עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מעונין למפרט מחשב עדיפות לאינטל עבור גלישה באינטרנט+משחקים פשוטים לילדים. אשמח לדעת האם כרטיס מסך מובנה יוכל לתת מענה למשחקים כגון: sims אני מעונין גם במסך שוב עדיפות לסמסונג ובציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים). אני גר לא רחוק מאיבורי כך שאשמח לקבל את המפרט משם- לא חובה. ספק כוח כן חשוב לי משהו טוב. תקציב עד 2800 ש"ח אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי. אם ניתן יהיה לחלק את המחיר למחשב,מסך וציוד היקפי זה יעזור לי מאוד בהחלטה. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by אליה00,

היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by clown,

שלום לכולם, אני צריך להמליץ לחבר על מחשב לשימוש הנ"ל בסכום הזה ולא הייתי בטוח מה להמליץ. אין שום דרישות מקדימות, כמו גודל דיסק קשיח וכו'. פשוט שיריץ את התוכנה כמו שצריך. עכשיו, הבחור לא מעוניין לחסוך עכשיו 100 שקל ובסוף לאכול אותה, אז אם יש צורך חזק לחרוג מהמחיר, אפשר, רק לא יותר מדי. מצורף מפרט שחשבתי שאולי יתאים. תודה מראש לעוזרים. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ran8,

שלום, שמי רן, רציתי לדעת מה אתם אומרים על מפרט שהזמנתי מפנדה, אם יש משהו שכדאי לי להוסיף או כל דבר אחר אני אשמח לדעת.. אז למפרט: מעבד: ntel Core i7 860 Processor 2.80Ghz 8MB Cache BOX LGA 1156 1,495 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA III Model GP55AUD3 675 ש"ח זיכרונות: G.Skill 4GB Kit ECO DDR3 PC3-10666 1333MHZ 7-7-7-21 F3-10666CL7D-4GECO דיסק קשיח: Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black 450ש"ח + Intel 40GB SSD X25-V SATA II 2.5 SSDSA2MP040G2R5 (למערכת הפעלה שייתן BOOST לביצועים).. 645 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD5850 OC 1Gb DDR5 Hdmi Model GVR5850G1OC 1586 ש"ח כונן: SAMSUNG DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yotam2233,

אבא שלי ראה מבצע באתר קופונים כלשהו על מפרט מחשב. רציתי לדעת אם המפרט הזה טוב, אם הוא מתאים לשימוש סלוני, אם המחיר שווה את זה? אני לא יודע אם מותר להביא פה קישור, אבל זה המפרט שכתוב שם: http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893 (המחיר שמוצע זה 1200 ש"ח) המחשב יחזיק זמן והרכיבים טובים? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. התקציב: 4,000-5,000 2. שימושי המחשב: עריכת אודיו ווידאו. עבודה עם Cubase ועם Premiere CS6 3. צורך בציוד הקפי: אין צורך. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס קול. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, לא משהו שאני רוצה להשקיע בו כרגע. 6. מערכת הפעלה: win7 64bit (אני אשיג, לא צריך לכלול במחיר) 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אזור המרכז\ השרון. 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בפיירווייר. היי אמיגוס, אני ממש לא מבין בענייני חומרה, ביררתי עם חברים בתחום ואלה כמה מרכיבים שאני רוצה לכלול: מעבד i7 16G RAM SSD 120G 1T Hard drive 64MB buffer האמת שאני אפילו לא בטוח אם אני יכול להכניס את כל זה בתקציב, ובמידה ולא- כמה עלי להוסיף כדי להכניס את כל החומרה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לפני שאני אומר מה שאני צריך, ראיתי שעומדים לצאת כל מיני דברים חדשים אם זה הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של NVIDIA 7800 או זיכרון DDR2 או מעבדים כפולי ליבה וכל הדברים האלה... האם כדאי לי לחכות עם המחשב קצת ולקנות דברים יותר חדשים או שעד שכל הדברים האלו ייכנסו ויהיו בטווח מחירים שיתאים לי אין טעם לחכות(כשאני אומר לחכות אני מתכוון לחודשיים גג ולא לא לחצי שנה או משהו בסגנון)? ברור לי שאף אחד לא נביא אבל בכל זאת אם יש הערכה כלשהי מנסיון העבר..... לגבי המפרט, הוא מיועד בעיקרו למשחקים למרות שייעשו בו גם קידודי סרטים ומוזיקה אם כי לא בתדירות גבוהה.... המחשב לא צפוי לעבור אובר קלוק רציני אם בכלל. התקציב מיועד למחשב נטו, בלי ציוד היקפי כלל! כלומר רק לוח אם(כרטיס קול אונ-בורד אני מניח)…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by moti7,

שלום לכולם. אתמול הגיע המחשב שהזמנתי ליעדו(למי שאמורה להביא את המחשב לארץ) השאלה שלי היא כזו, האם כשהמחשב מחוץ לקופסא, בתוך תיק המכס יעצור אותה וידרוש תשלום מכס/מעמ? אם כן, איך אני יכול למנוע את זה, אם אני אבקש ממה להשתמש בו מעט, זה יפתור את הבעיה(ככה היא תגיד שהמחשב הוא שלה?) מה שמוביל לשאלה השנייה, המחשב שקניתי הוא : HP Pavilion g6-1b70us בהפעלה ראשונית של המחשב, אילו הגדרות הוא ידרוש, והאם ניתן לשנות אותם אח"כ? תודה זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zombie,

ברשותי המפרט הבא לוח אם gigabyte p35 ds3l 4gb ddr2 800 MHz Intel q6600@2.4 ghz היה עד לא מזמן סoc ל3.2ghz Ati 4870x2 תקציב 2000 ש״ח השאיפה היא להריץ asseto corsa בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציית 1920x1200. האם לשדרג כרטיס מסך או ללכת כבר על מחשב חדש? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by avielq5w,

מגיע ללא זיכרונות - תומך עד 32GB. מגיע ללא דיסק אחסון אני חושב להעביר אליו מהמחשב המזדקן שלי את HDD+SDD לקנות לו עוד 16 DDR4 מתכוון לחבר אותו למסך עם רזולוציה מקס' של FHD ולהריץ עליו משחקים+צפייה בסרטים נראה לכם שאפשר להשיג במחיר הזה משהו יותר משתלם? https://www.geekbuying.com/item/VORKE-V6-Intel-Core-i7-6700HQ-MINI-PC-386270.html

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד של HP 1179 כבר 4 שנים יש רגעים שהספק לא מעביר חשמל למחשב ורק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומהחשב וגם מפרק את הספק מהכבל שלו למשך כמה שעות טובות אז הוא עובד למה זה קורה??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן, ברצוני לדעת האם המפרט הנ"ל יספיק לצרכים שלי כסטודנט שרוצה לעבוד מהר באינטרנט, אופיס מיילים וכו' וכמו כן משחקים (אך לא משחקים "כבדים") תקציב 2K: מארז IPPON ספק כוח 400W RAIDMAX INTEL H61 CURE I3 2100 4 GB KINGSTON זיכרון דיסק 500GB WD SATA 7200 כונן DVD RW SONY GE-FORCE 520 1 GB כרטיס רשת אלחוטי לא זוכר את החברה -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה ממש ליד המיטה שלי (אני רוצה להצליח לישון כשהוא דלוק), מה לבקש? -חשוב לי עבודה מהירה. -המחיר של המפרט הנ"ל הוצע לי ב-2000 ש"ח, האם זה כדאי? לבקש משהו נוסף/אחר? בתודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pisti,

אהלן, תקציב מקסימלי: 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, פוטושופ, עריכת תמונות, אופיס, משחקי אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד, פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מישהו יכול לתת לי הצעה למחשב חדש ב3000-3500 ¤?? אני צריך לקנות מפני שכרגע יש לי פנטיום 3 ואם אני משדרג את הדברים הבסיסיים כמו מעבד,לוח אם,זכרון וכ.מסך אני תצריך גם לקנות מארז שכולל פלופי וסידי רום וכל השאר.. אני צריך גם לדשעת איפה הכי שווה לי לקנות.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט.. אני צריך משהו יחסית טוב שיחזיק להרבה זמן.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by taamir,

יש לי HP pavilion dv4 2GB זיכרון שתופס שני חריצים 1GB כ"א. מערכת vista 32 האם כדאי לי להחליף אחד מהם ל 2 GB ב 130 ש"ח ןלקבל 3 ? המהירות שיש לי זה 400 אז אני קונה את הכי איטי שזה 533. השאלה גם מה יהיה השיפור בביצועים וגם איפה וכמה יעלה להתקין את זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג & VMware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Call of Duty : Modern Warfare 3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Extreme 3. האם יש צורך בציוד…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ruya,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחי למשחקים כבדים בתקציב 4000-4500 ש"ח תודה רבה חברה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משח'ים כבדים * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? עד 250 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by leibeyal,

מי אחראי על השליחה למעבדות? אני? או שאני נותן את המחשב לחנות ממנה קניתי אותו והם אחראים על השליחה למעבדה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by omrisc,

שלום, אני רוצה לקנות את המיפרט של מחשב למשחקים בתקציב 2500, ולהחליף את הצורב בצורב DVD. איזה צורב מומלץ ומתאים למיפרט ;D? תודה עמרי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת חומרה חלקית חדשה ככל שניתן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 2000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, למעשה רוב הרכיבים הבסיסים יש וכעיקרון אין צורך לכלול במפרט והם: זי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום הזמנתי מחשב בעל המפרט הבא: לוח אם MSI K7N2-L Delta AMD זכרון DDR 333MHz 256M X2 דיסק קשיח Samsung 7200 40G כ. מסך GeForce FX5600 256M DDR מעבד AMD Athlon 2600+ כונן דיסקטים מארז מחיר : 3,100 את שאר החלקים (רמקולים, עכבר) יש לי האם המפרט מספיק למשחקי תלת מימד או שצריך לעשות שינויים? (בלי לעבור בהרבה את המחיר הזה) תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הי חברים זקוק לעזרכם. מחפש לידידה לפטופ משתלם. שימושים עיקריים: אינטרנט, סביבת אופיס, תוכנות שונות (לא גרפיקה) תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by lalamor123,

OCZ Obsidian 4GB (2 x 2GB) DDR3 SDRAM 1600Mhz G.Skill Dual Channel 8GB kit (4GBx2) DDR3-1333Mhz GIGABYTE GV-R585OC-1GD Radeon HD 5850 (Cypress Pro) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card w/ ATI Eyefinity חשבתי על כיוון כזה: 4GB- 130 8GB- 190 HD5850- 450-500

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים