ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב לקולנוע ביתי. זה המפרט שהוא שלח לי, מה דעתכם? מה להוריד להוסיף, לשנות וכו' במפרט שלו הוא לא צריך צג, רמקולים, מקלדת, עכבר או כונן תקליטונים. AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ASUS V9520/VS - GeForce FX 5200 - TVOUT - DVI - 128MB DDR WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA ANTEC OVERTURE Piano Black Quiet Media Case - 380W Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk תודה
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב לפני שנה עם המפרט הבא : מעבד interl core i7-8700 3.2ghz ראם 8.00 gb מערכת הפעלה 64 סיביות windows 10 pro א חסון מעל 1000 gb – 1t כרטיס מסך nividia geforce gtx 1050 ti לוח אם b360m h זכרון ssd 240gb ספק 700w אני יודע שחסר כמה נתונים כמה הייתם מעריכים בהערכה גסה את המחשב ??
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג אך אם התמורה כדאית אשקול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 חשבתי על Asus GL502VM-FY357T מדובר על מעבד מהדור הקודם (i7 6700HQ) המסך תומך ב G sync וכ. מסך GTX 1060. האם יש לפטופ אחר שיהיה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש מחשב נייד Dell לפי המפרט הבא: * מעבד I5, דור 8 * כונן קשיח 256GB * SSD * מסך 1080X1920 * ללא מסך מגע * 15.6" * שקט * לא משמש למשחקים * סביב 3,000 ש"ח (אפשר מעט יותר) הצרכים שלי - הנייד משמש כמחשב העיקרי, משקל וסוללה לא שיקול מהותי. האפשרויות רבות וקשה להחליט. אשמח לשמוע מניסיון אישי/מקצועי תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התקלקל לי המחשב ואמרו לי שהלך לוח אם. ביררתי בחנויות ולוח כזה עולה בסביבות 1300 שקל שזה יקר לי מאוד ולא שווה לדעתי. רציתי לשאול אם משהוא מכיר לוחות אם למחשב כזה במחיר זול יותר או יד שנייה יש לי מחשב HP PAVILLION DV 6000 חג שמח וגמר חתימה טובה!!!!! :
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא ידוע בשביל זה אני כאן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול - מסך מעל 24 עם חיבור usb-c PD כדי שיתמוך בטעינת נייד + העברת נתונים בעבר היה תקן IPS אני חושב בעל זויות צפייה טובות. מניח שהיום זה סטנדרט? .. אולי תקן אחר ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות קורס תיקון מחשבים ברמת רכיב, שהקורס כולל את כל סוגי התיקונים כולל הלחמת כרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
* מטרות המחשב ? : צפייה בסרטים באיכות HD , לימודים(תכנות ואופיס בעיקר) , משחקים קלים כמו counter strike, fifa וכו' . * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ? רצוי מעל 3 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עריכה - אני מתבלט בין השניים האלו : http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 http://www.electro-store-plus.com/index.php/acer-aspire-5740dg-334g32mn.html
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מזמן לא הרכבתי מפרטים ואני קצת לא מעודכן ואני זקוק למפרט בשביל חבר ! אז ככה המחשב אמור לשמש בעיקר בשביל אינטרנט ,סרטים ,אופיס ומשחקים מדי פעם ! אז כמו שציינתי התקציב הוא כ4000 ועל מנת שהמחשב לא ייקנה באייבורי רצוי להרכיב את המפרט מפנדה ! התקציב אמור לכלול: מסך 22" (משהו בסגנון של סמסונג 2243) HD500GB כרטיס מסך שיוכל להריץ מסכים אבל לא כריס לגיימר עצבני ! כמו כן אני צריך המלצה לסט עכבר ומקלדת אלחוטיים (שלא נכלל בתקציב של המחשב) תודה
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הזה שהציעו בחנות בעיר שלי טוב לא טוב, יקר מדיי ?? בעקרון זה די עבר את התקציב שלי של 4500 אבל זה נראה מפרט טוב לגיימינג שזה מה שאני מחפש..
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחשב טוב ומהיר במידת הצורך לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 2. מה שימושי המחשב ? סרטים , אינטרנט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP - אשקלון או כל …
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימיג כבד, ואולי ואני מדגיש אולי OC קטן - בינוני בעתיד. תקציב: 6500-6700 זה לחבר, הוא רצה שיחזיק כמה שיותר זמן והוא התעקש על I7, יש לו מסך 22 והוא רצה 275GTX למרות שאמרתי לו שגם 260GTX 216C יהיה מעולה. הנה המפרט שבניתי: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1603 לוח אם: [..] DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ¤1242 כרטיס מסך: [..] PALIT PCI-EX 2.0 Geforce GTX275 896MB GDDR3 DUAL DVI HDMI - RETAIL ¤1444 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤535 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤132 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9-9-9-24 - F3-10666CL9T-6GBNQ ¤533 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤36…
-
- 17 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב למשחקים, מבירורים שעשיתי נשארתי עם 3 תצורות אשמח לשמוע את תגובותכם ועיצותכם לתצורות אילו. כמה דגשים : 1) המחשב צריך לשרת אותי למשחקים כמה שיותר זמן. 2) האם התוספת של 700 ש"ח +- אכן מצדיקה את עצמה הצעה זולה - עד 4100 CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU Motherboard : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card Dvd : LG DVD x16 Cases : Simbadda Mask 2 Blue 400W Case הצעה …
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש למשהו מושג למה הוא עולה פי 2 מה-920 ? האם המחיר הזה ישאר כך, גם אחרי שיגיעו הסדרות החדשות (כי זו לא אותה משפחה?) האם יש VALUE 4 Money במחיר הזה ? או שזה סתם מחיר כדי שאף אחד לא יזמין את המוצר ?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי אלה החלקים שאני צריכה לרכוש קצת חרגתי מהתקציב.. קיוויתי לא לעבור את ה1800-2000 אז אשמח לחוות דעתכם, הערות, הארות וכו'.. שימוש המחשב הוא בעיקר שימוש כללי.. אינטרנט, קצת גרפיקה, תיכנות, משחקים מדי פעם מה שחשוב הוא שהמחשב יהיה מהיר וישמש אותי להרבה שנים יחסית אני לא צריכה תפלץ של גיימרים, רק משהו שיעבוד כמו שצריך עם תוכנות כבדות לפעמים ומשחקים לא מטורפים. הוספתי מפרט כתמונה אשמח לחוות דעתכם נ.ב. המארז שיש לי הוא של קומפיוקייס, שקט ואהוב עליי מאד - כרגע יש לו מאוורר 120 מאחור ומקדימה מקום ל120 שהוספתי במפרט. הארד דיסק כרגע 80 ג"ב SATA, עוד כחודש יגיע אליי טרה. DVD וצורב כבר יש. המסך הוא 24 אינטש של סמסונג - T240 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מעבד + לוח אם: 1029 ₪ - * מבצע מרץ של אינטל * - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 קירור מים למעבד: 310 ₪ - CoolerMaster Seidon 120V Plus זכרון: 245 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1079 ₪ - * חדש * - Sapphire RX 470 4G 1143Mhz-1260Mhz NITRO דיסק קשיח: 235 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO מארז: 220 ₪ - Antec VSP-5000 ספק כוח: 229 ₪ - * מבצע * - Antec VP500PC 500W גוף קרור למארז: 58 ₪ - Nanoxia DS 120 - Deep Silence 120mm כרטיס רשת: 70 ₪ - TP-Link PCI-Express TL-WN781ND 150Mbps הרכבת אספרס: 150 ₪…
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי החליט לקנות לי מחשב חדש והביאו לו בחנות את המפרט הבא: אם יש עוד משהו שכדאי לשפר תגידו, אני כותב ציטוט מדוייק: לוח אם: (Gigabyte GA-EP43-DS3L (Intel P43 Chipset מעבד (ארבע ליבות): Intel® Core 2 Quad Q-8200 2.33GHz 4MB 1333 MHz זיכרון: 2x 2048 Mb DDR II 800 MHz Dual Channel דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA II מארז: FoxconnTLA-436 ספק כח: Zalman 500W + Active PFC כרטיס מסך: GeForce GTS250 1GB HDTV +DVI כרטיס קול: On board (HDA) 7.1 Channel כרטיס רשת: (On board (10/10000 כונן אופטי: Nec AD-7200 DVD-RW x 20 Black מקלדת + עכבר אופטי: Logitech Keyboard + Mouse optical Basic סה"כ 3150 ¤ זה מפרט שאבא שלי קיבל כשהוא ביקש מחשב לגיימרים אתם יכולים להיעזר בו אבל אני לא יודע אם הוא…
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר יקר מתכנן רכישה של מחשב חדש בתקציב גמיש אבל מוגבל ( קרי : לא 10000-15000 ש"ח ) אלא משהו בסדר גודל של מספר אלפי שקלים , עם תזוזה של 2000 ש"ח לכאן או לכאן. המחשב הולך להיות מחשב בעל שימושים מגוונים ( משחקים , תוכנות משרדיות , סרטים וכדומה ). הוא מודע לעובדה שמשחשב בתצורה מתאימה למשחקים חדשים זה עסק יקר מדי לתקציב שלו , ולכן הוא מעוניין ברכשית מפרט בסיסי טוב , מוכן שלדרוג בעוד , נניח , חצי שנה - זמן שבו יהיה היצע גדול יותר של כרטיסי מסך DX10 ומחירים שפויים יותר שלהם. נקודות המוצא שלו : * מעבד אינטל דואל קור ( כלומר המעבדים שיצאו מאוגוסט השנה והלאה) * לוח אם עם כמה שיותר רכיבים און-בורד - על מנת לחסוך בעלויות * כרטיס מסך בילט אין - כמה שיותר חזק - כדי שיוכל לה…
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש והקצבתי בסביבות 6000 שח ללא מסך,כל חודש יש מוצרים חדשים וקשה לבחור אז אשמח לקבל את עזרתכם. אני מעוניין במחשב חזק ומה שהכי מבלבל אותי זה לוח האם והמעבד,אני רוצה לוח אם "תותח אמיתי" ומעבד בסביבות ה 3 ג'יגה ולא משנה אם יהיה AMD אם הוא מקביל בביצועים לאינטל,את שאר הרכיבים אני כבר אצליח לבחור לבד בלי בעיה אבל הלוח אם והמעבד הם הבעיה האמיתית,תנו לי בבקשה הצעה של לוח אם ומעבד שיהיו חזקים ביותר ומסתדרים ביניהם בלי בעיות. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד. בפרט עבור כלים בעולם ה(CD (continuous deployment הכוונה היא לעלות על המחשב לינוקס ועבודה עם כלים כמו chef,jenkins הרמה של containers,עבודה עם DB וCLOUD העדפה היא LENOVO אך אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אודה לעזרהסרטי HD + גלישה ומשחקי FB . * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא תקציב - 2,500 - 3,000 ש"ח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא , Lenovo. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ממקלדת נוחה (מוארת…
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שאלה. יש לי מחשב נייד,כשאני בבית אני מחבר אותו לצג חיצוני ורואה דרכו. הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב נייד אז גם הצג הראשי נכבה.. איך מגיעים למצב שהמכסה של הנייד נשאר סגור והצג הראשי ממשיך לפעול ? *הצג הראשי מוגדר כשולחן עבודה. (אני לא עובד בשכפול/הרחבה).
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בעסק של פורומים וגרפיקה.(אז סליחה אם אני טועה בפרטים הקטנים) השנה סיימתי מסלול לימודי גרפיקה וקיבלתי הצעת עבודה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לעבודות גרפיקה, אבל כמובן, בעיית התקציב... אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי, איזה מחשב אני צריכה, מה מקובל, וכמה צריכה לחסוך, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש. * מטרות המחשב: לעבודות גרפיקה, פוטושופ, אין דיזיין ואילוסטרייטור * גודל המסך:15-17' * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות? (מה זה??) * גודל מינימלי של כונן קשיח: אשמח אם תייעצו לי... * צורב DVD: אין צורך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם הוא נקנה בחול * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי…
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-