ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בקנייה בחנות הזאת וממליץ/ לא ממליץ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, האם הוא מספיק טוב להרצה חלקה/טובה של Flight Simulator X ומשחקים/סימולטורים כבדים אחרים יחד עם כל התוספים לסימולטורים/משחקים? אין צורך בציוד הקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: YY 3702 mATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪148 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪322 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪68 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מעוניין לקנות ולבנות מחשב HTPC לסלון המשפחה שישמש לצפייה בסרטים (דרך הטלויזיה), להשמעת מוסיקה וללכידת וידאו (כמו YES MAX). רצוי שיתמוך בתקן הדחיסה h.263- שלפי הבנתי אמור להחליף את ה-mpeg2. המחשב לא ישמש למשחקים. לא יעשה אוברקלוק. רצוי שיכלול שלט (ואם זה יחסוך את הצורך במקלדת+עכבר, מה טוב). אשמח אם תפרטו גם באיזה מערכת הפעלה מומלץ להשתמש (windows xp mce?) אשמח לקבל עוד קצת חומר בנושא- יותר מהבסיס שקראתי כבר ב - http://www.hometheater.co.il כמו שכתבתי אני בערך מתחיל מ-0, ורוצה להיות סגור על הכל לפני הקנייה- שתתבצע בעוד כחודש. תודה, נדב
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש חוות דעת על המפרט הזה, בעיקרון המחשב הזה מיועד : רזולוציה של 1920*1080,משחקים כבדים באיכות הגבוה ביותר,VM של 4 מחשבים. [TABLE=width: 438, align: right] [TR] [TD=align: center]מעבד[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7 4930K 3.4Ghz 12MB L3 Cache s2011 – Box[/TD] [TD=align: center]2483[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד[/TD] [TD=align: center]Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler[/TD] [TD=align: center]500[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם[/TD] [TD=align: center]Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E[/TD] [TD=align: center]1415[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: center]Asus G…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי מחשב נייד בן 5 שנים ואני מתלבט האם הוא משתלם לצורך לימודים, אשמח לקבל משוב, תודה זה המפרט: מעבד: i5 דור 5 זיכרון: 8 GB דיסק קשיח: 256 GB SSD חברה ודגם: LENOVO THINKPED סוללה: כפולה (פנימית וחיצונית) מערכת הפעלה: WIN 10 PRO OFFICE 2019 מטען מקורי מחיר: 1350 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה בבקשה לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי קצת פרטים LENOVO NITU1-G550 המחשב אצלי שנתיים וארבע חודש אין לי על המחשב אחריות המחשב שמור מאוד הוא כלל מערכת הפעלה W7 הום פרמיום והמערכת חוקית אלו הנתונים שלו דגם מחשב G550 > Mainboard : LENOVO NITU1 > Chipset : Intel GM45/GM47 > Processor : Intel Pentium T4300 @ 2100MHz > Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce G210M > Hard Disk : HITACHI HTS545032B9A300 (320GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N > Monitor Type : BOE OT - 15 inches > Network Card : Intel PRO/Wireless 5100 AGN [shiloh] Network Connection > Network Card : Broadcom Ne…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
את הנייד שלי נתתי לאחי, ואני צריך מחשב 15.6-14" לתכנות, סרטים, אופיס. עדיפות לI7, בהמשך אני אולי אשדרג את ההארד לSSD. הבנתי שמעבדים עם סיומת MQ/QM/HQ הם הכי טובים, עד כמה זה קריטי? המחירים על הניידים עלו ממש או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500ש"ח לנצל הכל בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב 3DS MAX + VRAY 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא רק מארז עם כל רכיביו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 לא חשוב השקט 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 128SSD בלבד 32GB RAM או אופציה לשדרוג בעתיד ל32 1TB HARD DISK יספיק תודה לעוזרים!! אני בלימודים של 3DS MAX והגעתי לשלב שהמחשב שלי כבר לא סוחב אני מעונין לקנות במיידי שלא נפסיד חומר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שוב... אחרי חקר של כל הפורום והביקורות הגעתי למפרט הבא יש לי ברשותי כבר מארז רגיל שקניתי ב-IVORY לפני שנתיים הרד דיסק וצורב יש גם. מסך 22" LG לא מעוניין ב-CF אולי באתיד OC עם יהיה בעיה בביצועים אני הולך צחר להזמין ב-IVORY יש מצב לרדת בתקציב אולי עם הלכתי על משהו מיותר ? תקציב התחלתי היה 2500 פשוט וחרגתי כבר ב 500 מה שנשאר זה החלקים הבאים : עם כמה שאלות ? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q - העם עדיף ה- GA-EP43-DS3 של GIGABYTE ? ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP -פה גם העם כדי להוסיף 50ש"ח ולקחת 4-4-4-12 ¤205 כמות:1 ht…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה CPU : INTEL 2.4GHZ 533FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PE PRO II SILVER Memory : 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :ASUS DVD X 16 Floppy drive : 1.44MB TEAC Case :3RSYSTEM AIR CYBER BLUE 400 Watt Video Card : HERCULES 3D PROPHRT 9500 128MB Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD הרכבה חינם זמן אספקה 5 ימי עסקים בלבד !!! כל זה עולה רק 5,410 ש"ח ואני יוסיף CREATIVE EXTIGY USB ב-880 שקל ו-XP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ואני צריך מפרט למחשב הכי חזק שיש בתקציב 5000 שקל. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, יפעיל תמשחקים עם הדרישות הכי גבוהות שיש ושיהיה מחשב סוס שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ויהיה טוב. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי עיקר שהיה במחשב כרטיס מסך 6800 הרגיל לא המחולש כל המחשב מיועד לאובר קלוניג אז אם מישהו שמבין יכול לבנות לי מפרט מותאם שכל הרכיבים יש יכולית אובר קוליינג טובה תודה (אפשר קצת לחרוג מתקציב)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד בתחום ה 3000-4000ש"ח. ( עדיפות לנמוך כמובן אבל אשמח לקבל כמה אופציות.) לצורך עבודה משרדית: אופיס, אימיליים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה. (ואולי מעט גרפיקה ו 3D - לא חייב). אם יש אופציה להזמין מחו"ל נייד טוב אשמח לקישור לאתרים טובים ששולחים לארץ ישירות. חשוב שיהיה לו: נפח דיסק רצוי 200-250GB כרטיס מסך טוב. צורב בלוטות' WiFi מצלמת אינטרנט והכי חשוב אורך סוללה טוב, אמין, ואחריות ושירות של חברה טובה. תודה על כל המלצה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice זכרונות KINGSTON 512 400MHZ CL3 - הזמנתי 2 כאלה שיהיה גיגה כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E יש לי כבר הארד דיסק SATA1 וצורב וכוננים ומארז שכחתי רק לקחת ספק כוח - האם יספיק לי 300W שזה מה שיש לי עכשיו ותגידו לי אם אני צריך להחליף משהו... כי מחר אני לוקח תמחשב
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את המלצתכם. אני מחפש מחשב יחסית פשוט וזול בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט, ורציתי לדעת אם מבחינת מהירות יש הבדל גדול בין שני המחשבים שבקישורים המצורפים, ואיזה מהם עדיף: א. adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=23099&zap=1 ב. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861993
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך דיי בדחיפות מחשב חדש בתקציב של 6 - 6.5 K למשחקים ועבודה : 1. אין צורך במסך. 2. מחשב שאני לא אצטרך שלדרג שוב עוד שנה 3. הומלץ לי עלה I7 950, האם זו גם דעתכם ? 4. אני צריך את המחשב דיי דחוף (הוא משמש גם לעבודה והמחשב היישן נדפק) האם בכל זאת תמליצו לחכות ל SUNDAY BRIDGE ? או שיש הצעות למפרט טוב גם בלי הצורך לחכות חודש ? 5. גרסת WIN 7 32 BIT או 64 BIT ? עזרתכם תתקבל בברכה. תומר.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 10:53:19 אגב, פנדה מחשבים מציעים את המפרט הבא ב 6.5 K, מה דעתכם עליו ?מעבד: Intel Core i7-870 Processor 2.93GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 זכרון: Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1600 CL8 כרטיס…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אודה להמלצה ל2 ניידים שאני מתכוון לרכוש כעת (3 אופציות) חשיבות כללית: ללא מערכת הפעלה וללא אופיס+אחריות 3 שנים בבית הלקוח עדיפות ללנובו+SSD חובה אין חשיבות לאופק שדרוג 1. תקציב 2500, מיועד לגלישה וסרטים, לאדם מבוגר, מפרט 15" 2. כנ"ל כמו 1, אבל 17", האם יש צורך לעלות בתקציב יותר מ-500 ש"ח? 3. נייד לסטודנטית, מפרט חזק 14-15" תקציב עד 4500 אם יש הצדקה, אז אפשר לחרוג קצת מעדיף את התמורה הטובה ביותר לתקציב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במחשב נייד, בתקציב של 4000 ש"ח. השימושים: גלישה באינטרנט, קצת אופיס, סרטים (ע"י חיבור לטלוויזיה). צנוע סה"כ. חובה 512MB זיכרון, חובה WIFI, חובה TV-OUT / S-Video. יהיה נחמד לקבל Bluetooth וקורא כרטיסים. בינתיים נתקלתי במחשבים הבאים כמועמדים ראויים: 1. Lenovo 3000 C100 2. HP Pavilion DV6102EU 3. Toshiba Satellite L30-134 המפרט של הראשון די טוב, רק שהמסך הוא 15" ולא 15.4" (אני חושב...). השני נראה לי שילוב טוב של כל העולמות... מעבד סביר, זיכרון בסדר, כונן גדול, מסך טוב... מה דעתכם? יש עדיפות לאחד מהם? האם יש המלצות נוספות? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר 4 שנים בקונסולות ועכשיו אני עובר למחשב אז אני מחפש מחשב שהוא מכונת משחקים ויריץ את המשחקים באיכות כמה שיותר גבוהה ולא תקיעות התקציב הוא 6,000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-