עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כונן אופטי (צורב)…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אהלן, אני רוצה שתתנו לי הצעות בקשר למחשב גיימינג. עד 4.5K כולל מסך, ווינדאוס, מקלדת, עכבר. אני רוצה להריץ על MAX משחקים כמו באטלפילד 3, GTA4, CS:GO, ASSASSINS CREED 3... בקיצור מחשב חזק מאוד ומשחקים עתידיים על אולטרא או מדיום..... רזולוציה FULLHD (כולל מסך FULL HD). ראיתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מחשבים חזקים עם 660GTX, אינטל I5, האם אפשר עוד קצת למתוח את הגבולות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by matanco3,

היי זה המפרט הסופי שהגעתי אליו אם יש הצעות לשיפור או דעות אני אשמח לשמוע... המחשב מיועד לגיימינג כבד יש לי מסך 24 אינץ של סמסונג והמחשב יהווה גם כטלוויזיה (יש לי כבר כרטיס טלוויזיה) השקט מאוד חשוב 8 מ10 בגלל זה הקירור הטוב שבחרתי... Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Intel Whitesburg DP55WB LGA1156 SAPPHIRE RADEON HD5850 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE LANCOOL PC-K56WB HEC WIN+ 550 550W RETAIL G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK קיבלתי הצעת מחיר מנעה מחשבים בסך 5035 ש"ח...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Oren Reuven,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מידי פעם תכנות בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, MATHEMATICA אבל ממש קצת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכיוון הוא לחדשים, COD החדש, BATTLEFIELD החדש, CIVILIZATION החדש ועוד שיצאו במרוצת הזמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

5. Started by naoriko,

שלום יש לדודה שלי מחשב נייד של פוג'צו נהרס לה המטען והיא קנתה מטען אוניברסלי וההספק של המחשב זה 10.8 וולט והיא נתנה לו 24 ונשרף הספק הפנימי ואני רוצה לדעת כמה בערך עולה לתקן את זה..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מעבד : Intel \ E5300 \ Q8200\ E7300 קירור מעבד : Thermalright SI-128 SE +Nanoxia Super Silent Fan לוח :BIOSTAR TPower I45 זיכרון יחידות Super Talent DDR2 4Gb 1066Mhz : X2 דיסק קשיח :1TERABYTE HD103UJ Samsung כרטיס גרפי : TWINTECH 9800GTX (+) PLUS \ Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 1GB DDR5 \ ASUS HD4830 512MB DDR III צורב : LG H62N SATA DVDRW מארז : NZXT Tempest AirFlow King \ Coolermaster Centurion 590 ספק : SeaSonic 400W SS-400ET-APFC \ FSP BLUESTORM II 400W הסכום כנראה יהיה בסביבות ה2600ש"ח המחשב יקנה דרך אישתו של אחי בחברה שלה ככה שהתקציב אינו ברור כולכך. אם אפשר המלצה למקלדת USB שקטה ככול האפשר שתהיה נוחה כמובן ותתאים לגיימינג. המערכת המורכבת פה מתאימה לC@ ב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן! לאחרונה הלך לו לגמרי מחשב ההורדות שבבייתי. זקוק להמלצתכם למפרט חדש לטובת מחשב שתכליתו חיבור לאינטרנט והרצת תוכנת הורדת קבצים. לא מיועד לשמש לשום דבר אחר פרט לזה. כן חשוב לי שיהיה מספק מקום (HD) ושרוחב הפס להעברות יהיה מהיר ככל הניתן. אם אפשר מארז קטן אז מה טוב.. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב ושאר אביזרים חיצוניים. אשמח לקבל הצעות עד איזור ה 2000 שח (אם צריך לעלות מעט אין בעיה) ספק כוח אגב יש לי לשים בו (אחד של seaSonic של 430W, לדעתי יספיק.. לא?) בברכת חג שמח!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. דרוש מחשב לסרטים לילדים ולניגון מוסיקה וכד' כולל ציוד היקפי בסיסי. (מסך, מקלדת ועכבר) (בדקתי בפוסטים בשבועיים האחרונים ולא מצאתי משהו שיתאים...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VLC Winamp :-) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאיל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by orses,

Athlon 64 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders SONY 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 5012 יש לי כמה שאלות 1 הלוח אמ הזה טוב? יהיו לי אפשריות לשדרג בעתיד או שיהו לי אם זה בעיות? 2 הכרטיס מסך מתאים ללוח אמ? 3 השאלה הכי חשובה המכיר סביר ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. להפעלה ביתית לצפייה בסרטים והפעלת אופיס ואינטרנט (לא לגיימרים!) מסך 15 אינצ' כולל DVD משקל עד 3 קילו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום, האם במחשב בו כנראה אתכנת קצת, יש לשים לב לדגשים מיוחדים בעת בחירת הרכיבים? שאלה נוספת - אבא שלי רוצה לקנות במקום כונן קשיח - מחשב נייד ולחברו למסך. אני חושבת שהביצועים ירדו והמחיר יעלה. הוא טוען שלפי המוכר בחנות אכן המחיר יעלה קצת אבל הביצועים לא ייפגעו, והמוכר אומר ש"כיום כולם קונים נייידים". נשמע לי ממש שטויות אבל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי זה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בייתיים, פיתוח (JAVA בעיקר), הורדות (המחשב הנוכחי שלי מגיע ל100% CPU ביוזנט) ומשחקים ברמה בינונית+ (בעיקר משחקי תפקידים וSHOOTERS לא חייב ברזולוציה מקסימלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER2 לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X105…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. נוקה ומאז לא נמצא בשימוש, נשארה לו אחריות לחודשיים ואין תקלות. המפרט: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz 2 mb Asus P5B-VM DO Kingston ValueRam 1GB DDR II 800 Sapphire ATI Readon HD 3870 512MB DDR4 WD3200-320GB 7200 RPM Asus DRW DVD RW x20 Thermaltake SopranoRS 101 Middle Tower Sereis Black Case With window no PSU VG 7000WBS ThermalTake TR2 550W Silent PSU Thremaltake Golden ORB II תקנו אותי בבקשה אם השמטתי משהו. תודה מראש,שרון.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חבר'ה. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש וחזק. היות והמחשב הקודם שבניתי כאן (P4 2.8 קשישא) עדיין עובד ומחזיק יפה מאוד WIN 7 (לאחר מס' שדרוגים), החלטתי ללכת על מפרט חדש ללא פשרות. 1. נתחיל בכך שאני מחפש מחשב שייתן ערך גבוהה למחירו, כלומר אין צורך ברכיבים יקרים שייתנו תוספת ביצועים קטנה. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח, ללא חריגות, כאשר במחיר זה אני כולל גם מסך, וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. 2. שימושים צפויים - תכני HD (כולל עריכה וקידוד), משחקים ב-FHD (ע"ג טלויזיית LCD 46"). המחשב מיועד להריץ את כל סוגי המשחקים בהגדרות בינוניות-גבוהות, ברזולוציות של 1680x1080 ו-1920x1080 3. ציוד היקפי נחוץ - מסך 22" וסט מקלדת ועכבר. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 6. חשיבות השקט - 7 7. בשלב ראשוני …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by miim17,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. דרושה המלצה למחשב נייד מתוצרת לנובו בלבד (בבקשה לא להציע חברות אחרות). גדול מסך 15.6 לשימושי אינטרנט. תקציב בכותרת.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום, בקרוב אתחיל ללמוד לתואר שני ולשם כך אני צריך מחשב נייד. התקציב שלי הוא לכאורה לא מוגבל אך יש לי רצון להישאר בגדר של הוצאה שקולה לתמורה של מחשב טוב. שירוץ חלק ונעים ל3 4 שנים הקרובות. הצרכים שלי הם פחות או יותר תוכנות אופיס לכתיבה, דפדפן בעיקר לחיפוש מאמרים ומקורות ותוכנות נוספות כמו זום וכדומה. המחשב לא מיועד לעיצוב גרפי או כתיבת קוד. בשאיפה שלי המחשב יהיה בגודל בינוני, אני מניח בין 14 ל-16 אינץ? אשמח אם תכללו בחבילה גם windows 10 אין דרישה מיוחדת לגבי אורך הסוללה, רוב הזמן ימצא ליד שקע, אך במידה ונתקעתי במקום נידח ללא שקע, אשמח שתהיה לי האפשרות לעבוד וללמוד כ-3 שעות +-. המשקל של המחשב לא מהווה בעיה. מסך מגע ממש לא קר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by maorwtf,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפייה בסרטים, הורדות. חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכל חוץ ממעד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6.…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 7omaHawk,

הרכבתי מפרט כולל מסך. דעתכם על המפרט + הצעות לשיפורים\שינויים יתקבלו בברכה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 350 1 350 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E 1090 1 1090 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM 8MB SATA II 380 1 380 מארזים? Price Units Total 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Black 220 1 220 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 740N 17'' LCD 8ms 1220 1 1220 Total price 4370 ¤ …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by אוריאל רוזנברג,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בא לי קצת לשדרג את המחשב שלי ושקצת יהיה לי גאווה,בקיצור הנה החלקים שאני בונה עליהם: PowerColor ATI Radeon X800GT 256MB 256BIT Twinmos 1GB (512MBX2) Speed Premium DDR 3500 Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply ASUS P5LD2-VM 945G מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לאחרונה התלבטתי על מחשב נייד עדין לא החלטתי עם ללכת על מחשב נייד ולכן ארצה לראות הצעות למחשב נייד אז מי שראה פוסטים על מחשב נייד אני עדין לא סגור על הנושא ובודק אופציה שניה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית משחקים קלים עבודה סרטים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני פרילנסר מעבודה לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו football manager -מהי הרזולוצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אהלן לפטופ/מיני-לפטופ לתכנות קל וMySQL. איך המיני-לפטופ הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9904&perur=4 באמת לא חשוב הגודל..העיקר שירוץ בצורה חלקה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by omfglol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח - רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים