עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה מראש לכל מי שעוזר. אני מחפש מפרט למחשב AMD הכלל רק mobo, CPU, mem, copm case and cooling system אני מחפש מחשב ורכיבים שמיועדים לאוברקלוק. עד 4000 ש"ח. תודה שוב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה לוח אם למעבד I9

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by benor,

יש ברשותי שני מחשבים, כרגע אני עובד עם המחשב הנייד וחשבתי לשדרג אותו. מה זה זול ? בסביבות ה-600-700 ש"ח, אני מעדיף לא להשקיע יותר ואני לא משחק. מדובר בשימוש משרדי בלבד. מותקן עליו כרגע WIN10 64 BIT והוא בסה"כ עובד בסדר אבל אני מרגיש לפעמים שהוא מזייף, וקצת איטי. אני אוהב לגלוש עם הרבה טאבים פתוחים, אבל אני חושב ש8 GB RAM יהיה מספיק לצורך העניין הזה. חשבתי על הוספת SSD למחשב הנייד שעליו אני עובד ובזה לסגור את העניין, מה דעתכם? זה המפרט של המחשב הנייד מחשב נייד Samsung NP470R5E-X01IL סמסונג Intel Core i5-3230M 2.6Ghz] 8GB DDR3 1600MHZ[] AMD Radeon HD 8750M 2GB מחשב שולחני: (לא בשימוש כרגע) athlon II X3 455 @ 3…

5. שלום הרכיבו לי את המפרט הזה בפורום מתחרה ורציתי לשאול איך הוא והאם הו משתלם לי *המפרט הוא למטרות גיימינג כבד *תקציב מקסימלי 5000 שח המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪619 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪236 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪590 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הקרובה. התקציב שלי הוא כאמור 4-5K כולל מסך וציוד הקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. עיצוב לא חשוב, ושיהיה יחסית שקט (לא קריטי). אשמח גם לקבל הצעות עם התאמה לחנות שבה אוכל להזמין מחשב זה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by neogod,

מזמן לא הרכבתי מפרטים ואני קצת לא מעודכן ואני זקוק למפרט בשביל חבר ! אז ככה המחשב אמור לשמש בעיקר בשביל אינטרנט ,סרטים ,אופיס ומשחקים מדי פעם ! אז כמו שציינתי התקציב הוא כ4000 ועל מנת שהמחשב לא ייקנה באייבורי רצוי להרכיב את המפרט מפנדה ! התקציב אמור לכלול: מסך 22" (משהו בסגנון של סמסונג 2243) HD500GB כרטיס מסך שיוכל להריץ מסכים אבל לא כריס לגיימר עצבני ! כמו כן אני צריך המלצה לסט עכבר ומקלדת אלחוטיים (שלא נכלל בתקציב של המחשב) תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by muskito,

שלום רב, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט של מחשב באתר של חברת למיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3986 למעשה, יש לו כמה דברים שלא מעניינים אותי אבל בשביל כמה מאות שקלים בודדים שאני אוריד אותם וארוויח, לא שווה לי להתעסק עם זה (לדעתי) - מדובר ב- DVD, מקלדת, עכבר ואולי את הזיכרון להוריד מ- 2GB ל- 1GB. ודבר נוסף - במידה ולמישהו יש מפרט זהה/דומה במחיר טוב יותר, אשמח לקבל הפנייה למקום ממנו כדאי לרכוש, אני ממוקם באיזור חדרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, ראיתי את המחשב הקטן הזה, נראה טוב...אבל איך המעבד שלו Core i5 2467M? זה נראה ממש חלש, 2 ליבות על 1.6GHz עם טורבו מקסימלי ל2.3GHz. מה דעתכם? וגם האם אני אוכל להריץ עליו משחקים ישנים עם גרפיקה 3D ישנה שכזו? (נגיד משחקים מ2006) יש לו כרטיס מסך Intel HD 3000... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gman435,

שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הזה שהציעו בחנות בעיר שלי טוב לא טוב, יקר מדיי ?? בעקרון זה די עבר את התקציב שלי של 4500 אבל זה נראה מפרט טוב לגיימינג שזה מה שאני מחפש..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי, מחפשת מחשב נייד לפיתוח תוכנה, שימוש בתוכנות jetbrains tools & Visual studio. תקציב 5000, אפשר לחרוג מעט וכמובן שאשמח גם למשהו זול יותר. המחשב ישמש אותי בנסיעות ולכן חשוב לי מחשב קל ויכולת להרבה שעות עבודה בלי צורך בטעינה. בנוסף חשוב לי: כולל מערכת הפעלה windows 10 SSD 500 עדיפות למסך מט גודל 13-14 אינץ שקט ולא מתחמם מהר לגבי מעבד הבנתי שיספיק לי i5 וזיכרון 8GB. תקנו אותי אם אני טועה. אחריות מחשב 3 שנים בביקור בחנות המליצו לי על מחשבים מסדרת dell inspiron. אשמח גם לדעתכם האם היא עדיפה לשימוש שלי על סדרת dell latitude תודה מראש!

12. Started by Elevation,

הכנתי את המפרט הזה: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 22-11-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3500+ (S-939) 1800 1 1800 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AV8 (s939) sata,GBL 590 1 590 זכרונות? DDR 500 Price Units Total 512MB A-DATA 600 2 1200 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1480 1 1480 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 370 1 370 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 6020 ¤ for payments 12 X 548 ¤ CASH PRICELIST - 17% V.A.T. IS INCLUDED מיות…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם אבקש מפרט לגיימינג עם חשיבות: מעבד I5 2500K ולוח אני חושב Z68 וכרטיס חזק אין צורך ב צורב ,דיסק קשיח ,מארז ,מסך כיום עושה אוברקלוק על E6600 ל2.4 לא יודע כמה יהיה צורך במחשב חדש תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Pavius,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 בכוונתי לקנות מחשב שיגשר בין המחשב הקיים (800 עם GF2) למחשב החדש אותו אקנה אחרי ששני הדורות הבאים של מעבדים וכרטיסי מסך יוטמעו בשוק (משהו כמו חצי שנה עד שנה). את המחשב הזה אמסור לאחי הרש. אין בכוונתי לעשות לו overclocking, מודינג או שום דבר כזה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Korma,

1. התקציב הוא עד 2K - בשאיפה שלא יהיה צורך לחרוג ממנו ואם אפשר אף לחסוך 2. השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD באופן שוטף (בשעות הערות של המשפחה כמובן), הורדות לאורך היום/לילה. אני גר בדירה נטולת כבלים/יס. את התכנים בהם אהיה מעוניין לצפות אוריד ישירות למחשב הנ"ל שאמור להתחבר לרשת האלחוטית - כלומר הוא גם יזדקק לשטח אחסון רב (רוצה לומר 2T זאת לא מילה גסה. בנוסף פעולת ההורדה אמורה להתבצע במקביל לצפייה, כלומר בשאיפה שה-HD לא יהווה צוואר בקבוק). החיבור לאינטרנט דרך ראוטר, המחובר למודם של בזק, ADSL במהירות 10MB. ה-TV שלי תומכת ב-1080P, כניסת האודיו האיכותית ביותר של הרסיבר (ללא HDMI) היא קואקסיאלית ואופטית - כלומר המחשב יחובר לוידאו ישירות ל-TV והאודיו לרסיבר. 3. ציוד היקפי: …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הרכבתי את המפרט הבא על פי המלצות שונות בפורום. המחשב הוא לצרכי גלישה ואופיס, ללא ציוד היקפי וללא צרכי OC או גיימינג אני מבקש את דעתכם, האם המפרט מתאים (וכולל את כל החלקים הדרושים ) ומה מידת הרעש הצפויה ממנו. כמו כן, אני מחפש לקצץ עוד 100-200 שקל מהמחיר: לדוגמא, אין לי צורך ביציאת HDMI מהלוח אם, אבל הייתי רוצה רוצה לשמור על ההתקני SATA3, USB3. המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪148 http://www.rsm.co.…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הי מעולם לא התעסקתי בזה - ולא ממש נכנסתי למאמרי האוברקלוקינג - ועד כמה שאני יודע אין אפשרות לזה בניידים. אז אני לא מבין: במחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244 לזיכרון מהירות 677 FSB של 1066 ומהירות המעבד 2GH עם מכפלה של 7.5 כלאמר תדר בסיס 266 - (נכון?) לעומת זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11414 זיברון במהירות 800, FSB של 1066 ומהירות מעבד 2.26 עם מכפלה של 8.5 כלאמר תדר בסיס זהה 266 (- שוב, נכון? ???). האם הדל פשוט בא אם זיכרון מהיר באופן מיותר? האם בלנובו מהירות הזיכרון תגביל במשהו? האם הכל חסר משמעות/חשיבות? תודה, יאיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. יש לי מחשב IBM R50e ואני צריך לקנות לו סוללה חדשה. באינטרנט יש מבחר של עשרות סוללות שמתאימות לו כולל סוללות של T40 שגם הן מתאימות לו! הסוללות מגיעות בגדלים של 2.2 אמפר לשעה עד יותר מ8 אמפר לשעה המחירים הם מ200 ש"ח עד 1000 ש"ח איך אפשר לעשות קנייה נבונה? כזאת שאשלם מינימום מחיר על מקסימום ביצועים? האם אפשר לסמוך על הנתונים שרשומים באתרים? האם יש סוללות שהן לא מקוריות של IBM? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך PROVIEW בן 3 שנים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

21. Started by barty,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3, COD all series, diablo 3, dota 2, max payne 3, ghost recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת חח 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך גג 23 אינץ' (בתנאי שהכרטיס מסך הוא HD אז צריך מסך HD גם כן חח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעריכת וידאו קלה ומוזיקה. נתקלתי במחשב נייד הזה: HP 15-dw2013nj מפרט: מסך 14 FHD 1920X1080 מעבד Intel® Core™ i7-10510U זיכרון 16GB דיסק 512GB SSD M.2 NVME כרטיס גרפי (משולב) NVIDIA® GeForce® MX330 (2 GB GDDR5 המחיר הממוצע הוא סביב ה3200 (בלי מערכת הפעלה) מה אתה אומרים? מחשב טוב? אמין? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by is2k,

מי עדיף מבין השניים מבחינת איכות תמונה? הדגמים המדוייקים שעל הפרק: Toshiba Satellite i5 L735-138 Lenovo Z580 2151-DNG נ.ב. ידוע לי שמדובר בגדלי מסך שונים, לכן השאלה מתייחסת לאיכות הפאנל בלבד.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by R750,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס 3 .GTA V החדש ושו'ת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680 על 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Volter,

שלום לכולם, יש לי איזושהיא תמיהה\חוסר הבנה לגבי כרטיס המסך שנמצא במחשב הזה לפי המפרט באתר HP וגם המפרט שהיה בחנות, כרטיס המסך אמור להיות HD5470M, אפילו מותקנים דרייברים של ATI. אבל כשאני בודק בAIDA רשום שם שמותקן INTEL GMA HD(INTEL HD Graphics) יתכן שיש 2 כרטיסי מסך ואני פשוט צריך לשנות זאת בביוס? מישהו יודע מה ההסבר לזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים