עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ווירטואלזציה בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה, תכנות ב VS, וירטואליזציה ב VMWARE WORKSTATION ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by AMD-ALI-G,

אוקי חברה בסוף החופש הגדול יהיה לי 3000 שח. אני קורע עם עצמי מה לעשות ! לקנות אקס סוקס עם צ'יפ צרובים 2 שלטים ו30 משחקים בערך שחבר שלי יצרוב לי, מערכת סטריאו 600 וואט עם 4 רמקולים שעולה 2600 שקל בסניף הקרוב לביתי http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=62946&saleNo=444018, או מחשב -3000 ללא ציוד היקיפי אך שיהיה עם רמקולים 2.1. מה לדעתכם הכי עדיף לי לעשות? ואם אתם בעד מחשב חדש אנא תרכיבו מפרט טוב לאינטרנט ומשחקים בינוניים עם רמקולים 2.1 איכותיים.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  3. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לאחי בין 1000-1500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש איזה משחק אחד כבד שהוא משחק אבל פעם בהרבה זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-4 שנים טובות. (שאגב, את המפרט הרכבתי [מזמן] בעזרת הפורום - תודה!!) אני בסה"כ מרוצה ממנו אבל רציתי לשפר מעט את הביצועים ע"י קניית זיכרון פיזי ואולי כרטיס מסך. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן יחסית ותואם רק: DDR2 זה אומר שאני צריך לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת מומלץ להחליף את הלוח-אם, אם זה סיפור גדול, ואם חברות כמו קיי-אס-פי עושים דברים מהסוג הזה. עוד שאלה מתבקשת היא - אם זה בסדר להחליף לוח אם, איזה דגם כדאי? (תכלס רק לצורך שידרוג זיכרון\כ. מסך) כנ"ל גם לגבי כרטיס המסך. צירפתי את המפרט עבור המחשב שלי. תודה רבה על העזרה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 D…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. מארז- antec 1080B ספק- antec truepower 430w מעבד- amd athlon 3000+ s939 לוח אם- abit av8 זיכרונות- GEIL/A-DATA 512MB (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- leadtek 6800 128mb 256bit כונן תקליטורים- LGX52 צורב דיוידי- nec 3500a X16 כונן תקליטורים 1.44 את המחיר אני לא יודע עדין... נ.ב: אם אין לו 3000 סוקט 939 אני לוקח 3000 סוקט 754 עם לוח NF8 או KV8 של ABIT) שאלה: הלוח לסוקט 939 איזה עדיף AV8 או AV8-3RD-EYE ?(אני לא עושה אוברקלוק) תודה... ומה אתם אומרים על המפרט הוא בסדר או לשנות משו?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by Maxblat2,

מעבד: 1190 ₪ - Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 לוח אם: 684 ₪ - MSI B150A GAMING PRO LGA1151 זכרון: 260 ₪ - Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz כרטיס מסך: 2720 ₪ - MSI GTX980 Gaming 4GB OC GDDR5 קירור למעבד: 119 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 SSD/דיסק קשיח: 265+250 ₪ - Seagate 1TB Desktop Sata III + Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD מארז: 465 ₪ - Corsair Carbide 300R Compact ספק כוח: 350 ₪ - Corsair 650W 80+ VS650 מחיר סופי: למזומן 6304 ₪ | לאשראי עד 12 תשלומים 6304 ₪

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  7. אני מחפש המלצה למחשב נייד סטייל ultrabook (מאוד דק, ומאוד קל). מבחינת גודל מסך אז 13-14 אינץ'. אני רוצה כונן SSD בנפח של 128GB לפחות. 4GB של זכרון RAM. ללא כונן אופטי. מעבר בסדר גודל של i5. יציאת HDMI, קורא כרטיסי SD. אין צורך שהסוסלה תחזיק נצח (4 שעות עד שהיא תמות זה יתאים לי). שימוש המחשב יהיה לעבודה משרדית ופיתוח. התקציב המקסילי שלי הוא 6000, אבל מן הסתם מעדיף לשלם פחות. תודה!

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by elad648,

שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בסביבות ה5000 שקל ואני צריך חוות דעת בקשר למפרט המפרט הוא ככה: מעבד : - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE + AC FREEZER 13 לוח אם : ASROCK Z77 PRO4 זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך : GAINWARD GTX660TI 2GB GDDR5 צורב DVD : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ספק כוח : SEASONIC S12II 620W דיסק קשיח : HITACHI 1TB SATA3 אני צריך חוות דעת בעיקר ללוח אם האם הASROCK Z77 PRO4 הוא מומלץ והאם הוא עדיף מ: GIGABYTE GA-Z777-D3H והאם הדיסק קשיח של הHITACHI 1TB SATA3 מומלץ והאם עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה רבה לכול העוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by gman_il,

אוקי , אז מטרת הפורום היא כמובן מבורכת מאוד , השאלה היא , נניח שאני יודע מה שווי המחשב שלי כרגע. מה אני עושה איתו? האם יש חנויות שמוכנות ל -Trade in? האם יש מקומות שאפשר ממש למכור אותם? תודה וחג שמח.

10. Started by pitter,

אהלן מחפש מחשב למשחקים, סרטי HD ולעבודות תכנות שכוללות קומפיילינג של פרוייקטים גדולים (בעיקר ב cpp). תקציב: איזור ה 9000-10000 שח בכיוון של מעבדי INTEL בלבד אין צורך בציוד היקפי, מסך או מערכת הפעלה.. ירוץ עם WIN7 על מסך של 17/19 אינץ' תודה, גמר חתימה טובה.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by Franky 4 Fingers,

היי לכולם! אם למישהו יש קופונים לניידים של דל אלטיטוד או ווסטרו אני אשמח לקבל אותם ;D תודה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by tzahi04,

היי חבר שלי הרכיב את המפרט הבא השאלה אם יש משהו שכדאי לשנות? P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 ?P5LD2-VM, Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA? ?512MB Samsung? ?160GB 7200 8MB WD1600JB? ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W כפי ששמתם לב המעבד הוא מעבד תקציבי והכרטיס מסך משולב עם הלוח אם. הוא אומר שהוא לא משחק במשחקים וצריך את המחשב לביצועים של תוכנות וצפייה בסרטים

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  13. שלום, תמליצו לי בבקשה על מחשב נייד לגיימינג עד התקציב 5000 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  14. מחפש חנות בארץ שמוכרת את מחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II ראיתי סרטון הדגמה שמשווה בינו לבין הדגם הקודם והוא אכל אותו בלי מלח מבחינת הרצה של סרטים 1080p משחקים וסרטים עכשיו אני מחפש לקנות את המחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II מחנות אמינה וזולה וטובה כאן בארץ כיוון שאני נוסע שבוע הבא לארצות הברית ואני חייב לקחת איתי מחשב מיני pc דגם חדש לעבודה. יש בכלל חנות כאן בארץ שמוכרת את הדגם החדש MK802 II ?!?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  15. שלום! כרגע בתור סטודנט אני מעוניין במחשב שיוכל להעביר איתי את השנים הקרובות וישרוד שעות רבות של עבודה בתוכנות תלת מימד (lightwave , maya). מצאתי מפרט מעניין שעומד בתקציב שלי (3000). http://shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm בנוסף לזה אני מתכוון להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. אין צורך במסך ורמקולים. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט או המלצות למפרטים אחרים.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Jhonta,

אני כבר חודש מחפש נייד טוב בתקציב של עד 7000 ש"ח +- (לא ממש חייב להגיע עד לזה) עקב ההתעניינות המועטה שלי בתחום אני ממש לא יודע מה לקנות, אבל אני כן יודע מה אני מחפש.. חשוב לי שיהיה עם 2 ג'יגה זיכרון, ושיהיה עם מעבד מסדרת T7000 + עם כ.מסך סביר (אולי ה 8400) כבר לא יודע מה לעשות עם כל הדגמים שיש בשוק ולא יודע מה לבחור.. בעיקרון השימושים של המחשב יהיו לאופיס גלישה ואולי קצת סרטים.. לא משחקים אבל בכל זאת לא הייתי מתנגד לכ.מסך סביר ראיתי את ה DELL 1520, אבל קראתי איפה שהוא ביקורת לא משהו חשבתי ללכת על איזה דגם של HP אולי, אבל גם שם לא מצאתי איזה דגם ממש מעניין אני כבר דיי מיואש ושרפתי על זה יותר מידי זמן אולי למישהו יש איזו המלצה?

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  17. היי, אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים: המפרט הראשון הוא שרת מכונות וירטואליות שמריץ CENT-OS. התקציב באיזור 4K₪ חשבתי על מעבד I7 860/870 4/8 ג'יגה זיכרון עם אפשרות הרחבה (אני חושש ש8 לא יכנס בתקציב) שני דיסקים סמסונג F3 500GB בשביל חלוקת עומסים (לא בRAID) כרטיס מסך הכי פשוט שיש. אפילו כרטיס מובנה מספיק. לוח P55? איזה ספק? מארז? אני לא צריך אביזרים נלווים (עכבר, קלדת, מסך) אני צריך שהמערכת תהיה יציבה, אמינה ונתמכת בCENT-OS. המפרט השני הוא תחנת עבוה לאנימטור 2D. בעיקר פלאש ופוטושופ CS3/4. התקציב: 2K₪ גם פה לא צריך אביזרים נלווים ודיסק של 500GBזה מעל הראש. אשמח אם המפרט יהיה מחנות שמוכרת מסך דל 2311. תודה רבה, בן.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  18. באותו מפרט בדיוק יש הפרש של יותר מאלף שקל (הSTUDIO XPS יותר יקר מSTUDIO רגיל) מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שתי הסדרות אם המפרט הוא אותו דבר בדיוק.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by maormaor,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by Yaron1,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי שהקודם הלך ואשמח בעזרה עם המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? בתחום של 4-4.5K ש"ח ולא לחרוג 2. שימושי המחשב הם משחקים, עבודה משרדית, ותכנות שימוש בתוכנות : Office - מזדמן Visual Studio - תדיר עד כבד משחקים : Assassin's Creed 3, Team Fortress 2, Company Of Heroes 1&2 המסך שיחובר למחשב : 1680*1050 20inch מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, קירור למעבד (יש לי מהמחשב הקודם Noctua NH-D14), כונן דיסקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?9-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? היית רוצה וגם יש לי קירור טוב מאוד למעבד, אב…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  21. Started by Hayabusa,

צריך מחשב נייד לסרטים , אינטרנט וסדרות , גם לצפייה דרכו וגם לחיבור לטלוויזיה. שימוש במהלך הצבא , לכן דרוש גם NETSTICK. אם אפשר המלצה גם למחשב וגם לחבילה של NETSTICK באחת החברות [סלקום / אורנג / פלאפון / כול חברה אחרת] עדיף שלא יעבור את ה 2k.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  22. עזבו...

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by creek,

אני הולך לקנות את המחשב הנייד מחר, אז אני צריך תשובות מהר ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ועבודה כללית עם המחשב, יצטרך לעבוד כמה שעות בכל יום. אולי גם סרטים וקצת משחקים - אבל אין צורך להתחשב יותר מדי במשחקים. בינתיים חשבתי על ה-dv6160ea. יש הצעות אחרות בתקציב הזה? (ד"א, מה ההבדל בין ה-ea לסתם 6160? כי ראיתי את שתי האפשרויות בהבדל של 200 ש"ח בערך)

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by blue_wolf,

השימוש הוא רק לשירים , אינטרנט , וצריבות אין שום דרישות כגון משחקים או תוכנות מסויימות וגם לא הרעש .... גם ללא ציוד הקפי ,רק מסך ולא משנה ממש הגודל דגם מחשב: i1a מעבדי אינטל: Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11149 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12129 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by ggilon,

שלום רב בידי מחשב שולחני שאני רוצה לבדוק אם נתוניו מתאימים להפכו למחשב מדיה בסלון. אני מעוניין לדעת אם אפשר להכניס את הרכיבים למארז סלוני, מה צריך להוסיף ואם בכלל זה כדאי. כמובן שארצה אפשרות הקלטת תוכניות ושלט רחוק. להלן המפרט: לוח אם- P8P67-M זכרון: Kingston DDR3 2048 X2 מעבד: I3-2100@3.1 Gh כרטיס מסך: NVIDIA-GEFORCE GT430 1024Mb HD: 500 Gb המחשב של ביתי והיא מעונינת לרכוש מחשב נייד ורציתי לבדוק את אפשרות הפיכת המחשב למדיה סנטר. תודה מראש גבי

• 7 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.