ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ שאוכל לשחק בו ושיתחבר לתחנת עגינה. התקציב הוא 1400$ (גמיש ב100$ אם יש משהו ממש שווה). התקציב כולל את המחשב ואת התחנה. מעבד I7 סדרה 7, לפחות 16 ג'יגה ראם DDR4, לפחות 256 ג'יגה SSD. מעבר לזה כל פיצ'ר יהיה בונוס (תאורה אחורית למקלדת, מסך מט, 4K, סוללה חזקה, עוד זיכרון וכו'). יש משהו שעונה לצרכים האלו? תודה, Zinger777.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין HTPC אצלי בבית , אני מתלבט בין להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג מוכן לעבודה . אז מה אתם אומרים ומה ממליצים , אם אתם ממליצים על מחשב מוכן אז איך הדגם הזה ZOTAC ZBOX HD-11 ? והאם המעבד D510 מתאים לרוב השימושים ולגבי 1080P הוא מריץ חלק ? גם הדגם הזה נראה עסקה משתלמת מה דעתכם ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15572
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשתמש בפורמט לצורך ההתחלה... שאלה נוספת - בכל מפרט שראיתי כמעט, מערכת הפעלה אינה כלולה. בהעדר מערכת הפעלה - מהי האלטרנטיבה? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. תכני HD, הורדות וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC, UTORRENT. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה! ברצוני להתייעץ איתכם לגבי מפרט שהמליצו לי עליו לגיימינג כבד. מי שהמליץ לי עליו הוא מנהל בפורום אחר. נשמע מדבריו שיש לו ניסיון רב בתחום. הוא הסביר לי שהספק שבחר במפרט הוא כדי שיבוא זמן שבו ארצה להחליף את כרטיס המסך, לא אצטרך להחליף ספק. אשמח לדעת את חוות דעתם של חברה שמנוסים בבניית מפרטים. תודה רבה. הנה המפרט: מק"ט מוצרים כמות מחיר AR5-1600B AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX 1 ₪954 GAB350G3 Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 1 ₪484 C16G3000C15VLP Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Ve…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיועד לאוברקלוק ומשחקים, אם התקציב לא מספיק אז אני מוכן להסתפק בספק ג'נרי. לא לחרוג מהתקציב גם לא בשקל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד בערך חודש חודשיים אני סוף סוף קונה מחשב חדש, וכבר לפני מספיק זמן תכננתי את המפרט, ב5200 שקל, אך לפני חודש שמעתי שיוצא amd64 2800+ והבנתי שיש לי 300 שקל מיותרים, עכשיו, מה כדאי לי להוסיף בהם, אני חשבתי על לוח אם יותר טוב, אבל אני חושב שעדיף להתייעץ בכם, להלן המפרט: Gigabyte GA-K8VT800 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX Westren Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB OEM Lite-On 52/32/52 Black CD-RW Citizen Black Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Black Front USB 300W Case המחשב מיועד למשחקים ולא לoc. כל דעה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אין לי תקציב אבל אני רוצה שתבנו לי אותו,אני רוצה שמחשב יהיה לא חזק מידי ולא חלש מידי(עקב התקציב הלא מוגדר) ,מחשב שיעיף לי משחקים כמו דום 3 החדש ופיר,זכרון על זה אין פשרות ג'יגה לפחות(אני לא כלכך מבין בטכנלוגיות DDR DDR2 וכ'ו),מעבד של AMD הסדרה של הליבה הכפולה ושיהיה חזק,לוח אם שיהיה מבוסס על מהירות וביצועים נטו ולעתיד שיהיה לאוברקלוקינג,כרטיס קול איכותי,כי אני שומע מוזיקה,רואה סרטים ומשחק משחקים דיסק קשיח ענק ואני מדבר ענק איזה 250 ג'יגה(שיהיה בסטה 2,אני לא יודע אם זה יותר איכותי מהשאר) צורב DVD בעל הטכנולוגיה של בלו לייר וכו' כרטיס מסך מהסדרות הבינוניות ואם יש 256 זכרון שלו אז בכיף..כל זה ושאר הדברים אם שכחתי,יהיו בלי מסך תשתדלו לבנות לי מחשב סבבה כזה שיספיק ל…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם LG R405-L כאשר אני מחבר אותו לחשמל כל הנוריות במחשב מהבהבות והוא לא נדלק כלל גם לאחר החלפת מטען חדש ואפילו החלפה של סוללה אחרת הוא ממשיך את אותה בעיה פרקתי גם את הארדיסק והזיכרון וניסתי להדליק... גם שהמחשב ללא סוללה יש אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמחברים אותו למסך חיצוני - רואים. (המחשב עובד מצויין) על הצג של הנייד, יש רק אור, ועשלוחצים על Fn+ להאיר/להחשיך את המסך, רואים שהתאורה עובדת. כלומר, זה כנראה לא האינוורטר. האם המסך הלך? אולי הכרטיס מסך? איך אפשר לוודא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/4901c0f4-8667-4d60-8c51-20a8d6ba87d8 מבחינת הגודל וכל התנאים על פניו עונה לכל דרישותיי. השאלה שלי אם מחשב כזה מומלץ בגלל שהוא מחודש והאם המחיר שלו שווה את המוצר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל ממכם חוו"ד על המפשט שבניתי לעצמי, המחשב מיועד להיות רב תכליתי, כמעט ולא ישחקו בו, אולי לפעמים. כמו כן, אשמח לקבל ממכם המלצות לחנות באיזור השרון / מרכז (אני עצמי גר בנתניה) מפרט מחשב: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 כרטיס מסך: GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 550TE 550W קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER TX3 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם. בגדול, אני מחפש מחשב נייד לאשתי, שהיא סטודנטית ומרצה. מבחינת חומרה אין דרישות גבוהות במיוחד. הדרישות מהמחשב הן: 1. עמיד ואמין. אחריות ארוכה. ישמש ל 3-5 השנים הקרובות. 2. קל. 13" זה אחלה 3. חיי סוללה ארוכים -בונוס. חובה: חיבור HDMI סטנדרטי (או חיבור נפוץ באותה המידה). נפח דיסק 256 לפחות, נפח זכרון 8GB לפחות. התקציב בשאיפה 2000-3000. אם יש צורך לחרוג, נחרוג. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000, אפשר לחרוג ב 1000 ש"ח (אבל באמת רצוי שלא). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס והקרנת מצגות …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
shalom le kulam!! ein li ivrit al hamahshev ku hu lo shseli.. az kaha ani mitkaven liknot mahshev kama she yoter mukdam -takziv :ad 6k + - -oc:not needed -mouse,keyboard,etc. not needed zarih rak et ha mahshev ve hamasah! maadif lehashkia rak ba mahshev azmo ve bamasah kama she yoter pahot toda raba raba la ozrim ze mamash mmash dahuf :-*
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב כולל מסך שישמש לעבודה משרדית נטו (WORD,אינטרנט) ולצפיה בסרטים. דרושה תמיכה בUSB3. אשמח למפרט מחנות אמינה באיזור כפ"ס. תקציב בכותרת (כמובן שאפשר בפחות )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר סביר עם ביצועים טובים, מינימום RAM 8GB CORE i5+ כרטיס מסך NVIDIA ו 500GB/1TB זיכרון. מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים של היום באיכות בינונית-גבוהה בלי איבוד FPS. אשמח לייעוץ לגבי איזה מחשבים כדאי לי לשקול ומאיפה כדאי לקנות אותם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מפרט למשחקים בלי מסך בלי הארד דיסק בלי כונן דיסקים ובלי ספק כוח הסכום נע בין 2000-2500 רצוי שיילקח בksp כי החנות פשוט יותר נגישה אלי תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם על מפרט והצעת מחיר (ללא ציוד היקפי) שקיבלתי לשני המחשבים שלהלן: (בשני המחשבים חשובה האפשרות לשידרוגים עתידיים) מחשב 1: מיועד לעיצוב גרפי בדו-מימד כשימוש עיקרי (אוטוקאד, פוטושופ) ו-3D + עריכת וידאו כשימוש משני. מעבד: intel core i5-2320 3.0Ghz 64bit 6M לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כרטיס מסך: Sapphire/Ati Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 זיכרון: Kingston (8G) 4G DDR3 1600Mhz Hyper-x blu X2 דיסק קשיח: Toshiba 1TB sata3 7200rpm 64M מארז כולל ספק: Cooler Master elite430 silent fan 12 מאוורר למעבד: Zalman - cpu cooler fm2 socket 1155/775 צורב: Samsung DVD RW sata ----------------- סה"כ: 3.5K ========= מחשב 2: מיועד לעריכת תמונות (פוטושופ) ושימוש ביתי סטנדרטי (כגון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מתלבט בין שני מחשבים למשחקים. 1.DELL Precision 4400 ( Core 2 dou 9400) with 4 GB RAM ,Nvidia quadro fx 770m 2.DELL Latitude E6420 (i7 2760QM) with 8 GB RAM, NVIDIA nvs 4200m ניסיתי לעשות benchmark לשניהם, Latitude עדיף בכל הפרמטרים מלבד ביצועי הD-3 בעקרון שני המחשבים מיועדים למגזר העסקי. אין לי אופציה למשהו אחר אז מתלבט בין שניהם. מה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להצעות לשיפורים/המלצות (חריגה של לא יותר מ-400 ש"ח) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה, אם יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, MAD MAX THE GAME, METAL GEAR SOLID: PHANTOM RAIN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 X 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-