ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? לינק: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3144 או כל המלצה אחרת ע"פ הצרכים הנ"ל. תקציב 4500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של FUJITSU SIMENS ויש עליו WINDOWS 7 של החברה. בגרסא יש המון שטויות של FUJITSU ורציתי לדעת האם אני יכול לשים בו דיסק של ווינדוס 7 גרסת OEM. כלומר האם כל האפשרויות של המחשב ימשיכו לעבוד גם עם גרסאת ווינדוס לא של FUJITSU? תודה, ברק
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2540588 מה זה רכיבים מחודשים? מזוייפים? איך הגיעו למחיר הזה אבקשכם להביע דעה. תנקס
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב תקלה בלוח האם שהיה ברשותי, תחת תוקף האחריות מציעים לי לוח חדש במקום. בעזרת האתר של asus השוואתי בין הלוח שהיה לי ללוח למציעים לי ונראה שהוא פחות טוב ממה שהיה לי. בחנות טוענים שאין להם לוח אם טוב יותר לתת. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם. האם ההבדלים משמעותיים? לי אישית מפריע שיש לי פחות יציאות USB בגב המחשב כמו גם סלוט PCI שלא קיים ושאר הפיצ'רים שחסרים בלוח החדש והיו לי במקור. אני לא יודע אם אני ארגיש בחוסר ובגלל זה אני שואל אתכם. http://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LE_R20/#specifications - זה לוח האם שהיה ברשותי והתקלקל http://www.asus.com/Motherboards/H61MA/#specifications - זה לוח האם שמציעים לי במקום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. - ניתן להגדיל תקציב עד 1500 ש"ח ללא תוכנות בכלל וללא ציוד הקפי לא ארצה לחרוג מסכום זה. - המחשב לא מיועד לגיימינג אלא לשימושי אינטרנט בסיסיים, עבודה משרדית וסטרימינג של HD video לטלויזיה ברשת ביתית. - כרגע המסך איננו HD אך כנראה ישודרג ל HD בגודל ''22, הטלויזיה שאליה ארצה להסטרים וידאו היא בגודל ''42 ו-FullHD - הקנייה בשבוע הקרוב. להלן ההצעה: - Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 Tray - Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler - Asus H110MK LGA1151, Intel H110, DDR4, PCIE, VGA, DVI - HyperX FURY 4GB DDR4 2133MHz CL14 - Intel HD Graphics 530 - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - On Board 5.1 Channel Audio …
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה מפרט עד 3000 אלף בלי מסך בעיקר לעבודות וקצת למשחקים תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחפש נייד\נטבוק קטן ושיריץ skype שיחת וידאו ובו זמנית גלישה עם מספר טאבים פתוחים על גבי WIN XP\WIN 7. 1. האם מעבדי ATOM מסוגלים להתמודד עם הדרישה, ואחל מאיזה סדרה\דגם (חד ליבתי\דו ליבתי) 2. הסתכלי גם על המעבד E-350 של AMD , הוא יוכל להתמודד עם הדרישה. 3. אם להריץ את אותו דבר על לינוקס (אובונטו) זה יקל על המעבד? נ.ב חשוב לי שהמעבדים יהיו קרירים, הנייד יעבוד 7\24.
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח, אם יש יותר זול, אז כמובן עדיפות לכמה שיותר זול. כמה אפשר לחרוג אם צריך? 300 ש"ח * מטרות המחשב? אני צריך מחשב חזק לשימוש בתוכנות אדובי: פוטושופ באופן תדיר, פרימייר באופן תדיר ואפטר אפקטס לפעמים. חשוב שיהיה אפשרות תמיכה בOpenGL ובCUDA תלת מימד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לא משמעותי, אני חשבתי על 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 כרטיס מסך: הכרטיס צריך לתמוך בתוכנות עריכה וגרפיקה ולתת האצה של Opengl וCUDA מעבד: i7 מדגם טוב (לא מוכן להתפשר במעבד). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני משתמש טרי בנייד ולפני שאני יעשה נזק בלתי הפיך רציתי להתיעץ איתכם. ברצוני להשאיר נייד שידלוק באופן קבוע לצורכי הורדה. השאלות הבאות: 1. עד כמה זמן אפשר להשאיר ניד דולק שלא ישרף? 2. האם תחנת קירור תועיל לשמור על חום המחשב? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב, אני יודע שהתקציב מאוד נמוך, אבל גם הדרישות מאוד נמוכות. :-\ המפרט צריך לכלול הכל, חוץ מCD, כרטיס קול (על הלוח מספיק), מסך, פלופי. תודה מראש, manbot. נ.ב מצטער אם לא אוכל להגיב בשעתיים\שלוש הקרובות, אני חוגגים לאחי הקטן יום הולדת
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד רק ללימודים בסביבות 6k עם ממשק נוח בבקשה אם אפשר רק המלצה אחת הכי טוב שיש בסכום הזה תודה בכל אופן
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אני מתעניין ברכישת נייד יד 2 ויש לי כמה שאלות. 1. מה ההבדל בין X61S ל X61 ? 2. איזה דגמים של ניידים בגדלי מסך האלה שיצאו לפני שנה שנה וחצי הוכיחו את עצמם כאמינים ? 3. על איזה מהדגמים היה ניתן לקבל אחריות של 3 שנים ? (הבנתי שעל DELL וX61 נתנו ?) 4.איך ה 2510p ביחס לDELL 1310 וה X61 ? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הצעה למפרט מחשב המיועד לשימוש מקצועי כבד. אני לא מפרט את התוכנות בגלל שהן ייעודיות ולא מוכרות [חלקן פיתוח אישי], אבל אני כן מפרט את הצרכים שלי להלן. 1. מארז. המארז צריך להיות עומד, מרווח, כניסות USB ואוזניות שפונים למעלה [ולא באמצע המארז מלפנים]. מקום ל-3 מאווררים. 2. מעבד. אינטל Core i7, הדגם עצמו פחות משנה לי ואני פתוח להצעות. 3. לוח אם. לוח האם צריך לתמוך במרכיבים הבאים: a. לפחות 4 כניסות דיסקים, SATA3 b. ארבע כניסות זיכרון עד 8GB כל אחד להרחבה עתידית. c. תמיכה בכרטיס הגרפי הנוכחי שלי GTX 560 Ti של ג'יפורס 4. שני מאוורים טובים [לא עושה אוברקלוקינג, אבל עובד בסביבה חמה יחסית]. 5. ספק כוח. 500W ומעלה…
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המחשב הזה, הייתי די סגור עליו.. אבל בכללי אף פעם לא ראיתי נטבוק (רק ביוטיוב) ומה הוא מסוגל/לא מסוגל לעשות.. וביוטיוב אומרים שהוא לא מסוגל להריץ אופיס ופוטושופ.. בוא נגיד שהמחשב לצורך גלישה, מסנג'ר, עריכת תמונות בפוטושופ, אופיס, סקייפ, בבילון סרטים ומשחקים פשוטים.. בעיקרון מחשב שאני יכול לקחת אותו לטיסות לחו"ל, ובגלל זה חשוב לי כל הדברים האלה, וקורא כרטיסים מובנה גם מאוד יועיל.. לפי מה שהבנתי הוא גם על תקן N שבחלק מהמוקות בעולם יכול להיות די שימושי.. עוד כמה דברים שאני לא יודע.. המעבד של המחשב הוא N280 1.66Ghz, סינגל קור.. פנטיום 4 2.4Ghz חזק ממנו? ולאיזה כרטיס גרפי אפשר להשוות את הכרטיס שמגיע עם המחשב geforce fx 5200?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ממש ישן presario 700 COMPAQ יש לו 2 יציאות USB כמו שאני רואה אין לי כרטיס רשת אלחוטי אז צריך לקנות ולחבר ל USB השאלה מה אני קונה ראיתי מיליון דגמים תאכלס מה שאני יעשה זה ישדר וויפי דרך הנייד שלי למחשב ככה שלא צריך קליטה של קילומטר ראיתי ביד 2 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=84429add5b7cf91ac618f2f90fa0490332d זה מתחבר ל USB ? זה מספיק לי? ויקלוט וויפי ? מה זה אומר 802.11b WIFI תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יוסיף ויציין שאין למחשב זה שום מטרה להיות מחשב למשחקים או משהו דומה , המחשב הוא לעבודה נטו עם תוכנות גרפיות תלת מימדיות , ע"פ איזשהו מבחן שראיתי לגבי עלות תועלת שווה לקנות את הכרטיס nvidia quadro fx1400 שמצאתי שהמחיר שלו בהשוואת מחירים ראשונית בזאפ הוא כ-2500 ש"ח לכל הפחות השאלה היא האם עדיף אולי במחיר הזה כרטיס מסך אחר (שוב לעבודות גרפיות בלבד) ומה לגבי היעילות הנזקקת לתוכנות אלה מהמעבד הזיכרון והלוח אם... אני חשבתי פחות להשקיע במעבד ולקחת משהו כמו 2GB זיכרון במהירות 667MHz .. אשמח לקבל תיקונים.. תודה מראש לכל מי שיענה..
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
תודה על העזרה הזמנתי היום הנה המפרט :הכל היה חייב להיות בנוי על ASUS לכן לא היה ניתן לקחת כרטיס מסך יקר יותר . INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz ASUS Radeon 9600 XT/TVD 128 mb DDR TV OUT DVI - Retail ASUS P4C800 (875P) - ATX 520w SILVER Q3 2302 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 56K ASUS TERMINATOR MR ASUS CD-ROM X52 MICROSOFT HEBREW Multimedia PS2 Windows XP Pro Hebrew Norton Internet Security 2004 - Firewal
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500 מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה... קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט. המסך שלי זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..) שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור... OC בלי חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , ערב טוב בקשה למפרט הבא: *המחשב מיועד למשתמש עיסקי בכיר לכן חשוב שיורכב מרכיבים איכותיים , לא זולים אך גם לא יקרים עם מחירים מרחיקי לכת -מערכת הפעלה של vista business -lga775 מסוג socket core 2 duo -לוח אם שבו לפחות חריץ הרחבה אחד pci express *16 ולפחות שני חריצי הרחבה pci רגילים. *הלוח צריך לתמוך גם ב ddr2 רגיל וגם ב ddr3 (לשידרוג עתידי) -במחשב- זיכרון 2gb של זיכרון ram מסוג ddr2 בתדר 1066mhz **raid חומרה מובנה בלוח שתומך בסוגים -0,1 לפחות -כרטיס מסך עם שתי יציאות dvi - מובנה או חיצוני -כרטיס רשת 1000mb -מסך רחב "19 בחיבור dvi -כולל ציוד היקפי טוב - עכבר ומקלדת אלחוטיים , רמקולים , צורב dvd וכו ' -כולל מארז , ספק, פלופי , מאווררים וכו' thanks guuuys:) Lo…
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד לשדרג את המחשב שלי בעוד כשבוע והנה המפרט עליו חשבתי ( אני מוסיף רק מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ לוח אם : GIGABYTE GA-P31-S3L זיכרון:KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT כרטיס מסך :GIGABYTE GEFORCE 85000GT 512MB ומארז אני אקח משהו פשוט ב200 ש''ח וספק של 400W יספיק לי. אז תנו הערות/הארות כאוות נפשכם ותעזרו לי תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו הלוח אם והמעבד הם בני 4 + והגיע הזמן לשדרג. אני מעוניין לקנות לוח אם, מעבד אנטל מרובע ליבה, ו 4 גיגה זיכרון. התקציב שלי הוא בסביבות 1500 שקל, והחנות שבה אקנה היא KSP. כל המידע הנחוץ להמלצה רשום, אנא התייחסו אליו ולא לדברים אחרים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-70 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1650x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר למשחקים חדשים העומדים לצאת למשל : Bioshock Infinite, ו-Assasin's Creed: Brotherhood אך גם ל-Black ops ו- Fallout: New Vegas. * לאי…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-