עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש, דרישות: שיטוט אינטרנט ניגון 1080P בלי גמגומים יציאת HDMI מסך 14-13 רצוי עם כונן אופטי אך לא חובה. משקל עד 2 קילו לפחות 2GB זכרון מעבד כפול ליבה אין שום חשיבות לאיכות רמקולים וטביעת אצבע. מה יש לכם להציע ? תודה לעוזרים עריכה: תקציב עד 4000 ש"ח, מקווה למצוא משהו יותר קרוב ל3000.

3. מטרות המחשב? - מחשב עבור סטודנטית עבור לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים גודל המסך? - עדיפות למסך גדול עד כמה שאפשר כל עוד זה לא בא על חשבון המשקל (עדיפות למשקל נמוך על גודל מסך) משקל רצוי? - המחשב מיועד לבחורה "קטנת מימדים" אז כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיפות שיהיה חיבור HDMI אבל לא קריטי בלוטות? - כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - אין צורך בנפח גדול במיוחד אני חושב ש500GB יספיקו כונן CD/DVD? צורב? - לא חשוב כונן Bluray? - לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לכל מי …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by arm123,

כודם כל אשמח להמלצה לגבי מעבד: אינטל כפול, AMD כפול,AMD AM2, או לחקות לקונרו. יש לי כבר כ.מסך X1800XL, השימוש במחשב נכון להיום הוא קצת פוטושופ ואני רוצה להתחיל לשחק במשחקים ברמה סבירה. כמו כן, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי איזה 3-5 שנים. זכרונות אני יכול לקנות 2*1024 800MHZ ב 1100 או 2*1024 667MHZ ב 867 מה לדעתכם עדיף אני צריך HD 300GB מה שאתם ממליצים ספק, MB,HDD, CPU. התקציב ל3 החלקים הוא 3000 שקל אשמח גם להצעות שיפור.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by STM,

אני הולך לקנות מחשב בשבוע הבא אחרי החג . בניתי מפרט ותגידו לי מה דעתכם , ואיפה כדאי לשנות אם בכלל . אז ככה : AMD Athlon XP 2600 Asus A7N8X Delux nvidia nforce 2 Geil DDR 256MB PC 3200 400MHz פעמיים Zalman CNPS6500-Alcu cooler for PIV-478 WD 80GB 7200RPM 8mb buffer ata100 HDD Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card Teac 1.44 floppy Asus *52 MaG 17 786PF Flat monitor Genius KB-06 PS2 ENG\Heb Keyboard Case : Midi Tower ATX case 300 Watt כל זה בסביבות ה4800 שקל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום להלן הפירוט לבקשת מפרט: 1. תקציב מקסימלי 3000, ניתן לחרוג במעט. 2. שימושים צפויים: עבודת תכנות כבדה (visual studio 2010 + sql server managment והרצת IIS כחלק מהבדיקות). בנוסף הרצת סרטים ב Full HD. מסך: רזולוציה 1920X1080, גודל 40 אינץ', סוני ברוויה. 3. אין צורך בציוד הקפי 6. שקט חשוב במידה בינונית-גבוהה, ישב בסלון. 7. מתוכנן אוברקלוקינג רק אם חייבים ואין סכנה גדולה לשריפת הרכיבים. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. גר במרכז,מ KSP שווה לקנות? 10.מארז שנראה די טוב, ושאפשר לשים אותו בסלון מבלי להתבייש 11. יכול להיות שבעתיד אוסיף כרטיס מסך חזק יותר. 12.זיכרון 4G כעת כשאני מניח שעוד שנתיים יכפיל את עצמו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, כמו שציינתי חובה שהמסך יהיה 13.3 מט (לא רוצה לראות השתקפות של עצמי ) עדיף שהמעבד יהיה מסדרת i3,i5 ושיהיה כונן אופטי, נחמד גם אם תהיה יציאת hdmi אך לא חובה. שימוש עקרי : אינטרנט ואולי קצת סרטים.. היחיד שראיתי שעונה על התנאים זה הvostro 3300 של dell אבל שמעתי שיש עליו הרבה מאוד תלונות. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by s.os,

אממ אני חדש כאן בפורום ואני מחפש מפרט טוב בתקציב של 4500 שקל חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה AMD , חשוב מאוד שיהיה כרטיס מסך לא מובנה ובכללי זה הכל אני מדבר פה על מחשב ללא מסך ללא רמקולי מקלדת וכלום בקיצור רק מחשב תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השימושים שלי הם קבועים, זה לא משתנה בהתאם ליום/זמן/וואטאבר, קבוע אני מריץ סידור כזה: מערכת הפעלה מותקנת ומערכת הפעלה אחרת בוירטואליזציה (משמע אם אני מריץ לינוקס אז וינדוס יהיה בוירטואליזציה, אם אני מריץ וינדוס אז לינוקס בוירטואל, רק מערכת הפעלה אחת בוירטואל). משהו של אופיס תמיד פתוח תוכנת מייל תמיד פתוחה (כרגע אוטלוק של האופיס 12) מסנג'ר+סקייפ 2 חלונות פיירפוקס עם בממוצע 5-10 טאבים בכל אחד 2-3 קונסולות שליטה (קלילות מאוד). נגן עם מוזיקה/רדיו/סרט ברקע ולפעמים איזה משחק קליל כמו GTA2, אין לי דרישות למנוע גראפי. הכי חשוב זה שבסידור הקבוע הזה לא יהיו תקיעות/איטיות/דילאים מעצבנים וכו'. אני יודע שאני יכול לאחד את תוכנות המסרים לאיזה טריליאן, לעבור לכרום, לעבור לתוכנת …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך מפרט תקציבי, שכולל רק לוח אם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. אני מחפש חלקים שיאפשרו לי לעשות Overclocking מעולה. (מה לעשות, אני לא אדם עשיר) נ.ב Overclocking לכרטיס מסך ולמעבד.

12. שלום לכולם, הקדמה קצרה: לפני כמה חודשים פירסמתי כאן, אבל הרכישה לא יצאה לפועל באותו זמן ולכן אני מפרסם שוב, אני מניח שהיו קצת עדכונים מאז. אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים טובות. אני מחליף כעת מחשב בן 7 שנים שנרכש בשנת 2007. וזו הגישה שלי גם למחשב הבא, אני רוצהשיישרת אותי נאמנה ויהיה רלוונטי גם בשנים הבאות. בראיה אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא, אם לדתעכם אני צריך לחרוב מהתקציב, אשמח לשמוע הסבר מדוע ובאיזה רכיב. אם אני מבין נכון ממה שנכתב כאן באתר אני צריך שהשילוש הקדוש של מעבד, לוח אם וזיכרון יהיו כאלה שיוכלו ללכת איתי קדימה בנים הבאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך תמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני בעליו של Dell vostro 3550 עם כרטיס מסך ati 6630m מעבד I5 וסוללה של 9 תאים (בקיצור הגרסא הכבדה יותר של ווסטרו) כל הדרייברים שלי מעודכנים וכך גם התוכנות והביוס. כאשר הלפטופ מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. כאשר הוא עובד על סוללה (גם אם היא מלאה) הוא פשוט מתקע, אני חווה לאגים הזויים של מספר שניות גם כאשר אף תוכנה אינה רצה ברקע, פיקים רנדומליים וקיצוניים במעבד. המחשב עבר דיפראג ובדיקת תקינות זיכרון ראם, וגם הטמפ' שלו סבירות לחלוטין. כמו כן בדקתי את הבעיה תחת כל תוכניות ניהול המשאבים (מצב חיסכון, מאוזן וביצועים גבוהים). בדקתי כאשר הוויפיי כבוי וגם הבלוטות ועדיין יש את הלאגים האלה (כמובן שהכל נבדק כאשר הכרטיס מסך החיצוני כבוי כי כאשר אני על סוללה אין לי צורך בו). האם מישהו נתקל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roadrunner,

חבר שואל אותי בקשר למחשב הזה ,לי אין מושג בניידים, זקוק לעזרתכם . [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני מחפש מחשב לסטודנטית לאדריכלות ואני צריך חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם:INTEL G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד: Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm אני מתלבט אולי לבקש את ה Q6600 במקום. זכרון: 4GB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston כ.מסך: FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI ד.קשיח: SEGATE/HITACHI-1000GB(1TB) SATA II 32MB די וי די: DVDRW X22 S.ATA אני מחפש מפרט עד 4K ש"ח - המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים או משהו אלא בעיקר לעבוד עם תוכנות של עיצוב גרפי וכדומה. אני כן מעוניין במעבד 4 ליבות - אם כבר קונים היום אז כדאי לקנות משהו שיחזיק מעמד כמה שנים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום שלום לפורום המוצלח בתבל. לאות הוקרה לעצמי על שאני כזה מגניב וסיימתי תואר, אני רוצה לשדרג את המחשב החביב והזקן שלי (כבר בן שש... ריספקט..) הסתובבתי לי בפורומים שלכם ובאתרי ביקורות על רכיבים, אבל אני אשמח אם תוכלו להציץ במה שדגתי לי ותאמרו מה אתם חושבים. יצויין, שאני צריך רק הארד דיסק אחד (יש עוד אחד שמתאים ל-SATA 2); את כל הציוד המשני (מקלדת, עכבר, צורב, כרטיס רשת וכו') אני פשוט אקח מהמחשב הישן - רוב הרכיבים חדשים למדי. גם המאוורר של המעבד נקנה לפני חודשיים והוא מתאים לדור החדש (AM3). אני כן צריך מסך, כי שלי נוטה להזכיר את סבתי עליה השלום, בהבדל העיקרי שלסבתא שלי ז"ל אין צריבה לבנה נאה בצד שמאל למטה (אקווה). כמו שאתם רואים, 4000 שקל זה לא תקציב גג ואפשר לפרוץ אותו, אב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים המומלצים של האתר נמצאת סוף סוף בשלבי עידכון מתקדמים, בתקווה לעידכון רישמי חדש לקראת ה-15 בחודש. אשמח להצעות, שינויים, דיעות והערות מצד הקבועים כאן בפורום (אתם יודעים מי אתם). אם לדעתכם יש חלק מסויים שצריך להופיע במקום חלק אחר אשמח לשמוע על כך. אם יש לכם קישורים מועילים בנושא זה יהיה מצויין. אם אתם יודעים שיש חלקים שמופיעים שאינם זמינים יותר בשוק, גם עליהם אשמח לשמוע. אם אתם חושבים שהמחיר של אחד המוצרים אינו מועדכן דווחו על כך בבקשה. שימו לב שרוב המפרטים כבר נחשבים מעודכנים, כולם עד סכום 7500 ש"ח כולל. בסכומים שמעל סכום זה עדיין לא נגעתי (Enc0der עידכן את התאריכים בטעות), אז לא להתייחס למפרטים מעל 7500 ש"ח עדיין! http://www.hwzone.c…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arkadur,

יש לי הזדמנות לקנות מחשב מתוצרת HASEE במחיר זול מאוד, מדובר ביצרן שלא יצא לי להתקל בו והייתי רוצה לדעת קצת יותר על החברה דעתכם? מדובר בדגם MT581 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בין היתר הכרטיס הגרפי צריך לכלול TV OUT ולפחות 256 מב זיכרון עליו המסך צריך להיות LCD בתודה ABD

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני צריך מפרט מחשב ב4000 ש"ח לחבר , עבודה משרדית , עיצוב , אנימציה ממוחשבת , שיפעל מהר וCounter-Strike : Source. כולל מסך! אשמח למפרט הטוב ביותר מבוסס אינטל C2D טוב , ניתן לחרוג במעט. אני מעדיף גם את המסך VP930 משום שהוא הכי טוב למחיר שלו לעבודה ממושכת מאשר פאנל TN. ללא ציוד הקיפי... רק מסך. תודה והמשך יום נעים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בוקר טוב. אני מחפש מפרט מחשב לשימוש מקצועי (פרנסה) בתוכנות הבאות: 3Ds max, vray, after effects, premiere pro, photoshop, zbrush וגם סימולציות בתוכנה realflow התקציב נא בין 8000 ל- 9000 שקלים. אין צורך בציוד נלווה. אינו מיועד לגיימינג כיום רזולוצידת המסכים שלי היא 1920/1080 (אך סביר להניח שהיא תעלה בעתיד). -2 מסכים, אחד 27" והשני 23"- ניתן לנצל את מלוא התקציב ולחרוג במידת הצורך (כמובן שזו לא חובה (: ) חשיבות מידת השקט? נניח 5 (כלומר לא קריטי אבל תמיד נחמד). לא מתוכנן OC צריך מערכת הפעלה (WINDOWS 10), אין צורך באופיס. זמן רכישה - בחודש הקרוב בקשות נוספות- 2 חיבורי USB3, HDMI עדיפות לרכישה באיזור רמת-גן. חשוב לשמור על אופק …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by muli6,

קודם כל המחיר שאני מתכוון לקנות הוא בין 5000 ל6000 שקל, והמטרה היא בעיקר משחקים חזקים. ורציתי שתגידו מה דעתכם. (בעיקר חשוב לי לשמוע מה אתם אומרים על הכרטיס מסך) מעבד: AMD ATHLOON 64 3200 939 VENICE לוח אם: MSI K8N NEO4 PLATIUM 939 PCX דיסק קשיח: WD 200GB 7200 8MB SATA2 זכרון: KINGSTON DDR 1024 MB MHZ DUAL כרטיס מסך: MSI RX600 PRO 256TD PCI-E כרטיס קול:8 ערוצים - 7.1OB מסך: שטוח 19 AOC 1200*1699KHZ צורב: SAMSUNG DVD *16 DUAL כרטיס רשת 1GB מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי רמקולים 2+SUB למפרט הזה נתנו לי בחנות מחיר של 5000 שקל שווה?? ובמה כדאי להשקיע עוד קצת כסף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by itay izraelov,

שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bellboy,

שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Msi ex400 מפרט:http://asia.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=653 והסוללה שלו מחזיקה שעתיים בלחץ (כשהמחשב כמעט לא עושה כלום והכרטיס רשת האלחוטי לא פעיל) האם זה נורמלי? האםיש משהו לעשות בעניין? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 10000. אני צריך כוח עיבוד גדול כי אני מקודד סרטים ונמאס לי מהזחילה המטורפת של amd 2500. אני רוצה להשתמש במחשב גם למשחקים אבל זה פחות חשוב לי. בנוסף אני צריך הארד דיסק לא רק גדול אלא גם אחד יציב שלא יפול לי מהר כמו זה שיש לי עכשיו WD 250... עכשיו, אני לא צריך מסך, כרטיס קול, עכבר, מקלדת וכו. זה מה שאני בניתי, אשמח לשמוע את דעתכם: № Code Product Price Quant. Summ 0 8406 Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672.00 ¤ 1 672 ¤ 1 8918 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1161.00 ¤ 1 1161 ¤ 2 8717 Gigabyte Radeon X1800XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2010.00 ¤ 1 2010 ¤ 3 8956 Intel Core2 Duo 2.4G…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים