ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
התוכנה hp on screen display היא טובה למחשב הנייד שלי?יש לי מחשב נייד של hp עכשיו היה לי אותה במחשב מותקנת ומחקתי אותה להוריד אותה מחדש ? אני התקנתי את התוכנה לפני חודש ומחקתי אותה אתמול כאילו המחשב הנייד שלי צריך את התוכנה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב שאני יקנה בימים הקרובים. המחשב הוא לאינטרנט למשחקים ממש לא חזקים כמו פיפא וכאלה התקציב הוא +3500 מומלץ עם המעבד E6420 מעדיף רק אינטל. מה שאני צריך זה: מעבד,לוח תומך QUAD,זיכרונות2GB,הרדיסק,כרטיס מסך בינוני כזה לבנתיים עד 450 שקל, מארז,וספק. אם אפשר מארז עם ספק שיחזיק תמחשב. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב גיימינג נייח שיריץ משחקים ברמה של פאבג'י ברמה קצת יותר מבינונית וגם שיתפקד כמחשב רגיל לדוגמא יוטיוב אינטרנט פייסבוק... תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 חריגה עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - cs go, call of duty black ops 4, pubg, far cry 5 וגם יוטיוב וכל מה שמחשב רגיל עושה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה ח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הורים של חברה שלי טסים לארהב לחופשה והם יקנו לה לפטופ חדש ללימודים באונ'. שימושים : בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים שלא ישעמם. דרישות : עדיפות לזמן סוללה רב יותר בעל WIFI ו-bluetooth נפח HD : לא קריטי, אין צורך בכונן בעל נפח אדיר. לכל היותר 250GB ו7200RPM משקל: כמה שפחות (אך עם זאת מקיים את התנאים הרשומים למעלה), לכל היותר 2.3 קילו מסך: נעים לעיניים מאחר והלפטופ ישמש ככלי למידה מרכזי בעל כח עיבוד סביר, שלא יורגש עומס בעבודה עם מספר גליונות אופיס, תוכנות למניהן ודפי אקספלורר מרובים עם תוכנות רצות ברקע. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לחנות מומלצת בארה"ב (רצוי אזור LA). בהתחלה חשבנו על Dell Latitude e6500 אבל הוא די ירד מהפרק כי היא קראה ביקורות פושרות מטה על הנטב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תבנו לי בבקשה מפרט בעיקר למשחקים שהכל יעבוד חלק בתקציב גג 4.5K, כולל ציוד היקפי רמקולים, עכבר, מקלדת... חוץ ממסך ואמ לא מתוכנן OC הא וגם שיהיה שקט תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות. בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4 חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד. 2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר. הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם. אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם. בתודה מראש איתי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בניתי לעצמי מפרט מחשב מסויים בתקציב של כ 2800 ש"ח. -amd athlon xp 2500 + barton עם מאורר מקורי או וולקאנו 8 בנפרד. - לוח אם של abit nf7 s2 - 2 סטיקים זיכרון של סמסונק או לחילופין סטיק אחד (מה אתם ממליצים?) 256 מגה 3200 400 mhz - כרטיס מסך radeon 9550 תוצרת ג'יגה בייט עם 128 מגה ו128 ביט - דיסק קשיח של wd 80 ג'יגה 8 מגה באפר sata - מארז Compucase 6CN1 עם ספק nec 300 w זה הכל... מה אתם אומרים? צריך איזה שיפור? או להחליף משהו? המחשב מיועד למוסיקה, אינטנרנט, ומשחקים בינוניים-חדשים אשמח לשמוע את תגובתכם.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למחשב משרדי. חשוב לי שירוץ גם בריבוי יישומי רשת שפתוחים. אין צורך בציוד היקפי, DVD ו-HD. עד 1500 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שאני אעזור לו להרכיב מפרט... למשחקים... כפי שאתם רואים... הדרישות בכותרת... בלי ציוד הקפי... רק מסך... תודה לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ של Dell, דגם N5010, מעבד i5 של אינטל, 6 GB זכרון, וכרטיס מסך Raedon 5470 (אם יש עוד פרטים שיכולים להיות רלוונטים אשמח לספק). בימים האחרונים המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא כתהליך של כיבוי, פשוט כיבוי מיידי ופתאומי בבת אחת) אחת לזמן מה (פעם זה כמה שעות, לפעמים גם תוך 20 דקות מהפעלה). שמתי לב שהוא ממש רותח למגע, הנחתי אותו בשיפוע על ספר ככה שצד שמאל שלו, איפה שהאוויר החם נפלט החוצה, לא נחסם ע"י השולחן ונמצא "בערך באוויר". זה לא עזר, והגעתי היום למצב שלא רק הצד השמאלי חם, אלא ממש כל המחשב. תוך כתיבת שורות אלה אני מניח את הידיים על השטח שמתחת למקלדת (לצידי הפד של העכבר) וזה ממש רותח. בנוסף, המחשב עובד ברגעים מסוימים ובתוכנות למיניהן בזחילה עד איטיות מעצבנת.…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשות מערכת מחשב Motherboard Asus P6T CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) 4GB זיכרון ספק 550W TT עקב מעבר לעריכת תכני HD בתוכנת EDIUS 6 אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס מסך GTX 570 + עוד זיכרון ולהעביר אותו בעתיד כשאקנה מחשב חדש או שלא שווה לשדרג או המלצות לשדרוגים אחרים, פתוח להצעות. מחכה נואשות לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Micron DDr 512 400Mhz P3200 GIGABYTE K8NS (nf3) AMD XP 3000 64bit GIGABYTE RADEON 9800 pro WD 120 7200 SATA SP PRESCOTT 400w 4fans usb ms... איך המפרט הנ"ל? מטרת המחשב להחזיק לעתיד. שמשחקים יעבדו באיכות טובה(לא צריך את ה-איכות)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא גג 4,500 ש"ח. המחשב נועד לגיימינג, חשוב שהמפרט יכלול כונן 1TB וכונן דיסקים. אני מתלבט בין כמה מפרטים. מפרט 1: http://1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=4614,&c14=4032,&c15=4139,&c16=4068,&c19=4375,&c20=3562,&c22=4532,&c23=2672,&&p=false שבו יש לי כרטיס מסך של Gigabyte אבל מארז פחות טוב אם אני לא טועה, וגם בעתיד כנראה שאצטרך להוסיף עוד מאוורר למארז כי במארז יש רק מאוורר אחד. ומפרט 2: http://www.tms.co.il/preview/spec/be91s3mv שבו יש לי כרטיס מסך של MSI שלפי מה שהבנתי הוא פחות טוב ומארז וספק יותר טובים וכך בעתיד גם לא אצטרך להוסיף עוד מאווררים למארז. אם יש לכם מפרט יותר טוב לתת לי אני א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן,זקוק למחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים\עבודה,קיבלתי המלצה ללפחות 8GB ראם,מעבד I5,וSSD של לפחות 512,עכשיו על הדרך אני מאמין שישמש אותי גם לגיימינג אבל אני לא מחפש מחשבי קצה והגדרות מקס אבל כן שיריץ משחקים באיכות בינונית+. בגדול התקציב באזור ה5K ובKSP יש דיל חמוד של מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1660Ti 6GB וללא מערכת הפעלה ב5 וחצי אלף בערך. ניסיתי לחפש באמזון דילים מעניינים אבל לא ראיתי הפרש מחירים משמעותי. ובנוסף אם יש המלצה למחשב נייד שישמש רק לצורך לימודים עבודה,(אם הפרשי המחיר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, סרטים HD (הכי חשוב!!) * גודל המסך? 13.3" אבל אם יהיה מחשב איכותי יותר בגודל קטן יותר גם מתקבל. * משקל רצוי? 1-2kg, עדיף ללכת על האיכותי מאשר על ההכי קל. * זמן סוללה? כמה שיותר (לא שעתיים), לכיוון ה4-5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI!!! * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320gb, עדיפות ל7200rpm ראיתי מספר דגמים, ואשמח גם להכוונה ולהמלצה שלכם המומחים. מחשבים ניידים Lenovo IdeaPad - Lenovo IdeaPad S205 M63DRIV http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=15258 Dell Vostro V131 i5-2410M GMA HD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10034 הראשון עם מעבד חלש וכרטיס גרפי טוב שלא מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נייד בן שנה דגם EDGE 11, התחיל להכבות מייד בתחילת הפעלתו. הודעת שגיאה: FAN ERROR. המחשב היה בשימוש ממש מינימלי של אולי 4-5 ימים כל חודש. גלישה, אופיס וקצת סרטים. האם יש מה לעשות מלבד לקרוא לשרות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחר הצהרים טובים לכולם. שלום לכולם אני בן אני חדש פה מקווה להתרשם ולחלוק עמכם את המפרט. אז ככה: המחשב שאני ירכוש יהיה לביצוע מחשב ביתי-כלומר אינטרנט תוכנות מוזיקה סרטים וכו'+ משחקים שהם דיי כבדים כמו קריסס call of duty 4 ושאר המשחקים הכבדים למינהם. לפני שאני יציג את המפרט שמולי לצורך שאתם תעזרו לי מה כן לשפר מה לא מה להוריד וכו' ברצוני להגיד שכרגע אני יבנה את המערך החשוב שזה מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זכרון-ולאחר החלטה נמשיך ליעוץ כוננים והציוד הנלווה. כמו כן חשוב לי לציין שהמעבד והלוח אם יתאימו אחד לשני וישתפו פעולה את רב האחוזים.והכי חשוב לי לציין זה שבמחשב זה לא יתבצע\יבוצע oc/ המפרט: מעבד:q6600 או q6700 .ומה יש לכם להציע שיהיה טוב? לוח אם: ep35-ds4 של גי'גביט או max furmol…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. ברצוני לקנות מחשב לצורכי גיימינג וסטרימינג בTwitch וכו' מה דעתכם על המפרט הזה: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... במלאי - שלוש שנים אחריות[/td] [td]כמות: 1 ₪1498/1468[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 ROG-CROSSHAIR-VII-HERO-PC - ASUS AMD AM4 socket With New PC Only - X470 chipset - 4x DDR4 up to 3600MHz memory - HDMI,…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי למשחקים עד 5000 ש"ח: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box gigabyte MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel לגבי כרטיס מסך מתלבט בין 5770 לבין 460 GTX כדאי לחכות עד שיושק או אפילו 5850? Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler או הגירסא הקודמת שלו? CM 690 II Plus Black ATX Case enermax מתלבט בין הPRO82+ 525W או ל625W מתכוון גם שידרוג עתידי לכרטיס מסך? מתלבט בין LG לסמסונג 23 אינץ אם יש הבדל משמעותי בין ניגודיות 1:50000 ל1:70000 תגידו? אם יש משהו יותר טוב בתקציב אז תגידו . מה התקציב המקסימלי? 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה נ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא, המחשב מיועד למשחקים בשביל חבר שלי שאין לו כל כך תקציב. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingmax BGA 1 510 510 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 300 300 סה"כ 3670 תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, לא מזמן ביקשתי מפרט מכם, אבל התקציב והדרישות השתנו מעט אז אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-