ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
היי, בעברי הייתי מנהל IT והרחבת אחריות לניידים הייתה חובה בעיקר כי דיסקים קשיחים היו הולכים כמו לחמניות אצל העובדים. היום כשאני בא לקנות נייד עם SSD אני תוהה על הנחיצות. בגדול אני שומר מאוד על המחשבים שלי (יש לי dell כבר 7 שנים ללא שום תקלה חוץ מHD שהחלפתי בעצמי) זה עולה 500 ש"ח לעוד שנתיים (כי שנה מגיע עם המחשב) מחשבות ? בבקשה אל תכתבו סתם "חייב להגדיל או לא צריך" תנמקו את דעתכם שיהיה דיון
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב נייד חדש ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מעבד i5 הטוב ביותר ביותר או i7 הבסיסי ביותר. אני נוטה יותר לכיוון הi7 כי אני חושב שעדיף להשקיע בטכנולוגיה מאשר בגיגה-הרץ כי זה עדיף במחשבה לטווח הרחוק. מצד שני הi5 צורך פחות חשמל, משמע יותר זמן סוללה. מה דעתכם? עוד שאלה, אם אני קונה מחשב נייד של HP בארצות הברית האחריות תקפה גם בארץ? ואם כן אז זה כולל גם שירות איסוף מהבית וכד'?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
תקציב - 5500 שקל יש צורך ב מסך LCD מקלדת ועכבר. המחשב חייב להיות שקט! הוא מיועד ליישומים שוטפים, הקרנה של סרטים ומשחקים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
Hello, Here's the spec I'm looking at right now. I would appreciate any comments you might have. Following the site's rules: 1. Budget - ~$1,500 2. PC goal - games (heavy), watching movies (no editing) and possibly doubling up as a TV. 3. Parts Required - All parts included are required - I already have speakers but that' it. 4. Unrequired parts - N/A 5. Preferences - not really, but prefer to stay away from no-names and have some warranty . 6. Moding and Cooling - not required, practically color blind in this regard 7. OS and DIY - I want a legit OS and I'd prefer to save a few bucks by putting the computer together myself 8. Special needs - nope, though I'd like for it …
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם * מטרות המחשב? משחקים כבדים (BF3...), עבודות, סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, אני מחבר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD רגיל * כונן Bluray? לא נתקלתי בזה, מה זה??? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך אחריות לשלוש שנים לפחות של חברה טובה, עם מעבדת תיקון טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אזור המרכז, עדיפות לרחובות, אשדוד, אשקלון התקציב הוא 5000, חריגה ל5500 אני צריך את המחשב שישרוד למשחקי…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד IBM T21, דיי ישן וכבר הרבה זמן ל השתמשתי בו, ועכשיו יש לי שימושים בשבילו. אבל בגלל שכבר המון זמן לא נגעתי בו, שכחתי את הסיסמא, הוא נעול עם סיסמת ביוס, מה ניתן לעשות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים גם בHD בלי שום בעיה. התקציב שלי הוא :2500-3000 ש"ח. תודה
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלומות לכולם, קיבלתי מפרט מסוים שאמור להתאים לילד בגיל 5 מטרת המחשב: הפעלת התוכנות שלו גורדי וכאלה קצת אינטרנט מוזיקה וסרטים אולי... "צורפה ההצעה כמסמך Word" יש אפשרות להצעות מפרטים אחרים טובים יותר או שאתם חושבים שיתאימו יותר לדרישות מהמחשב באותו טווח מחיר תודה מראש לנותני הדעות... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש בפורום, והמחשב שלי לא מריץ לי משחק מסוים כמו שצריך. אני יודע שהמפרט שלי גרוע. המפרט הוא כזה : מעבד : Intel Core i3 3220 CPU 3.30 GHz זיכרון ראם : 4GB כרטיס מסך : AMD Radeon HD 7700 Series אני יודע שזה חרא, אני גם יודע שאני צריך להחליף די את הכל. השאלה שלי היא לאיזה להחליף, מה ההמלצות כדי שהמחשב יריץ משחק ברמה מצוינת במהירות ובלי תקיעות? ומה המחירים כמובן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתחיל את השנה הראשונה באוניברסיטה וכרגע הגיע הרגע לרכוש נייד. כיתתי רגליי לאופיס דיפו ובדקתי את הגדלים והמשקלים השונים של המחשבים. החלטתי שדגמי ה13.3 עד 1.9 קילו הם בשבילי. הדרישות: עבודה בו זמנית על 3 מסמכים + נגן מוסיקה + 3 דפי אינטרנט. ניגון סרטים בצורה חלקה. מקלדת נוחה. 6 שעות סוללה ומעלה. עד 4000 שקל. ללא כונן אופטי. ישנם כמה מחשבים שמתאימים לי בקטגוריה: Packard Bell Butterfly S-FN-009IL Lenovo Thinkpad EDGE NUE89IV 0197-89G ניסיתי את ה probook 4310 של HP ומאוד נהניתי מהנוחות של המקשים ומהבליטות שלהם שדימתה שימוש במקלדת רגילה. האם הדגמים המוזכרים מעלה דומים במקלדת שלהם ל HP? איפה אני יכול להתנסות עם PB ו Lenovo. הייתי בבאג,אופיס,איבורי, ולא היה להם את הדגמי…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אהלן, קנינו מחשב של dell, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס מסך amd radeon hd r7 m265. גם על המחשב עצמו יש מדבקה של amd, אבל כשאני בודק את הנתונים דרך המחשב עצמו (הגדרות מתקדמות, לוח הבקרה..) מופיע לי שיש כרטיס מסך של אינטל (דרך בדיקת חומרה בלוח הבקרה בכלל לא מופיע כלום..), הורדתי את הדרייורים העדכניים ואין שינוי. בתמיכה הטכנית של אייבורי לא הצליחו לעזור וביקשו שאלך למעבדה. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה לא הכי ממוקדת, אבל כל INPUT שתתנו, יתקבל בברכה... הציעו לי דרך חו"ל את המחשב הנ"ל http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications למטרות הורדה וצפייה בסרטים, שימוש ב-OFFICE, ושלל תוכנות... האם יש לכם פידבק כלשהו על מחשב זה, האם יש חלופה מקבילה עליה הייתם ממליצים? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הינ המפרט שחשבתי עליו במחיר של 4500+- לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 400W Nexus NX4000 FSP400-60PFN Retail מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 מה אתם אומרים..? חשבתי לקנות מהחנות אטלנטיק מחשבים בחולון מישהו מכיר..? יש פידבקים מהחנות..? יקר לא יקר..?
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מחשב ניייד לעבודה בבית על כל מיני פרוייקטי תוכנה שאני מפתח בבית. המחשב אמור להיות מספיק חזק כדי להריץ מספר מערכות הפעלה וירטואליות במקביל (linux וגם גירסאות שונות של windows). כמו כן אמורות לרוץ עליו סביבות פיתוח קצת כבדות כמו intelliJ. הנושא הגרפי פחות חשוב לי מבחינת הרצה של דברים אבל אני מחפש מחשב עם מסך טוב שיהיה אפשר לעבוד איתו גם בנסיעות רכבת וכו'. המסך אמור להיות בין 14" -15". משקל בסביבות ה 2.5 קילו - עדיף פחות כמובן... זמן סוללה אמור להספיק ל 6 שעות בערך. אמור להכיל גם בלוטות וגם צורב DVD כונן קשיח לפחות 640 GB 7200 rpm התקציב הוא באזור ה 4000 אם יש דגמים טובים בקצת יותר אני מוכן להתגמש. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1)מטרת המחשב העיקרית ואולי הבלעדית היא לצורך סימולטורים של טיסה כמו fsx או הבאים שיבואו בקרוב. 2)לפי אתר זה http://www.jetlinesystems.com/performance.html הדבר הכי חשוב הוא המעבד ולכן ההתלבטות היתה בין core i5 760 לבין Phenom II x6 Six Core 1055T לבין Phenom II x4 Quad Core 965 אבל רמות המחירים שלהם מתחילות להתקרב לרמה של core i7 930 (הפרש של כ 350 ש"ח ) השיקול שלי ללכת יותר לכוון של האחרון מתוך הנחה שהוא יותר חזק בסופו של דבר מכל השלושה הראשונים.חוץ מזה בקרוב ייצא הסימולטור החדש של מיקרוסופט לכן לא יזיק להיות מוכן גם לעתיד עד כמה שאפשר במסגרת תקציב סביר. מה דעתכם? כמו כן אם כבר אז כבר...אני מעדיף שכרטיס המסך לא יהיה יקר מידי אבל עדיין יכלול אפשרות של dx11 ולכן זה נראה יו…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבינה במחשבים בלשון המענה ולכן אזדקק לעזרתכם. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד ללימודים. מה אתם חושבים על מחשב של dell, ארבע עשרה אינץ' (המליצו לי על הגודל הזה ללימודים), עם מעבד 4 ליבות i5 דיסק קשיח, זכרון 8 gb, אינטל 1TB? מחירו- 2889. ללכת על זה? חושב לי מאוד שיהיה המון זכרון. יש אפשרות למחשב עם תכונות דומות בצבע לבן/ורוד? אשמח מאוד לעזרה! אני ממש לא מבינה בתחום. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הוא לאחים שלי... משהו במחיר 5000 +\-, איני יודע ממש את המחירים של השוק עכשיו.. כולל מסך. בלי OC... תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש. המטרה שלו היא משחקים (RA3, COD5 וכאלה) וגם שרת קבצי וידאו ל HTPC, שרת HTTP/FTP ושרת מוזיקה. ובנוסף - הורדות ועבודה עם Visual Studio 2008. המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 485 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 113 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 275 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 656 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB 292 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W 298 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 119 מארז ללא ספק COOLER MASTER Cent…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 במידת הצורך ניתן לחרוג כי הכוונה היא גם ככה לקנות בחו"ל או באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, Photoshop, vegas, premiere, צפייה בנטפליקס, תוכנות עריכה שונות ותוכנות לסטודנט (MS) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב (למידה בכיתה ועבודה במשרד) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
היי כולם! היום בערב הלכתי לקנות ב KSP את המחשב החדש שלי. הנה המפרט שקניתי: AMD ATHLON 64 BIT 3000 SOCKET 754 Gigabyte K8ns socket 754 Compucase HEC ci-6ai9 midi tower CD RW LG 52X32X52 GIGABYTE GEFORCE 5500 +TV+DVI+128 BIT DDR 400 512 MB A-DATA WD 80GB 8 MB 7200 RPM SATA מה אתם אומרים עליו?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-