ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מדובר במפרט למספר מחשבים שאמורים להריץ תוכנה גרפית עסקית (פרטים בהמשך).. נעזרתי בפורומים שכאן.. הנה התוצאה.. ================= הפרטים ================= התוכנה: http://www.materialise.com/materialise/view/en/2970306-SimPlant.html מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. דרישות/המלצות היצרן: - לפחות C2D מומלץ i5-7XX - לא מומלץ הגרפיקה המשולבת של i5-6XX / i3(פקודות 3D חסומות שם!) - כרטיס מסך נפרד שמתאים למשחקים, מומלץ עם 1GB-GDDR5 - לפחות4GB מומלץ 8GB - מומלץ Win7 ================= - בנוסף לרישוי לתוכנה המדוברת יה…
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מפרט מלא לוח אם ASUS מדגם P5S800-VM - תומך מעבדים בטכנולוגיית LGA775 - תומך SATA כולל RAID 1,0 - תומך מעבדים בטכנולוגיית HT - תומך 800FSB - תומך PRESCOT - תומך כרטיסי מסך AGP x8 - תומך 8 יציאות USB בתקן 2.0 מעבד Intel Pentium 4 LGA775 3.0Ghz 800FSB זיכרון 512MB DDR 400Mhz עם תמיכה בזיכרון עד לנפח של 2GB דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache מארז Super ATX מפואר עם 2 כניסות USB בחזית + 4 מאחור + 2 יציאות נוספות אופציונאליות צורב תקליטורים x52/x32/x52 של BENQ כרטיס קול לשמיעה הקיפית Realtek ALC655 6-channel CODEC S/PDIF out interface Jack-Sensing Technology כרטיס רשת Realtek 10/100 Mbps תוכנת אנטי וירוס PC-cillin כרטיס מסך לבחירה: - Geforce 5 FX5200 128MB + T…
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטי מחשב.. זה הראשון: Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache 4xHeat-Pipes Advanced Low Noise CPU Cooler Intel P55 Express Based Main Board Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) ATI Radeon HD4350 512MB Dual Monitor + HDMI - Silent (Passive) 500GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) 1TB (1000GB) 7200-RPM SATA-II +32-MB Buffer - (Dual Platter) Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120-mm Silent Rear Fan Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program מחיר-4,460 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1399 זה המפרט השנ…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הי אני אתחיל בזה שאני מאוד מודע לחסרון הפוטנציאלי הגלום במחשב נייד בצבע לבן. מה לעשות זו הדרישה!!! אני מחפש נייד חדש מעבד מסוג i3 i5 i7, מסך 15 ומעלה (רצוי מט), עם אורך סוללה גבוה, 4GB RAM DDR3 (לפחות) זה לא מחשב לגיימר מושבע אך חובב סאונד טוב, וכרטיס מסך של 1G יהיה נחמד. אמינות גבוהה. מהסקירה שלי עולה ש SONY VAIO הוא חתול בשק ויכולות להתעורר מספיק בעיות, כמו כן מק כרגע לא בא בחשבון. ושוב הבעיה הכי גדולה עם החיפושים שלי עד כה..זה העיצוב השחור הסטדנרטי והמכוער. אני מעדיף צבע לבן. מודה לכם מקרב לב.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי בטיפשותי מחשב נייד חדש Acer Aspire One D257. המחשב חלש מאוד ונתקע ונתקע כל הזמן מה שגורם לעבודה בו להיות בלתי נסבלת. השאלה הראשונה היא האם שידרוג הזיכרון של המחשב (מ-1GB ל-2GB שזה המקס') יביא לשיפור משמעותי או שהבעיה היא גם המעבד? השאלה השנייה היא המלצה למחשב חדש שיחליף אותו. התקציב למחשב הוא עד 2500 ש"ח אך כמובן שאם קיים מחשב שעונה על הדרישות במחיר זול יותר אז עדיף מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט... חשוב שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית בלי לזחול (תוכנות פשוטות כמו אופיס, Paint.net, דפדפן, מדייה פלייר וכו') גודל המסך - רצוי '13 אך אפשר להתפשר בשביל לרדת במחיר. משקל רצוי - לא חשוב זמן סוללה - 5 שעות זה…
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בתקציב דל ומצומצם בניתי את המפרט הבא: מדובר במחשב ביתי שנבנה בתקציב המינימלי ככל הניתן ללא אפשרות חריגה בתקציב. מה דעתכם, והאם ניתן עוד לקצץ? מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Box , יחידות 1 ₪366 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3384 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 SeaGate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 הרכבת מחשב כו…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר? מפרט המחשב- הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן. במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחש…
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מבקש קודם כל רק לתת למחיר ולא להגיד למה בזבוז תחליף...שקולים שלי תנו רק הצעות מחיר תודה לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מספר רעיונות למפרטים למחשב תחילה אציג את המפרטים ולאחר מכן השאלות אפשרות ראשונה: pentium D + 7600GS המעבד חלש אבל עם כרטיס מסך. אפשרות שנייה: E4300 + לוח של ABIT בלי כרטיס מסך - הכסף הלך על המעבד המחיר פחות או יותר אותו דבר. השאלה שליהיא איך אתם מציעים לחלק את הכסף? ללכת על פנטיום D עם כרטיס מסך או ללכת על מעבד חזק(E4300) ללא כרטיס מסך. שאלה נוספת: איזה לוח הייתם ממליצים מבין השניים? הערה: המפרט צריך להכיל לוח, מעבד וזיכרון. הכרטיס מסך זה מעין בונוס. השימושים הם בין היתר גם משחקים אבל לא מהכבדים שיש היום אלא משהו סמלי ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק בדחיפות למפרט לתחנת עבודה מבוסס על תחנות העבודה של HP אשר יריץ לי תוכנה ייעודית ברמה גבוהה לעיבוד תמונות דיגיטליות. קיבלתי הצעה לתחנה הבאה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/hires_z800_datasheet_102809.pdf אך המוצר יקר מאוד. האם לדעתכם ניתן לבנות מפרט זול יותר משמעותית מבלי לאבד מהירות משמעותית? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי כמה מחשבים שאני שמתי עליהם עין והינה כמה שבאמת עיניינו אותי לאחר כמה דיונים . המחשב אמור להיות נייד כמובן ללימודים. לא יפריע לי אם הוא יהיה 4 קילו אבל עדיין זה משנה משהו. שיהיה חזק במשחקים (ככה בדרך כלל מקבלים את המחשב הטוב ביותר) יש את חברת HP שאני לא הכי אוהב מהסיבה הפשוטה שאני איש של DELL http://www.shopping.hp.com/series/category/notebooks/HDX18t_series/3/computer_store?jumpid=in_r329_personalization/browse2/SDP_SDP ומבחרת DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330-t8300.htm יש את חברת אפל שאני ממש ממש לא מפחד להשתמש בהם מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר את תוכנת הMAC http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1283&cat=147&page=1 אני יודע שהH…
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם לשים את זה פה או בפורום הקינטושים.. בכל מקרה: 1. נקנה בארץ 2. 15 אינץ' 3. השימוש הכי כבד בו הוא פוטושופ פשוט 4. 4 ג'יגה זכרון לפחות 5. זמן סוללה לא קריטי, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל 6. פה זה הופך לאתגר - הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות להפוך אותו ל hackintosh (: * בלוטות - לא חובה. * כונן CD/DVD צורב - לא חובה. * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - פעם ראשונה שאני מתעסק עם לפטופים אז אין לי מושג.. אני מניח שאני מעדיף בלי מערכת הפעלה, אחרת (ואני מניח שזה תמיד בא עם) אז כן להכניס לתקציב * האם יש לי העדפה לחברה כלשהי - לא. אם hackintosh ללפטופים בארץ הוא נושא באמת בעייתי, ואין כמעט סיכ…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? .. אני כבר 7 שנים עם אותו מחשב(חצי ג'יגה זיכרון.. כרטיס עלוב וכו'..), ואני מעוניין עכשיו להחליף למחשב חדש יותר. אני בצבא כרגע ובעבר הייתי מבין פחות או יותר בחומרה של אותה תקופה ויודע מה טוב ומה פחות, אבל כרגע אין לי מושג.. אז הייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג לי במחיר שרשמתי בכותרת(עם נטייה לרדת לכיוון ה-3000 אפילו). אני מעוניין לקנות מהחנות-k.s.p כי יש לי אותה ממש ליד הבית ויהיה לי נוח ככה מבחינת שירות וכו'.. אז אשמח אם המפרט יהיה משם ולא מ-r.s.m בעקבות העובדה שאני רוצה להגיע אליהם עם מפרט מוכן בהמלצותיכם.אם KSP משמעותית יקרים יותר אז כמובן שעדיף חנות אחרת לשיקולכם. אני מדגיש שהמחיר שרשמתי בכותרת הוא לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. השאיפה …
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי כיום מחשב עם I7 860 2.8. זיכרון של 16 ג'יגה ב4 סטיקים. כרטיס מסך ATI 4830 א םאני לא טועה. SSD של CRUSIAL M4 128GB. שימוש מרכזי למחשב הוא פוטושופ! אני עובד עם קבצים די גדולים אז אני חושב שהגיע זמן לשדרגת השאלה היא האם כדאי להמתין למעבדים החדשים של אינטל שיגיעו עם כרטיס מסך מובנה שיוזיל ויזרז את העבודה? (המחשב ממש לא צולע כיום,,,,,סתם בא לי להתחדש) אם לא אז מה אתם ממליצים כדי לעבוד עם מערכת הכי מהירה שרק אפשר לטובת פוטושופ בתקציב של 5K? אני גמיש אם זה יעשה את החיים קלים יותר. בברכה, אורי
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
התבקשתי לסייע לזוג מבוגרים בהרכבת מפרט לשימוש ביתי בסיסי - הם בעיקר גולשים באתרי חדשות, בנק וכדומה. התקציב עד 2000 ש"ח, אם ניתן בפחות אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה בSSD או בציוד היקפי. עדיפות לחנות בירושלים או שעושות משלוח ושכוללות הרכבה של המחשב. הקנייה מתוכננת השבוע. לעזרתכם אודה (ראיתי את הדיון הדומה שפורסם, אבל שם נראה שמרבית החומרה קיימת - ופה זה לא המצב)
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
כ. מסך (6800 של ASUS) ASUS V9999 Gamer Edition/TD/256M GF 6800 GPU, AGP 8X, DVI, TV out, 256MB DDR3 פרטים נוספים שניי כרטיסי זיכרון: A-Data 512 MB DDR 3200 Mem כונן קשייח: Samsung 80GB 7200 rpm 8MB ATA100 HDD תיקון**Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ==========
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן ותודה רבה מראש, ברצוני לרכוש מחשב שעיקר מטרתו תהיה עבודה בתוכנות עריכת וידאו דוגמאת Avid וPremiere (בגרסותיהן החדשות).. (כמובן שזה בתוספת לתוכנות פשוטות יותר כמו פוטושופ..) יש לי הצעה למפרט מחברת פנדה: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 491 ש"ח 1 Antec Three Hundred - The Versatile Case 340 ש"ח 1 Gigabyte GA-P31-ES3G Intel® P31 Express Chipset LGA 775 365 ש"ח 1 XFX Geforce 9600GT 512MB DDR3 Pci-e 570 ש"ח 1 Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 236 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח 1 LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח 1 Hiper 425Watt PSU HPU-4S425 246 ש"ח 1 E…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה דעתכם על מחשב מיני NUC אינטל Celeron N2820 2.4GHz זכרון 4GB דיסק SSHD 500GB כולל יציאות USB3 ויציאת HDMI ב-1300ש"ח? 1. תקציב מקסימאלי של 2000 ש"ח אם יש סיבה - אולי SSD? 2. ישמש בעיקרלצפייה בסדרות וסרטים (לא לחוצים על איכות מטורפת) וגלישה באינטרנט 3. יחובר לטלויזיה 40 אינץ' 4. אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה 5. אזור חיפה 6. שיחזיק 3 שנים תודה!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
1. מה התקציב - 2000-2500 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: עיקר -משחקים, אינטרנט ותחזוקה שוטפת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ksp, sky ps, או חנות אחרת שתיהיה באזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יהיה אפשרי להוסיף את הארדיסק והצורב בנוסף מהמחשב הקודם? 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא אני יודע שהתקציב דל= חיילים, חשוב לי מאוד שהמחשב הזה יצא סבבה תודה רבה לכולם! תודה
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, ממש קצת משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Adobe photoshop CS4 ו-flash מאופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך אני מעוניין לקנות אך התקציב לא מוקצה למסך, אני מעוניין לקנות את ה dell u2711 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? …
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כאן המלצה לא מזמן על המכשיר הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהמפרט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338 אך כשהגעתי לחנות (ניידנייד) המוכר (שניכר עליו שלא הכיר כלל את המחשב וממש ניסה לדחוף מכשיר של Lenovo) הזהיר אותי שזמן הסוללה בSamsung מאוד קצר, או במילותיו: "כדי לחסוך במשקל חתכו את הסוללה מ6 תאים ל-3 תאים, אז היא לא תחזיק הרבה זמן". המחשב מיועד לגיימינג מזדמן אבל בעיקר לימודים - האם אני צריך לחשוש מזמן סוללה קצר שלא יחזיק לי הרצאה של שעתיים-שלוש? ומה לגביי עוד שנה-שנה וחצי, זמן הסוללה ייתקצר משמעותית עד כדי חוסר יכולת להשתמש במחשב מבלי שיהיה מחובר לחשמל? ראיתי דיון פה אבל לא כל כך הבנתי את השורה התחתונה - האם אפשר להחליף סוללה בקלות או לא? וקצת …
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי חברים! אני מנסה לעזור לאח חורג להשיג מפרט טוב לצרכיו בתקציב הנתון : 3000 ש"ח. כמו תמיד, אני נעזר במוחות החזקים שלכם ובסטטוס שלכם עם השוק והביצועים של רכיבים (אני כבר במצב פחות מקוון בנושאים האלה). המטרה : מחשב נייח לנער בן 17, אוהב משחקים (שיחק בעבר בכל הקאונטר-סטרייק והדברים האלה..), למוזיקה ואינטרנט. (חברים, מסנג'ר וכו'..) הצרכים לא כאלה גדולים. מה שכן, האינפוט של משחקים הוא די חשוב. הבחור לא גיימר, אבל GTA זה משהו שהיה מצפה שירוץ אצלו . בעיקרון אבא שלי וחברה שלו קיבלו הצעת מחיר למפרט מחשב הבא : מפרט טכני : מעבד אינטל -Intel® Core2 Duo processor E7500 2.93Ghz LGA775 1066fsb 3076k לוח אם מבית - GIGABYTE GAG31M-S2L LGA775/800/1066 (Core2Duo) Intel G31, ,VGA,PC…
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כשבועיים את המחשב לנובו G550 2958, הוא עובד בסדר גמור- דבר אחד שממש מציק, במיוחד בתור סטודנט הוא שהמסך נכבה אחרי דקה שלא משתמשים במחשב. כלומר רואים את שולחן העבודה מוצלל, אבל המסך כבוי. שיניתי את הגדרות השינה של המחשב ל"אף פעם לא נכבה" ועדיין אחרי דקה- חושך. זה מציק מאוד, במיוחד בתור סטודנט כשאני לרגע מוריד את הראש לכתוב משהו והמסך כבר כולו שחור... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? האם זהו איזשהו פגם במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-