ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם פתחתי כאן לפני שבוע דיון ואחרי שקצת קראתי ובדקתי החלטתי לעדכן את המפרט שהציע לי idanmal במעבד ולוח אם תואם אני מניח שרובכם יגיד שהוא יקר מידי ולא משתלם אבל אשמח בכל זאת לשמוע את דעתכם תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4930K 3.4Ghz BOX LGA2011 כמות: 1 - מחיר: ₪2939 Gigabyte GA-X79-UD3 for 2011 socket ₪1145 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪683 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום לקנות בו חלקי מחשב מחו"ל במחיר זול אבל שיהיה באותה מידה אמין אם אפשר אז מקבילה לKSP או לTMS זולים ואמינים כזה(מין הסתם יותר זולים מבארץ בגלל זה אני רוצה לקנות מחול) כן ידוע לי שלא תיהיה אחריות על המוצרים ואין לי בעיה עם זה השאלה שעכשיו עומדת היא האם ביטול המס שקראה לפני מספר חודשים חל גם על המוצרים שאני יקנה מחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבועיים רכשתי מחשב נייד Dell Studio 1555 עם כרטיס מסך 4570 של ATI, בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל יש רק דבר אחד שמפריע לי (כפי שניחשתם מהכותרת) וזה התחממות המחשב בצד שמאל והטאצ'פאד מלמעלה והתחממות כמעט בכל האזור שלמטה (המאווררים שלו נמצאים למטה) במיוחד כשהוא על המיטה או על הרגליים שלי ובמיוחד כשאני מריץ משחקים. אחרי שחפרתי פה קצת בפורום הבנתי שאם לקנות משטח קירור אז רק של Zalman nc 200 או Zalman nc 150 אבל מצד שני היו פה כמה אנשים שכתבו שמשטח קירור עם מאווררים זאת הוצאה מיותרת ואפשר להסתפק פשוט במעמד-פאד שמגביה את המחשב ונותן למאווררים אפשרות לשאוב אוויר לא חם. אז יש לי כמה שאלות: 1.מה ההבדל בין ה NC 200 ל- NC 150 ? איזה מהם יתאים לי יותר למחשב שהוא 1…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם יש כאן מישהו בפורום שכבר רכש את הנייד הנ"ל? אני מעוניין לרכוש אותו, אך מתקשה להבין האם הוא נמכר עם מסך IPS, ובאיזה צבע המקשים של המקלדת. כאן רשום שיש לו מסך IPS, וכאן (אותו מק"ט) לא מצויין שהמסך הוא IPS, וגם מצויין שיש לו כונן DVD, למרות שבאתר של דל נראה שרשום שבדגם הזה אין אופציה לכונן DVD. לגבי המקלדת, באתר אחד יש תמונה עם המחשב והמקלדת בצבע כהה, ובאתר השני וגם באתר של דל יש תמונה של המחשב עם מקלדת בצבע כסף. אני מעדיף את המקלדת בצבע כהה. אשמח לדעת אם מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל ויכול לרשום האם יש לו מסך IPS, ואיזה צבע המקלדת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד בגודל 12 אינץ' עם תחנת עגינה. חשוב מאד - לא מדובר בתחנת עגינה של USB אלא בתחנה קבועה (כמו שצריך).. שמתי עין על ה-Z1-BRAVE של LG אבל בשתי חנויות אמרו לי שאין בשבילו תחנת עגינה (כמו שאני רוצה), אשמח לקבל מידע ממישהו שיודע אחרת.. וכמובן כל פרט על כל מחשב אחר עם תחנת עגינה יתקבל בברכה.. תווווווווווווווווווווווווודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני מחפש נגן וידאו נייד עם מסך קצת יותר גדול מ3"...היום שמתי לב למבצע במחסני חשמל על הHasee ME122 ב999 ש"ח, שזה פחות או יותר מחיר של נגן MP4. כמובן שבניגוד לנגן MP4 נכנסת ההתעסקות עם מערכת הפעלה וכו' אבל זה מינוס שאני מוכן לספוג. השאלה היא האם לצורך סרטים נטו הדגם הנ"ל נחשב מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט עם מעבד i5 וכרטיס מסך פחות טוב: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪919 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-661ay לוח אם Asus P7H55-M ₪500 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASM55H103 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪213 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪495 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪824 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577FK1GD צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪132 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק Coole…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב ב3,600 ש"ח ואפשר חריגה ב -100 ש"ח ולא יותר! אני גיימר בינוני ומעדיף מערכת שתחזיק לי ל 3 שנים. אם אתם בונים לי מפרט אז בבקשה תבנו לי מחנויות שנראות לכם אמינות. בנוגע ל oc אני לא בטוח שאעשה בעתיד ולכן זה יישאר פתוח. ללא מסך. הבנתי שאינטל היום יותר טובים מ amd אבל אני מבולבל לגמרי. אני רוצה שמערכת תהיה טובה מבחינה גרפית וגם יציבה וחזקה. תודה, dasni
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים לטלוויזיה, תוכנות לחישוב תאורה. מעבד: מהסדרה האחרונה של אינטל, הסוול. גודל מסך: 14 או 15.6 אינצ'. סוג מסך: מט רזולוציית מסך: לא משמעותית. משקל רצוי: עד 2.4 קילו, העדפה למחשב נייד וקל יותר. זמן סוללה: ממוצע. יציאות: HDMI, USB3. סוג כונן וגודל מינמלי: שילוב של SSD (8 ג'יגה) עם HD(320 ג'יגה). כונן אופטי: בלי תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: עדיפות שכן. העדפה לחברה מסוימת: כן, לאסוס, לנובו, וסמסונג. אשמח לשמוע גם על חברה אחרת אם מתאים למפרט. דרישה מיוחדת: מקלדת מוארת ושלא תופס טביעות אצבעות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר ל: אחסון וצפייה בסרטים באיכות גבוה (אני בונה ספריית 720P ו1080P), עריכת תמונות, מידי פעם משחקים (לא בצורה רצינית מידי) וגלישה באינטרנט התקציב הוא ~2000 שקל לא כולל ציוד הקפי, למחשב יצתרף HD של 500GB שכבר יש לי אבל אשמח אם במפרט יהיה עוד אחד... יכולת להוציא HDMI קריטית. תודה מראש מור רוזס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הרוב אני צריך מפרט ב4200 ש"ח (המחיר כולל הרכבה) למשחקים כבדים כולל עכבר, מקלדת ומסך. תודה מראש ניר נ.ב לא חייב ג'יגה זכרון, אני יכול להוסיף עוד 512 אחר כך, במידה וזה משפיע מאוד על המפרט.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בהמלצה ללוח מעבד וזכרונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SAINT ROW CODMW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.5760X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ,כמו בכותרת המחשב לא עולה עם הסטיק של ה4 ג'יגה 1333 ועם הסטיק המקורי 1 ג'יגה 1066 כן. ביוס עודכן להכי חדש. המחשב לא מצפצף או עושה רעשים, פשוט לא עולה מסך שחור. פועל על ווינדוס 7 הום אדישן 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שנאמר בכותרת אני צריך מפרט למחשב עד 3300 ש"ח אני מבקש ממכם לא לחרוג במחיר ביותר מ 100-200 ש"ח! *הצרכים שאני צריך מודגשים בצבע אדום פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3300ש"ח-תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-כונן DVD 5. האם יש …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם הAMD2500 החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K, אך לפני כן רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בנוגע למפרט. מעבד - לפי מה שקראתי פה בימים האחרונים הבנתי שהכי משתלם לקחת את ה- AMD ATHLON 64 4600+ X2 בגלל המחיר הנמוך, אבל יש הבדל של שקלים בודדים בין הגרסה הרגילה לגרסה של ה 65W ואין לי ממש מושג איזה מעבד עדיף מביניהם. זכרון - לא הכרתי עד עכשיו את G.SKILL אבל אני רואה שממליצים על ה- 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 F2-5400PHU2-2GBNT שלהם ואין לי בעיה לקחת אותו אבל ראיתי את דגם שלהם עם תזמונים נמוכים יותר של CL4-4-4-12 שעולה 200 שקל יותר. שווה את ההפרש? לוח אם - אני חושב ללכת על ה- ASUS M2N-E אבל שמעתי שיש לו כרטיס קול מובנה ממש גרוע לעומת הכרטיס קול שיש לי על הABIT…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המארז הבא: https://www.newegg.com/global/il-en/p/2AM-000Z-00050?Description=Lian-Li%20TU150WX&cm_re=Lian-Li_TU150WX-_-2AM-000Z-00050-_-Product&quicklink=true הייתי שמח לקבל עזרה במפרט גיימינג ועריכת וידאו בתקציב של כ7K. דברים שחשובים לי: - שקט. - אסתטיקה - עדיפות גבוהה לקירור מים למעבד ולצוות לו מאורר שקט (120mm במקרה שלנו). - כונן SSD NVME בנפח 1TB (כרגע אין לי צורך בHDD). - אין צורך בציוד הקפי. - wifi מובנה בלוח אם. - נראה שיש כניסת USB C בקידמת המארז אז עדיף שיהיה תמיכה בלוח אם. נ.ב האם אפשר לספק את המארז בעצמי לחנות המחשבים והם ישתמשו בו להרכבת המפרט או שהמלאכה "נפלה" עליי? …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע אני משתמש במארז וספק לא מתאמים. אז בתור התחלה, אשמח לייעוץ אם הלוח אם הוא בסדר בשביל ה-4090. אני בסה"כ רוצה את השדרוג הגרפי. הלוח אם הוא Gigabyte Z590I AORUS ULTRA - micro ATX (היחס בין הכרטיס מסך ללוח אם מגוחך). יש לי 32GB זיכרון מעבד Intel Gen11 Core i9 כרטיס מסך נוכחי - RTX 3070 מארז פיצי CoolerMaster NR200P --- מובן שאצטרך להחליף מארז וספק בשביל הכרטיס מסך, אבל אשמח לייעוץ על איזה ספק כדאי ואיזה מארז הכי קטן שקיים בשוק שעדיין יכול להכיל את ה-4090 וספק כוח מתאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש שתרכיבו לי מפרט הכי טוב שניתן. הסכום כולל מסך , תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא P4 @ 1.7 GHz Asus P4S333-M 256Mb 2100 Samsung Inno3D Geforce 2 MX400 Maxtor 20Gb 5400Rpm מה הייתם משפרים בתקציב של 2000 ש"ח ? .. תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם חייב לחרוב אז לא בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשחקי דפדפן\אינטרנט וצפייה בסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי!!!, יש לי שאלה, מה דעתכם על המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם מסך 19 DVI של LG וכרטיס מסך GeForce 8800 GTS יוצא 6800 ש"ח יש לי בערך 6800 שקל כמו שכתוב שמה, חשוב לי הקטע של הכרטיס מסך גם, אני רוצה שהוא יהיה יותר טוב מהרמה של סוני 3 ;D אז.., מה דעתכם?, אם יש לכם מפרט יותר טוב באזור של 6800 ש"ח תודיעו לי, תודה רבה מראש!!!! נ.ב. שאלה קטנה, למרות ששניהם ישנים ולא ממש על רמה יש לי שאלה, בכמה יותר טוב geforce 4 mx מ geforce 2 mx? שוב תודה מראש!!!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים (הנדסת תוכנה) ומחשב זה גם אמור להוות את מרכז המולטימדיה בבית ולשמש אותי לכל דבר עתידי שיכול להגיע (פחות לגיימינג אבל לא שולל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, תכני HD (עם דגש על יכולת להריץ תכני 4K בצורה נורמלית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספיצפיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני משתמש במחשב משנת 2011. המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.7GHz לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זכרון: 16GB DDR 3 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6950 GDDR5 2GB RAM דיסק קשיח: Hitachi 2TB sata3 ספק כוח: Antec true power trio 650w השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גיימינג (רוצה נניח להיות מסוגל לשחק בכיף Witcher 3), תכנות (Visual Studio) וגם להריץ כמה מכונות וירטואליות לצורך בדיקות וכו'. האם יש טעם לשפר את המחשב? למשל להחליף כ.מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחחים, אני כבר אובד עצות, כל התקדמות הטכנולוגיה ומגוון המפרטים שאפשר ליצור כבר יאשו אותי, אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה הכי מתאים לי לא רק בהיבט התקציב,התקציב שצויין בנושא זה מה שהיה נראה לי נכון להוציא על מחשב חדש לאו דווקא מה שאני מוכן להשקיע, על כן אשמח שתבנו ע"פ תקציב זה אם זאת ארצה לשמוע הסתייגיות לגבי תקציב בהיבטים של עלות מול תועלת בהתאם לצרכים. אז קצת על הצרכים שלי: אני מעוניין להצטייד במחשב שאוכל להריץ עליו תוכנות תיב"ם (עוד לא סגור על תוכנה ספציפית אך אחת מבין ה3: solid edge. solidworks, inventor ) לצורך העמקת הידע והשליטה בתוכנה וגם חלטורות (אם יזדמן כפריילנסר), ולכן אין צורך במחשב בומבסטי "לפרנסה" אבל עם זאת אני מחפש מחשב שידע להריץ את התוכנה להריץ …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-