עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Alexkmr,

אני לא צריך: מסך, צורב, הרדיסק. כרגע אני על 17 CRT אבל אני ישדרג ל24 אינצ'. עד הגבול 4 אלף צריך להיכנס המשחק CSS ועכבר MX518 logitech אני כעיקרון משחק במשחקים דיי ישנים אבל אני ישמח לשחק בCOD החדש, GTA4 וכו' - יהיה טוב אם הם גם יעבדו על ה24 אינצ'. בנוסף, אין לי ממש ניסיון עם OC אבל אם אפשר לבנות מפרט משתלם ולעשות לו OC אני יעשה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by MATTAN,

יש לי מחשב p-4 ורציתי לשפר אותו .אין לי הרבה כסף מקסימום עד 2000 שח מפרט המחשב: מעבד: p-4 1600 לוח אם:msi 845 pro 4 זיכרון:SAMSUNG SDRAM 256MB 133M כרטיס מסך:geforce4 mx דיסק קשיח: WD 40/7200 ide חשבתי בעיקרון להחליף עכשיו את כל החלקים חוץ מהמעבד והדיסק הקשיח ומתי שיהיה לי עוד כסף אז להחליף אותם גם אשמח לקבל הצעות

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by lidorg23,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיו אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by rtirti,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרט בתקציב של כ3000 ש"ח.. השימושים הם בעיקר משרדי אבל בהחלט יתכנו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, ואולי אפילו מעט משחקים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה3000.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אם כי אם לא צריך אז לא סתם להוסיף רכיבים אבל אין בעיה לנצל את התקציב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, מעט וידאו וייתכן שאולי מעט משחקים קלים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואינטרנט באופן תדיר, השאר מזדמן.. ב)…

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by itaybill,

אהלן אני מעוניין לקנות מחשב משרדי- עיקר שימושו יהיה אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים (גם HD), מדי פעם אני עושה שימוש בתוכנות עיצוב כמו פוטושופ. מספר שאלות בנוסף לטופס שמילאתי למטה: האם כדאי לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI או שיציאה זו תהיה מובנית בלוח אם? (אין לי בעייה להשקיע בכרטיס מסך נוסף). אותה שאלה עבור כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול נפרד או שבלוח אם תהיה יציאה אופטית? לגבי ספק כוח ומארז אני מודה שאני לא מבין הרבה אז אודה על עצתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך גם עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, מוזי…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by belldom,

פעם ראשונה שאני מבקש פה יעוץ אז קודם כל שלום לכולם בתקציב של 2500 אני רוצה מחשב קומפלט : מחשב+מסך+תוכנת הפעלה (מקורית)+ציוד הקפי השימוש העיקרי שלו יהיה גלישה באיטנרט, ומסמכים (כנראה אוריד את האופן אופיס) המחשב מיועד לזוג אנשים מבוגרים (לא מתוכנן OC) יש כמה סוגיות שאני לא בטוח לגביהם : 1. איזה מערכת הפעלה מומלץ : XP או VISTA (וגם אז, ללכת על הגירסה הפשוטה ביותר או קצת יותר מתקדמת?) 2. אני רוצה לדעת אם זה חשוב לחבר את המסך דרך ה-DVI או החיבור האנלוגי (אין יציאת DVI ללוח אם פשוט) 3. השקט חשוב בסולם של 6/10 4. הייתי שמח גם אולי למארז נורמאלי שהיצאות USB לא ממוקמות למטה (המחשב יהיה על הריצפה, ולא נראה לי שזה רעיון טוב שצריך יהיה להתכופף) כמובן אם זה לא מייקר…

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  7. מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM מעבדים TITAN TTC-D5TB/G/CU35/R1 - P-3 & AMD מאווררים לוח אם ECS KT600-A לוחות אם SAPPHIRE RADEON 9200 256MB TV-Out כרטיסי מסך Western Digital 120GB 7200RPM דיסקים קשיחים LG 16x DVD-ROM Box כונני תקליטורים ו-DVD LG 52x32x52 CD-RW OEM צורבים Panasonic 1.44 Floppy Disk כונני דיסקטים TwinMOS 512MB DDR 400Mhz זכרונות מסך LG 773N מסכים כולל הרכבה הרכבה משלוח מערכת (מארז+מסך) עד הדלת באמצעות שליח GPT HK-100 Hebrew/English מקלדות ועכברים עכבר GPT HM-01 מקלדות ועכברים Temp מארז JNC H7650 מארזים וספקים JNC ZDR-2203 Headset + Microphone רמקולים LUXEON EM 4.1 רמקולים 4,324 ש"ח סכום כולל מע"מ מ-www.pc100.co.il

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  8. שלום אחרי שגנבו שגנבו לחבר שלי את המחשב הנייד צריך לקנות חדש (אל דאגה שווי המחשב הוחזר) במטרה היא מחשב 14-15, שלא יזוז יותר מידי, ללא איזה דרישות מיוחדות חוץ משיהיה הכי טוב בתקציב אחרי זה חשבתי שאולי יהיה עדיף לו בכלל לקנות נטבוק +מסך וככה הוא יהנה מכל העולמות בזמנים הבודדים שהוא ירצה לנייד יהיה לו קל לעשות את זה ובשאר הזמן המחשב יהיה מחובר למסך נורמאלי ונוח אז אני אשמח להמלצות לנייד במחיר ואף לנטבוק טוב כתוכנית שניה, שניהם צפויים להירכש בארץ ובשביל הפרוטוקול * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by hag911,

אני צריך מחשב ב4,000 לאישה בת 40+, לצורכי אינטרנט בלבד! שתכלול מסך, מקלדת,עכבר וכ"ו אני מבקש לא לחרוג מהתקציב! תודה רבה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. אני צריך מחשב נוסף(בזמן הקרוב אני יצתרך עוד כמה). לגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות. והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  11. שלום. זקוק לעזרתכם בבחירת 2 מפרטים בתקציב 3.5K-4K כל אחד מפרט 1- למשחקים כבדים וסרטי HD מפרט 2- משחקים כבדים,סרטיHD,קידוד וידאו ובמסגרת עיסוקי, עבודה במקביל עם כמה תוכנות, מספר שעות נכבד ביום הייתי גם רוצה להבין מדוע כולם פה ממליצים על מעבדי amd כי כשהשוותי באתר בנצ'מרקים לא ראיתי יתרון לAMD גם לא במחיר. לדוגמא: AMD 720-8200Q 745AMD-9450Q המחירים דומים פחות או יותר ואין לAMD עליונות ואולי להיפך... האם כדאי לחכות למעבדי I15?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Sarm1x,

אני רוצה להרכיב מחשב חדש לתקציב של 5K.. האם מומלץ לקחת מעבד HASWELL לגיימינג? ואיזה לוח אם לקחת? (אני סגור על Z87 של ASUS) אבל לא יודע איזה דגם . וזכרונות של 2000 מינימום תודה ענקית לעוזרים

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by Slix,

אני השבוע הולך לקנות מחשב לפי המפרט הזה . אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה לשיפור : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710501[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1250Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1726/1691[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]MSI[/TD] [TD]Z97-GAMING-5[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 Z97-GAMING-5 - MSI - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up t…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. Started by MoSQuiTo,

מה הקאטצ? זה נשמע לי מחיר מטורף, לא? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110113

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by זוהר05,

שלום לכל מי שיכול לעזור, קניתי מחשב יד 2 מדגם HP 6500 ולאחר הקניה ראיתי שהמסך מהבהב, כשרמת הבהירות גבוהה ההבהוב פחות מורגש אך ברמת בהירות נמוכה המסך מהבהב ממש כמו פלורוסנט מקולקל. חיברתי מסך של נייד אחר והבעיה נשארה כך שהבעיה לא במסך, החלפתי INVERTER גם לא עזר, החלפתי כבל מסך, גם לא עזר, חיברתי למסך חיצוני והוא לא הבהב כלומר הבעיה לא בכרטיס מסך, אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות, אין לי כסף למעבדה. כל מי שמבין ויש לו רעיון אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by 212128,

כבר הזמנתי את החלקים עד יום שישי אני צריך לקבל אותם יצא פחות מ4. מעבד AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production זכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPOR X 512MB GDDR3 PCI-E מארז Gigabyte setto 1000 דיסק קשיח Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS מסך וצורב כבר יש לי חדשים . כל השאר זה כבר שטויות .. עכבר (MX518) מקלדת רמקולים שניהם לוג'יטק, ופאד של SteelSeries הדרישות ממנו שיהיה מהיר מאוד ושיריץ משחקים ממש טוב מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  17. אני חשבתי על המפרט הבא מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by CyberBot,

ECS G41T-M12 E5500 אני יודע שגרוטאה כמה אפשר להוציא מזה ואם מישהו מעוניין?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by Endudu,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 14" ראיתי את Dell Vostro 104 שעל פניו ניראה טוב ובמחיר סביר מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. היי, יש ברשותי מחשב שדורש החלפת לוח מעבד וזכרון, מארז כולל צורב וכונן קשיח קיימים. המחשב מיועד לילדה בת 6 כמחשב נוסף בבית ודורש באמת מינימום השקעה, אשמח להמלצה כולל קישור לקנייה מיידית. תודה.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  21. היי!, אני בונה מפרט לחבר שלי שמיועד בעיקר למשחקים, השאלה היא האים ללכת על כפול ליבה, שבמקרה הזה היא תיהיה של פנטיום, או חד ליבה של אמד, בנוסף אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך, סכ"ה אני מנסה כמה שיותר להוריד מהמחיר אז איפה שאפשר לקצץ אז בכיף. הינה שני המפרטים: AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,446.06 ש"ח 1 SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL 1,350.47 ש"ח 1 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 668.75 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 596.51 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 493.73 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 307.11 ש"ח 1 BenQ …

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  22. אבא שלי מתאמן בצורה מאוד רצינית (עד שעתיים ריצה ביום על מכשיר ריצה). ע"מ לשפר את היציבה בזמן האימון, הוא מעוניין לצלם את עצמו מהצד עם מצלמת usb, ולהציג את התוצאה על מסך שנמצא מולו. עשינו נסיון עם טבלט סיני גרוע שהוא קנה בחו"ל, אבל הניסוי נכשל כי הטבלט היה ממש גרוע. לא נדרשות שום יכולות נוספות. חשבתי על מסך מחשב מינימאלי + מחשב אנדרואיד + מצלמת HD כלשהי, או טאבלט סביר + מצלמת HD דרישות: מחשב: מספיק חזק כדי להציג וידאו של 720p בקצב של 30 פריימים. חשבתי על ה mk802IIIs - בערך 60$ מסך: משהו מינימאלי וזול, 17,19", עדיף IPS אבל ממש לא חובה. המסך הכי זול בזאפ עולה 400 שקל. צריך חיבור hdmi כדי להתחבר למכשיר אנדרואיד. מצלמה: 720p לפחות, בקצב פריימים של 30 fps. הדבר הכי קרוב בזאפ ה…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by desegel,

היי :-) אני שוקל לקנות את המחשב הבא והייתי רוצה ייעוץ אם כדאי: http://ksp.co.il/?uin=20559 השאלה לא האם זה יתאים לצרכים שלי מבחינת חומרה (כי אני אכן מחפש מעבד מצוין, SSD והרבה זיכרון), אלא האם יש איזשהו קאץ' שעיניכם המנוסות רואות ואני לא , וגם - האם לדעתכם כדאי לחכות עוד כמה חודשים שיצאו דברים יותר חדשים או לדוגמא שהסטנדרט לזיכרון יהיה יותר מ-8 ג'יגה? ​תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  24. המחשב לאחי הסטודנט. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין במסך 22'' 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן. צריך הכל. לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף - 22), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. עדיפות לעכבר חוטי בסגנון MX518 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כ. דיסקטים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  25. אלו המפרטים שפחות או יותר המלצתם עליהם, אך אני מעוניין לרדת לתקציב של 1,000 - 1,500 ש"ח מקסימום, מה ניתן לעשות ? מעבד: Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX כמות: 1 - מחיר: ¤308 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤384 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤110 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤255 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מח…

• 12 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים