ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את הנייד הנ"ל לפני שבוע אחרי סקר שוק ארוך מאוד, ולהפתעתי גיליתי שהtouchpad לא אסתטי (לא יושב בדיוק במקום) ובנוסף הכפתורים של העכבר לא מתפקדים לחלוטין. החזרתי את המחשב וקניתי את אותו הדגם במקום אחר ולהפתעתי שוב אותה הבעיה בtouchpad.... האם הבעיה מוכרת בדגם הזה? די מאכזב הסיפור נראה כאילו הם ניסו לחקות ללא הצלחה את הtouchpad של apple .... מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף דגם?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב וזקוק למחשב חדש. הדרישות הן דיי בסיסיות - אופיס, מוזיקה, סרטים. משקל - שיהיה סביר - נניח עד 2.2 ק"ג. כונן אופטי - שיהיה (למרות שנראה לי שכבר אין שימוש לכוננים כאלה) הרד דיסק - 250GB זה הסטנדרט, לא? אחריות - כמה שיותר. זמן סוללה - לא יותר מדי קריטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היי :) אני מחפש לפטופ שישמש אותי לתוכנות כמו סולידוורקס, סימולציות וחישובים. התקציב נע מסביב ל5000 ש"ח. מוכן להתגמש בתקציב רק עבור משהו ממש שווה. דברים שחשובים לי: מבנה קשיח ואיכותי. i7 8xxx H/HQ - (כמה שיותר ליבות) Geforce 1050< 128GB+1TB 15.6'' 8gb RAM< מצאתי כמה דגמים, לצערי לא מצאתי חנות שיש בה תצוגה של הדגמים האלה. חשוב לי מאוד שהבניה שלו תיהיה חזקה (למשל כמו סדרת ThinkPad של לנובו) אז אשמח לשמוע מהנסיון שלכם. הדגמים: 1) DELL G3 https://ksp.co.il/?uin=51313&select=.268..271..211..2175..5274..5156..5155..5159. 2) Lenovo Ideapad 330 https://ksp.co.il/…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שבוע טוב וחג שמייח לכולם! אני צריך מחשב משרדי שירוץ באופן חלק ומהיר. סביר להניח שנורטון תהיה התוכנה הכי כבדה עליו... אני מתלבט בין שני מפרטים. המפרטים הם בנויים מראש, אשמח לשמוע את חוות דעתכם ומפרטים נוספים. 1. מעבדי AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Shared DDR (Up to 256MB) כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים Generic 400W מסכים None Price…
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%, align: left] [TR] [TD=align: center]מעבד:[/TD] [TD=align: center]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1074[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד:[/TD] [TD=align: center]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם:[/TD] [TD=align: center]Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 מחיר: ₪479[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]מארז:[/TD] [TD=align: center]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 מחיר: ₪523[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]זיכרון:[/TD] [TD=align: center]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מטרות המחשב יהיו משחקים, אינטרנט, ותוכנות קלות... הקירור והשקט לא חשובים...שיהיו סטנדרטיים.. לא מתוכנן OC. אין העדפה לחברה מסוימת.. עכשיו יש לי בקשה כזאת אני צריך מפרט שהוא רק המחשב עצמו, בלי ציוד היקפי ובלי מסך. ועוד מפרט שהוא עם ציוד היקפי (עכבר ומקלדת ) ועם המסך, אבל חשוב זה יהיה ציוד היקפי זול עם מסך נורמלי...כולל רמקולים פשוטים. התקציב הוא 3500 גג. תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אלא אם כן ההשקעה שווה את זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וורד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומכוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עד עכשיו כל פעם שרציתי לראות סרט/סדרה , הייתי מעביר את התמונה ממסך המחשב למסך הטלויזיה. בגדול , פשוט נמאס לי, וכשיש כמה שקלים נוספים מהצד אפשר לפנק את עצמי. התקציב של 5000 ש"ח זה פחות או יותר מה שאני מתאר לעצמי , אבל אין בעיה לחרוג. השימוש של ה HTPC יהיה מחשב הורדות ראשי (יהיה עליו SABnzb / sickbeard / couchpotato ככה שההורדות יעבדו לבד אבל שיהיו ממנו), הוא יהיה מחובר לטלוויזיה כל הזמן, בתיאוריה אם לא יציעו לי משהו חדש , כנראה שיעבוד עליו XBMC שינהל את כל המדיה. חשבתי אולי לעשות ממנו גם סוג של קונסולה , שמחשחקים יעבדו ממנו , אבל אני לא ממש גיימר , וגם המחשב השולחני שלי די חזק למשחקים ככה שאני לא יודע אם זה משמעותי. דברים שאני חייב / רוצה מהמחשב. חייב: 1. שקט מוחלט - אין …
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ביקשתי קודם מפרט למחשב שולחני,הלכתי ובדקתי אבל אמרו לי שעכשיו מומלץ מחשב נייד . אני צריך אותו טוב למשחקים ולצפיית סרטים. לא מצפה שיהיה טוב כמו המחשב השולחני ! עד 8000 ש"ח ! תודה !
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מבחינתי VOSTRO 3300 ו3500 הוא אותו מחשב מבחינת ההחלטה שלי, מה שיכריע זה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם מעבד I3-330M לבין I5-520M יחד עם 4G זיכרון ראם. הצרכים אינטרנט ואופיס, לעבודה וללימודים. את המפרט שיש לי היום במחשב הביתי אתם יכולים לראות באופציה של לראות תמפרט שיש באתר, הכל מדויק חוץ מהציוד ההיקפי. עריכה : חשוב לי להוסיף, הייתי לפני שעה בנוטבוק קלאב, חשוב לי המשקל והזמן סוללה. נאמר לי שהזמן סוללה בשניהם פחות או יותר זהה, שעתיים - שעתיים וחצי עבודה. מבחינת משקל ה3300 שוקל פחות חצי קילו, בידיים מרגיש הבדל ולכן הייתי מעדיף ת3300. בHDMI אין לי שימוש, דיסק קשיח יותר גדול לא משנה לי אבל מעבד כן. לכן חשוב לי לדעת האם יהיה הבדל מורגש או מזערי לא מורגש. כרגע העדפתי היא ל3300.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
רציתי לדעת מבחינת יחסי כוחות Nvidia® Geforce® GT330M, 1GB Graphics לעומת ATI 4670HD או ATI 4650HD או ATI Radeon 5470HD מה מהם הכי חזק, ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים יחסית?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד, לשימוש בייתי: אינטרנט, Office, סרטים וכו'. מסך 15", כרטיס מסך סביר. צורב DVD. אני רוצה גם אפשרות של אינטרט אלחוטי. שיהיה של Intel בבקשה. (לא אוהב AMD). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מאתר DELL ולייבא אותו באמצעות חברה מתווכת. קראתי את הסטיקי וכמה הודעות פה בפורום, ועדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את GLOBALSHOP וייבא דרכם מחשב? האם הם חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה? 2. האם קיימות עוד חברות, מומלצות ומוכרות יותר? 3. איזו אחריות עליי לרכוש באתר כך שתהיה תקפה גם בארץ? 4. האם ניתן לרכוש הרחבת אחריות (גם כיסוי וגם שנים) דרך דל ישראל? 5. המס היחיד המוטל בארץ על מחשב ניד הוא המע"מ, או שעליי לצפות למיסים מונפצים נוספים? אני בטוח שיש שאלות רבות אחרות ואשמח אם אנשים שכבר ייבאו מחשב יוכלו לענות ולתאר את התהליך ואת המקומות שעליי לצפות בהם בעיות תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום.. אני מתכוון בחודש הבא לקנות מחשב מKSP ללא מסך, בייחוד למשחקים וOC לכ. המסך בעתיד. התקציב הוא עד 7000 ש"ח, אני מנסה לקצץ כמה שיותר. הערה: את המקלדת+עכבר ב290 ש"ח אני לא קונה, אלא זה סוג של תחליף מחיר לMX500 שאני אקנה (כבר יש לי מקלדת). מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי ?AMD? SOYO כמות מחיר סה"כ SY-CK8 (s754) sata,lan 1 790 790 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 490 490 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 80GB (8MB) SATA 1 500 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY…
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עבור: Triple-z אני מעוניין לדעת מה הדיל הכי טוב כרגע לרכישה של מחשב נייד בארה"ב (אפשר באינטרנט אם יש משלוחים להוואי) לשימושי אינטרנט, מוזיקה ווידאו (אחותי שם והיא רוצה נייד) התקציב רצוי פחות מ- 700 דולר. ראיתי באתר של דל שיש להם כל מיני מבצעים מעולים והיה דיל ממש טוב ב- 650 דולר אבל נראה לי שהוא נגמר. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום רב מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב ביתי ללא מסך עד 3000 ש"ח על בסיס I3 או I5. צרכים: משחקים, אינטרנט, אופיס. תודה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהוא כבר בן 5 שנים ורציתי להחליף אותו אבל אין לי ממש תקציב להחליף הכל אז החלטתי לשדרג אותו אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים וגלישה באינטרנט שירים סרטים וכאלה ... בזמן האחרון הוא הפסיק לעבוד לי הוא נתקע כל הזמן והחלטתי שצריך לשדרג אותו ... בקיצר יש לי תקציב של עד 1500 שח לשדרוג מקלדת עכבר רמקולים מסך לא צריך אני חושב שאני לא צריך להחליף את המארז כרטיס רשת את הDVD את דיסק קשיח ואת הספק כוח אני מעדיף גם להרכיב את החלקים לבד בשביל לחסוך בהוצאות אז מה שיש בעצם להחליף זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון יש לכם הצעות? המפרט שלי עד כמה שאני יודע... פנטיום 4 2.8 זיכרון 1 ג'גה כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS דיסק קשיח 160 ג'יגה ספק כוח 400W אולי כדי להחליף? מארז עם 2 מ…
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי במפרטים המומלצים ואני רוצה כרגע מחשב שיהיה מעולה עבור עבודה משרדית(אינטרנט ואוניברסיטה), עם אפשרות בעתיד להוסיף לו כרטיס מסך טוב ואולי אף אפשרות למשחקים. בנוסף , אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ VISTA. התקציב : 5000 שח +-. מתלבט בין אינטל ו AMD , בעקר לאחר ששמעתי ש AMD הורידו את המחירים בצורה דרסטית(האם זה נכון?) ושהם מעולים. בכל מקרה חשוב לי שHD יהיה לפחות 120GB. הכרטיס רשת ,כרטיס מסך וכרטיס קול יכולים להיות ONBOARD. אין צורך במסך, יש לי אחלה של מסך בבית כבר. אין צורך בצורב מקלדת ועכבר. חשוב שהמארז יהיה יפה ושאוכל "להיכנס" אליו בקלות. אנא עזרתכם המומחים! אני מתכנת וקצת מבין בתחום , אם תוכלו לפרט מדוע בחרתם בכל רכיב אשמח, תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד עם ביצועים מקסימליים. יקנה בארה"ב. דגשים: כונן SSD טוב 16GB RAM מעבד 2920/2820 (או חזק יותר) התקציב לא מוגבל (גם 4000$ זה בסדר). השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שיודעות לנצל את המשאבים הללו. מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.xoticpc.com/sager-np7280-clevo-x7200-p-3115.html?wconfigure=yes עם שדרוג ל-990X, 12GB RAM, וכונן SSD (סה"כ כ-3000$) שימו לב שזה עם מעבד שולחני, אשמח לתגובות על זה. המחשב יוטס הרבה לחו"ל כך שמחשב נייח לא ממש מתאים. עוד מחשב (עם מעבד נייד): http://www.xoticpc.com/asus-k53sva1-p-3076.html?wconfigure=yes (עם אותם שדרוגים) מאוד אודה לכם על המלצות ועזרה ואשמח לתגובה מהירה תודה!!
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
טוב אז חיברתי מפרט מהמומלצים רציתי מפרט בינוני, כזה שיריץ לי משחקים ויהיה טוב גם בעוד 2-3 שנים תגיבו אם יש לכם ספקות לא צריך ציוד היקפי, אבל אולי אני צריך מאוורר (אז תמליצו לי) intel core 2 due E6300 מעבד רק אינטל (אולי אני אשנה ל-E6600) LGA775 intel945P לוח אם רק אינטל DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי - מודול שני 160GB - SATA 2 7200RPM 8MB - Maxtor דיסק קשיח PCX - Radeon X1900GT 256MB DDR2 256bit כרטיס מסך אני חוזר: מחיר בינוני, למשחקים, בלי ציוד היקפי (אולי מאוורר), שיספיק ל 2-3 שנים
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש את המפרט הבא:מעבד: Intel core 2 Duo E6400 לוח אם: Gigabyte 965PDS4 זכרונות: 2x1G (800mhz) Samsung DDRII דיסק: W.D 120G כרטיס מסך: Gforce 7600GT 256M DDRIII מארז: Compucase 6A19 1x120mm fan No psu ספק: 500W Real ?? יש לי מספר שאלות: 1. האם ישנו לוח אם אחר (אולי יותר זול) שתואם למעבד זה ויעבוד טוב אולי של msi? 2. האם יש טעם לקנות זכרונות במהירות של 800MHZ מכיוון שהבנתי שהלוח-אם לא תומך במהירות זו? 3. האם המארז מספיק טוב לחומרה זו? 4. איזה ספק כוח מומלץ? כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה (כמובן עדיף ללא חריגה מוגזמת בתקציב) תודה.
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב בקרוב אני מקבל בחינם מחשב שולחני Dell Optiplex GX620 שעבר כמה שינויים. המפרט: Pentium D 930 3.0 GHz (Dual core) 3 GB RAM DDR2 533 MHz Gigabyte GeForce 7600GS. אני מחפש את חוות דעתכם הכללית בנוגע לשימוש במחשב, עם דגש על משחקים. דוגמא לדבר אחד שחשוב לי שהמחשב יוכל להפעיל- Call of Duty MW2 / World at War (ה-Black Ops הרבה מעבר ליכולת הכרטיס מסך). האם יש צורך לשנות חלקים כדי להפעיל את המשחקים בצורה מספקת? האם משתלם להתקין Windows 7 על המערכת מבחינת שיפור מהירות פעולה כללית של המחשב (גם מחוץ למשחקים) או שעדיף להשאר עם XP SP3? ואם כן, 64Bit או 32 (לא ידוע לי מה משמעות ההבדל ביניהם)?. אם התקנתי זוג זכרונות RAM בסלוטים התואמים במהירות 533 וזוג אחר של 667, האם המ…
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
את המפרט בניתי באתר החנות של ksp. השאלה שלי אם זה מספיק לצרכים של תוכנת cad ? או שזה אפילו אוברקייל האם הייתם משנים משהו אשמח לכל הצעה יעול שדרוג. אם התמונות מפריעות לאשכול אני אערוך ואמחוק אותם. תודה רבה על עזרתכם. [table] [tr] [td]מק"ט[/td] [td][/td][td]מוצר[/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td]19277 [/td][td] [/td][td]צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM [/td][td]122 [/td][td]1 [/td][td]122 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]19771 [/td][td] [/td][td]Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX [/td][td]670 [/td][td]1 [/td][td]670 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]20459 [/td][td] [/td][td]ספק כח Corsair A…
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-