עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, למרות שאני לא גיימר לאחרונה בא לי לשחק לפעמים במחשב, משחקים אחרונים כגון battlefield 4 וכו' קניתי מסך 27 אינץ' לאחרונה ואני רוצה לנצל אותו לפחות כמה שעות בשבוע. התקציב שלי גמיש אבל אני כן רוצה לקנות משהו קוסט בנפיט כלומר שלא אשקיע עוד כסף על שיפור ביצויים קטן רק כדי להגיע ל"מקסימום" ממש לא מחפש את זה. אבל כן רוצה הגדרות גבוהות במשחקים לרזולוציה שלי(BEST VALUE FOR THE BUCK) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בקטע של ערך לשקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לר…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by Shbd,

לפי מה שהבנתי ממנו שהמחשב אמור להיות עבור הדפסת מסמכים ותמונות ולהפעלת נגיד תוכנה טיפה כבדה כמו פוטושופ ולשמוע שירים בלי שיגמגם multitasking בקיצור(את זה עושה ה - AMD שלי בלי בעיה) הוא לא הזכיר משחקים בכלל אבל שימו לו כרטיס מסך כמו 6600gt לא יותר מזה נראה לי לא צריך ציוד היקפי ההחלטה בידכם למערכת מבוססת AMD או Intel... הוא ביקש שיהיה לפחות 120 ג'גה הארד דיסק

3. Started by deanski,

מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Asus P7P55D Core I5 Intel CPU ¤1005 מארזים Antec Nine Hundred II No P/S Black ATX Case ¤643 ספקי כח Cooler Master 700W Silent Pro ¤699 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 260GTX XT 1792MB DDR3 216SP PCIe ¤1350 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5766 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מה אתם חושבים ? יש לי כמה שאלות : 1. לא מבין בספקים ומארזים - יש מארז או ספק שהוא בפירוש לא טוב וכדאי להתרחק ממנו ? המלצות ? 2. יש באמת צורך להשקיע בלוח כזה או שלוח זול …

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  4. שלום, אני יישמח לקבל בבקשה הצעות למפרט בתקציב 6500 ש"ח ושאלה קטנה: העם הבדל בין ג'יגה זיכרון לשני ג'יגה כל-כך מהותי?

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  5. למסעדה שאני פותח בקרוב, אני צריך מחשב שאליו יחוברו רמקולים לצורך מוסיקה וגם כ-4 מצלמות אבטחה. שימושים בסיסיים ביותר, אם כי אין לי מושג איזה כח עיבוד\זיכרון\דיסק קשיח אני צריך בשביל להקליט מ-4 מצלמות במקביל. למחשב ולתקציב, יש להוסיף מסך, מקלדת ועכבר בסיסיים ביותר. תודה!

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by talevi83,

היי מה אתם אומרים על המחשב הזה: ASUS K53E-SX970V‎ מחיר: 2850 ש"ח איך החברה עצמה, ASUS? איך האחריות שלהם? מישהו התנסה עם החברה הזאת מבחינת מימוש האחריות, או טיב חומרת המחשב? לקנות או לא? מיועד לסטודנט תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by g1zey,

טוב אז אני צריך מחשב חדש סוף סוף . הדרישות הבסיסיות הם : מסך LCD 19 inch .. וזהו בגדול , לא צריך רמקולים מקלדת עכבר ושטויות כאלה , תודה מראש . חשוב מאוד לא לעבור את גבול 8500 .

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  8. שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by psybrain,

אשמח לקבל חוות דעת על מפרט מחשב לצורך גיימינג, עריכת וידאו, תמונות ומולטימדיה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24468

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Aviad6,

עדיף בפחות הנייד אמור להיות לשם עריכה של סרטים מצגות וכולי וכנראה יהיה מחובר גם למקרן כאלה 5500 שקל 6000 גג תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  12. Amd Athlon 3200 (socket 939) 64 Bit Msi K8N Neo4 Platinum (s939+NF4+GBL+Pci-E) DDR 400 512MB A-DaTa (A-Data) WD 160GB (8MB) 7200rpm SATA GIGABYTE 6600GT 120MB Pci-Express FLOPPY Sony \ALPS NEC DVD+/-R 3540 X 16 (Dual x8) WHITE MIDI ATX 8088 BLACK מארז דלת דקופה Benq FP71G 12ms מה לא טוב מה טוב מה לשפר אם אפשר ד"א קניתי מKSP ב6.571.... בויזה זה יוצא אני חושב 7000 בערך...

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  13. דוד שלי קנה מחשב נייד ב 3500 שקל עכשיו ראיתי אותו זה המפרט שלו IBMאינטל סינטרנו 1.5GHZ 512DDR 40GB כרטיס רשת\אלחוטי\ DVD+CDRW כרטיס מסך לא יודע איזה ראיתי בבאג מחשבים אותו המחשב רק עם 256 ב 6100 שווה לקנות אותו ולמכור אותו ב 5?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14 אלף + אלפייה ומשהו חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית של וידאו 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 שקלים, אפשר לחרוג ב2000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולציות תלת מימד ורינדורים SideFX Houdini, Blackmagic Fusion, Adobe After Effects, SideFX Karma, RedShift 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב, שיהיה אפשר לעמוד לידו ולדבר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ול…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. שלום לכולם, הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושי הטכנולוגיה שיצאו. נתקעתי בזמן שיצא ה PCI EXPRESS . חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב מקסימום 1500 ש"ח (לא כולל מסך). אני לא מבין בצ'יפסטים החדשים והיתי רוצה את עזרתכם בבנית מפרט כזה. כל פעם שאני מנסה להרכיב משהו יוצא לי 2000 שקל לפחות. האם כדאי ללכת על דילים באינטרנט ? ישנם דילים של 1000 ו 1500 ש"ח. גם אני פעם היתי אומר לא למפרטים כאלו אך היום אני מתלבט. המחשב מיועד לגלישה,אופיס וצפייה בסרטים מידי פעם זה הכל. הסתכלתי במפרטים המומלצים וראיתי שהיחיד מתחת ל 2000 שקל הוא עם 256 מגה שזה לא מספיק. מה אתם אומרים ? כדאי לקנות מדיל ? כדאי להרכיב לבד ? משהו יכול לבנות לי מפרט "יעיל" ב 1500 שקל ? תודה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by 114508534,

אהלן אני רוצה לבנות מפרט יותר חזק מהמפרט הנוכחי שלי כרגע, אין שום צורך ב OC השקט חשוב כמובן. כמובן שאני גם משחק על המחשב ככה שחשוב שמשחקים ירוצו מהר וחלק. המפרט הנוכחי שלי כרגע זה . Q6600 Gigabyte GA-EP43 DS3L WD Caviar 500GB Artic cooling Freezer 7 pro LG GH22 CM CM690 Gigabyte Radeon 4870 512 MB 2*4 DDR2 800 CL5 Crosair 550 אני מעוניין להרכיב מחשב נוסף ולא לשדרג !!! . אשמח לקבל הצעות תודה

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by MegaGuy,

היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by manenbu,

לא הצלחתי למצוא ניידים שמבוססים על AMD A10 החדש. זה כי אני לא יודע לחפש או כי באמת אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by foxmulder,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח, השימוש באינטרנט הוא כבד בעיקר עבודה עם מספר דפדפנים, בדגש על פתיחת חלוניות מרובות בדפדפן כרום (במחשב הנוכחי שלי גם שימוש בתוספי כרום של השהיית חלוניות שלא בשימוש לא עוזרים מספיק וזה לוקח המון מהמעבד והזיכרון שמגיעים מהר לניצול מקסימלי). לכן חשוב שיהיה מעבד וזיכרון איכותי, שאוכל לעבוד חלק גם במצבים כאלה של פתיחת חלוניות מרובות. תקציב 2,000-3,000, עדיף לא לעבור את ה-2,500. אני לא מומחה בתחום אבל מניסיון רשמתי לי כאן גם פרמטרים שנראים כחיוניים עבור הצרכים שלי ומתוך חשיבה על שדרוגים לעתיד: מעבד - אינטל I5 לפחות גרסה חדשה ולא ישנה (חושב שכדאי 8 ליבות או להתפשר על 6), זיכרון גבוה ומהירות סיבוב שעון גבוהה…

21. אני מעוניין להדגיש: כרטיס מסך(כמה שיותר חזק בתקציב הזה) מעבד(סביר) זיכרון(1G) כל היתר ממש לא משנה לי חוץ משהיה מאוברר. בבקשה על תגידו לי שהתקציב לא טוב כי אין לי יותר בבקשה תעזרו לי במה שיש.

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by lir@n,

שלום כולם !! אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לאח שלי... המפרט יעמוד בתג מחיר של 5000 אלף רצוי שהמחירים ילקחו מPCH אמממ אני צריך הכל כולל הכל.. עכבר , מקלדת ,מסך,פלופי או בקיצור הכל... אמממ בקשות מיוחדות... זה שיכלול קורא DVD וצורב זהו בסה'כ המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט משחקים ופה ושם סרטים... המפרט שאני חשבתי עליו נכון לעכשיו הוא... AXP-2600 Asus-A7N8X Kingston 256Mb 3200 X 2 קירור-וולקנו 6 הארד דיסק-ווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מגה באפר ראדון 9200 צורב פלקסטור*48 פלופי ומסך LG F700B אם יש לכם הצעות יותר טובות\שיפורים או תיקונים אשמח לשמוע אותן... בתודה מראש לירן

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  23. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעל המפרט להלן , הוא לא רוצה שיציעו לו מפרטים אחרים רק לחוות דעת על המפרט הנוכחי המתוכנן: מסך מחשב Chimei דגם 958D גודל ''19 מארז מחשב SilverStone סדרת Precision דגם SST-PS01B צבע שחור ספק כוח Thermaltake TR2 420W ATX 2.0 PFC 12CM FAN כונן קשיח Samsung HD160JJ 160G SATA II מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX כרטיס קול Auzentech X-Tension DIN לוח אם msi p6ngm-fd 775 1glan כרטיס מסך GeForce 8500GT 512MB ראם 3GB 667MH 3,071 ש"ח חוות דעת? =]

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אני כרגע עם המפרט שבצד ואני רוצה מחשב חדש צריך ש BF3 יעבוד חלק על מקסימום על 1680X1050 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 אם זה ממש שווה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  25. אני בתהליכים של קניית נייד, עד עכשיו הדגם המוביל שרציתי ללכת עליו הוא lenovo g550 2958 k3g שבסה"כ המפרט שלו מצוין לתקציב שלי, אבל לאחר כמה בירורים ושיחות עם אנשים שמבינים קצת בתחום שמעתי על כך שסדרה G550 כלל לא שייכת ל-IBM כיוון שחברת lenovo קנתה את מחלקת הPC של IBM ובעצם הסדרה הנ"ל היא תחת הייצור של LENOVO בלבד ולא של IBM, וממה שמשתמע מכך הוא שהאחריות היא לא של IBM אלא של LENOVO, ואיכות החומרים של המחשב היא מאוד ירודה - הפלסטיקה וגם איכות החלקים עצמם ושפשוט אני אתבאס על הקניה. עוד אמרו לי שסדרת הTHINKPAD היא אכן תחת הייצור והאחריות של IBM והיא מאוד איכותית האם יש אמת בדברים? ואם כן - איזה מחשב אפשר להביא עד 3500 ש"ח הדרישות שלי מהמחשב הן: 2GB זיכרון לפחות מסך 15 ומעלה כ.…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.