עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jon bar,

זכרון Ram הוא זכרון לקריאה וכתיבה זכרון Rom לכתיבה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  2. Started by ory25,

שלום לכולם, דרוש מפרט עבור מחשב גרפיקה, לצורך עיבוד תמונות וסריקתן. מדובר במפרט תיאורטי (צורך לימודי). 1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - עיבוד תמונות ברזולוציה של 1024DPI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לשימוש ב- Adobe Photoshop CS5. אופן שימוש - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by desegel,

היי :-) אני שוקל לקנות את המחשב הבא והייתי רוצה ייעוץ אם כדאי: http://ksp.co.il/?uin=20559 השאלה לא האם זה יתאים לצרכים שלי מבחינת חומרה (כי אני אכן מחפש מעבד מצוין, SSD והרבה זיכרון), אלא האם יש איזשהו קאץ' שעיניכם המנוסות רואות ואני לא , וגם - האם לדעתכם כדאי לחכות עוד כמה חודשים שיצאו דברים יותר חדשים או לדוגמא שהסטנדרט לזיכרון יהיה יותר מ-8 ג'יגה? ​תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by Moranb20,

שלום מחפשת לרכוש מחשב מוכן ללא צורך בהרכבה שלו, צריכה אותו בשביל הורדות סרטים וסדרות ועבודה על האופיס. אשמח לעזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by omristeel,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  7. http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=010302&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=22&aff=Zap

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  8. אני צריך מחשב נייד ללימודים, זה בערך התקציב. הדרישות שלי ממנו זה מעבד נורמלי (1.7 לפחות) זיכרון 512 מגה הארד דיסק לפחות 40 גיגה, מחברה אמינה עם אחריות טובה. לא חשוב כרטיס מסך לא חשוב יופי. אה ולא צריך תעכבר הזה שעובד על מגע אצבע הוא סתם מייקר תעסק יותר מדי. מה אתם מציעים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by eliraz_du,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ז כל הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. VS 2010 ומשחקים חדשים שיצאו... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 24 של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו? WOW וגם משחקים חדשים שיצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  10. שלום, לא מזמן קניתי בטיפשותי מחשב נייד חדש Acer Aspire One D257. המחשב חלש מאוד ונתקע ונתקע כל הזמן מה שגורם לעבודה בו להיות בלתי נסבלת. השאלה הראשונה היא האם שידרוג הזיכרון של המחשב (מ-1GB ל-2GB שזה המקס') יביא לשיפור משמעותי או שהבעיה היא גם המעבד? השאלה השנייה היא המלצה למחשב חדש שיחליף אותו. התקציב למחשב הוא עד 2500 ש"ח אך כמובן שאם קיים מחשב שעונה על הדרישות במחיר זול יותר אז עדיף מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט... חשוב שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית בלי לזחול (תוכנות פשוטות כמו אופיס, Paint.net, דפדפן, מדייה פלייר וכו') גודל המסך - רצוי '13 אך אפשר להתפשר בשביל לרדת במחיר. משקל רצוי - לא חשוב זמן סוללה - 5 שעות זה…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by mr-elad,

טוב אז ככה, יש לי מחשב דיי חזק אבל הכרטיס מסך לא משהו ואני רוצה גם להחליף את המסך, יש לי כרגע מסך 17" גרוע במיוחד. אז אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים למסך חדש. לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) זיכרון System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) אני רוצה לשדרג גם את הזיכרון ל4GB כ.מסך Video Adapter GeForce 8800 GTS (320 MB) יש לי רק 250 ג'יגה בד.קשיח אז חשבתי לשדרג גם את זה. אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה למי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  12. שלום לכם! אני צריך מחשב חדש למשרד. שולחני. בעבר רכשתי מחשב בעל מעבד G530 מסדרת CELERON והייתי מאוד מרוצה ממנו. כעת מעניין אותי לדעת - מהו הדגם Celeron האחרון שנמצא היום בשוק? מאוד מבלבל אותי הסדר (סקייליק? ברודוול?). והכי חשוב - איזה סוקט מעבד דרוש עבור סדרה זאת? כמו כן - אני שוקל גם מעבד מסוג Pentium G4400 מסוג Skylake. האם שניהם "יושבים" על אותו סוקט (אותו לוח אם)? אשמח כמובן אפילו ללינק שיסדר עבורי הכל. סליחה על הבלגן. תודה מראש!

13. Started by cobmetal,

שבת שלום ! אני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה באינטרנט ויריץ סרטים, המחשב יהיה במטבח לכן אני מחפש מארז שוכב , התקציב הוא בסביבות ה1500 - 2000 ש"ח , עברתי על מדור המפרטים אבל כולם היו עם מארזים עומדים. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by PCMCH1990,

מעוניין במחשב שישמש בעיקר לאימון מודלים של למידת מכונה. קיים כרטיס RTX 3060 12GB, אך על המפרט לתמוך בשדרוג עתידי ל - RTX4090. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/-. מתאפשרת חריגה עד 1000 ש"ח עבור Futureproofing או פרמטרים חשובים אחרים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון מודלים של למידת מכונה פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך…

15. שלום לכולם. לפני חודש פתחתי פה נושא עם אותה הצעה אך רק היום היום הולדת שלו ולכן רק היום קונים לו את המחשב. אז חשבתי שאולי אחרי חודש יש איזו ירידה במחירים או משהו השתנה ואולי ניתן להחליף משהו\לשפר. הדרישות הן ככה: המפרט שקיבלתי אז הוא כזה: המפרט הובא לי ע"י artyom בפורום והוא מהחנות http://tms.co.il. האם להישאר עם המפרט הזה או יש משהו שאפשר להחליף\לשפר. תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by X-TeNDeR,

שלום חברים, אני מרכיב לחבר טוב מפרט המהווה שידרוג כמעט מוחלט למחשב הנוכחי שלו. הוא לוקח את הדיסק הקשיח וכל הכוננים האופטיים + מסך עכבר ומקלדת מהמחשב הישן, אז אין צורך להוסיפם למפרט. החבר משחק הרבה אך על רזולוציות של 1280X1024 במקסימום, לכן אין צורך ב8800 ודומיו. להלן המפרט הראשוני: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT THERMALTAKE SOPRANO (SILVER+WINDOW) VB1000SWS w/o PSU ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4185 …

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by YairDoron,

שלום רב אודה על עזרה בבחירה בין 2 מחשבים בסמסונג האחריות לשנתיים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 בלונובו החומרה יותר טובה http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16364 בתודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by אבשה,

אז הנה מפרט שהכנתי (המפרט המקורי הוא של ronib שיניתי טיפה) המפרט צריך להיות בסביבות ה-4K ממש לא גמיש צריך להיות למשחקים כבדים וקלים לא צריך כל-כך שקט לצפיית סרטים ולהורדת סרטים וסדרות ואני רוצה שכשאני יוריד סרטים ב-emule אז זה לא יהיה כל-כך איטי ויש לי מסך 22'' של AOC וזהו אני חושב. נ.ב: אני לא יודע מזה OC (overclock( אז אין לי מה להגיד על זה [move]תודה מראש לכל מי שיעזור.[/move] מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: …

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by L_B,

שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד לחבר: עלות עד 3500 גג גג 4000 קנייה בארץ מטרות המחשב:צפייה בסרטים גלישה קצת משחקים ובעיקר עריכה גרפית!. גודל: אני קצת לא מבין אבל קצת יותר מהממוצע בשביל לראות סרטים בכיף. משקל: כמובן כמה שפחות אבל לא משנה לי כלכך זמן סוללה: עדיף שיהיה מעל 5 שעות אבל שיהיה מספיק לנגיד נסיעה של שעתיים ועוד שהיה בחוץ של שעה בלי שתיגמר לו הסוללה. יציאות מיוחדות: USB, מיקרו אס די, HDMI, הסטנדרט של ימינו. בולטוס: רצוי מאד שיהיה כוננים: צורב DVD עידפות לחברה: מה שנחשב אמין וטוב אני מאד אוהב את DELL ו TOSHIBA. אחריות טובה וארוכה ככל האפשר. תודה על העזרה, אם נדרש מידע נוסף לגביו אנא אמרו.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. היי בדרך לרכוש מחשב חדש הפעם החלטתי להשקיע עוד קצת מעבר ולקחת תצורה חזקה יותר. האם בעקבות השדרוג המיוחל למפרט AMD A10 / INTEL IVB ארגיש שיפור משמעותי בביצועים מול המפרט הנוכחי? הדרישות הן משחקים + ALL AROUND ויכולת שדרוג מבלי להחליף לוח. המפרט יהיה סביב כרטיס ה-HD7850 קיים. יש צורך ב-SSD 128GB בתור כונן מערכת ראשי (OS). ספק - 620W או להישאר במתכונת 500. זיכרונות - 8GB + ירכשו ביד 2. חשוב לי שהמערכת תהיה קרירה ושקטה לא החלטתי אם לקחת קירור מים או אוויר. סכום? 4K~3K. רכישה באזור מרכז כמובן. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  21. מעבד: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם: Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) זיכרון פנימי: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory הארד דיסק: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card כונן דיוידי: DVD-ROM Liteon 16/48 - Black כונן דיסקטים (מה זה משנה בכלל...): Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive רמקולים: Creative Inspire 5200 5.1 Speakers (יש לי אותם, אני פשוט לא מחליף...) מארז: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case מקלדת: Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black K…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by Ruvka.a,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ובנוסף לטובת טיפה עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא צריך שיהיה שקט מוגזם 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20 אלף, כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרימייר, HD, ואפטר אפקט בנוסף למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כעיקרון מדובר בשדרוג למחשב קיים, אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארדיסקים: לא צריך 7200 יש כ 15 טירה. SSD כבר נמצא אך אפשר להוסיף לפחות טירה SSD. NVME: אפשר M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ביותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממש ל…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  24. Started by Swed,

שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  25. דגש על משתלם, עדיף כמה שפחות במחיר, מבוסס AMD, לא מתוכנן שדרוגים, משחקים ברמה בינונית, לא חייב על הגדרות גבוהות, דגש על כרטיס מסך משתלם למחירו, רזולוציה מסך 1680X1080, המחשב מיועד לסרטי HD, פוטושופ וכאלה. שקט לא כזה רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.