ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי אותו לבד פרט לכמה דברים קטנים: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤875 לוח אם: ASUS M2N-E אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤526 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2300 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤435 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤199 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 675 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-5400C4 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤523 מארז: NZXT APOLLO w/…
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך לקנות סוללה לנובו למחשב נייד .אני רוצה לדעת אם היא באה עם הכבל של הסוללה ועם המטען שלו או שלא ?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מחשב נייד שימש לעריכה גרפית, ועריכת וידיאו. התקציב שלי עומד על 6000 ש"ח, מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל ראם. אני אשמח להמלצות שמגיעות מניסיון ולא רק מקריאה יבשה של המפרט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
קניתי בהמלצת הפורום מחשב מבוסס G860 וB75 בלי כרטיס מסך אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה 40 אינצ' כנראה ולחברו למחשב לצפייה בסרטים בFHD רציתי לוודא שלא אמורה להיות בעיה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה מעצבנת שמשום מה לא נפתרת לי: יש לי DELL LATITUDE 6400 חדש ואני רוצה לחבר אותו לLCD של LG בקיצור רכשתי קבל מיוחד שמעביר מ DESPLY PORT ל HDMI ואני מצליח לראות את השידור אבל... משום מה הוא לא נותן לי לפרוס את השידור על כל המסך אלה רק על חלק מלבני שלא כולל את כל הגודל של המסך בדקתי בהגדרות השידור והאמת שעם הדריבר הזה אין הרבה מה לשנות הרזולוציה המקמימלית שלו מכוונת על 1280 *800 המוזר פה שבהתחלה כבר כן הצלחתי לשחק עם ההגדרות וזה שידר לי יפה על כל המסך אבל ההגדרות התאפסו איך שהו ומאז אני לא מצליח לשחזר את מה שעשיתי כדי לפתור את הבעיה בפעם הראשונה. בבקשה עם למישהו יש את אותו הדגם מחשב ויודע על מה צריך לכוון את ההגדרות אני ישמח לעזרה.... או מכל אח…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי לכולם, אני יודע שהדיון הזה לא בדיוק עומד בנהלים של בקשה להמלצה לדגם מחשב נייד. הסיבה היא שאני פשוט כרגע לא מבקש המלצה לדגם מסוים. אני מבין יותר בנייחים מאשר בניידים, ואני הייתי רוצה לדעת סדר גודל של מחירים, לדעת כמה לחסוך בערך וכו'. ברור לי שזאת תהיה הערכה גסה, אבל זה יותר טוב מלא לדעת כלום... אז.. 1. סדר גודל מחירים של מחשב נייד ללימודים + גיימינג. מבחינת לימודים מדובר על מדעי המחשב. אני לא חושב שצריך מחשב "כבד", זה בסך הכל תכנות ברמה פשוטה. מבחינת גיימינג, יש לי נייח לדברים הכבדים, אבל אני כן רוצה שאני יוכל להשתמש בנייד ללאן-פארטיס.. שכרגע זה בעיקר משחקים כגון left 4 dead 2.. האם זה ריאלי שנייד יריץ את זה? לא חייב בהגדרות מטורפות.. העיקר שירוץ חלק.. 2. מחשב שני: סדר…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, היום יש לי מעבד e6600, 4gb וכרטיס מסך hd4870... המחשב עצמו בן לדעתי 4 והוא שודרג לפני שנתיים ל 4ג'יגה + הכרטיס מסך (וכונן קשיח של טרה שגם יעבור למחשב החדש) החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. כמו כן מבחינת ציוד היקפי, אז יש לי סט של מיקרוסופט זול למקלדת ועכבר + עכבר משחקים של רייזור (אין צורך להחליף אותו) אבל כן הייתי מעונין לרכוש סט חדש ליום יום. כמו כן המסך שלי הוא סמסונג 24 אינץ עם פאנל tn מזעזע שאני חושב שהגיע הזמן להחליף במשהו ips-י. הסאונד הינו atp3 האגדי.. לא רואה סיבה להחליפו כרגע אני מעונין לרכוש גם ssd להתקנת מערכת ההפעלה. בגדול השימושים שלי הם .. רב תכליתיים. מדי פעם משחק במשחקים שדורשים גרפיקה, מתכנת, צופה בוידאו, וגולש כבד כמו כן , לפני שנתיים הייתה לי הת…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k, עדיפות גבוהה לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי רפואה, בעיקר שימוש משרדי ללימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי כמובן אבל אין בעיה של רעש קל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפ…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מה שקריטי לסטודנט..משקל, סוללה, נוח להקלדה וכו'...
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל לא על חשבון איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200-300 ש"ח, עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: לא משו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA ,NBA שירוצו על איכות גבוהה ומשחקי פעולה כמו FAR CRY על איכות בינונית +/- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של 1920*1080. המסך הוא 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, מחשב לעבודה עם Maya2012 בלי כרטיס מסך ובלי כונן קשיח, חייב לכלול מעבד I7 ומינימום של 8 ג'יגה זכרון מה מומלץ ? אני הגעתי לדבר כזה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 3820 : CORE I7, S2011, 3.6GHz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1467 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-B75M-D3V אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪374 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC THREE HUNDRED (B-STOCK) w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪260 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪209 …
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קיבל מחשב חדש - Lenovo V100. המפרט שלו נראה לי דיי אחלה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2772&p=130 זה בערך המפרט הזה רק עם 1Gb זיכרון ו-HD של 100Gb @ 7200 ויש בו מצלמה. מה שאהבתי בו, זה שהמסך שלו לא מממש קטן והוא בדיוק מה שמתאים, מצלמה וטביעת אצבע. כבר רציתי לקנות פעם מחשב, אבל החלטתי לחכות למשהו אחר, כרגע אני דיי עומד שוב בדילמה לקנות את המחשב הזה בדיוק או שאני צריך מחשב שולחני. בגדול, השאלה שלי היא האם המחשב הזה יכול להריץ משחקים כבדים (יחסית) באיכות סבירה +. לדוגמא ה-CARBON. אם הוא יכול לעשות את זה, אני מוסיף לו ל-2Gb וקונה עוד איזה חודש. תודה מראש, אדם
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב עם סידירום,מארז וצורב(לא צורב DVD) שחורים עם ארד דיסק 80GB וזכרונות לפחות 1024MB בלי מקלדת,עכבר,רמקולים,כונן דיסקטים,מסך. בסכום של 3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא?? http://img260.echo.cx/my.php?image=untitled0gi.jpg :s05: :s05: :s05: מה לשפר? מה להוסיף? מה להוריד? תודה לכל העוזר
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להזמין חלקים למחשב והייתי שמח לשמוע את דעתכם על שני דברים: 1. את דעתכם על החלקים שציינתי, כפי שאמרתי אני מעוניין להזמין אותם 2. אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מסביב לחלקים. אז ככה: ההזמנה תכלול מעבד: Intel i7-7490k. לינק לוח אם: gigabyte z97x gaming g1. לינק כ.מסך: evga gtx 780. לינק זיכרון: crucial 2x8gb balistix. לינק SSD: אינטל 730 240GB. לינק לא ידוע לי איזה קירור/מארז/ספק אני צריך, ואודה לכם מאד על עזרתכם. תודה רבה! פרטים נוספים: המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תכנה ומשחקים. אני מעוניין גם במסך אם יש לכם הצעות/המלצות (24 אינץ' לדעתי ישרת אותי טוב)
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי מפרט טוב? מעבד מהיר INTEL P4 2.8GHZ/800MHZ/1MB HT דגם PRESCOTT הכולל 1MB CACHE MEMORY לוח אם חדש מבית ASUS דגם P4R800-VM החברה המובילה בעולם לייצור לוחות אם. DDR400\AGP*8\6*USB\800MHz Hyper-Threading\USB 2.0\3*PCI תמיכה במעבדי PRESCOTT תומך בטכנלוגיית Hyper-Threading תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR כולל יציאת TVOUT להצגת המחשב על גבי מסך הטלוויזיה זיכרון ראשי 256MB DDR במהירות 400MHZ מארז איכותי MIDI ATX מיוצר במיוחד עבור PC2GO ועומד בתקנים בינלאומיים. דיסק קשיח ענקי בנפח 80GB במהירות 7200RPM צורב מהיר מחברת AOPEN במהירות 52X32X52 מעולה לגיבוי מסמכים, נתונים, תמונות וסרטים המגיע עם תוכנת צריבה NERO EXPRESS משמש גם ככונן CD-ROM X52 רגיל. כרטיס מסך משולב ATI RADEON 92…
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8663&CatCode=315 שמתי לב שיש לו מעבד B950 חלש. הנייד לשימוש ההורים ולכן אין צורך להריץ משחקים או משהו בסגנון. מה שחשוב לי זה האחריות (במקרה הזה היא 3 שנים). אפשר לקנות את אותו הנייד עם זיכרון 4GB (לזה יש 2GB) ומעבד I3 בתוספת של 500 שח בערך. האם מומלץ? מה בדבר חיסכון בחשמל? האם ה B950 חסכוני יותר? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אחרי חיפושים כאן בפורום הגעתי למפרט הזה: https://www.tms.co.il/103293 מנסה לחשוב איך אפשר להוזיל אותו אבל העלות תועלת נפגעת, בעיקר בכרטיס מסך ומעבד, אם מחליפים ברכיב זול יותר. השימושים הם סרטי 4K, גלישה כבדה באינטרנט וקצת משחקים (המחשב מחובר לטלוויזיה בסלון) מתבלט בעיקר לגבי שנמוך הכרטיס מסך, כדאי לקחת GeForce 1550 או שהבדל בעלות לגמרי שווה את הביצועים הנוספים של ה-1660TI? תודה לעוזרים! קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box 1 ₪ 815 לוחות אם Gigabyte B4…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-). חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית. עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בעבודה יש לי Lenovo T510 והוא הגיע מהחנות עם תחנת עגינה מדגם ThinkPad Mini Dock Series 3, 4337-10U. באתר של לנובו רשום שזו אכן תחנה שמתאימה למחשב והחיבור מתאים אבל התחנה "קצרה" מדי למחשב. על התחנה יש "שיניים" מגומי שאמורות להיכנס למגרעות שבמחשב אבל כפי שכתבתי - התחנה קצרה מדי. צירפתי תמונות. מישהו יודע איזה דגם יתאים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום שמי שלומי אני לומד גרפיקה ומולטימדיה תלת מימד אני רוצה לבנות מחשב ולא יודע מה דרוש בגלל שפה האנשים מקצוענים ביותר הייתי רוצה לראות דוגמאות של מפרטים שיש לכם. כל מי שיכול בבקשה לעזור ולהגיד לי מה יש אצלו שהוא יודע שזה אכן מתאים לעבודה. השימושים: עריכת תמונות, עריכת וידאו, עיבוד אפקטים, יצירת קליפים, מולטימדיה דו מימדית ואנימציה תלת מימדית החלקים שהכי חשוב לי לדעת מה מתאים הם: לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן כרטיס מסך. תודה לכל העוזרים. שלומי
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה עם מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים/סדרות/מידי פעם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
Shuttle XPC SB61G2 Intel P4 2.4Ghz S478 800fsb 512K Hyper Threading DDR Geil 400Mhz Golden Dragon Series (faster module) 2 x 256Mb 120Gb SATA 7200 rpm 8Mb buffer BenQ DVD 5450 ש"ח Logitech KIT Mouse & Keyboard Cordless - מה כדאי? מסך 17" MAG MS776 או AOC 19" (LCD) - מה כדאי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח אפשר לחרוג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה- רצוי מאוד, win10 . לגבי אופיס לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-