עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sibony,

שלום חברה, אני זקוק למפרט שמיועד בעיקר למשחקי מחשב כבדים. התקציב שלי זה 4.5 אם מסך 20 או 19. מחשב שקט אבל שלא ישפיע כל כך על המחיר, אם משפיע אז לא. ללא OC. ללא ציוד הקפי. נ.ב אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך 1. ATI והשני של Geforec

2. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 ש"ח. אני בעיקר צריך שהמחשב יהיה מסוגל לבצע הרבה דברים עם הרבה תוכנות פועלות עליו במהירות.. רוב העבודה על המחשב תיהיה עבודה משרדים אבל גם קצת משחקים (הייתי מעוניין שמשחקים חדשים שיוצאים עכשיו יוכלו לפעול עליו בלי בעיות) ** מוכן לחרוג מה 6000 שח למקסימום 6500. אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by almogz10,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד פחות לגיימינג אלא יותר לשפות תכנות ועבודות באוניבסיטה (הנדסת תוכנה) וחשוב לי שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני מתלבט בין שני דגמים ב KSP : הראשון : LENOVO Y510P קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=22463 השני: DELL INSPIRION 5547 קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=23178 הדגשים העיקריים - חיי סוללה ארוכים, מתחמם כמה שפחות, וזריז כמה שיותר. שאלה נוספת, מה ההבדל בין SSD וSSHD ואיך זה בא לידי ביטוי במחשבים הנ"ל? והצעות למחשבים ניידים אחרים חזקים כאלה יתקבלו בשמחה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי החלטתי לדחות את קניית המחשב החדש ממספר סיבות, אבל אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים... טוב המפרט הקיים הוא: asus p4p800 intel 2.6c (478) inno3d 5700le elixir 512mb W.D 80g ata *2 Tt Butterfly 480w זהו בעיקר... עכשיו מה כדאי לשדרג במסגרת התקציב (1500) חייב להיקנות מנועה או מזיגזג....אפשר גם מlogicpc אבל אני מעדיף את שתי החנויות הקודמות... רצוי שיהיה במלאי... אני בעיקר משחק cs:s אבל אני מאמין שאם יהיה לי מחשב יותר טוב אני אשחק גם bf2 וכדומה... תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by DXM,

שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Anonymics,

שלום לכולם.. אני רוצה לדעת עם אני יכול להפעיל את הלוח אם והארד דיסק 2.5 עם הספק כוח הזה: http://www.ebay.com/itm/B93-8-28-VDC-input-120W-DC-DC-Mini-ITX-Power-Supply-PSU-car-pc-micro-/270947964185?pt=PCA_UPS&hash=item3f15c1d519 זה הלוח אם: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GA-H67N-USB3-B3-LGA-1155-MiniITX-MB-Refurbished-/150802870878?pt=Motherboards&hash=item231c8d325e זה הדיסק הקשיח: http://www.ebay.com/itm/Samsung-HM320HJ-2-5-320GB-7200rpm-16MB-Cache-/370584274529?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56488b4661 אני אשמח גם לשמוע חוות דעת על הרכיבים.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב עד 1400 שקל אין חריגה במחיר,אני מעוניין במחשב בשביל הצרכים המינימלים של כול מחשב ובשביל הרצה של משחקים עם גראפיקה לא בשמיים כמו guild wars ,guitar hero ובסיגנון. עכשיו מצאתי מIVORY את המחשב הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 הוא עולה 1100 שקל ויש אפשרות להרחבה לכרטיס מסך PCIe ATI HD4350 512MB ב200 שקל האם שווה לי להשקיע 1300 שקל על המחשב הנ"ל? אם לא אז האם אתם יכולים לבנות לי מפרט עם מאוורר שקט ושיפעיל משחקים עם גראפיקה סבירה,סה"כ אני צריך את המחשב יותר לעבודה מאשר למשחקים אבל בשביל הפנאי (אני משחק בGW) אני רוצה שיהיה לי כיף לשחק כי כרגע אני על 10 FPS שתאמינו לי זה לא כיף =]. שאלה לידע כללי :על מה משפיע לוח …

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by offer24,

שלום.מישהו יכול לומר מה ההבדל בין HP 6186 לHP 6282?.. המפרטים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה.למה קיימים 2 דגמים באותה חברה בעלי מפרט זהה.האם יש בעיה כלשהי עם ה6186,שהיו צריכים להוציא דגם משופר? 6186: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473132 6282: http://zap.co.il/model.asp?model_id=521134 רציתי לקנות את ה6186 ועכשיו אני קצת חושש.מישהו יכול לעזור?תודה.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by elor16,

שלום לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וכרגע הוא שבק חיים. אז אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שרד כבר 6-7 שנים(!) התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אני משתמש באופן אינטנסיבי במחשב,מתכנת,מפתח אפליקציות ככה שצריך משהו חזק... זיכרון זה דיי חשוב מבחינתי,לא בא לי שהמחשב יתחיל לזוז לאט(כמו כולם,לא?) ככה שצריך 4 גיגה,משהו כזה... הארד דיסק 500 גיגה יהיה טוב. בקיצור מחשב חזק בתקציב. לא שולל AMD,במחשב הנוכחי היה לי AMD,אך אני מחפש גם מעבד חדיש וחזק...שיהיה עדיין עדכני בעולם המחשבים גם עוד שנה. רצוי קירור טוב,יעיל ושקט...המחשב שהיה לי בזמן האחרון התחמם מאוד! גם ספק כוח...אני מאוד סובל מספקי כוח(יכול להיות שמבחירה לא טובה)שמאוד מרעישים...צריך ספק טוב ושקט לא צריך ציוד הקפי…

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  12. מחפש גם ניידות וגם ביצועים סבירים, מתלבט בין אולטרה נייד ל15", יש לי מחשב נייח איכותי בבית.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by AMD-ALI-G,

אני אודה לכם אם תתנו לי תקציב לAMD64 שיתקתק אינטרנט ומשחקים בנוניים ויחזיק הרבה מאוד זמן אבל אני מבקש מארז יפה פלוס ספק עד 800 שח, יש צורך בכונן dvd פלוס צורב DVD וזיכרון ג'יגה, אני יעשה אובקלוק צריך רק 80 ג'יגה. אין צורך במסך, עכבר,רמקולים ומקלדת. יש להמנע מKSP ולהשתעשע עם החלקים.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  14. בניתי לעצמי מפרט של שלושה מחשבים מ-KSP. איזה מפרט הכי טוב לקחת? (תוכלו להוסיף הערות אם אפשר להחליף רכיב כל שהוא, אך לא לחרוג מהמחיר) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by mulik levy,

שלום רב לכולם! אני מבקש מפרט למחשב עד 9500 ש'ח ללא מסך מקלדת עכבר המחשב יהיה בשימוש בתוכנות כמו AUTOCAD + 3D , REVIT , BEAMD בעיקר תוכנות למהנדסי בניין בנוסך יהיה גם שימוש גיימינג טיפה לא למשחקים כבדים סגנון CALL OF DUTY, SQUAD וכ'ו... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לחרוג עד 10,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות שרוטו ותלת מימד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  16. שלום לכולם וחג אביב שמח (וחביב עם פרחים מסביב ) אני כרגע צועד לקראת מחשב חדש שישמש אותי לעבודה גרפית (פוטושופ... פריהנד.. אילוסטרייטור... כרגע אני *לא* משתמש בתוכנות תלת מימד.. אולי בעתיד) ולמשחקים - חשוב להבהיר לגבי המשחקים שאני לא גיימר כבד.. לא אכפת לי שלא כל ההגדרות יהיו מפוצצות.. אז שלא יראו הכי טוב בעולם.. העיקר שהמשחק ירוץ חלק (כמובן שלא היה אכפת לי פה ושהם לראות הגדרות גרפיקה על HIGH... ). מה שכן - חשוב שלכרטיס מסך יהיה VIVO כי אני מתכוון לחבר אליו את הממיר הדיגטלי ואת הטלוויזיה. מה שאני צריך במחשב זה: מעבד לוח אם זכרונות (לפחות 1024 MB) דיסק קשיח (עדיפות ל 160 GB) כרטיס מסך (שוב - עם VIVO) מארז צורב רגיל + נגן DVD (כלומר COMBO.... צורב DVD לא צריך כי …

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Pini Mizrahi,

שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  18. אני קונה מחשב בסיסי (ללא מסך) לאישה מבוגרת במקום מחשב ישן השימוש העקרי הוא לגלישה ראיתי שלושה מפרטים בסיסים וזולים יחסית אשמח להמלצה על אחד מהם: HASEE Intel® E6600 הם מתגאים שזה מחשב מותג: האם יש לכך יתרון מבחינתי? המחיר http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=856 באותו מחיר (1150) אני יכול לקבל מעבד G620 אבל זה לא מחשב מותג. מה עדיף? בIVORY אפשר לקנות Intel® Dual Core E6700 לוח Asus דגם P5G41T-M LX ב1185 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ואחרון חביב בעולם הקולנוע הם מציאים I3 ב1100 שח בקישור כאן אשמח לכל חווד דעת או המלצה אלון

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  19. Started by justmightbe,

1. תקציב המקסימאלי - 10,000 א) לנסות ולחסוך בבקשה ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מיועד לגיימינג בעיקר, וקצת עריכת תמונות חובבנית א) Photoshop, Sony Vegas וכו' ב) מיועד לגיימינג: Battlefield 4, Dragon Age Inquistion, קיצר פרוסטבייט, בשאיפה להריץ על high/ultra - אני צריכה לקנות מסך אז כל הרזולוציות רלוונטיות, אני אתאים למפרט - מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, לא קריטי אבל. (מקלדת עכבר מסך רמקולים אוזניות לגיימינג) 4. אין רכיב שאין צורך לכלול במפרט. הכל ייתקבל בברכה. 5. רמת חשיבות שקט - 5 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות 8. אזור מגורים שפלה, הכל חוץ מIvory ייתקבל 9. מתוכננת קניית המחשב במהלך החודש הקרוב 10. אין יש ב…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  20. Started by Endudu,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 14" ראיתי את Dell Vostro 104 שעל פניו ניראה טוב ובמחיר סביר מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  21. כרטיס אלחוטי חזק שקולט בלי בעיות גם ממרחק רב מהרגיל (נניח יושבים בגינה ). יש מבחנים או מדד אחר גם לכרטיסי רשת אלחוטי ?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by asafmor,

אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים

23. אחרי מלא זמן של חיפושים ושאלות אני מזמין את המפרט הבא לקח לי המון זמן להרכיב אבל אני מקווה שבחרתי תבחירה הטובה המחשב מיועד למשחקים כבדים ולתעסוקה עם סרטים המעבד מיועד לעבור OC למהירות 3 כנ"ל הכרטיס מסך ( עדיין לא ידוע המהירות ) אני קונה את הכרטיס מסך מאייבורי ושאר החלקים מקיאספי מקווה שיצא טוב אם אפשר תגובות :] מעבד Quad Q6600 910 ש"ח לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L 470 ש"ח זיכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800 mhz 310 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 1G GDDR5 PCI-E 1600 ש"ח קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 305 ש"ח צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 ש"ח קירור למארז Arctic Cooling ArcticFan 12 PWM Exhaust ( או קירור אחר של 120 …

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב של כ 4500 שח עם חריגה של 10% לכל כיוון. המחשב ישמש בעיקר לעבודה מאומצת באינטרנט וביישומי אופיס, צפייה בסרטים ומוזיקה וכן גם לעיתים למשחקים חדשים שיוצאים. המפרט שחשבתי עליו: מעבד I7 920/930 זכרונות 3*1 גיגה 1333 קינגטון - האם כדאי לקחת 2*3 ולעבור בשל כך למערכת הפעלה 64 ביט? דיסק קשיח 1 טרה WD לוח אם גיגהבייט GA-X58A-UD3R צורב LG כרטיס מסך גיגהבייט GT 240 - האם יש טעם לחכות ליציאת ה 450 החדש? מארז - THERMALTAKE ELEMENT T ספק - HEC 600W WIN600+ לגבי המארז והספק זה מאוד חשוב לי שהם ייצרו שילוב של שקט , כלומר שלא ייצא רעש כתוצאה מפעולת המחשב כ הוא דולק אצלי 24/7 אז אם יש המלצות לשילוב טוב יותר אשמח לשמוע תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by ORrrr,

שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.