עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cookie18,

שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב גרפיקה שיכול לבצע רינדורים בצורה מהירה אני מכין הרבה סירטונים וחשוב לי מהירות הרינדור מחיר נע בסביבות ה5K המחשב הזה מחליף לי מחשב ישן (q6600 8 gb 9600gt ) ואני מחפש קפיצה בביצועים תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by h_yoav,

למה קיים החיבור הזה במחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  3. Started by Tharbad,

בשביל חבר. דרישות: * 1-2GB של ראם (DDR 1 יספיק) * מעבד כפול ליבה לעבודה משרדית (סמפרון/סלרון) * תמיכה ב- USB2 וביציאת רשת * כרטיס גרפי התומך בשני מסכים * 4 חריצי הרחבה לפחות * הארדיסק: 160GB לפחות * כונן אופטי משולב כלשהו (אבל שיהיה אמין). גובה תקציב: 2000 ש"ח עוד 3000 ש"ח לשני מסכים 19 אינטצ' שיתאימו לעבודה משרדית ויתמכו על ידי הכרטיס הגרפי של המחשב לעיל(לא רחבים). תקציב לכל אחד: 1500 ש"ח. תוכנות נלוות: אין לי צורך בכאלה, המחשב מיועד להריץ מערכת הפעלה XPSP2. תודה

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  4. 6600E P5B DLX 8800GTS 640MB G.SKILL 2GB 800MHZ HK ליברטי 400 מארז ג'יגהבייט אורורה ה"ישן"

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by nirfun,

היי מה אתם חושבים על המחשב הנ״ל עבור איש עסקים ? תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  6. שלום לכולם התחדשתי לי עם מעבד Q9450 מפוקס פיסי ( מבצע שהיה השבוע ב1050 שקלים במזומן ) עכשיו צריך : * לוח אם ( P45 ? ) * זכרונות ( 4 גיגה 800 ? ) * כרטיס מסך ( 9600GT או 3870 ? ) * מארז + ספק טובים * דיסק קשיח ( 320-500 גיגה בערך ) * צורב ( לא חובה תלוי בתקציב ) --- מטרות : המחשב יהווה תחנה ראשית בשבילי ויחובר לרשת עם סרבר 2003 שפועל כרגע ועוד שתי תחנות בקרוב , הכל למטרת למידה כל זה רץ כרגע דרך SBOX ויעבור דרך סיסקו בעתיד הקרוב . אני לא משחק למעשה על המחשב בכלל , אבל , מריץ וירטואלזציות , קידודי וידאו , גולש כבד ועובד בVPN ואם יוצא לי גם על קוד . המחשב מחובר למערכת קולנוע בחדר ובנוסף למערכת קולנוע נוספת בסלון ( בשני המקרים קול עובר קואקס דיגיטלי , המרחק לסלון כ10…

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by EliGigi2,

היי , אשמח להמלצה על מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2000 ש''ח מתאפשרת חריגה קטנה במידה ובאמת שווה אותה . הגודל לא רלוונטי עבורי והשימושיים הם משרדיים בלבד ללא הרצת תוכנות כבדות על המחשב הדגש הינו על המפרט בלבד I5 ו8GB ראם עם כרטיס מסך חיצוני בייסיק זה משהו שדיי ריאלי בתקציב . אשמח לעזרתכם תותחים , תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. Started by krimon,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  9. אני מקבל הערות בשמחה, בסך הכל אני לא כזה מבין. ובנוסף למפרט הזה אני רוצה גם לקנות מסך בסביבות ה 700-1000. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  10. הייתי רוצה לברר מספר דברים: 1. האם כל החלקים מתאימים אחד לשני ואין איזו בעיה של התנגשות מסויימת בין חלקים. 2. האם לוח האם יתאים למעבד? 3. עד כמה קירור המעבד והמארז קריטיים לתפקוד המחשב? אם אקח קירור ומארז זולים במאתיים שקל או יותר אז המחשב יתפקד מהותית פחות טוב? זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 מאוור Cooler Master Hyper N520 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪224 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1660 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪627 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות …

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  11. תודה!

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  12. היי מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב למתכנתים בחברה שאני עובד בה עד 5K רצוי 4K (לא כולל מקלדת - עכבר - מסך וכו...) למטה צירפתי את המפרט הראשוני שבניתי על בסיס מפרט מומלץ למחשב רב תכליתי באתר אשמח לחוות דעת על המפרט והמלצות היכן ניתן לחסוך והיכן לא כדי להתפשר. תודה רבה! דרישות: עבודה מהירה מול הדיסק (עליה מהירה אחרי restart, עליה מהירה של תוכנות, הרבה עבודה מול הדיסק) עבודה מהירה מול סביבת visual studio בד"כ עובדים עם כמה סביבות פתוחות במקביל. עבודה עם virtual machine לא מאוד כבד עבודה קלה ב photoshop עבודה מהירה עם סביבת אופיס מקומות שאפשר לחסוך: מארז (בסיסי אמין ושקט) ספק (בסיסי אמין) כרטיס מסך לוח-אם (בסיסי אמין) לא מאמין שנשתמש באפשרויות מתקדמות מדיי קירור למעבד (שקט, לא לצ…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. * קודם כל , אני יודע שיש פורום 'כמה המחשב שלי שווה' , אבל אני מניח שהנושא שלי מתאים יותר לכאן. אז ככה , יש לי את הנייד הזה ברשותי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 בגרסא שלי המעבד הוא דגם אחד מעל (i3-3120m ) , ובא בלי ווינדוס (Free DOS ). הבעייתיות היא שהמחשב הוא ללא קבלה. את המחשב קיבלתי מחבר בעל עסק אלקטרוניקה שהביא לי אותו כמתנה על עסקה גדולה שסידרתי לו. העניין בעייתי כי במחשבים ניידים עניין האחריות הוא חשוב ביותר , אולי איכשהו אני אשיג ממנו קבלה או תעודת אחריות. אבל בואו נניח שאני מוכר את המחשב בלי אחריות , כמה לדעתכם הוא שווה ? המחשב חדש וסגור באריזה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by shuky123,

ממקום העבודה אני מקבל אפשרות לרכוש את המחשב הנ"ל עם דיסק של 200 גיגה 7200 RPM ו2 גיגה זכרון במחיר מוזל מאוד. אבל יש לי אפשרות להחליפו למחשב אחר שאבחר אשמח לקבל המלצות למחשב מתחרה בקונפיגורציה הזו

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בשילוב מספר ממשקים, תוכנית אופיס כולל אקסס , עבודה בחלונות מרובים מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן מערכת הפעלה + אופיס …

16. Started by mtao21,

שלום אני רוצה לששדרג מחשב אם זה ממש נחוץ מ שישאצלי כעת מעבד 3930K I7תושבת 2011 לוח אם- אינטל DX79SI זיכרונות- 16GB 2133MHZ כ.מסך -גיגהביט GTX680 2GB OC SSD- samsung 840EVO 250 GB ד.קשיח-2TB ספק-1250W תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by IDAN AMRAM,

מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by alexk750i,

אני מחפש נייד כבר די הרבה זמן ונתקעתי על הסדרה של HP עקרונית רק בגלל העיצוב של הנייד הדרישות שלי: Core 2 Duo 1GB 667Mhz לפחות Radeon או Geforce עם 256mb לפחות 15.4" מצאתי את ההצעה הבאה: HP dv6160ea 1.66Ghz 1GB מעבד intel® core™ 2 duo processor t5500 ‎‎1.66 ghz , זיכרון מטמון של 2‎ mb ברמה 2, מהירות אפיק ‎667 mhz‏ ‎‎RAM: ‎1,024 mb ddr2 667 mhz nvidia® geforce™ go 7400 עם זיכרון וידאו מסוג turbocache™‎ בגודל 256mb (זיכרון ‎128 mb המיועד לווידאו) 5300 ש"ח >>>> משתלם?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  19. מפרט : מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1090 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 686 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-112DSV DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 205 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 419 קרור למעבד : SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER ¤ 218 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 851 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 417 הערות : יש לי כבר אצלי כרטיס מסך HD2900XT,מה דעתכם על המפרט?כדאי להחליף את המעבד לQ6600 ולהוריד במשהו אחר? כרגע לא מתוכנן אוברקלוק,אולי בהמשך.חשוב שהלוח יתמוך בDDR3 לעתיד ובמעבדי 45 NM. המפרט לא צריך לכלול מסך,ציוד היקפי ו…

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  20. אינני מכיר מספיק את תחום המחשבים הניידים ולכן ייתכנו שטויות בשורות הבאות: גודל, משקל, עיצוב ותמיכה במשחקים מבוססי גרפיקה אינם חשובים (למעט עיצוב הקשור בנוחות ההקלדה וניווט ה"עכבר") האם אפשר יהיה לעבוד בזמן טעינת המחשב בחשמל? חשוב: 1) יכולת להריץ אפליקציות כבדות במקביל. למשל, סביבת תכנות מלאה הכוללת שרתים מקומיים, מסד נתונים וסביבת עבודה מקומית ובמקביל גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס. 2) זמן עבודה ארוך (ואם אפשרי זמן טעינה קצר). 3) צורב dvd דו שכבתי וכו' 4) חיבור אלחוטי, וחיבורים לחומרה חיצונית 5) אפשרות לחיבור תוספים: מקלדת עכבר, לוח מגע (או איך שקוראים לזה) 6) לפחות גיגה וחצי זיכרון ו 80 גיגה דיסק קשיח 7) windows xp pro (אלא אם כן יש סיבה שזה לא מופיע באף מפרט שראיתי) 8) חיי…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  21. היי, הלכתי על המפרט המומלץ למשחקים , ללא מסך ב 7500, הורדתי כמה דברים שיש לי ובחרתי כרטיס מסך חזק יותר. מעניין אותי אם השינוי בכרטיס גורר שינוי במשהו אחר, יש לכם בכלל הערות להוסיף? תודה! AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 690 ש"ח Twinmos 512MB DDR400 PC3200 890 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 645 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 3,090 ש"ח <---------------- זה השינוי Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock No PS Gaming Case 280 ש"ח Thermaltake TT420APD 2-fan 390 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk…

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום לכולם, HWZONE תתחדשו על האתר החדש,נראה מדהים!. ברצוני להשתדרג למערכת HTPC ולמרות המבחר הרב שנמצא בשוק אני מתקשה לבחור בין אם לקנות מערכת מוכנה או לקנות רכיבים ולהרכיב לבד (אין לי בעיה לקנות רכיבים לבד ולהרכיב אם זה ייצא זול יותר). חשבתי בהתחלה על סטרימר אך מערכת HTPC גם תהווה תחליף טוב לסטרימר וגם כמובן אקבל את יתרונות הMC של הHTPC. אז התקציב בכותרת ואיני יודע על מה ללכת. יהיה מחובר למגבר YAMAHA RSV735 דרך כבל OPTICAL+מחובר דרך HDMI ל LG L80YR 42" lcd/ מה עם זה: http://www.7pc.co.il/Product.aspx?productid=2574 כמו כן גם הזמנתי מחו"ל כונן BLUE-RAY אז אצטרך מקום במארז כדי למקם כונן CD.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  23. אז מה צריך? לפחות 2GB פנימי מינימום 40GB חיצוני כרטיס מסך ג'פור 6 ומעלה מעבד 3000MHZ זה לבד כבר 7000 שקל שמתוכם רק ה 2GB הפנימי זה 4000 שקל

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by victory,

אני רוצה לקנות צחשב למשחקים + OC

• 5 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.