עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב גיימינג בלבד בתקציב של כ 6500 שח להלן המפרט: מעבד 1. intel core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,Intel B250,DDR 4,PCI-E,VGA,DVI,HDMI זכרון 4.Kingston HyperX furey 2x8 GB DDR4 2400 Mhz CL 15 KIt קרטיס גרפי 5.ASUS GTX 1080 Turbo 8 GB קונן קשיח 6.Western Digital Caviar Blue 1 Tb קונן SSD 7.KingStoneSSDNow Uv400 2.5 inch 240 GB ספק כח 8. SeaSonic G650 650w. מה אתם חושבים האם עלי לשכול מחדש?

2. Started by tzay,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. עניתי על השאלון בתקווה שזה יתמצת נכון את הדרישות שלי. בנוסף, צירפתי בסוף קישורים לכמה אופציות שראיתי ברשת. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לתמחר את ההבדלים בין כל ההצעות ברשת. לדוגמא עד כמה מהירות המעבד משפיעה (למשל 2.2 לעומת 1.8) וכמה שווה לשלם יותר בשביל זה. ככה גם לגבי זיכרון וכד'... דבר נוסף, ראיתי שרוב המחשבים מגיעים ללא מקלדת נומרית וזה פרט שהוא חשוב לי לעבודה השוטפת. לא יודע להגדיר עד כמה חשוב ביחס לשאר הפרמטרים, תלוי עד כמה הם קריטיים (מהירות, זיכרון וכד'). * מטרות המחשב- מצד אחד עבודה על מסמכים: word, excel וכד'. מצד שני- המחשב משמש לצפייה בטלויזיה ובסרטים באינטרנט. * גודל המסך- יש לי עכשיו 14 אינץ'. אני לא רוצה קטן יותר …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אז ככה בניתי מפרט שמיועד לגיימינג כבד (מסך 22"), ושיהיה לטווח ארוך, לא מצפה שעוד 3 שנים הוא יחשב מחשב סוס אבל מצפה שלא יהיה גרוטאה ולכן אני מעגיף ללכת על ה- 4 ליבות ולא על ה-2. לפני הקנייה שלו הייתי שמח לחוות דעת שונות, הצעות לחסכונות קטנים וכו' את המפרט עצמו בניתי ב- KSP והלכתי לקבל הצעה בפנדה. KSP: Panda: http://up83.siz.co.il/up1/mmwfbjkojjdm.jpg (תמונה גדולה) יש כמה דברים שאני רוצה לדעת. 1. בהצעה של פנדה הוא הוריד לי את הגוף קירור, זה מה שהו שהתלבטתי בהתחלה ובסופו של דבר החלטתי להוסיף. הקירור שבא בחבילת BOX יספיק ? 2. הכרטיס מסך אותו כרטיס, השאלה שלי היא מה ההבדל בין החברות ? (ZoTac / Palit) 3. המסך שקיבלתי בהצעה של פנדה, משתלם ? יש אולי מסכים משתלמים יו…

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  4. שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל, ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' הארד בנפח כמה שיותר גדול ללא OC אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה. אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  5. לא מחשב תותח למשחקים או משהוא, אבל שיעמוד בלחץ של תוכנות. כמובן תקשורת אלחוטית+ דיוידי+צורב. מה אתם ממליצים? למנוסים בינינו אבקש חוות דעת תודה.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  6. מוכר אותו שלם או בחלקים בכמה מוכר? לא יודע הצעות לפרטי או כאן.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by K1ko,

שלום! קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חשובים על המפרט ואם יש משהו שצריך לשפר/להוסיף (כמו קירור וכו'). המפרט: [TABLE=width: 640] [TR] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD] [/TD] [TD]שם הפריט [/TD] [TD]אחריות [/TD] [TD]מק"ט [/TD] [TD]כמות [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] inti54460B [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Gigabyte GA-B85M-D2V Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] GBGBB85MD2V [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Kingston 8GB (8GBx1) DDR3 1600MHZ CL11 KVR1600/8G KVR16N11S8 [/TD] […

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום לכולכם.. אני מחפש- מפרט למשחקים, מולטימדיה, לימודים ושימוש ביתי (מסיבי יחסית) תקציב-4500 (ללא מסך) המסך שכבר רכשתי הוא SAMSUNG T220 22" תודה...

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  9. אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by Bartleby,

אם המחשב כבוי ומחובר למטען והסוללה סיימה להיטען יש סכנה בלהשאיר אותו מחובר לחשמל אחרי שהסוללה סיימה להיטען? מדובר בgigabyte W468N אם זה משנה משהו... תודה.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by Skyline GT-R34,

אז כך שלום לכולם, ברצוני לשדרג המחשב שיש לי וחשוב לי להסביר לכם מה בדיוק אני מחפש כדי לקבל מפרטים נכונים ולא סתם... אז כך אחרי קצת ניסיון עם מעבדי הINTEL CORE 2 DUO הישנים ועם ניסיון עם מעבדי הAMD, הרצון שלי להמשיך עם מעבד AMD מאד גבוהה אני לא נעול על AMD אבל לעומת אחרים חשוב לי שתבינו שאני רואה בAMD כחברה שיכולה לדגדג ולהתחרות בINTEL קראתי על המעבדים החדשים של INTEL ועל הפלטפורמה החדשה של AMD ולכן אני מובלבל. לכן רציתי שתתנו לי מפרטים בלי בושה גם עם מעבדי AMD. בנוסף דבר מאד שחשוב הוא הכרטיס מסך איני מתלהב מה8800 של NVIDIA עקב חוסר הHD Ready שחסר לכרטיס ולך כאן יש יותר נטייה לכרטיסי המסך החדשים של ATI ה3800 לכן חשוב לי מאד הHD עם אתם מכירים כרטיס של NVIDIA שתומך בHD נשמח …

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by red7711,

שלום , רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. השימוש שלי במחשב הוא יחסית בסיסי , מה שאני צריך ממחשב זה להריץ משחקים בסיסים יחסית כמו SC2, לראות סרטים ב HD קצת סקייפ וכאלה לא רציני . מה אתם אומרים על המחשב הזה.? כרטיס מסך יש לי GEFORCE 9500GT אני יודע שהוא ישן אבל הוא מספיק לי , כונן דיסקים גם יש לי אז לא צריך . Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) אני ה…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by Ran Ventura,

היי, לאחרונה גיבשתי מפרט סופי למחשב לאחר סקר שוק והתעייצויות. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/31a4xswv תודה מראש

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  14. שלום רב, הציעו לי את המפרט להלן: 2GB זכרון של KINGSTON במהירות 667MHZ צורב 18X חיבור SATA של LITEON לוח אם GIGABYTE 945GCM 1066FSB אין לי צורך בכרטיס מסך אז הוא OB של אינטל. דיסק קשיח של WD 250GB מהירות אגירה 16MB מעבד קצת ישן אבל מספיק חזק לעבודות משרדיות PD925 3GHZ ליבה כפולה עם 4MB CACH מארז ATX רגיל עם ספק 550W של EasyCool מקלדת עכבר ורמקולים רגילים. שווה 1300 ש"ח לעבודה משרדית?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by yuda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (ללא הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא לפיתוח לרשת ובניית אתרים. מעבר לכך המחשב מתפקד גם כמחשב ביתי רגיל, כלומר עבודות משרדיות, קצת סרטים, ומשחקים לא כבדים מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות הכבדות העיקריות הן Dreamweaver ו-Photoshop, אבל אין הרבה עבודוןת חישוביות אינטנסיביות באף שלב. מצד שני, המאפיין העיקרי של העבודה הוא המון אפליקציות פתוחות יחדיו, לפעמים עשרות (חלקן …

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות נייד, גודל מסך לא עקרוני אם זה 13-15 לא נדרש זמן סוללה ארוך או יציאות מיוחדות באחד הדיונים פה ראיתי המלצה למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4285&CatCode=315 איך הוא לדעתכם והאם הוא טוב? כעיקרון הייתי מעדיף אחריות ל 3 שנים או יותר

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  17. מחפש מפרט לחבר. צריך רק את הקופסה. כולל צורב בנתיים יחובר למסך 17" אך המסך ישודרג בקרוב ישמש למשחקים כמו COD5, CRYSIS וכו' אין צורך בחיבורים מיוחדים כלשהם, OC לא מתוכנן עדיין. שקט חשוב ברמה סבירה משהו התחלתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 2…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by henz12345,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, MESSENGER, ICQ, גלישה באינטרנט), שיהיה ניתן לראות סרטים ללא בעיות מיוחדות (תקיעות למינהן - לא מדבר על תכני HD), שהמחשב יוכל להריץ WINDOWS7 יריץ לפעמים משחקים קטנטנים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים אבל יש צורך במסך דק, לשימוש תדיר, 17" אפילו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. …

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  19. תגידו, מעבדי CORE 2 DUO נקראים המעבדים CORE DUO ? ? ? כי כרגע מישהו בחנות התעקש שאין דבר כזה E6300 וכדומה למחשבים ניידים. הוא גם אמר לקנות מחשב של INFINITY כי הם חברה שבעצם זה GIGABYTE ובגלל שהם חדשים, נותנים חומרה טובה, ובמיוחד כרטיסי מסך טובים כמו 7600 GO. מה אתם אומרים? אני מוגבל לזה: יש דגמים שעדיין אין שם? http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00186

20. שלום צריך את עזרתכם! המחשב הנייד נורא איטי,בעיקר בהפעלה ראשונה. גם כשהוא היה חדש היתה אותה תופעה. תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Teliran1,

היי רציתי לבקש שמישהוא מכם ירכיב לי מפרט גיימרים. המחשב נועד לאחיין שלי התקציב הוא 6-8 אלף שקל אבל אפשר לחרוג כמובן. חשוב לציין שאין כל צורך במסך מחשב חדש. תודה מראש. המסך שברשותו הוא 22אינץ' רזולוציה 1680*1050 המשחקים הם בדרך כלל משחקי פעולה וכל אלה. ההגדרות שירצה לשחק הם על גבוהות. הרכיב היחיד שאיני צריך זה המסך. אוברקלוק לא מתוכנן. מערכת הפעלה WIN7 כן כנראה שיתבצע שידרוג עתידי כן רצוי לשמור על אופק השידרוג

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by m_g,

שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. Started by jaco21,

שלום, ברשותי מחשב שני שכבר כמעט ואינו בשימוש, כולל את החלקים הבאים: מעבד - Intel C2Q Q9400 2.66Ghz לוח - Gigabyte Ep45-ds3r זכרונות - 3X2G ddrII 800Mhz kingston Value כולם מחוברים לספק Seasonic X-series 760W gold ומארז Fractal design R3. אשמח אם תוכלו לעזור בהערכת המחיר לשילוש הנ"ל ללא הספק.. תודה

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by zombie,

יש לי כרגע מארז:NZXT Lexa black kine לוח אם:gigabyte p35-ds3l מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות: Ocz 2gb 800Mhz cl5 כרטיס מסך 8800gtx אני משתמש במסך 24' ספק כח: קרוסייר 520HX הארד דיסק 500G 7200rpm המחשב לא מספק אותי....אני רוצה שיריץ משחקים חלק ככל האפשר ברזולוציה המקסימלית של המסך

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  25. * מטרות המחשב-עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הניידות בתוך הבית ופחות מחוץ גודל המסך 15.6 (?17.3 מתלבטת) חשוב לי : מהירות חוזק מסך חד וברור אחריות 3 שנים נפח 6 ? חיבורים ויציאות- שיהיו כמה שיותר וכולל בלוטות' עדיפות למקלדת לא שחורה – אלא לבנה או כסופה חיבה למחשבים לבנים או לפחות לא שחורים מעדיפה דגם שקיים באייבורי * כולל מערכת הפעלה פחות מ4000 ש"ח יתקבל בברכה ומעט מעל גם אפשרי אודה להמלצות מכל סוג כולל איזה חברות לא כדאי, או מה במפרט כדאי שיהיה תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים