ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, התבקשתי להרכיב מפרט מחשב לשימוש בייתי פשוט - אופיס, אינטרנט התמונות של הנכדים ועוד כמה אפליקציות קלות של מוזיקה. התקציב 2500. ציוד הקפי לא צריך - יש כבר מסך Samsung 2494HS אז בניתי את זה: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore GIGABYTE EG45M-DS2H s775 1066Mhz, Intel G45 PCI-E, X4500HD, HDMI, eSata2 DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channe Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) compucase 6C60 Midi Tower (No PSU או (Elite 335 Black (No PSU http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=5239 http://www.hecgroupusa.…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד של DELL, XPS "13.3, ומשום מה בשבועות האחרונים שמתי לב שהמחשב אינו קורא את ה-DOK שלי (שניים של סאן דיסק- 2GB ו-8GB Contour). בשני חיבורי ה-USB המנורות של הDOK עובדות, אך התיקיה או משהו לא נפתחים או מופיעים ב"מחשב שלי" מה אפשר לעשות? *שני הDOKים עובדים במחשבים אחרים... עריכה: שמתי לב שגם קורא הכרטיסים (הפנימי) לא עובד. אך היציאות USB עובדות למכשירים אחרים...
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לשדרג מחשב עכשיו או לחכות למעבדי Haswell ולכרטיסי מסך של AMD השנה? אני מפחד לחכות עם השדרוג הרבה זמן שהערך של המחשב שלי עכשיו לא ירד הרבה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
זה בשביל דוד שלי אני צריך שיהיה בו מעבד חזק שיחזיק לכמה שנים טובות ושהמחשב יהיה בעיקר למשחקים... אם אפשר בבקשה תתנו לי שתי הצעות אחת של AMD ואחת של INTEL תודה מראש! (ללא מסך או כל ציוד הקפי אחר)
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3500 שח אפשר לקנות בתקציב זה מחשב טוב למשחקי רשת כבדים מוסיקה וסרטים (בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר)
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה מחשב למשחקים (למשל black ops, pro evolution, starcraft) ופיתוח (סטודנט למדעי המחשב). יש לו עדיפות רצינית לאינטל והחנות צריכה להיות מהמרכז (RSM יהיה מצוין). לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב במיוחד. תודה מראש, דודי
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סהכ התקציב הוא כ5k אבל כבר נרכש מעבד i5 4670K, דיסק samung evo 840 120gb וכן הארד דיסק. אשמח להשלמת המפרט בתקציב של כ3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא להיות cost effective. אם ניתן רצוי לחסוך אך רק אם הפגיעה היא קטנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. גלישה עם הרבה טאבים, עריכה, תכנות קל, גיימינג יחסית קל נניח civ 5 או sc2 לא חובה בהגדרות הכי גבוהות בעולם אבל שיהיה יפה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, הרצת חישובים די כבדים ב-MATLAB, תכנות ב-VS.net , קצת צפייה בטלויזיה (כרגע אין צורך בכרטיס טלויזיה). נקודות נוספות: - בהרצת המטלב - שאפשר יהיה לעבוד עם תוכנות אחרות במקביל בצורה נורמלית,שלא יחנוק את המחשב. -אין כוונה לעשות OC. -מארז עם קירור טוב ולא רועש. -אם זה משנה, בהמשך יצורף מסך LCD, "19 , אבל זה לא חלק מהתקציב הנ"ל. תודה!
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
טוב, אז המחשב שלי מת אחרי כשלוש וחצי שנות שירות נאמן יחסית... הגעתי למסקנה שאני לא משחק מספיק בשביל להצדיק הוצאה של מאות שקלים על כרטיס מסך, ושאם יום אחד זה ישתנה, אני פשוט אקנה קונסולה וזהו. אי לכך, אשמח לעזרתכם מהרכבת מפרט למחשב ביתי בסיסי אך אמין, שיוכל להתמודד עם הנטייה שלי לפתוח מלא לשוניות במקביל מבלי לקרוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח להסתפק גם ב-1500 ש"ח, אם המחשב יתן ביצועים סבירים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, חיבור לטלויזיה, וצפייה בתכני HD. אני נוהג לפתוח הרבה לשוניות במקביל, …
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר ויהיה מסוגל לנגן תכני HD בצורה איכותית. כיוון שזה יהיה המחשב היחיד בבית, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי מחשב בסיסים. לא לגיימינג ולא לשימוש כבד בתוכנות עריכה כאלה ואחרות. 1. תקציב - עד 3000 ש"ח. 2. שימושים - עבודה משרדית ותכני HD. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בצורב (אני מוריש אותו ממחשב אחר) 5. השקט חשוב - בעיקר משום שהמחשב ישב בסלון. 6.בלי אוברקלוק. 7. בלי מערכת הפעלה 8. אני לא מתכוון לשדרג בקרוב 9. בנתיים אני לא מתכוון לרכוש כרטיס טלויזיה (אולי בעתיד) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הערה: יש אפשרות לרדת בתשלומים במידה ויש ירידה בתקציב. אני רוצה לקנות מחש 13.3" לאחר שהסתובבתי לא מעט הגעתי למסכנה שזה הגודל שמתאים לי, לא גדול מדיי מצד אחד, ניתן לנשיאה בקלות מצד שני לא קטן מדי ומאפשר עבודה נוחה. השימושים שלי הם משרדיים בעיקר, אני נהוגת לעבוד עם הרבה ישומים וקבצים פתוחים ולעבור בינהם, בנוסף יש לי שימוש רב ב EXEL ואני מריצה עליו לעיתים קבצים כבדים. כתחביב אני משתמשת לעיתים בפטושופ תוכנות לעריכת וידיאו ותכנות כמו סקצ'אפ, המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם, אבל לא חייב ברמה מאוד מקצועית. אני אשמע מוזיקה ואצפה בוידיאו על המחשב. ישנם שני דגמים שאני מתלבטת לגביהם: 1) TOSHIBA Satellite U500-1EZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&a…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב הם צורב וdvd, ללא ציוד היקפי, זכרון של 120 מ"ב, 512 ראם, ללא מסך. יעוד: תכנות, קצת משחקים - אין צרוך להשקיע הרבה בכרטיס מסך, הורדות, סרטים וכו'. כסף: באזור ה-3000 ש"ח אפשר חריגה של 300 ש"ח. תודה
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אשכול זה לא קשור לאשכול הקודם שנפתח על ידי, והמחשב מיועד לאדם אחר. - אשמח להמלצה למחשב נייד עבור תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. - מסך 13.3" או 14", רצוי כמה שיותר קליל. - שימושים משרדיים - כתיבה ואינטרנט. - דיסק קשיח בנפח של 500GB ומעלה (אין אפשרויות אחרות), אין צורך מיוחד בSSD, כונן היברידי = יתרון. - כל חנות אפשרית, בלבד שתאפשר רכישה שמנצלת את התקציב בצורה טובה. מאוד אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש ברשותי את הנייד כ3-4 שנים ועם הזמן הוא מתחמם מדי פעם ניקיתי את המחש חיצונית באמצעות ספריי אוויר )דרך תחי המאוררים( אבל לאחרונה המחשב ממשיך להתחמם לרמות שקשה לעבוד איתו על הברכיים )עדיין לא מגיע למצב שהוא נכבה אבל אני מעדי לא לגרום לו נזק(. האם אני אוכל לבע החלפת מאורר באופן עצמי והאם כדאי להתאמץ? המחשב עצמו מעולה ואני עדיין משתמש בו יום.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני עכשיו מתכוון לקנות מחשב נייד ACER TRAVELMATE 8004LMi 1.70GHz והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה יחסית למחיר שלו (12,000) הוא קנייה טובה או שיש מחשב יותר טוב מזהבמחיר הזה בערך. המפרט שלו הוא: (INTEL Centrino P-M 745 (Dothan) MOBILE 1.7Ghz-2MBL2 CACHE (400FSB (ניתן לשדרג ל- 512MB DDR 333Mhz (2048 MB DDR פנימי DVD Super-Multi 80GB UDMA 15" SXGA+ TFT 1400*1050 ATI RADEON 9700 128MB VRAM 3 D S.B STEREO פנימי 56K פנימי 10/100 + INTEL PRO WIRELESS LAN משטח עם 4 כיווני גלילה 1 * TYPE II 4*USB 2.0/ 1*FIREWIRE/ 1*SVIDEO/ 1*VGA/ 1*DVI/ 4-in-1 card reader/ SOUND IN&OUT כלול + BlueTooth WINDOWS XP PRO SMART CARD ג- 3.6 \ ע-28.1\ ר-33.2 2.88KG W/DVD תודה מראש, דור לוי
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
תקציב: אין תקציב מסוים בטווח ההגיון למה שאני מפרט. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט, C# c++ java html Java script כל מיני שפות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שצריך כמובן לא מבין בלפטופים בכלל! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כלום * משקל רצוי? כמה שצריך זה במקום ספרים ומחברות אז לא איכפת לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ולכן יכול להזמין מוצרים שלהם במחירי עלות ייצור מארה"ב. אני שוקל לקנות את החבילה המלאה הבאה: 1 x Intel® Core™ i7-4790 Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz) 1 x GIGABYTE H97M-D3H 1 x Intel® SSD 730 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) 1 x GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming 1 x Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM 1 x Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model כל זה יעלה לי יחד עם מיסוי במכס כ-5000 שקל. השאלות הן- - היא האם החבילה הזו מומלצת, כלומר החלקים מתאימים לעבוד אחד עם השני? - אשמח לשמוע הצעות לרכיבים נוספים הדרושים לחבילה שלא כלולים פה (כגון ספק, דיסק קשיח, מארז, קי…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בזמן האחרון השגתי משחקים דיי חדשים... max pyen 2 and comandos 3 בשני המשחקים יש לי את אותה הבעייה ואני לא יודע ממה באמצע המשחק פתאם הוא יוצא לי מהמשחק אל השולחן עבודה ובמשחקים ישנים יותר כמו TacticalOps זה לא קורא... אני לא יודע איפה יושבת הבעייה או על הכרטיס מסך או על הזיכרון יש לי p4 2400 asus mother borde kingston 256 ddr רק צ'יפ אחד יש לי רק 256 ;/ gf2 mx400 64mb בשני המשחקים אני משחק על האיכות הכי נמוכה ובשניהם יש לי את אותה הבעייה יש לי כסף לקנות או כרטיס מסך יחסית זול וטוב עד שיהיה לי כסף בפסח למשהו רציני יותר אז אני קונה או עוד זיכרון או כרטיס... מה אתם אומרים זיכרון או כרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן! אני סטודנט חדש למדעי מחשב, בעקרון המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים ותכנות, אבל גם משחקים פה ושם (אם וכאשר יהיה זמן לזה...) בכל אופן, הנה 3 דגמים שמצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהם (וכמובן אם יש דגם עדיף באותו אמת מחירים): Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV Asus K55VM-SX074V DELL 5520-32106G14AS משיטוט בפורום ראיתי שממליצים הרבה על הvostro, אבל ראיתי גם שהוא בא עם כ.מסך דיי חלש אז האופציה הזאת ירדה.. עוד שאלה שיש לי היא האם ההבדל בין i5 ל-i7 הוא גדול או יחסית זניח לשימושים שציינתי? תודה!! * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, קצת משחקים חדשים * גודל המסך? 14 או 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמה שפחות * האם נדרש ז…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב אמין שיעבוד בצורה טובה וחלקה ושיחזיק לאורך זמן .. הייתי מבין פעם בתחום אבל הכל השתנה והתעדכן 10 פעם לכן אני סומך עליכם שתעזרו .. המחשב ירוץ עם מסך T220 (1680X1050) ,בעקרון אין למחשב מטרת גיימינג, אך אשמח שאם ביום בהיר יתחשק לי לשחק במשחק מסוים, אוכל לעשות זאת ברמה מינימאלית- ממוצעת לפחות.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לפורום המעולה! אני צריכה מחשב נייח לשימוש משרדי שכולל עבודה גם בתוכנות גרפיות (כגון אינדיזיין), ובתוכנות שעובדות חזק על מסדי נתונים. אין צורך בעריכת וידאו או סאונד. אין צורך במשחקים. לא מק, המחשב חייב להיות מבוסס מערכת הפעלה חלונות בשביל חלק מהתוכנות הספציפיות. המפרט לא צריך לכלול מסך. פירוט לפי השאלות של הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2000-4000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תוכנות גרפיות כגון אינדיזיין, תוכנות לעבודה במסדי נתונים (משהו ספציפי לא מוכר). אין צורך בעריכת וידאו או עריכת סאונד או במשח…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה ההבדל בין הזכרונות של 3200 HyperX ל Corsair האם מדובר על איכות מוצר או על העדפה כי אני רואה שיש פה הרבה שממליצים על Corsair 3200 אשמח לשמוע חוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש קופסא בלבד בלי ציוד היקפי. אני מחפש מחשב לעבודה בסיסית בעל מארז שוכב (כמו HTPC ) בעל אוורור יעיל. אין צורך בצורב , כ.מסך(הנוכחי כ.מסך בעל hdmi אז אין צורך לשדרג) חובה לפחות 4GB זיכרון . (אם יהיה מעבד quad במחיר סטייה נורמלי אז יתקבל בברכה) יום טוב ותודה.
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (הרמת VM's וכו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5, CS GO, ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שימוש:גיימינג אקסלוסיבי תקציב:1300 דולק בערך לא כולל משלוח מגבלות:אין ציוד הקיפי:יש הכל מהכל מוכר אמין ציון סבבה מחיר מושלם קישור:https://www.amazon.com/gp/product/B01J9VZ2OY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A89QP6D3VDW1W&th=1
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-