עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לא זקוק לדיסק קשיח, כוננים אופטיים, ציוד היקפי מכל סוג שהוא תודה מראש

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  2. מפרט שהרכבתי לצרכי עבודה גרפית דו מימד, יש צורך בשדרוג עתידי להוספת זכרון, וכ. מסך. אני רוצה להתאים לוח אם אמין, שיהיה בו חיבור S-video. דבר נוסף שאני רוצה להתייעץ הוא האם מארז גנרי יוכל לסחוב את המפרט, גם במצב שבו אני מוסיף כ. מסך סטייל 7300GF. תודה מראש. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 405 1 405 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 1 350 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 180 1 180 מארזים‏ Price Units Total Vertigo-2 MIDI 400W Silver 125 1 125 Total price 2110 ₪

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  3. שלום רב, בשבוע הבא אשדרג מחשב לשימושים ביתיים כללים קצת מכל דבר (אינטרנט+סרטים+משחקים קלים+שימושי אופיס) אני חושב על המפרט הבא סך עלויות אמורות להיות באיזור 1,000 ש"ח הרעיון רכישת (החלפת ישן) : מעבד - AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - 350 ש"ח לוח אם - GIGABYTE MA78GM-US2H - 408 ₪ דיסק קשיח - ST3500418AS – 240 ש"ח כרגע קיימים ואני רוצה שישארו: Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס מסך Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A ספק כוח של דל W300. מארז קיים ואיכותי שקט וגדול מספר שאלות למפרט לפני הרכישה: האם הבחירה שלי נכונה? האם הקירור מספיק ? הא ספק הכוח יספיק למפרט.? האם להסיף כרטיס מ…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by omry3000,

מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 BOX - מחיר- 1,187 ש"ח זיכרון-Kingston DDR2 1024MB 800Mhz CL5 -מחיר- 706 ש"ח. דיסק קשיח- WD WD2500KS 250GB 16MB Buffer SATAII - מחיר- 366 ש"ח. כרטיס מסך- Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB - מחיר- 2,164 ש"ח. צורב -NEC AD7170A DUAL Layer x18 - מחיר- 180 ש"ח. מארז- מארז כולל ספק : RAIDMAX NINJA + WINDOW BLACK 2X 120mm - מחיר- 430 ש"ח. לוח אם- Asus P5N-E SLI - מחיר-699 ש"ח מחיר 5,778 ש"ח. אני לא ממש מבין ב OC אז אני לא מתכנן לעשות את זה. המסך שלי הוא - "Samsung SyncMaster 930B 19 מה דעתכם על המפרט הזה? האם המפרט הזה יהיה טוב מספיק כדי לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות? משחקים עם גרפיקה גבוהה כמו CRYSIS . תודה!

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  5. יש לי t61 והוא נפל ונסדק טיפה המחשב עובד בסדר גמור , רק לפעמים הוא נתקע וזה ממש מעצבן ההרדיסק והזכרון בסדר גמור וקרוב לוודאי שגם המעבד כנראה הלוח אם נפגם קלות , אז כמה שאלות ברשותכם : 1.ראיתי ב איביי מוכרים לוח אם ב 400 דולר WTF כל כך יקר ? 2. יום ראשון אני ארים טלפון ללנובו ישראל ואשאל כמה עולה לוח אם , א.מישהו יודע כמה זה יעלה לי ? ב.הם ימכרו לי ? כלומר לא ייחייבו אותי להתקין אצלהם מה שיהיה יקר קרוב לוודאי ? 3. להרכיב לוח אם לבד זה אפשרי ? תודה .

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by YK24,

היי אני מתכנן קנית מחשב בתקציב של 3500 ללא ציוד הקיפי השימושי העיקריים שלו יהיה VM ומכונות בסיסי נתונים מסוג ORACLE ( יארח שתי מכונות כאלו עם 2G זכרון כל אחד ) מהו המפרט האופטימלי עבור התקציב זה המון תודה יניב

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  7. יש מושיע ? אני עובד בעיקרון עם תמונות ועריכות אני צלם זה היחידי שמצאתי נורמלי לא מבין בניידים http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=33819

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  8. מעבד AMD Athlon 64 +3000 לוח אם MSI K8N nForce 3 250GB זיכרון TwinMos 512MB 400DDR דיסק קשיח WD 120GB SATA כ.מסך MSI/Sapphir Radeon 9800Pro 128MB 256Bit מסך MAG 796DF2 / LG F700P על איזה מסך אתם ממליצים? עריכה:---------------------------- כל זה ועוד מארז עם ספק, מקלדת ועכבר ועוד כמה מתנות כמו: פנל קידמי עם כל מני יציאות ומיקרופון עם מצלמה במכשיר אחד שהמוכר הציעה לי יצא לי בערך 6600 ש"ח.......מה אתם אומרים על המחיר? (סבבה או יקר?) כדאי? עריכה ש…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by kizz,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…

10. Started by eli33,

לא מתוכנן OC בלי מערכת הפעלה ללא ציוד נלווה ובלי מסך מחנות במרכז עדיף כמו שיותר קרוב לפתח תקווה. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by noamiko600,

היי, אשכול זה לא קשור לאשכול הקודם שנפתח על ידי, והמחשב מיועד לאדם אחר. - אשמח להמלצה למחשב נייד עבור תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. - מסך 13.3" או 14", רצוי כמה שיותר קליל. - שימושים משרדיים - כתיבה ואינטרנט. - דיסק קשיח בנפח של 500GB ומעלה (אין אפשרויות אחרות), אין צורך מיוחד בSSD, כונן היברידי = יתרון. - כל חנות אפשרית, בלבד שתאפשר רכישה שמנצלת את התקציב בצורה טובה. מאוד אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Proccor: AMD 2100 Colling: SLK-600 + SF2 - לקחתי את זה בגלל שאין SK7 Motherboard: RDA3+ Memory: 512x2 3200 DDR Winbond (512x2 = 1Gb) - האם זה טוב ל אוברקלוק??? C.Video: Hercules 9700 Non-Pro C.Sound: Audigy Extended - אין לשנות אני חייב את זה CD-Rom: Lite-On 52x HDD: 80Gb 8Mb WD Case: Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case (P/S not included) P\S: HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply Monitor: 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  13. הי 1) אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב עם הלוח הזה- http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_PRO/#specifications וכרטיס מסך gtx 670 השאלה שלי היא אם בעתיד אני ארצה להוסיף עוד כרטיס 670 אחד, האם הלוח אם ידע לתפעל אותו בצורה אידיאלית למרות שהוא צ'יפ H77 ולא Z77? 2) ושאלה שניה בקשר לזכרונות, אם אני קונה 16 ג'יגה, עדיף לקנות 4 סטיקים של 4 ג'יגה או 2 של 8? 3) ושאלה אחרונה, מה הכוונה ב"ספק כוח מודולרי" ומה ההבדל בינו לבין ספק רגיל? תודה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  14. מחשב לאחיות הקטנות ולהורים שימושים אינטרנט סרטים עבודות וורד ומשחקים קלים סימס 3 שיהיה שקט ויעבוד טוב צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי לאישור סופי מהמומחים פה שלא עשיתי טעות

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by rotman,

היי, רוצה לנצל את המשלוח החינם באמזון ומתלבט בין 2 מסכים. אשמח לקבל ייעוץ. השימושים העיקריים שלי הם גלישה וכו' אבל מדיי פעם גם משחק. יש לי כרטיס AMD Radeon HD 6700 Series מתלבט בין : MZ27AQ ל MX27AQ אני יודע ששני המסכים לא כל כך שונים. אשמח לקבל אופציות נוספות וטובות יותר באותו סדר גודל של המחיר אם יש. (למשל, מה עם Acer XF270HU) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. Started by קים,

איך אפשר לדעת אם המסך מט או מבריק לפי המפרט שאני מקבל בחנות מבלי לראות את המסך? מה הכוונה במסך wxga ומסך tft? האם כרטיס מסך gmax3100 מספיק כדי להריץ את VISTA בצורה חלקה? האם מישהו מכיר את המסך של Dell Inspiron 1520 IN-RC 03-1810 ויודע אם הוא מט או מבריק?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שלום לכולם, אחרי התמהמהות ארוכה מצידי (חגים וזה) נבנה המפרט הבא, בזכותכם מתבסס על המפרט שבנה YairZ הנה תזכורת לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540994.0 והנה המפרט: (שאלות אחרונות שלי בסוף, לנוכח הפנייה לאתר החנות): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1695 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪487 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 4 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  18. מה נשמע? אני מחפש נייד שיאכל משחקים בשנים הקרובות בסביבות ה-800 דולר מארהב (אם יש חריגה קטנה והיא באמת שווה את זה, אל תהססו להציע..) * מטרות המחשב? עיבוד תמלילים, קצת סרטים ובעיקר משחקים, בערך כל משחק שאפשר לזרוק עליו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פתוח ל15.6 או ל17.3. אין לי העדפה מיוחדת, אני גם בכלל לא מכיר את השוק.. מעריך שאני מעדיף קצת 15.6. * רזולוציית המסך? לא נורא קריטי, גם תלוי בגודל המסך.. הוא גם אמור להתחבר לטלויזייה עבור המשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יש מקלדת מוארת זה בונוס נפלא. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן עדיף כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר. לפחות שעתיים וקצת * האם יש …

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by itaysk,

לפני שנתחיל - מנהל אנא אל תמחוק - אני יודע שכבר כתבתי פה על הבעייה שלי פשוט בשרשור הקודם לא הבהרתי את המצב כמו שצריך וביקשתם שאסביר את הכל מחדש.אז הנה הכל מסודר וברור: יש לי אפשרות לקבל אחד מ 3 הניידים הנ"ל (אני מקבל את כולם באותו מחיר כך שתקציב לא רלוונטי), הנה מה שאני יודע עליהם לפי הסדר דגם, מעבד, זכרון וכ.מסך: 1. HP Pavilion ZE4900, PentiumM 1.5, 763RAM, intel 82852/82855GM 2. Dell Latitude D600, PuntiumM 1.6 512RAM, RADEON9000Mobility 3. Dell Latitude 110L, PentiumM1.6, 512RAM, intel 915M/GMS express כמה גורמים נוספים: 1. על 1 ו 2 יש מדברת Centrino, ועל השלישי אין (יש מדבקת PentiumM). מכך אני מסיך שהוא ישן יותר. 2. לעומת זאת, דווקא ל3 שהסקתי שהוא ישן יותר, יש את ה c…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by The-Crush,

i m in the usa so i wanna buy a laptop and i m traviling alot so plz recommand me for the a hard core gamer laptop about 2600$

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  22. שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  24. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300]3000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?[glow=red,2,300]תכני HD[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[glow=red,2,300]אולי FIFA 14שיצא[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[glow=red,2,300]1080P[/glow] -לאילו הגד…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by solari0,

שלום, קניתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34 הוספתי 40 שקל למארז אחר ועוד 140 למקלדת ועכבר ויש לי עוד רמקולים לקנות ואני מאמין שאני אגיע ל-2000 שקל. עכשיו כשהגעתי הביתה ראיתי שיש גם את זה (המפרט החמישי עם ה core i5: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34 ועכשיו אני מתלבט האם להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל המעבד הזה כי זה השינוי היחיד שיש במפרט הזה. לפי מה שהבנתי זה מעבד בעל 4 ליבות בזמן שה i3 הוא בעל 2 ליבות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט, מוזיקה וכו' אבל אם כבר אני משקיע במחשב לכמה שנים היתי רוצה שזה יהיה מחשב חזק שיריץ מהר תוכנות בעתיד וכמובן windows 8. תודה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.