000 ש''ח מחשב שרת לא לשימושים של שרת אלא למשחקים עכשיו הוא צריך אתר זול וטוב של חומרה מארה''ב שעושה משלוחים לארץ כדי לקנות משם את הלוח אם ושני המעבדים (DUAL OPTERON 246 2.0 GHZ) תודה...
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כל מי שרוצה למכור מחשב נייד או להחליף במשו מוזמן לפנות עלי בפרטי מוכן לשלם מכיר הוגן על מחשב הוגן. עדיף מאזור תל המרכז. כמובן במצס טוב שעובד עדיף שלא יהיה שום דבר שבור. אני לא מתחייב לאף אחד כלום! אם למישו יש אני לא מתחייב לקנות אותו הכל תלוי לשיקול דעתי!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
היי :-) אני שוקל לקנות את המחשב הבא והייתי רוצה ייעוץ אם כדאי: http://ksp.co.il/?uin=20559 השאלה לא האם זה יתאים לצרכים שלי מבחינת חומרה (כי אני אכן מחפש מעבד מצוין, SSD והרבה זיכרון), אלא האם יש איזשהו קאץ' שעיניכם המנוסות רואות ואני לא , וגם - האם לדעתכם כדאי לחכות עוד כמה חודשים שיצאו דברים יותר חדשים או לדוגמא שהסטנדרט לזיכרון יהיה יותר מ-8 ג'יגה? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בס"ד שלום. אמא שלי ביקשה ממני לבדוק לגבי מחשב אשמח אם תוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור הדרום-מרכז 9. מתי מתוכ…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפה איזה לפטופ אפשר לקנות בערך ב1000 שח יד שניה?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב המיועד למשחקים כולל מסך בטווח מחירים 6k-6.5k. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה פלטפורמה טובה לשידרוג בעתיד (כלומר יחסוך לי כסף עוד שנתיים שלוש). הארד דיסק של 120 ג'יגה, מסך, מקלדת ועכבר. ו-כולל הרכבה... תודה, זיו
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח לשמוע דעות על המחשב הנ"ל. נראה לי שהביצועים לעומת המחיר טובים. מאוד חשוב לי המשקל. האם יש דעות לגביו או אלטרנטיבות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=20018 תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב. מחשב לרכוש מחשב נייח למשרד . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה קלה עם ריבוי מסכים - על המחשב רץ תוכנה של מצלמות אבטחה : iVMS-4200 Client 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב המקסימאלי עומד על כ 3000 שקלים עם אפשרות לחריגה של עד 500 שקלים. המחשב יחובר ל 32'' לצורך צפיה ב HD ובמקביל יחובר ל 22'' ברוז' מקסימלית של 1920X1080. חשוב שיוכל להתמודד עם כמה משימות במקביל ללא קרטועים, למשל: הרצת סרט HD ב32 בזמן משחק על הגדרות בינוניות על המסך השני. כמו כן אשמח להמלצה על כרטיס טלויזיה לצורך חיבור לממיר של HOT (לצפיה והקלטה של שידורים - בשלב זה באיכות SD). (כמוהן שהמעבד צריך להיות חזק מספיק בשביל להקליט שידורים ולהמיר סרט אחר ללא קרטועים או קפיצות. אני אשחק במשחקים, אך אין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אני מוכן להתפשר על הגדרות בינונית במשחקים. המשחקים שאשחק בהם - GTA IV, just cause 2 ועוד בסגנון. כמו כן אני מתכנן להריץ מכונות וירטואליות לצורך חוב…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz מעבד Gigabyte GA-H77-DS3H לוח אם AMD Radeon R7 265 כרטיס מסך 8GB RAM זיכרון CoolerMaster CM690 מארז אני חושש שכרטיס המסך שלי תקול ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש בתקציב עד 800 ש"ח שמתאים ללוח האם הנוכחי. הכרטיס ייקנה בKSP אילת. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב למטרת גיימינג בעיקר. התקציב נע בסביבות ה 500-700 ש"ח... חשבתי לשדרג כרטיס מסך וזיכרון מצורף המפרט הקיים: MS Windows XP Home 32-bit SP3 Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm Technology 2.00 GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-15) ASUSTeK Computer INC. P5KPL-CM (Socket 775) 34 °C TOSHIBA-TV (1440x900@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 46 °C 313GB Seagate ST3320613AS (SATA) 39 °C PHILIPS DVDR1640P ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי מחשב דיי חזק אבל הכרטיס מסך לא משהו ואני רוצה גם להחליף את המסך, יש לי כרגע מסך 17" גרוע במיוחד. אז אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים למסך חדש. לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) זיכרון System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) אני רוצה לשדרג גם את הזיכרון ל4GB כ.מסך Video Adapter GeForce 8800 GTS (320 MB) יש לי רק 250 ג'יגה בד.קשיח אז חשבתי לשדרג גם את זה. אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה למי שיעזור!
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מפרט לידידה שלי. היא עורכת וידאו בAVID 5.5. בינתיים נסגרנו על מעבד I7 (ככל הנראה 3770) וכרטיס מסך של אןוידיה (ככל הנראה 550TI). לגבי זכרון היא מתלבטת בין 8 לשני סטיקים של 8 (לדעתי סטיק אחד יספיק). לגבי לוח, צריך הרבה יציאות USB (גם 2 וגם 3), יהיו לה שני כונני סאטה ישנים + שניים חדשים (SSD+ רגיל או שניים רגילים, כולם סאטה 3), גם יציאת פייר וייר תתקבל בשמחה. לגבי הצ'יפסט, אין צפי לאוברקלוק וגם לשימוש בכרטיס המסך שבמעבד. (יש אישהו יתרון ל77 על ה68 לדרישות שלה?) מארז וספק: התלהבתי מהבנדל של פרקטל דיזיין R3 +סיסוניק 620W בTMS (אוברקיל בשבילה?), הדרישה שלה מהמארז, לא רועש מדי (אבל היא גם לא אובססיבית לשקט), יציאות USB 3 ו2 ופייר וייר (אם אפשר). התקציב, כאמור בכות…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לקבל מכם עצות לרכישת מחשב ע"פ הדרישות הבאות בסכום שלא יעלה על 3000 ש"ח (כולל הרכבה והובלה וכל אלה..) אז ככה - מה שחשוב לי זה מכשיר שירוץ טוב ומהר, לא אמור לשמש למשחקים אבל שיהיה כרטיס שיכול להריץ דברים פשוטים (משהו שלא ירד ברמה מה-GFORCE 4). ישמש לאינטרנט, סרטים והמון עבודות בוורד, פוטו שופ ודומיהן. HD 80 ג'יגה, 512 MB זכרון לפחות, אה וצורב DVD (בתקווה שלא יקפיץ את המחיר). מסך 17'' שטוח, לא דק. בכל הסיפור מדפסת מהירה וטובה לא משולבת. אם מישהו יכול לדחוף את כל העסק הזה ב-3000 ש"ח אני אשמח להצעות ואודה מאוד..
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני חודש פתחתי פה נושא עם אותה הצעה אך רק היום היום הולדת שלו ולכן רק היום קונים לו את המחשב. אז חשבתי שאולי אחרי חודש יש איזו ירידה במחירים או משהו השתנה ואולי ניתן להחליף משהו\לשפר. הדרישות הן ככה: המפרט שקיבלתי אז הוא כזה: המפרט הובא לי ע"י artyom בפורום והוא מהחנות http://tms.co.il. האם להישאר עם המפרט הזה או יש משהו שאפשר להחליף\לשפר. תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-