עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by benor,

מחשב שישמש בעיקר לשימושי אינטרנט ומשרד פשוטים ולצפייה בתמונות. הדרישות: - מסע מגע+מסך מסתובב (כמו טאבלט) - מסך בגודל 13 / 14 אינץ' - מאט - WIN10 כלול - עדיפות למשקל קל. - SSD (לא חובה) - עדיפות ל-3 שנים אחריות. תודה!

2. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר לתכנות, שימוש ביתי - office, internet, קצת משחקים לא כבדים במיוחד. ללא מסך, אך עם כל הציוד ההיקפי - כולל צורב וDVD. אשמח לקבל גם המלצות לחנויות זולות וטובות. כאמור בסכום הינו 3000-3500 ולא יותר. אשמח לקבל מפרטים מבוססים intel וגם amd

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  3. אז ככה, אתמול היה לי קצר חשמלי ועכשיו כל פעם שאני מעלה את המחשב ההארד מקצר אותו (נבדק), בנוסף המחשב הוא בן יותר משלוש שנים והגיע הזמן להחליף אותו. אז ככה: התקציב הוא בסביבות 5500-6000 ש"ח, בשביל מה אני צריך אותו? בעיקר משחקים, משחקים כבדים וחדשים. בקשות מיוחדות: א. שהוא יורכב ב- pandas.co.il (לפי מה שהבנתי בנה לך מחשב לא מעודכן שם אז צריך להרכיב חלק חלק ) ב. שהלוח אם יתמוך בטכנולוגיה עתידית, משמע שאם עוד שנה או משו אני רוצה להחליף כרטיס מסך/זכרון/מעבד אני לא אצטרך להחליף את כל הלוח אם. ג. שהמארז יהיה שקט ומאוורר בצורה טובה. (לא בהכרח חייב להיות מדהים ביופיו, לא כזה משנה), בנוסף שרוחב המארז לא יעלה על 21 ס"מ. ד. המפרט צריך להיות בלי מסך, בלי צורב ובלי ציוד חיצוני כגו…

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by spider272,

. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג חזק.HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis3/gta/farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x900 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב לחברה שלי. הדרישות הן: - תקציב עד 4000 - מעבד 5i - סוללה ל3-4 שעות עבודה - מסך של עד 14.5 אינטש - אחריות רצוי 3 שנים(משלוחים עד הבית) המחשב מיועד לסטודנטית שמתחילה ללמוד חינוך מיוחד (המחשב לא יכיל תוכנות גרפיקה או תכנות) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by rad,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי (בזכות הפורום, אגב ): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http://www.sk…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  7. Started by Mesatla,

שלום לכם שלום, היום בטעות שרטתי את הלוח עם המברג אחרי שהחלפתי משחה טרמית למעבד אז הלוח לא עובד יותר.. מן הסתם, אז החלטתי ככה להוציא קצת מהכסף שחסכתי לI5 על איזה AMD נחמד או Intel לא ממש אכפת לי. אז מה יש לכם להציע לי? אם אפשרי Athlon X4 אשמח ביותר אשמח. שיהיה לעבודה רצופה עם מולטי טאסקינג ועם מעט גיימינג. אני יכול לעזור לעצמי אך אני מעדיף לשמוע דעות של אנשים אחרים לפני תודה רבה, מוסטל. המפרט שלי פה <--------

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  8. יש לי מחשב נייד HP G62-144DX. הוא כבר היה ממש עמוס ועבד לאט אז פירמטתי אותו וכבר התקנתי עליו Windows 8.1. מקודם כשהוא עבד עם המערכת המקורית שאיתה הוא הגיע מהמפעל (Win 7), הטמפרטורה שלו היתה בסביבות 50-60 מעלות כשבשעת מאמץ 65 מעלות. עכשיו, בשעת מנוחה הוא באזור ה60-70 מעלות ובמאמץ מגיע ללמעלה מ80 מעלות. הגיוני שבגלל Windows 8 הוא מתחמם יותר?? הבעיה שעשיתי טעות וכשהתקנתי את המערכת החדשה פירמטתי את הדיסק לגמרי ואין לי את המחיצת שחזור...

9. לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם כי הוא היה ממזמן, ומכיוון שעכשיו כבר נסעתי פיזית לחנות מחשבים.. אז חשבתי לפתוח אשכול חדש.. בהמשך לאשכול הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353488.0 הלכתי למרדנית שברמת ישי, מכיוון שהיא החנות הכי קרובה אליי.. קיבלתי הצעת מחיר על מחשב מסויים שהרכבתי ביחד עם המוכר.. אמנם אין להם הרבה רכיבים במלאי וזה בעייתי, כי אי אפשר להרכיב מחשב ככה באמת אבל ההצעה שקיבלתי מהם העתקתי אותה אחד לאחד לנועה מחשבים (החנות נמצאת בתל חנן ואני מוכן להשקיע עוד רבע שעה נסיעה בשביל חנות מחשבים נורמלית - כמובן אם אתם ממליצים עליה) , במרדנית יצאה לי בסה"כ 2350, בנועה יצא בסה"כ 2040... אני אשמח להערות/הארות בקשר למפרט ומה ניתן לשיפור... AMD Athlon 64 X2 Dual…

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by UrielZ,

מטרות המחשב יהיו משחקים, אינטרנט, ותוכנות קלות... הקירור והשקט לא חשובים...שיהיו סטנדרטיים.. לא מתוכנן OC. אין העדפה לחברה מסוימת.. עכשיו יש לי בקשה כזאת אני צריך מפרט שהוא רק המחשב עצמו, בלי ציוד היקפי ובלי מסך. ועוד מפרט שהוא עם ציוד היקפי (עכבר ומקלדת ) ועם המסך, אבל חשוב זה יהיה ציוד היקפי זול עם מסך נורמלי...כולל רמקולים פשוטים. התקציב הוא 3500 גג. תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אלא אם כן ההשקעה שווה את זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וורד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומכוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by compiz,

נתקלתי בבעיה וגם בדילמה. אני לא מצליח לעשות שיחזור לנקודה ההתחלתית ז"א לנקודה שרק התקנתי את המחשב . אם אני אעשה פורמט אני עלול לאבד את הWIN 7 המקורי וגם את אחריות היצרן . מה דעתכם ועצתכם בשבילי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by riguy,

היי אני צריך המלצה לשני מחשבים שונים(אחד מהם לחבר)-אחד ללימודים ואחד לשימושים יומיומיים בבית. זה שללימודים המסך "14 כאשר הדגש הוא על ניידות-משקל נמוך וחיי סוללה ארוכים. זה שיושב בבית המסך "15.6 הדגש הוא על יכולות מולטימדיה- מסך טוב וחומרה איכותית, אין חשיבות כל כך למשקל וחיי סוללה. דרישות משותפות לשניהם-ללא כונן אופטי, כולל מערכת הפעלה,אחריות לשלוש שנים, זיכרון מסוג ssd, מעבד מדור רביעי של אינטל ואחריות לשלוש שנים. תודה מראש על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מפרטים למחשב, הראשון עם מסך (איכותי "19) בעלות מקסימלית של 3,000ש"ח, השני ללא מסך, בעלות כוללת של כ- ~1,500ש"ח. שני המפרטים ללא ציוד היקפי, ובעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים). תודה.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ב-4000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עד שהמעבדים החדשים יגיעו או לקנות פשוט עכשיו. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  16. שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. Started by k534d,

אני רואה בחול יש לא מעט מחשבים מבוססי ryzen ובמחירים לא רעים בכלל לעומת המתחרים הישירים מבית אינטל.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Os.Master,

אהלן , מכיוון שאני לומד ואין לי זמן להתעדכן בדגמים חדשים אשמח אם תמליצו לי על לפטופ עם מסך 13 או 14 4 גיג'ה ראם ומעבד חזק מסדרת P אני מעדיף ללכת לכיוון IBM כי המחשבים שלהם לדעתי הכי אמינים אחרי שהיה לי דל וקצת התבאסתי עליו. חשבתי על הדגם SL300 או SL400 ומה אתם חושבים על T400 יש לי אפשרות להביא אותו מארצות הברית במחיר של 950 דולר השאלה אם הוא כלול באחריות הבינלאומית?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי ולאחותי . השימושים במחשה יהיו די בסיסיים . גלישה באינטרנט (דרך WIFI או משהו ) צפייה בסרטים +שירים. אולי משחקים , אבל משחקים ממש קלים ואם אפשר שיהיה למחשב יציאת HDMI בשביל לחבר אותו לטלויזית LCD בשביל לראות דרכה סרטים . ואני רוצה שתנסו למצוא איזה מחשב באתר BEST BUY שכנראה ממנו אני יקנה את המחשב . וזה די דחוף כי נראה לי שביום שני נקנה אותו . ובבקשה בלי חריגה (מקסימום 100 שקל עם זה שווה ) כי זה המקסימום שאני יכול להוציא כרגע . תודה רבה לעוזרים . http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14〈=he

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום, בקרוב אתחיל ללמוד לתואר שני ולשם כך אני צריך מחשב נייד. התקציב שלי הוא לכאורה לא מוגבל אך יש לי רצון להישאר בגדר של הוצאה שקולה לתמורה של מחשב טוב. שירוץ חלק ונעים ל3 4 שנים הקרובות. הצרכים שלי הם פחות או יותר תוכנות אופיס לכתיבה, דפדפן בעיקר לחיפוש מאמרים ומקורות ותוכנות נוספות כמו זום וכדומה. המחשב לא מיועד לעיצוב גרפי או כתיבת קוד. בשאיפה שלי המחשב יהיה בגודל בינוני, אני מניח בין 14 ל-16 אינץ? אשמח אם תכללו בחבילה גם windows 10 אין דרישה מיוחדת לגבי אורך הסוללה, רוב הזמן ימצא ליד שקע, אך במידה ונתקעתי במקום נידח ללא שקע, אשמח שתהיה לי האפשרות לעבוד וללמוד כ-3 שעות +-. המשקל של המחשב לא מהווה בעיה. מסך מגע ממש לא קר…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by Enable,

קניתי לא מזמן את המחשב ושמתי לב למשהו ממש מעצבן אחרי עבודה של 20-30דקות ה TOUCHPAD מתחמם וזה ממש מציק לגעת בוא כי זה דיי חם. זה רק לי ככה? יש אפשרות לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  22. מה שאני מחפש זה מחשב בלבד (ללא כוננים אופטיים, מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר ושאר שטויות..), כלומר: לוח-אם מעבד כרטיס מסך ספק כוח זיכרון הארד-דיסק ומארז HTPC פשוט. הערות: אני מעוניין להעלות סרטי וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב. אני יודע שיש כניסה (אני חושב שקוראים לזה Firewire) ישירות בלוחות-אם ולא צריך לקנות כרטיס בנפרד, ולכן כדאי שלוח-האם יכלול כניסה כזו. מודה לכולם מאוד.

23. 1. מה התקציב המקסימאלי: אני רוצה מיפרט אחד ב 2.5K ואחד בסביבות 2.7K - 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3 K גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בערך 70% גיימינג 30% תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop,C# ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג: CS:GO,CSS,MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  24. מדובר בשרת+5 תחנות יש מחשבי משרד מומלצים באתר האם להסתמך עליהם או לבדוק פרטני מה מתאים לי? בנוסף דרוש המלצה למפרט לשרת לכל ה5 תחנות.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  25. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה של מחשב. המפרט הנ"ל יספיק לי זה בטוח. השאלה היחידה היא אם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, כמה שווה מחשב עם מפרט שכזה? מעבד Intel Core2 Quad Q6600 בתדר 2.4GHz זיכרון 8 ג"ב G-Skill DDR2 800 לוח אם P45 דיסק 500 ג"ב של Western Digital כרטיס מסך GeForce 8800GT 1024MB צורב DVD+_RW מארז ThermalTake איכותי (שחור) ספק 400W לא יודע אם זה חשוב אבל ה-OS שמורכבת עליו כרגע זה ה-RC של חלונות 7 בגרסת 64 ביט. הערה למודרים: עיינתי בחוקי הפורום וניסיתי להיצמד אליהם. אם חסר משהו או שצריך לעדכן, אנא הודיעו לי. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.