עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Discreet,

מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  2. מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני הולך לשחק בוא משחקים כמו Maple Story/Counter Strike/Hero Of Newreth מתאים למשחקים בסגנון האלה?? http://ksp.co.il/?select=.268..271..161.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15369&txt_search=&buy=&minprice=2075&maxprice=2688

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by noamborisov,

היי אני מחפש מחשב נייד לשימוש סטודנט + משחקים בזמן הפנוי, ראיתי באתר גרופון כמה מחשבים שנראו לי, האם אלו האפשרויות הטובות ביותר שניתן להשיג בתקציב? Dell Inspiron 15R "15.6 מערכת הפעלה: Windows 8 64-bit מעבד: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz dual-core זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB מסך: 15.6inch widescreen LCD רזולוציית מסך: 1366x768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000 רמקולים ומצלמה מובנים כונן DVD±RW סוללה: 6cell http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/28878287 או HP Pavilion G6 "15.6 מעבד Quad Core A8-4500M 1.9Ghz זיכרון 8GB דיסק קשיח 1TB מצלמת רשת Webcam DVDRW צורב כרטיס HD 7640G מסך 15.6" LED HD מערכת הפעלה Windows 8 h…

4. Started by ziv_r,

מעוניין במחשב נייד עבור אבא שלי. מעבד core 2 duo, ללא מערכת הפעלה, 1 גיגה ram, בעל יציאת svideo. השימושים: צפייה בסרטי divx ושש ברשת. יש משהו בתקציב הזה או בדומה לו? תודה!

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by A.j.23,

צריך מפרט, לא יותר מ4000 שח מבוסס AMD כןלל הכל... וכרטיס מסך חזק יחסית. צורב DVD. מסך CRT רגיל ורמקולים לא יותר מ 300 שח

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 רק עם באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-3 COD GHOST LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23' 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  7. Started by liores121,

שלום לכולם, אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המירבי?4500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית ואולי תוכנות עריכה בעתיד (לא מחייב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל כמובן בהתאם למגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צו…

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המירבי: בסביביות 3K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף שלא, מוכן לחרוג עד 4K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אופיס ומשחקים של הילדים. 3. האם יש רכיב בסיסי שצריך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), חובה SSD, לפחות 256G, אפשר גם שילוב עם כונן נוסף לאכסון, מעדיף גם צורב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר ללא מערכת הפעלה או עם Win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

10. Started by Guarding angel,

אהלן חברים... אפיון ובדיקת מערכת מחשב ¤110.00 לוח אם GIGABYTE למעבדי Athlon 64BIT ¤513.00 AMD Athlon 3000 512Kb Cache k8 64Bit 939 BOX ¤790.00 זכרון Aeneon 2*512MB DDR 400 MHZ ¤508.00 PowerColor ATI Radeon X800GT 256MB 256bit DVI+TV ¤859.00 מארז ATX חדשני מהודר עם חיבור BTX ¤218.00 דיסק קשיח 160GB 7200RPM 8MB ¤478.00 צורב Toshiba x16 DVD דגם SD-R5372 ¤242.00 מחיר כולל להזמנה: ¤3,718 מספר תשלומים אפשריים: 619.666*6 תשלומים מPCNOW.CO.IL ? אלא אם כן יש לכם משו טוב יותר עד 3700 בתודה מראש נ.ב. תודה integral ומצטער על אי ההבנה

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  11. אני צריך מפרט למחשב מיועד בעיקר למשחקים ללא מסך וציוד היקפי אין לי בעיה לחריגה מהתקציב אם זה משהו משתלם אבל לא בהגזמה תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  12. הי אני חשבתי שהמיפרט הזה הכי מתאים מבחינת עלות לאיכות+ביצועים. מתוכנן OC של 3.2K .....אז : 1-האם לא יהייה צוואר בקבוק? 2-דעתכם למיפרט שבניתי? אשמח לכל תגובה . מעבדי אינטל‏ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 290 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 580 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler 120 מארזים‏ CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU…

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by Lifi,

אהלן חברים, אחרי הרבה זמן שאני עוקב ובודק אחרי מספר מחשבים ניידים, שמתי עין על המחשב lenovo thinkpad edge e330 ורציתי לשמוע מכם מה יש לכם להגיד עליו? אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר, ואני מעוניין במחשב 13.3 שיספק אותי במידה הנדרשת ולא יותר מזה. תודה על העזרה הנה קישור: http://fre.co.il/items/165307#SmallBuyNow

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  14. Started by omrizb,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים סבבה (למרות שאין לי בתחום הזה דרישה כ"כ גבוהה) ויריץ אפליקציות מהר וטוב (גם אם אני פותח מלא חלונות ומריץ בוזמנית אפליקציות שונות). זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: ‏AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 650 ש"ח לוח אם: ‏AMD ASUS M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 560 ש"ח זכרונות: 1GB Kingston 667MHz x 2 400 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 430 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1050 ש"ח כונן דיסקטים: ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) 45 ש"ח כרטיסי קול: onboard צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black 195 ש"ח מארז: Thermaltake Thermaltake Bac…

• 18 תגובות
    • 961 צפיות
  15. ברצוני לקנות מחשב נייד ללימודים בעוד מספר חודשים, אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי נאמנה ויהייה אמין אני סגור על רוב הדברים ורציתי לדעת מה ההבדלים בביצועים(לא בנתונים היבשים) בין המעבדים הבאים: T8300 T8100 T7700 T7500 מה ההבדלים בינהם? ומה הכי מומלץ בינהם לסטודנט במדעי המחשב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by rancohen,

שלום לכולם, מדובר על מחשב לילדה בגיל 12, לשימוש באינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות...100-150 ש"ח אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופי, אינטרנט וקצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אבל לא משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לה מסך LG לד…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

לחברה שלי יש מחשב נייד של HP 620. המחשב דיי ישן בן כ3 שנים, עבר הרבה העללויות. לפני חצי שנה הבטריה חדלה לתפקד, ועכשיו אנחנו משתמשים בו רק בעזרת חיבור ישיר לחשמל. אבל החיבור ממש לא יציב, ואם מזיזים קצת את הכבלים או המחשב המחשב נכבה. למשהו יש רעיון איך אני יכול לקבע את חיבור החשמל?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  18. המחשב מיועד לתכנות ובעיקר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. אשמח למפרט שיספק אותי ב3-4 שנים הקרובות... לא מתכוון לעשות OC, אין צורך בציוד היקפי. בניתי את המפרט הבא, בעיקר מתלבט לגבי כרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪729 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 - מחיר: ₪383 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield …

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by pwntigo,

כרגע יש לי e6300 gigabye s3 1gb זכרונות pqi ישנים וכרטיס מסך 7600GT מעוניין לשדרג לטובת משחקים, אפשר לחרוג קצת מהמחיר, רק לא יותר מידי אין צורך בקירור יש לי tuniq tower ועובד מצויין כבר שנה+ וזכרונות אין צורך ליותר מ2gb. ואם אפשר להוסיף גם דיסק קשיח חדש 500gb

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  20. אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by hwmember,

שלום, קיימים מחשבים עם מסך בגודל 15.6'' עם רזולוציה "רגילה" - 1366X768 וקיימים עם רזולוצית "FULL HD" - כלומר 1920X1080. השאלה היא, איך זה מתבטא בעבודה היומיומית ? האם האייקונים והכל קטנים משמעותית ב- full_hd ? אם אני מפעיל משחק ברזולוציה "רגילה" על מסך full_hd, הוא יראה פחות טוב מישירות על מסך בעל רזולוציה "רגילה" ? תודה !

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  22. שלום, המחשב ישמש לעיצוב גרפי - בתוכנות ArtRage, Flash, Fireworks, Photoshop, וכן לתלת בתחום המידול שימוש ב- ZBrush, Mudbox, Poser, Maya. הדגש הוא בעיקר על עיצוב ואנימציה בדו, והמידול הינו מזדמן. המשחקים זה לשימוש מזדמן, אך אני רוצה ליהנות מהם ברזולוציה 1280x1024. התקציב כפי שניתן מעט דוחק. לא נדרש מסך או ציוד היקפי, ולא מתוכנן OC. השקט חשוב, אך בהחלט מובן שהתקציב לא מותיר הרבה לתחום זה. אני מעונין במארז Mid-Tower, אין לי מקום ל- Full-Tower (המימדים של 6a19 למשל זה המקסימום עבורי). לאור ההמלצות השונות בפורום, ולאור התקציב, חשבתי על הרכיבים הבאים, אשמח אם תכוונו אותי במה להשקיע יותר: מעבד - e8200 (האם להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- quad? אם כן, על חשבון איזה רכיב) לוח אם - Giga…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by alex15,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב נייד תקציב עד 6500 .. אני צריך אותו גם בשביל משחקים כבדיים ובשביל סרטים וכל מיני דברים שאני רואה ומשחק ועושה בנייד ... וגם עם מהירות גבוהה .... וגם עם איכות הסאונד טובה ....וגם יש פרט קטן שחשוב לציין !היופי שלו שיהיה יפה ... ושלט אלחוטי שיהיה איתו ...

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  24. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם בשביל קידוד סרטים.. העיקר הכי הכי חשוב זאת המהירות!!! שיטוס!!!! חשוב גם שיהיה שקט כי אני ישן באותו חדר!!! ההתלבטות שלי היא משהו שישרת אותי נאמנה בשנתיים הקרובות לפחות להשקיע מקסימום בעוד כרטיס זיכרון אני מחפש מחשב שאני לא אצטרך להחליף כל שנה לוח אם אל בסיס פנטיום 775 או אל בסיס AMD 939 האם אפשרי להשיג משהו בהשקעה הכספית הזאת? במידה ויש לכם המלצה על מסך דק מתאים למשחקים אשמח לקבל (השקעה של 2000 - 2500) שמעתי שמבמידה ומעבד AMD מתקלקל שולחים אותו במיוחד ל גרמניה משהו שיכול לקחת כ חודש ימים אני עובד על המחשב על בסיס יום יומי ... כך שצריך להתחשב במקרה ו.... אגב מה דעתכם על המארז הזה? ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File ת…

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  25. במפרטים של ניידים לרוב לא מפרסמים מידע טכני חשוב, כמו לדוגמה: כרטיס רשת: כותבים Gigabit Ethernet במקום Realtek RTL8111B כרטיס קול: כותבים HD Audio במקום Realtek ALC889A כרטיס מסך: כותבים Intel HD במקום GMA 4500 וכד'... מאוד קשה למצוא היום פרטים טכניים על ניידים, כל פעם זה אינסוף חפירות בגוגל. האם יש איזה מקום מסודר בו ניתן למצוא מידע טכני מפורט?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים