עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב אבל שיהיה בנוי רק לבניית מוזיקה, עריכת מוזיקה והקלטה של מוזיקה ומשחק אחד CS אתם יכולים לרשות לי מפרט בבקשה . התקציב שלי זה עד 5500 שח' אני לא צריך רמקולים יש לי רמקולים טובים יש לי אולפן בלי מסך

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  3. שלום לכולם, אנא המלצותיכם לנייד, חשוב לי שיהיו המאפיינים הבאים במחשב זה: 1. מעבד מסדרת CORE 2 DUO 2.מסך LED גודל 15 (ומעלה אם אפשרי במסגרת התקציב...) 3. זיכרון 4GB 4. יציאת HDMI שיהיה לו אמינות ונותן אחריות מאחורה לא איזה משהו מפוקפק..... רב תודות לכם

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא כרטיס מסך. קניתי ASUS GTX580) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כדי שיהיה מפלצתי כמה שיותר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עדיף שלא לחרוג בכלל). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני אשחק בסימולטור ט…

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  6. מדובר במפרט לסטודנטית שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. התוכנות/שימושים: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. המחשב יקנה בKSP. לא יהיו משחקים וOC. אין UPS. הרכבתי את המפרט הבא:[table] [tr][td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, D…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  7. שימוש בעיקר למשחקים מאוד קלים ואינטרנט, חייב 4GB RAM (ה2GB RAM שיש אצלי עובר למחשב הזה, המחשב מיועד לאחותי הקטנה) אם אפשר ללכת על KSP או חנות באיזור ירושלים אני אשמח כמו שציינתי בכותרת לא דרוש אובר קלוק, משחקים קלים מאוד, שימוש עיקרי זהו אינטרנט חריגה עד 100 שקל

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  8. אוקי הנה החנויות שימו לב שלא בכל חנות זה אותם חלקים תמליצו לי מה הכי כדאי ותתחשבו בקריטריונים: אחריות, מרחק מהחנות (אני גר ברעננה) ומחיר! אז הנה החנויות: LogicPc KSP Noa Pandas שימו לב על החלקים !! **רק על הזיכרון, כרטיס מסך ולוח אם** ממש תודה לכל העוזרים!!! ואני חייב המלצה דחוףף!! כי עוד מעט יגמרו מעבדי AMD כאן בארץ!! תזכרו - מחירים, אחריות, ומרחק מהבית... תודה רבה לכולם!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  9. בתחילת החודש פתחתי כאן נושא לבקשת עזרה בהרכבה של מחשב חדש, והיום אני הולך לרכוש או בגלל שהמחיר והגודל של הקנייה הוא די גדול רציתי לוודא שהכל בסדר לפני אני קונה. אז אני אשאל כמה שאלות רק כדי להיות בטוח - -משהו השתנה מאז שקיבלתי את המפרט? יש חלקים אחרים שעדיפים או יותר זולים? -יש בעיות כלשהן במפרט? פיזיות או בבחירת החלקים -ושאלה ספציפית לגבי המארז, לאלו שיש להם אותו - עד כמה הוא עמיד? זאת שאלה די מוזרה, אבל במארז שיש לי עכשיו כל נגיעה קטנה בו גורמת למחשב לקפוא ולדרוש restart, ואני לא מתכוון למכות חזקות או דברים דומים, פיזית מגע עם המארז כשהוא פועל גורמת לו לקפוא. ורציתי לדעת אם זה גם יהיה ככה במחשב הזה. תודה מראש על העזרה.

10. מחפשת מפרט למחשב לשימושי גרפיקה בעיקר פוטושופ, עריכת וידיאו, ותלת מימד בסיסי. ללא מסך וללא ציוד נלווה. תקציב בסביבות 6000 ש"ח. עובדת עם רזולוציות גבוהות, ריבוי שכבות ומספר תוכנות במקביל. לפי מה שקראתי כאן עד עכשיו: מעבד i7 וחשבתי על 4820k לוח אם ASUS P9X79 מתלבטת איזה דגם יהיה הכי משתלם או Gigabyte X79 UD-5 זכרון G.skill Ripjaws-X 2x8Gb DDR3 1866Mhz PC3-14900 kit CL9-10-9 כרטיס מסך GTX770 Gigabyte או אם דגם אחר נמוך יותר מספיק כונן SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III עם כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III אשמח המלצה למארז, אני התרשמתי מ Thermaltake Urban S31 Snow VP700M6W2N Windows Pro מחברת הרבה ציוד נלווה, סורקים, מצלמ…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by jcena,

שלום חברים אחותי נתנה לי תקציב של 2000 ש"ח לקנייה של מחשב בלי ציוד היקפי שישמש לגלישה באינטרט צפייה בתכני hd ושימוש באופיס. חשוב לי לציין שאת מערכת ההפעלה והכל אני אתקין.אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולבנות לי מפרט מהחנות הבאה: http://www.skypc.co.il/BuildItemsv3.asp?page=187 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית בעיקר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  12. בכל אופן שלום, יש לי בערך כ 5500 אלף שקל... איזה מחשב נייד הכי מומלץ? יש לציין שאני כן משחק משחקים...(אז צריך לוותר על הכרטיסי מסך המשולבים) ואגב, חשוב לי שיהיה בו בלוטוס.. צורב DVD כמובן. רמקולים טובים, והייתי רוצה שיהיה לו גם מצלמה מובנית(אבל זה לא חייב). בטריה טובה שתחזיק הרבה. (טוב את כל אלה יש כמעט בכל מחשב) ושיהיה לא יותר מ 15.4''.(ולא פחות) כל שאר הדברים שלא כתבתי פה אם יהיו זה יהיה רק + בשבילי. נ.ב שלא יהיה HP, שמעתי שהשירות שלהם על הפנים. תודה רבה !!! יעקב. יום טוב.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5` FDD Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard Gigabyte Radeon X1600Pro PCI-e 256 MB Retail Video Card KingStone 512MB X 2 DDR2 667Mhz Enermax 400W Libarty Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case סה"כ 4559 מlogicpc.co.il משם אני מזמין מחר יש לי כמה התלבטויות אני לא ממש משחק כזה פה ושם בקטנה פיפא לילד או משהו כזה... כמה שאלות: 1.האם עדיף 6400 (המעבד זה עוד 200 ש"ח) 2.איזה לוח עדיף מה ששמתי שם או עוד 20 שקל יש את האפוציות הבאות: Gigabyte GA-965GMS2 + VGA Intel 965G LGA775 Motherboard ASUS P5B LGA775 Intel…

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  14. אני צריך שתרכיבו לי מחשב ובבקשה שיהיה משהו טוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גיימינג ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מחשב ביתי למשחקים וצפייה בסרטים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא מסך CRT עם 17 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אסטרטגיה ומשחקים מקוונים בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך …

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  16. התקציב שלי היה 5K ויש חריגה מינורית, מה אתם אומרים? הספק יחזיק?? ה-8800GT בא עם מתאם לDVI רגיל נכון? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 313 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 239 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1590 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב ח…

• 17 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by elicbelic,

ההפרש במחיר הגרסאות הבסיסיות הוא 300 ש"ח בלבד (3100 לעומת 2800) לכן אני מתלבט. האם יש יתרון אמיתי ל-3460? ב3460 המעבד וכרטיס המסך חזקים יותר, אך הנפח 320GB לעומת 500GB ב-3450. גם 320GB יספיקו לצרכים שלי. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  18. Started by joni69,

-האם כולם מעוצבים אותו דבר מבחוץ או מבפנים ? -האם לכולם יש כמעט אותם מידות בלי קשר למשקל ? -קראתי שהשירות של HP על הפנים בארץ זה נכון ? -יש אחריות רק לשנה על המחשבים האלה האם באמת מומלץ להרחיב ל3 שנים בעד 700 שח ? -זה נכון שהמחשבים האלה מועצבים כך שהם לא מתחממים ממש כמו מחשבים ניידים אחרים ? -אם מקבלים ווינדוס ויסטה על המחשב זה יהיה בעיה להסיר את התכונה ולהתקין XP ידנית בלי בעיות כמו מחשב רגיל ? -האם יש לו יציאת VGA בבירור ? והאם היציאת HDMI יכול להתחבר לDVI (אני רוצה לחבר מסך חיצוני) -האם בעוד חודשיים יש סיכוי שהמחשב יקבל ירידה במחיר והאם משמעותית ? -למישהו יש חוות דעת על DV6690 מה הוא חושב על המוצר מכל הבחינות יופי,ביצועים,התחממות,והפיצ'רים ? סורי על כל השאלו…

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by deathrevenge,

היי אני צריך מפרט חלקי : 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 +- שח האם לנצל את כל התקציב לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. אין צורך במסך, יש לי כרגע CTR 1200-1600 רזולוציה במקס' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?SC2, fps לא כבד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by vladk,

שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 5500 ש"ח. עברתי על עשרת העמודים האחרונים של הפורום ואספתי חוות דעת על מפרטים דומים. אך בכל זאת, הייתי מעוניין לקבל המלצה בהתאם לצרכים הספציפיים שלי. צרכים: ויסטה (+Aero) סביבות פיתוח קוד (VStudio) תוכנות חישוביות משחקים קלילים מה שאני מחפש זה (בסדר עדיפות הזה): Core 2 Duo 1GB RAM HD לפחות 80GB 3 שנים אחריות (מובנה או הרחבה במסגרת התקציב) Windows XP PRO משקל כמה שיותר נמוך (למשל, ע"ח גודל המסך). פחות חשוב לי גודל וכרטיס המסך, כל עוד יוכל להריץ ויסטה - כלומר, לפחות GMA 950 עם 128MB. בכלל לא חשובים לי כל מיני גאדג'טים - שלט רחוק, lightscribe, ושאר צעצועים. כמו-כן יש לי אפשרות לרכוש את הנייד באילת אבל אני לא מכיר שם חנויות פרט לאופיס דיפו. אז…

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by AmL1,

קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 658 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 616 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 241 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 605 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 632 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1473 1 כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 35 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מסכים ViewSonic 19" LCD VP930 …

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  22. שלום לכם, אני מחפש מסך 4K, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"…

23. מה ההבדל העיקרי בין סידרת הt400 וה- r400 שניהם נראים זהים, השאלה מה ההבדל בין הסדרות, ומה עדיף?

24. Started by daniel1saida,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה full hd‏ ומסך מחשב 22 אני משחק משחקים כבדים מאוד ואני רוצה שיפעיל משחקים כבדים שיצאו בקרוב על רזולוציה הכי גבוה ורציתי לשאול על הכרטיס hd ‎4870‎ x2‎ ‎‏ עם מעבד של אינטל איזה מומלץ? ואיזה לוח אם מומלץ והאם שווה הddr3 תודה למי שעוזר

• 12 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים