עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנה דרך KSP 4200 שקל בערך יצא לו תגידו האם המפרט הזה בסדר למשחקי מחשב חזקים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by uh615,

הכוונה כמובן שהמחשב יהיה קל.... מה דעתכם מבין השלושה: 1. toshiba Satellite T115D-S1120 AMD-NEO , 2G 250G 2. Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G SU 2700, 3G 250G 3. MSI Slim X350 1.3GHz SU 4100, 2G 320G תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. וגם על החנות למי שיש ניסיון. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, אני מחפש מחשב נייד לאחי אשר מטייל הרבה ומתעסק בצילום .. הוא מחפש מחשב שהוא יוכל להסתובב איתו בעולם ולהעביר כל הזמן תמונות מהמצלמה שלו אליו וגם בו זמנית לערוך את התמונות במחשב. אין לו מחשב שולחני בבית לכן כאשר הוא יהיה בבית המחשב הזה יהפוך להיות לא נייח .. וכנראה שהוא ישתמש בו גם לצפיית סרטים בעיקר בנוסף לעריכת תמונות. מכיוון שהוא מתעסק עם הרבה תמונות צריך הרדיסק גדול מאוד, מינימום 200 GB. עריכת תמונות והתעסקות רבה עם כמות גדולה של קבצים וצפיית בסרטים שהם השימושים העיקרים במחשב, לאחר שקראתי את הטיפים שיש למעלה.. רשום שרצוי מעבד כפול ליבה ו1GB זכרון לפחות .. זה נכון ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? והאם צריך 2GB? כי אחי מחפש מחשב שיעשה את העבודה כמו שצריך לכן המחיר גמיש .…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. חבר שלי שלומד בב"ש מעוניין לקנות מחשב חדש, ולהריץ בו קצת משחקים, לא משחקים כבדים מאוד. תוכנות בסגנון MATLAB וכו'. (סטודנט להנדסת חשמל) הכל יתבצע על מסך ברזולוציית HD READY או 1680X1050 עכשיו אלו תשובות שאני חושב שהוא היה עונה עליהן ככה עדיפות לשקט כמובן, אבל לא בהפרשי מחירים מטורפים OC - מה זה OC??? <- זו התגובה שבטח אקבל ממנו, אז תשכחו מזה הוא מעוניין לרכוש את המחשב מפנדה וההצעה שהוא קיבל כרגע היא: gigabyte GA-G41M-ES2l intel G41 Express chipset LGA Mdel 950030/GG41MES2L 775 – 280 Samsung DVD RW SH S223F x22 SATA Black OEM – 149 Huntkey Hespers H301 Black/Silver Case 400W – 285 Intel Pentium Dual Core E6300 Processor 2.8GHz 2MB 1066Mhz Box – 425 PowerColo…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bigben99,

שלום חברים, יש לי בקשה, אני עוד מעט מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, ואני צריך המלצה למפרט מחשב, ממוצע, שיוכל להריץ כמה תוכנות ללימודים, אימיילים וכו' הבעיה העיקרית היא הגודל... החדר שלי קטן ופינת העבודה עוד יותר. חשבתי על מארז של Shuttle, עם כרטיס מסך OB. סדר גודל להשקעה 3000-4000 שקלים דבר נוסף, האם יש איזה צג דק וזול שאתם ממליצים עליו? תודה מראש, בן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מכין מפרט למחשבים אותם נקנה עבור צוותי הפיתוח השונים (אני נמנה עם מפתחי התוכנה). דגשים: - חומרה אמינה: אנחנו נקנה 10 מחשבים בהתחלה, ועוד 5 - 10 כשלב שני. לכן, עניין האמינות מאוד חשוב - לא צריך שום יכולות אוברקלוקינג או חומרה אקזוטית. יש לי מעבד 2500+ בבית כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה, לכן המפרט צריך להבנות סביבו שאלות: - לא ראיתי את המסך הנ"ל בפעולה (בחרתי אותו על פי המלצת האתר). הביקורות שקראתי עליו בסה"כ חיוביות, אבל אשמח לשמוע עוד דעות - האם יש עוד לוחות אם עם on-board graphics המסוגלים להריץ 1600x1200@85Hz במחיר זהה או קרוב ? חייב להיות עם ethernet, sound, USB 2.0, ולא מיקרו ATX (לפחות 3 PCI). CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 523.46 ] …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה מפרט טוב להרבה זמן עד 4000 שח .אני מעדיף של אינטל תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by wolfman,

אני קונה את הדברים הבאים: דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 668 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX 991 ש"ח לוח אם: ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 920 ש"ח כונן דיסקטים: Mitsuni floppy 1.44 56 ש"ח כרטיס מסך: Asus geforce 4 v9280s/tvd 128 mb זכרון : Winbond DDR256 MB 3200/400Mhz * 2 אני צריך עזרה בלבחור את הדברים הבאים: 1) מסך 19 שטוח 2) מדפסת 3)מארז - עם יציאות USB מקדימה רצוי שחור 4)כונן DVD קריאה 5)ספק כוח תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by abo9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ומשחקים עתידיים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)כן. רצוי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מפרט ללא ציוד היקיפי מטרות: משחקים oc אולי בעתיד אז אני חשבתי על הדבר הבא שזה קצת מעל התקציב.. אם יש דרך להוריד קצת במחיר זה יהיה נחמד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1920 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS TwiSTER 2 550 1100 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 סה"כ 7150

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב, במקביל ליצירת נושא זה אני עובר ברשת על מדריכים שונים ופורמים שונים לקבל פרספקטיבה טובה יותר בעצמי על הנושא אך הייתי שמח לשמוע מחברי הפורום דעות שונות גם כן על העניי, מומלץ מניסיון אישי. מחשבים ניידים עם מפרט המותאם למשחקים הם מצרך שעל פניו נראה ממש אטרקטיבי וריווחי מכל הצדדים. מיותר יהיה למנות את היתרונות של מחשב נייד פשוט שניתן לנייד אותו ולעשות בו כל שימוש בכל מקום.. ובמחשבים ניידים המיועדים למשחקים גם האפשרות.. של לשחק את כל המשחקים שבעבר היו אקסלוסיבים למחשבים שולחניים גם על מחשבים ניידים. השאלה שלי היא כזו: אין זו שאלה שכיום ניתן להריץ כל משחק על מחשב נייד המותאם לכך.. לא משנה מפרט כרגע.. בין אם הוא עולה 4-5 אלף או 7-8. אבל מה שבאמת חשוב לי לדעת זה, האם מחשב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. אשמח להמלצה על מחשב בייתי לשימוש בסיסי ממוצע (אינטרנט, אופיס וכו'), תקציב של 1,500 - 2,000 ש"ח אמור לענות על הסוגייה להבנתי, אינני מעוניין להרכיב מחשב ולבחור חלקים ספציפיים, אלא אשמח להמלצה על מערכת מוכנה שאני יכול לנסוע ללרכוש באחת מהחברות המוכרות בתחום באיזור המרכז. אשמח ללינק ספציפי לרכישת מערכת מוכנה (אין צורך במסך). 2. מעוניין במכשיר משולב מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס. כמות ההדפסה הינה נמוכה, מספר דפים חד ספרתי בשבוע, אשמח ללינק ספציפי לרכישת מוצר מתאים מומלץ, עדיף מאותה החנות מהסעיף הקודם. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kizz,

שלום, מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אם ישנם מחשבים שעונים על הדרישות למטה בתקציב יותר נמוך (4000 ש"ח) - מה טוב. מטרות המחשב: עבודה משרדית "כבדה" - אופיס ואינטרנט. תרחיש רגיל: 6 גליונות אקסל, 2 מצגות, 4 חלונות וורד, כ-15 מיילים פתוחים באאוטלוק ו-4 טאבים שונים ב-firefox. ברקע skype, בבילון ואנטי-וירוס. נפח הזיכרן חשוב מכיוון שקובץ ה-pst מגיע ל2-3 ג'יגה אחרי שימוש של חודשיים. גודל המסך: לפחות 12 אינץ' ועד 13 אינץ' במידה והמשקל כולל הסוללה קטן מ-2 ק"ג. זמן סוללה: מינימום 3 שעות תחת השימוש שמופיע למעלה. רצוי 5 שעות ומעלה. יציאות מיוחדות: לא הכרחי, עדיפות למחשב עם יציאת DVI/HDMI, חיבור סיראלי (לא קריטי) ו-e-sata. בלוטות': רצוי אבל לא הכרחי, מקסימום אוסיף לתקציב דו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הכל בכותרת...נשמע הגיוני? במשחק הפוקר של FACEBOOK המסך דיי נתקע...יש לי כרטיס מסך של 4650, יכול להיות שהוא עובד על מצב חלש ב 2D? המעבד לא יורד מה 50% עבודה. זה מעצבן יש הרבה לאגים כאלו...במיוחד אם אני מעביר את העכבר לכיוון אחר מהמשחק או טאב אחר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by emilxsi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקצת גג 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf4 titanfall וכול המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מסך מק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה דעתכם על שדרוג שמבוסס על המפרט הבא? המטרה היא מכונת משחקים ועבודה שתחזיק מעמד בכבוד בשנתיים שלוש הבאים למשחקים הכבדים ביותר. הזכרון הזה בסדר? כ.מסך GAINWARD BLISS PCX GF 7900GT 256MB DDR3 PCI-E SLI TV-OUT+2*DVI 3Y 2026 זיכרון Super Talent DDR2 800MHz 2GB DUAL PACK 2x1Gb 2135 מעבד INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 630 800MHZ FSB HT 2Mb EM64T 3Y 1092 לוח ASUS P5N32-SLI DELUXE P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 2*PCI-E A+L 3Y 1,421

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורכי פיתוח (עבודה ב- visual studio 2010 ותוכנות דומות), מסמכים ואינטרנט. עד תקציב של 2500 שקל (ואפשר גם בפחות) אשמח לקבל ביקורות למחשב הנ"ל. 1. טושיבה, Toshiba Satellite C650-15H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9336 כתוב שמחשבי טושיבה מגיעים עם ביטוח לשנה, מישהו מכיר ויכול לתת חוו"ד על הביטוח שלהם? 2. Compaq cq62-200sj WU828EA http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5657 על פי מה שבדקתי כמה מחשבי קומפאק כתוב שזכירון הוא 667 MHZ, האם זה אמור להאט את המחשב? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפים בלבד משהו חזק שיסחוב PHOTOSHOP ו FREEHAND אני לא כל כך מבין בתחום הנ"ל וצריך את המחשב כמתנה לחברה המחשב מיועד לעבודה בעיצובים גרפים לצרכי עבודה שוטפת ההמלצות שקיבלתי עד כה הן על DV8229EA של HP מצורף לינק http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12358362-72182429.html אשמח לקבל דעתכם והצעות אחרות תודה מראש קובי מסיקה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by napoleon45,

זאת אומרת, נייד עם מסך מתקפל ! יעני, מה שסמסונג יכולה, לנובו יכולה יותר .... תראו בעצמכם - https://youtu.be/7RjjZNwudgc צפוי לצאת אי שם במחצית השניה של 2020.

23. Started by rondamri,

אבא שלי קנה מחשב נייד חדש:asus k550la-xx101d עכשיו זה בא עם FREEDOS ועשיתי דיסק של WIN7 BOOTABLE ואני לא מצליח לפתוח את הBIOS כל פעם שאני מדליק תמחשב ניפתח לי רק אפשרות להעלות את הFREEDOS

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by hellfire03,

ברשותי מחשב נייד: dell inspiron 1545 4G RAM 320G HD WIN 7 ultimate בעבר לא היו לא בעיות עם השינה (sleep) ושנת חורף (hibernate) כיום אני לא יכול להיכנס למצב שנת חורף - הוא מנסה להיכנס מחשיך את המסך ופתאום המסך נדלק ואני רואה את המסך בחירת משתמש והמשתמש שלי מנותק ובימים האחרונים יש תופעה יותר מטרידה - אני מכניס אותו למצב של שינה הוא ישן (חיכיתי שקה והוא עדיין ישן) הכנסתי אותו לתיק אחרי שעתיים הוצאתי אותו - הופ הוא כבר לא ישן אלא במסך בחירת משתמש ושוב השתמש שלי נעול (ואוי הלכו להם 30% סוללה) יש פיתרון לעניין? תודה מראש, אריה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by קובי_חזק,

CPU : AMD DUAL-Core E-450 VGA: AMD Radeon HD6320 Graphics LED Panel : 15.6" HD 1366x768 (Giare Type) RAMK: DDR3 4gb HDD : 320GB RF: 802.11b/g/n יש צורך בלהחליף כונן קשיח ... זה מחשב שאני מעוניין לקנות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים