ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחותי מתכננת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500ש"ח. הדרישות הן: 1. דק. 2. עד 1.8 קילו. 3. אין צורך בצורב\כונן אופטי. 4. זמן סוללה ארוך ככל הניתן, 3 שעות זה המינימום. 5. מסך 13.3" (אפשר גם 12.1"). 6. אחריות 3 שנים. 7. עדיפות למסך מט אך לא חובה. שימושים: אין משהו מיוחד, אינטרנט ואופיס. אולי מידי פעם חיבור לLCD. בגדול מחיפושים מצאתי את הדגמים הבאים: לנובו U350 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2025 דל LATITUDE 13 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=821 http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=1DELLLAT13&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he דל V13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2947 אני זוכר שלפני מספר חודשים …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות שלכם לגבי מפרט מחשב למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wolfenstein New Order,Call of Duty Ghosts, Star Wars Old Republic, Need For Speed Rivals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף בכדי לשמור על חיי סוללה ארוכים: 1. כאשר יש מקור חשמל, תמיד לעבוד מחובר לחשמל? 2. כאשר לא עושים שימוש במחשב, האם להשאיר במצב שינה, או לכבות? תודה
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE למטרת לימודים וגלישה באינטרנט בלבד לא מתכנן לשחק משחקים איתו או משהו בסגנון. חשבתי לקנות מחשב עם מעבד INTEL I3 CORE אני חושב שזה יעמוד בצרכים האלה חשבתי על מחשב Lenovo 300-22 All-in-One F0BX003EIV זה המפרט מה אתם חושבים ? מעבד Intel® Core i3-6100U Processor 3M Cache, 2.3 GHz זיכרון 4GB DDR4 2133MHz Sodimm (1 x 4096 MB) כונן קשיח 500GB (7200RPM) Sata תצוגה 21.5 Inch FHD (1920 x 1080), IPS מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 520 כונן אופטי Integrated DVD reader/writer DVD (Dual Layer) תקשורת אלחוטית…
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית מעט תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט למחשב נייד ב-7000 ש"ח. צריך לכלול: -WIFI (חובה) -בלוטוט' (רצוי) -מסך 19 אינץ' (מינימום) -מעבד חזק -כרטיס מסך חזק -זיכרון ראם - לפחות 2 ג'יגה (מינימום) -ווינדוז מובנה מקורי (כמובן) windows vista professional service pack 1 אני לא בטוח איך הגירסא הטובה נקראת, העיקר שזה לא יהיה home edition. -צורב משולב הכל בהכל... -כונן דיסקטים 1.44 אינץ' (חובה) -הארד דרייב של לפחות 250 ג'יגה (אם אפשר יותר אז יותר) -אחריות שלוש שנים (לפחות, חובה) אני לא כזה מבין גדול במחשבים ניידים... בלשון המעטה... אז לא אוכל להגיד יותר מזה... כל זה בתקציב של עד 7000 ש"ח, כמובן אם אפשר פחות אז פחות.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אחי הקטן בן 15-16 ככה החליט שהוא רוצה וצריך מחשב חדש. אני לא מבין שום דבר בדברים האלה, סביר להניח שמה שיכתבו לי פה זה מה שאני אזמין בשבילו... הוא לא אחד שיותר מדי משחק במשחקי מחשב מטורפים אבל אני כן רוצה שאם הוא יחליט לשחק באחד שכזה שהכל ירוץ חלק, שהמחשב לא יתחיל לקרטע עוד שנה שהדרישות בטח ימשיכו להעלות. בקיצור אני צריך הכל חדש מלבד מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. מארז, הארד דיסק, כרטיסים ושאר הדברים - הכל עד 3000, אם אפשר להרכיב דבר כזה בפחות - בכלל מצויין אם אין ברירה וצריך להוציא קצת יותר, נוציא. המון המון תודה! זה בנתיים מפרט שככה פחות או יותר "הרכבתי" לעצמי אם יש מה לשפר\לשנות\להוסיף או אם יש לכם המלצה על מפרט אחר לגמרי - הכל מתקבל בברכה פה קצת חרגתי מהתקציב כמו שרואים : מ…
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחר סקר שוק מקיף הגעתי לחנות מחשבים שנתנה לי מפרט שנראה לי כי אני אלך עליו אבל בגלל שאני לא כל כך מבין גדול במחשבים אני ירשום את המפרט שקיבלתי ואשמח אם תרשמו תגובות אז ככה: מארז ATX מפואר הכולל 6 יציאות USB לוח אם מקורי של חברת PC Partner (מוכר לכם?) למעבדי אינטל החדישים. מעבד Intel P4 506 2.66 Ghz L2 1M מגיע עם תוספת של 64 ביט (מה זה אומר?) זיכרון מהיר במיוחד עם קירור מובנה 256Mb DDR2 דיסק קשיח ענק WD 60 GB 8MB 7200 RPM הצורב המהיר בעולם 52X32X52 בתוספת של עוד 50 שקלים אני יוכל לקבל גם תוכנת Nero Express Demo מסך LCD 17 אינץ' דק. של Proview בעיצוב חדשני עם תו תקן עולמי VUP. כרטיס מסך תלת מימדי מסוג DDR2 שמתאים לכל המשחקים החדשים. כרטיס קול תומך …
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תודה קודם כל טוב יש לי מחשב די חדש amd 64 3000 k8ns לוח אם זיכרון 512 של מיקרון הרדיסק של מקסטור 80 גיגה מה שאני צריך זה כרטיס מסך והתקציב ממש קטן רק 400 שקל לא יותר מה עדיך ati או nvidia ? ואם תכלו בבקשה לתת לי כרטיס ספציפי
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים שלי מכיוון שהנוכחי שלי איתי כבר זמן רב, ואין ספק - הגיע הזמן לתרום אותו. המחשב סה"כ לשימוש כללי אך יש נקודות ספצפיות שחובה לציין. 1. אני מתעסק באבטחת מידע באופן כמעט יום-יומי. זאת אומרת הרצה של מספר מכונות וירטואליות, תוכנות סריקה וניטור שונות,כמו כן תיכנות ועבודה בסביבות Visual Studio וכד'. 2. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (לא צריך להיסחף, איני גיימר משוגע לדבר - אך בהחלט משחק) כמו כן משתמש באופן תדיר יחסית בפוטושופ. המפרט שהרכבתי, ועליו ארצה חוות דעת (מובן לי שהידע שלכם גדול בהרבה משלי, ועל כן אני זקוק לעזרתכם): מעבד: Intel 2500 Quad Core i5 box מחיר: 845 ש"ח. CoolMaster Hyper TX3 מחיר: 103 ש"ח G…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה פתחתי כבר אשכול לגבי זה שאני רוצה לקנות מחשב וראיתי הרבה אופציות שרשמו לי שם לקחתי את הכל ישבתי ובסוף חיברתי את המפרט הבא... אני מעוניין לשמוע תגובות על המפרט ואם יש משהו שלא צריך או שצריך להוסיף לדעתכם... (יש מסך וציוד היקפי) תקציב 5000 אפשר לחרוג קצת.. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box 1,068.00 ₪ קירור לכרטיס מסך Scythe Musashi 200.00 ₪ WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS 304.00 ₪ TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 1,850.00 ₪ צורב LG GH24 SATA x 24 Black 113.00 ₪ Cooler Master 690 Black 324.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 397.00 ₪ Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL9 Core I5 359.00 ₪ Gigabyte GA-PH…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לאחר אין ספור דחיות החלטתי באופן סופי לגמרי לקנות מחשב בשבוע הבא מקום הקניה הוא KSP בירושלים מטרת המחשב עריכת וידאו פרמייר CS6 (תומכת AMD)עריכת חומרים כבדים הסכום שברצוני להוציא הוא סביב ה6K אני מעוניין במחשב חזק שקט ואמין עדיפות למעבדים החדשים חשבתי לקנות דיסק של 2 טרה (גרין) ובהמשך לקנות SSD כמו כן ברצוני לקבל המלצה שתכלול מערכת הפעלה אודה לתשובתכם
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נוסף(בזמן הקרוב אני יצתרך עוד כמה). לגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות. והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים שיריץ אותם באיכות מקסימלית כמו: red alert 3, crysic וכו' התקציב הוא עד 4200 ש"ח (שלא יחרוג) ואני לא זקוק בציוד היקפי. אני מעוניין במחשב עם 2 או 4 ליבות (עדיף 4) עם מהירות מעבד גבוהה.... לוח אם מתקדם וקירור מתאים, ושהמחשב לא ירעיש יותר מדי זיכרון 4 גיגה או יותר כרטיס מסך מתקדם ורצוי עם יציאת hdmi. ודיסק קשיח בערך 320 גיגה או יותר.. כמו כן צורב dvd במהירות טובה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5.5K 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נופ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? תמיד נחמד אבל חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא, אני נורמלי לגמרי
-
- 16 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב עד 1400 שקל אין חריגה במחיר,אני מעוניין במחשב בשביל הצרכים המינימלים של כול מחשב ובשביל הרצה של משחקים עם גראפיקה לא בשמיים כמו guild wars ,guitar hero ובסיגנון. עכשיו מצאתי מIVORY את המחשב הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 הוא עולה 1100 שקל ויש אפשרות להרחבה לכרטיס מסך PCIe ATI HD4350 512MB ב200 שקל האם שווה לי להשקיע 1300 שקל על המחשב הנ"ל? אם לא אז האם אתם יכולים לבנות לי מפרט עם מאוורר שקט ושיפעיל משחקים עם גראפיקה סבירה,סה"כ אני צריך את המחשב יותר לעבודה מאשר למשחקים אבל בשביל הפנאי (אני משחק בGW) אני רוצה שיהיה לי כיף לשחק כי כרגע אני על 10 FPS שתאמינו לי זה לא כיף =]. שאלה לידע כללי :על מה משפיע לוח …
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום מנורת CCFL בנייד שלי השלימה את מעגל חייה בהצלחה .. היא בעולם טוב יותר. הזמנתי לה מחליפה בסין אבל עד שזה יגיע... אני חייב די דחוף לתקן את הנייד אולי אפשר להשיג מנורה כזאת בארץ ? בכל מחיר הגעיוני - הרי היא עולה 30 סנט במפעל. ל T40 האהוב בעצם כל מנורה סטנדרטית ל 14.1 אינץ' תעזור רק שתהיה לבנה - זה לא למודינג ת ו ד ה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חברה שלי זקוקה למחשב נייד לתחילת הלימודים באוניברסיטה ולצערי אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה להמליץ לה... כמה דברים שהיא רוצה שיהיה במחשב: -מסך מט -מסך גדול ורחב (15" פחות או יותר) -מצלמת אינטרנט + מיקרופון -סוללה חזקה -bluetooth לחיבור עכבר אלחוטי -דק וקל (כמובן ביחס לגודל המסך) -אחריות טובה (לא msi מאייבורי וכו'...) -עדיפות ל lenovo/dell (הבנתי שהם הכי אמינים וטובים) המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וכו'... אם יש מחשב שיתן "קפיצת מדרגה" בעוד סכום קטן אפשרי להתגמש... תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כרטיס אלחוטי חזק שקולט בלי בעיות גם ממרחק רב מהרגיל (נניח יושבים בגינה ). יש מבחנים או מדד אחר גם לכרטיסי רשת אלחוטי ?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב? , תקציב 4.5K 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ATI 4870 1GB TOXIC SAPPHIRE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 25% מולטיטסקינג, 75% משחקים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך, אבל שלא יעשה הרבה בכל זאת חדר שינה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 32" TOSHIBA רזולוציה 1366*768, …
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה מפרט עד 6700 כולל הכל חוץ מרמקולים. היא קיבלה 2 הצעות מחיר. המחשב ישמש לעריכת תמונות / וידאו/ אינטרנט / לראות סרטים / עבודה משרדית, כמעט ולא למשחקים ובכל מקרה לא עתירי גרפיקה ראשון מKSP: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 18-02-2007 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 670 1 670 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 580 2 1160 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 630 1 630 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Unit…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט (תואר ראשון במתמטיקה)? דרישות הסף שלי הם 8 ג'יגה זיכרון פנימי, עד 2 ק"ג, עד 4000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה, בגיע היום הגדול ומחר (יום ג') אני רוכש לי את החלקים הדרשים למחשב החדש! רק רציתי לשאול אתכם האם יש שינויים שכדאי לי לעשות או ללכת על המפרט הזה וזו להלן המפרט: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1200 ¤ 1 EPOX 8KDA3J AMD64 670 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 1 COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3180 Field Value למפרט הנ"ל אני אוסיף את הרכיבים הבאים והמערכת הישנה שלי: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5600 (256 MB) Storage IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive WDC WD200BB-32AUA1 (18 GB, IDE) Disk Drive WDC WD1200JB-32EVA0 (111 GB, IDE) Optical Drive ASUS DVD-ROM E608 (8x/40x DVD…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-