ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה מחשב טוב עבור לימוד\פיתוח תוכנה? בפנאי זה בעיקר אינטרנט\צפיה סרטים\TV, אך רצוי שיהיה אפשר להריץ משחקים סבירים. חשוב שיהיה שקט, מהיר ויחזיק כמה שנים טובות לפחות עם מינימום תקלות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר מפרט ב3500 לחבר כולל מסך הציעו לו את זה מאייבורי מעבדAMD ATHLON64 3000 939 VENICE לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 AMD939 כ.מסך(MSI GEF'NX6200TC-TD64E(256 זכרון KINGSTON DDR 512M 400MHz דיסק קשיחSAMSUNG SATA 80G7200 8M כונן דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה ואינטרנט עכבר לוג'יטק אופטי מסך MAG 17" AH778 שטוח כסוף אני יודע שאף אתר לא יוכל להגיע ב3500 לרכייבים האלו אבל כאן המארז לא מצוין אבל הוא גנרי מאה אחוז הכרטיס מסך גרוע הזיכרון כנראה cl3 המסך עדיף כבר 17'' 786 PF FLAT? mag או 17'' 793 סמסונג יש לכם משהו לארגן ב3500 יותר טוב מהמפרט שלו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אנא עזרתכם המקצועית ברכישת מחשב: 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל, זיכרון 4G, דיסק קשיח 500G לפחות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב, עניין העיצוב אינו משמעותי, עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר אז אין צורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא רוצה 6400 ש"ח, אמרתי לו שהוא מגזים ברמות ופרט למעבד מעולה המחשב הוא די ממוצע פלוס. כמה המחשב שווה לדעתכם? תודה! Intel core i7 2600k 3.4Ghz Motherboard Asus P8P67 EVO B3 Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB G.Skill DDR3 1600Mhz 8GB Corsair TX 750W V2 Western Digital Caviar Black 1TB + HDD 465GB LG DVD/RW SAMSUNG CD/RW http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375721_349147808494715_331414005_n.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לא מכיר את עולם המושגים של החומרה במחשבים הניידים למשל כרטיס מסך Intel GMA 900 up to 128MB לא יודע למה להשוות אותו או ה950 ....כנ"ל ולעומתם יש את הרדיאונים = כרטיסים ניפרדים שאינם בילד אין בלוח האם = X300 או X600 מישהו ניתקל באיזו טבלה שעושה סדר מיבחינת רמות ביצוע והקבלה לכל השמות המוכרים בעולם הנייחים חושב שזה יכול לעזור ליקראת קנייה ובכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, NBA2K14, PES14 ועוד משחקי יריות חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני מתכוון לקנות ביום יומיים הקרובים דרך TMS: I7 8700K ASUS Z370 MAXIMUS X HERO CROSAIR VENGENCE 16GB DDR4 RGB 3200 CL16 NOCTUA NH-D15 ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX 1080TI WD 1TB SATA3 CAVIAR BLUE 1TB PLATTER SAMSUNG SSD EVO 850 500GB CORSAIR RM750X WHITE 750W PSU 80+ GOLD FD DEFINE C אני מתכוון לקנות בארץ דרך חברת tms. השאלה היא האם יש לי למה לחכות עוד חודש להנחות של הבלאק פריידי (24/11/17)? בגלל שאני בלי מחשב כבר זמן מה ואני די לחוץ להביא את המחשב החדש, ואם כן אז כמה הנחה כי אם זה בסביבות ה200 עד 600 אז אני לא אחכה... אשמח אם למישהו יהיה מידע אמיתי בעניין. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מנסה להסתדר עם עד 2K או עד 2.5K... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Microsoft Visual Studio או Eclipse בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell 15R Special Edition,7520. אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק לSSD. הלפטופ תומך בSATA3. מחפש המלצה לכונן בנפחים של 180/256. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעבד : PENTIUM 4 2.8/800 1mb לוח אם : ALBATRON PX865PE PRO זכרונות : TWINMOS DDR 512MB 400mhz x 2 מארז + ספק כוח : SIMBADDA C-860 480W סה"כ : 2850 ש"ח לא כולל משלוח עם כרטיס מסך PowerColor RADEON 9800 Pro 128 MB 256 Bit ... המחשב יעבוד מצוין במשחקים ? יש הצעות יותר טובות באותו מחיר ? (הורכב מנעה מחשבים)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה CPU : INTEL 2.4GHZ 533FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PE PRO II SILVER Memory : 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :ASUS DVD X 16 Floppy drive : 1.44MB TEAC Case :3RSYSTEM AIR CYBER BLUE 400 Watt Video Card : HERCULES 3D PROPHRT 9500 128MB Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD הרכבה חינם זמן אספקה 5 ימי עסקים בלבד !!! כל זה עולה רק 5,410 ש"ח ואני יוסיף CREATIVE EXTIGY USB ב-880 שקל ו-XP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב חדש שיכול להריץ רשתות נוירונים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רשתות נוירונים, אבל אולי גם אתחיל לשחק קצת (המחשב העדכני שלי לא מריץ אפילו gta5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קניתי לאחרונה dell u2417h 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . 1. איני בטוח שהשלם במזומן אך 90% שכן . 2. מטרות המחשב : אני מעוניין שהמחשה יריץ משחקים כבדים כמו F.E.A.R על הגדרות בינוניות - טובות 3. ציוד הקפי לא נחוץ ברגע זה . 4. אין משהו ספציפי שאני לא רוצה אך אני מעוניין ב צורב DVD ( לא יודע אם צריך לציין ) . 5. אין לי העדפה כל שהי לחברה כל שהי כי אני לא ממש מבין בנושא חלקי מחשב ואיני יודע מה עדיף ומה לא . 6. אני לא ממש יודע איזה קירור יותר טוב אבל אני שמעתי על הקירור אוויר הכי טוב שעולה 230 שקל ואני מעוניין בו בעניים מארז אני לא בטוח בו . 7. אני לא ממש יודע מהי מערכת הפעלה חוקית אבל אני מעוניין שהמחשב יורכב במעבדה . 8. אין לי צרכים מיוחדים . בתודה מראש , אלי . נ.ב מה עדיף לי X800GTO2 אם פתיחת צינורות ואוברקלוק גדול! …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובנוסף גם ללימודים. טווח המחירים הוא בין 3000-4000. חשוב מן הסתם שתהייה לו יציאת HDMI כדי לחבר לטלויזית LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריכה לעריכה גרפית, מצגות, ועבודה בדרכים שיהיה חזק, מקצועי וקל לסחיבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש במחיר של 8500 עד מקסימום 9000 הוא יהיה למשחקים ולאוברקלוק דגש על הכרטיס מסך ועל המארז לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק די בדחיפות לנייד והחלטתי לרכוש T400S באיביי. תוך כדי שיטוטים ראיתי שזה כבר לא נמכר בכלל באתר לנובו ובמקומו יש 10S עם מעבד חדיש, שלא מוכרים עדיין באיביי. (SP9400 לעומת i5-520M9 האם זה שווה את ההמתנה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב של 6500 לוס מינוס. האם יש פער גדול בביצועים של נייח לעומת נייד במחירים האלה? האם לוח אם של אסוס לא עדיף על לוחות הGB שאתם ממליצים כאן? האם כרטיס המסך ספייר של ATI הוא אינטגרלי בלוח אם או חיצוני? האם תוספת הקרור הכרחית? האם העובדה שמדובר בכלכך הרבה מעבדים מחייבת ספק כוח יקר ? האם כדאי לדבוק ב XP או שמערכת ההפעלה החדשה עדיפה? יש לי מחשב ישן ואני עדיין מתלבט אם להחליפו בנייד או נייח (לכן גם יש הודעה שלי בפורום שם) ורוצה לדעת אם יש דברים שרצים לי כעת על XP לא ירוצו על מערכת הפעלה יותר מתקדמת (לא ויסטה,אלא זו שבאה אחריה) ? ואם אפשר,אז אשמח גם לקבל חוות דעת לגבי מה כדאי לקנות : נייח או נייד ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד הדגמים (עוד לא בטוח על איזה ללכת) ויש לי 2 שאלות: 1. האם אזכה לקבל אחריות בארץ (שימו לב ש envy 17 לא נמכר בארץ כלל)? 2. אם אקנה מחשב שהוא מחודש (refurbished) באיביי, אוכל לקנות לו הרחבת אחריות בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HP probook 4530s http://www.grafpc.co.il/pl_product~XU015UT~2~0.htm או Lenovo G570 43334-33G http://www.grafpc.co.il/pl_product~G570I3-SBR~2~0.htm מבחינת נתונים הם די דומים, עונים לדרישות (בשביל אמא שלי) , ה HP עם מסך אנטי-גלר (יתרון) אבל אני לא יודע מה עדיף מבחינת איכות הרכבה שזו דרישה חשובה יותר. אם יש המלצה לנייד מומלץ שטוב יותר מאלה ועם נתונים דומים אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב שישרת אותי בלימודים ובשימוש כללי ביתי... חשוב שהמחשב יהיה מהיר ולא יקרטע בשימושים שאני אפרט בהמשך.. מעדיף שהמפרט יורכב מ http://www.pandas.co.il/ או מ http://www.skypc.co.il/ אלו חנויות בחיפה...- או מכל חנות אמינה אחרת שאתם מכירים באזור חיפה תודה רבה לכל העוזרים..........=) 1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה אפשרי אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים נניח 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר ללימודים, אינטרנט וסרטי HD, משחקים כגון Sims 3 א) יש לציין את התוכנות …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה! ברצוני להתייעץ איתכם לגבי מפרט שהמליצו לי עליו לגיימינג כבד. מי שהמליץ לי עליו הוא מנהל בפורום אחר. נשמע מדבריו שיש לו ניסיון רב בתחום. הוא הסביר לי שהספק שבחר במפרט הוא כדי שיבוא זמן שבו ארצה להחליף את כרטיס המסך, לא אצטרך להחליף ספק. אשמח לדעת את חוות דעתם של חברה שמנוסים בבניית מפרטים. תודה רבה. הנה המפרט: מק"ט מוצרים כמות מחיר AR5-1600B AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX 1 ₪954 GAB350G3 Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 1 ₪484 C16G3000C15VLP Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Ve…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 שווה ת'כסף? לשימושים רגילים, לא משחקים כמובן...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-