ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34 הוספתי 40 שקל למארז אחר ועוד 140 למקלדת ועכבר ויש לי עוד רמקולים לקנות ואני מאמין שאני אגיע ל-2000 שקל. עכשיו כשהגעתי הביתה ראיתי שיש גם את זה (המפרט החמישי עם ה core i5: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34 ועכשיו אני מתלבט האם להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל המעבד הזה כי זה השינוי היחיד שיש במפרט הזה. לפי מה שהבנתי זה מעבד בעל 4 ליבות בזמן שה i3 הוא בעל 2 ליבות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט, מוזיקה וכו' אבל אם כבר אני משקיע במחשב לכמה שנים היתי רוצה שזה יהיה מחשב חזק שיריץ מהר תוכנות בעתיד וכמובן windows 8. תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Intel Dual Core 3GB RAM HDD 320GB תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכל החברים אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואחרי שכבר הספקתי לחרוש ברשת ולהתבלבל לגמרי הגעתי לכאן. אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים כבדים. כרגע ברשותי מסך 19 אינץ בלבד (lcd) כאשר יש סיכוי שבשנה הקרובה אשדרג ל 22. התקציב 6000 שקל פלוס מינוס. לגבי ציוד הקיפי. מקלדת אני לא צריך רמקולים , פשוטים. עכבר אין צורך. תודה מראש !! עידו נ.ב נזכרתי בעוד דבר שנראה לי חשוב.. אני לא מתכוון לעשות OC.
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קראתי כאן המון דיונים בנושא מפרטי מחשב. גם את המדריכים הארוכים. גם את המפרטים המוצעים. כמעט (אם לא כל) המפרטים כוללים מעבדי AMD. כל המחשבים שרכשתי עד היום הכילו מעבדי אינטל, ואין לי מושג במעבדי AMD. מה ההבדל? מה עדיף? מאיזו בחינה עדיף? איזה לוח אם מתאים? איך מתאימים את לוח האם? המחשב שלנו קרס ואני זקוקה נואשות למחשב חדש. ייעוד המחשב - משרדי + הנדסי (כמו matlab) + אינטרנט (והרבה, עם חלונות מרובים). אנחנו ממש לא גיימרים, ואם כבר משחקי מחשב - הם לא בעלי גרפיקה מורכבת. ראיתי כל כך הרבה מפרטים, שאני כבר ממש מבולבלת. תוכלו לעזור? אין לי ממש הגדרה למסגרת מחיר, אבל 3K-4k נראה סביר, לא?! ולגבי חנות - בדיונים שקראתי עלתה התנגדות נמרצת לאייבורי. אילו חנויות אחרות, באזור …
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שני שכבר כמעט ואינו בשימוש, כולל את החלקים הבאים: מעבד - Intel C2Q Q9400 2.66Ghz לוח - Gigabyte Ep45-ds3r זכרונות - 3X2G ddrII 800Mhz kingston Value כולם מחוברים לספק Seasonic X-series 760W gold ומארז Fractal design R3. אשמח אם תוכלו לעזור בהערכת המחיר לשילוש הנ"ל ללא הספק.. תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה! אני זקוק למחשב חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב...200 ש"ח), תשלום באשראי. אני מעוניין ככל הנראה להשתמש בו גם למשחקים (על המחשב שלי מעטים עובדים, אלו שברשת זה בכלל נדיר). היית שמח לשחק במשחקי רשת כמו Rising Eagle (דרישות). כך שאני מניח שאני זקוק למעבד ולכרטיס מסך טובים. אני מקווה שהתקציב מתאים לבקשות, קחו בחשבון שאני לא זקוק למסך, לציוד הקיפי או למערכת הפעלה. אני מעדיף שהוא יהיה שקט (הוא בחדר שינה שלי). לגבי מארז, אני יכול להסתפק בזולים של HEC. אני לא כל כך מבין בזה אז אשמח לדעת מה זה OC (ראיתי שצריך לכתוב). אני לא זקוק לכרטיס קול איכותי במיוחד, אבל כן זקוק לצורב DVD ולכרטיס רשת לאינטרנט אלחוטי (יכול שכיום זה כבר סטנדר…
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם. קוראים לי נוי אני מחפש מחשב נייד לא גיימינג. המטרה העיקרית של המחשב היא לסרטים,מוזיקה, אינטרנט יוטיוב סקייפ וכו'. (לא גיימינג) חשוב לי שמחשב הנ"ל תהיה יציאת HDMI וכרטיס גרפי תומך תכני HD וסרטים באיכות גבוהה ירוצו חלק ללא תקיעות . חברה מועדפת- אין תקציב- 2000 ש"ח אזור- שרון-מרכז תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בהצעות למפרט של מחשב בעלות מקסימלית של 4K ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למטרות עיצוב גרפי ולכן חשוב שיהיה לו כרטיס מסך חזק ויכולות עיבוד גרפיות גבוהות. רעש וכו' בעל עדיפות נמוכה יותר, כן רצוי קירור סביר. אני מעוניין גם לשמוע האם למטרות אלו עדיף אינטל או AMD במעבד ו-Geforce או Radeon בכרטיס המסך? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מעוניין בלפטופ חדש, שכפי שנרמז בכותרת, יכול להירכש בארץ או בארה"ב. (התקציב לארה"ב עומד על 1000$ מכיוון שיש עלויות משלוח ומע"מ) דרישות - * מטרות המחשב - מחשב סטודנטים, שיידרש להריץ לעיתים תוכנות כבדות (Core I בלבד בבקשה) וכן משחקים ברמה סבירה (Starcraft 2 מקסימום) * גודל המסך - מינימום 13" * משקל רצוי - מקסימום 2KGs * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. 3 שעות מינימום. ללא סוללה בולטת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. אולם HDMI יהיה פלוס. * בלוטות' - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 - 7200RPM (או SSD אם ייכנס בתקציב מה שלא נראה לי) * ללא כונן אופטי בעדיפות (אלא אם כן, עם הכונן המחשב פחות מ-2KG) * אחריות - 3 שנים * העדפה לחברה כלשהי - לא. * מצלמה משו…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5500 אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל אין צורך בציוד הקיפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? סביר -5 6. הא…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום , אני לא מבין ולא מכיר את התחום של מחשבים ניידים , לכן אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד... אני מבין במחשבים נייחים (חומרה). אני צריך מחשב נייד לצורך עבודה משרדתית: אופיס , אינטרנט , אולי סוליטר וכו' אין לי הרבה מושג מה הולך בניידים , אבל אני מעדיף משהו שישקול פחות ויהיה נוח לעבוד איתו (מקשים נוחים , צורה נוחה , מסך טוב וכו'). אם מישהו שקנה מחשב נייד לצרכים כאלו או מבין בנושא ויכול להמליץ לי אז תודה רבה ... תודה , אבי
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
p8600 או t9400 איזה מעבד עדיף? כרגע מתלבט בין שני מחשבים, שאלו המעבדים שלהם. ה-8600 בא עם 3MB וה9400- עם 6MB על המעבד אשמח לדעת מה ההבדל בינהם.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב הזה? http://www.qsys.co.il/pl_product~N61JQ-A1~12~62.htm המחשב מציג נתונים חזקים במחיר דיי נמוך. אני חושב שיש בוא הרבה פאקים כמו: התחממות יתר שתגרום לקריסה, הפכתה של היכולות של הכרטיס מסך, למניעת בעיות. ובעיות כאלו. אשמח לשמוע כל חוות דעת על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מעוניינת במפרט למחשב בסיסי לגלישה באינטרנט . לא מעוניינת בציוד נלווה כמו מסך או מקלדת ועכבר. לא מחשב AMD ולא סלרון. התקציב הוא 1000 ש". אודה על עזרתכם .. בברכה מימי
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם הצרכים שלי מהמחשב הם מוזיקה, סרטים, אינטרנט, פוטושופ, טורנט. ובגדול זהו.. בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, שקט ועמיד לאורך זמן. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג, גם לא בעתיד. הדגשים שלי הם כוח, שקט וקרור - הכל שווה בשווה. התקציב עומד על כ-4,500 ש"ח. אני עדיין מחפש חנות אחת לקנות בה את כל הרכיבים. כנראה ש-KSP או TMS, אבל לא אדע עד שאסגר סופית על המפרט בשלמותו. מפרט - מארז - antec p280 - נרכש כרטיס מסך - gt 630 - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש דיסק קשיח WD 2TB - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש מעבד i5 4460 3.2 GHZ 6m - החדש, שעל פי אינטל עבר תיקוני באגים וכעת עובד חלק. SSD 250GB Samsung 840 evo על החלקים הבאים אני מבקש חוות דעת, ואם יש חלופות עדיפות, הציעו - …
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717381 העניין הוא שבחלק מהאתרים כתוב שהכרטיס מסך הוא GT ובחלק כתוב GS או GTS. אני זוכר שאמרו לי ש הGT הוא הכי חזק ואני לא יודע אם מדובר כאן בקיצורים המדברים על אותו הכרטיס או שמדברים על גרסה מוחלשת יותר? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא האם ידוע על תקלות בכרטיס הזה? פשוט קראתי איפשהו שבניידים של מקינוטש יש פגם בכל מחשב שיש לו GEFORCE 9600. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מדובר על גיימינג כבר, אבל שימו לב... אני משיג מעבד ודיסק קשיח SSD בערך בחצי מחיר, אני עובד באינטל .... תודה לכל העוזרים... לא נדרש מסך וציוד היקפי !
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא לצורך משחקים וOC ורציתי לדעת אם המפרט טוב או צריך לשנות משהו מחשב עד 8 אלף תקציב מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 1,669 לוח אם 1,165 GIGABYTE GA-P35T-DQ6 , כונן קשיח Westren Digital 250GB X2 RAID 0 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 690 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe 1,648 1 Thermaltake Kandalf 1,030 מארז ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 619 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ 257 צורב PIONEER 212 SATA 230 עכשיו אני לא יודע איזה ספק כוח לקחת או את הקורסיר הזה שהוא מעולה או לקחת איזה דגם טוב של TERMALTEK ולוח אני מתלבט בין הג'יגה בייט לבין ABIT FATAL1TY AA8XE ומשהו שבהתחלה רציתי זה ה ASUS P5K3 אני רוצה…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחב הבא: HP Compaq 6730S C2D T5870(2.0) 15.4 2G\250 2.49K V-B 3Y http://www.hp.com/cgi-bin/pf-new.cgi?IN=http%3A%2F%2Fh10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-89315-89315-3687778-3770750.html הדגם הא ku358ea יש לי הצעה של 4200 שקל עם אחריות ל3 שנים איסוף מהבית (לא שנה)
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המפרט הבא: amd athlon xp 2600+ thermaltake volcano +12 gigabyte ga-7n400 pro2 geil 512 dual-ddr cas 2.5-6-3-3-3 400 mhz ati radeon 9600xt 256 mb thermaltake giant 3 vga cooler audigy 2 platinum 6.1 creative inspire 6.1 6600 speakers lg cd-rw x40 lg dvd x16 lg dvd-ram x16 wd 80 gb hard disk 8 mb cache logitech quickcam samsung syncmaster 753dfx 17" monitor microsoft sidewinder gamepad microsoft force feedback wheel מה דעתם על המפרט הנ"ל? וכמה הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , עריכה: מצטער על החפירה בבעלותי hp pavilion dv 6 6040ej , שקניתי בעזרת ייעוץ מעולה מהפורום היקר . מערכת הפעלה win 7 64 bit לפני שלושה חודשים , המחשב הפסיק לזהות את המצלמה , מה שגרם למסכים כחולים . מאחר והמחשב היה באחריות לקחתי אותו לתיקון שלשום (כן , לקח לי זמן ) . שם הטכנאי אמר לי שהמחשב צריך לעבור פרמוט - אכן הם פרמטו אותו ( בעזרת תוכנת HP ) . עדיין התקלה נמשכה ( המחשב לא זיהה את המצלמה - כולל במנהל התקנים ) לאחר פרמוט מלא ( מחקו גם את כל התוכנות של HP) , התקלה נפתרה . אמרתי לטכנאי שיתן לי להחליט אם להתקין אותם או לא . כרגע אני עומד עם מחשב נייד שפשוט טס לעומת מה שהיה קודם : 1. לפני הפרמוט היה 118 תהליכים , עכשיו יש 50 2.הבוט פשוט עף (מהיר מאוד ביחס לק…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי. מה אתם אומרים על המפרט הבא: A6 5400K ASRock A75M-HVS A75 2GB 500GB KME CI-9B91 עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח. לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-