ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לבחורה עם דרישות צנועות למדי: אינטרנט, תוכנות משרדיות ושימושים כלליים. המחשב יהייה רוב הזמן נייח (הדרישה למחשב נייד היא בגלל אילוצי מקום, או יותר נכון חוסר מקום) ולכן הניידות וזמן סוללה אינם חשובים במיוחד. חשוב שיהייה בעל מקלדת נוחה ומסך איכותי. רצוי גם שיהייה עם רמקולים איכותיים. תקציב עד כ-2500 ש"ח, חריגה קטנה אפשרית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אפשר להעביר במידה ולא. אני מחפש כרטיס מתאם שמתחבר ל-pcie במחשב, ונותן כניסת expresscard (כמו במחשבים ניידים). מצאתי את זה: http://www.amtron.com/reader/pcie101.htm אבל אני מחפש משהו שאפשר לקנות בארץ. מישהו מכיר כזה מתאם?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3500 שח אפשר לקנות בתקציב זה מחשב טוב למשחקי רשת כבדים מוסיקה וסרטים (בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר)
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי לכולם. לפני מספר ימים בניתי מפרט מחשב ב2500. בעזרתכם כמובן... אבל לאחר שהבנתי שאני מגזים עם כרטיס המסך בהתחשב בזה שאני לא גיימר מטורף אלא משחק במחשב פה ושם ובעיקר לומד ועובד עליו החלטתי להפנות את המשאבים(כסף!) למעבד. אני זקוק לעזרתכם בבחירת מעבד וכרטיס מסך מתאימים לצרכי. הייתי שמח אם הייתי מצליח להשתדרג ל C2D (במקום הE5200 דואל קור) אבל לא אתנגד גם לAMD במיוחד לאור הכתבה שהודיעה על ירידת מחירים! אשמח לשמוע את דעתכם מפרט נוכחי: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, שימו לב: אני צריך מפרט, גג 15,000, למחשב High-End. מחשב שיהיה חזק במשחקים, לא חשוב מבוסס AMD/Intel. המחשב יכלול הכל (מסך, מקלדת, עכשיו וכו'), חוץ ממארז ורמקולים. נדרש כ.קול איכותי, רמקולים כבר יש... כל הפריטים צריכים להיות פנדה... תודה, נדב.
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, הרצת חישובים די כבדים ב-MATLAB, תכנות ב-VS.net , קצת צפייה בטלויזיה (כרגע אין צורך בכרטיס טלויזיה). נקודות נוספות: - בהרצת המטלב - שאפשר יהיה לעבוד עם תוכנות אחרות במקביל בצורה נורמלית,שלא יחנוק את המחשב. -אין כוונה לעשות OC. -מארז עם קירור טוב ולא רועש. -אם זה משנה, בהמשך יצורף מסך LCD, "19 , אבל זה לא חלק מהתקציב הנ"ל. תודה!
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אשכול זה לא קשור לאשכול הקודם שנפתח על ידי, והמחשב מיועד לאדם אחר. - אשמח להמלצה למחשב נייד עבור תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. - מסך 13.3" או 14", רצוי כמה שיותר קליל. - שימושים משרדיים - כתיבה ואינטרנט. - דיסק קשיח בנפח של 500GB ומעלה (אין אפשרויות אחרות), אין צורך מיוחד בSSD, כונן היברידי = יתרון. - כל חנות אפשרית, בלבד שתאפשר רכישה שמנצלת את התקציב בצורה טובה. מאוד אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מנסה להוריד למחשב סימס 3 וזה לא הולך,ניסיתי גם על מחשב נייח(מסך 15 אינץ') וגם על נטבוק, לאחרונה קניתי את המשחק המקורי,גם הוא לא עבד על שניהם. אני מחפשת מחשב שהמשחק יעלה עליו במאה אחוז, אני צריכה אותו רק בשביל המשחק,שום מטרה אחרת, לא משנה לי אם נייד או נייח,במחיר הכי זול שאפשר,ללא ציוד היקפי. באיזור חולון. התקציב הוא עד 1000 שקלים במידה והוא נייח. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
Proccor: AMD 2100 Colling: SLK-600 + SF2 - לקחתי את זה בגלל שאין SK7 Motherboard: RDA3+ Memory: 512x2 3200 DDR Winbond (512x2 = 1Gb) - האם זה טוב ל אוברקלוק??? C.Video: Hercules 9700 Non-Pro C.Sound: Audigy Extended - אין לשנות אני חייב את זה CD-Rom: Lite-On 52x HDD: 80Gb 8Mb WD Case: Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case (P/S not included) P\S: HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply Monitor: 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
Processor - Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache (Venice) Motherboard - ASUS A8N-E S939 Nforce4 Ultra 2000fsb PCI-Ex16 2PCI 1PCI-Ex1 4DUAL-DDR400 10USB SOUND8ch 1gLAN RAID ATX Memory - 184PIN DDR 400Mhz 64x64 512MB X2 Graphics - nVIDIA GeForce 7800GT Extreme 256MB 256bit TV-Out DVI HDTV PCI-Ex16 Leadtek WinFast PX7800GTEX TDV256 RETAIL Harddrive - WD 200GB 7200RPM SATA (300MB/s) 8MB זה בעיקרון מה שאני מתכנן לקנות כל השאר יש לי כבר. זה יוצא לי כולל מארז שבחרתי 5500 שקל! האם זה שווה והאם כדאי לשנות משהו... תודה!
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבנית קונפיגורציה למחשב שמיועד בעיקר למשחקים. חשבתי ללכת על המפרט הבא: AMD Athlon 3000+ 939 ASUS A8N-SLI 939 GeIL 512MB DDR Value Dual Channel WD 80GB SATA LEADTEK FX6600GT 128Mb PCIx DVD Toshiba Compucase CI-6A19 White סה"כ 5030 שח + הרכבה 170 שח = 5200 ש"ח מה הייתם משנים (אם בכלל) במפרט בלי להוסיף למחיר? תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הייתי רוצה להתעייץ איתכם לגבי מכירת שילוב חלקים : Intel Core 2 Quad Q6600 775 LGA Gigabyte P35-DS3L 4GB DDR2 (2GB dual stick) 400mhz , 5 clocks לעולם לא בוצע OC , הרכיבים בשימוש באזור ה 3 שנים. (הזכרונות פחות..)
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם,אז כמו שרשמתי התקציב הוא 5000 והמחשב ישמש בעיקר לעריכת שירים בתכנות כמו Virtual DJ ואני מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה ולראות בעזרתו סרטים.גודל מסך רצוי: 15.6 אינץלא יודע אם זאת דרישה מיוחדת אבל אני מתכוון לחבר אליו גם מקלדת ועכבר אלחוטייםתודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי לכולם, עקב מקרה מצער של לוח אם שנשרף (דקת דומייה לזכרו), החלטתי לקנות לוח אם חדש, מעבד חדש וזכרונות שיתאימו (שאר החלקים מצויים ותקינים במחשב הנוכחי). המעבד הרצוי מבחינתי הוא Intel Pentium 4 2.66, אך ורק אינטל. לוח אם שיתאים למעבד (עדיפות ל- Asus) וזכרונות של 512Mb. תקרה - עד 1500 שקל, בעדיפות גם לצרף לכל העניין מארז חדש (עם כמה שיותר יציאות USB). אשמח להצעות ומפרטים אורנית.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz ¤690.00 לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G Intel 945P chipset Motherboard Bulk ¤600.00 מעבד ? Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray+Cooler ¤1,350.00 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk - ¤1,100.00 דיסק קשיח Maxtor 6Y200M0 200GB 7200 8MB Buffer Sata2 DiamondMax Plus 10 ¤520.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD - זמין במלאי שלם וקח! ¤240.00 מארז Memory Case 8668 500Watt + USB ¤190.00 אני רוצה לדעת עם המחירים סבירים ואם כל החבילה תואמת- הזכרונות ,לוח אם ומעבד ואיפה אפשר לקצץ תודה
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי מה קורה חברה?, אני צריך את עזרתכם בבניה של המחשב הבא: מחשב חזק בעיקר עבור פיתוח והרצת ישומים כבדים - אחד המעבדים החדשים של אינטל E6600/E6700 לא מיועד להיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך עד 400 ש"ח יספיק.... 1GB RAM, עדיף זכרונות מהירים כמובן. מערך RAID 0, שני HD של 120 גיגה, אני לא צריך יותר מזה. חשוב לי שבגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי שיהיה שקט, זה באמת חשוב לי, אבל לא צריך להתפרע עם קירור מים.... מארז, משהו בגוון שחור, לא צריך חלונות במארז, שיהיה פשוט אבל יפה - חשוב שלא יהיה מחומר שמתחמם יותר מידי, כי גם ככה הוא נמצא במקום די סגור... צורב DVD לא צריך מסך, מקלדת,רמקולים וכרגע לא נראה שאעשה OC זהו נראה לי...תודה רבה לעוזרים! עריכה: תודה רבה על התגובות!! ואפשר לחרוג…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנייד הנ"ל לפני שבוע אחרי סקר שוק ארוך מאוד, ולהפתעתי גיליתי שהtouchpad לא אסתטי (לא יושב בדיוק במקום) ובנוסף הכפתורים של העכבר לא מתפקדים לחלוטין. החזרתי את המחשב וקניתי את אותו הדגם במקום אחר ולהפתעתי שוב אותה הבעיה בtouchpad.... האם הבעיה מוכרת בדגם הזה? די מאכזב הסיפור נראה כאילו הם ניסו לחקות ללא הצלחה את הtouchpad של apple .... מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף דגם?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט לסטודנטית שישמש בעיקר לעיבוד תמלילים, וידאו, אינטרנט ושימושים כלליים (ללא משחקים) יחובר למסך LCD בDVI ובנוסף לLCD בHDMI חשבתי על בסיס בסגנון מעבד E6300 לוח P43 כרטיס מסך 4550 (מעוניין בכרטיס ולא במובנה) 4GB זכרון במהירות 800 אבל אני פתוח להצעות (אולי בכלל AMD?) המחשב כמובן יעבוד עם WINDOWS 7 תודה. פרטים ששכחתי: חשוב לציין:המחשב יורכב על ידי ואני מעוניין במפרט מחנות באזור הצפון עם עדיפות גבוהה לKSP
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שואל בשביל חבר: לאחר שנים רבות, המחשב הישן כבר לא סוחב וצריך להחליף. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (גלישה, אופיס וכו') כמו גם אפשרות לשחק עד כמה שאפשר בתקציב. התקציב כולל דרישה למסך (היום אני עם 19 אינץ' עתיק).
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפורים לגבי המפרט הבא שינוי לוח אם \ מעבד\ וכו... וגם רציתי לדעת האם המארז (והספק כח)מתאים לכל העסק כאן או לא .... תודה מעבד: Intel Core I7 3770K 3.5GHZ s1155 8MB,GPU core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8Z77-V LX s1155 core i3/5/7 , intel Z77,DDR3 XMP, 2xPCI-E,VGA,DVI, HDMI זיכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHZ SNIPER Edition dual channel CL9-9-9-24(low voltage) כרטיס מסך: Asus GTX670 2GB DirectCU II GDDR5 DX11, 2xDVI HDMI,DP , PCI-E דיסק קשיח: Seagate 2gb Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן SSD: Sandisk Extreme 2.5" 120GB SSD SATA III Retail צורב:…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-