עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ברשותי כרטיס למצלמות אבטחה (KODIKOM 8800) וברצוני לרכוש מחשב שיהיה בלעדי לטובת פעולת האבטחה התקציב עד 1200 חייב להיות בעל צ'יפ של אינטל ולא VIA (אם עדיין קיים )HDD של לפחות 250 וכרטיס מסך משולב או לא אבל עם 512KB זכרון לפחות תודה

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  2. 1. התקציב המקסימלי 2200, עדיף לא לחרוג 2.השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית לא משחקים , יש מסך 24" רזולציה טבעית 1080X1920 .3צורב -אין צורך (אם נכנס בתקציב) 4. יש דיסק קשיח SSD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 או 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. או ירושלים או מרכז (כפר סבא, ראשון) 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?עדיפות לSATA3 1…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by madix,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אפשר להעביר במידה ולא. אני מחפש כרטיס מתאם שמתחבר ל-pcie במחשב, ונותן כניסת expresscard (כמו במחשבים ניידים). מצאתי את זה: http://www.amtron.com/reader/pcie101.htm אבל אני מחפש משהו שאפשר לקנות בארץ. מישהו מכיר כזה מתאם?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by urkoni2222,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. Started by mindblast,

שלום, למחשב יש דיסק קשיח משולב SSD 24 גיגה. ה SSD אמור להיות CACHE או משהו כזה, לפי HD TUNE אחרי שלוש שעות עבודה עם המחשב , ה SSD לא עשה אפילו פעולה אחת. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by rotman,

היי, רוצה לנצל את המשלוח החינם באמזון ומתלבט בין 2 מסכים. אשמח לקבל ייעוץ. השימושים העיקריים שלי הם גלישה וכו' אבל מדיי פעם גם משחק. יש לי כרטיס AMD Radeon HD 6700 Series מתלבט בין : MZ27AQ ל MX27AQ אני יודע ששני המסכים לא כל כך שונים. אשמח לקבל אופציות נוספות וטובות יותר באותו סדר גודל של המחיר אם יש. (למשל, מה עם Acer XF270HU) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. Started by Rango,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:Crysis, BFBC 2 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1080*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by Salwaby,

הייתי רוצה להתעייץ איתכם לגבי מכירת שילוב חלקים : Intel Core 2 Quad Q6600 775 LGA Gigabyte P35-DS3L 4GB DDR2 (2GB dual stick) 400mhz , 5 clocks לעולם לא בוצע OC , הרכיבים בשימוש באזור ה 3 שנים. (הזכרונות פחות..)

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  9. אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by pinky_28,

עזבתי לפני כמה שבועות את הדירה של ההורים ועברתי לגור לבד, עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייד או נייד. בבית של ההורים יש לי מחשב נייח עם מסך 19 LCD וזה מאוד נוח, אבל הדירה החדשה שלי די קטנה, יש מקום לשים מחשב נייח, אבל חשבתי שמחשב נייד יכול להיות יותר נוח (אני יכולה לשבת איתו גם בסלון מול הטלויזיה וכו'). יש לי כמה שאלות: 1) כמה יעלה לי לקנות מחשב נייד? הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית (קריאת טקסט, הורדות באימיול, גלישה באינטרנט) 2) מה גודל מסך סטנדרטי היום במחשבים ניידים? והאם ניתן לחבר את המחשב למסך LCD רגיל שאקנה בנפרד. 3) האם זה נוח להשתמש במחשב נייד? כי כרגע זה לא נראה לי נוח, אבל אולי זה עניין של הרגל ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם מחשב נייד איך זה. 4) האם אתם חושב…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקנות נייד של ACER זאת לאחר שמכרתי את הנייד הישןHP לפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המותג ACER ואיך האחריות (אני לא מחפש המלצות על מחשבים אחרים רק על ACER ובמיוחד על TRAVELMATE 4152LMI) תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  12. שלום, אשמח לסיוע בהרכבת מפרט שיתאים לחדר של הבן שלי לצרכים הבאים (רצוי עד 2000 ש"ח, אפילו פחות) 1. שימוש עיקרי באינטרנט, אופיס, סרטים, ואולי טיפה משחקים בסיסיים (יש גם איקסבוקס בחדר) 2. חיבור למסך בסגנון T260HD 3. רצוי קטן ושקט, גם אסטטיקה חשובה. 4. האם אפשרי לעשות בו שימוש גם ב"מערכת סאונד", כלומר - לחבר אותו למערכת רמקולים 5.1 ושהוא ישמש גם כמגבר לאיקסבוקס ? (אם זה אפשרי בכלל) תודה !

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (בארך לא חקוק בסלע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג בינוני עד כבד \ יום יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים גם אם לא ב ultra high -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by gdil13,

קניתי מחשב יד שניה(כמעט חדש)והנה המפרט מאיפה שהוא קנה אותו- CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : K8NF4G NVIDIA NForce4+USB2.0+SATA2 +PCI EXPRESS Ready VISTA CPU : AMD Sempron 3000+ 64BITS Ready WINDOWS VISTA MEMORY : DDRAM PC2700-3200 , 512MB ext 2GB VGA : NVIDIA GeForce 6100 Up to 128MB DDR + PCI EXPRESS 16x DISK : 160GB SATAII 7200RPM (3.0GB/s) OPTICAL : Choice Of CDROM-CDRW-DVDROM-DVDRW ETHERNET : LAN 10/100MBPS SOUND : DIGITAL 3D DSP 7.1 PRO DIGITAL 8channels המחשב ישמש לאינטרנט וקצת עריכת תמונות ומשחקים. מה השידרוג הכי משמעותי שאני יכול לעשות ב400 שקל(אולי קצת יותר)

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by RiGiD,

שלום חברה למחשבי Lenovo T&X series היה תמיד את תוכנת העזר ThinkVantage שהיה עוזר המון עידכונים של המערכת בזמן אמת, שידרוגים, גיבוי ועוד הרבה והכל היה בתוכנה אחת עכשיו השאלה שלי היא מה הסידרה/סדרות הבאה של lenovo אשר יש לה את התכונה המצויינת הזאת האם יש לפטופים אחרים שיש להם אופציה דומה אולי קצת יותר זולים

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  16. ברצוני לקבל חחות דעת לגבי מחשב msi gx700 ,מטרת המחשב היא עיקר אינטרנט סרטי full hd ומשחקים מידי פעם לא מעוניין בהכי הכי אבל מעוניין לשחק ב call of duty האחרון שיצא ואולי גם ב black ops ,מעוניין לדעת גם אם המחשב הנ"ל יכול לשדר לי לטלוויזיה סרטים באיכות FULL HD קיימת יציאת HDMI!! יש לציין שבכוונתי להגדיל את הזיכרון ל 4GB אז ככה:Operation system support Genuine Windows 7® Ultimate (Retail), basic CD/DVD Recording software. For testing only. No Installation Disks, nor LICENSES are included. Processor Intel® Centrino® 2 Dual Core Processor Technology T9300 2.5Ghz/6 Mb/800 MHz Chipset Intel® PM965 + ICH-8M Graphics & Video Module NVIDIA® 8600M-GT 512MB Main Memory 2GB D…

17. היי חברה שלי רוצה לקנות נייד שמיועד לגרפיקה "קלה", גם משחקים "פשוטים" יחסית כמו סימס 3 וכו'... אבל השימוש העיקרי בו הוא כללי. גודל המסך - 14 ומעלה משקל - לא חשוב זמן סוללה - מינימום 3 שעות יציאות מיוחדות - HDMI BlueTooth כונן קשיח - 500GB צורב DVD כמובן אחריות בינלאומית - לא חייב, אבל אחריות 3 שנים העדפה לחברה - Dell או HP קיבלתי 2 הצעות שנראו לי טובות, תגידו לי איזה יותר טוב והאם שווה לקנות אותו, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת: Dell studio 1558 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i3.htm 4500ש"ח או HP Pavilion DV6-2110 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749148 4300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  19. אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…

• 16 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by jocash,

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 Inspiron 6400 15.4" 2.0 Ghz 120GBוDellו נראה לי כמו עסק ממש טוב ב-4200 שקל. מה אתם אומרים? יש לכם המלצה אחרת בשבילי? אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב ולכלכלה באוקטובר, אשמח לדעותיכם. המחשב ישמש אותי ללימודים, כמובן. תודה!

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  21. שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי עד 2500 ש"ח. מה חשוב שיהיה : - מסך גדול יחסית (15+ אינצ') - מקלדת נוחה אין דרישה לביצועים מרשימים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט נוחות כדי שאמא תוכל להכיר קצת על עולם המחשבים אין בעיה עם משקלים גבוהים, המחשב לא נועד להתנייד מחוץ לבית בצורה קבועה בתודה מראש ! נתי.

22. Started by hezi508,

המפרט זהה רק המעבד שונה אופציה 1 Intel Pentium Dual Core Processor T4500 : 2.3 GHz FSB 800MHz 1M L2 Cache אופציה 2 Intel® CoreTM i3 Processor 350M, 2.6 GHz אני מניח שגם הצ'יפסט שונה בהתאם לתושבת תודה חזי

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  23. מדובר במפרט לסטודנטית שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. התוכנות/שימושים: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. המחשב יקנה בKSP. לא יהיו משחקים וOC. אין UPS. הרכבתי את המפרט הבא:[table] [tr][td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, D…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by Raped,

שלום, מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט טוב למשחקים חזקים+גרפיקה עד כ8 אלף (ללא ציוד הקפי) תודה רבה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by nirzx,

מישהו מכיר את המחשב הזה? http://www.qsys.co.il/pl_product~N61JQ-A1~12~62.htm המחשב מציג נתונים חזקים במחיר דיי נמוך. אני חושב שיש בוא הרבה פאקים כמו: התחממות יתר שתגרום לקריסה, הפכתה של היכולות של הכרטיס מסך, למניעת בעיות. ובעיות כאלו. אשמח לשמוע כל חוות דעת על המחשב.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.