עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? לא מוגבל באמת, אך שפוי. עד 6-7 אלף, אם יש צורך. אם מחשב של 2-4 יעשה את העבודה, אין בעיה. 2. מטרות המחשב? לעבודה כבדה עם מוסיקה והקלטות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול טוב לא צריך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר, כרטיס קול של ASUS 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מאד חשוב שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה תספיק 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבר לכרטיס סאונד מאד איכותי ושקט, לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי שקט שאפשר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by toms979,

אחותי סטודנטית לפסיכולוגיה רוצה לרכוש מחשב נייד למטרות- כתיבת עבודות office לראות סדרות וסרטים ואינטרנט. כמו כן שהמחשב ירוץ מהר וחלק. מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה באילת: http://ksp.co.il/?uin=35906&select=.268..271..213..2183..466. המחיר באילת יוצא 2240 שקל. משתלם? יש המלצות למחשב אחר במחיר בסדר גודל הזה? (עם ssd, מעבד i5 דור שישי ומעלה?) *לא צריך ווינדוס 10 כי מקבלים חינם מהאונברסיטה. תודה!

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  3. Started by iLoveElectrO,

חלק ממכם כנראה זוכרים את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/529448-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%94%D7%91%D7%90? לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב (נסיעות, טיולים וכו'), ובזמן שעבר חשבתי לשים עוד קצת כסף ולשדרג את המעבד למעבד חזק יותר.... המפרט עצמו מצויין, כרטיס מסך מספיק חזק, 8 ג'יגה ראם, ודיסק קשיח SSD (הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc) אשמח להמלצות למעבד ספציפי (של 3.8Ghz נשמע מספיק חזק), כי אין לי שמץ של ידע בנושא, וכמובן האם צריך קירור יותר טוב למעבד הנ''ל, או שהקירור במפרט מספיק... עדיף מעבד של i5..

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by RoiC,

אני מתחיל ללמוד בסוף החודש, ואני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בשנים הקרובות, שיתאים גם לצרכי לימודים, וגם ישמש כמחשב גיימינג. (חשוב מאוד שגם יהיה מצב טאבלט למחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות להגיע כמה שיותר קרוב ל-5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (עד 6,000, ורצוי מאוד שלא). 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגיימינג. * במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל, אבל בואו נשתמש בדום החדש על דרישות גבוהות בתור אינדיקציה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחש…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  5. Started by falken,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV NFS וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  6. שלום, הרכבתי את המפרט הנ"ל לאחר קריאה בפורום. התקציב הוא עד 1700שח, והHTPC הוא לצורך ניגון סרטי FHD, BLUERAY ו3D המוזרמים ממחשב אחר ברשת הבייתית (קווית 1GB). בנוסף, חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט. שיפורים \ הערות יתקבלו בברכה.... מעבד: AMD FM1 A4-3300 2.5GHz + HD6410D מחיר: ₪317 לוח אם: ASROCK A75M-HVS מחיר: ₪344 זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 מחיר: ₪115 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA מחיר: ₪95 מארז: ENERMAX LAGUNA + 300W PSU מחיר: ₪368 דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3 - מחיר: ₪446 מחיר סופי: 1685

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  7. המטרה - מחשב יפה שישתלב בסלון, ומיועד בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקים - אין צורך בכרטיס טלויזיה. הוא גם צריך להיות די שקט, אבל לא חייב דממה מוחלטת. הנה מפרט שבניתי (החלקים משתי חנויות שונות). (עודכן - ספק הוחלף מ-TT לאנרמקס) Case: Thermaltake VC4000SNS Mozart Silver HTPC 577 Power Supply: Enermax EG365AX-VE 350W 303 Processor: AMD Athlon64 3500 (Box) Socket AM2 650 Motherboard: Asus M2N-E 723 Memory: 2 x Samsung Original DDR2 512 MB 667 MHz 696 Hard Drive: Western Digital SATA2 250 GB WD2500KS 500 Graphics Card: GIGABYTE NX76T256D-RH GEFORCE 7600GT 256MB 842 Optical Storage: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM 224 Total 4515 הערות: המארז - היחיד שעבר את ה (WAF (Wife Acceptence F…

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by itay2424,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרו תוכנת unigraphics * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by Itzhak Davidi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, גיימינג בינוני\קל, שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, סקאצ', UX/UI תוכנות אנימציה \ עריכה \ אפטר אפקטס) ומשחקים כגון סימס (המחשב בשביל בחורה..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר סטנדרטי אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן אופטי, כן חשוב SSD בעל נפח של לפחות 512. או 128 + 1TB HDD . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ …

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מסיים שנתיים התחייבות ב 012 ובוחן אופציות לעבור לספק אחר כרגע אני שוקל לעבור לאורנג' בעקבות המבצע על המחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה הרבה זמן, כיום יש לי דינוזאור בשם IBM THINKPAD T43 שהאמת אם רק הייתי מוסיף לו עוד קצת זיכרון יש מצב שהוא ימשיך לספק אותי (רק 512MB כרגע!) אני בעיקר משתמש במחשב לצורכי עבודה סטטיסטית ואופיס למרות שהייתי רוצה שהמחשב יוכל להפעיל ברמה מסויימת קצת משחקים (יותר מתחוכמים מסוליטר..) וגם כמובן לראות סרטים עוד נושא חשוב שהמחשב יהיה במשקל סביר ולכן אני מוכן לרדת קצת בגודל המסך מתוך המבצע של אורנג המחשב ששמתי עליו עין הוא ה HP DV3 2090EJ(מסך 13.3, מעבד T6400 3GB זיכרון, 250GB הארדיסק, כרטיס מסך NIVIDA ועוד) לפי המבצע שלהם הנייד…

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אחרי כמה שנים ללא פירמוט, החלטתי לפרמט את הנייד של אחי compaq presario v4109ap. אחרי שראיתי שהוא שכח את דיסק הדרייברים בדירה שלו, ניגשתי לדף המוצר באתר של hp/compaq, הורדתי את הדרייברים וניגשתי למשימה. הכל עבר חלק, עד שניגשתי למנהל ההתקנים וראיתי את סימן הקריאה הארור ליד בקר וידאו וליד בקר מסך (VGA). חיפשתי שוב, אולי לא התקנתי דרייבר מסויים אך לשווא ואז גם שמתי לב שאין בכלל את הדרייבר לכרטיס המסך בדף המוצר! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&product=1100249〈=en אני אולי מתבלבל ואחד מהם הוא גם של כרטיס המסך?? אם לא, איפה אני מוצא את הדרייבר? ועוד משהו, אני גם לא מוצא בשום מקום את המפרט של המחשב... ושוב, גם לא בדף המוצר…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by cyberX,

מחשב בן 4 CPU : E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GPU : GIGABYTE 8800GT 700/920/1840 + ZALMAN COOLING M/B : GA-EP35-DS3 MEMORY : Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 PSU : CORSAIR VX550W 41A H/D : Western Digital 320Gb 16MB AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by TAMIRRR013,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14-15 אינצ * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא הבנתי * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 gb * צורב DVD? לא אם יש כונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חברה שתיהיה טובה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אבל שהביצועים יהיו טובים בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW2,BFBC2,Counter strike לא חובה להריץ על הכי גבוה את הBFBC2 אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להריץ את MW2 על הכי גבוה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 וגם L…

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  15. twintech 9800gt XT 512 OC או Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. שימושי המחשב - תחליף שולחני, יהיה שימוש בעריכת סרטים, צפייה בסרטים, עבודה שוטפת (אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן), ומשחקים. גודל המסך פחות קריטי פה, מה שחשוב זה החומרה של המחשב, גודל הכל יתאים הכל מ-14 ועד 17 אינץ' משקל וזמן סוללה גם לא ממש משנים כאן כי זה יהיה מחשב שולחני למעשה, אני אנייד אותו לעתים רחוקות יחסית ולנקודות עם מתח. יציאת HDMI חובה. בלוטות יתרון גדול. נפח כונן קשיח לא ממש משנה כי יש לי שניים חיצוניים, גם 120 יספיק לי, כונן SSD יתרון גדול. חובה צורב DVD, עדיפות לקורא בלוריי, לא חובה. אחריות בינלאומית לא משנה, העיקר אחריות טובה בארץ. חברה מועדפת - Dell, Asus התקציב כמו שכבר ציינתי הוא כ-9K ש"ח המחשב ייקנה בארץ. עוד בעיה שיש לי היא עם ההמלצות כאן לא ללכת בשום פני…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by MoMo-P,

החלטתי לקנות את המפרט הבא: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 1 ¤ 1100 ASUS Sli-Premuim WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 עכשיו שני דברים שמטרידים אותי הם: 1. זכרון פנימי - עד 1500 ש"ח. אני לא מבין גדול בנושא (מן הסתם בגלל זה אני פונה אליכם), אבל משום מה אני חם על Geil. יש זכרונות כל כך מגוונים שאני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי מתאים ללוח אם + מעבד הנוכחיים. לפי המאמר על לוח האם הבנתי שרצוי שאני אשלב איתו זכרונות מסוג TCCD (כי אינם צורכים מתחים גבוהים). חוץ מזה ישנ…

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by integral,

אני צריך עוד מחשב לעבודה משרדית פשוטה. אם כבר אז חשבתי קצת להנות ממנו ולעשות OC. אני מעדיף כרטיס מסך משולב. חשבתי על AMD 2500+ וולקנו 12 (זה הקולר היחידי שיש במקום שאני קונה - שמעתי שחוץ מהרעש במהירות הגבוהה הוא לא רע). זיכרון: KINGSON 3200 1X512 או 2X256 לוח איפה שאני קונה יש את הלוחות הבאים: AMD 8RGM3I NFORCE2 S/L/V EPOX AMD 7N400-L Lan agp8 D.Chnl GIGABYTE (בלי כרטיס מסך) AMD A7V8X+V+Lan+S ata133 agp8 ASUS AMD K7S8XE+ S/L SATA ASROCK (בלי כרטיס מסך ושונא את SIS) AMD K7S41GX Vga/S/L ASROCK כל הלוחות הם פחות או יותר באותו המחיר א) על איזה מהלוחות הייתם ממליצים ל OC? ב) עד איפה ניתן להגיע עם ה OC? ג) האם זה ישנה אם ארד מהקינגטון להיונדאי\מיקרון? ד) יש עוד שני לוחות יקרי…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by Peleg212,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , הארדליין dayz -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by Shlompy,

שלום אנשים. הצלחתי להחיות בחזרה את ה DV6000 של HP (אחרי חימום של הצ'יפסט של NVIDIA עם מצית), אבל מאחר ולא חשבתי שאני אחיה אותו אי פעם, לקחתי את הדיסק הקשיח שלו לעשיתי אותו חיצוני, ואיןכשהו העריסה והמתאם הלכו לפח. מצאתי רק באתר אחד באינטרנט בארץ ב LAPTOPEXPERTS, גנבים רוצים בערך 140 שקל רק על העריסה, אין להם אפילו את המתאם. באיביי יש ב 4$ אבל אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מישהו מכיר מקום בירושלים שמוכר חלקי חילוף למחשבים ניידים של HP?? אפילו יד 2 אם למישהו יש במקרה.. (במחירים שפויים כמובן) מצורפת תמונה של שני החלקים שחסרים לי. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  21. אני מחפש נייד\נטבוק קטן ושיריץ skype שיחת וידאו ובו זמנית גלישה עם מספר טאבים פתוחים על גבי WIN XP\WIN 7. 1. האם מעבדי ATOM מסוגלים להתמודד עם הדרישה, ואחל מאיזה סדרה\דגם (חד ליבתי\דו ליבתי) 2. הסתכלי גם על המעבד E-350 של AMD , הוא יוכל להתמודד עם הדרישה. 3. אם להריץ את אותו דבר על לינוקס (אובונטו) זה יקל על המעבד? נ.ב חשוב לי שהמעבדים יהיו קרירים, הנייד יעבוד 7\24.

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by pasofiso,

יש לי מחשב די ישן.. רוצה לעדכן שאני יוכל לשחק battlefield 3 בהגדרות גבוהות....השאלה כמה זה ראלי בתקציב של סביב ה1500 יש לי כרטיס מסך nvidia 550 GTX 1GB לוח אם EVGA 680I זיכרון-2GBddr2 ocz *4 מעבד- E6750 650w Antec purpower חשבתי לעדכן את הלוח אם, מעבד וזיכרון... מה אתם חושבים כדאי לקנות? האם כדאי לשקול SLI.? בנוסף אם התקציב נמוך מדי , כמה צריך להשקיע עוד שיהיה ראוי?

23. זקוקה להמלצה של מפרט לצורכי גרפיקה, שימוש עיקרי בתוכנות" פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, דרימוויבר, אפטר אפקטס ןבעתיד תלת מימד. התקציב כולל ציוד הקפי, מסך, מקלדת ועכבר. חשוב שיהיה כרטיס גרפי חזק ואיכותי ושהמחשב יהיה שקט במידה סבירה. לא ניתן לחרוג מהתקציב אם אפשר לחסוך מה טוב. תודה רבה!

24. Started by leahd3,

איך המפרט הזה??? מעבדי ‏AMD Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AM3, 890GFX, DDR3 1333, VGA ATI HD4290 2xPCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כרטיסי מסך ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבי DVD none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Elite 370 Black (No PSU) מאווררים וגופי קירור none מאווררים …

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by g_a12,

אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS

• 1 תגובה
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.