עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ldmajor,

מחשב נייד בסיסי בלבד עדיפות למחשב עמיד שימנושיים עיקריים אינטרנט אופיס תמונות וכו' יש מצב לפוטושופ אבל זה המקסימום גודל 15.4" חשבתי ללכת על דל אינספרון 1525 1.8 ג'יגהרץ בכל מקרה אשמח לקבל המלצות כמה שיותר זול אבל עדיין שיהיה טוב ועמיד

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by ldmajor,

אתמול הגיע עליו המחשב הנייד שלי (GIGABYTE W566N 2.4 GHZ 4 RAM 320 GB) שמתי עליו VISTA 64 BIT והתקנתי את הדרייברים * יש לי גם דיסק של תוכנות לאינטרנט אלחוטי אני לא מסתדר איתו בכלל האם יש לכם תוכנה אחרת להמליץ לי עליה? * יש את העכבר הזה באמצע שמציק רצח שאני כותב משהו איפה אני מטרל אותו? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי * יש לי פה BLUETOOTH 2 איך אני משתמש בו? * מגבר למודם - איך זה עובד? (מה אני מחבר לאן) והאם יש לכם משהו מומלץ תודה לעוזרים דן.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  3. אני מצטער מאוד האשכול הקודם ככל הנראה הציג תמונה מאוד שונה ממה שרציתי. אני רוצה שיהיה ברור שאני לא בא אל אף אחד בתלונות (גם לא לאלו שפגעו בי, אני מבין שככה הם מתבטאים ואני לא בא לחנך אף אחד) וזו לא הייתה הכוונה שלי בכלל. הסיבה שאני פותח את האשכול הזה היא בגלל שהיו הרבה תגובות לאשכול ההוא, חלקן כמו שתיארתי לעצמי נוקבות וקשות, חלקן סתם לא קשורות אבל היו גםחלקן בעלות ביקורת בונה (ולא הרסנית כמו הרוב). קראתם לי טרול / ספאמר / ילד בן 12 אז אני מבקש לשנות את הדימוי השגוי שקיבלתם: אני לא באתי הנה במטרה להספים או להפריע, במקור באתי הנה כדי לבקש עזרה בשדרוג המחשב האישי שלי (נושא שבו היו פה משתמשים שעזרו לי ללמוד ולהבין ובסוף גם בחרתי לקבל את העצות שלהם וזה עזר המון). לאחר מס' שיטו…

4. Started by snooze1305,

קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by michael180492,

היי חברים. אני מחפש סוללה באיביי לדגם שציינתי כאן. ישנן סוללות עם 6 תאים,9 ו-12. האם כולן יתאימו? האם ההבדל בין 6 ל-12 יהיה מורגש? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  6. שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אבל האמת שאין לי מושג בדיוק בכל הקשור לזה אני רוצה מחשב נייד לצרכים הבאים: -אני מתחיל ללמוד רפואה אני הולך לעבוד הרבה עם OFFICE וACROBAT -אני מעוניין לראות סרטים בשעות הפנאי * גודל המסך - 15' * משקל רצוי - עד 3 עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא חובה אבל HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 250 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אם יש אפשרות להזמין מחול אז כן , אם לא אז מהארץ התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by Zbbabir,

היי,, קיבלתי עצה על מפרט מחשב, רוצה לשמוע את דעתכם: מעבדים - Intel® Core™ i7-4770 - עם מאוורר לוחות אם - GA-H87-D3H זכרונות - Kingston 8GB DDR3 1600 (שניים) כרטיסי מסך - GV-R929OC-4GDnu דיסקים קשיחים - Samsung 840EVO 250GB SSD מארזי מחשב - Zalman Z3 ספקי כח - Antec 620W DVD צורבים תקליטורים - DVD +/-RW Drive והנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אפשר חריגה של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by xXDevil4Xx,

אוקיי זה מה שאני מתכנן לקנות: כ. מסך : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7289 מעבד : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6728 לוח אם : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 זיכרון : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1570 פעמיים מארז : אני עדיין מלבט מה דעתכם???? ואני לא בטוח בקשר לזה.... ותגידו מה הקטע של ה-dfi שהרבה קונים אותו....

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  10. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. קצת עיבוד תמונה! פוטושופ על לייטרום על מספר תמונות * גודל המסך? עדיף 14 ומטה, יותר חשוב שיהיה כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * משקל רצוי? רצוי קל ופחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה סבבה, לא קריטי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכביד על המשקל הכללי! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה SAMSUNG * …

11. Started by Shlomiooster,

ברשותי מחשב נייד חדש HP PAVILION DV4-1030EJ מעבד CORE 2 DUO P8400 2.26 זכרון 3GB DDR2 800MHz כרטיס מסך GEFORCE 9200M GS 256 UP TO 1534 SHDER 4.0 תראו רציתי קודם כל לקבל עליו חוות דעת מקצועית ידוע לי שהכרטיס אומנם יכול להריץ משחקים אך אינו מיודעד להם מה שה GT כן יכול לעשות ארצה לדעת אם מישהו התנסה במשחק GTA IV במחשב הנ"ל ומהם ההגדרות שהמחשב מסוגל להריץ משחק זה לחבר שלי יש משב נייח ששדרגתי לו היה לו מעבד מאוד ישן AMD 3500+ ליבה 1 2.2 המעבד קיים ועוד לא שודרג היה לו כרטיס מסך ישן שידרגתי לו ל 9500 GT חיבור PCI E ו 2GB זכרון DDR 2 עכשיו כל השאלה שלי על המחשב הנייד באה כתוצאה ממה שראינו שם המשחק עלה על המחשב שלו ורץ עם לאגים האם המעבד החלש הזה הוא זה שמגביל את המשחק ? כי ל…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  12. שלום, אני צריך מפרט ב6300 ש"ח, מבוסס אינטל עם מסך LCD. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, אינטרנט, וקצת קצת אוברקלוק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by eroflex,

מעבד-intel Q 9300 לוח אם E48 Ds4 DDR2 800 OCZ 4 גיגה כרטיס מסךך- Ati Redeon 4870 ddr5 512 Mb משהו כזה חח דיסק קשיח 500 גיגה של WD מארזז Ezcool H60 מסךך 22 אינץ ספק כח 650 W הזמנתיי נראה לי משחב מצויןן

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by KusHniR,

טוב זה הוא ההודעה הראשונה שלי והדיון הראשון שלי (1+1= הוא חדש) אני אישית התחלתי להתעניין בחומרה דרך גיימר אבל זה לא אמור לשנות ........ הסתכלתי היום במפרטים ממולצים וראיתי במחיר של 5,000 ש"ח שמים מעבד יחסית חלש (AMD2500+) כרטיס מסך בסדר (G5900XT) שבמחיר כזה אפשר לבנות מפרט טוב בכמה רמות לדוגמא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX ALBATRON K8X800 Pro WD 80GB 7200RPM 8M SATA Samsung 512MB DDR 400 Original Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk Toshiba 16x48 SD-1802 OEM ASUS 52X24X52 RW RETAIL Mitsumi floppy 1.44 A-top Armor Gaming Case 400W Silver (מארז יקר יחסית שהוא יפה ומקורר היטב) המחיר הכולל 5,366 והוא כולל בתוכו מארז יפה (שאפשר לקנות מארז ב 200 ש"ח ולא ב450 ש"ח) כונן DVD (שא…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by almor12,

יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540P. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון ואת הארד דיסק. כרגע יש לו 2GB DDR3 1333MHZ בסלוט 1 והארד דיסק של 160GB בגודל 1.8". אני מעוניין להוסיף לו לפחות עוד 2GB בסלוט השני, השאלה עד כמה אני יכול לשדרג את המחשב מבחינת זיכרון? אני רוצה להחליף למחשב את הארד דיסק שלו, הבעיה שכמה שחיפשתי שום חנות לא מוכרת הארד דיסקים של 1.8", הנפח הכי גדול שראיתי זה 120GB וגם זה SSD. יש למחשב כונן דיסקים שהוא לא פעיל כרגע, יש אפשרות להוסיף הארד דיסק במקומו בגודל 2.5" סטנדרטי? אם כן, איזה כדאי? בגדול אני רוצה לשדרג את הכונן הקיים לפחות ל500GB שגם זה דיי הרבה בשבילי.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  16. Started by yuvalg,

מחפש notebook ליישומי אופיס וגלישה. הדרישה העיקרית נוחות ההקלדה והעבודה עם המסך. דרישה משנית משקל נמוך ככל הניתן. תקציב 2.5K ש"ח עם אפשרות לתוספת קלה. בשלב הראשון אני רואה עדיפות למסכי 10" שנותנים גם שטח מסך רחב יותר ובעקיפין מגדילים במקצת את שטח המקדלת ומשטחי העבודה. מבין הניידים בדרישות הנ"ל אני רואה מספר חלופות: MSI wind U100 - נותן לכאורה את יחס התמורה הטוב ביותר למחיר (2048MB ו-160GB) ב-2.3K ש"ח ובמשקל של 1.3 ק"ג (איבורי משווקים אותו עם 6 סוללות פנימיות). ASUS Eee 1000H - בעל מפרט דומה ל-MSI (אבל עם מחצית מגודל זכרון ה-RAM ומחצית גודל HD) במחיר זהה אבל במשקל של 1.45 ק"ג. LG x100 - המפרט דומה ל-MSI עם מחצית זכרון ה-RAM וHD בגודל 160 GB ומשקל 1.2 ק"ג. עפ"י ביקורת בנענע…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by mayhem1211,

הראשון השני לא ברור לי מה ההבדל. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by eyal89,

לוח אם יצרן: GigaByte דגם: GA-K8NMF-9 צ'יפסט: nForce4 x4 סוקט: 939 טכנולוגיה: 64 Bit מהירות FSB: 1600 כרטיס רשת: כרטיס רשת Realtek 8201 10/100Mb LAN PHY chip : כרטיס קול: 8 Channel Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec כולל כניסה ויציאה S/PDIF מפרט טכני לוח אם: תומך זיכרון Dual-Channel עד לנפח של 4GB 4 חיבורי Serial-ATA לדיסקים קשיחים במהירות של עד 150Mbps תמיכה ב Raid 1,0 לגיבוי בזמן אמת חיבור פנימי וחיצוני להתקנים מהירים בממשק Firewire IEEE1394 תומך כרטיסי מסך מתקדמים PCI-Express x16 תומך עד 8 חיבורי USB 2.0 טכנולוגיית NVIDIA Firewall להגנה מפני חדירות למחשב כ.מסך ATI RADEON 9550 256mb 128 bit יציאת TV : כלול יציאת DVI: כלול דיסק קשיח יצרן: Maxtor / W…

• 15 תגובות
    • 910 צפיות
  19. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA סט מקלדת ועכבר: Logitech LX500 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS7700-ALCU FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 בקשר למסך (מעבר לתקציב שציינתי), אני רוצה את LG L2000C. הציעו לי את samsung 960BF "19. מה אתם אומרים? (ואין להם את הDELL שמדובר פה בפו…

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by wwwqqrr,

אני מחפש מחשב למשחקים , לא הכי כבדים בשוק, ולתוכנות גרפיות כמו פוטושופ נתנו לי את ההצעה הבאה באייבורי ב2340 מה יש לכם להציע לי ?: מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 101 בעל גריל קידמי לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 160 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz שדרוג למעבד אינטל Q6600/E8500 רק 65 ש"ח ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים במחירים הזולים בארץ לדוגמא: Q9550 ,Q9400אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-E…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  21. מבקשת המלצות על חברה עדיפה - tushiba ,leovo, dell ,hp כמו כן על איזה נתונים כדאי לעמוד. שימוש המחשב הוא בעיקר לפוטושופ. תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  22. Started by קורלאונה,

אני רוצה מחשב שיהיה אחד הטובים עם 4 ליבות שתיבנו לי תקציב סביבות 4100 בבקשה תיעצו לי איזה כדי?...

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by skuki1,

אהלן! אני צריך מפרט במחיר של בערך 3000 שקל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- עבודות משרדיות,משחקים מאוד קלים (פיפא מקסימום),סרטים,פוטושופ וקצת פלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- נסתפק בכרטיס קול מובנה, צורב יש, כונן דיסקטים יש, לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 64 BIT ש…

24. שלום לכולם 1. במבצע של אורנג' המעבד הוא T4200 , מדובר במעבד ליבה כפולה ו64 ביט? 2. כרטיס המסך הוא HD4530 , האם יריץ GTA4? 3. האם ניתן לשרג למעבד טוב יותר וכמה זה עולה (האם כלכלי) ? תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  25. אני צריך מפרט למחשב למשחקים חזקים אבל התקציב שלי לעכשיו הוא מקסימום 1800 אז אני מחפש מחשב שיהיה לו לוח אם טוב שיתמוך בכל המעבדים החדשים כדי שאני יוכל לשדרג אותו... אני לא צריך במפרט כרטיס מסך כי יש לי כבר GF 7300 לא צריך צורב ולא מעכת הפעלה המסך שלי הוא LG L1750SQ בגודל 17 אינטש רזולוציה 1280X1024 אין לי חנות מועדפת רק חנות באיזור הרצליה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים