עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doronz,

שלום רב, מחפש נייד לסטודנט במחיר של עד 6000 ש"ח. הנייד אמור לשמש גם למשחקי מחשב וצפייה בסרטים. משקל: עד 2 קילו מסך 12-14 איך הכרטיס הגרפי: Intel GMA 5400HMD? האם הוא מתאים למשחקים? האם קיים כרטיס מקביל טוב יותר של Nvidia? האופציות שאני שוקל כרגע הן: Toshiba Portege M800 P8400 , 3GB מסך 13.3 , דיסק 320 - מחיר 6000 HP SL 300. מעבד T5670 , זיכרון 2GB מסך 13, דיסק 160 - מחיר 5200 לשניהם יש את הכרטיס מסך 4500 של Intel.

2. Started by yaron17,

טוב אז ככה אני עורך וידיאו/אודיו חובב שחושב להתמקצע חיפשתי ומצאתי את החנות הזאת http://www.gamapc.co.il/pl_products~3.htm והבנתי שהיא גם טובה וגם זולה יחסית עכשיו אני צריך שתעזרו לבחור מפרט מבין המפרטים המומלצים שלהם שהם טוענים שנבדקו ונמצאו מתאימים לשימושים אלו כמו שאמרתי אני אעסוק גם באודיו וגם בוידיאו ככה שאני אזדקק גם ליכולות וידיאו (avid premiere וכו') וגם יכולת לעבוד עם cubase ו reason אני עובד עם המון VSTi ככה ששני ג'יגה זיכרון זה המינימום וכמובן אני אזדקק לכ. מסך חזק אולי quadro אני עוד לא בטוח כמו כן רצוי שהמע' לא תיהיה יקרה יתר על המידה כי אני עדיין בין לבין בתודה מראש ירון

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by golanc,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב amd64 , וצריך עזרה בנקודות הבאות - לוח אם - המוכר המליץ על ASUS - A8N-E , כאן בפורום מעבדים ולוחות המליצו על NF4U של gugabyte , אבל גם להעביר את השאלה לכאן ... אני רוצה לוח אמין, עם מספיק תושבות , בעל תאימות קדימה כמה שיותר (ולכן socket 939, אלא אם תמליצו אחרת). OC לא כל כך מעניין , אבל רעש כן - כמה שיותר שקט ... המחשב הוא לחדר השינה ... מעבד - כאמור amd 64 3000 (לא נראה לי שיש צורך בחזק יותר) זיכרון - האם dual channel או ddr רגיל ? ומאיזו חברה ? כרטיס מסך - כבר שאלתי בפורום כרטיסים, והמליצו על ה 6600 , שדי נראה לי ... ספק - שוב - כמה שיותר שקט ... מארז - נוח לפתיחה ולהחלפת חלקים, בעל חיבורי usb מקדימה שאר החלקים קיימים ממחשב קודם המחשב לא מש…

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by HoLy4EvEr,

זה מחשב לחבר... אני יודע ש3500 זה לא סכום טוב למחשב למשחקים אבל אם אפשר הטוב ביותר לסכום זה. בלי מסך בלי צורב ובלי ציוד הקפי (רק מארז ומה שבתוכו). הבחור מהצפון קריות, חיפה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים מבוססי אינטל הראשון למשחקים כמו COD GTA וכו' לא חייב לרוץ על ההגדרות המקסימליות והשני לעבודה משרדית. לא יהיה OC באף אחד מהמחשבים, חריגות לא גדולות 50 שקל+-, לשקט יש חשיבות אך לא להשקיע יותר מידי. המחשבים הולכים להריץ WINDOWS 7 רצוי 4 גיגה זיכרון. בניתי את שני המפרטים, השמח להמלצות+הסברים וכו' Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257…

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  6. שלום, אני מרכיב מחשב עבור חבר ואשמח להמלצה למחשב שיוכל להתמודד עם רנדור 24X7 עבור התוכנה OCTANE בעיקר. בינתיים זה המפרט שיצא לי: https://www.tms.co.il/144652 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  7. Started by AriLupuss,

שלום רציתי לברר איזה מפרט הכי משתלם אוכל לקבל למחשב גיימינג , ללא מסך וללא ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים, שימוש בתוכנות אלקטרוניקה כגון: ORCAD,SES51 וכו' (לצורך למידה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, - הוא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, ועוד משחקים מתקדמים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  8. Started by UBS,

שלום אני צריך להחליף מספר חלקים במחשב תקציב - 9000 ש"ח אני צריך לוח , מעבד , זיכרונות , כרטיס מסך, הנה מה שחשבתי עליו : לוח : MSI K8N Neo4 Platinum מעבד:AMD Athlon 64 X2 4400+ / 2.2 GHz processor L2 2 MB כרטיס מסך: MSI NX7800GTX-VT2D256E זיכרון: KingSton 512MB x 2 = 1024 400MHz DDR CL2.5 הזיכרונות לא נראים לי משהו אני לא יודע, אני פתוח להצעות ושינויים תודה מראש על העזרה !

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by omry3000,

מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 BOX - מחיר- 1,187 ש"ח זיכרון-Kingston DDR2 1024MB 800Mhz CL5 -מחיר- 706 ש"ח. דיסק קשיח- WD WD2500KS 250GB 16MB Buffer SATAII - מחיר- 366 ש"ח. כרטיס מסך- Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB - מחיר- 2,164 ש"ח. צורב -NEC AD7170A DUAL Layer x18 - מחיר- 180 ש"ח. מארז- מארז כולל ספק : RAIDMAX NINJA + WINDOW BLACK 2X 120mm - מחיר- 430 ש"ח. לוח אם- Asus P5N-E SLI - מחיר-699 ש"ח מחיר 5,778 ש"ח. אני לא ממש מבין ב OC אז אני לא מתכנן לעשות את זה. המסך שלי הוא - "Samsung SyncMaster 930B 19 מה דעתכם על המפרט הזה? האם המפרט הזה יהיה טוב מספיק כדי לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות? משחקים עם גרפיקה גבוהה כמו CRYSIS . תודה!

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by stam,

צריך ממכם בבקשה חוות דעת על המחשב הזה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1454229 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  11. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש אשר יהיה בנוי לתכנות ומשחקים. אני צריך את המחשב בשביל הלימודים שלי, ככה שאני צריך שיהיה טוב, כי אני עובד הרבה שעות ביום על התכנות! במקביל, אני רוצה שהוא יהיה גם טוב בשביל משחקים, ככה שאחי יוכל להנות גם הוא מהמחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים (אך רצוי שלא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול ב…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  12. מעבד AMD Athlon 64 +3000 לוח אם MSI K8N nForce 3 250GB זיכרון TwinMos 512MB 400DDR דיסק קשיח WD 120GB SATA כ.מסך MSI/Sapphir Radeon 9800Pro 128MB 256Bit מסך MAG 796DF2 / LG F700P על איזה מסך אתם ממליצים? עריכה:---------------------------- כל זה ועוד מארז עם ספק, מקלדת ועכבר ועוד כמה מתנות כמו: פנל קידמי עם כל מני יציאות ומיקרופון עם מצלמה במכשיר אחד שהמוכר הציעה לי יצא לי בערך 6600 ש"ח.......מה אתם אומרים על המחיר? (סבבה או יקר?) כדאי? עריכה ש…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכו... אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ GTA 4 חלק באופן סביר (מצידי על MED)... ראיתי את המפרטים המומלצים, השאלה אם אפשר למצוא משהו יותר זול? 1. איזה כרטיס מסך אני צריך? 9600GT יספיק? 2. RAM - שני ג'יגה או 4? אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט כמה שיותר זול.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by belldom,

שימושים : צפייה בסרטים (הכנה לתכני HD), גלישה באינטרנט אין צורך בציוד הקפי : מקלדת עכבר אלחוטיים, ומסך קיימים. שקט: ממולץ כמה שיותר גבוהה כי המחשב יושב בסלון. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. משיטוטי בפורום הצלחתי להוציא את המפרט הבא : Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪450 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 GigaByte GeForce 8400GS 256mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪167 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=128 הכרטיס מסך אמור לשמש חיבור …

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  15. מה נשמע? אני מחפש נייד שיאכל משחקים בשנים הקרובות בסביבות ה-800 דולר מארהב (אם יש חריגה קטנה והיא באמת שווה את זה, אל תהססו להציע..) * מטרות המחשב? עיבוד תמלילים, קצת סרטים ובעיקר משחקים, בערך כל משחק שאפשר לזרוק עליו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פתוח ל15.6 או ל17.3. אין לי העדפה מיוחדת, אני גם בכלל לא מכיר את השוק.. מעריך שאני מעדיף קצת 15.6. * רזולוציית המסך? לא נורא קריטי, גם תלוי בגודל המסך.. הוא גם אמור להתחבר לטלויזייה עבור המשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יש מקלדת מוארת זה בונוס נפלא. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן עדיף כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר. לפחות שעתיים וקצת * האם יש …

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  16. שלום חברים, יש לי נייד LG מדגם R380, המסך סדוק בחלקו ויש צורך להחליפו, אני מעוניין להזמין את החלק התקול מחנות מסויימת. הבעיה היא שהנייד נמצא רחוק ממני ואין לי אפשרות לפתוח את החלק של המסך ולראות בעיניים מה הדגם שרשום על המדבקה הפנימית. השאלה שלי היא כזו: אני מכיר תוכנות שמנטרות חומרה במחשב, כמו דגם לוח אם,מעבד וכו, האם קיימת תוכנה שיכולה להוציא את הדגם של המסך כך שמי שנמצא רחוק ממני ולא יודע לפתוח את המסך יוכל למסור לי את הדגם? תודה לעוזרים, אלעד.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  17. [TABLE=width: 973] [TR=class: pcheader] [TD=class: pcitem3]יצרן[/TD] [TD=class: pcitem3, width: 35px, align: center]אתר[/TD] [TD=class: pcitem3, width: 35px, align: center]זמינות[/TD] [TD=class: pcitem3, width: 35px, align: center]איפוס[/TD] [TD=class: pcqnt, colspan: 3, align: center]כמות[/TD] [/TR] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper, width: 20, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr] [/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #30868Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: …

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by RainbowInBlack,

אני מחפש איפה לחסוך ואני לא ידוע מה צריך במפרט בשביל שהוא יריץ AUTOCAD מעולה בבקשה תבנו לי מפרט לל AUTOCAD בתקציב הנ"ל תודה מראש רועי

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן יציאות מיוחדות : לא יציאה כל שהיא למסך לא, לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 128GB כונן : אין צורך כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : כן העדפה לחברה כל שהיא : , לא תקציב : עד 3500₪ עם עדיפות לפחות ניתן לרכוש בארצרת הברית תודה מראש, גיל

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  20. Started by elcanan,

התקציב הוא: 3.500K המטרה: גיימינג... קול אוף דיוטי GTA V בטרפילד.... הכרטיס מסך ברשותי... GTX 680 4G... איזה מעבד אפשר להצמיד לו? i3 i5 איזה ספק? אשמח לתשובה...

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  21. איפה אני יכול לבדוק מה הדגם של המחשב נייד שלי?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לאפשרות של מחשב נייד להיות HTPC - מחשב סלוני. המחשב נועד למטרות צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון מדיה כנ"ל.המחשב נייד יחובר לטלווזית LCD 42 עם כניסת HDMI. האם היום ניידים מסוגלים להציג FHD ? יכולים להיות מדיה סנטר מבחינת שאר התכונות שלהם?האם נייד יתמוך בשאר הדרישות שהצגתי? במידה וכן איזה מחשבים מומלצים למטרות הנ"ל ומה סדר גודל של מחיר? למעשה אני מתלבט בין 2 אופציות עיקריות: - הפיכת המחשב נייח הישן שלי ל HTPC וקניית נייד למטרות עבודה משרדית ,גלישה באינטרנט(איזה נייד מומלץ למטרה זו?, נייד זה יהיה תחליף לנייח,יחובר רוב הזמן בעמדה קבועה למסך 23 אינץ Samsung P2350 ולמקלדת ועכבר רגילים, יחד עם זא…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by תם ברנד,

אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  24. היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by andrei21,

יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים