עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by madror,

מה עדיף. בפועל מדובר באותו גודל מסך , אותו גודל דיסק קשיח ,אותה מערכת הפעלה ! לטובת ה 1201 ,כרטיס מסך חזק יותר מחיר זול יותר. לטובת ה UL מעבד חזק יותר ,זכרון גדול יותר וסוללה מחזיקה מעמד יותר. אנא עזרו ,דרור.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by liorco,

* מטרות המחשב? לצורך לימודים בעיקר, לומדת מדעי המחשב--> יש צורך בהרצה מהירה של תוכנות כבדות * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ארוך ככל הניתן 4-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K אבל גמיש עד 5K אם לא נכנס בתקציב מסך איכותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - פוטושופ,קיובייס וצפייה בסרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - שימוש חובבני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. - כן ציוד עקפי דרוש . יש צורך במסך 22-24 אינץ (מה שנכנס בתקציב ו ארגונומיה טובה חשובה כאן כדי לצפות בסרטים מהמיטה ), מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  4. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  5. שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 14.1 או 15.4. מעדיף שלא יהיה רחב אבל זה לא קריטי... המטרה העיקרית של המחשב זה ללימודים, אופיס, אינטרנט ותוכנות...(בבליון, אנטי וירוס פיירווול). המחשב לא מיועד למשחקים ולא לתוכנות הורדה ושיתוף קבצים. הארד דיסק 120 גיגה ומעלה... המחשב מיועד להיות נייד (לא מחשב נייד לסלון) ובכוונתי לקחת אותו איתי ללימודים ולכן אני צריך מחשב עם סוללה טובה שתחזיק כמה שיותר. חריגות לפה ולשם יתקבלו... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  6. שלום כולם. אני מעוניין לרכוש את הדגם TOSHIBA A-300 145 כיוון שהוא נראה כמתאים לכל הדרישות שלי. האם יש כאן מישהו עם הנייד הזה שיכול לתת לי חוות דעת עליו(איכות בנייה,איכות מסך נוחות מקלדת וכו'..) או בכלל מישהו שמבין במחשבי טושיבה,אני מאוד חדש בנושא ולא מבין המון. האם המחשב יכול להתמודד כראוי עם הרצת וינדוס ויסטה פרימיום ללא תקלות? תודה רבה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  7. א. רטט במחשב - יש אפשרות להפסיק את הרעד במחשבים הניידים של HP ? כשמניחים יד על האזור בחלק התחתון של המקלדת בנייד , מרגישים רטט בלתי פוסק כנראה מדובר במאווררים שפועלים ללא הפסקה ( ??? ) . זה יכול לתסכל בשימוש ממושך. לא זיהיתי רטט כזה בDELL למשל. ב. חסכון בסוללה - איך משחקים עצמאית בין כרטיס מסך חיצוני לבין המעבד הגרפי המובנה - במחשבים עם I5 (דור קודם או דור חדש סנדי, לא משנה)? נניח במחשב HP לצורך חסכון בסוללה. ג. הגנה על סוללה בDELL - יש אופציה בלעדית ל DELL שמאפשרת השארת הסוללה במחשב ללא טעינה. בצורה כזו ניתן להשאיר סוללה ברמת טעינה של 50 אחוז במחשב, והיא ממשיכה לתפקד כהגנת אל פסק אבל ללא טעינה נוספת. לפי הבנתי זה אמור להגן עליה לאורך זמן , בשמוש ממושך בחשמל, כיוון שסוללה…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  8. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש - שמבוסס על מחשב הגיימינג עם "תמורה גבוהה למחיר" כאן באתר (והוא מתאים לצרכים שלי, על פי ניסיון משני המחשבים הקודמים שרכשתי). מכיוון שאני מבצע את הרכישה דרך תקציב ממקום העבודה אני מוגבל מבחינת הספקים כך שייתכן ואצטרך לשלם מעט יותר. העברתי את המפרט הנ"ל לספקים וקיבלתי מספר הצעות מחיר אשר החליפו כמה חלקים בהתאם למה שיש להם. אשמח לשמוע דעות לגבי ההחלפות האלו (והמחיר, שמוצע באופן גלובלי בכל המקרים). צירפתי בסוף תמונה של המפרט המומלץ כאן באתר. תודה רבה!! ספק 1: ספק 2: ספק 3: המפרט המומלץ המקורי:

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  9. מארז- antec 1080B ספק- antec truepower 430w מעבד- amd athlon 3000+ s939 לוח אם- abit av8 זיכרונות- GEIL/A-DATA 512MB (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- leadtek 6800 128mb 256bit כונן תקליטורים- LGX52 צורב דיוידי- nec 3500a X16 כונן תקליטורים 1.44 את המחיר אני לא יודע עדין... נ.ב: אם אין לו 3000 סוקט 939 אני לוקח 3000 סוקט 754 עם לוח NF8 או KV8 של ABIT) שאלה: הלוח לסוקט 939 איזה עדיף AV8 או AV8-3RD-EYE ?(אני לא עושה אוברקלוק) תודה... ומה אתם אומרים על המפרט הוא בסדר או לשנות משו?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  10. בוקר טוב לכולם! אז ככה התחדשתי בHP Pavilion tx2520e j (הזמנתי ומחר הוא מגיע ) וזה המחשב הנייד הראשון שלי ויש לי כמה שאלות. א. איזו מערכת הפעלה עדיפה? הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM 32BIT ויש גם ULTIMATE 64\32 וגם SEVEN 64/32 ראיתי אותו עובד יפה עם 7 אבל הבנתי שיש כמה עידכונים שדופקים את העט ואני מתכוון להשתמש בו 95% במצב TABLET. ובכלל מבחינת ביצועים של המערכת וצריכת חשמל ויתרונות מול חסרונות באופן כללי. ב.אילו תוכנות לפי דעתכם הם MUST לנייד בכלל ולTABLET בפרט. ג. כל טיפ אפשרי על מנת להנות מהמחשב ולהוציא ממנו את המקסימום. תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  11. היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by tzahi04,

היי חבר שלי הרכיב את המפרט הבא השאלה אם יש משהו שכדאי לשנות? P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 ?P5LD2-VM, Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA? ?512MB Samsung? ?160GB 7200 8MB WD1600JB? ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W כפי ששמתם לב המעבד הוא מעבד תקציבי והכרטיס מסך משולב עם הלוח אם. הוא אומר שהוא לא משחק במשחקים וצריך את המחשב לביצועים של תוכנות וצפייה בסרטים

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק (לא mac) המיועד בעיקר לעיצוב. מטרת המחשב: עבודה מרובה עם פוטושופ(קבצי עיצוב כבדים ביותר) ותוכנת פלאש. המחשב צריך להיות מסוגל להתמודד עם 2 התוכנות האלו שפועלות במקביל, קבצי עיצוב כבדים+ מספר רב של חלונות דפדפן פתוחים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב 7000 ש״ח אשמח לקבל מפרט למחשב ואני אשמח אם תוכלו לתת פידבקים חיובים או שליליים לגבי המפטים שינתנו. תודה.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by maormaor,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  15. https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5bf71ce06cade5bf71ce06cb17 מעבד INTEL: ₪ 2210 -- מעבד Intel® Core™ i7-9700K Coffee lake Refresh Box מאוורר למעבד: ₪ 250 -- מאוורר למעבד Noctua NH-D9L לוח אם: ₪ 965 -- לוח אם Gigabyte Z390 Aorus Pro (rev. 1.0) ATX זכרון (RAM): ₪ 830 -- זיכרון למחשב HyperX Fury 16GB DDR4 3200MHz HX432C18FB/16 DIMM דיסק קשיח: ₪ 305 -- דיסק קשיח Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB כרטיס מסך: ₪ 2660 -- כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 ספק כח: ₪ 585 -- ספק כח Seasonic M12II-850 EVO 850W מארזים: ₪ 470 -- מארז מחשב NZXT S340 בצבע שחור וכחול כולל חלון צד

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by rani1,

מבקש את עזרתכם- מחשב לעיבוד תמונה cs5 ובקרוב cs6 lightroom 4 nikon capture nx2 כל התוכנות 64 ביט מה יש לי: 2 ssd שמיועדים למערכת הפעלה ולסקרטצ דיסק ספק 500 אמיתי HDD- 7200 X 6 מה אני צריך: מארז מאוורר בעדיפות לשקט כמה שיותר לוח אם- USB 3 , עם אפשרות לחיבור פנימי של לפחות 5 HDD מעבד איכותי- רק אינטל זכרונות- 8 ג'יגה לפחות כרטיס מסך- איכותי, אבל נראה לי שפה אפשר לחסוך קצת. צורב DVD סטנדרטי סה"כ תקציב: 4000 ש"ח נראה לי שזהו. אם יש שאלות אשמח לענות. די דחוף לי, הישן לפני קריסה...

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by A.j.23,

צריך מפרט, לא יותר מ4000 שח מבוסס AMD כןלל הכל... וכרטיס מסך חזק יחסית. צורב DVD. מסך CRT רגיל ורמקולים לא יותר מ 300 שח

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. שלום, אני רוצה בבקשה מפרט למחשב נייד לפי הצרכים הבאים: * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס. מבחינת משחקים מחשב שיריץ את Football Manager 2014. * גודל המסך? 15.6 לדעתי. * רזולוציית המסך? לא יודע מה זה אומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-750GB לא חובה SSD. * כונן אופטי? יש צורך בכונן CD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקרון מעדי…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  19. שלום, אני צריך להרכיב מחשב פנטיום 4 שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת מוסיקה ועיבוד תמלילים. המחשב לא צריך להריץ משחקים ולא מתכונן OC בעתיד. כמו שתוכלו לראות הלוח אם שלקחתי מכיל כרטיס מסך מובנה אך כולל גם חריץ הרחבה מסוג AGP להתקנת כ. מסך יותר חזק בעתיד. מה דעתכם? (להלן מפרט) Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case 247.84 Gigabyte GA-8SIML-H SIS650GX DDR Motherboard 443 Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 1,157.41 DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory 246.49 MSI 48/24/48 Retail CDRW 338.93 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 55.84 491.50 Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  20. Started by ventureroy,

שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של כ4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר PUBG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 2K/4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

21. Started by Matan Damti,

אהלן. מחפש מחשב נייד לאחיין שלי (בן 14) בתקציב של עד 2800 שח. מה חשוב לו? גלישה באינטרנט, אחסון של לפחות 500 גיגה, ssd, משחקים (כמה שיותר כבדים יותר טוב - במסגרת התקציב) מסך - 15.6 צבע - עדיפות ללבן בלי מערכת הפעלה - נחסוך את זה נ.ב - אני נמצא בפראג שבוע הבא, מצאתי איזה אתר נחמד של מחשבים ניידים, שווה להביא משם? (אחריות?) https://www.alza.cz/ זהו ניראה לי. תודה

22. האם הם חלשים יחסית למעבדים מהסדרות ___T7___,T8___,P8?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by desire,

AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games צורב LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 335 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze אשמח לדעת מה דעתכם והאם מומלץ להרחיב את הזיכרון, מדובר במחשב שמיועד לשימוש ממוצע (לא משחקים כבדים מדי). עריכה: העלות של המפרט כרגע היא 2550 ש"ח (RSM). לא נדרש OC, השקט של המפרט חשוב אבל לא קריטי. אני ממש לפני קניה, כדאי להחליף או לשדרג את אחד מהרכיבים? (עד 500 ש"ח תוספת).

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  24. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר 1782 ¤ אחריות שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤415 אחריות: שנה כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 מחיר 126 ¤ אחריות שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB…

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  25. שלום, אני מעוניים לקנות מחשב נייד של DELL עם מעבד i7 8GB זיכרון, עם מערכת הפעלה ושלוש שנים אחריות. השאלה שלי היא האם המחירים עכשיו בשוק הם נמוכים יחסית בגלל שזה סוף שנה? או שהדגמים הנוכחיים יירדו עוד יותר בתחילת ינואר 2013 כי אז ייצאו דגמים של השנה החדשה? מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap אני אשתמש המון בפוטושופ, לייטרום ובתוכנות עריכה לוידאו ולמוסיקה, מקווה שהכרטיס מסך לא יהיה חלש מידיי לזה, חשוב לי לשמוע דעות, בבקשה !

• 2 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.