ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
נדלקתי על הנייד הזה אבל משום מה אני לא מוצא reviews עליו (בגוגל לא מצאתי כלום). לא יתכן שזה דגם שיש רק בישראל. תוכלו לעזור לי בבקשה. רוב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח לקבל המלצה למפרט עד 1500 שח - לא כולל ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסדרות וסרטים באיכות HD תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי כרטיס המסך במחשב הוא nvidia geforce g 103m יש יציאות VDA ן HDMI. הטלוויזיה שברשותי היא ישנה, עם כניסות RCA ן S-VIDEO האם ברכישת הכבלים הזולים VGA TO RCA זה אמור לעבוד? ממה שחיפשתי הכבלים האלו הם בד"כ לא עובדים, אך זה תלוי בכרטיס המסך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום, בניתי מפרט למחשב חדש עבור חברה שלי, שמתחילה ללמוד באוניברסיטה וצריכה אותו לשימושים הרגילים + משחקים (היא חולה על GTA III). התקציב דל-בינוני והמפרט שבניתי כבר קצת עובר אותו... אשמח אם תוכלו לתת עצות לשינויים כלשהם במפרט. המון תודה מראש, IdobI עריכה: תודה למנהל הפורום - ערכתי את הכותרת. בתודה גם למי שכבר נתן תשובותיו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6800GT 256MB DVI,TV 1 2680 2680 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 1 270 270 סה"כ 6120 זה הלוח אם היחיד שיש בהksp מה EPOX ומארז אני יודע מה תגידו לא יחיזק את הכרטיס סמך אז מ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגדול זה מחשב שמיועד למשחקים, תוכנות וגם לקידודים של סרטים (נניח אני רוצה לשנות פורמט וכו'). ללא OC. מעבד: AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) - 749 לוח אם: Gigabyte MA790FX-DQ6 AM2 - 870 זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB TransCend aXeRam(TX1066QLU-4GK) - 810 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 512MB Zalman Fansink - 950 דיסק קשיח: Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB SATA II - 775 מארז: Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminium Full-Tower Black - 684 ספק: Chieftec 450W - 215 מסך: Samsung 2243BW 22" - 1280 רמקולים: Creative SBS A200 2.1 - 130 ביחד עם מקלדת ושאר ירקות יוצא סה"כ - 6996 לפי KSP. מבקש גם המלצה על קירור למארז (צלעות קירור או מאוורר) במידה וצריך. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט בין שני דגמים (אני סטודנט...) מחר אני רוכש את המחשב... ההתלבטות שלי בין שני דגמים Lenovo ThinkPad R60e לבין Lenovo 3000 C200 קישור עבור כל דגם: Lenovo ThinkPad R60e http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= Lenovo 300 C-200 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=514&scat=313&tcat= שניהם מבוססי כפולי ליבה T5500.. הThinkpad עולה עוד 400 שקל.. ומבחינת מפרט החסרונות שלו שאין קורא כרטיסים (לא משמעותי עבורי).. וHDD קטן יותר.. 60 ג'יגה אבל מצד שני XP PRO (שישודרג ל Vista Buisniss בחינם.. אין לי מושג באמת למה זה יותר טוב..) הC200 נראה פחות מגושם.. ויותר אטרקטיבי.. אך הThinkpad נראה עמיד יותר... מבחינת אמינות לאורך זמן.. ובכלל.. איזה מחשב נ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מחפש מפרט מחשב נייח במחיר מינימאלי ליצירת מוזיקה שיוכל להריץ את התוכנה Cubase pro 10.5 בצורה רציפה (ללא תקיעות). אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן לסגור על מפרט סופי, קונה בתחילת שבוע הבא . מה אני צריך ? אני מתכנן להשתמש ב PC סטנדרטי (לא משחק) קצת עריכת וידאו, וחיבור בסלון לטלויזיה לצורך צפייה בסרטי HD . אני חשבתי על משהו בכיוון של ... מעבד Athlon 64 X2 Socket AM2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI או Gigabyte GA-M55S-S3- 3Y (עדיף כי אני חייב יציאת Pdif לא הכנה ל.. אלה יציאה) זיכרון DDR-2 - 1024mb 667\800mhz כפול 2 (יעני 2GB) של מותג חברה מוכרת דיסק קשיח Westren Digital SATA2 7200 RPM 16 MBWD3200AAKS 320GB הערה : יש לי כבר דיסק כזה חדש - אולי נשים עוד איזה דיסק הכי טקן שיש, שיהיה יעני הקטן יהיה למערכת הפעלה, וזה שיש לי כבר לכל השאר .... מסך 19, מותג... דק כמובן כרטיס מסך Radeon HD2600XT…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט בין שני הרכיבים הבאים: http://a.co/d/5WRcYkA Seagate BarraCuda Pro 4TB 7200RPM 6Gb/s 256MB with data recovery http://a.co/d/9Afuiqg WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache אני מחפש משהו אמין שלא יקרוס, מהיר, יציב, ושקט יחסית. בסרטון הבנצ'מארק הזה יש תיעדוף לסיגייט מבחינת הביצועים, וגם יש את עיניין הדאטה ריקוברי (מודה שלא חקרתי את זה לעומק) - https://www.youtube.com/watch?v=9kPb1_krXoY מצד שני יש ביקורות פחות טובות עליו באמאזון. מה אתם אומרים? אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלה אשמח גם לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? אם יהיה..בכייף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (: המון תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מתכוונת למסיבות רשת. שמעתי שיש לוחות אם דואליים כאלו. ??? אני חושבת שהכוונה לשני מעבדים.. אני מקווה שתעזרו לי פה להרכיב מחשב (בתקציב לא מוגבל) שיהיה חזק ויציב ויכול לשאת תוכנות לא קלות. תודה וחג שמח!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי גיימינג וצפיה בסרטים וכדומה. התקציב כמו שנאמר הוא עד 2500 שקלים כולל משלוח\מס\מכס ושאר ירקות. האם העסקאות הבאות שוות? : http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=84 http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=386 המחיר לא רע בכלל. אבל אני לא מבינה הרבה בחומרה. חשוב לי שיהיה מספיק RAM גם. במידה והעסקאות הללו לא שוות לדעתכם האם תוכלו לתת המלצה במסגרת התקציב? לא משנה אם בארץ או בחו"ל. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז GIGABYTE TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט שנה ב' מתוך 4 –לתקשורת חזותית, עיצוב גראפי. למעלה מ-5 שנים אני עובד עם התוכנות: פוטושופ, אילוסרייטור(בעבר פריהנד), אינדיזיין, פלאש ובעתיד הקרוב אלמד גם תוכנות תלת מימד... אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מעדיף PC) בזמן הקרוב, מחשב שיתפקד במהירות ושקט יחסית עם התוכנות שציינתי במקביל+ קבצים כבדים לדפוס. (ללא ציוד היקפי....) ושהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 שנים. אני יודע שמחשב עם כל הדרישות שלי היא השקעה, התקציב האידיאלי הוא מ-3000שח עד 4500 שח עם אפשרות חריגה (עד כ- 500 שח) חשוב לציין, שהמחשב נועד 90% לעיצוב בתדירות יום יומית ו-10% אופיס ואינטרנט אך לא משחקים וכו... חשוב לי לקנות דבר אמין שיתמוך בי לפחות כ-4 שנים, אך אני מעוניין משהו פונקציונאלי ולא מותרות. …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם אני שובר ת'ראש עם כל ההיצע הזה, למרות שזה היה צריך להיות פשוט... חשוב לי (לפי סדר): 1. ביצועים - מעבד: החל מ-i5. זיכרון: החל מ-4GB, והחל מ-1000MHZ מהירות זיכרון (עדיף 1333). 2. רזולוציה גבוהה יחסית לגודל המסך (1300X700 לסביבות ה-12-13 אינץ', יותר אם המסך יותר גדול). רצוי גם מסך איכותי בכלל, מט אם אפשר. 3. זמן סוללה 3.5 שעות ומעלה, גם אם זה מצריך שדרוג סוללה. חשוב לציין - אם אתם מוצאים לי מסך 15 אינץ' ומעלה עם רזולוציה גבוהה במיוחד אז אפשר להתעלם מהדרישה לזמן סוללה ארוך. לא חשוב: 1. נפח דיסק קשיח. 2. כונן אופטי (אין צורך). 3. כרטיס גרפי (אבל כדאי שיהיה משהו קצת יותר משוכלל מהאינטגרייטד. לא למשחקים.) 4. ת'כלס, כל השאר. האם זה יותר מדי לבקש?! :-\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט אבל לפני זה יש לי שאלה. האם בתקציב הזה אפשר להרכיב מחשב שיוכל להריץ גם משחקים ברמה טובה? (לא מבקש על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה). אם כן אז זה גם חשוב, למרות שהמחשב מיועד לאינטרנט, סרטים ועבודות אשמח אם גם יהיה לי שקט במשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)מטרת המחשב העיקרית ואולי הבלעדית היא לצורך סימולטורים של טיסה כמו fsx או הבאים שיבואו בקרוב. 2)לפי אתר זה http://www.jetlinesystems.com/performance.html הדבר הכי חשוב הוא המעבד ולכן ההתלבטות היתה בין core i5 760 לבין Phenom II x6 Six Core 1055T לבין Phenom II x4 Quad Core 965 אבל רמות המחירים שלהם מתחילות להתקרב לרמה של core i7 930 (הפרש של כ 350 ש"ח ) השיקול שלי ללכת יותר לכוון של האחרון מתוך הנחה שהוא יותר חזק בסופו של דבר מכל השלושה הראשונים.חוץ מזה בקרוב ייצא הסימולטור החדש של מיקרוסופט לכן לא יזיק להיות מוכן גם לעתיד עד כמה שאפשר במסגרת תקציב סביר. מה דעתכם? כמו כן אם כבר אז כבר...אני מעדיף שכרטיס המסך לא יהיה יקר מידי אבל עדיין יכלול אפשרות של dx11 ולכן זה נראה יו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהאתר של אינטל: האם זה אומר שאני לא יכול להפעיל סרטים שהורדתי מהאינטרנט דרך WIDI?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי החודש מחשב גיימינג חדש. אשמח לקבל חוות דעת על הרכיבים שבחרתי וגם על המחיר ביחס לתמורה CPU Intel Core i7 860 Motherboard Gigabyte GA-H55M-USB3 (LGA 1156) Hard Drive Seagate 1TB SATA-II 32MB Memory GeIL 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz Graphic Card PowerColor Radeon HD 5850 1GB GDDR5 DVD-RW LG GH22NS50 x22 Case Antec Three Hundred (120mm Fan, 140mm Fan) Power Supply SeaSonic S12II Bronze 620W (120mm Fan) Monitor LG W2486L - 24" LED (1920x1080) Speakers Creative Inspire T3130 2.1 מחיר סופי: 6,830 ש"ח אז מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אנשים אני צריך בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב טוב קומפלט כולל הכל (חוץ ממקלדת ועכבר) לאינטרנט/אופיס, סרטים, משחקים קלים אני צריך גם מסך 19 אינץ' LCD ורמקולים איכותיים בגג 900 שקל וזהו תשתוללו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב מבקש הצעה למפרט לתלמיד אשר משתמש באינטרנט הורדות וקצת משחקים לא כבדים מעבד לא משנה אינטל או AMD אלא רק מחיר מול תועלת OC אולי בשביל הכיף לנסות ולעשות מסך 19" 1440*900 קיים תקציב עד 3500 ש"ח עדיף פחות כפול ליבה או מרובע וגם איזו תושבת עדיפה I5 נראה לי מייקר את כל הפלטפורמה ב-1000 +- אז נראה לי לא משתלם אשמח להצעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פעם אם רצית מחשב עם מקלדת מעולה קנית לנובו (T60, T400, T430) מה עושים היום? עם תקציב לא גבוה (עד 3500 ש"ח נניח, עדיף פחות). שימושים: לעבודה משרדית (בעיקר עריכת מסמכי טקסט) צריך להתאים לנשיאה יומיומית (13 או 14 אינצ', או 15 אינצ' במשקל נמוך במיוחד) - אינטרנט ואופיס, ללא משחקים. מקסימום איזה סרט ב-HD. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב-באיזור ה2000 חייב חיבור hdmi . שהסרטים לא יקרטעו . אמינות ואחריות היא גם קריטריון חשוב . רוצה יותר מדי? תודה למשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-