ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום , הקדמה: יש לי מחשב שאצלי כבר בערך שנתיים וחצי מחשב נייח HP פבליון במהלך השנתיים וחצי החלפתי לו מספר חלקים כדי לשדרג אותו ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו משמעותית ולהשקיע 3.5-3K כדי לשדרג משמעותית חלק מהחלקים הקיימים אני רוצה להשאיר וחלק לקנות חדשים להלן המחשב: מבחינת מה שנשאר : הכרטיס מסך , והספק כוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 - 3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
אני חדש בפורומים אבל אני קורא פה כבר דיי הרבה אז אלוהה INTEL P-D LGA775 2.66GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T 784 GIGABYTE GA-8I945PG-RH P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 PCI-E 612 Kingston DDR2 1024MB 533MHz CL4 X2 1370 Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 1390 Western Digital WD800BB 253 COMPUCASE HEC CI-6A21-400 BLUE-BLACK MIDI ATX 4 495 DVR110 Pioneer 274 150 הרכבת מחשב 5258 טוב, המחשב מיועד למשחקים. בעיקרון יש לי שתי רצונות ממחשב, שאני אוכל להיות בעיר המרכזית (איירון פורג') בWOW עם יותר מ 0.4 FPS, כ…
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש המיועד בעיקר למשחקים כמו GTA, DOOM, ומשחקי אקשן ופעולה (משחקים עם הרבה תזוזות...). החלטתי שאני קונה מעבד של AMD מסוג Athlon 64 אבל אני מתלבט בין 3000 ל-3200. יש הבדל גדול בין השניים? עוד שאלה אחת בנוגע לכרטיס מסך, איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אני לא חיית משחקים, אבל אני בהחלט רוצה להנות מהם. התקציב הוא עד 900 ש"ח. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד עבור עבודה בתוכנת עריכה DILIX. המחשבים שמיועדים לשוק הפחות רציני (כמו התקציב) יספיקו בשביל עבודה שוטפת ונוחה עם התוכנה ? * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת עריכה DILIX * גודל המסך? כל מסך 14'' ומעלה * משקל רצוי? אין דרישה ספציפית, אם צריך להיות כבד - שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות? - לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200G * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עד איזה 2000 ככה. המטרות זה בעיקר גרפיקה - דו ממדית, ותלת ממדית ( 3D באופן דיי בינוני לא משהו מטורף... ) המשחק היחיד שאני משחק זה COD4 ברשת, וגם אני לא מתכוון לשחק בו על HIGH או משהו כזה. כמובן כל הדברים מסביב גם... אינטרנט סרטים וכו'... לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, גם לא צורב או DVD וגם לא הארד דיסק... לא מתכוון לעשות OC, עיצוב פחות חשוב לי, וגם רעש לא יפריע לי אשמח לראות רעיונות תודה
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי , אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש עד 5000 ש"ח המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, אני לוקח מהמחשב הישן את העכבר מקלדת רמקולים ומסך. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אז קודם כל נעים להכיר.. אני טס בעוד כשבוע לארה"ב לחודש, ומתכנן לקנות שם מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה בנובמבר הקרוב. יש מספר מאפיינים שחשוב לי שיהיו במחשב, ולגבי השאר אני הרבה יותר גמיש. קודם כל, המסך צריך להיות 13' , המשקל כמה שיותר קל (מקסימום 2 ק"ג) ומקלדת נוחה.. התלבטתי רבות האם לקנות נייד עם דיסק אופטי או לא, בעיקר משיקולי משקל ועובי, ולאחר שכבר הייתי די סגור על קניית מחשב ללא דיסק אופטי, שמתי לב למספר מחשבים שיחד עם הדיסק האופטי עדיין קלים מאד. סרקתי את האינטרט לאורכו ורוחבו, וקראתי חוות דעת כמעט על כל מחשב נייד העונה לדרישות שלי, ונשארתי עם לבטים לגבי שני דגמים: dell latitude e4300 ו-sony vaio sr אין לי ממש העדפה לאחד מהם מב…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
טוב חברים קודם כל אני רוצה להגיד שזה המפרט בערך ה4 שאני בונה דרככם לאנשים לא כולל המחשב שלי, אז המשכו בעבודת קודש זו !! כל הכבוד !! עכשיו, בת דודה שלי צריכה מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" למטרות גלישה, OFFICE, ICQ, תוכנות פשוטות, סוליטר ( ). כמו שאתם רואים, היא לא צריכה מחשב חזק במיוחד, אך היא רוצה שיהיה מהיר. היא קיבלה את המפרט הזה מחנות של קרובים שלנו : לוח אם: GIGABYTE 775 מעבד: P4 2.6 זכרון: INFINION 512. דיסק קשיח: 80G מסך LCD: Mag LCD 786 17" כונן דיסקטים צורב DVD X16 מארז ATX מלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. מחיר 3660 ש"ח. רציתי לדעת איך המפרט, ואם יש מה לשפר. לא לחרוג יותר מדי, התקציב גם ככה 3500. היא כמעט קנתה אותו באותו רגע ואמרתי לה שתחכה. זה דיי…
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מצאתי את המחשב האולטימטיבי בשבילי בתקציב שלי (אחרי מתיחה)- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 סגרתי עם חנות מסויימת על יום ראשון שאני בא לאסוף את המחשב. הראתי לאבא שלי את המחשב היום והוא הבחין שהרזולוציה היא HD ולFULL HD. כלומר 1366X768 ולא 1080X1920 עד כמה זה משמעותי במסך 13.3? סרטים אני בקושי רואה, וגם אם כן אני משדר אותם באמצעות הסטרימר של יס או כבל HDMI לטלוויזיה. המחשב יותר לשימוש של אינטרנט,תמונות,שירים,ופה ושם סרטים. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
שלום.! אני רוצה לקנות לאחיין שלי שעלה לכיתה א' מחשב מתנה...כפי שבטחתי לו.! הוא סך הכול בן 6..! יצא לי מאה ש''ח יותר מדי אבל לא יודע במה עוד אפשר לחסוך..!! אל תשכחו 3700 זה בחניקה..! המחשב צריך ליכלול: מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים..! המפרט שאני הכניתי: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 430 1 430 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 390 1 390 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 250 1 250 כרטיסי מסך Zotac Price Units Total 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E 690 1 690 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 720…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws ₪648 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL7D-4GBRM כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe ₪948 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944577V2 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪130 http://www.skypc.co.il…
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לקנות מחשב נייד. צריך מחשב חזק, הכי חדש, אמין ואפילו שיראה סקסי... למטרת עבודה ועסקים.עשיתי סקר שוק. עברתי על עשרות מחשבים וחברות.החלטתי לקנות Asus N76.אשמח אם תגידו לי שהקנייה הזו תשתלם ל-5 שנים הקרובות.המחשב יחזיק את כל התוכנות החדשות ומערכות הפעלה שיצאו גם בעוד שלוש שנים?המחשב יתמוך גם בטכנולוגיות חדשות שיפותחו בחמש שנים הקרובות? (חיבורים יציאות חדשים וכאלה)תודה אחים! 8)
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX WD 80GB 7200RPM ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI מה אתה אומרים על המפרט הזה תגובות...
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חג שמח אשמח לעזרה וייעוץ ברכישת מחשב נייד לשימוש ביתי. המחשב מיועד לשימוש כל חברי הבית כולל ילדים בבי"ס יסודי תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח, חריגה רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב העבודה משרדית, יוטיוב, מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב…
-
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Leage of Legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך המלצה למפרט מחשב בסיביבות ה 1900 שקל (20 שקל או 100 פה לשם לא מזיז) אז ככה אני צריך שזה יהיה מחשב יחסית חזק וטוב שיריץ בעתיד בעב"זה VISTA ומשחקים טובים ללא בעיות ראשית: לא צריך שיהיה הרד דיסק כי לא מזמן קניתי הרד דיסק חדש 80 גי'גה ומסך LCD לענין הזכרון שיהיה במחשב אני כנראה יקנה מ EBAY אני רוצה לקנות זכרון DDR2 667 לכן צריך לוח תומך לזכרון הזה(מי שממליץ ללכת על 800 שיפרט בבקשה למה ....=]) עכשיו אני מאמין שרבים יסכימו איתי ויהיה כדאי ללכת על AMD אבל אשמח ללכת אולי גם על INTEL עכשיו בעקרון הרכיבים העקריים שצריך המחשב זה: BOARD-לוח PCU-מעבד זכרון(אני קונה בנפרד) הרד דיסק(יש בנמצא) כרטיס מסך חזק!! ומארז כמובן..ואולי ציוד הקיפי..כמו עכבר ומקלדת(אפשר אלחוטי …
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
-
-
הצרכים: גלישה, משרד, צפיה בסרטים, משחקים (לא צריך הגדרות מקסימליות) החומרה שיש לי: HD SATA, צורב DVD וכרטיס מסך ATI Radeon 9800 Pro האם כדאי לי לרכוש לוח AGP ולהשתמש ב- Radeon, או שהוא כבר לא מספיק בכלל למשחקים כבר? המשחקים היחידים שאשחק הם סימולציות נהיגה עם הגה Momo Racing כיפי שיש לי. עד עכשיו שיחקתי בעיקר Colin McRae Rally. אני מצפה ל- Colin Mcrae DIRT שיצא בקיץ. האם הכרטיס שלי יריץ אותו? נאמר לי ש- DDR2 עדיף על 1. האם יש לוחות AGP DDR2? תודה רבה. אני מעריך את זה.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, גרפיקה קלה (פוטושופ פה ושם, מצגות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?WIN10 עברית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6400 BOX SUNBEAM Tuniq Tower 120 ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 Leadtek Geforce 7900 GS Extreme, 256 mb DDR3 256-bit, Dual DVI, PCI-Express Retail Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Pinoneer x16 DUAL LAYER Beige bulk DVR-111D THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan Enermax Liberty 500W סה"כ 7411.5 שח השימושים הם בעיקר משחקים, אבל בעתיד גם OC. הוא כבר מתכנן לקנות אותו, אבל רק רוצה חוות דעת, ככה שלא צריך שתבנו מפרטים, אלא אם יש לכם דברים קטנים שהייתם ממליצים עליהם.. תודה מראש ד"א, עכשיו ראיתי אשכול בפורום תצוגה וגרפיקה שאמרו שם שה-x1950Pro יותר טוב.. אז לקחת את ה-1950?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לילד שלי (בן 6 אתמול ) יש מחשב קצת ישן . הוא מאוד אוהב משחקי פעולה כמו FarCry ולאחרונה שיחק ב XBOX במשחק COD 4 ומאוד התלהב . בקיצור האופציות העומדות כדי לרצות את הזאטוט : 1. לקנות XBOX + משחקים ( ולמכור את האוטו ....) . 2. לשדרג את המחשב הקיים למחשב משחקים בסיסי עם יכולת שידרג עתידית. 3. לשדרג למינימום ההכרחי את המחשב הקיים - שנה הבאה נקנה XBOX או מחשב חדש . כרגע המחשב הוא DELL 8300 מתקופת הדינוזאורים ... המפרט שלו : מעבד: Pentium 4 HT 2.8Ghz . זכרון : 512Kb 533Mhz . כרטיס מסך : MX440 . דיסק קשיח : 80G . מסך 15" CRT תתפלאו אבל על המחשב הזה Far Cry הראשון רץ ממש טוב . ויש עוד כמה משחקים דומים שאין איתם בעיות . לגבי המשחקים החדשים אני די בספק .. לגבי שידרוג…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-