עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gazple,

אז ככה אני צריך מחשב מ KSP בלבד ב2500 שקל עם אתם בונים אותו בKSP אז תעשו שזה יהיה מחיפה ישלי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1280X1024 אז אני צריך מחשב שיריץ משחקים טוב ברזולוציה כזאת ואגב עם ישלי מסך 19 אינצ' אני צריך כרטיס מסך של 512 MB או 1 גיגה? לא מבין גדול והמחשב לגיימינג.. תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by Enforcer721,

שלום לכולם , עזרתם לי לבחור מפרט לגיימינג השבוע, עכשיו אני צריך עזרה לאבא שלי. מפרט פשוט לשימוש ביתי (הוא צריך רק את השילוש הקדוש לוח אם,מעבד,זיכרון). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ , סרטים, גלישה באינטרנט , סטרימינג לטלוויזיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…

3. Started by AShaker,

צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט ובנוסף מחפש להוזיל את המפרט לאיזור ה4K מבלי לפגוע באיכות וברמת הביצועים.. המחירים הם מחירי חנות מחשבים באילת אז יש לקחת את זה בחשבון.. תודה לעוזרים. מעבד Intel Core i5-4570 Box ש"ח 864 קירור מעבד לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H ש"ח 453 זכרונות Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9R ש"ח 377 כונן קשיח Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX ש"ח 373 כונן אופטי Samsung SH-224BB DVDx24 OEM ש"ח 102 כרטיס מסך EVGA Nvidia GeForce GTX760 FTW 4GB GDDR5 ש"ח 1390 מארז Corsair Carbide 330R ש"ח 386 ספק כח Corsair CMPSU-650HXEU HX650 Retail ש"ח 508 סה"כ 4453

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  4. שלחתי לפני מספר ימים דוא"ל לבעל חנות קטנה באזור עפולה (starcomp.co.il) עם מפרט שביקשתי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W NEC ND-4540AW x 16 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory x2 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card וזה מה שהוצע לי בתגובה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W (not found) CC+3 Gsmart 190/420/430 Silver 500 30$ NEC ND-3540AW x 16 Bulk DVD±R/RW 46.5$ AMD Athlon 64 3000 …

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  5. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (לא כולל מעבד, מסך וציוד היקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ספורט ותלת מימד חשוב שיתאים למשחקים חדשים בעלי דרישות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  6. למסעדה שאני פותח בקרוב, אני צריך מחשב שאליו יחוברו רמקולים לצורך מוסיקה וגם כ-4 מצלמות אבטחה. שימושים בסיסיים ביותר, אם כי אין לי מושג איזה כח עיבוד\זיכרון\דיסק קשיח אני צריך בשביל להקליט מ-4 מצלמות במקביל. למחשב ולתקציב, יש להוסיף מסך, מקלדת ועכבר בסיסיים ביותר. תודה!

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by g1zey,

טוב אז אני צריך מחשב חדש סוף סוף . הדרישות הבסיסיות הם : מסך LCD 19 inch .. וזהו בגדול , לא צריך רמקולים מקלדת עכבר ושטויות כאלה , תודה מראש . חשוב מאוד לא לעבור את גבול 8500 .

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  8. צרכים משרדיים בעיקר, סקייפ. חשוב שיהיה לו מסך מגע, שיהיה לו סאונד סבבה ואיכות וידאו טובה (אבל לא צריך משהו מדהים) המחשב שלא יהיה רגיש מדי לנפילות וטלטלות

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  9. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה שתרכיבו לי מפרט מהחנות www.iqpc.co.il המחשב מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט, שלא יתקע כל הזמן, ויתחמם מהר, שקט מאוד, אני רוצה מארז יפה ולא יקר, פשוט שהמארז לא יהיה מכוער, אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון, ומעבד E8400 או E8500 אם התקציב יאפשר כמובן, ללא ציוד היקפי, תודה רבה. ועוד פעם אני אומר רק מהחנות www.iqpc.co.il

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולא לחרוג אבל אפשר איזה מאה-מאתיים פה ושם אם זה ממש יעשה הבדל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני, משחקים עדכניים כמו far cry 3 וmetro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 23' + מסך משנה 1280-1024 -לאילו הג…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  11. מחפש מפרט למשחקים (כבדים, קלים, מה שבא ^.^ כל שבועיים אני משחק במשהו אחר), פוטושופ מדי פעם, אופיס, סרטים אין צורך בציוד היקפי\צורב וכו'.. ויהיה OC, אבל לא משהו רציני :] זהו בערך :}

• 17 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש לי מחפב LENOVO 3000 N100 יש מקשי שיחזור בביוס מישהו זכר איך אני מפעיל את השחזור רציתי להתקין מחדש וינדוס וראיתי שיש פרטישן אחד ש 4500 GB

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  13. היי,הלך לי המחשב אחרי 8+ שנים. יש לי את הדיסקים הקשיחים (כולל SSD אחד שקניתי לא מזמן) ומסך חדש שאני אעביר למחשב החדש.מה שאני בעצם ארצה לקנות זה את המעבד, זיכרון לוח אם, כולל מאווררים ומארז נורמלי.המחשב ישמש לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט ואופיס) ובנוסף קצת עריכת וידאו תמונות ומשחקים (לא גיימר רציני אז זה לא משהו שהוא חובה).בנוסף, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ושהמחשב יחזיק לי להרבה זמן (אם שדרוגים פה ושם בעתיד) ושלא כל שלוש שנים להחליף.הסתכלתי קצת על אחד המפרטים המומלצים שבאתר (למטה לדוגמא) אבל יש לי כמה שאלות שעלו לי וקיויתי שתוכלו לעזור. 1. מה אם אני אשתמש במעבד I5-4690 במקום ה-i7? מה מהמשעות בביצועים?2. חשבתי על האפשרות של להשאיר את ה-i7 אבל להוריד את הכרטיס מסך ( אולי יהיה כש…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  14. היי אני צריך מפרט למשחקים ב 6 אלף אני לא צריך HARD DISK ולא צריך מסך לא רמקלוים מה שממש ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמו שחוזרים הביתה ב 5 בבוקר ביום שבת ויש שקט בחוץ :-) הקירור של המעבד, של הכרטיס מסך והספק כוח חייבים להיות סופר שקטים, המחשב הנוכחי שלי כרגע עושה לי בעיות שמיעה.... תודה מראש, עמית

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  15. * מטרות המחשב - צפיה בסרטים (ושידור סרטי FullHD למסך LCD), משחקים כבדים. * גודל המסך - "15 לפחות * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי, אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, אבל שתהיה אמינה. תודה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by totbod1,

אז מה בעצם ההבדלים ביניהם? מלבד המסך. מה יותר משתלם לסטודנט? (הכוונה היא לגרסא המשודרגת). האם יש אפשרות להוסיף לאחד מהם\שניהם שלט?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  17. שלום , המחשב שאני בוחר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 הצרכים שלי למחשב (מועתק מאשכול ישן שכתבתי פה): אני לא מנייד אותו הרבה , ולכן חיי סוללה פחות קריטיים. חשוב שהוא יהיה עם מסך גדול יחסית... מה דעתכם על המחשב הזה?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. אהלן , עברתי דירה והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1.אז התקציב הוא 3500 אפשר לחרוג ככה עד 3800 אבל אם אפשר לא אז עדיף. 2.המחשב ישמש בעיקר ללימודים וקצת למשחקים , פעם הייתי משחק די הרבה אבל עכשיו כבר פחות חשובה הרזולוציה ושאר הדברים ואני פשוט אסתפק שהמשחק ירוץ חלק יחסית. 3.אני צריך גם מסך , לא צריך משהו מיוחד אלא סתם מסך דק נחמד כזה. 4. רמת הרעש לא מפריעה לי במיוחד , העיקר שלא יהיה רועש מדי. 5 . המחשב צריך להחזיק לי כמה שנים טובות , אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין מעבד 4 ליבות ל2 אבל הבנתי ש4 ליבות עדיף לעתיד ככה שאולי עדיף מעבד כזה. 6. לא אכפת לי AMD או אינטל , הבנתי שAMD יהיו יותר זולים אז בכיף. 7. כרטיס מסך , צריך משהו Mid -End ולא יותר מזה. 8. לא זקוק לעוד ציוד הקפי ח…

19. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולו…

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by asmon,

תגידו אם קונים מחשב בתקציב הזה אז שווה ליקנות את זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=5854 כי חישבתי ויוצא הרבהההה יותר מאשר 7300 שקל !! והם מוחרים אתזה רק ב 6990 כולל הרכבה. מה אתם אומרים? למי שאין כח להיכנס CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ALBATRON K8X800 PRO II Memory : 1GB DUAL MUSHKIN DDR 400MHZ 3200 BLUE Hard Disk : Maxtor/WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 BLACK Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : ATI 9800 PRO 128MB Audio Card : 8 CH , HARDWARE Lan Card : 3com 10/100/1000

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by HellBoY,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…

22. Started by shay360,

אז ככה... זה המפרט הסופי שלי..(אני מקווה מאוד) קצת למשחקים מידי פעם ,כמו שציינתי גיימר קליל לא הכי משנה לי שהמשחק יראה הכי טוב...העיקר שהוא יעלה כמו שצריך. בעיקר לשימוש כללי... אני גם מפתח ב PHP אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להתחשב בו כי זה לא כ"כ מעמיס על המערכת. לא מתכנן OC. לא מעוניין להחליף את המסך שבמפרט. אם יש המלצות סופיות לשינויים אחרונים לפני הזמנה או סתם לשמוע מה דעתכם. רק מהחנות IQPC בבקשה... מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤476 לוח אם: ASUS M2N-E ¤522 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1611 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 דיסק קש…

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  24. יש לי אפשרות להרכיב מפרט דרך חברה איתה אנחנו עובדים. הבעיה שלא מדובר בחנות שפונה לקהל גיימרים, אלא למשתמש הביתי/עסקי. בנוסף, החלקים שהם מציעים למחשבים מבוססי AMD, הם מחברות בעייתיות במקצת. זה המפרט שהחברה מציעה: Mother Board PC PARTNER ATI AM2 A94S DDR2 667 + X300 128M + LAN 69.00 1 Remove Processors AMD ATHLON 5200 AM2 DUAL CORE 2 X 1MB BOX 153.00 1 Remove HDD 250GB 16MB SATA II 7200 KS WD 77.00 1 Remove Memory DDR II 1GB 667Mhz KINGSTON 102.00 2 Remove CD & DVD LITE ON DVRW X 20 LH-20A1P RETAIL 34.00 1 Remove Cases & Power Supply CASE ENERMAX BLACK CHAKARA 3052 + 25CM FAN W/O PS 77.00 1 Remove Cases & Power Supply POWER SUPPLY ENERMAX 420WATT NOISETRA…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by lir@n,

שלום כולם !! אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לאח שלי... המפרט יעמוד בתג מחיר של 5000 אלף רצוי שהמחירים ילקחו מPCH אמממ אני צריך הכל כולל הכל.. עכבר , מקלדת ,מסך,פלופי או בקיצור הכל... אמממ בקשות מיוחדות... זה שיכלול קורא DVD וצורב זהו בסה'כ המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט משחקים ופה ושם סרטים... המפרט שאני חשבתי עליו נכון לעכשיו הוא... AXP-2600 Asus-A7N8X Kingston 256Mb 3200 X 2 קירור-וולקנו 6 הארד דיסק-ווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מגה באפר ראדון 9200 צורב פלקסטור*48 פלופי ומסך LG F700B אם יש לכם הצעות יותר טובות\שיפורים או תיקונים אשמח לשמוע אותן... בתודה מראש לירן

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים