ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, אני מחפש מחשב אמין וטוב ללימודים לשנה הבאה. חשוב לי שיהיה קומפקטי, מהיר (כמה שאפשר) ושיחזיק לאורך זמן. חשוב לי מאוד שיהיה 13.3 אינץ' (גם בגלל נוחות מקלדת שאינה קטנה מדי ואפשרות לאורך סוללה ממושך) בתקציב של לא יותר מ-2700 ש"ח. מצאתי ב-KSP את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12292 אמשח לשמוע את דעתכם, או המלצות למחשבים אחרים באותו תקציב ודרישות. תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים ובדיקות באינטרנט וחוות דעת של חברים החלטתי לקנות את האולטרא בוק של אסוס UX31A. הדילמה היחידה שנותרה היא לגבי בחירת המעבד למחשב. השימושים שלי במחשב הם דיי בסיסיים, מרבית הזמן המחשב משמש לצרכים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו...) ומדי פעם גם לצפייה בסרטים. אין לי שום צורך בתוכנות גרפיות חזקות, משחקים או משהו בסגנון. אני מתלבט האם לקחת את המעבד i5 או i7 של אינטל למחשב, אינני מבין יותר מדי בחומרה של מחשבים ניידים בכללי ובמעבדים בפרט, אך נראה לי שעל פניו ה-i5 יספק את צרכיי באופן מספק, ויותר... עיקר ההתלבטות מגיעה בעקבות עניין של התחממות - האם מעבד חזק יותר מתחמם פחות בגלל שאין לו צורך להתאמץ? בנוסף, האם בחירה במעבד חזק יותר תגרום לכך שאוכל להנות מהמחש…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הי אנשים, קודם כל אני חדש כאן [למרות שהכרתי את הקבוצה לפני שנים], אני בן 22 [הנדסאי אלק'] ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני עושה את הצעד בקניית נייד אני צריך לפטופ לבסיס ואני מתלבט בין שני ניידים == 1 == Dell Inspiron 1535 IN-RD09-2284 Model Name IN-RD09-2284 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5750, 2.0GHz,2MB L2 Cache,667MHz FSB Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD Multi Burner Webcam Yes Wireless Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European Bluetooth Dell 370 B…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז חברה שלי אבא שלי מתעניינת במפרט חדש (מחשב חדש), לא כולל : מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. בקיצור היא רק רוצה את "הקופסא", מה שנקרא (רק את המארז עם הרכיבים, למי שלא הבין.. ;D). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אין סיבה לחרוג. המחשב מיועד לצורכי עבודה - אופיס, גלישה ואולי קצת ICQ.. ;D בכל מקרה, היא מתלוננת על איטיות, אז שמתי דגש על זיכרון 512MB PC3200. המחשב לא מיועד למשחקים, אז בחרתי בכרטיס נחמד+. עכשיו בלוחות-אם אני לא ממש טוב, ואין צורך בלוח ל-OC או משהו. רק לוח מהיר שינצל את היכולות של כל שאר הרכיבים. בחרתי ב-ASUS. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboa…
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה במפרט שיתאים להחזיק מאגר קבצי מוסיקה ענק (יותר מ 10,000 אלבומים). היום מחזיק את הקבצים על שני כוננים חצוניים ונתקל בקשיים באיחזור וניהול המידע. בעיקר מעוניין לדעת האם כונן אחד או יותר ומה חשוב כדי לגרום למערכת לעבוד במהירות בעת חיפוש וגישה לקבצים. כמו כן, כרטיס שיתאים לחיבור למערכת סטריאו. תקציב לא מהווה מכשלה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות את הNUC עם ה i3. 90אחוז מהשימוש הוא עבודה משרדית, אבל תהיה גם עריכת סרטים, האם זה ישפיע על בחירת המעבד? האם בעקבות העריכת סרטים צריך משהו חזק יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תוכנות DB כבדות יחסית פלוס אפשרות לגיימינג על בינוני - גבוהה ב FPS החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 23 אינץ' עם 1980X1040 אפשרות עתידית לשדרוג למסך 27 אינץ' עם 1440x2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב ממספר חלקים ישנים שאותם אפרט עוד מעט ורציתי עצה אילו חלקים יסתדרו הכי טוב ואיך להגדיר אותם. אז ככה: לוחות אם: לוח אם ראשון http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R http://www.evertek.com/viewpart.asp?auto=36673&cpc=RECOM לוח אם שני http://www.motherboard.cz/mb/asus/P4S8X-X.htm http://www3.dealtime.com/xPF-Asustek-P4S8X-X http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/p/255802 http://www.firingsquad.com/hw/49/ASUS_P4S8X-X/ ספקי כח: Mono mode Atx-400 400W midi kom MI-atx300 מעבדים: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL6WF http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL6Q8 זכרונות: PD64M6…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם הם מחשבים טובים ? מישהו ניסה אותם ? יש המלצות עליהם ? כי אני רואה שהם ממש משתלמים במחיר הרי למבינים בינינו לא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב...
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי הצעה למחשב הזה ב- 9300 ש"ח (עם 1GB תוספת זיכרון). http://www.notebookclub.co.il/prod-D820-1.htm אני זקוק לו לשימוש באוטוקד ולהורדות באימיול. האם לדעתכם הוא מספיק טוב לזה ? תודה רבה וערב טוב.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש רצוי מראשון לציון הכיוון לעבוד מול חנות אחת ... אבל ניתן לפצל את הכרטיס מסך לחנות אחרת (אם ההפרש מצדיק מהלך כזה) כללי לסרטים אינטרנט ,מוזיקה לא משהו רציני אבל שהיה לאורך זמן ולא רק לשנה em, פרטים : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים,הורדות,משחקים בבסיסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
באג מוכרים את המחשב הבא: LG K1-323EE 1.73GHz 512MB מפרט טכני: מעבד: Intel® Pentium® M 740 1.73GHz, 2Mb L2cache זיכרון פנימי: 512MB DDR2 Dual Channel ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 533MHz מסך: (XGA 15" (1024x768 דיסק קשיח: PATA 60GB כרטיס גרפי: Intel 915GM (DVMT), up to 128Mb כרטיס רשת אלחוטי: WLAN תומך בפרוטוקול 802.11b/g כונן צורב: (DVD Super-Multi (DVD-R/RW, +R/RW, RAM כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: Memory Stick, MS PRO, MMC, SD משקל: 2.7 ק"ג בלבד כולל סוללה וכוננים מערכת הפעלה: Windows XP HOME מה שמפתה אותי בכל הסיפור זה שיש אחריות לשלוש שנים, בעוד שברוב החברות האחרות זה רק לשנה. מה אתם חושבים? כדאי? יש המלצות אחרות אולי? (התקציב שלי נגמר ב5500 בערך פלוס מינוס)
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי אני חשבתי שהמיפרט הזה הכי מתאים מבחינת עלות לאיכות+ביצועים. מתוכנן OC של 3.2K .....אז : 1-האם לא יהייה צוואר בקבוק? 2-דעתכם למיפרט שבניתי? אשמח לכל תגובה . מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 260 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 290 כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 580 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler 120 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU…
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי הרבה זמן שאני עוקב ובודק אחרי מספר מחשבים ניידים, שמתי עין על המחשב lenovo thinkpad edge e330 ורציתי לשמוע מכם מה יש לכם להגיד עליו? אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר, ואני מעוניין במחשב 13.3 שיספק אותי במידה הנדרשת ולא יותר מזה. תודה על העזרה הנה קישור: http://fre.co.il/items/165307#SmallBuyNow
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
רכשתי כבר כרטיס מסך ודיסק קשיח gforce 7600gs sata 2 500gb אני מעוניין להשלים את המפרט בכ 2000 ש"ח. מה הטוב ביותר שאוכל להשיג?
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB DDR5 2DVI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS יש מצב להחלפת הדיסק הקשיח לסמסונג הוא יותר מומלץ לפי מה שהבנתי..
-
- 15 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד Notebook לסטודנטית שצריכה Office ואינטרנט אנחנו אני יודע ש Notebook יספק את הסחורה אבל אני לא מכיר את הדגמים שיש היום ומה מומלץ יותר, אשמח להמלצה על דגם וחברה מכם. תודה לעונים, מייק
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקצת עזרה.. צרכים בחו"ל - משרדי ושרטוטי דו-מימד באוטוקאד. פתיחת RAR'ים מרובים מהורדות. יהיה נחמד אם יהיה יציאת SVIDEO כדי לחבר לטלוויזיות מיושנות בבתי מלון. בבית - ישמש כנגן וידיאו בחדר שינה דרך חיבור HDMI לטלוויזית LCD - צריך מעבד שמסוגל להתמודד עם קבצי 1080P בקידוד x264 ב-MKV. המעבד T2390 1.86-533 שהיה לי במחשב הקודם לא התמודד עם סרטים כאלו. מסך: לא ממש משנה במיוחד אם הוא מבריק. רזולציה 1280x800 זה בסיידר. 13.3 נראה אופטימאלי. משקל: עדיף שיהיה 2 קילו ומטה. חימום: רצוי שהחורי איוורור לא יהיו בכיוון הצד הימני של המחשב (לא יחמם את היד בשימוש בעכבר חיצוני) רעש: רצוי כמה שיותר שקט - מיועד לחדר שינה בעיקרו. רשת אלחוטית: רצוי שיתמוך ב-802.11n - אם אנ…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום ואחלה סופ"ש לכולם. אני צריך מפרט שינוע בתקציבו בין 4K ל4.5K. מעוניין ברכיבי אינטל. לא מתוכנן OC, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. למשחקים כבדים עם מסך 19 אינץ' ברזולוציה מקסימלית. צריך צורב, שקט לא ממש קריטי, ושתהיה אפשרות לשדרוגים עתידיים. עם הרכבת מעבדה, ובבקשה להרכיב את המפרט מSKYPC. תודה ושתהיה שבת שלום.
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עריכת סרטים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אחרי שבוע של ריצות וחיפושים קניתי סוף סוף את המחשב החדש. המפרט של המחשב: מעבד: Athlon 64 3000+ 990 שקל לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 660 שקל זכרון: 512MB A-DATA כפול שתיים 940 שקל כונן קשיח: WD: 120GB SATA 550 שקל צורב די וי די: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 450 שקל מארז: Antec "Sonata" Midi Tower ATX 380W 860 שקל כרטיס מסך: Geforce 6600GT 128MB AGP (אני אקנה אותו ברגע שהוא יצא) יעלה בערך 1400 שקל בינתיים אני משתמש בכרטיס geforce 4200ti שחבר הביא לי סך הכל המחשב עולה: 5850 שקל אז מה אתם אומרים? מפרט טוב למשחקים ובכלל? שווה את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני בפורום הזה כבר מעל 5 שנים, שני המחשבים האחרונים שלי נרכשו גם כן בעזרת האנשים כאן. בכל מקרה, כרגע אני בטיול במזרח כבר תקופה ארוכה, אני חוזר יום רביעי (ערב יום העצמאות) הביתה וחשבתי להחליף את המחשב. מכיוון שלא היתי הרבה זמן בבית, אני לא הכי מעודכן... למרות שבשבוע האחרון ניסיתי קצת לצמק פערים. בכל מקרה, יש לי מחשב "נחמד" כרגע אבל זה לא מספיק לי למשחקים... אני גם לא יכול למכור אותו ביותר מידי כסף אז חשבתי על 2 דברים 1) להשאיר אותו שלם כמו שהוא , לקנות KVM ולחבר את שני המחשבים למסך... המחשב הישן אולי ישמש למוזיקה\הורדות.. או לא יודע למה 2) לקחת ממנו רכיבים שיכולים לשמש אותי במחשב החדש כמו הרד דיסק (קטן יחסית), צורב DVD (חרוש יחסית) ו... זהו? המחשב שלי כרגע : A…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב לפני זמן מה ואני מעוניין לשפר אותו, מה לדעתכם הכי יועיל לשיפור ביצועי גיימינג ? המפרט הנוכחי: I7 4790k cpu GA z97 hd3 motherboard 512 ssd Gtx 1070 ftw evga מסך 4k samsung 16 gb ddr3 1600mhz GA-Z97D 3 תודה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-