ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה וביגון קודר המחשב העתיק והמצוציין שלי הלך לעולמו כנראה סופית. מה שמחייב אותי להטריח את המומחים פה בניסיון להרכיב מחשב חדש. המחשב הוא בעיקר למטרות משחקים די כבדים (CALL OF DUTY. GTA. MAFIA 2 וכדומה. בעיקר משחקי אקשן כבדים שמחייבים כוח עיבוד רציני) ולצפייה בסרטים באיכות גבוהה שתעניק חוויה אמיתית (אולי הדרישה נשמעת קצת מצחיקה אבל במחשב הקודם שלי גם זה היה מותרות) התקציב כאמור עד 5000 ש"ח עם כוונה לחסוך במידת האפשר. אין אפשרות לחרוג מהתקציב. ומכיוון שאני משקיע על מחשב חדש החלטתי להחליף גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. לגבי רזולוציה רצויה אין לי מושג ואני אשאיר את זה למומחים כאן אך שמתי עין על מסכי ה23" LED עם יחס ניגודיות של 1:1500000 ומעלה,אך כמובן שהדבר החשוב ביותר ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כפי שציינתי-רכשתי את ה-1005HA החדש של אסוס (חבר של אבא של מביא לי אותו מארה"ב איפה שהוא גר, הוא הזמין בשבילי). ניסיתי לברר קצת באינטרנט על ה-Eee Docking Utility, אבל רציתי לשמוע מידע קצת יותר ספציפי עליו מפי אנשים שהשתמשו בו באופן אישי מה הפונקציות הכי יעילות שם? אפשר באמת לראות טלוויזיה, לשמוע רדיו, לשחק כל מיני משחקים? ואם כן אז אילו ערוצים/משחקים בדיוק? ולגבי ה-SUPER HYBRID ENGINE-מה עליו אתם יכולים לספר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל... תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. הכל, מכבד לקל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחפש מקלדת. שקטה יחסית ועם כפתורים שטוחים (כמו בלפטופים). אחת לא גימיקית או יפה משהו מיוחד אבל טובה למשחקים, עם קליק נעים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6K (מוכן לחרוג) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? (תמיד נחמד לחסוך, תלוי על חשבון מה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (עד 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (משחקים משחקים משחקים.. ואולי ממש מעט תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (כל מה שיוצא: elderscrolls online, crysis3 וכל דבר חדש ונחמד...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל מסך 23 אינצ, כיום עובד על 1920 על 1…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוזב את הפי סי בשעה טובה. מחפש מחשב חזק (I5) * גודל המסך? 16 אינץ' לכל היותר. * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). רצוי IEEE אך לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן, עדיף כונן קורא בלו ריי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td] [/r][/t] מעבד אינטל מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זכרונות זיכרון למחשב Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz כרטיסי מסך On Board Intel HD Graphics 2500 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספקי כוח ספק כח Antec Basiq 450W Active PFC 12cm…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד ולאחר התלבטות הגעתי למסקנה שאני מעדיף נטבוק קטן על מחשב גדול וכבד. השימושים שלי די בסיסיים - גלישה באינטרנט, עבודה משרדית פשוטה וצפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא שאני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ סרטים בפורמט 720p, ושיהיה בעל יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. כמו כן אני מעדיף כונן קשיח בנפח של 250GB (ומעלה, כמובן). ראיתי את ה Asus N10J והוא נראה לי נחמד, אבל אני לא בטוח שהמעבד יוכל להתמודד עם HD. התקציב שלי עומד על 3000 שקל עם אפשרות לחריגה, והכוונה הכללית היא להביא את המחשב מארה"ב, מה שנותן תקציב של כ 800$. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב לצרכי מדיה (סרטים כולל HD ) אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם : לוח אם - gigabyte ga-ma78gm-sh2 מעבד - amd athlon X2 5050e מארז - ezcool s-360b htpc black case עם ספק 300 גם Ezcool זיכרון - 2GB של סמסונג דיסק - WD 500 צורב - Poineer 215 סה"כ ייצא : 1845 אחרי מע"ם ... * נ.ב אני יודע שהספק לא הכי אידיאלי אבל למדיה סנטר לא נראה לי כזה חשוב .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תקציב: אין הגבלה קנייה במדינות אחרות: אפשרות לקנות בארץ, בתאילנד, אנגליה, ובאתר אמזון. מטרות המחשב: כל סוגי המשחקים, צפייה בסרטים, עריכת סרטים, שימוש יומיומי גודל מסך: 13.3" או 14.0" סוג מסך: אני מעדיף מבריק (לא מט), ואני גם מעדיף שהמסך יהיה IPS רזולוציית מסך: 1920x1080 FHD ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין חוץ ממסך טאצ' אבל לא חובה זמן סוללה: 6 שעות ומעלה יציאות מיוחדות: אין צורך סוג כונן קשיח: עדיף SSD אבל אפשר שילוב או רק HDD כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אין צורך נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך רשיון למערכת הפעלה: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא דרישה מיוחדת: כמו שאמרתי קודם, מסך טאצ' יכול להיות נחמד ואני רוצה שהמחשב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי לחבר שלי, תגידו לו איך זה: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1532 לוח אם: [..] FOXCONN X58 FLAMING GTI ¤950 כרטיס מסך: [..] PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - R700 DELUXE REVOLUTION - RETAIL ¤1972 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤235 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤123 זיכרון: [..] OCZ 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL 7-7-7-20 - PLATINUM EDITION : OCZ3P1333LV3GK ¤301 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤313 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS - זמין במלאי ¤525 קרור למארז: [..] ARCTIC COOLING 120mm 12025PWM ¤45 מחיר סופי: ¤5996 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (GTA V , CSGO, BFHL) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אבל ממש לייט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V , CSGO, BFHL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (כלומר יכול להריץ חלק visual studio, webstorm וכו') ובנוסף לימודים וסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורת מקלדת * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3-4 שעות עבודה * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי בכיוון של lenovo או dell, אבל פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא חייב מסך מגע, …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדאי לגלישה וורד? מאיכן כדאי לקנות כאלה מחשבים? ומה עדיף Sempron או Celeron? תודה נ.ב. המחשב בשביל ידידה, בדרך כלל הייתי קונה ומרכיב לבד אבל אני מעדיף שאם יהיו בעיות אז תהיה אחריות על הכל ובלי בעיות...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני שנתיים הייתי די עדכני בנושא מחשבים, אבל כרגע אני לא מעודכן בביצועי חומרה ומחירים וכאן זקוק לעזרתכם: תקציב :2800-3000 קיים מסך סמסונג 23 HD מעוניין בכרטיס מסך חזק יותר מ ATI 4890 האם אפשר בסכום הזה להרכיב מחשב סביר? תודה אפשרות שנייה לשדרג מה שאפשר במחשב קיים :מעבד 6750 dual core לוח: gigabite p35 ds3l rev 1 זכרונות :gskil 4gb 800mhz כ מסך: ati 4890 hd דיסק 2X320gb מסך סמסונג 23 hd
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים?, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות. הוא אמור לשמש אותי לעבודת היום יום שכוללת בעיקר אינטרנט וכתיבת מסמכים לכן אני לא צריך איזה סופר מחשב נייד אלא רק מחשב נייד שישמש אותי בביצוע המטלות האלו. לכן הציעו לי את המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 תנו את דעתכם עליו ואשמח לדעת אם יש מחשבים יותר אמינים או יותר חזקים סביב המחיר הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק(כמובן עד כמה שאפשר ב15 אינצ). וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hey everybody, i'm in miami, looking to buy a laptop, and willing to invest up to 1000$ i need a good computer, mainly to office work and if u can check the price in the us, it will be even better thx in advance
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לקבל את דעתכם המקצועית על מה נדרש היום , אקדים ואומר שהמחשב האחרון שקניתי למטרה זו (וממנו אני כותב) עדיין לא פרייר ועובד יפה כבר כ-5 שנים ללא שום שדרוג במהלך התקופה הזו . אני מחפש היום לקנות מחשב חדש שאפשר לי שקט לתקופה דומה . תודה מראש . תקציב - עד 5000 תמיד עדיף לחסוך אבל אפשר לנצל את כולו . חריגה מהתקציב 250 שימושי עבודה - עיבודי תמונה בעיקר , עבודה על כמויות קבצים גדולות וכבדות . פוטושופ ,לייטרום , ברידג וכמובן תוכנות משנה של עבודה משרדית . עבודה על 2 מסכים במקביל 1- 24 אינץ 1920X1200 2- 19 אינץ 1280X1024 אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט לא קריטי בין 5-7 יש צורך באופיס וגם מערכת הפעלה, אולי ווינדוס 8 ?? איזור מגור…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שואל בקשר לתקופה הכי טובה וקרובה לקנות מחשב חדש תקופה שיש בה את כל הדברים המשמעותיים, דברים שעומדים לצאת בקרוב אני שואל את זה כי יש לי 40 אלף להוציא על מחשב, כשתגיע התקופה הזו אני יכנס לכאן ואשאל בקשר למפרט מומלץ עבורו שמעתי שיצאו מעבדים מרובעי ליבות, לדעתי זו השקעה טובה כי במקום שעם הזמן המחשב ילך ויהיה יותר איטי בעצם יקרה ההפך ועם הזמן המחשב יהיה יותר מנוצל ומהיר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שדנו בזה רבות אך אשמח לעזור לי להגיע להחלטה אנחנו לא יכולים להוציא יותר מהתקציב המדובר לכן זה או ה acer http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3951&CatCode=315 או ה hasee http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20 אני רק אציין של hasee יש 3 שנות אחריות והוא ב 36 תשלומים לעומת שנה אחריות ו 12 תשלומים לאייסר אני יודע ששניהם לא מציאה אבל זה התקציב וצריך סהכ לאחסון ולאינטרנט
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-