ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
האם זה תורם לי במשהו כשיש בלוח אם 2 כניסות רשת, ואם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב HTPC לשים בסלון אני רוצה שיהיה לו אפשרות לחבר כבר HDMI ואפשרות לחבר כבל אופטי מכיוון שלרסיבר שלי אין חיבור של HDMI אני הולך להפעיל עליו סרטים ב FULL HD במידה ובמפרט יהיה מעבד של ATOM האם הוא ינגן את הסרטים של ה FULL HD חלק ובלי תקיעות אפילו אם זה סרט כבד? אין צורך באפשרות להפעיל משחקים אין צורך ב HD vהאם יש צורך בכרטיס מסך בשביל שהסרטים של יתקעו? צריך שיהיה לו שלט בשביל שלא נצטרך להשתמש במקלדת ועכבר בשביל לנגן את הסרטים אפשרות חריגה של 100-200 שקל מקסימום שאלה אחרונה:איך אני מעביר אחרי זה סרטים בין המחשבים(במידה ונפסול את הכרטיס רשת האלחוטי כי זה איטי)האם ישנה אפשרות לשלוב את ה HD ולחבר אותו פשוט בכבל USB למחשב הראשי שממנו אני מעביר את הסרטים? תוד…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונח בהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכלל הדגם שלו הוא :compaq nc6000 תודה על העזרה..!
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדשהואני רוצה שתבנו לי מפרט בבקשה. הוא ישתמש במחשב לצורכי עבודה משרדית (מסמכי WORD, אימיילים וגלישה באינטרנט), תוכנות ניווט (NeviGuidev ודומיה) והוא רוצה גם לראות טלוויזיה איתו. לא מתוכננים משחקים (אולי משחקי FLASH מקסימום) ולא OC, גראפיקה (אולי עריכת תמונות בסיסית) או כל דבר אחר ... חשוב שהמחשב יספיק לזמן ארוך ככל האפשר. התקציב לכל המחשב כולל מקלדת, עכבר ורמקולים הוא כ3000 ש"ח. בנוסף אשמח אם תמצאו לי גם מסך אשר יתאים למערכת (הוא רוצה 19" דק), המחיר שלו הוא בנוסף למחשב עצמו. הוא רוצה לקנות את המחשב עוד השבוע אז זה דיי דחוף. בתודה רבה, אור
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי : 3.8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3.8 זה תקציב מקסימלי, מעדיף עד 3.6 אלף אם אפשר כולל מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בהתאם למחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות, לא שואף לגבוהו…
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי לעשות אינטרנט אלחוטי למחשב נייד מה אני צריך חוץ מכרטיס רשת וראוטר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד המתאים למשחקים (GTA, SIMS2, כדורגל) בבירור בחנות מחשבים קיבלתי דגמים של 8 מחשבים שונים מ 5 חברות שונות מה שלא ממש עזר. LG - 1. T1 EXPRESS DUAL 2. R1 DELL - 3. INSPIRON 6400 (הבנתי שנקרא גם E1505, יכול להיות?) HP - 4. PAVILLON DV 6160 EA IBM\LENOVO - 5. N100 TVDF KIM LENOVO (ממה שהבנתי מחיפושים באינטרנט זה לא ממש של IBM) 6. V100 7. SERIES Z MCINTOSH 8. MC BOOK PRO אני אשמח אם מישהו מכיר את אחד הדגמים ויכול להמליץ או לפסול, וכן אם יש למישהו הצעה לדגם אחר שיותר מתאים. הבעיה העיקרית הייתה להבין את המפרט של כל מחשב, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר / מאמר / כתבה שמסבירה את כל הראשי תיבות שיש במפרטי מחשב, ועוד כמה שאלות קטנות.... - מה ההבדל בין 1.5G…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לאבי הלך המחשב הנייח ובגלל שהוא מתנייד הרבה הוא רוצה מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה משחקים. לרוב משחקים ישנים כמו generals וחלקם יותר חדשים כמו heroes5 אבל אם אפשר שהמחשב יריץ (בהגדרות סבירות) משחקים חדשים זה יאפשר לי לחדש לו קצת את המשחקים. חוץ מזה קצת אינטרנט וסרטים . מכיוון שאין לי שוםפ מושג בעולם המחשבים הניידים קיוותי שתעזרו לי להגדיר לו מה התקציב המינימלי שהוא צריך להכין. ואם אפשר המלצה על איזה דגם או שניים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהפנמתי ויישמתי את חוקי הפורום. אני אתחיל מההתחלה בניסוח שונה. התקציב שלי הוא מזומן עד 2500 ש"ח ובתשלומים אני בכיף יכולה לגרור את זה עד 4000... מטרות המחשב: הורדות, גלישה באינטרנט, פוטושופ(לצורכי לימודים לא כמקור פרנסה), עריכת סאונד (תוכנת Audiocity), צפייה בסרטים, לא למשחקים. אני לא זקוקה לציוד היקפי(גם לא לכרטיס טלוויזיה). רק לגוף המחשב עצמו. מעבר לזה אני זקוקה לשאר הדברים ברמה די איכותית. וגם משהו שיצליח להחזיק כמה תוכנות שפתוחות ביחד... אין לי העדפה לחברה מסויימת כי אני לא בקיעה כל כך. לא חשוב לי מחשב שקט..או צבע כלשהו.. זהו מקווה שעכשיו זה יותר יעזור בהמלצה תודה!
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שאלה חדשה בהודעה שלי למטה יותר לגביי הRAM שלום לכל מי שנכנס בלי הרבה זיבולי שכל - מפרט (מניו אגג, ואני אבקש מהם לשלוח את זה לבית של דודה שלי ששם אני אתגורר ואזמין עם הכרטיס שלה, לא צריך להיות בעיה נכון?) [עמוד השדרה של המפרט הוא סוקט 939 והמעבד הנ"ל.. את אלה בבקשה שלא לשנות. עוד משהו "חיוני" יהיה לדעת שיש לי מערכת רמקולים של 4.1 ולכן הכרטיס קול) overall 1555$ Proccesor-499$ AMD 64 3500+ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-463&depa=0 MOBO ? RAM-118$ OCZ Enhanced Latency Series Dual Channel Gold 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-4000 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-933&depa=0 (i really wan…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לא כל המחשב הגיע, רק חצי מKSP השאר יגיע מהדובים :] אז בואו נתחיל: מעבד: AMD 2800+ Barton קירור למעבד: מה שהגיע מKSP, משהו של FOXCONN כמו שאתם רואים יש לו מדבקה טרמית. כדי להפטר ממנה ולשים משחה טרמים או שזה בסדר ואפשר להשאיר? לוח אם: ABIT NF7-S2 הבאנדל: תגידו, הS2 זה אותו דבר כמו הSL, כי הזמנתי את הSL וזה מה שקיבלתי (לא שאני מתלונן, נראה לוח טוב ) זיכרון: A-DATA 512MB DDR400 דיסק קשיח: Maxtor 120GB SATA 8MB בקשר לחיבור לחשמל, אני בספק אם לHEC יש יציאות חשמל של SATA וגם לא קיבלתי שום מתאם אבל מה כן, בצד ימין יש משהו שנראה כמו חיבור מולקס מוחבא, זה אומר שאני יכול להשתמש במולקס רגיל אם אני מוציא את הפלסטיק? עריכה: הצלחתי להוציא את הפלסטיק (היה קש…
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך לבנות מפרט (ללומד אדריכלות) למחשב שיריץ בקלות AutoCAD, אני לא מכיר כלל את התוכנה ולכן לא יודע על מה צריך לשים דגש. הבנתי שאמרו להם שצריך לפחות 2GB RAM (כאילו שמישהו מציע היום פחות) ומסך גרפי (שאין לי מושג מה זה אומר) אני מאמין שמחשב שמריץ אוטוקאד בקלות לא תהיה בעיה לשחק איתו קצת גם ב Photoshop ו Premiere. התקציב שרשום בכותרת כלל לא מדויק, זאת אומרת - אני מעונין במינימום הנדרש לעבודה נוחה, נעימה, וחלקה. אם המינימום עובר את ה 5, אסתדר. (חוץ מאוטוקאד המחשב ישמש גם לשימוש ביתי/בסיסי פשוט כמו אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אבל לא ברמה גבוהה שתצרוך דיסק קשיח ענק ומסך לסרטים) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינת הביצועים של הרמה האחרונה בכל אחת מהחברות. אינטל - core 2 duo AMD - Turion 64 (זה הדור האחרון שלהם, לא?) מבחינת מהירויות, מה עדיף? נגיד קור 2 דואו במהירות 2 ג'יגה הרץ של אינטל, למה הוא מקביל בAMD? יש הבדלים בניהם (אינטל וAMD) מבחינת תוכנות/ישומים/משחקים מסויימים? ובנוסף מה ההבדל בין הדגמים באינטל (למשל t5500,5600,t7200 וכו')? יש דבר כזה גם בAMD? אגב, אני אנצל את ההודעה הזו ואשאל עוד מספר דברים: מה עדיף: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=924 או http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1045 ? אשמח לקבל פירוט על ההבדלים בין המעבדים השונים, כי מבחינת ג'יגה הרץ הACER (שהוא הזול יותר פה) לוקח... אבל אם ככה, למה הוא כ"כ זול? הא…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לרכוש מחשב למשרד של אבי. השימוש העקרי הוא קל-אופיס, דפדפן עם הרבה לשוניות ותוכנת הנהלת חשבונות. אני מעוניין שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של הרבה לשוניות ועבודה מקבילה בתוכנות בלי לקרטע... 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט מרובה לשוניות, אופיס, יצירת קבצי PDF ותוכנת הנהלת חשבונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 סטנדרטי? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מחשב חדש i5 עם 8jb זכרון .. gtx1050... או יד 2 i7 זכרון 16jb....כרטיס gtx1050 שנתים בעבודה 128ssd או יד 2 i7 16jb זכרון... כרטיס מסך amdr9 280max של jb אוברקלוק מהמפעל עם מעבד קרור נוזלי ספק 850 cosair...ארדיסק 256ssd פלוס 3 טרה 3 שנים בעבודה באותו מחיר כל ה3 העניין אם כדאי חדש פחות טוב או יד 2 יותר טוב בלי קשר לאם משחק בגיימרים או לא שתהיה אופציה לא מזיק שהמחשב יהיה יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
התקציב קצת לחוץ אבל תנסו לעזור לי פה, צריך בשביל חבר מפרט לעריכת וידאו בתקציב של עד 4500ש"ח כולל מסך עדיפות גדולה לאינטל ומסך בגודל 19' צפונה העבודה על המחשב לעריכת וידאו תהיה בעיקר עם Premier עדכון: אין צורך בכרטיס טלווזיה, רק firewire
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות שלכם לגבי מפרט מחשב למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wolfenstein New Order,Call of Duty Ghosts, Star Wars Old Republic, Need For Speed Rivals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אתמול אחרי מלא מלא זמן סוף סוף יצא לנו לקנות נייד לאימי שהייתה זקוקה לנייד ומיכוון שמספר שנות האחריות מאוד חשוב לה ולדל יש 3 והמחיר גם חשוב לה הגענו למסקנה שדל זה מה שהיא רוצה וצריכה, מלבד זה היא גם אוהבת ת'חברה וכל השיט שמסביב.. חוץ מזה אחרי דיסכוסים רבים איתה הסברתי לה שלמטרות שלה של גלישה ברשת ועבודות אופיס פשוטות אין צורך במחשב כזה חזק ואם היא רוצה היא תסתפק במחשב אולטרא נייד זול. אבל היא דרשה מחשב שיהיה "רגיל" עם מסך של 15.4 ושיחזיק לה כמה שנים טובות ועדיין יהיה חזק עד כמה שאפשר.. בדקתי בשבילה פרטים וכאלה לפני כמה חודשים ובזמנו מצאתי לה דל אינספירון 1525 שנראה בכלל לא רע וגם בתקציב שהקצבנו בשביל הנייד- 4K עם חריגה קלילה אם יש צורך. (זה המחשב שחשבתי עליו- http://ww…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
asus - A42F-VX114V dell - N3010-3504W7 dell - INSPIRION N4030 I3 370M 2.4 GHZ תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
0 4466 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 473.62 ¤ 1 473.62 ¤ 1 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 2428 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD 242.73 ¤ 1 242.73 ¤ 4 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 1 579 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 5599 ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P Motherboard 882.11 ¤ 1 882.11 ¤ 8 4675 PDP 512Mb DDR 400MH…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
סיפור רקע קצר כדי לעזור לכם לבחור לפי הצרכים שלו: : אדם מבוגר בן 80+ שצריך מחשב נוח שאפשר ללמוד בו איך להתמש במחשב, יש לו כרגע מחשב מלפני 14 שנים שמריץ עד windows 98 ובאיטיות מפחידה. המחשב שלו לא תומך בשום דבר נורמאלי (גם לא flash player) ולא קולט עכברים אופטיים שלא לדבר על חדשים יותר. כפי שהבנתם ממש קשה ללמד אותו לתפעל מחשב אם המחשב עצמו בקושי פועל... עכשיו לחלק של המפרט אוקיי, נכתוב את זה ממוספר וקל כמו בהוראות איך לכתוב הודעה כאן... 1. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (מקסימום חריגה= 200 ש"ח) והקנייה באשראי. 2. כמו שאמרתי מטרת המחשב היא בעיקר נוחות שימוש וקלות תפעול בעיקר לעבודות משרדיות ולמשחקים קלים. 3. ציוד היקפי לא חובה- אבל אם מישהו מכיר ציוד היקפי שיכול לעזור לאדם …
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים בתקציב של עד חריגה של 3700 אין לי בעיה אם אינטל או AMD המחשב ישמש גם כמחשב HTPC מה שאומר שיגיע אם מארז HTPC כרגע אני חושב לקנות דרך KSP ניסיון טוב איתם. המארז שבחרתי מהם זה Bach של טרמלטייק יש לי ספק ויש לי כרטיס קול של קריאטיב זה חוץ מזה מחכה להצעתכם בבקשה לקחת בחשבון שהמחשב יריץ משחקים כבדים GTA IV וכו וקבצי HD אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף במשפחת הATI 5770 או ה4890 ולאן נעלמה נווידיה? אין להם משהו להציע דומה(תמיד העדפתי אותם על פני ATI) ובנוגע למעבד מה דעתכם I5 או AMD Phenom זיכרונות ראיתי שכבר יצא DDR3 1600 וזה הנפוץ האם יש צורך בזה כבר? האם כדאי להשקיע את זה? תודה רבה לעוזריםם
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב אם יש שיפור משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף באיזור חיפה חשבתי על מפרט כזה: מפרט זה הורכב ב - http://…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-