ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
לשימושי אופיס וכדומה, אינטרנט, צריבה\צפייה\נגינת סרטים ומוסיקה, משחקים כגון SIMS-2. חייב להיות שקט, ורצוי קטן ככל האפשר. כמו כן, שיהיה ניתן לשידרוג, למשל ע"י הוספת זיכרון שייקנה בחו"ל. האם קיים כזה דבר ב-5000 ש"ח? תודה :
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קנינו טלויזיה 3D חדשה של פנסוניק, רציתי לחבר את המחשב ב HDMI והמחשב שלי פשוט לא מגיב ולא מקבל את האות כשאני מחבר את הכבל. יש לומר כי בטלויזיה אחרת של SANSUI החיבור מתבצע ללא בעיות כלל וכלל. השאלה שלי היא מדוע זה קורה? בטלויזיה פשוטה וזולה יותר עובד, ובטלויזיה יקרה לא, מחשב אחר מבית HP חלש יותר משלי ופחות מתקדם מבחינת כרטיס מסך - עובד ללא בעיות אבל שלי לא מוכן ואומר שאין שום חיבור כאילו לא עשיתי שום דבר. המחשב שלי מכיל כרטיס מסך 4650HD. בעבר גם בטלויזיה בבית פשוטה ולא מוכרת הוא לא התחבר. החלפתי כבל חדש ולא עזר (הנוכחי עלה לי כמעט 300 ש"ח). עדכנתי דרייברים - אין שינוי. מה יכולה להיות התקלה?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין ברכישת שרת לעסק קטן , השרת ישמש להפעלת תוכנה שמרכזת את כלל הטיפולים ולגיבוי קבצים . השרת ימוקם בעסק עם חיבור ל 100 מגה אינטרנט הגישה אליו תהיה מכמה סניפים ברכבי הארץ . אני חשבתי על השרת הנ״ל hp proliant dl140 g3 server אשמח להצעות . תודה .
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
עיקר העבודה תיהיה עם עט, צריך ממשק טוב+ בנושא הזה (רגישות, מהירות ודיוק). עבודה עם מסמכים, שירטוטים, PDF, וגלישה באינטרנט מדי פעם (לא קריטי). כמו כן חיי סוללה ארוכים. האם טאבלט יכול לענות על הצרכים אלה (בעיקר על העבודה עם הstylus) או שצריך לרכוש משטח כתיבה ייעודי (כמו הbamboo למשל) שיתחבר למחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9173217&type=product&id=1218044029374 שווה לדעתכם את המחיר? אני מחפש לפטופ זול לאמא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אבל עם מסך בגודל "נורמלי" ומפרט טוב יחסית שישרת אותה לבסביבות שנתיים מחכה לקרוא את חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אחרי התייעצויות בפורום נראה לי שנסגרתי על מפרט אני צריך בבקשה חוות דעת סופית ותשובה על כמה שאלות אחרונות המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 460 ₪ - Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III 720 ₪ - * מבצע חג * - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4837 ₪ למזומן 4933 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים שאלות: 1. האם הקירור של המעבד מספיק טוב ושקט? 2. האם כד…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הם הציעו לבן דוד שלי את המחשב הבא Intel Celeron 2.0 GHz Socket 478 128K CPU BOX Elitegroup זיןכרון DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory . הארד דיסק 40GB 7200 rpm ATA100 HDD קרטיס מסך Matrox Millenium G450 DH 32MB Video פלןפי 1.44MB 3,5" Floppy Drive. צורב Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW מודם Dynamode 56K V.92 PCI Modem מארז Antec SX1040BII 400W Case ש"ח 3261.55 אני יודע שזה חתיכת מחשב אבל בן דוד שלי אמר שאין לו הרבה תקציב אז דיירקט לאב נתנו לו את המפרט הזה אני חושב שזה אחלה מחשב לתקציב נמוך מה איתכם? רק רציתי לדעת פרטים על כרטיס המסך הMATROX, בדיירקט לאב אומרים שהוא הרבה יותר טוב מ-רדיאון 9500, זה נכון? הם אמרו גם שהזיכרון המיוחד שלו …
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי לדעת: מעבדי I3 ו I5 החדשים- לאילו מעבדי אינטל אני יכול להקביל אותם? CORE2DUO , SU, ATOM, DUAL CORE וכו' ולאיזו מהירות שעון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז כאמור,מפרט גיימינג ותכני HD עד 4.5K עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח. המחשב יהיה בסלון ויחובר לטלויזיה 42" ב-1080P. לכן הצורך במארז HTPC אלגנטי. ברור לי שגיימינג ושקט לא הולכים ביחד, אז שקט ככל שניתן. מדובר במשחקים חדשים וכן מהשנים האחרונות על הגדרות בינוניות-גבוהות. אין צורך במ"ה או בציוד היקפי (למעט בקר XBOX ומקלדת אלחוטית) וללא OC. מעוניין לשמור על אופק שדרוג קל עבור תמיכה ב-4K כשהזמן יגיע. קנייה ככל הנראה ב-KSP, עם גמישות לגבי המארז אם תימצא אופציה טובה יותר. אין צורך בהרכבה. מצ"ב המפרט שבניתי, פתוח להצעות והערות. החשש היחיד שלי הוא המארז. למרות שניתן להתקין בו כ. מסך על 2 סלוטים ועד 317 מ"מ, אני לא בטוח אם הוא ישב בצורה נוחה ואם הקירור שלו יהיה אופטימלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
המחשב לשימוש משרדי, חשובה עוצמת עיבוד חזקה, גרפיקה לא חשובה. יש לכלול פתרון לשימוש עם 4 מסכים במקביל (SLI או CROSSFIRE) עם שני כרטיסי מסך. שקט לא קריטי, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם הקצועית - אנשים שמתמחים בתחום. הדגש: רכישת מחשב עם כל הטכנולוגיות החדישות ביותר שלא יגבילו אותי בדבר. *יש שני מעבדים שאני מתלבט האם בכלל עדיף להמתין בין 6700k ל-7700k שאמור להגיע בקרוב. *כרטיס מסך 1080 תומך בטכנולויות vr ו8k. *כונן קשיח ssd. *מערכות קירור שנדרשות למעבד. * לוח אם שמתאים למעבד ולכרטיס מסך. אם אפשרי לבצע הרכבה באתר של ksp או ivory ולצרף פה תמונה זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לכולם פה.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם, האחד מתמודד עם HD ולהשני זמן סוללה גדול יותר ועם התקן N השאלה שלי האם אפשר להתקין (לא במעבדה) התקן N ל-311C? כמה זה חשוב התקן N? איזה מהניידים עם מסך המאפשר עבודה באור השמש (יחסית)? הבנתי שאסוס לא נותנים להתקלקל http://www.gadgety.co.il/8180/%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-asus-sony-%D7%95-toshiba-%D7%94%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%94/ לשניהם שנה אחריות.. אם אני קונה אחריות לעוד שנתיים המחיר עולה למחשב דל 11Z עם 3 שנים אחריות. אבל ללא ION והתקן N . נראה לכם שבעתיד תהיהי תוכנה שתפענך HD וכך יהיה אפשר לראות HD גם באסוס (לפחות ביוטיוב - פלאש)? האם התק…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לברכיב מפרט לאוברגלוקינג ומשחקים ובבקשה בלי חריגות של מעל 200 שקל בלי ציוד היקפי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב נייד ( המחשב הנייד הראשון שלי) 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ניתן לגלוש +-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית (תכנות ), סרטים , משחקים(לא דבר עקרי) 3. חשוב לי : מסך 15'' הארד דיסק החל מ500 תמיכה לפחות 4gb זיכרון 4. משקל לא עיקרי 5. אזור מגורים השרון ראיתי 2 מפרטים שלדעתי סבבה עבור שניהם: מעבד: Intel Core i5-2410M, 2.3GHz, 3MB Cacheמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD LED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB /////מחיר(4300) Asus K53sv : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10286&perur=2&t=1&c=331 ///…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות מחשב ויש לי תקציב של כ3000 ש"ח. במחשב הזה אני משחק וגולש באינטרנט , אני לא גיימר או משהו , סתם חובב. אני לא רוצה מחשב עם כל הציוד העקפי (עכבר, מקלדת, מסך וכו'). במחשבה שנייה, אם יש הצעות טובות למסך טוב ולא יקר מידי אשמח לשמוע. בתודה, אלי.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני משתמשת בVegas Pro לעריכת וידאו, ופוטושופ לעריכה גרפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין לי משחק ספציפי. רוצה להריץ משחקים מהשנים האחרונות באיכות כמה שיותר גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920, מסך 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חשוב לי שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות (בעדיפות בלי שדרוג) לשימושים של משחקים, גלישה אינטנסיבית, הרצת מכונות וירטואליות וכו'... זקוק למפרט רק של הקופסא עצמה ושהמחשב עצמו יהיה שקט. נראה לי שדברים חשובים הם 8 גיגה זיכרון, מעבד I5, כונן SSD של 120 גיגה לפחות עם ביצועים טובים ולוח שמאפשר OC ? הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי, אפשר בכמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה אינטנסיבית, משחקים, HD, תכנות, מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כמה היתם שמים על מחשב מדגם HP עם מעבד Inter Duo Core 2.2GH"z עם 4 מגה בקאש 2GB RAM זיכרון . 200 GB דיסק קשיח כרטיסמסך של Nvidia 8400M צורב DVD משולב . WIFI מובנה תומך בכניסת HDTV מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE . עם ה MEDIA CENTER . 4 כניסות USB . יציאת DVI מסך 15.4 אינץ' כניסת זיכרונות של מצלמות ופלאפונים . ועוד כמה פיצ'רים מעניינים . המחיר שאני ראיתי כולל מע"מ הוא 7200 ש"ח בכמה אתם יכולים לארגן מחשב כזה ?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אפשר מפרט מחשב שיכלול אינטל דיולקור 2 (אינטל), לוח אם, כרטיס מסך, מארז שיהיה גם ספק, זכרון ג'יגה, הארדיסק 160 ג'יגה עכבר,מקלדת רמקולים של 170 שקל משו כזה ומסך שיכלול גם צורב דיוידי וכונן 1.44 אפשר להחליף גם את המסך למשו אחר אם נראה לכם לנכון לשפר קצת את המחשב מסך נראה לי החלטתי 19 אינץ של lg ב1750 שקל מסך lcd וחשוב שתהיה יציאה של dvi בכרטיס מסך התקציב של המחשב עם מסך 6000 שקל אז תתחשבו ב1750 שקל של המסך. מחשב שמשמש משחקים אופיס אינטרנט מסרים ועבודה עם תכנות... תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ובוקר טוב אני צריך חוות דעת על מיפרט מחשב שהכנתי בעצמי. המפרט מיועד למישפחה קשת יום שגם את הכסף הזה הם לקחו בהלוואה וביקשו את עזרתי לכן אי אפשר לחרוג מהתקציב בכלל. המחשב מיועד לילד בן 12 (זה ליום הולדת שלו ,כרגע אין לו מחשב בבית),השימושים של המחשב יהיו למישחקים חדשיםכמו call of duty ,fifa,gta san andreas כל המשחקים חדשים כלומר אני מיתכוון לגירסאות הכי חדשות של משחקים אלו. כמו שכבר כתוב בכותרת המחשב צריך להכיל ציוד הקפי (מסך,מקלדת+עכבר,ורמקולים),אני גר בעזור כפר סבא ולכן אקנה את המחשב בחנות RSM ואכשיו המפרט שהכנתי : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-MA78LMT-…
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רינדורים ותוכנות תלת מימד (Maya, Zbrush, LightWave בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מת ואני צריך לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל רעיון למפרט. ורציתי לשאול האם יש מניעה להשתמש בחלקים מהמחשב הישן? כמו הכוננים: ST1000DM003 SD7SB6S-128G-1122 והמאוורר למעבד: CNPS5X Performa 1. מה התקציב המירבי? 3000-4000, מניח שאפשר לחרוג בכ500 אבל עדיף שלא אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות, לא דברים כבדים מידי. דברים כמו: Dota2, Rust, CS:GO, GTAV, AndroidStudio, PyCharm, IDA 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אשמח לכונן SSD אחד של 250GB יש במחשב הישן כונן SSD 128GB וכונן HDD 1TB וגם מאוורר למעבד CNPS5X Performa. לגבי המאו…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט לא צריך לכלול שום ציוד היקפי, לא הרדיסק ולא כ.מסך. באנדל, לוח יציב עם כל הקונפיגורציות ל OC מתקדם, מעבד זנותי עם פוטנציאל OC הכי גדול. זכרונות רצוי 800.. אפשר לרדת גם 667. ספק, ליברטי 400 במינימום. מארז, רצוי צ'אקרה. קירור אוויר איכותי שיתן יחס מחיר וביצועים מצויין. תודה מראש לעוזרים..
-
- 15 תגובות
- 970 צפיות
-