ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות ולימודים (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? לא משנה אבל רצוי רזולוציה נוחה לעבודה במספר חלונות, 13 או 14 או 15 נראה לי יתאים. * משקל רצוי? עד 2K בסופי אחרי הכל אבל כמובן שעדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן נדרש בסביבות ה5-6 שעות, מאמין שבתקציב כזה קיימים מחשבים כאלה, אם לא אז 4 כברירת מחדל אבל כמובן שרצוי לפחות 5. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G * צורב DVD? כמובן, לא משנה חיצוני או פנימי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל לפחות 3 שנים עם אחריות בבית הלקוח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או LG אשמח ל4G זיכרון RAM אבל יכול להסתפק גם ב2…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכל האנשים הטובים שנכנסו לעזור הגיע הזמן אחרי 7 שנים לקנות מחשב חדש סוף סוף הבעיה היחידה היא שאין לי מושג בחומרה יש לי כיוון כללי לגבי המחשב שאני רוצה אבל יש עדיין שאלות ואני עדיין פתוח להצעות במקרה ואני טועה לגבי כמה דברים אז ככה מטרת המחשב היא משחקים, כמה שיותר כבדים (מוכן להסתפק בשלה אחד מתחת לפרטים הכי מטורפים, אבל תמיד עדיף שגם בהם זה יעבוד חלק ^^) ועבודה עם שפות תכנות, בעיקר C ו JAVA התקציב הוא עד 4,500 ¤ (במקרה הכי הכי גרוע שזה הבדל של כמה מאות שקלים שמפרידים בין 2 עולמות שונים של חוויות בגלל חלק אחד אז אני מוכן גם להוסיף עוד קצת) אני מאוד מתלבט בין מעבד עם ליבה כפולה לבין מעבד עם ליבה מרובעת ובאיזה מהירות כדאי שיהיו הליבות (יש העדפה ל Intel) מה …
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עבור גלישה ברמה בסיסית, כלומר דפדוף באתרים, הורדת סרטים ומוסיקה, שיחות וידאו בסקייפ ומסנגר.ולכן שתי שאלות : האם המחשב הנ"ל טוב לשימושים שלי ? האם אפשר לקנות מחשב טוב יותר בתקציב של עד 2300 ש"ח ? SAMSUNG RV511-A03IL מערכת הפעלה:Windows 7 Home premium 64Bit מעבד: Intel Core I3-380M 2.53GHz . זיכרון: 4GB DDR3 כונן קשיח: 320GB כונן אופטי : Super Multi Dual layer כרטיס מסך : Intel GMA HD Shared כרטיס קול: HD (High Definition) Audio כרטיס רשת: GigaBit Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n BlueTooth 3.0 מסך: LED "15.6 מצלמה מובנית : קיים רמקול: רמקולים סטריאופוניים 2X1.5w מיקרופון מובנה סוללה בעלת 6 תאים – עד 10 שעות עבודה 3 חיבורי USB2. כניסת VGA , יציאת אוזניות , יציאת…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון מחפש 5-6K, חריגות קלות זה סביל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח משחקים (Unity) 3 מסכי HD מסטרים תוך כדי פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win10, לא משנה home/pro הרכבה…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים קליל (אסטרטגיהCS WOW), ועבודה יום יומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS WOW כאלה לא ממש כבדים ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד ibm thinkpad 1834 r50e עם שידרוג קטן לזיכרון ל-2 ג'גה רק 300HZ כרגע מותקנת מערכת ההפעלה XP. והמחשב עובד לא רע. האם מומלץ להתקין WINDOWS 7 ? המחשב יעמוד בזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה במפרט. אני מעוניין במחשב לעבודה בעיקר עם פוטושופ ולייטרום תחת חלונות 7 64 ביט. אני מעוניין גם במעבד עם אפשרות טובה לO.C ושנותן תמורה טובה לכסף (לא 50% תוספת כסף בשביל 10% ביצועים). לדעתי ה750 יותר מתאים לי מ860, הלא כן? אשמח לעזרה בבחירת לוח שמתאים לצרכי, קירור טוב להמהרה, 8 גיגה זכרון, ספק, מארז, צורב, דיסק 1 טרה, כרטיס מסך (לא למשחקים) שיתמוך במסך 24",בתקציב של עד 3.5, גג 4 מבחינת מארז, אני מחפש משהו קטן אבל שעדיין יהיה אפשר להכניס את הקירור, 3 דיסקים וצורב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המחשב לא מוצע למכירה ! מישהי שאני מכיר מוכרת אותו לבת דודה שלה, והיא רוצה לדעת כמה הוא שווה. המחשב: LG E300 Intel T2390 ATI Redeon Xpress 1250 2GB DDR2 דיסק קשיח - 500GB של WD חדש המחשב כבר לא באחריות. הבטריה שלו מתה. כמה הוא שווה?
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה ? התקציב הוא 4500 אם סטייה של 100 שקל המחשב מיועד לגיימינג תודה
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2942&products_id=22470&PHPSESSID=5459d909c00105312d5cafe5d5483c8a
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט לעריכת תמונה ווידאו. שימוש בתוכנות כגון Adobe Photoshop, Premier, Avid, autoCAD, Solid Works... התקציב הינו עד כ5,000 שקלים. אשמח גם לדעת אם ישנו צורך להקצות סכום נוסף עבור השימושים הנ"ל... מילאתי גם את השאלון בסטיקי החוקים:
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי צהריים טובים. אז ככה קרוב לדיי הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד, החלטתי לקנות מחשב נייד קל משקל שאוכל לסחוב לעבודה וללימודים, אבל הוא צריך להיות יחסית חזק. פה מתחילה הבעיה בין איזון בין החוזק למחיר, מחשבים שאני רוצה לקנות עולים בסביבות ה- 8K, התקציב שלי הוא 6 K עם חריגה קטנה פה ושם. אחרי חיפושים נואשים כבר, הגעתי לשני דגמים : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm (מצאתי גם סקירה שלו http://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-E6400.11120.0.html) ו- http://www.dagesh.co.il/HTMLs/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_LG_R410-P18.aspx?c0=14714&bsp=12506&bss313=12248 עכשיו יש לי גם כמה שאלות והתלבטויות, אני לא משחק משחקים, אבל מריץ ועורך…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט לעבודה משרדית וקצת למשחקים עד 2500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 250 ש"ח. "חשבתי על הכרטיס מסך 9800GT הכי זול שיש בשביל ה"קצת משחקים". ומשהו חשוב מבחינתי זה שהוא יהיה שקט. אני לא מדבר על קירורים של מאות שקלים, אבל לדוגמא שהמארז יהיה עם מאווררים שקטים יחסית, ואם צריך קירור מיוחד בשביל המעבד ב-100-150 ש"ח בערך אז אין בעיה. תודה! רועי.
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
Whitebox, נייד של חברת CLEVO. תאור מוצר: לוח אם מדגם 945G של חברת אינטל. מעבד כפול ליבה מדגם CORE DUO 1.86MHz NAPPA זכרונות מהירים ביותר 533MHz. מפרט מוצר: מסך: 15" TFT WXGA מעבד: INTEL CORE DUO NAPPA 1.86MHz לוח אם: INTEL 945G ICH7M כרטיס מסך: Intel GMA 950 זכרון: 1GB DDR2 533MHz צורב: DVD-RW X16 דיסק קשיח: 80GB SATA II רשת: 1GB PCI Express אלחוטי: Intel Trimode 54mbps Wireless G FR: קורא כל כרטיסי הזכרון SD MMC FLASH יציאות: S-Video, 56k, LAN 10/100 , Express Card minPCI, SPDIF, 3 x USB2, VGA mini firewire, Flash card-reader משקל: 2.2 ק"ג. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בבית, לכן בנוסף נרכשו: דיסק קשיח חיצוני WD COMBO 250GB USB2.0/FIREWIRE WDXB2500JBRNE…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עד 5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא ביתי, אבל צריך שיוכל להריץ אפטר אפקטס, פוטושופ ואדובי פרימייר בצורה טובה/סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת מחשב בחנות ווינדוס 10 …
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ ושמתי לב שיש מעבדים בכל מיני לפטופים עם מהירות בסיס נמוכה. למשל הלפטופ הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37502&site-search=dell מהירות הבסיס שלו היא 1.3 GHZ והיא יכולה להגיע עד 3.9 ghz. האם זה אומר בפועל שרוב הזמן המחשב שלי יהיה בעל מהירות נמוכה? במהירות נמוכה אני מתכוון לאיך המחשב מגיב. האם הוא זריז בפתיחה של תוכנות, חלונות סייר קבצים וכו', או מתעכב והכל איטי יותר? האם בתוך התוכנות עצמן הוא יהיה זריז או איטי יחסית? (ראוי לציין שרוב הזמן לא עושים במחשב שימוש כבד, אלא סתם עריכה בלופה, אינטרנט, ג'ימייל וגם זום מדי פעם (ולעיתים רחוקות גם קצת פרמייר)) להשוואה, יש לנו לפטופ שנקנה לפני 9 שנים (dell …
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
- 3 followers
-
-
אני גר בחולון, אך גם חנויות בראשון ובת ים יתאימו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, ושימוש ב-VISUAL STUDIO א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.לא מובן מה הכוונה לאפליקציה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).שימוש ביתי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג * באיזה סוג משחקים תשחקו?cod6,2k10 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 המפרט נראה לי קצת מסורבל... אין הסבר בדיוק לגבי המארז-ספק... והטבלת שדרוגים בכלל מוזרה יש למישהו מושג לגבי האמינות של החברה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, BF, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי. אני מתחיל להרכיב מפרט מחשב. יש לי מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס מסך, ספק כוח ו- HDD. אני רוצה שזה יהיה קומפקטי (עדיין תומך כרטיס מסך נפרד עד 28 ס"מ) מבוסס AMD RYZEN 3600. טוב למשחקים ופיתוח תוכנה. כרגע הגעתי למפרט: AMD RYZEN 3600 מארז NZXT H200i. (יש אלטרנטיבה טובה יותר בגדלים האלו?) זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB בלוח אני מאוד מבולבל. אני לא רואה אפשרויות בכלל ב MINI ITX. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
- 2 followers
-