עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכת ווידאו, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר cubase, avid ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW- חשוב מאוד שהמחשב ישמש בריידים כבדים של 25 משתתפים ומעלה במקסימום fps, משחקים חדשים נוספים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, ראו למטה ( סעיף 9) -לאילו הגדרות גרפיות מי…

2. עד 5000 שקלים. לא כולל מסך. מיועד לתוכנות גרפיקה, פוטושופ ופריהנד. עריכת וידאו/סרטים אנימציה ותלת מיימד ממוצעת וקצת, הפעלת מספר יישומים בעת ובעונה אחת. לא מחוייב (אופציה) בהמהרה. כוח "לסחוב" חופשי בתוכנת ההפעלה ויסטה 64 ביט. צורב דיוידי 2 שכבות שיכול לצרוב עם הקרן לוגו וכותרות על גב הדיסק. מארז שקט מאד. תודה רבה ;D .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מעוניין לארח אתר בביתי, שעליו יישב server תומך Java (לדוגמא weblogic, למי שמכיר). התקציב שלי קטן מאד, ולכן אני רוצה לקנות רק מה שממש נחוץ. מה אני לא צריך שיהיה במפרט? אני לא צריך מסך לא צריך כרטיס מסך וקול עצבניים לא צריך DVD וצורב לא צריך ציוד היקפי משום צורה (גם לא מקלדת ועכבר) מה אני כן צריך שיהיה במפרט? שילוב מוצלח של לוח אם יחד עם זיכרון 512 ומעבד, ששילובם יהיה אופטימלי בלי שום צוואר בקבוק. הארד דיסק 40GB מארז מתאים כרטיסי קול ומסך בסיסיים. כונן CD בסיסי וכונן Floppy כתחנה של Java אני מאמין שעיקר המאמץ של המחשב יהיה בכוח החישוב שלו. אני מאד זקוק לעזרה בנושא, תודה רבה מראש, יואב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dot com,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב להקלטות, לא חייב שיהיה מורכב. בין המחירים 1000,1500 לא כולל מסך, ולא כולל מערכת הפעלה. עם הארדיסק 40 GB. בתודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המחשב מיועד לעיבוד וידאו ועריכת וידאו.. תודה רבה לכל מי שעוזר סליחה : טעיתי בהקשת המחיר חשוב שיהיה פיירוייר... 1גיגה ראם גם חיוני מאוד והרבה מקום אחסון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולכם, אני אודה לכם מאוד אם תקדישו כמה דקות בשביל לענות על שאלון קצר וממוחשב (מצ"ב לינק כניסה ישירות לשאלון), אני חייבת את זה לפרוייקט בהתנהגות צרכנים (בלי זה לא אעבור את הקורס). http://bgumanagement.qualtrics.com/SE?SID=SV_1XrJc29aUNLcSqw&SVID=Prod מותדה לכם על זמנכם יעל

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by talmAn,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, יש לי עכשיו: AMD2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L 512 RAM DDR 333 כרטיס מסך R9100 מארז וספק דיי ג'נרי איך אני יכול לשפר את המחשב? מה להחליף? אני חושב להחליף כרטיס מסך ספק ומארז אין לי תקציב מדוייק... את הכרטיס מסך אני כמובן מחליף אבל לאיזה ה 9800 טוב מספיק או שכדאי ל 6800 הרגיל? ואיזה ספק יספיק בשביל ה 6800 הרגיל? והאם כדאי להחליף את הלוח ואת המעבד? אני רוצה את המחשב לעוד שנתיים ככה

8. היי, המפרט הקודם(והקודם, והקודם קודם נבנו פה עכשיו הגיע הזמן למפרט חדש, אשמח לעזרה המקצועית שהתרגלתי אליה מ hwzone מחשב בלבד(אולי בהמשך גם מסך)-תקציב עד(רצוי פחות...)=6000ש"ח. שימושים: 1. אפטר אפקט - עבודה על קבצים כבדים מאוד ורינדורים בהתאם. 2. פוטושופ ואילוסטרייטור - קבצים כבדים מאוד. 3. סוני וגאס - לרוב עריכות מורכבות וכבדות. 4. משחקים : battlefield 3 | planetside 2 5. realflow הדמיית נוזלים. 6. vue הדמיית סביבה. 7. 3ds max * בעבודה שוטפת למעט משחקים העבודה נעשית עם 2 מסכים. * רוב העבודה נעשית עם כמה מהתוכנות הנ"ל במקביל. חומרה שכבר נבחרה וחלק מהתקציב: קורא/צורב- קיים אין צורך בחדש. מארז-COOLERMASTER SILENCIO 550 w/o PSU דיסק: WD BLACK 1TB SATA3 ראשי +…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום כולם! אני מחפש משטח קירור הכי פשוט שיש, אני עובד עם הלפטופ המון על המיטה+צופה בסרטי HD שהוא על המיטה ומחובר לטלוויזיה הוא לא נורא מתחמם, אבל זה גם לא הכי בריא, ראיתי את זה http://www.logitech.com/en-us/notebook_products/cooling_pads/devices/6073 זה מעולה! אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת את זה... יש לכם המלצות למשהו דומה? בלי שטיקים בלי מאווררים, משהו פשוט שמניחים עליו את המחשב, היש חיה כזאת בישראל? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מפרט עד 5500 שהוא בעיקר למשחקים חזקים העדפה למארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original ואז תחליפו ספק למה שאתם מוצאים לנכן אם מארז שלא דומה ל HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aiw,

Logitech® Cordless Click! Plus Optical Mouse 293 ש"ח OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 753 ש"ח ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,598 ש"ח AMD ATHLON XP 2600 - גוף קירור + מאוורר למעבד : VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 565+ 156 ש"ח ADVICE PR600VA 635 ש"ח Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD 237 ש"ח Creative Inspire 4400 (4.1) black 446 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 431 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : Vantec ThermoFlow 120MM Smart 322 + 91 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8MB special version שלוש שנים אחריו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by galprz80,

שלום .. ברצוני למכור כרטיס מסך מסוג Sapphire 7950 Dual X .. כרגע מחובר למערך CFX עם 7970 .. רציתי לשאול כמה לדעתכם ריאלי לדרוש עבורו.. מדובר בכרטיס כולל הקופסא והבאנדל נקנה בנובמבר 12 מ KSP עם אחריות לשלוש שנים .. לא עבר OC.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב רב תכליתי. שימושים: - תכנות (סביבות פיתוח כבדות יחסית) - הרצת קבצי HD 1080i בצורה חלקה - משחקים (לא החדשים...הדבר היחיד שאני משחק בו זה CS/TEAM FORTRESS 2 ...מבוססי מנוע half life 2...במחשב הנוכחי אני מקבל FPS זוועתיים. עבור כל השאר המשחקים יש לי קונסולה. אין צורך בציוד היקפי. השקט לא ממש קריטי...אולי באזור 4-5 מתוך 10. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה. גר באזור המרכז, אז המלצה על חנויות תתקבל בברכה. אני מצרף את המפרט הנוכחי שלי, אבל אני לא ממש בטוח שזה יעזור...קשה לי להאמין שאני אוכל להעביר ציוד מהמחשב הישן לחדש (חוץ מההיקפי כלומר, עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) אני מניח שהזיכרונות לא ממש יתאימו, כנ"ל ההארדיסקים (כולם IDE, אני מניח שלוחות …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yoni_h,

שלום פורום יקר. לצערי אני כבר לא מעודכן ממש לגבי החומרה של היום ולכן מבקש את עזרתכם. מדובר במחשב עבור ילד חכם בכתה ב' על הרצף האוטיסטי. האבא מתעקש על מחשב "הכי טוב שיש" במסגרת התקציב, שיהיה רלוונטי לעוד כמה וכמה שנים ושישאיר אופציות שונות פתוחות (אולי גרפיקה וכו), חשוב לו שהמחשב ירוץ מהר ולא ייתקע. אני יודע שתקציב כזה אמור להיות מעל ומעבר, אבל כך הוא מתעקש, אין לו הבנה במחשבים. הוא מתעניין במפרט הבא שיעלה לו באילת כ-5000 ש"ח. אפשר להתחרות איתו? Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray Arctic Freezer 12 CPU Cooler MSI Z490-A PRO LGA1200, Intel Z490, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit Asus TURB…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://ksp.co.il/?uin=17216יש אותו עכשיו ב ksp במחיר של 3k, האם החברה אמינה ואפשרי לקנות מחשב זה?. תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. הרכבתי את המפרט הבא על פי המלצות שונות בפורום. המחשב הוא לצרכי גלישה ואופיס, ללא ציוד היקפי וללא צרכי OC או גיימינג אני מבקש את דעתכם, האם המפרט מתאים (וכולל את כל החלקים הדרושים ) ומה מידת הרעש הצפויה ממנו. כמו כן, אני מחפש לקצץ עוד 100-200 שקל מהמחיר: לדוגמא, אין לי צורך ביציאת HDMI מהלוח אם, אבל הייתי רוצה רוצה לשמור על ההתקני SATA3, USB3. המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪148 http://www.rsm.co.…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Amiram Adi,

שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…

18. 1. מה התקציב? עד 3,300 ש"ח אבל עדיף להתקרב כמה שיותר ל-3,000. תשלום במזומן מחנות במרכז. אני לא קונה מ-KSP וגם לא מאייבורי (נמאס משירות מחורבן!) 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (דגש על GTA IV), צפיה בסרטים וקולנוע בייתי (HTPC) והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה (לכידה). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הכל חוץ מציוד היקפי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא במיוחד. בכרטיסי מסך הייתי מעדיף NVidia בגלל הדרייברים, אבל אני לא שולל ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שתהיה התאמה בין הצבעים (של הצורב והמארז לדוגמה). 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, על המח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by royms,

שלום, אני מעונין לקנות מחשב חזק שישמש אותי גם בכך שיוכל להריץ משחקים כבדים בקלילות ובנוסף אני מתכנת לא מעט עם מנועים גרפים לדוג' ואשמח להמלצות על מפרט למחשב. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod warcarft diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני אשמח לקבל המלצות למס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon Online, Alliance of Valiant Arms, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 20 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וכמה שפחות כבד שאפשר להתאים בתקציב ולביצועים 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by avivboker,

אני בונה מחשב NUC מלבד מה שמגיע איתו בנוי אני צריך להוסיף זכרונות וSSD התקציב שלי עד 3700 שח אני חשבתי על להוסיף את ה Corsair Vengeance 2x8GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz CL9 SODIMM Kit ולגבי הSSD אני לא יודע כי יש הרבה סוגים וכל אחד והחסרונות שלו או שאולי עדיף לי לקחת M.2 בכלל? אז אני שואל פה האם הזכרונות שבחרתי טובים ואיזה SSD יהיה הכי מתאים ושלא יעבור את התקציב אגב כל החלקים נקנים מחברת KSP.

23. Started by igalk474,

מה עדיף DH67CL של אינטל או P8H67-M של אסוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by gbox,

שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3 שחבר שלי רוצה לקנות ב500 שקל (אל תשאלו למה אבל הא רוצה) אבל אחותי רוצה אותו גם אז אמרתי לה שתשקיע קצת ותקבל מחשב חדש אז ככה אני צריך מחשב בעד800 שקל לאינטרנט מסנגר איסיקיו וכל זה רק מחשב האם זה אפשרי ? ודרך אגב חדש לא משומש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shlomi8,

שלום, אני מעוניין בקניית מחשב למטרת לימודים ואינטרנט קונה את המחשב בישראל שיהיה לו סוללה חזקה בסביבות 2000 שקל תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים