ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...] בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה. גודל המסך - 14-16 אינץ' משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי]. זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות. שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה. תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה. העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוס…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מארז- antec 1080B ספק- antec truepower 430w מעבד- amd athlon 3000+ s939 לוח אם- abit av8 זיכרונות- GEIL/A-DATA 512MB (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- leadtek 6800 128mb 256bit כונן תקליטורים- LGX52 צורב דיוידי- nec 3500a X16 כונן תקליטורים 1.44 את המחיר אני לא יודע עדין... נ.ב: אם אין לו 3000 סוקט 939 אני לוקח 3000 סוקט 754 עם לוח NF8 או KV8 של ABIT) שאלה: הלוח לסוקט 939 איזה עדיף AV8 או AV8-3RD-EYE ?(אני לא עושה אוברקלוק) תודה... ומה אתם אומרים על המפרט הוא בסדר או לשנות משו?
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תקציב : 8000 ש"ח חריגה מקסימלית : עד 8500 ש"ח באילו מקרים מותר לחרוג : אם יש סיבה חשובה או מוצדקת אם חלק לא מתאים וכדומה. ---------------------------------------------------- אני לא צריך מערכת הפעלה למה יש לי בבית מקורי ויסטה.. לגבי קירור יש הסבר למעטה.. אני יכתוב לפעמים 2 אפשריות לנושא אחד ואז תגידו לי מה הכי מתאים טוב? לי יצא חישוב של 8000 ומשהו ש"ח .. אני רוצה את המחשב ל: משחקים כבדים(crysis ואפילו יותר כבדים) תוכנות גראפיקה (תלת מימד ודו מימד3ds max \maya) , עריכת סרטים(AECS3),ותוכנות סתם כבדות(VISUAL C++\C#): ושיחזיק זמן שיהיה חזק ומהיר: ציוד אני קונה בעצמי בל אני רוצה שזה יהיה מתוך ה 8500 ... אני אולי יקנה ב KSP..אם יש יותר טובות באזור המרכז תגיבו על זה גם.. תשלום …
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה עדיף, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD Agility 3 60GB 525/475 IOPS 50000 Sata 3, יחידות 1 ₪637 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2793 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable, יחידות 1 ₪1570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3159 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה בסיסית - לסטודנטים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 אינץ, * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הנייד האחרון שקינינו היה לפני כ 4 שנים, latitude של dell, מרוצים ממנו מאוד. קראתי בפורום ובדקתי קצת באינטרנט, והיה דגם אחד שחזר על עצמו מספר פעמים: Dell Vostro V3450 אז ראשית, הא…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה: ישנו מחשב כרגע לפי המפרט הבא : לוח אם : ASUS p8h61-m le מעבד: Intel® Core™ i3-2100 זיכרון :4GB 2X2 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 520 Gigabyte 1GB וקשיח חצי טרה של סיגייט. ועכשיו לסקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? לא כל כך רלוונתי 2. מה שימושי המחשב ? השיא של המחשב זה פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור, פרמייר של אדובי. רזולוציית 1920X1080 כרגע הוא כבר מבצע את כל אלא אך עם קושי מסוים ואיטיות מחרידה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת-גן השאיפה היא לשדרג אותו מינימלית שיביא לו פוש רציני בביצועים. אני מבין שאין כל כך לאן להשתגע האם אפשר לשדרג רכיב מסויים שמהווה פה צוואר בקבוק או שכבר עדיף להשקיע במחשב …
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעונין במחשב חדש (לא לי) למטרות אינטרנט, משרד וקצת משחקים לילדים בני 4-5.אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו') המפרט צריך להיות עד 1500 ש"ח ניתן לחרוג עד 5 אחוז (75 ש"ח) כמו כן בניתי מפרט, מבוסס i3 (לאחר קריאה מרובה והתלבטות בין i3 540 ל phenom II x4 925 , אני מניח שכבר הבנתם שנבחר i3) האם ניתן לקצץ במקום כלשהו ע"מ לעמוד במסגרת התקציב? המפרט: Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪531 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1471 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 WD 5…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב הזה למחשב גיימינג מה אתם חושבים?מחשב גיימינג/עריכה דור-9 מבוסס מעבד Intel®Core™ i5-9600Kמפרט טכני:מעבד:Intel®Core™ i5-9600KF-9M Cache,up to 4.60GHzקירור-למעבד:Arctic Alpine 11לוח-אם:Gigabyte B365כרטיס מסך:Asus Strix R9 390-8GBזיכרון:16GB DDR4/2400Mhzאחסון:Adata Xpg Spectrix Rgb NVMe-256GB(חדש אחריות 5-שנים)דיסק נוסף:WD 500GBספק-כוח:Antec Atom 650W 80plus Bronze(חדש אחריות 3-שנים)מארז:IPPON Whiteאני מחפש מחשב לגיימינג והציעו לי את המחשב הזה אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים בצורה טובה בלי בעיות איך המחשב הזה?צריך להוסיף משהו?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום דרוש מחשב נייד לעבודה משרדית בבית ובמשרד, תקציב עד 5000 שקל. חייב להיות נייד מאוד ולכן צריך להיות קל משקל צריך להיות מהיר ולכן חובה מעבד סביר, מספיק זיכרון וכונן SSD, עדיפות שיהיה רק כונן SSD אבל גדול. השימושים הם אך ורק אופיס ואינטרנט כנראה שנדרש גודל מסך קטן (~14 אינטש) בשביל הניידות, אם יש אופציה מעניינת עם מסך גדול יותר תישקל כי לא מתוכנן לחבר שום מסך נוסף.(לא על חשבון ניידות) מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 5500 ש"ח. עברתי על עשרת העמודים האחרונים של הפורום ואספתי חוות דעת על מפרטים דומים. אך בכל זאת, הייתי מעוניין לקבל המלצה בהתאם לצרכים הספציפיים שלי. צרכים: ויסטה (+Aero) סביבות פיתוח קוד (VStudio) תוכנות חישוביות משחקים קלילים מה שאני מחפש זה (בסדר עדיפות הזה): Core 2 Duo 1GB RAM HD לפחות 80GB 3 שנים אחריות (מובנה או הרחבה במסגרת התקציב) Windows XP PRO משקל כמה שיותר נמוך (למשל, ע"ח גודל המסך). פחות חשוב לי גודל וכרטיס המסך, כל עוד יוכל להריץ ויסטה - כלומר, לפחות GMA 950 עם 128MB. בכלל לא חשובים לי כל מיני גאדג'טים - שלט רחוק, lightscribe, ושאר צעצועים. כמו-כן יש לי אפשרות לרכוש את הנייד באילת אבל אני לא מכיר שם חנויות פרט לאופיס דיפו. אז…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האייסר עדיין לא הגיע לארץ אז בא לי לקנות את הלונובו, אבל השאלה היא אם האייסר לא הרבה יותר טוב או משהו... לS12 יש מסך יותר גדול, אבל 160GB, 2 USB וסוללה 4 שעות. לאייסר יש מסך 11.6, אבל HDMI ,3 USB, וסוללה 6 שעות... הבנתי שלS12 יש פלטפורמת ION משהו ולא הבנתי מה זה... זה הדגם שיש בארץ? או שזה דגם שעדיין לא הגיע? דרך אגב אם אני רוצה לקנות את האייסר בחו"ל הוא עולה לי 1,666 בערך-שווה לעשות חריטה של עברית ולקנות שנאי לישראל? איך בדיוק קונים מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הרכבתי אותו לבד פרט לכמה דברים קטנים: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤875 לוח אם: ASUS M2N-E אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤526 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2300 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤435 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤199 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 675 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-5400C4 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤523 מארז: NZXT APOLLO w/…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת עד 3 מכונות ורטואליות במקביל עם תוכנות עיבוד מידע ושרתי DB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר , DB Oracle, SQL Server, Informatica, Microstrategy, Obiee ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להתקין תדרייבר של הWIRELESS לנייד LG X140 הורדתי אותו מהאתר של LG ניסיתי כל מיני דברים שונים אבל אני לא מצליח להתקין.... זה מה שזה מראה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין סידרת הt400 וה- r400 שניהם נראים זהים, השאלה מה ההבדל בין הסדרות, ומה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל אם זה יגביל אותי בביצועים אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כבדים ( Crysis וכד') -מהי הרזולוציה הטבעית - 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום, יש לי הכל. 4. ה…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה מפרט למחשב נייד לפי הצרכים הבאים: * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס. מבחינת משחקים מחשב שיריץ את Football Manager 2014. * גודל המסך? 15.6 לדעתי. * רזולוציית המסך? לא יודע מה זה אומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-750GB לא חובה SSD. * כונן אופטי? יש צורך בכונן CD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקרון מעדי…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בין שני הדגמים הללו, איזה עדיף? כמו כן, במידה וישנה אופציה עדיפה באותו סדר גודל של מחיר - אשמח לשמוע. איני מתייחס לחומרה הפנימית, היות ושם הדברים ברורים וכמובן שישנן קופיגורציות שונות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב בידי מחשב שולחני שאני רוצה לבדוק אם נתוניו מתאימים להפכו למחשב מדיה בסלון. אני מעוניין לדעת אם אפשר להכניס את הרכיבים למארז סלוני, מה צריך להוסיף ואם בכלל זה כדאי. כמובן שארצה אפשרות הקלטת תוכניות ושלט רחוק. להלן המפרט: לוח אם- P8P67-M זכרון: Kingston DDR3 2048 X2 מעבד: I3-2100@3.1 Gh כרטיס מסך: NVIDIA-GEFORCE GT430 1024Mb HD: 500 Gb המחשב של ביתי והיא מעונינת לרכוש מחשב נייד ורציתי לבדוק את אפשרות הפיכת המחשב למדיה סנטר. תודה מראש גבי
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, היום יש לי מעבד e6600, 4gb וכרטיס מסך hd4870... המחשב עצמו בן לדעתי 4 והוא שודרג לפני שנתיים ל 4ג'יגה + הכרטיס מסך (וכונן קשיח של טרה שגם יעבור למחשב החדש) החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. כמו כן מבחינת ציוד היקפי, אז יש לי סט של מיקרוסופט זול למקלדת ועכבר + עכבר משחקים של רייזור (אין צורך להחליף אותו) אבל כן הייתי מעונין לרכוש סט חדש ליום יום. כמו כן המסך שלי הוא סמסונג 24 אינץ עם פאנל tn מזעזע שאני חושב שהגיע הזמן להחליף במשהו ips-י. הסאונד הינו atp3 האגדי.. לא רואה סיבה להחליפו כרגע אני מעונין לרכוש גם ssd להתקנת מערכת ההפעלה. בגדול השימושים שלי הם .. רב תכליתיים. מדי פעם משחק במשחקים שדורשים גרפיקה, מתכנת, צופה בוידאו, וגולש כבד כמו כן , לפני שנתיים הייתה לי הת…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שבת שלום , החלטתי שאין לי סבלנות לחכות לG 8600 אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10(לא נראה שאתעסק בOC) מה דעתכם על המפרט שלהלן: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore - 640 ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E ASROCK - 490 2048MB Kingston שני סטיקים של 1 667- 790 שח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD - 350 מארז Supertalent CA-601UFB Blue - 370 ספק כח Liberty ELT400AWT 400W - 420 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1800 - סה"כ: 4860 ש"ח. כדאי להשקיע בקירור ואם כן אז אילו חלקים בעדיפות עליונה? תודה
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,MW3,ACR,SR:3 וכ"ו.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחשב החליט לשבוק חיים (או ההרדיסק נדפק או הלוח אני עדיין לא סגור על זה- בכל אופן אי אפשר לפרמט), ועברו יותר מ3 שנים אז אין אחריות. טוב אז כנראה שהגיעה השעה לקנות מחשב חדש : אני צריך לוח אם חדש, הרדיסק חדש, ספק חדש ואולי גם מארז. אה וגם מעבד חדש. אין לי תקציב מוגדר כרגע אבל אשמח לשמוע הצעות. אני לא גיימר, השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה (ואולי פוטושופ) אה ומה יותר טוב - הכרטיס קןל של NFORCE 3 / 4 או מה שיש לי - GAME THEATER XP 6.1?
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-