עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cold fire,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  2. היי חברים, אודה לעזרתכם. יש לי לפטופ DELL INSPIRION 14Z. בסיום יום עבודה אני שם אותו בHIBERNATE ותמיד כשאני מנסה להעיר אותו הוא נתקע על מסך הRESUME של WIN7. מה שאני חייב לעשות על מנת לצאת מהמצב הזה הוא כיבוי מלא ואז הפעלה מחדש. לאחר ההפעלה עולה לי MENU עם 2 אפשרויות : 1. אפשרות מחיקת הSESSION הקודם 2. ניסיון חזרה מHIBERNATION. רק בעת מחיקת הSESSION הקודם המערכת עולה לי. יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by Mor_S,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח - 3750 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. קצת עריכת סרטים ומוזיקה ו3D. א) משחקים כגון GTA IV Crysis וכל המשחקים האלה, העריכות לא יהיו הרבה (מאוד) בשימוש. ב) במשחקים אפשר לומר שיהיה שימוש רב, בעריכת לא ממש (שימוש חובבני). ג) רזולוציה כרגע היא 1024.768 19' וכנראה בעתיד אקנה מסך '22\24'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?. לא, אבל תחובר מערכת 5.1 למחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? צורב, יש ברשותי כרגע צורב X16 ואני מסתפק בו. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? העיקר שלא יפריע בלילה, ושלא יפריע לישון…

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Gigabyte GA-8I848E-L Intel 848P Motherboard (800 Mhz,AGPx8, DDR400, Intel LAN,5.1 Sound,USB 2) Memory DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard 3000 .... אין באפשרולתי לשלם יותךר על כרטיס מסך .... כל השאר יקרים מאוד וכן האם שווה יותר מעבד amd וגם מה אתם אומרים על הלוח אם<? עדיף abit? אשמח לשמוע דעתכםםםם

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  5. MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132 T2350 1.86Ghz C2D 533Mhz FSB 2mb Cache 1GB DDR2 15.4inch GMA950 80GB 5400RPM DVDRW Svideo/SPDIF/Firewire/Card Reader/WiFi/Bluetooth/Built-in Webcam 2.55Kg 2Y Warranty NO OS 3740 ש"ח למרות שכמובן אנחנו לא מתים על הרשת הזו, עדיין בתור היבואנים הרישמיים של MSI הם יכולים לספק אחלה סחורה - נראה לי שבשביל המחיר מקבלים מחשב לא רע בכלל. מישהו מכיר, שמע, ראה את הדגם הזה? גם ביקורות יהיה נחמד למצוא, מבחינת ביצועים, איכות המסך, חיי בטריה, התחממות, רעש. ביצועי תלת מימד אינם עקרוניים. בינתיים ביקורת אחת טוענת לחיי בטריה נמוכים, והתחממות באיזור שמתחת למקלדת עליו נחות הידיים. אבל בביקורת שניה אומרים שהחיי בטריה בס…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  6. המחשב אמור לשמש שני ילדים בני 8.5 ו 11 ואת אבא שלהם. הילד משחק בפיפא 2006, פרו אבולושיין סוקר 5 ו nba 2007 - בקיצור משחקי ספורט בעיקר. הילדה רק גולשת באינטרנט + וידאו צ'אט עם חברות ב icq. האבא גולש+שיחות וידאו + שימושים קלים באופיס (וורד,הכנת מצגות וקצת אקסל) מוכן להתפשר על:משקל,סוללה(המחשב יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אבל נייד בין חדרים) וגודל דיסק קשיח. עדיף מסך טוב+כרטיס מסך טוב. נתקלתי במבצע של 012 אבל אין לי מושג בניידים - ראיתי בנושא קודם שהמבצע די אדיש כלומר - לא מציאה גדולה. כמה עולה לקנות נתב+התקנת רשת אלחוטית ע"י טכנאי ? מה מחיר סביר לספק אינטרנט? אני משלם כיום 45 ש"ח ב 015 (זהב) ל 1.0 מ"ב. וסליחה אם הארכתי בפרטים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by GRiM,

http://planet.nana.co.il/miky48/comp4nos.htm מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  8. ממש חשוב לי ה XP .. לא יודע אם אחזיק מעמד עם ויסטה. תודה.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכו לימודים , עבודה משרדית ואולי משחקים קלילים ביותר אלו ילדות בבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסoffice תדיר , אינטרנט כבד , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבד זה מיינקראםט וסימס 3 לדעתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני? 3. האם יש צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. שלום לכולם אני רכשתי טאבלט smartq v7 מבוסס arm (להלן המפרט: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html) המכשיר מגיע עם 3 מערכות הפעלה win ce,לינוקס אובנטו ואנדרואיד. הצלחתי לשנות את השפה לאנגלית בכל מערכות ההפעלה, אך הבעיה שלי שאין תמיכה בעברית גם לא בדפדפנים ובגלישה לאתרים ישראליים אני מקבל ריבועים במקום אותיות. אשמח לקבל רעיונות בנשא כיצד לדעתכם ניתן להוסיף עברית? לפחות באינטרנט שזה הכי חשוב כרגע. תודה רבה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. אני מעוניין בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה במיוחד. בסביבות ה-4500. היית רוצה להפיק כמה שאפשר ממנו. חשבתי על הדגם הזה. או כאן המפרט שלו יותר ברור. הוא גם CORE 2 DUO, אומנם T5800 ולא משהו יותר חזק, אבל יחסית לתקציב, דרישות ושאר הנתונים נאלץ להסתפק. יש לו את ערכת השבבים היותר חדשה, גם יציאת SPDIF ו-HDMI שאני צריך למקרים שאני ארצה לחבר ל-LCD בסלון ומערכת סראוונד, גם תומך ב-802.11 N, בנוסף יש לו כרטיס מסך 3470 ו-3 ג'יגה RAM שזה חביב מאוד אחרי הכל למקרה של איזה משחק או שניים פשוטים, וגם 320 ג'יגה HD שזה נחמד. והוא שוקל 2.7KG שזה לא קל במיוחד אבל פחות מה-3.2 של HP. כי אחרי הכל אני רוצה איזושהי ניידות בעתיד, ומחשבים עם נתונים טובים וניידות גבוהה אני לא יכול להרשות ל…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by t d,

שלום! בבעלותי מחשב שולחני רגיל שמשמש אותי לצורכי משחקים ואינטרנט, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותם לצורכי אינטרנט וOFFICE אשר יתחבר לאינטרנט אלחוטית דרך ראוטר על המחשב השולחני שלי. התקציב למחשב הנייד הוא: 6000 ש"ח מקסימום (מעוניין ב17 אינצ') מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by dino,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27317[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28353[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Asus H87-PRO LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]23582[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: cent…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by -Tal-,

שלום לכולם מה דעתכם על Dell n5110 i7-2630QM עם שימוש בתוכנות כגון Revit, AutoCAD, Sketchup ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  15. שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי. * כונן אופטי? לא מבין בזה. * האם דרושה תמ…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  16. 1. תקציב: 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שאפשר כבדים), צפיה בסרטים 3. ציוד הקיפי: מסך 4. לא צריך כרטיס קול 5. אין העדפה 6. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. שהמחשב יהיה מהיר 9. כמה שיותר שקט (עדיף להשקיע כמה שיותר בחומרה) 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - gta4, cryses, משחקי ספורט זה אמור להיות מחשב זמני שיחליף את המחשב המאוד ישן שלי לתקופת הצבא. עוד שנתיים אני כנראה אשדרג או אקנה חדש.חשוב לי שלתקופה הזאת יהיה לי מחשב מהיר, שלא יתקע ושאני אוכל להפעיל בו את רוב המשחקים החדשים. אם אפשר גם לצרף הסבר למפרט מה המחשב יפעיל ומה היכולות שלו. תנסו להוציא את המיטב מהתקציב הזה

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by ROEY--1,

בניתי מפרט למחשב צריך תגובות- הצעות לשיפורים.. אפשר לעלות בסכום אבל ממש מעט מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 285 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 1 670 670 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 490 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 255 255 מארזים? כמות מח…

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  18. מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם אפשר לשפר/לשדרג/להחליף, זה למסך 24... תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by רונן2,

היי יש לי מחשב ישן שהייתי רוצה להחליף לו את הלוח אם, המעבד וכרטיס מסך. כרגע הכרטיס אונבורד. ישמש למשחקים קלים, אינטרנט תקציב כ-800 שח

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  20. דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד 8) קשיח 1טרה זיכרון כרטיס מסך gtx 660m. גודל 17.3 אינץ אחריות לעוד שנה וחצי. נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 bit עם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwun8

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכו... אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ GTA 4 חלק באופן סביר (מצידי על MED)... ראיתי את המפרטים המומלצים, השאלה אם אפשר למצוא משהו יותר זול? 1. איזה כרטיס מסך אני צריך? 9600GT יספיק? 2. RAM - שני ג'יגה או 4? אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט כמה שיותר זול.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 5,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, מסטארקראפט ודיאבלו עד קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך ב…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחשב נייד באיזור 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לחסוך - רק אם אין צורך בלבזבז עוד לצורך הציונים שפירטתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים/ תכני HD/ תוכנות גרפיות (פוטושופ ודומיו) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג ממש אבל אעדיף כרטיס גרפי סביר אם ניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא חשוב מדי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 4 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by nikosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר ( Photoshop, Lightroom ..) לעיתים רחוקות עריכת וידאו. שימושים כלליים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  25. שלום אני צריך שתבנו לי מפרט של מחשב ב3,000 , לדוד שלי, שיכלול כמובן מינימום מעבד כפול ליבה, מהסדרה החדשה של אינטל, Core 2 Duo , סדרה E6300 ומעלה , (לא כמו שניסו לדחוף לו P D 2.8GHZ), ואם יהיה אפשר אז לדחוף 2 ג'יגה ראם. אם לא, אז 1GB גם יהיה טוב. אבל אני מעדיף 2 אם אפשר. כרטיס מסך סביר.. (GT7600 בערך +-) שיכול להריץ כל משחק היום על הגדרות בנינויות כאלה .. (אם לא יהיה אפשר להכניס בתקציב, אז משהו פחות חזק.. אבל שיכלול VGA וDVI ואס ווידיאו). מקלדת סטנדרטית .. מארז סטנדרטי שנראה טוב ספק כוח לא ג'ינרי וזהו אני חושב. *המחשב לא מיועד לאוברקלוק בכלל, אז לא צריך להשים איזה לוח שטוב לאוברקלוק * המחשב מיועד לשימושים כללים, כמו עריכת ווידאו בסיסית בפריימר, מדי פעם משחקים, אינטרנט, גל…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים