עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rlz,

שלום, מבקש מפרט למחשב ביתי במחיר הנ"ל. הדרישות הם: שימוש ביתי רגיל (אינטרנט, הורדות, office וכו') צפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה אני מעונין לחבר את המחשב לטלויזיה לא ממש מעוניין במשחקים תכנות ב Matlab או Python צריך גם מסך חדש, אין צורך בציוד היקפי אחר כולל מערכת הפעלה תודה!

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  2. שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב של 3000 ש"ח. אין לי צורך במסך, מקלדת או רמקולים. המחשב ישמש למשחקים, הורדות אינטרנט, ושאר היישומים המקובלים. זיכרון של 512, צורב קומבו DVD, והרדיסק 80. אם תוכלו לתת לי אופציית פנטיום וגם אופציית AMD זה מאוד יעזור לי. תודה רבה מראש.

3. * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/אופיס/קצת עיבוד תמונה * גודל המסך? 14, לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? היה נחמד למשהוא מעבר ל 1366 אבל מתחת לFULLHD, הבעיה שזה לא ממש קיים אז נסתפק ב1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע זה נחמד אבל לא נחוץ * משקל רצוי? מתחת ל1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות אמורים להספיק, כמה שיותר יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם היה אפשר להכניס בתקציב SSD 256 היה אידיאלי, אבל זה כנראה לא אפשרי אז כנראה נעדיף 500GB + SSD קטן * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by ReflexHD,

מתכנן לקנות מחשב גיימניג איכותי... 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גוף ראשון+תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BFBC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כלל לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by פבליק,

קניתי את הinspiron 1520 והתקנתי הכול למעט כרטיס הקול אינני יודע אך עבור כרטיס הקול שמופיע באתר של דל (במומלצים), לאחר התחלת התקנה נרשמת לי הודעה כי הדריבר לא תואם system (ברור כי בתפריט של דל בחרתי בוינוס קס פי-ויש לי וינדוס קס פי). האם יש היכן שהוא רשימה של איזה כרטיס קול עלי להתקין? בנוסף ישנה בעיה בהתקנה של האינטרנט כיון שתחת האופציות של תקשורת מופיעם הדריברים לתקשורת אל חוטית ולבלו טוט אבל לא ללן. מהיכן אני אמור להתקן את הלן?? בנוסף במפרט רשום 120 גיגה אך בפועל יש כ105 האם זה נורמלי?? האם המפרט ניתן באמת באלפי ביטים ולא בהגרות הפורמליות של גיגה (1000מול 1024)?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  6. היי קניתי את המוצרים הבאים Intel® Core™ i7-5930K Processor GIGABYTE X99 Gaming G1 WiFi Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in) Crucial 16GB DDR4 אני רוצה להמשיך את המחשב זה מה שחסר לי מארז איכותי ושקט ומרווח אולי FULL ATX מאוור איכותי למעבד ספק כוח מספיק חזק כרטיס מסך ממוצע רק להצגה בפוטושופ ד. קשיח נראה 2 TB צורב . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד לא נכבה ב) במידה והמחשב מיו…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  7. מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by א,

גג שבגג עד 2500. לשימושי אינטרנט ואופיס, שום דבר מעבר מסך 15.6 ראיתי שיש מחשבים ניידים שבאים עם ווינדוס או עם אופיס, אז זה מיותר מבחינתי אם זה מוסיף במחיר תודה עריכה: ראיתי שיש שאלון כדי למקד את הבקשה. כל שאר הנתונים לא מעניינים אותי. פשוט המקסימום שאפשר להוציא בתקציב הזה. עריכה2: לאחר שיטוט קצר הגעתי לזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=5783 מעבד i3 3 שנים אחריות מסך 15.6 יש רעיונות יותר טובים?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  9. המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנה וחצי כך שאני צריך קצת רענון וכו'.. המחשב מיועד לאח שלי, לשימושים כלליים כלומר אינטרנט, הורדות, סרטים, שימוש משרדי וכו', בלי משחקים (=> כרטיס מסך מובנה) המחשב אמור להחזיק לטווח ארוך (כמה שנים לפחות) יש לי כיוון כללי אבל אני אתן לכם לתת לי מפרט כדי לא "להשפיע" על שיקול הדעת, ואח"כ אני אתיחס לכל פריט אם יש צורך בחריגה מהתקציב שתתן תמורה משמעותית אז זה אפשרי.. אבל רצוי שלא כמובן. (ורצוי להגיע לאזור ה-2500 ולא 3000 אם זה אפשרי) פרטים: לא כולל מסך, רמקולים ומערכת הפעלה סט מקלדת/ עכבר אלחוטי הארד דיסק גדול (מאד) - כנראה שניים של 320 או של 500 (יתכן שיהיה RAID, אני צריך לבדוק את זה.. הבנתי שזה מיותר לשימושים האלה) לא יבוצע אוברקלוק מ…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  11. יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.

12. מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל : לוח אם Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות : זיכרון למחשב G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים : Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארזים : Sohoo M501 Mid Tower ATX Case Black With PSU ההתלבטות האמיתית שלי היא האם אני צריך גם כרטיס מסך חיצוני כדי להריץ סרטים ב-1080p על מסך של 32 אינץ' או שהכרטיס מסך המובנה של המעבד מספיק. איך אני יכול לדעת?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by talevi83,

היי חברים, אני צריך להרכיב מפרט לגיימינג בתקציב מנייטורי, מקווה שתוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא יודע לאיזה משחקים המחשב מיועד, אבל אני מאמין שלא לרציניים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי איך להשיג את המידע, אני…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למורה, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה קל ככל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

15. Started by avi2014,

מחיר עד 7-7.5 כולל lcd 17 לפחות (מתאים למשחקים.) רצוי כרטיס של ati. לא רוצה מארז של hec (יש לי ניסיון איתם פשוט איומים!! עושים רעש של טרטור ונראים איום!)( המארז שהיה פה בביקורת יתקבל בברכה! מעבד amd וללא ציוד הקיפי חוץ מצורב dvd ולאובר קלוק קל/בינוני. תודה! **שתיהיה חנות מהצפון..נעה פנדה וכו'..

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  16. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 958 צפיות
  17. הפנו אותי לפה לעצות במפרטים. אני לא הכי מבין בשמות וחלקים, חבר חיבר לי את המפרט, אז אם תוכלו לרשום את השם המלא אני נורא אשמח. זה המפרט: כנראה שאני אשנה לradeon. עצות ושמות מלאים יתקבלו בברכה. (: תודה רבה. המחשב הוא למטרת משחקים כבדים. זקוק למסך, אך לא חובה לרשום מקלדת ועכבר. וכן, אני לא יודע להרכיב מחשב כך שאני צריך להביא את המפרט הזה למקום שבו הם יזמינו את החפצים וירכיבו שם.

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  18. שלום יש לי מעכת משנת 2010 שעלתה לי בזנו 6500 אלף שקל רק המערכת עצמה ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור תמחשב יש לי מעבד I 5 750 לוח אם H55 ספק כוח טרמלטיק 550W מארז V3 של טרמלטיק כונן אני ישאר עצלי וגם דיסיק קשיח של 1.5 טרה כרטיס מסך GTX250 זיכרות 4 ראם כמה אני יכול להרוויח על המחשב? ישמח לתשבות בברכה מתן

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  19. שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by afff,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה 2600-2800 חשוב לי שהמחשב יריץ סרטים ומשחקים חלק משחקים כמו פוטבול מנגר 2011 ושיעבוד ללא תקיעות! שהמחשב ייקנה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  21. Started by Kobi_4,

ראיתי היום את ה1330 מחשב מדהים אין ספק שבעיצוב DELL שיחקו אותה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330.htm

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. הכל, מכבד לקל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחפש מקלדת. שקטה יחסית ועם כפתורים שטוחים (כמו בלפטופים). אחת לא גימיקית או יפה משהו מיוחד אבל טובה למשחקים, עם קליק נעים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by king-bob,

היי, יש לי שאלה. אני מעוניין במחשב נייד, עדיף מתחת ל-2600 שקל ומעל ל-10.1 אינצ'. אני סטודנט והשימוש העיקרי שלי בו יהיה לאופיס. הסוללה חשובה אך 6 שעות יספיקו לי. התלבטתי לגבי ה-asus 1101 אחרי שויתרתי על ה-1005 בגלל גודל מסך, אך נשמע שהוא מאוד איטי ומתקשה אפילו בהרצת ישומים פשוטים. ל-1201 סוללה חלשה מדי. מצאתי את הנייד הזה, 1410 של אסוס, וקראתי עליו ביקורות טובות. מצד שני הוא לא מיובא באופן רישמי לארץ וניתן להזמין אותו רק מהחנות הזאת. http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1670 האחריות שהם מציעים היא של מעבדה ולשנה. מנסיון שלכם עם אחריות של מעבדה ועם מחשבי אייסר. האם זה "סיכון"? במידה וכן, האם יש מחשב במחיר ורמת ביצועים דומה שכן מיובא לארץ ומגיע עם אחריות? (מצאתי רק טו…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. וזאת ללא עזרה מכרטיס מסך, מקסימום כרטיס מובנה של אינטל או זה שבא בתוך המעבד. *בעיקר עם I3 מספיק או שצריך I5.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  25. אני רוצה לקנות את DV5T עם ה-T9400 וה 9600M GT מחו"ל . האחריות היא רק לשנה ואין תמיכה במעבדות HP בארץ ולכן ישלחו את זה לחו"ל על חשבוני . יש לי כמה שאלות כדי להתיר את הספיקות . האם בעתיד הקרוב יגיעו לארץ מחשבים חדשים כך שHP תתמוך בדגם זה ? האם אפשר להסתפק באחריות הזאת? (אני לא מבין בתקלות במחשבים ניידים , אני לא יודע כמה עולים התיקונים בדרך כלל ומה התכיפות של הבעיות ) אם מישהו יודע מניסיון כמה עולות השליחות האלו לחו"ל ? אחריות של מחשבים ניידים זה הכרחי ? משתלם? כדאי? תודה מראש , דוד .

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.