ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
עקב צלייתו בטרם עת של המחשב הקודם אני צריך מפרט ליורש שלו. השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים (כולל FPS) וניגון תוכן Full HD למסך 40 אינץ' FHD. המסך הרגיל שהמחשב מחובר אליו הוא Dell 2408 (ברזולוציית עבודה של 1920X1200). חובה שתי יציאות DVI לשני המסכים (יש כבר תשתית כבלים בקיר ל DVI למסך הגדול) חובה יציאה אופטית לסאונד (שוב תשתית מוכנה) התקציב לא קשיח מאוד, אבל 5K זה בסיס טוב לקנה מידה של כמה אני יכול להוציא. כמו כן אין צורך בשום ציוד היקפי, כל זה שרד. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, כבר יש לי (Windows 7). העדפה למפרטים מחנות בצפון עם עדיפות לנועה מחשבים (רכשתי שם את כמה המחשבים האחרונים אז מכירים אותי כבר שם). לא צפוי שום OC, אני רוצה מערכת כמה שיותר יציבה. כמו כן, המקום שהמ…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש ???
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי או להמליץ היכן ניתן לרכוש מחשב זה? http://www1.euro.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/popup_advertised?c=il&l=en&s=dhs&~lt=popup
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך וזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב זה יהיה יותר נורמלי. זה קצת דחוף כי אמא שלי טסה הלילה אבל בכל מקרה אני אוכל למסור לה גם בטלפון את הפרטים המדוייקים של מה שאני רוצה לקנות. תודה מראש חבר'ה!
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום - (קודם כל התנצלות קטנה, זהו הפורום שנראה לי הכי מתאים אך אם זה לא המקום לשאלה אעביר אותה לפורום המתאים) ברצוני להרכיב מחשב לחדר, למטרת הזרמת מוזיקה בלבד. הסבר מפורט: בחדר 1 יושב כיום מחשב ראשי עם כל המידע, בחדר 2 אני רוצה לשים מחשב (מפרט מינימלי שצריך) ובו הארד דיסק קטן וכרטיס רשת וכל מה שמחשב זה צריך לדעת הוא לנגן קבצי מוזיקה היושבים פיזית במחשב הראשי. כדי לחסוך משאבים ומקום אני מעוניין שהמחשב יידלק ואוטומטית יריץ תוכנה ספציפית ויחידה לניגון קבצים ויהיה "טיפש" - כלומר לא ניתן לבחור תוכנות אחרות או לבצע פעולות רגילות (הבנתי שניתן לעשות דבר כזה). על מנת שבכל זאת יהיה איזשהו נקודת התייחסות אני רוצה במקום מסך גדול שיהיה תצוגה של מסך לדים המינימלי שצריך (או…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות לגבי מפרטי מחשב בתקציב 3300 עם אפשרות חריגה עד ל 3500 שקל מכסימום. המחשב הולך לשמש להכל (משחקים, גלישה, סרטים, מוזיקה...) וכולל מסך! אני יודע שהתקציב דל אבל בשביל זה באתי לשאול, AMD או INTEL לא ממש מעניין אותי העיקר שיתן את התמורה הכי טובה לכסף. ועדיף לחנויות באיזור חיפה. (הרבה בקשות אני מודע לזה :-\) שיהיה לכולם המשך יום נעים ויפה ותודה לעוזרים סלמאן.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בוקר טוב בשעה טובה אחרי שחסכתי הרבה זמן הגיע הזמן לקנות מחשב לחדר סוף סוף! הנה המפרט, לא כולל מסך, אני ישתמש בישן שלי. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 05-04-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3500+ (S-939) 1620 1 1620 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 260 2 520 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total X600-XT 128MB DVI PCI-E 710 1 710 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 520 1 520 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- …
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - …
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב לידידה שלי השימוש הוא בעיקר אינטרנט אופיס ומעט סרטים באיכות HD תקציב מקסימום 2900 ש"ח ראיתי את המפרט הבא ואשמח אם תתנו חוות דעת אובייקטיבית ושיפורים יתקבלו בשמחה להלן המפרט: מסך: samsung s22a100n 21.5 led http://ksp.co.il/?uin=15688 מעבד : Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://ksp.co.il/?uin=16711 קירור: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=12717 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA http://ksp.co.il/?uin=18691 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz http://ksp.co.il/?uin=12610 כ.מסך: ON BOARD הארד-דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB,…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד, באזור ה4500 שקל. עכשיו, הדולר מאוד נמוך בימינו, ואני תוהה האם אני אקבל תמורה טובה יותר אם אני אקנה מחו"ל. אני מניח שהתשובה היא כן, ולכן, כמה שאלות. מה אפשר לקנות בארץ ב4500 שקל?. אני בור במחשבים ניידים, אז פירוט ולינקים יעזרו. ומה אפשר לקנות ב1000$ בחו"ל, והאם בכלל כדאי, אם אני לא נוסע לשם. האם זה חכם לעשות משלוח למחשב נייד? האם בכלל יש חנויות ששולחות? ומה עם אחריות בינלאומית? אני יודע שזה הרבה שאלות, אבל אני אודה למי שיושיע.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך לאפטופ בעיקר למטרות משחקים(אך גם שמיעת מוזיקה), לכן מומלץ שיהיה לוradeon9600, וכרטיס קול טוב. לא מענין אותי זמן סוללה(מצידי שיהיה בלי סוללה בכלל) הייתי מעונין להשקיע כמה שפחות, ככה שגם 7000 זה טוב, אבל עד8000 זה סביר, ועדיף בחנות עם הרבה תשלומים
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
(אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי הצעה למחשב נייד לעבודה משרדית עד 5 אלף שקל.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב, אני מבקש המלצה למפרט למחשב שחבר שלי צריך. יש לו 3 מסכים של דל (20"+30"+20") שיושבים בקונפיגרציה שה"קטנים" על הצד. יישומים: * אופיס בדגש על דאטה(לעתים קרובות הוא יעבוד עם קבצי דאטה גדולים). * צפיה בסרטי FULL-HD ואחרים(על המסך הגדול- רזו' של 2580-1600). *עבודה עם כ-30 חלונות פתוחים במקביל. התקציב הינו מקסימלי, ניתן לחרוג אם צריך(ואני לא מאמין שצריך), ואם אפשר לחסוך אז מה טוב. לא מתוכנן OC. לא ישוחקו משחקים. שקט יהיה נחמד אבל הוא לא אספקט חשוב במיוחד. זה מה שהוצע לו: HP Z800 1110W 89% Efficient Chassis HP Z800 Localization Kit Intel® Xeon® X5550 2.66 8MB/1333 QC CPU (LOWPWR) HP Air Cooling Solution HP 1x Standard Heatsink Thermal Kit NVIDIA Quadro NVS 295 256MB …
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קניתי מחשב.. אתמול ומעוניין לדעת אם כדאי לשנות משהו בהצעה או שהיא בסדר כמו שהיא.. לפני ששולחים לי את החלקים.. זה המפרט: המפרט בוצע ונקה בחנות TMS.... קטגוריות מוצרים מחיר כמות זיכרון: יצרן Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤653 1 האר דיסק: יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤369 1 צורב: יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 כרטיס מסך: יצרן Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock! ¤1423 1 לוח אם: יצרן Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז: יצרן Thermaltake Armor Plus Black + Window ¤809 1 מעבד: יצרן Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1532 1 ספק כוח: יצרן Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI ¤581 …
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. התקציב לא ממש עקרוני, אבל לא מתכוון להתפרע, אלא לעשות קניה חכמה. כמו שניתן לראות במפרט כרגע יש לי מעבד סמפרון עם לוח 6150 וזיכרון Corsair TWIN2X1024-5400C4 בתור HTPC - הם נחנקים ולא מסוגלים לעמוד ב-HD כמו שצריך. ישנה האופציה כמובן לקנות כרטיס 8500GT של ג'יגהבייט ובכך לפתור את הבעיה לפחות עם פורמט H264. אבל אני מעדיף למצוא פתרון כולל לבעיה ולהתמודד עם כל הסוגים בעזרת מעבד חזק. המחשבה שלי היא ללכת על מעבד E4300, לשמור את הזיכרון מהמערכת הנוכחית, בשילוב עם לוח שיהיה מסוגל להמהיר אותו לבאס 333 - הווה אומר 3Ghz. זה אמור להתמודד עם תכני HD ללא בעיה גם עם כרטיס מסך מובנה. לבינתיים אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה או לכידה, האיכות של השידורים כרגע בארץ מבחינתי לא מצ…
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל ייעוץ בנוגע לרכישת מחשב נייד שישמש לטובת לימודים (office) ועריכה פלאש (לא HD) באמצעות תוכנת Adobe CS3. מצ"ב "דרישות המערכת" של תוכנת CS3 מתוך אתר חברת אדובי וכן מפרט של מחשב שנתקלתי בו ברשת ואשמח לקבל את דעתכם עליו. דרישות המערכת: http://store.adobe.com/store/en_us/popup/software/creativesuite/mastercollection/systemreqs.html מפרט שנתקלתי בו - HP Pavilion dv6-1410ej : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV61410ej&cfm=7E05AFD1 כעקרון מפרט המחשב והמחיר שצירפתי נראים לי טובים אך נאמר לי שמחשבי Pavilion הם לא סדרה אמינה במיוחד.... אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל והצעות נוספות. תקציב עד 4,000. תודה לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
האם הוא יכול להריץ visual studio ? האם הוא יכול להריץ סרטי DIVX? g0vner_x3
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למשחקים. החלקים הרצויים: מעבד אינטל לוח אם זכרונות כרטיס מסך נוידיה ספק כח מארז דיסק קשיח 1TB ומעלה אפשרות לחריגה קלה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי לקחתי סתם מארז בנתיים אבל תגידו לי איך שאר החלקים אם אפשר לחסוך ולקבל אותם ביצועים אשמח לדעות ואם יש לכם מפרט טוב יותר להציע אשמח מאוד דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z97-K LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX970 Superclocked ACX 2.0 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 …
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב נייד וגם מחשב נייח. אני אעזר במפרטים שכתבתם. 1. באזור שלי בקריות יש אייבורי/באג/ksp/omc רשתות חשמל... היכן עדיף? 2. כאשר קונים מחשב מוכן איך אפשר לודא שהחלקים שנמכרו הם באריזה? איך אפשר לודא מה שמו בתןך המחשב? 3. הייתי רוצה לקבל חלקים באריזה מקורית ואז לתת להם להרכיב ( כך אני מקבל את כל האריזות והתוכן שלהם למקרה שאצטרך בעתיד). זה מקובל? 4. מערכת הפעלה - אני רואה שדי הולכים לכיוון win8 . כדאי? אני מכיר את win 7. לא יהיה קשה ללמוד? 5. איך פותרים את בעיית הרשיונות? נראה לי יקר לקנות 2 רשיונות ל 2 המחשבים הנ"ל? למשל האם אפשר להוזיך על ידי win ישן שיש לי ברישיון? קצת לא הגיוני שקונים מערכת win ברישיון ואחרי 3-4 שנים יש חדש ושוב צריך לשלם מחיר מלא ל…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, שאלה לאומנים שביננו, אני הולכת ללמוד צילום מקצועי, מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, חשוב שיהיה חזק , עם כרטיס גרפי טוב שאני יוכל לעבוד עם תוכנות עריכה כבדות ושהתמונות יהיו חדות מדויקות והצעים חיים. כמובן שהמק בוק הוא הכי טוב לעניין הזה. אבל למען האמת אין לי תקציבים כרגע למק בוק של אפל. השאלה איזה מחשב הוא הכי קרוב אליו במפרט הטכני בסכום קצת יותר שפוי. תודה רבה! דפנה שטרן
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
האם זה תורם לי במשהו כשיש בלוח אם 2 כניסות רשת, ואם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-