ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
המטרה - מחשב יפה שישתלב בסלון, ומיועד בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקים - אין צורך בכרטיס טלויזיה. הוא גם צריך להיות די שקט, אבל לא חייב דממה מוחלטת. הנה מפרט שבניתי (החלקים משתי חנויות שונות). (עודכן - ספק הוחלף מ-TT לאנרמקס) Case: Thermaltake VC4000SNS Mozart Silver HTPC 577 Power Supply: Enermax EG365AX-VE 350W 303 Processor: AMD Athlon64 3500 (Box) Socket AM2 650 Motherboard: Asus M2N-E 723 Memory: 2 x Samsung Original DDR2 512 MB 667 MHz 696 Hard Drive: Western Digital SATA2 250 GB WD2500KS 500 Graphics Card: GIGABYTE NX76T256D-RH GEFORCE 7600GT 256MB 842 Optical Storage: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM 224 Total 4515 הערות: המארז - היחיד שעבר את ה (WAF (Wife Acceptence F…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בשורה של ה-Fים מופיעים לי לחצנים של השמע, תאורה וכו' ואם אני רוצה לעשות רענן לדוגמא אני צריך ללחוץ על כפתור FN + F5 איך אפשר לעשות שה-Fים יהיו הברירת מחדל ואני לא יצטרך ללחוץ כל פעם FN + F תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודות גראפיות בתוכנות פוטושופ ורוויט ואוטוקאד ובמיוחד לרינדורים הכרטיס מסך קצת יקר לי ורציתי לדעת האם הוא שווה את ההפרש.אם לא אשמח לחלופה. נראה לי זה מחשב מספיק חזק ואני לא ארגיש בהבדל. לא מיועד למשחקים!! Intel Core i7-920 Box-מעבד Gigabyte GA-EX58-UD3R- לוח אם Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MBא (אולי נעלה לGB500 כי ההפרש 50 שקל)-דיסק קשיח NY Quadro FX1800 768MB PCIe -כרטיס מסך מארז V9 -מארז SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 -ספק G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ-זיכרון
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקציב גבולי, כמה שפחות יותר טוב עדיף 1000 אם אפשר. הרכבה עצמית אז אין לי בעייה לקנות כל חלק ממקום אחר (כל עוד זה באיזור המרכז כי אני מעדיף להגיע לחנות מאשר לקבל משלוחים). יש לי כבר ספק כח (400) וזכרונות (2x 1GB DDR II 800). מטרת המחשב: אינטרנט וסרטים (מחשב לסטודנט). מה שמצאתי: מתוך KSP: לוח אם: ASUS M2N68-AM - מחיר 290 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7964 מאוורר למארז: Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan - מחיר 40 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8430 כונן קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB WD3200AAJB - מחיר 330 - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3676 צורב: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מחיר 115 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארז: Compu…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בשל הירידה התלולה במחירי הנוטבוקים חשבתי להחליף את הנייד הכבד שברשותי, אך ממה שהבנתי בקרוב יוצאים לשוק מעבדי atom חדשים ( אטום הוא המעבד השולט כרגע בשוק לא?), שיציגו שיפורים בביצועים ובזמן הסוללה. לכן לפני שאני רץ לקנות אחד, האם שווה לחכות עוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני גרפיקאי במקצועי...מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי החזק ביותר שהתקציב מרשה לי שיהיה הרבה מקום בקשיח וסוללה טובה תוכנות 3d 2d רינדורים וכל מה שבניהם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב ולא בעל מימדים מפלצתיים - עיצוב "נקי" 17" עם רזולציה טובה(אם אין ברירה מתפשר על 15 עם הביצועים חזקים יותר ביחד למחיר) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בעבר הרכבתי פה מפרט שכלל את המעבד AMD X3 720 אך TMS אין להם את המעבד הזה יותר במלאי ובנוסף יצא ה i5 ולכן התחלתי לחשוב על מפרט חדש. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים מדי פעם (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל בהחלט שיהיה שקט עד כמה שניתן. אני יודע שיכול להיות שתגידו שהמחשב חזק מדי לצרכים שלי, אבל המטרה פה היא גם השקעה לטווח ארוך כיוון שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בכמה שנים הקרובות ולכן הלכתי על מ…
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש Dell Latitude D620 עם מעבד daul core 2.0, דיסק קשיח 100/7200 וזיכרון 2X512. בדקתי את זמן הסוללה וכאשר רק וורד פעל הסוללה הספיקה לשעתיים וחצי בלבד... האם זה נורמלי? מישהו יודע מה זמן הסוללה המקובל למחשב כזה או איפה אני יכול לבדוק את הנתון הזה? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? - Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם - gigabyte- K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 כרטיסי מסך? - Powercolor X800GT 256MB DDRIII, PCI-E דיסקים קשיחים -? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים - Teac/SONY 1.44 צורבים? DVD Recorders - NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? - HEC Compucase CI-6A21 400W מסכים -? SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדות - MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים - 400 W ------- סה"כ - 6380 (כולל הרכבה. המפרט הורכב ב-KSP) מה דעתכם על המפרט? בנוסף, יש לי כמה שאלות ספציפיות: אני מעוניין להוריד את המחיר אל מתחת לקו ה-6K. האם כרטיס המסך הנ"ל (שמחיר…
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש לבית שיחליף את המחשב שלי שהוא כבר דיי זקן (פנטיום 4 ו512 מגה זכרון...) לאחרונה ראיתי הרבה מהמחשבים MiniATX שהם ממש קטנים וזה דיי קרץ לי דוגמא לאחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur=1&t=1 עוד ראיתי של לנובו http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?ProdID=2137433150 רציתי לשאול אם מחשב כזה יכול גם להריץ משחקים עדכניים בכבוד ? (המסך שלי syncmaster t260hd 26') שזה אפילו קצת יותר מפול הייץ' די ובכללי העצה שלכם אם כדאי לקנות מחשב כזה או שאם יש מקום פשוט להביא מחשב רגיל וזהו ?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
twintech 9800gt XT 512 OC או Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים, ואחת הדרישות שלו זה מחשב עם מסך שיכול להפתח למצב שקרוב ל-180 מעלות. הוא אומר שהוא רוצה את האפשרות לשכב על הבטן במיטה, כשהראש מחוץ למיטה והמחשב למרגלותיה על הרצפה ושהו יהיה מסוגל לראות את מה שהמסך מציג. אז אם מישהו מכיר, אני אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקנות מחשב HTPC שיחובר למסך FHD וישמש בעיקר להרצת תכני HD חשוב לי מאד נושא השקט ושהמארז יהיה קטן (mATX). אין צורך בכונן קשיח. התקציב הוא עד 2000 שקל אך עם גמישות בהתאם לצורך. תודה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני משתמש טרי בנייד ולפני שאני יעשה נזק בלתי הפיך רציתי להתיעץ איתכם. ברצוני להשאיר נייד שידלוק באופן קבוע לצורכי הורדה. השאלות הבאות: 1. עד כמה זמן אפשר להשאיר ניד דולק שלא ישרף? 2. האם תחנת קירור תועיל לשמור על חום המחשב? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז בוודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, ומשחקים כמו GTA V , FIFA 15.... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי אבל עדיף להישאר בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - אני מניח שאתם יודעים מה זה אומר, כל הCOD למיניהם, AC בכל גירסאותיו וכבדים יותר - שיריץ באיכות גבוה. תכני HD - צפייה בסרטים/סדרות באיכות HD (אני בעל מסך 1080p). עבודה משרדית - עבודה בוורד, אקסל, פאוורפוינט וכל זה. תכנות - ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 ב) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
דעתכם על המפרט לעריכת וידאו, אודיו. אפשר יותר אני יודע... אבל בטווח המחירים הזה האם זו בחירה נבונה? האם זה יריץ פרמייר בצורה סבירה. ברור לי שכרטיס מסך חזק יועיל כאן אבל האם זה יסחוב בצורה סבירה? העריכות הן מידי פעם ולא בצורה מקצועית לחלוטין. אפשרית חריגה קלה . אבל ממש בוא נאמר עוד 500 שקלים. אני זקוק לעזרתכם בתודה מראש. b]מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪979 מעבד: [..] INTEL 3450 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪896 לוח אם: [..] INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK -…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם צרכים: אני מעוניין במחשב נייד לצרכים של סטודנט אך בקרוב אני אטוס לתקופה ארוכה לחו"ל שם הוא ישמש אותי גם כמחשב בייתי לכל דבר המחשב יריץ אופיס וסרטים כאשר הרצון הוא שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל להריץ אותם בקלות ולא לחכות שעות עד שיטענו. גודל מסך: אני נוטה לקראת ה-15 אינץ' המשקל פחות מטריד אותי. אני צריך מסך שיהיה קל מאוד לקרוא ממנו ואני לא אצטרך להיות תקוע עם הראש בתוך המסך. הפחד העיקרי שלי ממסכים קטנים שיהיה לי קשה לקרוא מהם והם יהיו קטנים מדי. לכן אם למישהו יש נסיון עם מסכים יותר קטנים אני אשמח לשמוע הצעות! זמן סוללה- פחות משנה, בלאו הכי אני יום שלם בלימודים והמחשב לא יחזיק מעמד ללא שקע. גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 ג'יגה. חשוב מאוד אחריות לשלוש שנים בין לאו…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד למשחקים מחברה טובה במחיר של בסביבות ה2000$ המחשב תריך ליהיות איכותי ונייד אבל רוב הזמן יהיה מחובר לקיר והאם מחשב נייד צריך אל פסק?(זאת אומרת שאם תיהיה הפסקת חשמל הוא יעבור לבטריה העצמאית שלו או לא?) אני כרגע בארה"ב אז אני יקנה אותו משם לבנתיים חשבתי היא Toshiba Satellite P105-S9722 Notebook http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+400115&Ne=400000&product_code=341724&Pn=Satellite_P105_S9722_Notebook מהאתר הבא המחשב צריך להכיל מסך 17 אינץ
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם =] הייתי רוצה שתמליצו לי על מפרט מחשב חדש, כמה נקודות חשובות לציון: * המחשב יהיה מיועד לגלישת אינטרנט ברובו, ז"א זה לא אמור להיות מחשב חזק. *תקציב: 1500-2000 ש"ח. אפשר חריגה אבל קטנה. *לא כולל מסך, מקלדת עכבר וכו'. נטו מחשב. *השקט של המפרט לא חשוב לי...ז"א לא משנה לי אם יהיה רועש או שקט מאוד. בוא נגיד 4. *לא אעשה למחשב זה אוברקלוק. *בלי מערכת הפעלה. זהו...אני מקווה שלא החסרתי שום פרט חשוב. תודה רבה על ההמלצות!
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש עזרה בבניית מפרט לקצת משחקים (כמו Fifa 2005) שיאפשר לראות סרטים ו שיאפשר לצרוב DVD בצורה סבירה בלי שיתחמם יתר על המידה. אין לי צורך ב מסך, מקלדת עכבר ורמקולים ו לא איכפת לי להתפשר על 80 GB בכונן הקשיח. התקציב בוא 2800. תודה!
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני יכול לבחור את הרכיבים שיהיו לי במחשב נייד כמו זיכרון מעבד לוחאם וכל אלה? ??? ??? בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-