עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shmar77,

הי, אני פשט הולך לאיבוד ולא מבין מה לבחור. תקציב עד 3,000. מחשב שיחזיק כמה שנים. שימוש רגיל: תוכנות אופיס, גלישה, צפיה בוידאו וכו'. מניסיון עם מחשבים שהיו לי מעדיף: DELL, LENOVO או HP. למיטב הבנתי לפחות מעבד i5 בעיר בגלל ש-i7 מעלה את המחיר משמעותית. מתלבט בין 3: Lenovo IdeaPad 3-15ITL 82H801UFIV - https://ksp.co.il/web/item/182982 Dell Vostro 15 3510 V3510-6125 - https://ksp.co.il/web/item/193972 Lenovo IdeaPad 3-14ITL 82H70169IV - https://ksp.co.il/web/item/189839 ואם יש צדיק/ה אמיתי בקהל יש פה לינק עם כל המחשבים שעונים על דרישות הסף שהמליצו לי עליהם: https://ksp.co.il/web/cat/132..159..1…

2. Started by IdanS,

שלום רב ושנה טובה לכולם! אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, בתקציב שלא יעלה על 4K. עיקר השימושים - WIN7, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים לא כבדים ומתוחכמים מדי, וכן תוכנות גראפיות לא כבדות כמו CS4. גודל המסך צריך להיות 15.6". אני מעדיף מחשב בעל כרטיס מסך, ובכל זאת אשמח לשמוע ממביני עניין על ההבדלים במחשבים עם יעוד כזה בין כאלו עם כרטיס מסך לבין כאלו עם intel GMA מכל סוג שהוא (שיכול להוזיל עלויות, אך גם להוריד ביצועים). חשוב שהמחשב יהיה מהיר וחזק יחסית, ויוכל להריץ מספר יישומים במקביל מבלי להתחמם או להתעייף יותר מדי מהר. זמן הסוללה פחות קריטי, אוכל להתפשר עלשעתיים-שלוש שעות עבודה. גם המשקל פחות קריטי. כרגע אני מתלבט בין כמה דגמים, ואשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם מכל בחינה ש…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by schumih,

ערב טוב, אבא שלי משתמש בחודש האחרון במחשב נייד סמסונג מסדרה 9, בגודל 13". הוא מרוצה מאוד מבחינת הביצועים, הבעיה היא שלטענתו הוא גדול בשבילו מדי (טס הרבה לחו"ל). באפשרותו להחליף אותו לנייד חדש, ואני מחפש בשבילו ניידים בגודל של 11", חזק ככל הניתן (בשום פנים ואופן לא נטבוק). קצת מבולבל מכיוון שיש מבחר לא קטן כרגע של אולטרה בוקים בסגנון הזה. האם יש דגם כלשהו בגודל 11" מומלץ יותר מהאחרים? אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כגון witcher 3 mafia 3 battlefield 1 ולמנייהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  5. Started by tabir,

שלום, לפני ~שנה קניתי מחשב שמשמש כHTPC רק בלי כרטיס טלויזיה... עכשיו אני מעוניין להוסיף לו כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט גם שידורי HD וגם SD. אנחנו מחוברים ל-הוט אבל היינו רוצים משהו שמתאים גם ל-יס. מה המלצתכם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  6. לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  7. אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  8. שלום לכולם, מטרות: המחשב יהיה רוב הזמן פתוח ימים ולילות... אני גולש הרבה באינטרנט, צפייה בסרטים, ו-HD. המרת פורמטים של וידאו וגם של אודיו. הרבה שימוש בהעתקות והעברות קבצים.ואני מרבה לעבוד במקביל בהרבה חלונות פתוחים. אין משחקים. אולי 2-3 בלבד. אולי מתכנן על OC קל. חיבורי FIREWIRE ו- ESATA. הכרחיים. ספק כח שיחזיק הכול ועוד כוננים קשיחים. לא אכפת לי איך הוא נראה, רק חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויעיל בקירור! ואני חולה על ביצועים !!! חייב שיהיה מחשב מהיר. אחרי קריאה בפורומים שלכם כאן הצבתי לעצמי כמה קריטריונים שאני מעדיף שיהיו לי במחשב: 1. מעבד- אני מעדיף אינטל E6750 2. לוח אם הייתי רוצה משהו מהסדרה של P35 היות והיא משופרת , איזה חברה/דגם ממליצים לי ? 4. דיסק קשי…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  9. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב (שמעלה משחקים בקלות), אבל התקציב שלי לא כ"כ גבוה. מצד שני אני רוצה מחשב איכותי וחזק. הרכבתי מחשב והגעתי לכ-6500 שקלים לא כולל מסך (ולא כולל ציוד היקפי כמו רמקולים, עכבר, מקלדת, מדפסת וכו'). אני צריך עזרה איך אוכל להוריד את המחיר בלי לפגוע יותר מדי באיכות המחשב. זה המפרט של המחשב שהרכבתי: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (267 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ לוח אם (598 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (491 ש"ח): OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC דיסק קשיח (627 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס מסך (1932 ש"ח): ASUS nVIDIA Ge…

10. שלום אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב אני מחפש כרטיס מסך חדש ב 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים במשחקים כבדים ! AGP הארדיסק וזיכרון אני צריך ב 1000 שקל שניהם ביחד. הארדיסק SATA אם אפשר, וזיכרון DDR ולא 2 תודה לעוזרים ולא לחרוג מהתקציב , לא של כרטיס המסך ולא של השאר שוב תודה

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, מעדיף שהמחשב יהיה קל עד 2 קילו בערך.. המחשב מיועד למטרות תכנות, צפייה בסרטי HD, אינטרנט וכו'.. מעוניין במסך של 14-15 אינץ'.. אם אפשר במחיר נמוך יותר שיתאים לדרישות, אז עדיף.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by zabal,

מפרט מחשב מעבד Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E7500 CPU Speed 2.93GHZ לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel® P43 + ICH10 Chipset זיכרון 2x1GB Kingston Value 800MHZ דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E צורב DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז # מארזRAIDMAX APEX165 # ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275 מה דעתכם על המפרט ? במחייר 2500 ש"ח האם יש בעיה לחבר את הכרטיס מסך אם לוח האם והאם הכרטיס מסך יעבוד בתפקוד מלא ?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by Nemesis,

דרוש מפרט בסכום הנ"ל לחדר שינה של הורים לצורך: הורדות, סרטים (HDTV) ומשחקים. דרישות חובה: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זכרון - גופי קירור שקטים. עדיפות לרכיבים מזיגזג, גם אם עולים כמה גרושים יותר. פריטים דרושים: - לוח אם - מעבד - זכרון - כרטיס מסך - גוף קירור שקט למעבד (TT Big Typhoon)? - גוף קירור לכרטיס מסך אם נדרש. פריטים קיימים: - דיסק קשיח 250GB - צורב DVD - ספק כח (http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm) - מארז Coolermaster Wavemaster תודה.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  14. שלום.. הנה המפרט שאני חשבתי עליו עד עכשיו: Proccesor: AMD Athlon64 3200+ Socket-939 BOX Mother-Board: MSI K8N Neo2 Platinum RAM: 2x512MB A-DATA DDR500 Video-Card: GeForce6 6800GT Hard-Drive: WD 120GB 7200RPM 8MBB Power-Supply: Enermax EG475P-VE Noisetaker 480W Case: Supertalent Aluminium CA Black Monitor: NEC-Mitsubishi 19" DiamondPro 930SB Black יוצא בערך 8300 מנועה. עכשיו שאלות: החברה של הכרטיס מסך הוא של POV בגלל שהיא זולה... האמתי אני מעדיף הכי כאן בארץ את PNY כי היא מעולה וזולה.. האם כדאי לקנות אותו מפנדס? האם יש עוד ספק שאתם ממליצים עליו? "ספק מינימום" שיהיה הכי זול שאפשר למצוא שיחזיק את המערכת הזו + אוברקלוק? שיהיה זמני כי אני ממילא מזמין אח''כ ספק רצ…

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by m00trix,

אהלן,ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אני מתכוון מקסימום דיאבלו 3. לא משהו מעבר.. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות מרובות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 ו-HDMI. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצ…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  16. אני כר הרכבתי מפרט למשחקים שיש בוא דגש על ציוד היקפי ושקט רציתי לראות מה אני יכול להשיג באותו מחיר ללא הדגשים על הציוד היקפי: זה המפרט לבנתיים : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 390 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 מקלדות LOGITE…

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  17. שלום לכל המשתמשים היקרים, אתם מוזמנים להיכנס לעמוד הזה: http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1317 ותסתכלו באיזה מחיר המחשב נמכר - זה ממש לא יקר! תחשבו, רק המעבד עולה בערך 5000 ש"ח (אם לא יותר) + הלוח אם שעולה בערך 1300 ש"ח + המארז שעולה 1200 ש"ח + הזיכרונות שעולים בערך 2000 ש"ח וכבר הגענו לאיזה 9500 ש"ח וזה עוד בלי כרטיס מסך שעולה בערך 1200 ש"ח וספק שעולה פחות או יותר 600 ש"ח וצורבים / כוננים 300 ש"ח ובלי הכוננים הקשיחים של ה-320 ג'יגה שעולים בערך 650 ש"ח. אני לא אומר שהמחשב זול ממש, אבל יחסית ממש לא יקר - אני לא מוצא רווח גדול בעיסקה. אולי לא שמתי לב למספר דברים - אשמח אם תתקנו אותי.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by BlueLabel,

אני חדש אתר אז אפתח בבירכת שלום לכל החברים הנמצאים אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים ויש לי מפרט קטן ורציתי חוות דעת שניה לגבי החלקים וכן המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. מעבד: Intel Core 2 Duo Desktop Processor E8500 קישור למפרט או Intel Core 2 Quad Processor Q9400 קישור למפרט ההתלבטות שלי היא למעשה שלמרות שאני יודע שהדו מספיק חשבתי אולי כדאי להוסיף עוד כמה מאוד ולשדרג למשהו יותר טוב וככה למנוע שידרוג נוסף בשנים הקרובות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה בסדר או שזה מיותר לקחת QUAD לוח אם: (אני צריך לוח אם שתומך ב DDR3) Asus P5QC קישור למפרט חוות דעת תתקבל בברכה כרטיס גרפי: פה יש לי התלבטות הייתי סגור על כרטיס nVIDIA אבל לאחר חיפוש קטן במפרטים ראיתי שהביצועים של ATi דווקא יותר ט…

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by MokoLoko,

היי חברים (: אני צריך מחשב חדש ללימודים ולמשחקים קלים בשביל להעביר את הזמן (כרטיס גרפי מובנה במעבד...) אני רוצה שיהי לו 4 גיגה ראם (אם יהיה יותר אני לא יתנגד...) מעבד I3 או I5 שיעשה את העבודה לכמה שנים טובות של לימודים... חשוב שיהיה לו HDMI אבל לא חובה...אבל מה שכן חובה ומאוד חשוב לי זה שתיהיה לו סוללה חזקה שתחזיק להרבה זמן כדי שאני לא ירוץ כל היום בין מטענים... התקציב- 2500-3500. אני צריך רק דגם ספיציפי כי אני יקנה את המחשב מחבר שהוא יבואן... הוא הציע לי את המחשב הזה במחיר של 3000...יש לו בעיה מסויומת ? או לסדרה ? (G6) או שהוא מחשב טוב ולקנות אותו ? אם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תגידו לי דגם בטווח מחיר הזה זה המפרט של המחשב : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/3…

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח-עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: .Crysis 3,Assassins Creed etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  21. מחשב משחקים ליום הולדת לבן 12: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500 ₪ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+OFFICE+INTERNET מחשב לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כרגע OVERWATCH, CUPHEAD , Titanfall 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ?? מבקש המלצה למסך שיכנס לת…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  22. שלום רב, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. כרגע יש לי מחשב ענתיקה IBM THINKPAD T43 שעם כל הכבוד אליו ויש לי! (הוא היה סוס עבודה) אני מחפש מחפש קצת יותר מודרני הבעיה שיש שמאוד חשוב לי המשקל! אני סובל מבעיות בגב וכסטודנט אני סוחב את המחשב רוב היום על הגב. בעיה נוספת שאני מאוד לא אוהב את נוטבקים וניידים עם המסכים של 10-11 אינץ' ככה שרציתי לשאול על איזה נייד הייתם ממליצים שגם משקל סביר וגם מסך נורמלי (לפחות 13 אינץ') המחשב הוא לצורכי עבודה (אופיס, תוכנות סטטיסטיות ורצוי שגם יריץ לא רע סרטים וקצת משחקים) מה דעתכם על המחשב הבא ששוקל 2.24 (זה נחשב כבד?) שמחיר שלו קצת חורג מהתקציב שלו אבל הוא מאוד מוצא חן בעייני תודה למגיבים! זהו מפרט המחשב : ‎HP Pavilion DV3-21…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי. - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, adobe premiere. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת, עכבר, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - ווינדווס 8 והרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  24. Started by ariel_rg,

http://ksp.co.il/?store=eilat&list_compare=.27192..26769. מחשב מיועד לגרפיקה דו מימדית בלבד, אין עוד שימושים. אני די בטוח שה-Z41 עדיף אבל אשמח לשמוע דעת המומחים... אשמח גם לשמוע מה יש לכם לומר על lenovo בכלל ועל הדגמים האלה בפרט. *מסך מט ב-Z41 - יתרון מבחינתי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד T41 שאני משתמש בו ולפעמים הוא מרגיש לי איטי, רציתי לשאול אם שדרוג הזכרון מחצי גיגה לגיגה או 2 גיגה יעשה לי הבדל שיעזור לי ביום יום. אני לא מריץ משחקים או תוכנות ממש כבדות אבל אני עובד עם הרבה חלונות ותוכנות שונות.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים