ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, אינטרנט, אופיס, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the whicher 2, theif ,company of heros 2, red alert 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תשמעו תכלס אני לא מבין יותר מדי במחשבים. ואין לי חשק זמן וחשק לחקור יותר מדי. השאלה היא איזה חנות או רשת אמינה יחסית{אני גר באזור השרון גם תל אביב זה בסדר}. והאם אפשר לקנות איזה מותג, ואפילו להפסיד מעט כסף כדי שלא יעבדו עלי יותר מדי עם החלקים. ועוד משהו, כדי לראות סרטים לאילו חלקים כדי לתת חשיבות. מסך? כרטיס מסך? זיכרון? זיכרון קשיח?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית למדעי המחשב, מחפשת המלצה לגבי לפטופ וחשוב לי שיריץ בכיף ויז'ואל, אקליפס, vmware, וכשאני אומרת בכיף הכוונה היא שלא יזחל ויתקע). כן בא לי על windows 10 אבל כזה שלא מתקיל מכונות וירטואליות כמו: Ros, Networkingvm2016. שמעתי על Dell 3568 vostro i-5, 8gb, Ssd 256, 15.6 full hd תמורת 2,950 ש"ח וגם על דגם דומה וקל יותר Dell 55568 vostro תמורת 3,325 ש"ח. מה דעתכם, לגבי הדגם(יש הצעות טובות יותר בשוק?) ולגבי המחיר?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי gta 4 והמחשב שלי לא משתף פעולה. מעצבן ממש. המפרט הקיים הוא: מעבד: intel Q9550 לוח אם: asus p5qc זכרונות: kingston 800Mhz 2Gb 2 sticks, לא זוכר איזה דגם. כרטיס מסך: gtx260 896Mb. ספק כח: 650W topower עם 80 אחוז ניצולת. מארז: gigabyte aurora דיסק קשיח: 1TB sata II seagate. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל להוציא מהחלקים את המקסימום (אין לי מושג קלוש בOC, ולא כ"כ רוצה לקחת את הסיכון). יש לי זכרונות של kingston של 1333Mhz. 2 סטיקים של 1333Mhz. הם אינם עובדים עם הלוח אם הנוכחי, למרות שהוא מפורסם עם יכולת ל1333Mhz (ddr3). בנוסף, היה לי בעייה עם הקירור של המעבד, איזה קירור משתלם לקנות לאור העובדה שהמארז מאוורר היטב, ואני לא עושה אוברקלוק? אני מניח שהבעייה היא בכרטיס מסך…
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם לגביי נייד של apple, האם יש המלצה לגביי דגם כלשהו ? אם למישהו יש ניסיון והוא יכול לתת לי פרטים נוספים זה יהיה מצויין. האם הם כולם באים עם מערכת הפעלה MAC והאם ניתן להתקין XP למשל ? תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה וזה אפשרי. אוברקלוקינג - יש לי רקע מוגבל מאוד, אם מדובר במשהו פשוט ומומלץ שלא פוגע ביציבות, אני אשמח, גם במחיר של קניית מערכת קירור יותר מאסיבית (מראש). למחשב הולך להצטרף מסך מאוד גדול, בין 26 ל 30 אינץ. אני כנראה הולך מחר לקנות את המחשב הבא, אשמח להערות: processor: intel i7 2600k motherboard: gigabyte z68ma-d2h-b3 ram: gskin 8gb 1600mhz hd's: ocz SATA3 agility3 60gb western digital 1000gb sata3 7200rpm …
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לשרת לחמש תחנות עבודה, כמובן שהכי חשוב שהוא יהיה אמין ויחזיק כמה שיותר (החלפת שרת זה סיפור), לגבי התקציב, הוא מאוד מאוד גמיש, זה שרת לחברה, והרבה יותר חשוב שהוא יהיה טוב מאשר לעשות חשבון לכמה מאות שקלים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום כולם. אני עוזר לחבר לרכוש מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. בניתי את ההצעה הבאה: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard - 558.66 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU - 512.01 Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP - 59.62 Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD - 597.46 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory - 554.37 Asus Geforce 4 TI4800SE V9280S2 TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail - 988.45 DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! - 216.73 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW - 251.87 Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive - 80.49 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case - 332.36 Genius KB-19e Multimedia NEW Eng…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי כמה שאלות אולי נישמעות מטופשות אבל עדיין מעניין אותי 1. האם זה בסדר להתקין DRIVER מהאתר של יצרן ולא מהדרביברים באתר של הנייד לדוגמא כרטיס מסך מהאתר של חברת הכרטיס ולא מהאתר של הנייד 2. האם זה בסדר להשאיר את הנייד תמיד בחשמל , כאילו נגיד כיביתי אותו אבל עדיין הוא בחשמל 3. כשה הנייד במצב SLEEP הוא כאילו עדיין דלוק חלקית כזה האם זה בסדר לקחת אותו בתוך התיק (שהוא כל הזמן בתזוזה)
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX650 2GB GDDR5 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1 מארזים: מארז Sharkoon MS120 Black Micro-ATX Case (No PSU) 1 מחיר החבילה: 5585 שקל עמוד מוצר…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
טוב יש לי בלאגן עם כל מפרטי המחשב והסוגים ומעבד הכפול ליבה המשולש והמרובע וnvidia וATI והקירור והtray בקיצור, בלאגן. אני רוצה לרכוש מחשב ב3.5 אלף שקל כולל מסך. כשהדגשים הם כמובן הכ.מסך, הזיכרון והמעבד. (עדיפות לכ.מסך עם 1024MB, זיכרון 4096MB ומעבד טוב יותר מdual core) אני לא שיא המבין בכל מה שקשור למפרטים, כל החיים הייתי איש של Intel ובאמת לא משנה לי אם זה AMD או Intel, ת'כלס מה שחשוב זה מה יתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר. ציוד היקפי: בנוגע למסך, לא חשוב הגודל העיקר שיהיה מעל 19". (20", 22", לא משנה) המסך שירכש יעבור למחשב אחר ובבית יש לי מסך שהוא 22" אני אשתמש בו למחשב החדש. וכונן DVD. אין צורך בהרכבה ברכישת המחשב (למרות שרוב החנויות נותנות הרכבה חינם ברכישת מחש…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חבר שלי היום ביקש שאני אביא לו מפרט למחשב. המחשב לא בשביל משחקים, לא מתוכנן ל-OC... בעיקר לעבודות אינטרנט, צריבות, הורדות ובעיקר ביקש שהמחשב לא יתקע כל שנייה... הוא גם ביקש שיכלול מסך LCD וציוד היקפי כולל מקלדת ועכבר רמקולים וכו'... והכל ב-5,000 ש"ח, זה אפשרי? תודה!
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=12071 תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:0 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:far cry4 watch dogs •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרו תוכנת unigraphics * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב acer aspire 9302wsmi עם 2*512 מ"ב זיכרון רציתי לדעת מה הזיכרון שעליי לקנות 1. איזה מהירות 533 או 667? 2. האם עדיף לקנות סלוט אחד של 2 GB ולהוסיף ל512 הקיים או לקנות 2X1gb ולנצל את dual channal. כלומר מה עדיף 2 גב במהירות גבוהה או 2.5 במהירות קצת פחות נמוכה עידן
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי אני מוכן סוף סוף למחשב לשימוש כללי ועריכת וידאו ותמונות [כמעט לא משחק] הכנתי הרשימה הבאה ואשמח לקבל כל שינוי .אנא התיחסו לכל פרט התקציב פחות מ10000 1.מארז מידי או מלא כנראה עם ספק של כ- 500+ מה"צ ומספר מאווררים שקטים וחיבורי מלפנים ואחור + USB FIREWIRE , 2. מעבד אינטל .2.66 920 I7 3. לוח אם ASUS P6T . 4. זכרון - 6 גיגה ? 3X2G קינגסטון , CORSAIR או Crucial Ballistix 5. תצטרך לחבר לרשת עוד מחשב נייד ושולחני נוסף [הומלץ מודם חיצוני, ] 6. שיתוף למדפסת ואינטרנט מהיר לכולם 7. 6. סט רמקולים 2,1 Logitech X-230 32 Watts 2.1 Black Speakers [או JBL] 8. כרטיס מסך גרפי VGA 512-P3-N871-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB / 1G GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Suppor…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אבל שהביצועים יהיו טובים בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW2,BFBC2,Counter strike לא חובה להריץ על הכי גבוה את הBFBC2 אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להריץ את MW2 על הכי גבוה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 וגם L…
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב. - ניתן להגדיל תקציב עד 1500 ש"ח ללא תוכנות בכלל וללא ציוד הקפי לא ארצה לחרוג מסכום זה. - המחשב לא מיועד לגיימינג אלא לשימושי אינטרנט בסיסיים, עבודה משרדית וסטרימינג של HD video לטלויזיה ברשת ביתית. - כרגע המסך איננו HD אך כנראה ישודרג ל HD בגודל ''22, הטלויזיה שאליה ארצה להסטרים וידאו היא בגודל ''42 ו-FullHD - הקנייה בשבוע הקרוב. להלן ההצעה: - Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 Tray - Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler - Asus H110MK LGA1151, Intel H110, DDR4, PCIE, VGA, DVI - HyperX FURY 4GB DDR4 2133MHz CL14 - Intel HD Graphics 530 - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - On Board 5.1 Channel Audio …
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מפרט ב 3K לא יותר על בסיס AMD בשביל גלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים(לא הכי רמיניים שיש) צריך: שילוש HDD CD (אולי CDRW) מארז (כולל ספק HEC) כ. מסך ------- אני חושב אולי: AMD 2500 לוח KT (או אולי NF לא יקר) 40~ גיגה 256 RAM ואיזה ראדון חלש
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב נייד לשימוש ביתי ומשחקים קלים. המחשב ישמש אתי לאורך זמן עד 2,200 שח.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מנסה "להרכיב" לעצמי מחשב. הגרשיים זה בגלל שאיני מתכוון להרכיב אותו בעצמי (למרות שאפשרות כזאת קיימת) אלא פשוט להתאים את הרכיבים לצרכיי המיוחדים. מה שאני צריך זה כתובת של חנות מחשבים באינטרנט שמחזיקה מלאי ענק של רכיבים עדכניים כשהמחירים משקפים בצורה יפה את מחירי השוק (והם "טובים"). בהסתמך על המחירים הללו אני רוצה להתאים לי את התצורה כשאיני חורג מהתקציב. כשאני "מוכן" אני כבר אפנה למי שצריך עם המפרט או שאחליט להזמין את כל החלקים מאיזשהו מקום (לא סביר אבל עדיין, אפשר גם לקבל המלצה לחנות אינטרנט אמינה עם מלאי מגוון ומחירים סבבה?) בתודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום מכובדיי, ברצוני להתחדש במחשב מדיה סנטר חדש לסלון. חשוב שיריץ סרטים באיכות HD חלק ובלי בעיות ויהיה עמיד לאורך זמן. בחנות מסויימת הציעו לי את המחשב עם המפרט הבא: מארז- HEC Mini ITX - 268x318x70mm לוח אם- Intel - DG45FC HDMI and DVI outputs מעבד- Intel Pentium Dual Core E5300 Memory 2 gig 800 Hard Disk-1 Tera D1 מחיר: בסביבות 1500 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, משחקים כמו סימס,גיטיאי, אולי אפילו C&C3 (אבל מספיק שרק יעבוד..) נראה לי 7300GT מספיק בהחלט.. מעבד לא מוכן להתפשר על מתחת ל-AMD Athlon 64 X2 3800+ זכרונות ולוח אם לא מבין בזה אבל חשוב לי שיהיה ג'יגה זיכרון. הרד דיסק, שוב לא חשוב, אבל שיהיה מעל 80 ג'יגה, ואם ההבדל בין 80 ל-160 זניח, שיהיה 160... צורב דיוידי כמובן, כרטיס מסך, אם אתם מכירים אחד אחר טוב יותר או יותר זול ומשתלם אז תגידו.. הא.. וספק כוח כמובן, בבקשה תשימו לי אחד נורמאלי מדבר אתכם פה אחד שנשרפו לו בבית בערך 7 ספקי כוח (ספק כוח מילא אבל הבעיה היא שהוא בד"כ לוקח איתו עוד כמה חלקים על הדרך..) וזהו בנוסף, אני מעדיף שהחנות תיהיה מהמרכז (ראש"צ, רחובות..) וחשוב לי מאוד שהיא תיהיה …
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-