עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  2. שלום לכולם אי צריך המלצה למיפרט רק למחשב(הקופסא ) בלי ציוד נילווה ובלי כרטיס מסך - יש כברPCIE HD4670 מהמחשב הקודם אני ניסיתי להרכיב גם בעצמי אך השאלה שלי היא האם מומלץ לקחת QUAD כמו Q8300 או לקחת מעבד פנטיום 6300? האם במישחקים של היום המעבד E6300 הוא צוואר בקבוק או לא? יש לי היתלבטות: האם לנצל את כל התקציב הזה בלי כרטיס מסך וככה לקחת מיפרט חזק יותר ולהיתשמש בכרטיס הקיים ובעתיד לשדרג לכרטיס תומך DX11 או לקחת מיפרט בסיסי עם E6300 וDDR2 וכרטיס מסך GTS 250 שניכנס לתקציב? ודבר נוסף ראיתי שיצא מעבד חדש האטלון X3 435 שהוא עולה כמו הE6300 - האם עדיף ללכת על מיפרט שמבוסס עליו? כי מי שאני בונה לו מעדיף אינטל ולא רוצה AMD ולכן לא יודע מה להציע לו החלקים שצריך הם: מעבד לוחM זיכרון H…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by kizz,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…

4. Started by 3liran,

HP NX9000 מסך 15.4" Pentium 4 2.0 Ghz 512MB RAM 160GB HDD (חדש, החלפתי לא מזמן) עמדת עגינה המחשב בן 5 שנים. כמה לדעתכם אני צריך לקחת עליו? תודה!

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב להורים שלי לצרכים בסיסיים: מייל, אינטרנט, סקייפ ואופיס. מה שחשוב לדעתי זה רק להשאיר אופציה להוסיף זיכרון בהמשך ולכן רצוי לקחת לוח אם התומך ב- DDR2. חשבתי לקנות באחת הרשתות: אייבורי או KSP. אני יודע שתיהן לא משהו, אבל בכל מקרה מי העדיפה בין שתיהן? איזו מפרט שלהם הכי מתאים לצרכים האלה? תודה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  6. שלום רב... אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך (קיבלתי מתנה סמסונג LCD 32). אני רוצה את ה- 8800GT ו- 2GB של זיכרון. לגבי מעבד, חשבתי על C2D למשל E6650 אך אשמח לקבל דעות כי אני לא בטוח. דיסק קשיח מספיק 160GB כדי להוריד בהוצאות. צורב DVD כמובן. אני רוצה מארז פשוט אך עם חיבורים קדמיים של USB ואודיו. ראיתי thermaltake בסיסי שחור יפה במשהוא כמו 200 שקל. ספק כוח אמין הזול ביותר שיספיק למערכת. המחשב מיועד למשחקים (לפי ה 8800GT!). אשמח לקבל כל דעה להוזלת המחשב בלי ויתורים רציניים באיכות. אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי. ראיתי שדורשים תקציב בפורום, ובכן נמוך ככל היותר. סתם. אני מכוון קצת מעל ל- 3000 . זהו... תודה רבה רבה וברכותיי לכולם...

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  7. אז ככה אני לא צריך בכלל 512MB ! אם יש פחות מ-40GB זה טוב... שימו לי בבקשה מעבד Intel ... אפילו אם זה אחד מהסלרונים צורב אחד (לא דיוידי) ובלי כונן רק צורב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... וזהו בערך.. תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  8. -------------------------------------------------------------------------------- המלצה למשב מדיה סנטר HTPC עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי המחשב מיועד לצפיה בסרטים גלישה ישומי אופיס בלבד (לא למשחקים ) יחובר למסך LCD בסלון מה דעתכם על המפרט הבא : מערכת מחשב מבוססת: Intel DUAL CORE E5400 2.7GHz 2Mb 800mhz BOX Intel GOLDTREE DG43GT הכולל יציאות DVI ו HDMI! WD 500GB 7200RPM 32MB SATA2 NEC/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK PATRIOT/GSKILL/KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ Compucase 7328 300W תודה מראש

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by amnonco,

המחשב לשימוש משרדי (אינטרנט וכו') וכן תכנות ברמה בסיסית + פלטפורמת מסחר + שימוש לשעות הפנאי (סרטים סדרות וכו'). הדרישות הקשיחות יחסית של פלטפורמת המסחר הן: HD 7200 מעבד מעל 2.5 ג'הרץ זיכרון בין 2 ל4 ג'יגה. תוספת שלי - אפשרות חיבור למסך טלוויזיה (hdmi או display) מסך עדיף 15" ומשהו אבל לא חובה. תודה על העזרה מוסיף שאלה מאוחרת: אין לי אפשרות כרגע לקנות בארה"ב, אבל יש לי אפשרות להביא מאוסטרליה. האם באוסטרליה מחירי הניידים זולים יותר? אמנון

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  10. שלום... אחותי מחפשת מחשב לצורכי עבודות מסיביים של פוטושופ ברמה מתקדמת ותוכנות עיצוב כגון : 3dmax , solidworks , flash , ilustrator המחשב צריך להיות חזק ברמה של עבודה מאומצת התקציב הוא 4700 שח וברצונה גם מסך בדוגמת samsung 2243bw לא מתוכנן OC ורצוי לא לחרוג מהתקציב יטופלו בקבצי תמונות גדולים [לא יודע בדיוק גודל הקבצים] אין צורך להוסיף מערכת הפעלה ומחפשת לקנות באיזור רמת גן ממתין לעזרתם תודה....

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום! אני מעוניין במחשב לגיימינג בינוני, לא מצפה ל-crysis על כל ההגדרות הגבוהות אבל כן מצפה להריץ בהגדרות נורמליות משחקים של היום + עתידיים. מסך כבר יש לי, ברזולוציה 1920x1080 רמקולים, מקדלת עכבר וכל ציוד היקפי כל שהוא- יש. אין צורך בחדש. דרישות תקציב: עד 3000₪ עם אפשרות חריגה של כל היותר 500₪. כמובן שכמה שפחות יותר טוב. דרישות מפרט: לא אכפת לי AMD או אינטל, אני מעדיף את מה שעולה פחות ונותן יותר. אם במפרט השימוש בזיכרון יהיה מסוג DDR2, אז יש לי בבית כרטיס 2GB ככה שלא צריך יותר מ-2G ראם במפרט. במידה והתקציב מאפשר, אשמח ללוח אם תואם SLI\CrossFire שקט חשוב לי. כמה שפחות יותר טוב. ולא צריך כונן אופטי. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by yan_ymar,

לפי המפרט שלי הנ"ל <---- מה אתם מציאים לשדרג עד 1500 שח גג רצוי מאוד מKSP לדעתי אני מאוניין לשדרג את ה RAM ל2GB אבל לפי מה שיש לי האם זה יעבוד מהר אם אני יקח עוד 2 סטיקים של 1GB ועוד שלי שכל אחד 512 ויצא 3GB בכללי... + AC לכרטיס מסך באתר... ו ביג טייפון תוגובות הצאות... בתודה יאן

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  13. היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. הרכבתי מחשב שנועד למשחקים ועריכת וידאו, אבל מסתבר שכרגע יש בעיות בלוח אם הזה 1.) יש חלופה אחרת שיכולה להתאים לי למפרט שבניתי? 2.) וגם רציתי לשמוע חוות דעת שלכם למפרט? תודה מראש! מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" P2350 2ms DVI WIDE ₪922 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX ₪1574 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3 ₪702 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:4 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1673 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] LANCOOL PC-K58B w/o PSU ₪387 ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪475 ק…

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by DXM,

שלום ברצוני לרכוש מחשב HTPC עד 2400 ש"ח, כולל כרטיס ללכידת וידאו (חובה חיבור RCA), מנועה מחשבים: (ברור שהמחשב מחוייב לנגן 1080P) AMD Athlon™ II X2 250 3.0GHZ 65W AM3 2MB, יחידות 1 ₪300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8072 Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU COOLER, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1601 Foxconn A88GMV AMD 880G AM3 mATX, יחידות 1 ₪365 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8765 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪125 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 Samsung HD105SI 1TB 32MB 5400rpm EcoGreen F3 3.5" SATA2, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7120 Samsung SH-…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  16. אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  17. שלום אנשים יקרים, אשמח מאוד לקבל מכם סיוע בהתחבטות הקשה וההרת גורל שניצבת בפני על מה לבסס את המפרט למערכת המחשב שאני מעונין לרכוש - AMD או אינטל? אני זקוק למחשב בעיקר לשימושים כמו אופיס, איטרנט והורדות של מוסיקה וסרטים - מחשב כללי לכל המשפחה ללא משחקים. אני מתלבט בין ה-E4400 של INTEL לבין ה-4800 של AMD - מה דעתכם המלומדת? ולשאלה נוספת: OC - יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי בביצועים במסגרת הצרכים שהגדרתי? כי אם כן , אשקול בחיוב מפרט מתאים לעניין. אודה לכם על עזרתכם הנדיבה בבחירת מפרט מועדף בסדר גודל של 2500 ש"ח (גמיש) ללא ציוד הקפי וללא מסך מיקי

• 21 תגובות
    • 988 צפיות
  18. שלום אחרי הרבה זמן סוף סוף NOACOMP הורידו מחירים,המפרט מיועד למשחקים כבדים התקציב הוא 5500 אבל יצא לי ב פחות, אני לא מתכוון לעשות OC ו לא צריך שום ציוד הקפי אז אני די סגור על המפרט אם יש משהו שצריך לשנות תגידו לי Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2-985 שח ASUS M2N-E AM2-690 שח PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL-620 שח FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm-330 שח WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII-310 שח CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2-2100 שח COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU-290 שח הרכבה בחנות-170 שח הנחה של 3% במזומן =מחיר סופי: ¤ 5330.15

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by SixKiller,

שלום חברים... יש פה הצעה שרציתי לדעת אם כדאי לקחת אותה.. או אם אפשר לקבל המלצה למשהו יותר משתלם ב1532 ש"ח אני מקבל מעבד Intel Pentium 4 , 2.66Ghz 1MB Cache לוח אם 661FM2 MSI 768 Kingostone מגה בייט 400 MHZ ומארז בסיסי... מחיר טוב?.. אם אפשר אולי המלצה למשהו יותר נחמד בסביבות המחיר הזה.. תודה.. שמי

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. אז ככה אני יוצר מוזיקה אלקטרונית די עמוק בעסק כבר שנתיים... יש לי מחשב בן 4 שנים שזמנו עלה 8000 שקל לא היו שום בעיות ברוך ה' אבל הוא כבר זוחל ולפעמים עולה בהרבה עצבים.. המפרט שלו ממה שאני זוכר זה מעבד: AMD 3800 DUAL CORE ATHELON 2GB RAM כרטיס מסך לא נראה לי שמשנה אבל 7900GT EVGA דיסק קשיח פנימי 160 GB של WD ודיסק חיצוני 160 GB של WD כרטיס קול פנימי שעובד על CPU משלו מארז, מאווררים וספק (400 וואט לדעתי) - Thermaltake העניין הוא כזה.. יהיה לי מסובך להחליף מחשב בגלל שכל הפלאגים והתוכנות שהותקנו בכל השנתיים האלה ככה ש מצד אחד - אני יכול למחוק את כל שאר הדברים של המחשב ושיהיה רק המוזיקה נטו ולקנות לפטופ במחיר של 2700 שקל +- שיהיה לצרכים האחרים אינטרנט מוזיקה (שמיעה בלבד) וכא…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by oferm,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה, מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? מקסימום 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 4 שעות לפחות * האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by idan.sharir,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 אולי יהיה אפשר לחרוג קצת אם זה יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתוכנות של עיצוב פנים כמו autocad , sketchup וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף שיהיה בלי אורות מיותרים 7. האם האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by Ariel_Tu,

שלום לכולם! מחפש עזרה בבניית מפרט לקצת משחקים (כמו Fifa 2005) שיאפשר לראות סרטים ו שיאפשר לצרוב DVD בצורה סבירה בלי שיתחמם יתר על המידה. אין לי צורך ב מסך, מקלדת עכבר ורמקולים ו לא איכפת לי להתפשר על 80 GB בכונן הקשיח. התקציב בוא 2800. תודה!

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by iguy2,

הרכבתי מפרט למחשב גיימינג כבד כולל מסך עם חריגה של 300 שקל השימושים העיקריים יהיו לגיימינג של BF4 WATCH DOGS על הגדרות של אולטרה אני מצרף גם את הטופס שבנעוץ בכל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 WATCH DOGS GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by Eagle67,

שלום לכולם, דבר ראשון, הגעתי לפה במקרה ואני ממש נהנה לעבור על האתר והפורום, יישר כח לכל העוסקים במלאכה 8) אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך, במחיר שלא יעבור את ה- 4000 ש"ח. הרכבתי מפרט ואני מתלבט בקשר לצורב, DVD והמארז (300W). כמו כן, אם יש שינויים שלדעתכם יכולים להוזיל את העיסקה או לשפרה, אני אשמח לשמוע. ש"ח כולל מע"מ כמות תאור 637 1 מעבד AMD ATHLON XP 2500+ 1.833Ghz 333Mhz FSB BOX 764 1 לוח ASUS A7N8X DELUXE AMD DUAL CHANNEL DDR 3Y 266 1 כ.מסך INNOVISION GF4 MX440 64MB DDR AGP*8 TV-OUT 669 1 דיסק MAXTOR 120GB S-ATA 7200RPM 8MB BUF…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים