ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה, חבר שלי צריך מחשב חדש ואין לא יותר מדי כסף אז לא לחרוג מהתקציב. המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר ואמצעי שמע. הקטע של המסך עוד לא בטוח, יש לו מסך אבל הוא מוכן לשכול אחד חדש (אח שלו ירה על המסך כדור BB ). הוא משחק בעיקר משחקי FPS אז הכרטיס מסך חשוב לו וגם המעבד (בשביל FPS ). תודה רבה מאוד מאוד!!! ;D
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להרכיב מחשב נייח שישמש למגוון רחב של משימות, אך בעיקר כסטרימר למוזיקה וסרטים. חשובה לי התאימות שלו לשנים קדימה ומתוכנן שדרוג רכיבים אחת לתקופה (המחשב הקודם שרד נהדר 5 שנים של שדרוגים - כ.מסך, SSD, הרחבת זכרונות וכו' - ואני מתכנן להמשיך בקו הזה גם עם המחשב הנוכחי), לכן בחירת המעבד, לוח האם, המארז והספק צריכים דגש מיוחד. המחשב ייתחבר גם למסך 30" (2560*1600) וגם למקרן (1080P 100") -כרטיס המסך הנוכחי שלי (6790 נדמה לי) מתמודד עם המשימה בסדר סה"כ, כך שלא נראה לי שצריך להשתולל עם כרטיס המסך (למרות שגם יד 2 באחריות בא בחשבון). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד …
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים (לאחי הקטן), מסך כבר קניתי , נשאר המחשב + ציוד היקפי (עכבר ומקלדת) בינתיים חבר טוב המליץ על : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ Gold Gigabyte GA-P35T-DQ6 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM Logitech® MX518 Gaming-Grade Gigabyte ATI Radeon HD 4870 512Mb DDR5 Antec Three Hundred The Versatile Case Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI אני אישית לא כלכך בטוח ב DDR3 ,האם יהיה שיפור בביצועים לעומת קיט איכותי של 4 גיגה DDR2? מה אתם אומרים על המעבד, יש טעם לשדרג ל 9550? לגבי הספק, הוא מספיק איכותי? אשמח אם תעזרו בנושא
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, עדיין לא נשלח אלי המחשב אז אני מעדכן קצת. 1.רציתי לדעת את ההבדל בין amd athlon 64 3200 (socket 939) OEM לבין box 2. את ההבדל בין zalman cnps7000b alcu new model לבים cnps7000 cu led (חוץ מהאור הכחול כמובן). 3. את ההבדל בין כונן קשיח ATA לבין SATA תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) מעוניין בגודל מסך 12 אינצ', אפשר גם בסביבה הקרובה. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. רצוי עם DVI גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 100 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע חג שמח
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, תמליצו לי בבקשה על מחשב נייד לגיימינג עד התקציב 5000 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. מבקש שני המלצות. ראשונה זה חנות ושניה זה חלקים. כרגע יש לי חלקים הבאים: מעבד I7-4770S לוח אם INTEL DH87RL RAM: GSkill Ripjaws 8 gb (4gb x 2) RAM DDR3-1600 (מ-EBAY ב200 שח, ממליץ בחום לכולם) SSD של אינטל 128GB קירור סתוק של INTEL מסך DELL U2312HM אני גם סגור לגמרי לגבי כ.מסך. GTX-660 יותר ממספיק לי לכל הצרכים שלי בבקשה תעזרו לי לבחור ספק כוח, מארז, דיסק קשיח וכונן אופטי. הדרישה מספק כוח שהוא יספיק לשדרוג של כ.מסך למשהו יותר חזק בעוד שנה שנתיים. ואם יש אפשרות למודולרי אז אדיף כי כנראה הידיים שלי לא גדלות מהכתפיים, לקח לי שעה לחבק חשמל של קירור מעבד ללוח. ממארז הדרישה שיהיה לו שני מאווררים לפחות (יניקה מקדימה שיהיה מוגן במסנן ופליטה מאחור). הסיבה לכך פשוטה: מחשב …
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים, מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש כללי, תקציב 3000 עד 4000 כרגע מתלבט בין שני דגמים מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3-15IML 81WB00BPIV מחשב נייד Asus VivoBook S15 S533FA-BQ060 אשמח לדעת מי מבין שניהם עדיף מבחינת המפרט ואם יש הצעה טובה יותר אמח גם כן לשמוע שוב תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע וחצי dell vostro 3500 מחשב ממש מעולה פרט לבעיה אחת הווליום של הרמקול ממש חלש, בצפייה ישירה באינטרנט זה הופך לבלתי אפשרי השאלה שלי היא מהן האופציות שלי? האם אני יכול להחליף את המחשב אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה? האם ישנה אפשרות לשדרג לרמקולים טובים יותר? האם פשוט להתפשר למרות שרק קניתי ולשים רמקול ב usb? עוד רעיונות טובים יתקבלו בברכה תודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אתמול (לאחר קריאה נרחבת פה בפורומים והתייעצות עם חברים) מחשב מ- SkyPC להלן המפרט: היום יצר איתי קשר נציג מכירות מהחברה והציע לי את הדיל הבא: הוא אמר שיש להם מבצע ושאני יכול להחליף את המארז והספק המוזכרים במפרט הנ"ל במארז וספק טובים יותר: מארז CoolMaster CMP-350 http://www.skypc.co.il/sg_product~RC-350~6~0.htm וספק CoolMaster eXtreme Power Plus 500W http://www.skypc.co.il/sg_product~RS-500-PCAP-J3~24~0.htm ב- 200 ש"ח פחות מהמחיר של הספק ומארז במפרט שלי (משהוא כמו 350 במקום 550 על שני המוצרים ). השאלה שלי האם זה משתלם והאם הרכיבים שמוצעים הם לפחות באותה איכות ורמה כמו הרכיבים שמופיעים במפרט המקורי. אני לא רוצה להקריב מאיכות המחשב בתמורה ל- 200 ש"ח. כמו …
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני סטודנט לאדריכלות ומחפש מחשב נייד ללימודים ועבודות צדדיות, ומוכן להשקיע במחשב לטווח ארוך בהתאם לחומרה. אין באפשרותי לקנות מחשב נייח מאחר ואת רוב שעות העבודה על המחשב אני עושה בלימודים או בעבודה... אני עובד עם התוכנות: Autocad, Revit, sketch-up ורוצה להתחיל להתעסק עם רנדור 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-6000 בהתאם למחשב, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות שרטוט ורנדור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K, אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, משחקים קלים מדי פעם (סגנון civilization), שימוש במספר דפדפנים במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי מדובר במחשב לlite gaming שיחובר למסך 20" אין צורך בציוד היקפי. המחשב יירכש רק דרך החנות פנדה. Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus 430 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2207K 250 ש"ח OCZ Vendetta CPU Cooler 100 ש"ח Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 7200Rpm SATA II 16MB ST3500418AS 250 ש"ח LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem 245 ש"ח Scythe Slip Stream 120 mm 1,200 rpm 24,00 dBA 68,54 CFM Model SY1225SL12M 45 ש"ח PowerColor ATI Radeon 4770 512Mb GDDR5 PCI-E 490 ש"ח AMD Athlon II X2 215 Processor 2.7Ghz 2Mb Tray AM3 299 ש"ח CoolerMaster …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם.. דודים שלי באים לביקור מחו"ל עוד חודש וקצת... השאלה שלי היא האם כדאי לי להגיד להם שיביאו לי חלקים (או מחשב שלם) משם... מה ההבדלי מחירים? הסכום שאני מוכן להשקיע על מחשב (בלי מסך) זה (761 $)3500 לא שקל (או דולר במקרה הזה) יותר המחשב צריך להיות לעבודות שגרתיות (אופיס, אינטרנט וטיפה משחקים), בואו נגיד את זה ככה שה FX5200 שיש לי עכשיו (על פנטיום 2.8HT) מריץ GTA:SA טוב מאוד בשבילי) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475 אני מתכוון לשדרג אותו באופן הבא: - דיסק קשיח 1TB תוספת של 205 ש"ח. - כרטיס מסך (תוספת של 435 ש"ח) הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5104&CatCode=531 - מעבד i3 540 תוספת של 90 ש"ח אני מגיע ל 2905 ש"ח והעלות הזו כוללת גם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה (טראק בול) שעולה כ 220 ש"ח. מה דעתכם על המפרט ? אני חושב לשדרג גם את הספק, מה כדאי ? מה דעתכם על הלוח אם ? שימושים: 80% סרטים 20% משחקים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט כמה שניתן (ימוקם בסלון מין הסתם), אבל לא צריך משהוא קיצוני מדי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
להלן המפרטים במחיר של 1200 דולר: דל: PROCESSOR Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit WARRANTY AND SERVICE 1 Year Basic Service Plan edit Dell Recommends MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz edit HD DISPLAY Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP edit HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive edit BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) edit INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) edit My Accessories OFFICE SOFTWARE No Microsoft Office edit SECURITY SOFTWARE McAfee S…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אחי הקטן בן 15-16 ככה החליט שהוא רוצה וצריך מחשב חדש. אני לא מבין שום דבר בדברים האלה, סביר להניח שמה שיכתבו לי פה זה מה שאני אזמין בשבילו... הוא לא אחד שיותר מדי משחק במשחקי מחשב מטורפים אבל אני כן רוצה שאם הוא יחליט לשחק באחד שכזה שהכל ירוץ חלק, שהמחשב לא יתחיל לקרטע עוד שנה שהדרישות בטח ימשיכו להעלות. בקיצור אני צריך הכל חדש מלבד מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. מארז, הארד דיסק, כרטיסים ושאר הדברים - הכל עד 3000, אם אפשר להרכיב דבר כזה בפחות - בכלל מצויין אם אין ברירה וצריך להוציא קצת יותר, נוציא. המון המון תודה! זה בנתיים מפרט שככה פחות או יותר "הרכבתי" לעצמי אם יש מה לשפר\לשנות\להוסיף או אם יש לכם המלצה על מפרט אחר לגמרי - הכל מתקבל בברכה פה קצת חרגתי מהתקציב כמו שרואים : מ…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב אישי זעיר, בסגנון NUC של אינטל ורציתי לדעת אם קיים מחשב כזה שעונה על הדרישות שלי. חשוב לי לדעת אם קיים מחשב זעיר שמתאים לי. התקציב כרגע פחות רלוונטי, אך אין זה אומר שאני רוצה מחשב עם ביצועים שלא רלוונטיים עבורי.אני מודע לכך שאת כל המידע אפשר למצוא באינטרנט אבל אני פשוט טובע באפשרויות ובמפרטים ובנוסף קשה לי להתאים את המפרט לדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית והרצת התוכנות photoshop, autocad, proE, matlab וכו' בשימוש לא מ…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד דיי פשוט, כאשר השימושים העיקריים בו יהיו חיבור לטלוויזיה לשימוש כמדיה סנטר( להלן סרטים בFHD על מסך 40"), משחקים פשוטים (לא שיא הטכנולוגיה), מוזיקה ואופיס. חשבתי לרכוש את המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Product/1125/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_HP_ProBook_i3_4GB_500GB_ אשמח לחוות דעת על המחשב, בנוסף אשמח לדעת אם ישנו מחשב טוב יותר, או שמתאים לצרכיי אך בעלות זולה יותר. תודה מראש, שגיא.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב M11X עם כרטיס מסך GT 335 ו WINDOWS 7 ונראה לי שיש לי בעיה, בתצוגה של המחשב אני יכול לבחור תחת DISPLAY את האפשרות PC MOBILE DISPLAY שלפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה אלא אמור להיות שם הכרטיס מסך שלי, עדכנתי גם את הכרטיס מסך שלי וזה לא עזר. אני מצליח להגיע רק למצב שמופיע שם AVAILABLE OUTPUT ON:NVIDIA GERFORCE GT 335. אני גם לא יכול לבחור בקצב ריענון של יותר מ60 HZ. האם המצב הזה תקין ואני סתם מקטר או שיש בעיה איפשהו בלפטופ? פשוט עוד לא הפעלתי על המחשב דברים כבדים גרפית כדי לקבוע את זה בעצמי. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-1502. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. napolan total war או crysis 2 או BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-