עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז הגיע הזמן לסגור על מפרט סופי, קונה בתחילת שבוע הבא . מה אני צריך ? אני מתכנן להשתמש ב PC סטנדרטי (לא משחק) קצת עריכת וידאו, וחיבור בסלון לטלויזיה לצורך צפייה בסרטי HD . אני חשבתי על משהו בכיוון של ... מעבד Athlon 64 X2 Socket AM2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI או Gigabyte GA-M55S-S3- 3Y (עדיף כי אני חייב יציאת Pdif לא הכנה ל.. אלה יציאה) זיכרון DDR-2 - 1024mb 667\800mhz כפול 2 (יעני 2GB) של מותג חברה מוכרת דיסק קשיח Westren Digital SATA2 7200 RPM 16 MBWD3200AAKS 320GB הערה : יש לי כבר דיסק כזה חדש - אולי נשים עוד איזה דיסק הכי טקן שיש, שיהיה יעני הקטן יהיה למערכת הפעלה, וזה שיש לי כבר לכל השאר .... מסך 19, מותג... דק כמובן כרטיס מסך Radeon HD2600XT…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kicker,

שלום! אני רוצה מחשב חדש בתקציב של 4500 ש''ח , המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו נטו. חשבתי על שני המפרטים הבאים אחד AMD והשני INTEL. אני צריך הכל כולל מסך חוץ מעכבר מקלדת צורב ורמקולים. אני רואה שעשיתי טעות בזיכרון של הINTEL. [1]איזה מהם עדיף? [2]אם יש הצעות לעוד מפרטים אנא פרסמו כאן. [3]ייתכן וטעיתי בספק שיש במארז וזה יצור לאי התאמה אנא בידקו את זה. [4]דבר נוסף למה כולם ממליצים על DDR2 אבל 667 ולא 800? [5]כמה יש GHZ לכל מעבד? כמה לINTEL וכמה לAMD? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  3. פתחתי אשכול לא מזמן על כך שאני מתכנן לקנות מחשב, וכבר רכשתי את המסך: 2007WFP של DELL והוא כבר אצלי (לא בשימוש). עכשיו, התקשרתי לחנות כדי להזמין את המחשב, וכל החלקים שאני חפץ בהם קיימים בחנות, למעט המארז - Antec P150, נכנסתי לפורום מארזים וחיפשתי אלטרנטיבות, אבל אני מעדיף לחכות 3 שבועות - חודש לP150 שיגיע לארץ. עכשיו, לפי מה שהבנתי בחודש הבא (או כבר בסוף החודש הזה) אמורים לצאת הגירסאות החדשות של מעבדי הC2D, ואני בונה על הE6320 שיחליף את הE6300 שתיכננתי לרכוש. בכל מקרה, אמרתי אם אני מחכה חודש (שזה יהיה בערץ עד אמצע אפריל), אני לא אחכה לR600? או לפחות לירידת מחירי כרטיסי המסך של Nvidia וה8800GTS 640MB שתיכננתי עליו?, אז אמרתי, אני אקנה את המחשב עם הE6320 (בתקווה שהוא יהיה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by stingeR-,

שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי, אני מתלבטת האם לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15254 חשוב לי מאד אם המחשב מתחמם. מניסיון שיש לי עם סמסונגים, הם לא מתחממים יותר מדי. אבל מדובר במחשב דק ובמעבד שונה למיטב הבנתי. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by draak31,

המחשב אמור לשמש לאינטרנט ואופיס בעיקר בתקציב של 5000ש"ח. כמו כן חשובה גישה לאינטרנט מכל מקום... שאלות: 1. לפי מה שאני יודע צריך מודם מיוחד של חברת סלולרי בשביל להתחבר לאינטרנט... על מה אתם ממליצים? 2. מה המהירות של הגלישה במודם הזה? 3. כמה עולה המודם ואיך עובד התשלום השוטף? את המודם לאינטרנט תכללו במחיר אם אפשר אז תמליצו על מחשבים שכבר מוצעים למכירה יעני שאני יכול להיכנס לאתר ולהזמין את המחשב ישר... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cbga,

שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי בין היתר לגרפיקה - תוכנות כגון פוטושופ, אינדיזיין וכד'... קיבלתי הצעה למחשב נייד samsung 300V5A-S0BIL לפי המפרט הבא: מעבד - intel core i5 processor 2450 M (2.50 GHZ, 3 MB L3 Catche זכרון ראשי - 6GB DDR3 System memory at 1333MHz (4GB*1 + 2GB*1 מסך - 15.6 HD LED Display (1366-768), anti-reflective כרטיס גרפי - NVIDIA Geforce GT 520MX Graphics, Optimus technology 1GB מצלמת אינטרנט - 1.3 megapixel HD webcam כונן קשיח - 750GB S-ATA2 Hard Drive (5400RPM צורב - super multi dual layer כרטיס רשת קווי - 10/100/1000 Gigabit ethernet LAN תקשורת אלחוטית - bg/n 1*1 (up to 150Mbps) bluetooth 3.0 820.11 חיבורים - 3USB 2.0, HDMI, VGA, Mic, Headp…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכם, אני מתלבט בין כמה וכמה מחשבים לטובת קניית מחשב. תעזרו לי בבקשה למצוא את הלפטופ הכי מתאים לי, בבקשה ממכם אני חייב המלצות למחשבים השימושים יהיו: 1. סרטים, ומוסיקה. 2. אינטרנט. 3. משחקים - COD4. כעיקרון צריך מעבד חזק (i3 עד i5), שיהיה 4GB RAM, שיהיה BT וגם תקן N בכ.רשת וגם מסך LED חובה (עדיף לא גלוסי אבל לא משנה). אחריות עדיפה כמה שיותר גבוהה (אבל זה לא קריטי) מחיר - 4,000. HP Pavilion dv6-3010ej WR492EA (אם זה משתלם, מוכן לשלם תוספת על זה..) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej TOSHIBA L505-13E http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E ACER AS5741G-334G50Mn http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740G וגם את של DELL - n50…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Da-Funk,

אז ככה... אין פשרות הפעם.. X850XT חובה (אני משיג בזול) מסך 19" חובה והארדיסק 200GB עכבר אלחוטי (רק עכבר) השאר לדמיונכם תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

שלום, אני מעוניין למכור את המחשב השולחני הנייח שלי שנקנה לפני שנה וחצי. אודה לכיוון בקשר לכמה אוכל למכור אותו ביד2. בלי קשר אשמח לדעת גם כמה שווה מסך 17" של MAG מדגם 700P שנמצא בשימוש כשמונה שנים. תודה! מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כונן DVD: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. אני סטודנט לתואר שני , עובד במעבדה לפיסיקה. אחרי שנים עם עם "גרוטאה" בדמות פנטיום 4 1G זכרון(היה state of the art בזמנו), יש תקציב לקניית מחשב שיענה על הצרכים. נזכרתי בפורום הנהדר שלכם פה, עוד מימים שחיפשתי מחשב לבית והנה אני פונה אליכם. אז ככה, התקציב, כמו שציינתי, עד 5000 שח. הצרכים הם עיבוד כמויות אדירות של מידע בזמן אמת(המחשב מחובר למערכת ניסויית שקולטת נתונים דרך ממיר A/D בכמה ערוצים במקביל), ובנוסף עבודה עם תוכנת עיבוד נתונים(matlab) לצורך עיבוד המידע. בקיצור הרבה אלגוריטמים, הרבה חישוב ואפס משחקים. מהירות המחשב תשפיע ישירות על מרווח הזמן בין כל מדידה, ולכן הדרישות הגבוהות. הכיוון הוא מעבד quad של אינטל (ראיתי q9550) אבל אני מבולבל לחלוטין לגבי לוחות אם, וזכרו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם חכתי הרבה זמן להכנס לפה ולבקש מפרט הינה זה בא טוב אז ככה אין לי תקציב? (הלוואי) כאילו יש אבל לא מדוייק אני יגיד מה הצרכים שלי ואז אני יקנה לי את המחשב כאילו אנחנו נבנה ואז אני ידפיס אותו לחבר והוא יעשה לי בצ'קים אז סבבה ככה יהיה לי נוח לשלם לו ביגלל זה אני אומר שאין תקציב ספציפי אבל פחות או יותר אני יפרט אני לא רוצה את הקונרו לא להציע לי עליו לא יהיה לי שימוש בו..(רק אם יש למשהו משהו להגיד והוא חייב לשחרר את זה על הקונרו אני מסכים חח ...) .אני רוצה AM2 ולסחוב איתו ואז לקנות את הדור החדש שיהיה לAMD (כי בינתיים אין לי שום שימוש בכפול ליבה אני לא מקודד וכאלה. ועד שיצאו תמיכות בכפול אני יקנה את הדור החדש של AMD (אגב במחשב החדש אני רוצה שתחשבו גם שהוא בעצם אמ…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך מפרט לגיימינג עד 4500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד הגדרות כמה שיותר גבוהות מסך 22 אינץ'+(אולי נשתדרג בעתיד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by joel_p,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למחשב משחקים (כפי שכתוב בכותרת). מחנויות באיזור בקעת אונו (לדוגמא זיג-זג) אמור להריץ COD5 ו-GTA4 חלק. יעבוד עם מסך 19" (1440X900) תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן אני שוקל לקנות לפטופ גם לרגל תחילת הלימודים וגם כינמאס לי מהמפלצת השולחנית שנקראת מחשב נייח ורוצה להתפנק קצת האמתששני כיוונים מרכזיים משכו את תשומת ליבי - הראשון זה מחשב מהמבצע של חבר dell inspiron 3721 כפי שאפשר לראות בקישור הבא: http://www.hvr-plus.co.il/Product/45407/מחשב-נייד-גדול-וחזק-במיוחד-מעבד-I7-3517-מסך-ענק-17-3-Inspiron-3721-- האופציה השניה היא המחשבים בעלי מסך המגע/ לפטופ-טאבלט (כדוגמת הטרנספורמר) רק שמעבר לכך שהם מאוד מפתים בממשק שלהם, אני לא מכיר את חוות הדעת, האיכות ומה רמת הבשלנות של המוצרים האלה בשוק. האם הם אופציה כדאית בכלל? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by maoz888,

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי.. אינטרנט וזה... קצת משחקים.. מקסימום HL2... תודה! איל המעבד? איך הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by lsshay,

תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by smoke_man,

מעבד Intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון DDR2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 תודה והמשך ערב מהנה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ross,

אני צריך מפרט מחשב כולל מסך ללימודים ביניהם גרפיקה (עריכת תמונות לא וידאו) תכנות ורשתות ואני מקווה שיהיה שקט כמה שאפשר. ללא גיימינג בכלל אבל אני מתכוון לראות סרטים (HD) מדי פעם ככה שכדאי שלמסך יהיה רזוולציה מתאימה (1920*1080) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח אני אשמח לחסוך אבל גם חריגה של 500 שקל תהיה בסדר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד ללימודים. למשל תכנות-VS2010 גרפיקה-photoshop ורשתות-3 מכונות וירטואליות שרת server 2008 ו-2 windows 7 כקליינטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rafitzur,

רוצה המלצה למחשב שקט שלא יפריע לישון דלוק ללא הפסקה. המחיר בין 5000 ל 7000 שקל ללא מסך, האם יש כרטיס מסך לא רע עם קירור פסיבי ? איזה מארז ?שמעתי ש פ180 מעולה, אבל האם מארז יותר זול יתן תוצאות רעש בהבדל משמעותי(רוצה מספר אפשריות) איזה מאוורר למעבד שקט ביותר ומומלץ איזה ספק כוח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים