ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי. קונה בארה"ב. שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני). רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות. זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות. מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד? משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי את הטאבלט החדש של ASUS, הטרנספורמר פריים (מכשיר מצויין מלבד באגים מעטים) מכרתי אותו לטובת הטבאלט החדש של ASUS שעומד לצאת, אבל פתאום אני חושב ללכת דווקא לכיוון Ultrabook למרות הנוחות והכיף מהשילוב של אנדרואיד ומסך מגע עם מקלדת נשלפת. הייתי שמח להמלצה לנייד מומלץ בתקציב הנ"ל. להלן טופס מפורט: *מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי FHD * גודל המסך 13-14' * משקל רצוי - כמה שפחות כיאה לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320G *העדפות - מעבד i5, מחשב שנחשב נאה ודק. דגמים שנתקלתי בהם- U46E , UX21E תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול קניתי אתה ה1005 HA עכשיו יש לי בעיה קטנה במולטי טאצ' הגדלה והקטנה עובדת אבל אופציות כמו סיבוב תמונה וזכויות מגדלת שקימות ב1000 HE לא עובדות אולי לא קיימות? מישהו יכול לעזור בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחי קונה מחשב והביאו לו הצעת מחיר למחשב הבא : המחשב ישמש אותו בעיקר כסטודנט וגם למשחקים בסגנון פיפא וכדומה זה המפרט אשמח לשמוע המלצות : מעבד אינטל E6300 CORE DUO CONROE לוח אסוס P5VD2-MX DDR2 VGA+PCIE דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 זכרון GB DDR-2 533MHZ1 קינג סטון כ.מסך GF7300GT 256M DDR2 PCIE Gigabyte מארז ידית לבן USB קידמי צורב SATA LG H30N DVDX18 DL מחשב לפי פירוט מסך LCD 19"2MS DVI 931B SAMSUNG מחיר : 4220 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי, היום אני מזמין את המחשב (סוף סוף) . השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים. ללא מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC בינתיים. אני אריץ ויסטה. לא שמתי צורב כי יש לי כבר. בנוסף למפרט אני אוסיף עוד 2 כונני DVD (אחד צורב, אחד רגיל), כונן פלופי, ועוד שני הארד דיסקים של 80GB. לא יעבדו יותר משני הארד דיסקים בו זמנית. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MBx2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי ASUS…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברה, האם המפרט הנ"ל מומלץ למחשב משפחתי וכן להרצת אולי פעם ב של VISUAL STUDIO, SKETCHUP? במחשב הישן שלנו הלך הלוח אם ואני רוצה להשתמש במארז ובדיסקים שלי וגם בספק TR2-430NP תקציב ההיתי רוצה כמה שפחות מאיזור 1500 מצד שני רוצה מחשב לתווך ארוך, המחשב שמת היה בן 10 שנים ועדין סחב (היה עם מעבד athlon x2 4400+). לעצתכם אודה. מחיר יח' כמות סה"כ מחיר מחיקה 47235 לוח אם Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI ₪620 1 ₪620 47220 מעבד אינטל Intel Core i…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכפתור של שליפת הכונן, הוא יוצא טיפה (2 - 3 ס"מ) ואז אני צריך למשוך אותו, וגם כדי להכניס אותו חזרה פנימה אני צריך לדחוף אותו המחשב רק נקנה לכן אני שואל אם זה בסדר שרב פעולות הכונן נעשות באופן פיזי ולא אוטומתי כמו במחשב רגיל.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני צריך מפרט למשחקים.... שיריץ אותם יפה וחלק.. אינטל לא AMD... מסך CRT לא LCD (אם אחים כמו שלי כאלה נינג'ות המסך ייפול תוך יומיים) אממ נראה לי 19" תעשו מה שאתם חושבים.. רק שמחשב יהיה טוב.. אם אפשר להכניס בתקציב אז כ"מ DIRECT X 10. אממ ומקלדת... להכניס מקלדת פשוטה לא משו מיוחד.. אממ.. המחשב מיועד למשחקים כמו שכבתי למעלה ואם אפשר לבנות מפרט שיריץ משחקים חלק וטוב על הגדרות גבוהות.. כרגע אני משחק בין היתר גם CSS אז אם אפשר.. שהמחשב יריץ אותו הכי טוב שאפשר.. תודה.. דני..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קודם כל המפרט שאני רוצה להמיר ל-HTPC: Intel® Core2 Duo E2160 1.8GHz @ 2.4GHz לGigabyte® GA-946GZ-DS3 Rev. 2.0 / BIOS Ver: F3 Kingston® DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHz CL5-5-5-15 Western Digital® 160GB 7200RPM 8MB WD1600AAJS Samsung® DVD-RW S203B HP SK-2280 Logitech® Optical Mouse SBF90 CompuCase-HEC® 6A19B CompuCase-HEC® 300ART 300W - הכ.מסך מובנה על לוח האם, קירור המעבד הינו סטוק מקורי. - המפרט יחובר לטלוויזיה LG 37LH20 "37, דרך HDMI*. - רצוי כ.רשת אלחוטי עם מקלט חזק (הנתב נמצא בחדר ממ"ד). - רצוי סט עכבר+מקלדת אלחוטיים. - רצוי שתהיה יכולת להפעיל תכני HD באיכות מקסימלית - 1080p. - יכולת להקליט תכנים, יש במפרט הראשי שלי כ.טלוויזיה (PVR-150 MCE), אין לי בעיה להעבירו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחברההה שבוע טוב לכם אוקי אני רוצה לקנות נייד חדש לגיימינג ולימודים (שולי) ואני מתלבט בין 2 מחשבים כרגעעעע מחשב נייד "15.6 HP Omen 15-CE003NJ 1ZL37EA i7-7700HQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?...e-search=1zl37 או מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL503VM-ED148T - צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=43983 מי שיותר מבין שיגיד גם מה ההבדלים בעיניו מהירות מסך התחממות סוללה ( חפשתי על הדגמים הספציפיים האלה ופחות מצאתי ביקורות) מה יותר טוב מי עדיף כמובן של- OMEN יש יותר אחסון SSD וזול יותר אבל הרבה דווקא אמרו לי שהASUS יותר טוב ,תכלססס לא יודע נ.ב...... מי יודע מתי יגיע לארץ המחשבים הניידים האלה עם המעבדים הדור השמיני?!!?!?!…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כרטיס המסך במחשב הוא nvidia geforce g 103m יש יציאות VDA ן HDMI. הטלוויזיה שברשותי היא ישנה, עם כניסות RCA ן S-VIDEO האם ברכישת הכבלים הזולים VGA TO RCA זה אמור לעבוד? ממה שחיפשתי הכבלים האלו הם בד"כ לא עובדים, אך זה תלוי בכרטיס המסך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב חדש לעבודה שלו והתבקשתי ליצור מפרט מתאים. תקציב: כ-6,000 ש"ח, כאשר אני צופה כי רוב הכסף ילך על המסך. המחשב ישומש לעבודה משרדית בתוכנות שרטוט גרפי כבדות ולפיכך, יש לי מספרים פרמטרים שיש להביא בחשבון: הזיכרון צריך להיות לפחות 1 ג'יגה-בייט. המעבד צריך לעבוד במהירות יחסית גבוהה. כרגע הוא עובד על מחשב עם מעבד AMD AthlonXP 2500+ והכול רץ בסדר אז מעבד דומה בהחלט יספיק. לא צריך כרטיס מסך כבד. המחשב הזה לא ישומש למשחקים. אבל אני חושב שכדאי שכרטיס המסך יחזיק זיכרון של 256 מגה-בייט. כרגע הוא עובד על כרטיס מסך GF4Ti4400 עם 128 מגה-בייט זיכרון ולפעמים העניינים לא רצים חלק. לפי אתר התוכנה, זה בגלל מחסור בזיכרון בכרטיס. יש כרטיסי מסך זולים ופשוטים אבל עם כמות זיכרון…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה..אני מעוניין בשידרוג המחשב שלי וזה המפרט שהרכבתי לעצמי אני מצפה מהמחשב שילווה אותי לפחות ל3-4 שנים הקרובות ושיעמוד מול כל משחק חדש שיצא בזמן הזה(לפחות זו האשליה) התקציב שלי נע בין 3000 ל- 4000 לטובת העניין אני מבקש להתייחס לכל חלק בנפרד וגם להכל כיחידה אחת Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Winbond DDR 256MB 2700/333mhz ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD חשובה לי חוות הדעת שלכם אז תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי תקציב של 4500שקל אני לא צריך מסך מקלדת וכו... אני רוצה מחשב אינטל לשימוש בעיקר למשחקים ומוזיקה הציעו לי את המפרט הזה אבל אני לא יודע אם הוא טוב והחלקים מתאימים אחד לשני. INTEL P4 2.8GHZ HT(לא פרסקות)( 1100ש"ח) לוח אם: ASUS P4C800 DELUXE(1180ש"ח) זכרון: SAMSUNG 2X256MB DDR 400 MHZ(600) דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM S-ATA 8MB(450) כרטיס מסך: GIGABYTE G-FORCE FX 5200 128 MB(411) מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 SILVER 420 WATT (390) צורב: (180)SONY 52X32X52 כונן דיסקטים: ב50 ש"ח מה דעתכם על המפרט? אם יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר הזה אז אני פתוח להצעות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן לסגור על מפרט סופי, קונה בתחילת שבוע הבא . מה אני צריך ? אני מתכנן להשתמש ב PC סטנדרטי (לא משחק) קצת עריכת וידאו, וחיבור בסלון לטלויזיה לצורך צפייה בסרטי HD . אני חשבתי על משהו בכיוון של ... מעבד Athlon 64 X2 Socket AM2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI או Gigabyte GA-M55S-S3- 3Y (עדיף כי אני חייב יציאת Pdif לא הכנה ל.. אלה יציאה) זיכרון DDR-2 - 1024mb 667\800mhz כפול 2 (יעני 2GB) של מותג חברה מוכרת דיסק קשיח Westren Digital SATA2 7200 RPM 16 MBWD3200AAKS 320GB הערה : יש לי כבר דיסק כזה חדש - אולי נשים עוד איזה דיסק הכי טקן שיש, שיהיה יעני הקטן יהיה למערכת הפעלה, וזה שיש לי כבר לכל השאר .... מסך 19, מותג... דק כמובן כרטיס מסך Radeon HD2600XT…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לאוניברסיטה. היא צריכה בעיקר לעבוד עם Word ו- Powerpoint. היא רוצה גם לצפות בסטרימינג בסרטים וסדרות... היא מעוניינת במסך גדול, ומשקל נמוך. הכי טוב שאני מצאתי במחיר כזה הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799214 מה דעתכם? יש הצעות טובות יותר? תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קרובת משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. גודל מסך בין 12 ל-14 אינץ', חשוב שיהיה כונן דיסקים, דיסק קשיח בינוני (מבחינת גודל). זמן סוללה- שעתיים. התקציב נע בין 2000 ל-2300 ש"ח. לצערי לא מצאתי שום מחשב שעונה לתנאים האלה עם המלצות יוצאות דופן. אשמח לעזרה!! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט ב4000 שקל בלי מסך עכשיו כעיקרון אני סגור על כל החלקים חוץ מהזיכרון שסתם בחרתי אני לא מכיר תחברה שלו ככה שעם יש לכם מה להמליץ על אחר באותו מחיר או בקצת יותר או להשאיר אותו בכלל ואותו דבר עם המארז אני לא מבין בהם כלום אז סתם בחרתי אבל בעיקרון זה הסכום שאני מוציע עליו בערך 300 שקל אז תנו חוות דעת ותציעו עם יש מה לשפר באותו מחיר ועל הכרטיס מסך נראה לי שבשבילי זה יהיה אחלה כי אני לא גיימר בכלל רק פה ושמה משחקים אז ככה שאני צריך כרטיס בינוני וזה עונה על הדרישות שלי אז עם יש משהו יותר טוב באותו מחיר על תבישו תציעו וזה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו שזכור לכם ,אני אהבתי מאוד את עיצוב המקבוק , אבל כבר עכשיו ירדתי מהעיצוב ואני מחפש מחשב כבר עם דרישות בשביל עצמי ,אבל גם עיצוב חשוב לי בחינת צבע השתלבות וצורה . אך לא באתי לבקש המלצה לדגם , אלא לדעת כמה דברים . 1.רזולוציה , מה טוב בזה שהיא גבוהה במחשבים הניידים ? ======================================================================= 2.מה זה אמצעי הקלט? ======================================================================= 3.משקל הוא פרמטר חשוב אך ורק בניידות מחוץ לבית? ======================================================================= 4.על פי מה ולמה בוחרים זמן סוללה ארוך? במידה וזמן הסוללה קצר ,אפשר לסדר את זה עלידי קנית סוללה נוספת (שימוש בשניהן במקב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום לכן אני לא מודע לכל החוקים של כתיבת דיון וכו' אשמח אם תעזרו לי בהמלצה לגבי מארז קומפקטי למחשב המחשב שלי נקנה לפני 3 שנים המפרט שלו כולל: I7-2600K GTX 560 TI 8GB RAM לוח אם: Z68 ASUS (אני לא בטוח לגבי זה) מארז THERMALTAKE מארז גיימינג סטנדרטי ** בנוגע לשאר הרכיבים התפשרתי עליהם כאשר קניתי את המחשב על מנת לקדם רכיבים אחרים אני בטוח שאני יחליף אותם אני מעוניין לבצע שדרוג של המחשב שיכלול את הדברים הבאים: מארז קטן אני מתכוון להציב את המחשב בארונית לטלוויזיה האורך המומלץ הוא עד 24 ס"מ אך אם אין שום מארז שיתאים ניתן לעבור גם את ה30 ס"מ כרטיס מסך חדיש יחסית שיוכל להריץ בצורה סבירה משחקים וגרפיקה (עד 1000 ש"ח) בנוגע למעבד אני מרוצה מאוד מהביצ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט בין כמה וכמה מחשבים לטובת קניית מחשב. תעזרו לי בבקשה למצוא את הלפטופ הכי מתאים לי, בבקשה ממכם אני חייב המלצות למחשבים השימושים יהיו: 1. סרטים, ומוסיקה. 2. אינטרנט. 3. משחקים - COD4. כעיקרון צריך מעבד חזק (i3 עד i5), שיהיה 4GB RAM, שיהיה BT וגם תקן N בכ.רשת וגם מסך LED חובה (עדיף לא גלוסי אבל לא משנה). אחריות עדיפה כמה שיותר גבוהה (אבל זה לא קריטי) מחיר - 4,000. HP Pavilion dv6-3010ej WR492EA (אם זה משתלם, מוכן לשלם תוספת על זה..) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej TOSHIBA L505-13E http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E ACER AS5741G-334G50Mn http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740G וגם את של DELL - n50…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-