עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייד שכשקניתי אותו פורסם שהרז' שלו היא 1366X768. בפועל הרזולוציה היא 1600X900. ידוע לי שזו כביכול רז' עדיפה, אבל לא לכולם. משחקי מחשב אני צריך לשחק ברז' זו כי ב1366X768 רואים פחות טוב כמו בכל LCD שלא ברז' הטבעית שלו. וכמובן שאני מאבד ביצועים. עברה חצי שנה מאז רכשתי את המחשב, האם זה אפשרי לבטל ? (בכל זאת זו הטעייה וכמו שאמרתי יש יתרונות אך גם חסרונות).

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  2. הי 1) אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב עם הלוח הזה- http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_PRO/#specifications וכרטיס מסך gtx 670 השאלה שלי היא אם בעתיד אני ארצה להוסיף עוד כרטיס 670 אחד, האם הלוח אם ידע לתפעל אותו בצורה אידיאלית למרות שהוא צ'יפ H77 ולא Z77? 2) ושאלה שניה בקשר לזכרונות, אם אני קונה 16 ג'יגה, עדיף לקנות 4 סטיקים של 4 ג'יגה או 2 של 8? 3) ושאלה אחרונה, מה הכוונה ב"ספק כוח מודולרי" ומה ההבדל בינו לבין ספק רגיל? תודה.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS מאוורר לוחות אם למעבדי אינטל 1 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz זכרונות On Board Intel HD Graphics 2500 כרטיס מסך Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX קשיחים SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU ספק כח Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מארזים KSP 1950 ש"ח תודה.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  4. שלום, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית מאייבורי. בעיקרון הלכתי לפי המפרט הזה ממדור מפרטים ממולצים: http://tinyurl.com/lugaf2z רק צריך את ה V שבחרתי את החלקים הנכונים... לגבי המעבד- בחרתי גרסת BOX וגם קירור חיצוני כי אין להם באתר גרסאות TRAY בכלל, אבל לפי מה שהבנתי אפשר לבקש מהם להחליף את הקירור לחיצוני ולהזדכות על הסטוק. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים קלים (אין דוגמה למשחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות נייד של ACER זאת לאחר שמכרתי את הנייד הישןHP לפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המותג ACER ואיך האחריות (אני לא מחפש המלצות על מחשבים אחרים רק על ACER ובמיוחד על TRAVELMATE 4152LMI) תודה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  6. שלום רב, אשמח בעזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנטית שעתיד להחזיק לפחות 3 שנים באמינות מירבית. חשובה אחריות, אמינות, שהמחשב יהיה קל יחסית ועם חיי סוללה בינוניים לפחות (4 שעות עבודה). כמובן ש-SSD הוא חובה במחשב. המעבד לא מאוד חשוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים, שימוש משמעותי בדפדפן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני …

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by רוני גורדון,

שלום לכולם מחפשת מחשב נייד ללימודים הומניים. דרישות ממש לא גבוהות ברמת גלישה באינטרנט ושימוש באופיס למאמרים ומצגות. רוצה שישמש אותי ב3 שנים הקרובות ושיהיה נוח לנשיאה מכוונת למחיר באיזור ה2000₪ אשמח לפחות כמובן. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  8. שלום לכולם! זקוק לתשובה מהירה לפני קנייה. מה ההבדלים בין שני הדגמים של לנובו, מדוע הפרש כל כך גדול במחיר? פרט לכונן הקשיח Yoga 3 14 לבין Yoga 500 14

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  9. Started by HiTiT,

הייי אחרי המון זמן שלא נכנסתי לפורום, שאלה קטנה הביאה אותי לפה. יש ברשותי Dell Vostro 3300 עם הזכרון הזה? איזה זכרון לא יקר (2GB) יתאים לי ל Dual Channel ? תודה מראש, יאן.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. Started by SHICHT,

שלום לכל החברים אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואחרי שכבר הספקתי לחרוש ברשת ולהתבלבל לגמרי הגעתי לכאן. אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים כבדים. כרגע ברשותי מסך 19 אינץ בלבד (lcd) כאשר יש סיכוי שבשנה הקרובה אשדרג ל 22. התקציב 6000 שקל פלוס מינוס. לגבי ציוד הקיפי. מקלדת אני לא צריך רמקולים , פשוטים. עכבר אין צורך. תודה מראש !! עידו נ.ב נזכרתי בעוד דבר שנראה לי חשוב.. אני לא מתכוון לעשות OC.

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  11. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 21-11-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]995[/td][td]1[/td][td]995[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E[/td][td]1090[/td][td]1[/td][td]1090[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td]390[/td][td]1[/td][td]390[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ G…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by itamas,

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-M Intel 865G Motherboard (HT, FSB800, SATA, VGA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2.0) [ ¤ 652.49 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory [ ¤ 705.73 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1 Ca…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  13. אגב, יש לי מסך 19" אז קחו בחשבון את העניין! תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  14. היי כולם, אני צריך את עזרתכם בבניית שתי מחשבים שונים בעלי צרכים שונים. 1.המחשב הנוכחי שלי בעל טכנולוגיה ממש ישנה ורכיבים ישנים שבתור גיימר רציני (BF2, WOW, ET, FOM, COD2, NWN2, TOTAL WAR Series etc.) לא מספקים אותי, יתרה מזאת נשרף לו הספק כוח והבאתי חדש והסתבר שגם הלוח אם נשרף, לוחות ישנים כאלו כבר לא שווה להחליף בגלל שאני אצטרך לשדרג את המחשב מה שיעלה לי גם פחות או יותר סכום של 2K. לכן אני צריך מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן חלק, ויהיה בעל אופציות לשדרוגים עתידיים (כגון RAM, כרטיס מסך - מה שאומר תושבת PCI-E מן הסתם, מעבד במידת הצורך וכו'). כבר יש לי HD 80GB שאני רוצה לשים במחשב הזה ואם יש אפשרות להרית שתי HD ביחד (מה שהבנתי שאפשר) הייתי רוצה תוספת של עוד כמות מסויימת של …

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  15. הוצע לי מחשב נייד שמכיל את המעבד הנ"ל, את כל שאר הרכיבים אני מכיר אך עם המעבד אין לי ניסיון. האם המעבד הזה יכול להסתדר כמו שצריך עם משחקים? איך הוא במשימות כמו צפיית בסרטים בHD ומשחקים שמבוססים על מנוע סורס לדוגמא? כרטיס המסך הוא 6310M האם הוא יספיק?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. Started by pelor,

היי אני כנראה קונה מחשב חדש בקרוב. התקציב הוא סביבות ב3 וחצי מקסימום 4 אבל אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים טובות, שאני אוכל לשים בו משחקים חדשים אבל בהחלט לא שיא הטכנולוגיה מבחינת כרטיסי מסך ודברים כאלה. המחשב יהייה בעיקר לאינטרנט וכדומה ולפעמים למשחקים. אז אם תוכלו לייעץ לי על כל הרכיבים שאני צריך וכמה בערך הם צריכים לעלות. אה וגם איפה באיזור ירושלים יש חנויות שאפשר לבוא אליהם עם מפרט ולקנות מהם? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1064 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 356 ¤ Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 1 609 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 676 ¤ Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 435 ¤ Computer Assembly 1 155 ¤ Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 256MB Retail Video Card 1 624 ¤ סה''כ: 9 4212 ¤ יש למשהו משהו לשנות? והחנות שאני קונה ממנה היא www.logicpc.co.il מהסיבה שאני לא סומך על KSP :\ ,אני קונה מ KSP רק מסך את ה1970HR של LG שני MS 19 אינץ הייתי רוצה אולי הצעה למארז אחר אם יש משהו טוב יותר עד 500 ש"ח עם זרי…

• 18 תגובות
    • 948 צפיות
  18. תודה אתה יודע בלי ציוד הקפי חוץ מכוננים בסיסים וזהו תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by UnwiZ,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אני לא יודע בערך מה הסכום שצריך כי אף פעם לא קנינו, אבל הדבר הכבד היחידי שהיא צריכה במחשב זה לראות סרטים וכאלה (זה מחשב שהיא לוקחת לחו"ל). כמובן שגם לא יתקע ושיהיה טוב, הכי חשוב לה זה שיהיה קל (אחרי הכל היא אישה לא צעירה ) ושהבטריה לא תגמר מהן כי היא לוקחת את המחשב לטיסות ארוכות! אני ממש לא מבין בחומרה אז אם יש משהו שקובע על מהירות של מעמד אז שיהיה משהו בסביבות ה2G. מקום היא לא צריכה המון היא לא משחקת במשחקים וכאלה, אבל שיהיה מקום לסרטים, משהו עד ה250 ג'יגה ככה. וזהו, אלה הקריטריונים, אני אשמח למחיר כמה שיותר זול וללפטופ שיענה על ההגדרות. אגב, מאיפה אתם ממליצים לקנות את זה בסביבת רחובות? יש מקום מומלץ ברחובות שלא דופקים במחיר ונותני…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  20. שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  21. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לאחי בין 1000-1500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש איזה משחק אחד כבד שהוא משחק אבל פעם בהרבה זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  22. היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by Eagle67,

שלום לכולם, דבר ראשון, הגעתי לפה במקרה ואני ממש נהנה לעבור על האתר והפורום, יישר כח לכל העוסקים במלאכה 8) אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך, במחיר שלא יעבור את ה- 4000 ש"ח. הרכבתי מפרט ואני מתלבט בקשר לצורב, DVD והמארז (300W). כמו כן, אם יש שינויים שלדעתכם יכולים להוזיל את העיסקה או לשפרה, אני אשמח לשמוע. ש"ח כולל מע"מ כמות תאור 637 1 מעבד AMD ATHLON XP 2500+ 1.833Ghz 333Mhz FSB BOX 764 1 לוח ASUS A7N8X DELUXE AMD DUAL CHANNEL DDR 3Y 266 1 כ.מסך INNOVISION GF4 MX440 64MB DDR AGP*8 TV-OUT 669 1 דיסק MAXTOR 120GB S-ATA 7200RPM 8MB BUF…

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by HeavenShock,

אממ... אני רוצה מפרט למחשב שיעלה גג 5.2K... מחשב עם מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, שיוכל להעלות משחקים חלק (משחקים כמו קרייסיס, וכו'), לא כולל עכבר, מקלדת, ומסך.

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by boris163,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים