ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב, בעיקר למשחקים, על פי המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 כרטיס מסך GeForce 6800GS PCIE זכרון 1GB 533MHz איזה לוח אם יתאים הכי טוב למפרט הזה? שיהיה לוח אמין אבל לא יותר מדי יקר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-מארז ( לא רלוונטי ) ספק כוח A.PFC 500W FAN12 CI-POWER CWT לוח אם GA-H61M-S2PV GIGABYTE מעבד אינטל 8MB GHz CORE i7 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC כ.מסף NVIDIA GEFORCE 660GTX 2.GB צורב ---- ( לא רלוונטי) מאיץ גרפי (?) INTEL GRAPHICS מסך MAG R22N זה מפרט שקיבלתי בIVROY, כשאמרתי לו שהתקציב שלי הוא 5000, ואני רוצה מחשב גיימינג למשחקים כבדים .המחיר הסופי יצא 4595 כולל המסך שבמבצע(הוא דחף לי אותו כדי לעבה את המחיר ) מבקש חוות דעת איפה אפשר לשפר ואפילו להגיע ל5000 בלי מסך. ------ מה אני מחפש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000+עד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,עברי כבר שני פורום לפני שהגעתי לכאן חחח.. טוב אז ככה אני מחפש מחשב חדש לגמרי,כמובן פנטיום 4 ושלא יעלה על 2500-3000 שח' תודה רבה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב שהורכב באתר של TMS: שימושים עיקריים: תכנות (כולל לפעמים מכונה וירטואלית) / עיצוב גרפי / וידאו / משחקים (פחות, עד שיצא GTA5 :-) ). אין מגבלת תקציב. שקט - 10, הכי חשוב. יחובר לשני מסכים, בחיבור DVI (בעתיד אולי HDMI) ללא OC. אשמח לקבל חוות דעת ממומחי הפורום: [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3770T[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1481 [/td][/tr][tr][td]GZ68XPUD3P[/td][td]Gigabyte GA-Z68XP-UD3P[/td][td] 1 [/td][td] ₪767 [/td][/tr][tr][td]C16G1600C8X[/td][td]Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8[/td][td] 1 [/td][td] ₪706 [/td][/tr][tr][td]DEF-R4-USB3…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, במדריכים יש מפרט לגימינג שהוא 3.9 אלף, עכשיו אני צריך מחשב נטו למשחקים ב3 אלף, לא כולל מסך, יש לי מסך 17 אינץ שאני אשפר אחרי זה, לא כרגע בגלל בעייה בכסף, ככה שרק מחשב בנתיים, גם לא צריך רמקולים כי יש לי כבר טובים. נטו המחשב עצמו, הכי טוב שאפשר להשיג בסכום שלי, בבקשה רק אנשים שבאמת מביאים במפרטים ויודעים לחבר אותם יחד שיווצר משהו טוב. תודה לעוזרים 1)3000 שקל 2)גימינג- כרגע רזולוציה 17* אבל אני בעיקרון מתכוון לשדרג ל21 או משהו..... משחקים? החדשים... אני מקווה לשחק בהגדרות כמה שיותר שהמחשב יתן לי מן הסתם, למה להתפשר אם אפשר יותר 3)לא. נטו הקופסה. 4)חוץ ממה שאמרתי אני צריך מחשב חדש! 5)לא משנה הרעש, העיקר שיהיה טוב! 6)לא מבין מה זה אוברלוק. 7)ללא מערכת הפעלה. 8)כל חנות …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000, אפשר לחרוג ב500. אם ממש יש צורך אז אפשר להגיע גם ל7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה, מיקסינג ומאסטרינג (דורש הרצה של הרבה פלאגינים במקביל), פרויקטים כבדים מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע, כדאי? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח) אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות... לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל. וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים. * מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה. * גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD. לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מחשב קיים בן 8 שנים שאני יכול להוציא ממנו חלקים. במה כדאי לי להשתמש כדי לחסוך כסף. כרטיס מסך ומעבד בוודאות אני רוצה להחליף ואני לא צריך כונן SSD מחיר Price כמות Qty תאור Desc. מקט SKU 931…
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי גיימינג קלים עד בינוניים (זה לא כזה קריטי כי יש לי XBOX אבל עדיין שיעלה לפחות FIFA ועוד כמה משחקים חדשים בצורה טובה) השימוש היותר עיקרי הוא שהמחשב יהיה מהיר, אני מוריד המון דברים, והכי חשוב שיפעיל סרטי HD מלאים (1080P) בצורה טובה וחלקה ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה עיקרית ספציפית, רוצה שהמחשב יעבוד כמה שצריך, מהיר, בלי בעיות, שיפעיל תכני HD ומשחקים חדשים ב) במיד…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
b]x1800gto - 783 - Abit FATAL1TY FP-IN9 SLI NF650I - 599 גיגה זיכרון של קינג סטוק 533 מגה ארץ ספק פשוט 500W
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מצד אחד חשוב לי שאני לא "אתבאס" מהמחשב ,כמו לדוגמא לשחק משחקים שהמחשב לא סוחב או לערוך סרט משפחתי, אולם מצד שני לקרוא לי גיימר או עורך סרטים זה יהיה עלבון.... אז ננסח את זה כמחשב שנועד בעיקר לעבודה הורדות ואינטרנט עם נגיעות של ערכת סראים ומשחקים. -חשוב לי שהמעבד יהיה "אינטל" -אם יש למישהו מסך 19" *לא* כחלק מהמחיר אשמח...מה דעתכם על Samsung SyncMaster 932B ... -המחיר אמור לכלול מקלדת עכבר ומערכת סאונד. המון המון תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, האם הוא מספיק טוב להרצה חלקה/טובה של Flight Simulator X ומשחקים/סימולטורים כבדים אחרים יחד עם כל התוספים לסימולטורים/משחקים? אין צורך בציוד הקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: YY 3702 mATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪148 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪322 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪68 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב. אז התחלתי לטייל באתרכם ובאתרים דומים כדי לקבל קצת רקע על חומרת מחשב, ומה אומר כאילו צנחתי מהירח. פשוט לא מבין כלום. אז אם מישהו מכיר איזה מדריך למתחילים (יותר נכון סדרת מדריכים) המסביר מה התפקיד של כל דבר, איזו אפשרויות יש, חברות, מחירים, הכל. אנא. או לפחות רעיונות איך ללמוד את זה במהירות. בכל אופן אני מקווה שאתם תעזרו לי. אני מעוניין במחשב לצורך תכנות וסרטים, המון שעות על המחשב, המון תוכנות כבדות, ומדי פעם סרט או אינטרנט. זה אומר מסך שלא עושה כאבי ראש, גדול. מחשב שלא "מתבלבל" ועובד מהר. כולל צורב ומדפסת הכי פשוט (שעובד), עכבר ומקלדת נוחים (אבל בלי קשקושים). והכי חשוב, המחיר עד 5000. תודה מראש somebody
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הנמצאים ! אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא כל כך מכיר אותם ! מישהו יכול לתת לי בבקשה עצה לאיזה מחשב כדאי לפנות את צומת לבי ? הרבה תודה מראש על עזרתכם !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, המחשב הזה נמכר במחיר הזה בוואלה שופס. לדעתי מחיר השוק שלו הוא סביב ה 5000. אני טועה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=TXDV6680T אופיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב חדש, אני מעוניין שהוא יכולל מסך Lcd בין הגדלים 17" ~ 19" אני מעוניין להפעיל משחקי רשת דיי כבדים, וגם משחקים אחרים דיי כבדים כמו CoD4 ברמה גבוהה יחסית . וגם Crysis ברמה שהוא יזרום, לא ציפיות יותר מידי גדולות P: אני לא מתכנן OC , תודה מראש . עריכה: עזבו את הציוד ההיקפי . אני מוכן להשקיע במסך עד 1,000 ש"ח, אני כבר אקמבן משו :]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-