עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמתי לב מדי כל כמה זמן יש צפצוף מוזר מה DVD שנשמע כמו BIP קטן כאילו הוא הוציא והכניס את עצמו חזרה או קרא משהו מבפנים, למרות שאין דיסק. הבעיה קיימת גם אצל חבר שלי שיש לו את אותו המחשב בדיוק. פשוט סתם ככה, מתי שמתחשק למחשב, ישנו צפצוף קטן מה DVD שעושה לאג מעצבן במחשב, לפעמים אפילו במשחקים או גלישה באינטרנט, כאילו המחשב מנסה לקרוא משהו מה DVD ומפסיק בתוך שניה, למרות שאין שם כלום. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? האם יש קשר בין זה לבין DAEMON TOOLS? שמדמה כונן וירטואלי...או שזה לא קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  2. קודם כל אני חדש פה, אז שלום לכולם ועכשיו לעניין... אני רוצה לקנות מחשב, כולל מסך, שיהיה יציב, יחזיק לכמה שיותר זמן (ומערכות הפעלה), ושיעלה עד 4500 ש"ח! חשבתי על המפרט הבא, שקצת חורג מהתקציב, וזה בגלל שהשקעתי במסך, אם למישהו יש הצעה למסך אחר שלא ייפול באיכות (אבל כן קצת במחיר) או למפרט שונה ממה שרשמתי למטה, אז הצעות יתקבלו בברכה. בנוסף הייתה לי בעיה להחליט איזה כרטיס מסך לקחת, לא נראה לי שאני צריך משהו יקר יותר מ-700 ש"ח, כי אני לא בהכרח גיימר כבד. וזה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 604.05 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 475.1…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  3. לא כל המחשב הגיע, רק חצי מKSP השאר יגיע מהדובים :] אז בואו נתחיל: מעבד: AMD 2800+ Barton קירור למעבד: מה שהגיע מKSP, משהו של FOXCONN כמו שאתם רואים יש לו מדבקה טרמית. כדי להפטר ממנה ולשים משחה טרמים או שזה בסדר ואפשר להשאיר? לוח אם: ABIT NF7-S2 הבאנדל: תגידו, הS2 זה אותו דבר כמו הSL, כי הזמנתי את הSL וזה מה שקיבלתי (לא שאני מתלונן, נראה לוח טוב ) זיכרון: A-DATA 512MB DDR400 דיסק קשיח: Maxtor 120GB SATA 8MB בקשר לחיבור לחשמל, אני בספק אם לHEC יש יציאות חשמל של SATA וגם לא קיבלתי שום מתאם אבל מה כן, בצד ימין יש משהו שנראה כמו חיבור מולקס מוחבא, זה אומר שאני יכול להשתמש במולקס רגיל אם אני מוציא את הפלסטיק? עריכה: הצלחתי להוציא את הפלסטיק (היה קש…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by parAzoid,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שולי * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתכוון לקנות בארץ כי עשיתי בירורים ולהביא מחשב מחו"ל של מסובך. אם תוכלו תתנו לי בבקשה מפרטים מקצוות התקציב (מ4000 ו5000, באמצע גם טוב) תודה רבה לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by bati6,

יש איזו תוכנה מיוחדת שנותנת אפשרות להגביר את הווליום של הרמקולים של המחשב? זה הכי גבוה אצלי וזה חלש

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. זה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mush…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by ConRoe X Fire,

שלום חברים בגדול אני צריך מחשב כי אין לי בבית החדש. אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב, שאוכל לפתוח הרבה טאבים באינטרנט, הרבה דברים בו זמנית, מוזיקה, וידאו, סרטים, פוטושופ בסיסי ביותר לא דברים מטורפים. אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, אולי אולי איזה משחק מפעם כמו NFS Most Wanted או משהו כזה. מסך מחשב מחוץ לתקציב, מתלבט בין 24" ל-27" של דל אבל זה מחוץ לתקציב המחשב בכל מקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה קטנה תתקבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים ביתיים, קצת פוטושופ, סרטים, מוזיקה, תמונות. 3. האם יש צורך בצ…

8. יש לי מחשב LG R405 חדש. קיימת אפשרות להקצות חלק מהזיכרון הפנימי של המחשב לטובת כרטיס המסך. חיפשתי את האפשרות הזו ב BIOS וכן בהגדרות כרטיס המסך ולא מצאתי אותה. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת או שמא המערכת עושה זאת באופן אוטומטי בעת הצורך? תודה!

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  9. המפרט הזה מיועד למשחקים.. תביעו את דעתכם: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1304 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1803 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2…

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by Cyb3r,

חייב להיות מעבד AMD Athlon 64 Venice אפילו אל תחשבו להציע אינטל מהם סבלתי מספיק מחשב חזק עם קייס טוב וכרטיס מסך שגם כעבור שלוש שנים אני לא אתבייש להגיד את השם שלו כונן קשיח 160GB את הכונני תקליטורים ופלופי לא צריך לכלול, אני לוקח ממחשב אחר RAM של 1GB בתזמונים טובים ומהירות סבירה המחשב בעיקר למטרות גיימינג

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  11. המחשב בעיקר לצפיה בסרטים שיורדים מהאינטרנט, מ Xvid ועד HD ... עם חיבור טוב לטלוויזיה LCD HD-Ready. (ללא: ציוד היקפי, DVD, צורב, כונן דיסקטים,) הוחלט על מעבד. * Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה. (זה מספיק טוב ?). * GA-EG41MF-S2H (rev. 1.0). זיכרון. * 2048MB RAM. (אני עם Windows XP SP2). הארד דיסק. * גודל 160GB מספיק לי. לפי סדר חשיבות: 1. אמינות. 2. לא מתחמם יותר מידי. 3. שקט. 4. מהיר. מארז + ספק. * לא יודע כמה וואטים זה מספיק, ( לא מתכוון להוסיף כרטיסים למארז, רק את המודם ADSL PCI הנוכחי) העיקר שיהיה שילוב שקט. * קונה מחנות ivory (קרוב ונוח לי). אז מטעמי נוחות, עדיף שאוכל למצוא את הרכיבים המומלצים שלכם באתר שלהם. * תקציב:…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  12. שלום, אני צריך מפרט! הדברים שכרגע יש לי ואני רוצה להשאיר: 1. WD 320G HD 2. WD 500G EXTERNAL HD 3. ANTEC P182 SE 4. THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME(לא בטוח שאני רוצה להשאיר, תלוי אם יש לכם משהו יותר טוב להציע!!! בכללי מה שאני צריך זה: 1. לוח אם 2. מעבד 3. זכרונות והרבה 4. כרטיס מסך 5. מקלדת טובה אלחוטית. (יש לי עכבר את הmx1000 הוא נראה לי מספיק טוב)

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by pKd,

אני צריך מפרט ב-3000 ש"ח אפשר להוסיף 200-300 ש"ח או יותר אם צריך... לא צריך...מסך, רמקולים, כונן, הארד דיסק,מקלדת,עכבר המחשב בעיקר למשחקים...ואולי קצת לעבודה גראפית אבל בעיקר למשחקים... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  14. * מטרות המחשב? צפייה בסרטים , עבודה משרדית , ומשחקים מאוד פשוטים לאחותי הקטנה. * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? כמה שפחות ? ראיתי שהמחשבים האלה הם בסביבות ה1.5 ק"ג שזה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא חייב כונן קשיח גדול. 250 כזה ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן DVD . * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב בסביבות ה1700 . אפשר לחר…

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by Overnet,

שלום, הפעם החלטתי להשקיע ולקנות תחנת עבודה לגרפיקה בתוכנות 3Ds Max 2011 ו AutroCAD 2011. מה שחשוב לי זה צמצום זמני הרינדור ולכן אני חושב שכדאי לי ללכת על מעבדי Xeon. ערכתי חיפוש ברשת ולא באמת הבנתי את ההבדלים ביניהם, ובטח שלא את התועלת לעומת מעבדי i7 שיש לי כרגע. לדוגמא Dell Precision T5500 workstation - מעבד אחד מרובע לעומת i7 860 שיש לי עכשיו עם 4 ליבות ועוד 4 וירטואליות. בכללי, האם יש טבלאות השוואה ביניהם? אני חיפשתי משווקים לתחנות עבודה למיניהן, אך לא מצאתי דבר. פניתי ישירות לאינטל וIBM אך אף אחד מהם לא יכול היה להפנות אותי למשווק. אשמח לקבל הכוונה או קישור למי שמסוגל למכור לי תחנת עבודה עם מעבדי Xeon. (בה"פ או בתגובה כאן, מה שלא עובר על חוקי הפורום) נ.ב. תחנת העבודה …

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. שלום לכולם. אני צריך דעה שלכם בקשר למחשב מורכב שיש בזיגזג. המחשב הוא למטרת השמעת מוזיקה (MP3) ויישומי אופיס בלבד ! מעבד: מבוסס AMD Athlon XP 2400 זיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לוח אם: Gigabyte GA-7VM400M-RZ - mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משולב בלוח האם דיסק קשיח: WD 40GB - 7200RPM - 8MB - ATA100 כונן סידירום: NEC CD-ROM X52 כונן דיסקטים: 1.44 מארז: COMPUCASE LX-6CS3 300w ATX MIDI (White) TOWER CASE איך זה נשמע לכם? הכרטיס מסך משולב אבל מצד שני אני לא צריך יישומי תלת מימד יותר מדי.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  17. שלום, אני מבקש לרכוש מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron N5010 בירושלים. אודה לכם על המלצה על חנות ותיקה ואמינה ועל דגם בעל ביצועים חזקים לעבודה מאומצת עם אוטוקאד. תודה רבה על הסיוע

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב בסגנון הזה: HP Pavilion G62-100EJ‎ קיבלתי עליו המלצות חמות. כעיקרון השימושים הם: פוטושופ, תוכנות תלת מימד (עיצוב) וגלישה באינטרנט. ואולי משחקים לא כבדים להיום כמו קונטר סטרייק סורס... חשוב לי העיצוב והביצועים בעיקר, עדיפות למחשב עם הרבה תוספות נחמדות. קיצר, האם המחשב שכתבתי לכם מספיק חזק בשביל מה שכתבתי? ומי המתחרים שלו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  19. Started by domno911,

אני מתכוון לקנות עשרה מחשבים שיעמדו בחדרי מסחר. תפקיד המחשב הוא סכ"ה להציג מידע שוטף מהבורסה דרך תוכנה מסויימת. אז הדירישות הם: לוח אם שהכל כלול בו כמובן מאחר ואין חשיבות לכרטיס המסף או לכרטיס הקול. מעבד פנטיום 3 או AMD. לא בקיא בזה - אתם תחליטו. זיכרון - לא יודע. ארדיסק - מי צריך יותר מ 5G? מוכרים כאלה בכלל??? מסך - 17". לא יכול להתפשר על 15". חייב 17". סידירום, פלופי, מארז - הכי פשוט שיש. (פחחחחחחח כאילו יש לי ברירה) וזהו סכ"ה. המחשב יהיו מחוברים ברשת ויריצו וינדוס 2000. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by ronen100,

מטרת המחשב :לשימוש עסקי,נדרשת יכולת הפעלה תוכנות שונות ( לא גרפיות ) כגון תוכנות פיתוח תוכנה Visual Studio משקל : חשוב ביותר משקל נמוך ככל האפשר מקסימום 1.6 ק"ג ( מיועד גם למצגות ופגישות - ניידות רבה) גודל מסך : 12"-13" סוללה : נדרשות מספר שעות 3-4 (אין צורך ביותר) צורב DVD : רצוי אך לא הכרחי תקשורת B/T WIFI ,רצוי גם מודם סלולרי פנימי מחשב דומה שעונה לנתונים אך יקר מדי :LENOVO X200 *

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by HAIMBIN,

מעבד: i7 3770k לוח אם: gigabyte g1.sniper m3 כרטיס מסך: asus gefrose 570gtx זיכרון: Kingston 16 gb (8*2)DDR3 1600MHz ספק: Enermax 750w 80plus bronze תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by AMD-ALI-G,

אני אודה לכם אם תתנו לי תקציב לAMD64 שיתקתק אינטרנט ומשחקים בנוניים ויחזיק הרבה מאוד זמן אבל אני מבקש מארז יפה פלוס ספק עד 800 שח, יש צורך בכונן dvd פלוס צורב DVD וזיכרון ג'יגה, אני יעשה אובקלוק צריך רק 80 ג'יגה. אין צורך במסך, עכבר,רמקולים ומקלדת. יש להמנע מKSP ולהשתעשע עם החלקים.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  23. היי, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הנ"ל, מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק, כדומה ל 9600GT ומעלה אם ניתן, 200GB לפחות ומעבד שיחזיק הכל יחד.. כמו כן מתוכנן להתחבר למחשב הנ"ל כרטיס קול מקצועי לטובת עבודות וגם כרטיס כמו INDIGO. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by MrCheese,

שלום לכולם, אחותי הנודניקית היא סטודנטית שהחליטה שהיא רוצה נטבוק מפאת צורך בניידות. כאמור, התקציב הנ"ל הוא עד 1600 שקלים. המחשב נועד בעיקר לאינטרנט ואופיס, כמו כן, חיי הבטריה חשובים ביותר ולכן יש צורך בבטריה חזקה כמה שיותר (6 תאים, או איך שזה לא הולך בימינו). מכיוון שאני כבר ממזמן לא מעודכן בדברים האלה, אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  25. מחפש מחשב חדש בעל מפרט אשר יענה לדרישות הבאות: עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון: GRAND MA 3D, wysiwyg R35 עבודה עם תוכנות שירטוטים כגון AUTOCAD תמיכה ב3 מסכים ברזולוציה גבוהה. עבודה עם סאונד לא ברמה גבוה מאוד. תקציב עד 4000 . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים