ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים לגבי הדגם הזה? מומלץ? במחיר של 2800 ש"ח המחשב מיועד לשימוש סטודנטית לשימושים קלים כמו אופיס מוסיקה וסרטים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש ממש שווה וכדאי וכו' אז תחרגו, אני אנסה להשלים אותו, כל סכום. 2. מה שימושי המחשב (? משחקים כבדים, כל דבר חדש שיוצא אני משחק, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כשיוצא משחק אני משחק, זה תלוי בתדירות יציאת המשחקים, אם היה יוצא כל יום אז יום-יום ^^. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, GTAV, SKYRIM, BF3 , כל משחק עתידי חדש שעתיד לצאת כמו MAX PAYNE 3 , DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שתי דגמים מאוד נחמדים במחירים מאוד זולים(אתם גם תהיו קצת מופתעים נראה לי) דגם אחד הוא דגם של גיגה בייט שהקישור אליו נמצא כאן ... טוב , אני לא מוצא את המקום לחבר לינק אז הינה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=716501&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הדגם השני הוא של ACER, http://www.cstc.co.il/Product.asp?productid=559 מפרטים דיי מפוצצים במחירים נמוכים להפליא לפי דעתכם ונסיונכם, עד כמה החברות האלה ידועות לטובה או לרעה במחשבי המולטימדיה שלהם ? איכות הבנייה של המחשב, איכות חומרים וכו' ? עד כמה אמינה האחריות של היבואנים ואיכות השירות ? וכמו תמיד בחיים, אני אצטרך לעשות פה סוג של טריידאוף, המעבר המטורף של של הגיגהבייט מול הכרטיס מסך האימתני של ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לחוות דעתכם עבור המפרט המצ"ב שמיועד לעריכה גרפית דו מימד + ציור אני מתלבט בעיקר לגבי הלוח האם לקחת Gigabyte B360M D3H שהוא עם יותר חיבורים אך צ'יפסט נמוך יותר, או Gigabyte Z370M DS3H שהוא עם ציפסט מתקדם יותר (אם אני לא טועה מאפשר המהרה - למרות שלא צפוי כרגע) בנוסף, האם ספק הכוח אכן איכותי או שיש משהו אחר מומלץ וסתם הערות כלליות אשמח מאוד לקבל את הערותיכם. מפרט זה הורכב ב - www.wellcom.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 797 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 102 לוחות אם: …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לנובו לא מוכנים לשלוח לי T410 דרך mustop, ואין מצב אחרי שראיתי את המחירים בחו"ל, שאשלם משהו דומה בארץ על מוצר נחות יותר משמעותית, לכן מחפש נייד קל משקל לצרכים בסיסיים. מסך מבריק הוא סיוט בסביבה מוארת, לכן מחפש מסך מט, בעל רזולוציה לא נמוכה מ-1280*800 (או משהו דומה). כמו כן, שיהיה קל משקל (עד 2KG), עם זמן סוללה בינוני+, 4GB, ומעבד חזק יותר מ-ATOM יהווה יתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך ? או לשדרג איך שהוא כי אני לומד קצת עיצוב וחשבתי לשדרג את יכולת העיבוד הגרפי שלו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי המחשב נייד שלי החליט שהוא פלטה של שבת כרטיס מסך במעמץ (משחק עם גרפיקה טובה כך שהוא נשאר שעות במעמץ) מגיע ל 76 מעלות חום (אפילו אקומול לא עוזר) והמעבד איזה 72 מעלות מה הולך פה (אמרו שהוא יכול לעשות הכל חוץ מלהכין קפה ובעצם הוא כן יכול להכין קפה ;D) שמעתי שיש בעיות בכרטיסים של nvidia ויש עידכון ביוס רק שלא מצאתי את זה וזה בכלל עוזר ? האם מגש קירור יעזור או כל פטרון מעשי החברה פה מבינים במחשבים תנו לי עצות המחשב הוא: GX 600 של MSI (נקנה בחו"ל) מעבד: T7500 2.2 כ"מ NVIDIA בלה בלה בלה 8600GT לוח אם: משהו אינטל עם צ'פסים (למה אינטל צריכה מהנדסים עם היא מיצרת צ'יפס גם אני יודע) מקווה שהמפרט מספיק מלא פשוט אני לא טוב בלזכור הרבה מספרים ואותיות …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע אני משתמש במארז וספק לא מתאמים. אז בתור התחלה, אשמח לייעוץ אם הלוח אם הוא בסדר בשביל ה-4090. אני בסה"כ רוצה את השדרוג הגרפי. הלוח אם הוא Gigabyte Z590I AORUS ULTRA - micro ATX (היחס בין הכרטיס מסך ללוח אם מגוחך). יש לי 32GB זיכרון מעבד Intel Gen11 Core i9 כרטיס מסך נוכחי - RTX 3070 מארז פיצי CoolerMaster NR200P --- מובן שאצטרך להחליף מארז וספק בשביל הכרטיס מסך, אבל אשמח לייעוץ על איזה ספק כדאי ואיזה מארז הכי קטן שקיים בשוק שעדיין יכול להכיל את ה-4090 וספק כוח מתאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע ללא מסגרת תקציב. מחפש מחשב נייד שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. כמובן שמעדיף לחסוך ככל הניתן ללא פגיעה משמעותית בביצועים של המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בתוכנה Affinity Designer. ללא שימוש בשפות תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. צריך רק מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שאלה לא רלוונטית מכיוון שמדובר במחשב נייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככל שניתן ממחשב נייד. 6. האם מתוכנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט(עבודה)* וקצת משחקים כמו FIFA2004 הייתי מעדיף שיהיה מעבד אינטל(ככה גיסי רוצה) המון תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות מחפש מפרט לגיימינג ללא מסך,מקלדת,עכבר רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. ( מתכוון לקנות אותם לפי טעם אישי ) השימוש העיקרי יהיה למשחקים. כגון SKYRIM,AC4 ו EVE ONLINE מה שחשוב לי. זה האפשרות שהמערכת תחזיק כמה קליינטים במקביל ( MULTIBOXING ) של משחק כמו EVE ONLINE או WOW. ( במה זה תלוי? זכרון? או חיבור האינטרנט בלבד? ) יש העדפה קלה לAMD על פני NVIDIA בכ.מסך אבל ממש לא קריטי. הרשימה הנ"ל היא לפי הרשימה של השאלות בדיון החוקים. 1) לנצל את כל התקציב 2) ניתן לחרוג בלא יותר מ500 שקלים 3) גודל המסך הינו יהיה רוב הסיכויים 24 כשהמטרה היא בעתיד לחבר 2 מסכים. ( אשמח לקבל המלצות למסכים בגודל הזה ) 4) מחשב שקט זה ייתרון אבל לא קריטי. 5) אוברקלוק לא מתוכנן אלא אם כן יש אפשרות לבצע אוברקלו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות לפטופ גם לרגל תחילת הלימודים וגם כינמאס לי מהמפלצת השולחנית שנקראת מחשב נייח ורוצה להתפנק קצת האמתששני כיוונים מרכזיים משכו את תשומת ליבי - הראשון זה מחשב מהמבצע של חבר dell inspiron 3721 כפי שאפשר לראות בקישור הבא: http://www.hvr-plus.co.il/Product/45407/מחשב-נייד-גדול-וחזק-במיוחד-מעבד-I7-3517-מסך-ענק-17-3-Inspiron-3721-- האופציה השניה היא המחשבים בעלי מסך המגע/ לפטופ-טאבלט (כדוגמת הטרנספורמר) רק שמעבר לכך שהם מאוד מפתים בממשק שלהם, אני לא מכיר את חוות הדעת, האיכות ומה רמת הבשלנות של המוצרים האלה בשוק. האם הם אופציה כדאית בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת למפרת הבא תודה מסך: [..] AOC 22" (21.5") F22 5ms DVI WIDE ₪622 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪598 לוח אם: [..] INTEL TOM COVE : BLKDH55TC ₪493 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪265 כרטיס מסך: [..] GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 - RETAIL ₪277 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341 + 400W PSU ₪331 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM : HD502HI ₪231 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪2927 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז מה לעשות אני חייל זה מה יש ואני יודע שאפשר להרכיב מערכת לא רעה בכלל בסכום הזה כי אני לא גיימר רציני ואני יסתפק בכרטיס מסך טוב ולא מפציץ לא צריך ציוד היקפי כגון מקלדת רמקולים עכבר וכונן 1.44
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד:Pentium dual core 2.50 Ghz שתיים כאלה בתוך המחשב כאילו 4 כרטיס מסך:Nvidia Gefroce 9400 GT זהו בעיקרון כל ה2GB RAM מאוורים וכל זה כבר לא צריך למכור לא יצא לי יותר מ100 שקל על כל הדברים הקטנים אני חייב מחירים דחוף :\
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעבר כתבתי הודעה לגבי שדרוג אך זה לבסוף לא התבצע... עכשיו אני ממש לפני קנייה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט שבניתי שאמור להתחלק ל-2 מחשבים (בנוסף לחלקים שיש לי בבית). מחשב א'- מיועד לאוברקלוק, הורדות24/7, משחקים, סרטי HD: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 פריט שאני קונה קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 פריט שאני קונה זכרון: 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 5-4-4-15 X2 פריט שאני קונה כרטיס מסך: Nvidia 6800GS 256MB דיסק קשיח 1: WD 250GB YS SATA2 דיסק קשיח 2: Segate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II פריט שאני קונה מארז+ספק: TT Shark + Hec 480W Ace. מחשב ב'- מיועד לאחותי הקטנה, בעיקר לאינטרנט, ICQ, אופיס... מעבד: AMD 3500+ 939 קירור למעבד: מאיפה לע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים שמתאימים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10536%2C10844%2C11607% אבל אני כנראה לא מספיק מבין... * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית -דו מימדית, סרטים.. המחשב לא צריך להיות משהו מטורף. אלא שאפשר לערוך בו פוטושופ ועריכת וידאו בפרימייר פרו. * גודל המסך? 15.6 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, לא קריטי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה מתאים לעבודה עם תוכנות עריכה. משהו לא מטורף לגמריי. מאיץ גרפי AMD Radeon HD 8730M 2GB או מאיץ גרפי Nvidia GeForce GT 635M ? וזכרון זה קריטי 8GB או אפשר גם 4?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעניין בבניית מחשב לצורכי עריכה (שימוש בעיקר תוכנות ADOBE). התחלתי להסתכל על מפרטים וכו' ורציתי להתייעץ כאן האם הכל מתאים והאם יש ביקורות על חלקים מסויימים. קראתי על החלקים ויש כאלה טובים וכאלה פחות... אז לפני שאני משקיע רציתי את דעתכם כאן. מעבד: AMD Ryzen 7 3800X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor with Wraith Prism LED Cooler כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 Gaming OC Pro 6G Graphics Card, 3X Windforce Fans, 6GB 192-bit GDDR6, Gv-N2060GAMINGOC Pro-6GD REV2.0 Video Card לוח אם: ASUS AM4 TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) ATX Motherboard with PCIe 4.0, Dual M.2, 12+2 with Dr. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט לא מיועד למשחקים אבל אני לא רוצה לסגור את האופציה לחלוטין ולכן חשבתי להכניס כרטיס מסך פשוט אך טוב. זה רק מפרט ראשוני אשמח לקבל הצעות לשיפורים. ושוב... המחשב לא מיועד למשחקים אלא יותר לסרטים, מוסיקה ועיבוד מוסיקה, אינטרנט וכו'... 1 AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,337.96 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 523 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 709.70 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 618.92 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 424.43 ש"ח 1 .NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.33 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 497.87 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. 4000 ש"ח מזומן 2. משחקים קלים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כונן דיסקים, דיסקטים ומארז 5. כרטיס מסך 6600GT 6. לא 7. צריך רק התקנת מחשב במעבדה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 למי שזוכר, חיפשתי מחשב בסביבות 3500-4000 ש"ח, ואז חשבתי על Dell Vostro 3450 עם core i5 וכרטיס מסך Radeon 6630. (אני רוצה מסך 14" מט) עכשיו נתקלתי במודעה הזו. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-