עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ldmajor,

מחשב נייד בסיסי בלבד עדיפות למחשב עמיד שימנושיים עיקריים אינטרנט אופיס תמונות וכו' יש מצב לפוטושופ אבל זה המקסימום גודל 15.4" חשבתי ללכת על דל אינספרון 1525 1.8 ג'יגהרץ בכל מקרה אשמח לקבל המלצות כמה שיותר זול אבל עדיין שיהיה טוב ועמיד

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  2. צריך מפרט שיתאים לי למשחקים , עיצוב גראפי, עריכת וידאו ומוזיקה בקטנה.. יש לי כרטיס טלויזיה שאני צריך לחבר ב-PCI וזהו.. חח אני לא מבין גדול מה שאני חושב שאני רוצה זה: 2GB זיכרון RAM 8MB cash כרטיס מסך לא פכות מ-radeon X1600 מעבד עם 4 ליבות נראה לי שביקשתי יותר ממה שאני יכול חח 3000 ש"ח.. לא כולל צורב רק כונן DVD רגיל צריך גם מקלדת ועכבר וכמובן מארז מ-SKYPC בבקשה

• 15 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by ldmajor,

אתמול הגיע עליו המחשב הנייד שלי (GIGABYTE W566N 2.4 GHZ 4 RAM 320 GB) שמתי עליו VISTA 64 BIT והתקנתי את הדרייברים * יש לי גם דיסק של תוכנות לאינטרנט אלחוטי אני לא מסתדר איתו בכלל האם יש לכם תוכנה אחרת להמליץ לי עליה? * יש את העכבר הזה באמצע שמציק רצח שאני כותב משהו איפה אני מטרל אותו? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי * יש לי פה BLUETOOTH 2 איך אני משתמש בו? * מגבר למודם - איך זה עובד? (מה אני מחבר לאן) והאם יש לכם משהו מומלץ תודה לעוזרים דן.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by snooze1305,

קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by ronf6,

ממצב? צריך מפרט למחשב , לא ממש משנה איזה חנות העיקר באזור המרכז. ללא ציוד הקפי,ללא מסך,מקלדת עכבר וכו , רק מארז ומה שבתוכו. התקציב-2500. אם זה ממש קריטי , אפשר לחרוג. המטרות-בעיקר משחקים,קצת אינטרנט גלישה וורד , שאני מאמין שאין צורך להזכיר את זה כי זה די ברור ומאליו ולא צריך משהו מיוחד בשביל זה >< ללא התקנת מערכת הפעלה קנויה מהחנות,כולל הרכבת מחשב,ללא OC,ואם אפשרי שלא יבוא על חשבון דברים אחרים-שיהיה יחסית שקט , כי מה שיש עכשיו מרעיש,וצריך משהו שקט יותר. אין צורך בדברים מיוחדים,צריך כמובן לפחות כונן אחד שהוא צורב DVD ללא העדפה לחברה מסוימת של החלקים. חשוב גם שהמארז לא יהיה יותר מדי גדול , הוא צריך להכנס בחור שבנו לו.. בקיצור מחשב "רגיל". כמובן-כמה שיותר טו…

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by BIZOX2,

ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by andigur,

שלום לגולשים אני מרכיב בימים אלו מחשב, שישמש אותי לעריכה גרפית ביקר, אך גם וידאו וסאונד. (תכנות: פוטושופ, פרמייר, ואבלטון) קיבלתי הצעה מחנות "פלונטר" בתל אביב עם המרכיבים הבאים: מעבד: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CM8064601560615 זיכרון: (2 יחידות סה''כ 16 MHZ) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FB_8 דיסק קשיח SSD: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SV300S37A-240G דיסק קשיח רגיל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST1000DM003 כרטיס מסך: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=02G-P4-2754-KR מאוורר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UCACO-AP111-GBB…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  8. לשימוש ביתי של בנות........ אינטרנט ווינדוסXP אופיס משחקים קלים כמו סימס סרטים ומוזיקה האם המפרט יכול להתיישן מתישו מבחינה שהוא לא יוכל כגר להריץ את הדברים הנ"ל(הרי מפרט כזה אמור להחזיק שנים....) כולל ציוד הקפי עכבר מקלדת צורב DVD רמקולים תודה

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by eroflex,

מעבד-intel Q 9300 לוח אם E48 Ds4 DDR2 800 OCZ 4 גיגה כרטיס מסךך- Ati Redeon 4870 ddr5 512 Mb משהו כזה חח דיסק קשיח 500 גיגה של WD מארזז Ezcool H60 מסךך 22 אינץ ספק כח 650 W הזמנתיי נראה לי משחב מצויןן

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by LinKinG,

CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by ShoVaLK,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כמו GTA שיעלו טוב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של 17 אינץ' 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?GTA ומשחקים לא הכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by or1020,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: א. משחקים ברמה גבוהה שדורשים ביצועים גרפיים איכותיים, ב. צפייה מרובה בסרטים (המחשב הוא תחליף עבורי לטלוויזיה), ג. גלישה באינטרנט (חשוב לי שהגלישה תהייה מהירה מאוד ופתיחת החלונות תהייה לפחות כמהירה כמו במקפרו הנייד). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה): יומיומי, בעיקר סרטים, משחקים ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין לימושג, אני צר…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  13. אז ככה בעקרון הרכבתי כבר והתייעצתי והכל ואני רק רוצה הצעות לשיפור ודברים כאלה. אני לא צריך ציוד הפקי כלל - רק הקופסא מה שנקרא. התקציב בגדול הוא עד 5500 שח. וההתלבטויות שלי הן: 1. האם לקנות כרטיס מסך או לחכות שיגיע הדור החדש ואז לקנות xt בזול. הכרטיס הנוכחי שלי הוא r9000 pro2 128mb 2. intel או amd. אבל החלטתי על amd 64 3000 ואם יהיה תקציב אז ה3200 אפילו. כי ה3000 משתווה בביצועים ל3.2 והוא יותר זול ממנו. ואני לא מתכנן oc אז אין מה להשקיע באינטל. 3. לוח אם. אני לא בטוח בעקרון זה הgigabye אבל אני לא יודע האם כדאי להשקיע עוד 00 - 300 שח בשביל התותח של אלברטון. מה בדיוק ההבדל בביצועים? 4. מארז. בעקרון אני הולך על הsuper talent שבא עם 5 מאווררים אבל הציעו לי גם מארז מpch של raid…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  14. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405114&sid=127 כל הכבוד לנענע על ההשקעה..

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by sam1441,

כל מי שאני מדבר איתו אומר לי "אל תתקרב לזה". יש דברים בגו לדעתכם? קראתי כמה סקירות וביקורות בYNET וגם http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30012 כאן. כולם משבחים. מה דעתכם המקור לרתיעה מהסדרה הזו?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  16. אני צריך מפרט למחשב למשחקים חזקים אבל התקציב שלי לעכשיו הוא מקסימום 1800 אז אני מחפש מחשב שיהיה לו לוח אם טוב שיתמוך בכל המעבדים החדשים כדי שאני יוכל לשדרג אותו... אני לא צריך במפרט כרטיס מסך כי יש לי כבר GF 7300 לא צריך צורב ולא מעכת הפעלה המסך שלי הוא LG L1750SQ בגודל 17 אינטש רזולוציה 1280X1024 אין לי חנות מועדפת רק חנות באיזור הרצליה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  17. תראו, הוצע לי על המחשב DELL D600 וגם LG LM40 ואני החלטתי לקחת את ה LG מכמה סיבות - יש המון ביקורות על ה DELL שהוא מתחמם בטירוף -ה LG נראה לי נחמד יותר - הסוללה של ה LG חזקה יותר בהרבה תראו, שניהם באותו המשקל - 2.2 קילו ושניהם באותו סוג מעבד... אני החלטתי שאם הבן אדם ישיג לי את ה LG בגרסה החדשה אז אני אקח אותו. מצאתי על ה DELL המון ביקורות אך משום שה LG הוא יותר של קוריאה ולא של אמריקה אז לא היו עליו [לא באנגלית לפחות.. טוב אולי רק אחת אבל ממש פשוטה... השאר ברוסית או בסינית אז מי שמבין רוסית אני אפילו מתחנן אליו לחפש בשבילי בגוגל ולומר לי בקצרה מה מסופר שם אז אני אשמח מאוד מאוד! בהמשך אתן את המפרטים של המחשבים ואתם תומרו לי מה כדאי יותר [בכל זאת, ה DELL עדיין אפשרות לא פח…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by lgmtk,

האם יש דבר כזה נייד להרצת HD במחיר הזה? אני מדבר על הניידים הבאמצע האלה - אלו שהם לא נטבוקים ולא מהניידים הכבדים... פירוט: מטרות המחשב? לדוגמה: ביתי והרצת HD, בלי הרצת משחקים כבדים בכלל. * גודל המסך? רצוי 17'. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, המחשב יהיה לרוב מחובר בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מן הסתם. * בלוטות? אם יש, עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 1 טרה * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה ...

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  19. לא כל המחשב הגיע, רק חצי מKSP השאר יגיע מהדובים :] אז בואו נתחיל: מעבד: AMD 2800+ Barton קירור למעבד: מה שהגיע מKSP, משהו של FOXCONN כמו שאתם רואים יש לו מדבקה טרמית. כדי להפטר ממנה ולשים משחה טרמים או שזה בסדר ואפשר להשאיר? לוח אם: ABIT NF7-S2 הבאנדל: תגידו, הS2 זה אותו דבר כמו הSL, כי הזמנתי את הSL וזה מה שקיבלתי (לא שאני מתלונן, נראה לוח טוב ) זיכרון: A-DATA 512MB DDR400 דיסק קשיח: Maxtor 120GB SATA 8MB בקשר לחיבור לחשמל, אני בספק אם לHEC יש יציאות חשמל של SATA וגם לא קיבלתי שום מתאם אבל מה כן, בצד ימין יש משהו שנראה כמו חיבור מולקס מוחבא, זה אומר שאני יכול להשתמש במולקס רגיל אם אני מוציא את הפלסטיק? עריכה: הצלחתי להוציא את הפלסטיק (היה קש…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by ehudtr,

שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה באמת ירוק,בהחלט מעוניין להחליף למארז מחומר ידידותי אחר. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  21. שלום רב! אני צריך לבנות מפרט (ללומד אדריכלות) למחשב שיריץ בקלות AutoCAD, אני לא מכיר כלל את התוכנה ולכן לא יודע על מה צריך לשים דגש. הבנתי שאמרו להם שצריך לפחות 2GB RAM (כאילו שמישהו מציע היום פחות) ומסך גרפי (שאין לי מושג מה זה אומר) אני מאמין שמחשב שמריץ אוטוקאד בקלות לא תהיה בעיה לשחק איתו קצת גם ב Photoshop ו Premiere. התקציב שרשום בכותרת כלל לא מדויק, זאת אומרת - אני מעונין במינימום הנדרש לעבודה נוחה, נעימה, וחלקה. אם המינימום עובר את ה 5, אסתדר. (חוץ מאוטוקאד המחשב ישמש גם לשימוש ביתי/בסיסי פשוט כמו אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אבל לא ברמה גבוהה שתצרוך דיסק קשיח ענק ומסך לסרטים) תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש מחשב שני לבית. שימוש עיקרי וכמעט יחידי, יהיה גלישה באינטרנט ושימוש בוורד. אין צורך בצורב/כונן. דיסק קשיח 500GB. קירור שקט ולא יקר למעבד. תודה, חן

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  23. שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by oriel10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.8-2.7. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה באינטרנט וגימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני רוצה שהמחשב יריץ לי את המשחקים בצורה טובה גם בעוד כמה שנים, בגלל זה אני פונה אליכם כדי שתפנו אותי למפרט טוב: Far Cry 3, Call Of duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא: phenom II 920 4 GB RAM 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב GPU התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא ,האם יש כרטיס מסך שיכול לעשות את העבודה במקום שילוש? אם כן איזה? אם לא,איזה שילוש בתקציב מינימלי ינגן בלוריי כמו שצריך?

• 8 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים