עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amir1975,

שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה. הצרכים שלי הם בכללי - עבודה בסביבת office (כולל מצגות ב powerpoint) ,אפשרות לראות ולערוך (בסיסית) סרטונים למצגות. המחשב צריך להיות יחסית קל ונוח לנשיאה. מבחינת מחיר - עד 4000 ש"ח. תודה רבה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kazzak,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים מעבד Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם P7H55-V (של אסוס) זיכרון 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסק קשיח Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS אין לי צורך בעכבר, מקלדת רמקולים ומסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של רדאון אבל אני לא יודע איזה יתאים לי (לאו דווקא HD ורצוי שיתאים למסך הישן- חיבןר רגיל) מחיר גג לכרטיס מסך- 1200 אבל לא חייב לנצל הכל. צריך להתאים למעבד וללוח אם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dr computer,

מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8V-E SE (s939) VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3457 ¤ איך המחשב לתקציב הזה?? והאם אפשר למצוא יותר טוב אם כן תרשמו איזה מפרט וכמה עולה עריכה: זה לפי דעתי המחשב הכי טוב במחיר הזה אם יש הצעה אחרת אז תציעו

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by RazorJunior,

אוקי אני מחפש בשביל חבר שלי עד 3500-4000 ש"ח התקציב והמטרה העיקרית היא משחקים, גם הרבה סרטים. זה מה שאני הצעתי לו: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL Samsung 512MB PC3200 WD 80GB SATA 8MB-CACHE 7200RPM Hercules 3D Prophet 9600XT LG DVD 16x48 +מארז, ע"פ טעמו... סה"כ יצא3700 מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפור? או הצעה חדשה? תודה נ.ב.: לא צריך מקלדת, עכבר, ומסך, המחשב מתחבר קבוע ל TVOUT TOSHIBA 43"

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ran24,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בתקציב של עד 8K (גמיש) דרישות וצרכים: - עבודה עם Autocad, Photoshop, Illustrator בצורה חלקה ומהירה!! (ללא עבודה בתלת מימד) - מסך גדול, לפחות 16 אינץ, עדיף יותר. - דיסק קשיח של מינימום 500GB. - צורב (אין צורך בצורב DVD). - יציאות DVI ו- HDMI - Bluetooth - אין צורך באחריות בינלאומית, אחריות מקומית בהחלט מספיקה המחשב הולך להתנייד בעיקר בתוך הבית ולכן משך חיי הסוללה ומשקל המחשב לא כל כך רלוונטים לבחירת המחשב. הדרישה הכי חשובה מהמחשב היא מהירות עבודה. אני זקוק למחשב שיריץ בצורה מהירה מאוד את התוכנות שציינתי למעלה (בעיקר Autocad) גם בעוד שלוש שנים. אני לא יודע אם תוכנות מהסוג הנ"ל דורשות כרטיס גרפי ייעודי, אם כן אז יש להוסיף למפרט. אנ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by lompy,

זקוק להמלצה למחשב נייד לשימושי אופיס,אינטרנט והכי חשוב MATLAB קיימת אפשרות בזמן הקרוב לקנות מארה"ב לקחתי לדוגמה את LENOVO N100 שעולה בארץ 5600 שקל ובארה"ב אפשר למצוא אותו ב 2000 שקל פחות!! הבנתי שבארץ משלמים רק מע"מ ועוד אפשר לקבל החזר מס על המע"מ שלוקחים לי בארה"ב וזה יוצא ממש משתלם אם זה ככה אז קודם כל אני רוצה לדעת עם זה נכון חוץ מזה המלצה ללפטופ בארץ במחיר הזה או מארה"ב במחיר הזה וזה במידה ויש אחריות בינלאומית שאפשר לממש אותה גם בארץ אני ממש אודה למי שיכול לעזור ויש לו נסיון בזה כי אני לא מבין בזה כלום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: תקציב: 3500 ש"ח (בלי חריגה) זמן אחריות: 3 שנים (לא פחות משתיים) + עדיפות ללקיחה והחזרה מבית הלקוח. גודל כונן קשיח: אין חשיבות מיוחדת, 500 GB יספיקו גודל הצג: 15 או 14, עדיפות ל14 כרטיס גרפי: לא צריך משהו בשמים, אבל שיספיק למטרות השימוש שלי. מטרת השימוש: עבודה משרדית,אינטרנט, צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FULL HD), מחשב לסטודנט, שיהיה גם נוח לניידות, בסגנון ULTRABOOK. אפשריות נוספות: שהמחשב יהיה עמיד, בלי יותר מידי פלסטיקה. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4 ...כל החדשים שדורשים מחשב חזק ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך חדש ...בתוך התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא שידוע לי 5. עד כמה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם סוללה של 6 תאים 48W/HR מספיק טובה? אני שוקל לרכוש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2956 אלא שרק ההספק סוללה מפחיד אותי מכיוון שבזה אין לי מושג...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, השימוש העיקרי שלו בשנה הקרובה לשמש כציוד קצה לבחינות מעבר הראשונות של מייקרוסופט וסיסקו וכמובן לפעולות שוטפות בסיסיות, האם מישהו מכיר דיל טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כונן אופטי (צורב)…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by gotex,

שלום חבר שלי צריך מפרט ב3000 הוא לא אוהב משחקים אז אני מעדיף שתשקיעו יותר במעבד וזיכרון מאשר בכרטיס מסך אני צריך מעבד לוח זיכרון כרטיס מסך ואני צריך שהמחשב שלו ייתמוך ב 5.1 וויהיה לו היתחברות לרסיבר או שזה יבוא אם הלוח או כרטיס קול נפרד ו cd פשוט מעדיך חנויות מהצפון

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש קצת עזרה עם מערך רשת ביתית. אני מחפש להרכיב מערך של שני שרתים (או יותר אם בפורם פקטור אחר) (תקציב גמיש) אשר יתחברו ביחד כ CLUSTER, אני מחפש להרכיב משהו כזה כדי להפשר לערוך סימולציות RF וחישובים מתמטיים מורכבים בזמן קצר ככל האפשר. העניין הוא שאני לא תמיד יכול לעבוד מול המחשב (פעם בשבוע ליום אחד במקרה הטוב) ולכן אני צריך גישה מרחוק. כמו כן אני צריך בסביבות ה 2~4TB של איחסון שאפשר לגשת אל מרחוק. בגלל שהכול יחובר לרשת ואני צריך מקסימום הבטחה (מעדיף ציוד של סיסקו - מכיר את IOS מקרוב) אם מישהו יפרוץ את הרשת ויגנוב את קבצי העבודה כל הכסף שיושקע בציוד ירד לתמיון. אין לי מושג בשרתים ופיירוולים מומלצים לכן אני צריך את עזרתכם, גם אם ציוד זה משומש אני צריך מקסימ…

14. Started by fastidious1,

הגעתי ל2 דגמים אחרונים שעולים אותו מחיר http://ksp.co.il/?uin=16274 DELL VOSTRO היתרונות סדרה עיסקית - יש עליו המלצות טובות ברשת אומרים שהוא בנוי טוב יש לו תאורה במקלדת(טוב להרצאות שהרבה פעמים חשוך - נוח להקליד) יכול להגיע עד ל16GB RAM מהירות Hard Disk 7200 Rpm יש יציאת msata ככה שבעתיד אני אוכל לשלב SSD http://ksp.co.il/?uin=16360 SAMSUNG יש לו 8 ראם ולא 4 כמו בדל הכרטיס מסך קצת יותר טוב(יש לו 2 גיגה זכרון גראפי בניגוד לגיגה בדל) יכול להגיע עד 8 GM RAM מקסימלי מהירות Hard Disk 5200rpm אני לא יודע אם יש יציאת msata איך אפשר לברר ? שימושים שלי - תכנות(בקרוב סטודנט שנה א' מדמ"ח) אינטרנט(עבודה עם לפחות 10-15 טאבים) ומידי פעם גיימינג קל(בעיקר פיפא) השאלה מה עדיף ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום כנראה שהמחשב שלי הלך לעולמו ולא שווה להשקיע בו תיקון ולכן אבקש מכם להרכיב לי מפרט שיתאים לתקציב (אפשר לחרוג אם זה משתלם לדעתכם) אני ממש לא בקיא במה חדש ומה כבר לא קונים .. התקציב הוא כפי שכתבתי בכותרת סביב ה3000 חשוב לי שהמחשב יריץ את כל המשחקים החדשים בשוק בצורה סבירה שתהיה פה אופציה לשדרג ויהיו מספיק חריצים להוסיף דיסקים קשיחים למקרה הצורך וכד' המחשב נמצא אצלי בחדר שאני יושן בו והשקט חשוב לי .. אני לא מבין בOC וכנראה שאני לא אשתמש בזה . ציוד היקפי לא צריך ,יש לי מסך 931BW של סמסונג 19 אינץ רחב כמובן אבל יכול להיות שבעתיד אני אשתדרג ל 22 אינץ' . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק אז אם אשפר להכניס במפרט כרטיס קול נחמד שיתאים להם . אין צורך בצורב ובכונן רגיל. שיתמוך בת…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. סורי מראש על השאלה הדבילית. פשוט לחבר שלי יש מחשב נייד ואנחנו רוצים לחבר את המחשב לTV ולצפות בסרט, אך יש מצוקת מקום וצריך לשים לשים את המחשב בצורה המקופלת שלו אלייד המחשב. איך עושים שהמחשב הנייד לא יתכבה או יכנס STAND BY ברגע שמקפלים אותו ושהיה יהיה אפשר לנגן סרט כשהוא מקופל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בעיקרון, המחשב אמור להיות מיועד נטו לגיימינג כבד, כמובן שאשמח לראות גם סרטים וסדרות באיכות טובה מאוד.ארצה שיהיה אפשרי לשפר אותו בעתיד.שמתי לב גם כן שהוא לא שם לי פה מקרר מארז. מה לגבי זה?עוד שאלה חשובה לי- TMS או KSP?תודה רבה מראש. https://i.imgur.com/pGWhgkk.png

18. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, לצפייה בסרטים ומשחקים. המחשב צריך להריץ משחקים, לא כבדים במיוחד. אני רוצה מחשב עם מעבד sandy bride. יכול להיות i3 או i5. כרטיס מסך לא מובנה. דיסק קשיח של לפחות 320 גיגה, רצוי שיהיה 7200 RPM גודל מסך 15.6 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by psychuil,

יש לי כרגע sony vaio vgn-fe660g עם 1GB זכרון. במפרט הטכני שלו (http://www.docs.sony.com/release/specs/VGNFE660G_mksp.pdf) כתוב שהוא תומך עד 2GB ושהמהירות של מה שיש לי זה 533. 1. האם יש אפשרות להרחיב ליותר מ2GB? אולי עם איזה עדכון ביוס? 2. האם אני יכול לקחת כל סטיק DDR2? כי אני לא מוצא יותר מדי זכרונות של 533, אלא בעיקר 667 או 800. יש בעיה להתקין 800 נגיד?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. להלן מפרט שבניתי תוך כדי התבוננות והשוואה במפרט המצוי ב-KSP, אשמח לקבל חוות דעת לגביו: מעבד Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3, Tray - 1550 קירור מעבד Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler - 485 לוח אם Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E - 1780 זכרון G.Skill 4x4GB DDR3 2133Mhz Ares Quad Channel CL9 - 790 כ.מסך Gigabyte HD 6850 OC - 770 דיסק קשיח D Caviar 1TB, 64MB SATA III - 480 כונן SSD Corsair Force Series 3 60GB, SATA III - 365 צורב DVD Asus DVD+-RW x24 SATA - 140 כרטיס קול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 - 320 ספק כוח Corsair TX 750W - 625 מארז …

21. שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ LENOVO T400, ויש לו מטען של 20 וולט שיכול לספק 4.5 אמפר (כך כתוב על מטען). האם ניתן להשתמש במטען שנותן 20 וולט ורק 3.5 אמפר, או שזה יגרום נזק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. דרוש מחשב לסרטים לילדים ולניגון מוסיקה וכד' כולל ציוד היקפי בסיסי. (מסך, מקלדת ועכבר) (בדקתי בפוסטים בשבועיים האחרונים ולא מצאתי משהו שיתאים...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VLC Winamp :-) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאיל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, אני צריך מחשב לאמא שלי, אז כל מה שנדרש הוא: 1. מהירות סבירה באינטרנט, עבודה משרדית וסרטים. 2. מחיר - עד 1600 ש"ח. 3. שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים. 4. קצת שקט (בסקלה של 1 עד 10, שיהיה 5). לא מתוכנן OC או שום דבר מסובך. הרכבתי את זה, אשמח לתגובות לפני שאני רוכש אותו: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪225 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nissim29,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב ג 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ', עדיפות למחשב לא כבד מדי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה window…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים