עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייד לחמותי לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. תקציב: עד 2000 ₪. משקל: המחשב ישמש כתחליף למחשב נייח.ולא ייצא מהבית, לכן המשקל אינו חשוב, וגם זמן הסוללה אינו חשוב. מסך: 15 ומעלה. רחב. כונן קשיח: לפחות 320 ועדיף 500 עדיף אם יהיה Bluetooth לטובת שימוש בעכבר אלחוטי ללא דנגל. מעדיף מחשבים של Lenovo מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם. אין צורך ביציאות מיוחדות. אין צורך ב Bluray אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך באחריות בינלאומית. מצאתי את הדגם הזה ב KSP אמנם אין Bluetooth אבל נראה שזו תמורה טובה מאד עבור הכסף Lenovo IdeaPad G570 M5167IV‎ ‎CPU‎: Intel® Pentium B940 Processor, 2.0GHz,2MB Cache‎ ‎Memory: 2GB DDR3 1333MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 G…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  2. שימוש עיקרי עבודה משרדית (office 2010) ושימוש בתוכנות גרפיקה - photoshop, flash, illustrator, indesign וכו'. המחיר גמיש, אבל נראה לי שזה תקציב סביר לדרישות. לגבי מסך - אני סגור על דל u2311, אבל כל השאר גמיש... לגבי שקט - שיהיה שקט ממוצע, לא צריך את המחשב הכי שקט... אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת, נוח לי ksp, אבל גמיש כל עוד שזה בדרום (ב"ש). לאחר קריאה רבה ובדיקות, בניתי את המפרט הבא, אשמח לקבל דעות, הצעות וכו'. אגב, בחרתי ספק כוח גדול בשביל אופציה לשדרוג הארד-דיסקים נוספים וכרטיס מסך בעתיד, במידה ויהיה צורך. Price list updated 08-04-2011 מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 480 1 480 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  3. שלום צריך חוות דעת למפרט הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 + שדרוג ל - SSD 240GB שדרוג הזיכרון ל - 16GB ושדרוג הספק המחשב מיועד לעבודות גרפיקה - ובעיקר לתוכנת MAYA יש משהו שהייתם משנים? ואני מתכווין לדברים קריטיים איך הכרטיס מסך מה שיש שם? ואיזה קרור הייתם שמים בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  4. Started by חובב,

אשמח לקבל עצות ודגמים של מחשבים שמיועדים לעבודה עם ANSYS וSOLIDWORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD אך לא חובה * …

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by borsood,

שלום אשמח לקבל את הערותיכם למפרט הבא: Asus P4P800 Deluxe Intel P4 2.8Ghz Northwood 2x Kingston 256MB 400Mhz C2.5 WD 80G 7200RPM 8MB GYGAB R9200 128MB 128Bit Creative Live Floppy1.44 DVD LG 16x48 Sumsung 52x24x52 Case+supply Total 3600 שימושי המחשב משרדי ומשחקים קלים מתוכנן להריץ גם לינוקס כך שאשמח לשמוע הערות למי שיש. ברור לי שהמעבד חזק לצרכים אבל זה המינימום שיש לו ואין לו AMD בכלל. הזכרון הלא גנרי היחידי שיש הוא של קינגסטון אין לו גם DVD אחר אני צריך לברר בקשר לצורב.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by finix,

אני מחפש מחשב סבבה במחיר לא יקר אני כרגע סטודנט שמחפש משהו ללימודים + אפשרות משחקים סבירים, התקציב שלי עוד 3000 ש"ח ומצאתי מחשב שהוא יחסית זול עם מפרט טוב. אם מישהו יודע על מחשב שיותר טוב מבחינת ביצועים עד 3000 ש"ח אני אשמח לדעת תודה. פרט המחשב שראיתי:והמחיר הוא 2650 Lenovo IdeaPad G580 MBB99IV Intel® Core™ i5 3230M Processor, 2.6GHz - up to 3.2 GHz, 3MB Cache זיכרון4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח500GB Sata תצוגה 15.6'' High-Defnition LED (1366x768), 16:9 Widescreen מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 635M with 2GB DDR3 VRAM כונן אופטיTray-in Rambo drive (DVD/CD Combo burner/reader) תקשורת אלחוטית802.11bg/bgn כרטיס רשתEthernet 10/100M בלוטות'…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  7. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, אך אני לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה- אשמח אם תוכלו לעזור לי. חשוב לי שהמחשב שאקנה יוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, ולכן אני מוכן לחרוג מהתקציב במעט במידה והדבר כדאי. מספר נקודות חשובות: * אני מעוניין במעבד של Intel, ולא של AMD. * אני לא מעוניין במוצרים של חברת ASUS. * מבחינת ציוד היקפי- קניתי מסך מצויין לא מזמן (Samsung SyncMasterT200), אז אין לי צורך במסך, וגם לא במקלדת או בעכבר, אם כי אני כן צריך רמקולים חדשים. * אני לא מתכנן להתעסק עם OC. תודה רבה לכם מראש .

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, יש באפשרותי לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מדגם:PA3515 מחו"ל עם מעבד AMD 2GHZ ו4GB 800MHZ זיכרון,HDD 250GB ומסך 15.4 (המקביל של ה PI בארץ) עם שנתיים אחרוית בנלאומית. שאלה ראשונה שלי היא האם משתלם במחיר של 4000 ש"ח לקנות אותו ולשאלתי השנייה איך המחשב מתנהג מבחינת ביצועים (מגיע עם ויסטה אורגינל על הדיסק הקשיח). דגם מעבד הינו AMD ATHLON QL-60 לינק למפרט: http://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-amilo-n-pa-3515.pdf

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  9. אני מחפש לחדש את המחשב שלי, פנטיום 3 866. המחשב משמש אותי לאינטרנט, סרטים ועבודות משרדיות. אני מעוניין במחשב די מהיר עם אופציה למשחקים חדשים. אבל המשחקים זה בעדיפות שניה. בינתיים זה מה שהרכבתי בפיסי לוג'יק: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX - 890 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340 GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory - 350 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card - 681 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard - 800 הרכבה 160ש"ח. סה"כ: 3221.61 כמובן אשמח אם מישהו יתקן אותי או יאשר את הבחירה שלי. אין לי מושג במחשבים.

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by ToMuSH,

שאלה ראשונה: אז ככה, בהתחלה חשבתי ש INTEL לוקחים בגדול אז לקחתי את המפרט הבא (שימו לב ל"מאווררים וגופי קירור" - אני לוקח FREEZER XTREME אל תשימו לב למה שכתוב שם, הכל אותו דבר חוץ מזה וככה הוא עולה 3690): אחרי זה ראיתי כמה בנצ'מרקים וכל מיני השוואות והמלצות של אנשים לקחת AMD, אז לקחתי משהו שווה ערך למחיר של Q6600, וזה מה שיצא לי: על שניהם מתוכנן OC של 3.2GHZ בערך, אם אני אוכל אני אקח אותם גבוה יותר. אז מה שווה יותר לקחת? המחשב בעיקר למשחקים, קצת מולטיטסקינג מדי פעם.. שאלה שניה: לא מצאתי באתר היצרן של לוח האם את מגבלת ה- FSB שלו. ללוח ששמתי במחשב ה- INTEL אני יודע שהמגבלה היא 400. הנה האתר: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?…

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by Avi313,

היי, ההארדיסק של הנייד שלי נדפק ולא מתפקד יותר, מישהו יודע אם יש איזושהי חנות שמחליפה\מתקינה הארדיסקים?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  12. כן אני יודע שליום יום זה קצת מוגזם אבל אני מוכן לשלם עבור מהירות ולא לעדכן את המחשב כל יומים.... המחשב העכשוי שלי בן 3.5 שנים עלה גם ~8000 ש"ח ועד היום הוא די חזק... המסך שלי כיום הוא בעצם טלוויזיה 32 אינץ... אבל אני מעוניין במסך עם רזולוציה יותר נורמלית מ 1360X760 חשוב שהיה כבר USB3, עכבר ורמקולים כבר יש.... ולא צריך מערכת הפעלה :-) מסך: LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1701 מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK אחריות: ללא הגבלת …

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  13. שלום, בבקשה המליצו על מפרט למחשב שישמש לעריכת סאונד אך גם לשימוש ביתי רגיל (עד 3K, אם ניתן - ללא חריגות). המחשב לא מיועד למשחקים ואין צורך ב OC. אין צורך בציוד היקפי וגם לא בכרטיס קול, עם זאת נדרשת תאימות לכרטיס הקול הבא: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html רמת שקט נדרשת: 8/10 יש צורך גם במערכת הפעלה ובהרכבה לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך תודה!

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  14. היי אני מחפש לרכוש לפטופ לקראת התקופה הסטודנטיאלית. כנראה שמה שאעשה איתו זה לראות סרטים, לכתוב עבודות לאוניברסיטה, לגלוש באינטרנט ובעיקר לשחק משחקים כבדים. הייתי רוצה שיוכל להריץ חלק משחקים כמו סדרת Crysis, סקיירים עם מודים ודומיהם בהגדרות Ultra. כמו כן, הלוואי שיהיו לו חיי סוללה סבירים. אשמח לעזרתכם, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  15. אהלן אני צריך עזרה בבחירת נייד שישמש אותי בעבודה ביום(office,photoshop,solidworks,עריכת וידאו בסיסית) ולפנאי בערב(סרטים, מוסיקה, v.o.i.p). העבודה במקום נידח ודורשת התניידות ברכבי שטח על בסיס יומי יחד עם המחשב, לכן נראה לי שיש לי צורך במחשב עם איזו שהיא קשיחות. solidworks למי שלא מכיר היא תוכנה לתכנון חלקים בתלת מימד, שמאפשרת חישוב וסיבוב על אוסף חלקים בזמן אמת. המחשב צריך להרכש ולקבל אחריות בארץ. 15.4" נראה לי גודל הגיוני מבחינת משקל/גודל מסך. אמור להחזיק מעמד שנתיים. לגבי שאר המאפיינים אני פתוח להצעות. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 00:16:56 מאפיינים נוספים שגיליתי שיש לי צורך ב... :כרגע המחשב חייב לעבוד בXP, יש לי גרסה מקורית של XP כך שאם לפרמט גרס…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by gabriel6,

שלום, ישנו שבר במחשב הנייד הזה - על המחשב לא הופעל לחץ ולא הושמו דברים כבדים מה שמוזר שרואים בליטה במחשב מן הפנים ולחוץ - האם יכול להיות חום או חומר כימי בתוך המסך אשר גרמו לכך? הבליטה היא לכיוון החוץ ולא פנימה... ועכשיו יש סדק כל טוב, גבריאל

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאות ספורים - רק אם יש באמת עניין. 2. מה שימושי המחשב? שימושים משרדיים, המטרה העיקרית שהמחשב ירוץ מהר גם בזמן עומס - ושחומר הגלם יהיה איכותי, שלא יתקלקל מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש. מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, מסך. מי שלא מבין בזה לא חייב לעזור בזה ויכול לעזור רק במפרט המחשב, ובכל אופן אין לי קנה מידה למחירי השוק של הפרטים הנ"ל - והם לא קשורים לתקציב של המחשב בהרכבה. אנא ציינו את מחיר הציוד ההיקפי בנפרד ומשם נתקדם. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  18. היי קניתי את המוצרים הבאים Intel® Core™ i7-5930K Processor GIGABYTE X99 Gaming G1 WiFi Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in) Crucial 16GB DDR4 אני רוצה להמשיך את המחשב זה מה שחסר לי מארז איכותי ושקט ומרווח אולי FULL ATX מאוור איכותי למעבד ספק כוח מספיק חזק כרטיס מסך ממוצע רק להצגה בפוטושופ ד. קשיח נראה 2 TB צורב . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד לא נכבה ב) במידה והמחשב מיו…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינצ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  20. אני רוצה, כמובן כתלות במחיר ובזמינות , להחליף את המסך בלפטופ HP שבמפרט במסך FHD. האם אפשרות זאת קיימת? האם אני יכול לרכוש מסך FHD בגודל המתאים ופשוט להרכיבו במקום המסך הקיים? האם תהיה בעיית תאימות? בקיצור: האם זה אפשרי? אל תשאלו אותי למה לא קניתי FHD מלכתחילה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by abarlev,

שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by stas1101,

HP PAVILION DV6 2130EJ I5 520M 4GB RAM NVIDIA GEFORCE GT320M? כמה אפשר למכור אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  23. המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנה וחצי כך שאני צריך קצת רענון וכו'.. המחשב מיועד לאח שלי, לשימושים כלליים כלומר אינטרנט, הורדות, סרטים, שימוש משרדי וכו', בלי משחקים (=> כרטיס מסך מובנה) המחשב אמור להחזיק לטווח ארוך (כמה שנים לפחות) יש לי כיוון כללי אבל אני אתן לכם לתת לי מפרט כדי לא "להשפיע" על שיקול הדעת, ואח"כ אני אתיחס לכל פריט אם יש צורך בחריגה מהתקציב שתתן תמורה משמעותית אז זה אפשרי.. אבל רצוי שלא כמובן. (ורצוי להגיע לאזור ה-2500 ולא 3000 אם זה אפשרי) פרטים: לא כולל מסך, רמקולים ומערכת הפעלה סט מקלדת/ עכבר אלחוטי הארד דיסק גדול (מאד) - כנראה שניים של 320 או של 500 (יתכן שיהיה RAID, אני צריך לבדוק את זה.. הבנתי שזה מיותר לשימושים האלה) לא יבוצע אוברקלוק מ…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  24. לאחר כמה שאלות כאן בפורום, ואחרי שקצת נסגרתי על הכיוון של איזה סוג מחשב אני צריך- אבקש את חוות דעתכם המלומדת בהשוואה בין שני המחשבים הללו: Asus X59SL P7350 מעבד:Intel® Core2 Duo Processor P7350,2.0GHz 1066MHz מערכת הפעלה: Genuine Windows® Vista Home Premium ערכת שבבים: SiS 671DX chipset זיכרון ראשי: 3GB - DDR2 800MHz SDRAM מסך : 15.4WXGA- (1280x800) LCD Color Shine(glare-type) LCD הרד דיסק: 250GB 5400 RPM SATA כרטיס מסך : ATI HD3470+256mb צורב : DVD Super Multi Double Layer קורא כרטיסים: SD/MMC/MS/MS PRO תקשורת אלחוטית: Integrated 802.11b/g,a/b/gBuilt-in Bluetooth V2.0+EDR אודיו : Built-in Intel® High Definition Audio compliant audio chip, Built-in speaker and microphon…

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by asaf0912,

שלום, אשמח לסיוע. אני חלש בתחום הטכני ככה שאשמח להסבר מעמיק. יש לנו מחשב שקיבלנו מחבר שזה המפרט שלו: CPU Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz 40 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‏‏‎8.00GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz )RAM (הוספתי פה כרטיס זכרון נוסף של 4GB ככה שכיום זכרון פנימי הינו 12GB) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX (LGA1155) 24 °C Graphics LED (1920x1080@60Hz) Asus Phoenix GTX 1650 Super OC 4GB GDDR6 Storage 232GB Samsung SSD 860 EVO 250GB ATA Device (SATA (SSD)) 30 °C כרטיס מסך הינו חדש ונקנה לפני שבוע ב-KSP. הבן שלי מדווח על תקיעות במשחק, אומר ש FPS נמוך (?) ושלעיתים פינג גבוה.…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.