עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך את חוות דעתכם על המפרט שבניתי מארזים Compucase HEC 6K31 300ART Silver/Black ¤239 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤117 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM AM248DCT ¤514 1 זיכרונות Corsair 512MB Value Select DDR2-667 C512667 ¤80 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 רמקולים LOGITECH R-10 ¤125 1 מקלדות LOGITECH Classic Keyboard ¤77 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤159 1 עכברים מיקרוסופט אופטי שחור - BASIC ¤40 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤42 Total Price : ¤2114 המחשב ישמש לאופיס ,גלישה באינטרנט, ושמיעת מוזיקה. חשבתי על לשים 2 ג'…

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  2. טוב, אני יודע שהתקציב מאוד נמוך, אבל גם הדרישות מאוד נמוכות. :-\ המפרט צריך לכלול הכל, חוץ מCD, כרטיס קול (על הלוח מספיק), מסך, פלופי. תודה מראש, manbot. נ.ב מצטער אם לא אוכל להגיב בשעתיים\שלוש הקרובות, אני חוגגים לאחי הקטן יום הולדת

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד ד)צפיה בווידאו HD ה) מעט עבודה ב-Soildworks לא לפרנסה השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. רמת שקט מתבקשת מ-1 עד 10 - 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-…

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד HP DV5 1179 עכשיו אני בונה לו גוף קירור שאני בונה בעצמי ולכן אני צריך מסמך PDF שמתואר בו את פנים המחשב מכל מיני זוייות וכתוב לי בדיוק איפה מונח כל רכיב מהכרטיס מסך החמים למעבד המצונן חיפשתי בכל HP ולא מצאתי חשוב לציין התרשים הזה כמסמך PDF נצפה ע"י בעבר אך לא שמרתי אותו זאת אומרת המסמך קיים האם תוכלו לעזור לי בחיפוש מבנה פנימי DV5 1179..?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by solzi7x,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים וצפייה בסרטי HD, כמובן שזה לא אמור להוות בעיה או שיקול לפי דעתי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך בציוד היקפי כלל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צאיך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?קשה לבטא במספרים, השקט חשוב, לא על מחיר הביצועים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן אולי קטן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הר…

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  6. יש לציין שהמחשב לצורכי עבודה משרדית , משחקים ברמה בסיסית, בעיקר אינטרנט ושיתוף קבצים,קצת סרטים. אז איך המחשב שאני רוצה להזמין ? מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 435 1 435 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS Price Units Total M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 470 1 470 זכרונות‏ DDR II 533 Price Units Total 1GB TwinMOS 405 1 405 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 1 320 צורבים‏ Pioneer Price Units Total DVR-112D DVD±RW Black 215 1 215 מארזים‏ Price Units Total JSPTech T-688 HTPC 400W Black 265 1 265

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by normanush,

שלום רב, אני מעוניין להזמין את החלקנים הנ"ל, יש לי כבר ספק , מארז ועוד 8 גיגה זיכרון. אשמח לשמוע תגובתכם בנושא... התקציב הוא עד 3.5 - מקסימום 4.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by Shaool Levy,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1494 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל - LanCool PC-K65B + Seasonic 650W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪835 קירור למארז: Asetek Vapochill 9cm PWM Fan (Panasonic OEM) כמות: 1 - מחיר: ₪48 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כמות: 1 - מחיר: ₪49…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  9. · סביב 6K כולל מע"מ · המחשב ישמש לעריכה גרפית - photoshop, Illustrator, indesign ועבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו' · כרגע מסך LG – L200CP בעתיד אולי מסך נוסף חדש · שקט ב- 1-8 = 6-7 · לא 3D, לא OC, ללא תוכנות · אזור המרכז הגעתי למפרט הנ"ל. האם יש פה רכיבים שכדאי לשדרג? לדוגמא הספק? או רכיבים שאני יכול לחסוך בהם? תודה רבה [TABLE=align: right] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1. [/TD] [TD]מארז[/TD] [TD]CM 690 II Advenced - RC-692A-KKN5[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. [/TD] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-Z97-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]3. [/TD] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7-4790[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. [/TD] […

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by AdamS,

שלום, כנראה אני עומד לקנות מחשב נייד בחו"ל. הדגם הוא (לא סגור): Sony VAIO VGN-SZ281P/X. רציתי לדעת אם יש על המחשב הזה ועל הסידרה כולה אחריות בארץ. אמרו לי שלא, אבל אני רוצה לברר את זה לעומק. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  11. אני מתכנן לרכוש את המחשב באילת השבוע, אני אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו, האם יש מקום לשיפור קטן, האם יש צוואר בקבוק וכד' ואני לא מתכוון לעשות OC ודברים כאלו או אחרים למחשב. להלן המפרט מהאתר KSP(המחירים הם ללא מע"מ) : דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - IR16 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Antec Bloody Tiger A40 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-4 שנים טובות. (שאגב, את המפרט הרכבתי [מזמן] בעזרת הפורום - תודה!!) אני בסה"כ מרוצה ממנו אבל רציתי לשפר מעט את הביצועים ע"י קניית זיכרון פיזי ואולי כרטיס מסך. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן יחסית ותואם רק: DDR2 זה אומר שאני צריך לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת מומלץ להחליף את הלוח-אם, אם זה סיפור גדול, ואם חברות כמו קיי-אס-פי עושים דברים מהסוג הזה. עוד שאלה מתבקשת היא - אם זה בסדר להחליף לוח אם, איזה דגם כדאי? (תכלס רק לצורך שידרוג זיכרון\כ. מסך) כנ"ל גם לגבי כרטיס המסך. צירפתי את המפרט עבור המחשב שלי. תודה רבה על העזרה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 D…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

14. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  15. שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500 מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה... קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט. המסך שלי זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..) שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור... OC בלי חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  16. אוקיי אנשים, יש לי את המפרט הבא ב-3700ש"ח, כרטיס מסך אני הולך להחליף למשהו פשוט יותר, מה ה-PCIe הזול ביותר עם V-OUT? איך כל שאר הרכיבים, איך המחיר ואיפה אפשר לחתוך? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Micron PC3200 DDR 400 Dual DDR 512MB(2x256) כונן קשיח: WD 80GB 8MB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E צורב: LG 52X32X52 מארז: RAIDMAX Scorpio 868 ספק כוח: RAIDMAX 420Watt

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by ohaina,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיס…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  18. קניתי לפני חודש וחצי מחשב של Dell מדגם Inspiron 7720 ואני מעוניין לשדרג את הארדיסק ל Ssd אז קודם אני מחפש המלצות לארדיסק טוב של 128GBודבר נוסף אם אני חייב להוציא את הארדיסק שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם או שיש אפשרות לשים אותו בנוסף. גם הבנתי שאם אני פותח את המחשב לבד הם יכולים לדעת את זה ואז אני מאבד את האחריות שלהם. אז אם לקנות ולהחליף לבד או ללכת למעבדה של Dell שהם יעשו לי את זה וככה לא לפגוע באחריות. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by Pooh,

אהלן, מניח שזה לפורום הזה למרות שאני לא צריך ככ שיבנו לי מפרט אלא רוצה לעשות התייעצות של הרגע האחרון לגבי קניית מחשב נייד. אני שבוע הבא באילת ומנצל את ההזדמנות לקנות מחשב שם. ההתלבטות היא בין שני מחשבים Lenovo Yoga 500 וasus x556ua. עיקר המטרה שלי מהמחשב הוא שירוץ חלק ליחסית זמן ארוך, אופיס, עיצוב גראפי בקטנה, גלישה ותכנות בקטנה (סי שארפ בעיקר). מעבר לזה שיריץ משחקים פשוטים. אלה שני המחשבים שאני יכול להרשות לעצמי, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. אסוס- http://ksp.co.il/?uin=31255 לנובו- http://ksp.co.il/?uin=31616&select= אשמח לתשובה מהירה, שיהיה סופש נעים ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  20. שלום ושבת שלום! רציתי להתייעץ בקניית נייד השימוש שלי הוא רגיל + משחקי מחשב כבדים התקציב שלי הוא בין 5000-4500 ש"ח אני רוצה מסך בגודל של 13 אינץ האם יש לכם המלצות? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  21. Started by assafmag,

שלום לכולם, מחשב לא למשחקים כבדים אבל כן בשאיפה למחשב חזק ככל האפשר ולמהירות ולאפשרויות שדרוג מקסימליות. הפריטים שכבר יש לי (שאני לא צריך לקנות): זכרון DDR 400 1750 MB צורב דיוידי מסך מקלדת/עכבר/רמקולים כ.מסך (PCI-E) את כל השאר (מעבד, לוח אם, מארז, וכו') אני רוצה לקנות חדש . התקציב שלי, כאמור, עד 1700 ש"ח. תודה לכל מי שיעזור. (יש סיכוי למעבד כפול ליבה????)

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  22. באותו מפרט בדיוק יש הפרש של יותר מאלף שקל (הSTUDIO XPS יותר יקר מSTUDIO רגיל) מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שתי הסדרות אם המפרט הוא אותו דבר בדיוק.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  23. האם אפשר להשיג מחשב טוב במפרט של 5000 ש"ח? המחשב מיועד קצת למשחקים והרבה לקידודי וידאו אודיו הרבה בתחום הזה. שמעתי שפה בתחום של קידודים מומלץ אינטל(וזה לא כולל את הFX-57 ששמעתי שגם עבר את אינטל) כמו שאמרו...חחחח. אם יהיה אפשרי לסדר מחשב ב-5000 שקל. תודה לעוזרים!!! לא כל כך הבנתי מה הייתה הבעיה בכל מקרה אולי הייתי צריך להוסיף שיש צורך במקלדת בעכבר ברמקולים ובהכל ממש הכל. העיצוב של המארז לדוגמא לא כל כך חשוב. מקווה שזה בסדר.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  24. עזבו...

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by AMD-GUY,

שלום לכולם. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד ללימודים. הדרישות הן סוללה חזקה ביותר, 2GB ראם לפחות ודיסק קשיח של לפחות 160 ג'יגה. עד 2500 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים